Antradienis, 16.04.2024, 11:20
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Balandis » 5 » Vidiniai pasikeitimai 2 dalis
18:19
Vidiniai pasikeitimai 2 dalis

Sielos atstatymo technika

Visame pasaulyje įvairūs specialistai moko įvairių sielos atstatymo technikų. Pačios paprasčiausios technikos apima ryšio atstatymą su tomis sielos dalimis, kurios užleistos sielos fragmentacijos procese. Tai gali apimti šeimyninius ryšius, traumuojančius poveikius, su intymiais partneriais, išprievartavimai ir bet kokia kitokia patirtis, kurioje siela, pergyvenanti traumą, atskiria savo dalis, kad išvengti kraštutinio skausmo, surišto su trauma. Tos sielos dalys lieka kitos sielos ar vietovės energetikoje.

Pati paprasčiausia sielos atstatymo technika apima mentalinio kūno projektavimą į tą vietą ir laiką, kur dabar yra "piktadarys”(nepriklausomai, žino to žmogaus sąmoningas protas ar ne) ir prašymas grąžinti atgal sielos fragmentus. Iš tikro, "piktadarys”, laikantis jūsų sielos fragmentus, gali ir atsisakyti juos grąžinti, kadangi tai jau būtų laisvos valios pažeidimu, bet jeigu "auka” tiki, kad jis/ji bejėgis pasiimti fragmentus, tai atlikti bus žymiai sunkiau. Duotoji technika dažnai lydima įvairiomis vizualizacijomis.

Po sielos fragmentų, laikomų kitų sielų, atstatymo, pacientas irgi pradės grąžinti kitų sielų fragmentus jų šeimininkams, kurie buvo užrakinti jo pačio energetiniame kūne.

Kartais sielos fragmentai užstringa čakrose (eterinio kūno imprintų pavidalu), kitais atvejais gali būti stebimas fizinės energijos koncentracijos atskiros sritys (implantai), paprastai surišti su astraliniu kūnu – iš esmės, tai traumuojantys įvykiai, įsiskverbę į ląsteles. Fragmentų ir sričių, kurios sukeldavo skausmą, grąžinimas, gilaus kvėpavimo ir vizualizacijos pagalba, pradės tai atstatyti.

Išlaisvinimas eterinio ir astralinio kūnų lygyje

Sielos fragmentų išlaisvinimas astraliniame lygyje, panašus kaip būtybių, minties formų ir negatyvių energetinių paternų išlaisvinimas. Leidimas išeiti įvairiems energetiniams siūlams, kabliukams, medžiagoms, priklausančioms kitoms sieloms, galima įgyvendinti vizualizacijos, tvirtinimo, prašymo, dainavimo ir energijų judėjimo pagalba (auros valymas ir čakrų balansavimas).

Ne visi išlaisvinimai paprasti ir lengvai įvykdomi. Jeigu paternas susijęs, su įtrauktomis į procesą būtybėmis, turi karminius ryšius, juos nuimti nebus lengva. Duotuoju atveju gali prireikti ryšių tarp sielų, įtrauktų į karminius ryšius, dabartiniame ir praeituose gyvenimuose, tyrinėjimo.

Yra įvairūs pakylėję meistrai ir arkangelai, kurie specializuojasi sielų integracija ir išgydymu. Pavyzdžiui, jūs galite paprašyti arkangelo Mykolo, išvalyti visas negatyvias energijas ir nuimti iš astralinio ir eterinio kūnų visas negatyvias būtybes, negatyvias minties formas.

Jeigu jūs jaučiate pakartotiną puolimą iš astralinių būtybių pusės, jūsų paslaugoms yra daugybė stiprių technikų.

Gydymas laiko linijos pagalba

Tai procesas, kada atitinkantys jūsų aš aspektai grįžta laike atgal, su tikslu išgydyti kitus aspektus, pergyvenusius traumą ar negatyvų programavimą. Visos gydymo terapijos, laiko linijos pagalba, remiasi nelokalios kvantinės fizikos principu. Vienas tokio principo pasireiškimo būdų toks: Pas jus yra begalinis aš aspektų skaičius, po vieną, kiekvienam Kūrinijos momentui ir begalinis kiekis momentų. Visi tie aš aspektai egzistuoja begaliniame dabar momente.

Kai kurie mokslininkai postulavo, kad Visata žibsi milijoną kartų per sekundę, kas, iš esmės, teisinga. Kiekvienas "mirksnis”, koks trumpas jis neatrodytų trečio tankio būtybei, turi sielos patirtį.

"Mirksėjimas” arba aš praeituose gyvenimuose, pergyvenę traumą, gavo emocinius randus, astralinius implantus, eterinius imprintus ir blokus kazualiniame kūne, turinčius tendenciją persikelti į ateities gyvenimus.

Gydyme, laiko linijos pagalba, siela talpinama į gilią meditaciją ir pernešama laiku atgal, traumuotos aš dalies išgydimo tikslu. Tai lydima standartinio indukcijos metodo panaudojimu, panašiu į hipnoterapiją, kartu su valdomais vaizdiniais ir tvirtinančiai pareiškimais. Grįžtantys laike atgal Aš aspektai – tai meditatyvus Šviesos kūnas ir auksiniai spindinti Dieviškumo Esatis. Praeitame gyvenime, tie du žymiai aukštesni aspektai pasireiškia kaip būtybės, žibsinčios auksine šviesa, panašiai kaip angelai. Kartais, Aš aspektai, keliaujantys laike atgal, priimami už angelus, siunčiamus Dievo, praeities aš išgydymui.(Dažnai, pas praeities aš, nėra įsivaizdavimo apie ateities aš versijos koncepciją, kuri gali grįžti atgal laike tam, kad pagydyti juos)

Praeities aš aplankymui, taikoma įvairios technikos. Svarbu pastebėti, kad aspektai, grįžtantys atgal laike, nekeičia aš praeities  fizinių detalių patirties, kadangi tai būtų sielų įjungtų į praeities aš kūrimą, laisvos valios pažeidimas. Vietoje to, tikslas – pakeisti praeities aš patirtį, surištą su įvykusiu įvykiu ir nuimti to pasekoje atsiradusius emocinius randus, astralinius implantus ir eterinius imprintus, blokus kazualiniame kūne.

Baigus gydymo procesą, paciento aukščiausieji aš aspektai vėl grįžta atgal į dabartį ir nuo dabar jau pas sielą yra nauja laiko linija, apimanti gautą praeities aš išgydimą.

Net jeigu ir procesas nepakankamai gilus, jis vis tik veikia, kadangi netgi paviršutinė šios technikos versija yra psichologinis "centravimo” procesas, kuris dažnai naudojamas, kad žmonėms duoti laimingą vaikystę, kurios jie visada norėjo, bet niekada negaudavo realioje trečio tankio linijinėje praeityje.

Jei gydymo procesas laiko linija pakankamai gilus, siela gali "atsiminti” išgydymo gavimą, ypatingai tada, jei lankoma laiko linija apima šio gyvenimo ankstyvąją vaikystę. Tai vadinama "laiko kilpos užrišimu”. Po to, kai kuriems žmonėms tapo aišku, kas buvo tie, auksinės būtybės pavidalu atėję ankstyvoje vaikystėje. Ir dabar, esant suaugusiu, gydymo procesas laiko linijos pagalba, davė į tai atsakymą.

Gydymas laiko linijos pagalba bet atvirkščiai

Iš esmės, duotoji technika, priešinga paprastai gydymo laiko linijos pagalba technikai. Keliaujant laiko linija atgal, sielos medytatyviame Šviesos kūne, patenkama į tą sielos patirties periodą, kuris buvo džiaugsmingas ir įkvepiantis, o ne traumuojantis. Esmė tame, jog galingą, laimingą aš, jaunčiatį save tokiu, kokiu tai praeities momentu, pernešti pirmyn laike į dabar taip, kad ta energija būtų prieinama dabar.

Tai kažkas daugiau, nei malonūs atsiminimai. Iš esmės, medytatyvus Šviesos kūnas ir Dieviškumo Būvimas nueina atgal laike ir išima nuostabią praeities patirties energiją, o po to, perneša ją pirmyn laike ir uždeda ant dabartinio paciento fizinio kūno.

Po to, pacientas naudojasi galinga, kūrybinga, laiminga energija, kad pasaulyje projektuoti savo norus. Duotoji technika ypatingai naudinga konkrečių dalykų gyvenime sukūrimui/pasireiškimui, tokių dalykų kaip, pati geriausia galima karjera ar biznis, ar žymiai meilesni tarpusavio santykiai. Toks gydymo būdas remiasi traukos dėsniu. Jei siela atsineša į pasaulį laimingą ir mylinčią energiją, ji grįžta pas sielą įvairiais būdais.

Pabrėžiame, kad pati galingiausia ir kūrybingiausia energija eina iš širdies ir saulės rezginio, o ne iš proto. Protas – paprasčiausiai mechaninė įranga, naudojama sielos norų vykdymui (arba Ego, kas irgi gali būti).

Dalis technikos apima būdus, turinčius reikalų su ego. Jis bando įsikišti į sielos reikalus, ką jis darys bet kurio atveju.

Ryšys su ateities laiko linija

Tai sąliginai nauja technika, perduota kanalui (Selui) nuo arktūriečių. Joje nustatomas ryšys su ateities aš. Ir vėl ji remiasi kvantinės fizikos principais, konkrečiai, ne apibrėžtumo principu. Kol sielos laisva valia apsispręs ketinimus, konkretų tikslą ir rezultatus, egzistuoja begalinis ateities linijų skaičius, augantis iš dabartinio momento taip, kaip auga labai didelio medžio šakos. Kai tik siela apsispręs gauti atitinkamą konkretų rezultatą, galimos laiko linijos susiaurėja iki konkretaus optimalaus kelio. Konkrečiai, pasireiškimo ateityje persikirtimo taške, dar yra begalė galimų kelių, bet dabar nustatomas pats tiksliausias persikirtimas. O tai reiškia, kad yra atskira ir pakankamai reali aš ateitis, su kuria gali bendradarbiauti siela.

Kai tik aš ateitis nustatyta, atsiveria dialogas tarp dabarties ir ateities aš. Iš esmės, ateities aš atlieka patarimus dabarties aš, kaip su juo susisiekti. Pavyzdžiui, jei pas dabartinį aš yra konkretus tikslas, ateities aš sakys: "Štai kaip tokį tikslą pasiekiau aš. Pradžioje aš padariau tai, o po to tai.” Ir taip toliau.

Kad tonuse išlaikyti dabartinį aš, tarp dabartinio ir ateities aš nustatomas pastovus ryšys. Ateities aš tampa tarsi dvasiniu vadovu, arba draugišku ateiviu, su kurio irgi galima susisiekti panašiu būdu. Tai primena kai kurių tradicijų šamanų technikas.

Mes pasirengę jums detaliai aprašyti pakylėjimo procesą iš biologinio stebėjimo taško. Ir nors išoriniai įvykiai negali ir nenulems pakylėjimo rezultatų, portalai 2012; 2017; 2030  suteiks didžiulę pozityvią įtaką pačiam procesui. Visi tie katalizatoriai ir paleidžiantys įvykiai stums pakylėjimo procesą didžiuliu greičiu.

Daugelis abejoja, jog jūs sugebėsite prikelti savo fizinius kūnus, išlaisvinti juos nuo ligų ir užbaigti su senėjimo procesu. Su dar didesniu skeptiškumu jūs galite vertinti ir atjaunėjimo procesą – sugebėjimą daryti taip, kad kūnas atrodytų ir jaustusi jaunesnis, sveikesnis. Bet netgi jūsų tradiciniai mokslininkai žino, jog tai yra įmanoma. O štai, ko jie kol kas nesuvokia – jokios manipuliacijos su genetika ar vaistų išradimu nuo senėjimo, neatneš jokios naudos iki tol, kol siela nuoširdžiai nepriims sprendimo dalyvauti Naujos Žemės statyboje.

Jūsų kūnai jau keičiasi. Pirmiausia, ką jūs pastebėsite – tamprų ryšį tarp emocinės savijautos ir fizinės sveikatos būsenos. Tik nedaugelis suvokė, kad tarp emocinės savijautos ir sveikatos pasireiškimo būsenos vyksta vėlavimas. Kai jūs praeidinėsite per portalus, vėlavimas žymiai sumažės.

Pavyzdžiui, jei jūs pozityvus ir žvalus, kūnas iš karto pajaus save geriau. Tačiau, bet kuriai ligai ar nesusibalansavimui, kurį jūs įnešate į ląsteles, paprastai prireiks daugiau laiko išnykimui, pozityvių minčių pagalba. Jeigu jūsų pasąmoniniame prote daug negatyvo, jums reikės labai daug pozityvių minčių, kad paveikti fizinę sveikatą.

Kadangi jūs praeinate pagreitintą patirtį, pasąmoninis protas greitai atsilaisvins nuo senų programų ir refleksų. Jums daugiau nebe prireiks mėnesių ir netgi metų, kad atsikratyti nuo ligų. Nors daugeliui žmonių tai nuostabi naujiena, tai taip pat reiškia, jog išsireiškimas: "Sąmonės būsena išsiplės šimtus, jei ne tūkstančius kartų.”

Pagrindinė jūsų, kaip Šviesos Darbuotojų, užduotis, kaip galima daugiau daryti viską, kas sukelia sąmonės pozityvią būseną. Kaip gi to pasiekti?

Praktiškai viskas atrodo taip: įsivaizduokite sau tokią dieną ir visą patirčių įvairovę. Žmonės įeina ir išeina iš jūsų įtakos sferos. Vieni orientuoti pozityviai, kiti – negatyviai. Per susitikimus su kiekvienu iš jų, jūs liekate neužtemdytas, ramus, centruotas ir neleidžiate savęs paveikti jų sąmonės būsenai, arba siūbuojate (nors šiek tie) veikiant jų energetiniams laukams. Netgi jei jūs praleidžiate dieną vienatvėje, jūs esate veikiamas savo minčių, o taip pat psichinės "sriubos” poveikio, Žemės atmosferoje – minčių, pastovai jus bombarduojančių iš astralinio ir eterinio planų. Todėl, kur jūs begyventumėte, emocinė būsena ir mąstymo kokybė svyruos – nuo didelio džiaugsmo iki kraštutinio pasimetimo. Svarbu atsekti pakilimus ir kritimus, kuriuos jūs pergyvenate "paprastą” dieną. Pastebėkite ne tik pagrindinius pojūčius, bet ir reakcijas į tai, kaip jūs jaučiate save ir mintis, apie jūsų savijautą.

Pradėkite nuo VISŲ teisimų ir negatyvių reakcijų, į kasdieninę patirtį, išlaisvinimo. Susilaikykite nuo etikečių, savo būsenoms, kabinimo – "blogai” ar "gerai”. Tai paprasčiausiai yra. Kai tik jūs pilnai priimate tai, ką jūs galvojate ar jaučiate, paprasčiausiai stebėkite vibracijos lygius. Paklauskite savęs: "Ar tas vibracijos lygis tarnauja man ir mano misijai Žemėje? Ar aš leidžiu laisvai vystytis evoliucijos eigai, ar aš kovoju, priešinuosi, kokiu tai būdu bandau kontroliuoti savo evoliuciją?” Brangūs Kūrėjai, atsiminkite, kad švarus suvokimas – tai aktyvi būsena, bet ne pasyvi. Bet kuriuo metu jūs galite aktyviai stebėti, kas vyksta jūsų sąmonėje.

Kai tik, be kokio nors svarstymo, nustatėte, kad  jūsų dabartinė būsena turi žymiai žemesnes vibracijas, nei to nori siela, nedelsiant eikite į kontaktą su savo auksine spindinčia Dieviškumo Esybe – jūsų 12-to tankio Aš, tiesiog dabar egzistuojančio visose erdvėse ir visuose laikuose. Prašykite, kad Aš suvaldytu situaciją ir nukreiptų jūsų gyvenimą. Prašykite išvalyti kūną nuo visų negatyvių vibracijų ir minčių, nepageidaujamų pojūčių. Atsiminkite, kad jūs tų pojūčių neteisiate. Jūs paprasčiausiai stebite, kad jie jums daugiau nebetarnauja. Iš esmės, didžioji tų pojūčių ir minčių dalis – ne jūsų. Gal būt tai priklauso jūsų tėvams, sutuoktiniui, draugams ar netgi susierzinusiam kolegai, sėdinčiame tame pačiame kambaryje. Beveik visas negatyvas, kurį dabar jaučiate, maitinamas pastoviu negatyvumo srautu, skverbiančiu Žemės astralinius planus.

Aplink savo kūną patalpinkite auksinį Šviesos ekraną ir stebėkite, kaip kokia kūno ląstelė valosi, šviesėja ir išgyja nuo bet kurio ir viso negatyvumo. Visoms savo dalims siuskite besąlyginę meilę. Ypatingą dėmesį atkreipkite į tas kūno vietas, kur jaučiasi įtampa, susikaustimas, nutirpimas, nuovargis ir t.t. Naudokitės tvirtinimu: "Kiekviena dieną ir kas kartą, į savo fizinį kūną aš įnešu vis daugiau ir daugiau Dieviškumo Mylinčios Šviesos”  Dar viena gera afirmacija: "Aš pilnai išlaisvinu viską, kas maišo aukščiausiam ir geriausiam mano sielos augimui, laimei ir gerovei.”

Pradžioje jūs dažnai užmiršite atlikti tuos pratimus. Amnezija ir negatyvumas planetoje Žemė buvo milijonus metų ir negatyvumo įveikimui reikia kantrybės, užsispyrimo. Tačiau, skaitant mūsų knygą ir praktikuojant pratimus, jūs būtent taip ir darote.

Kiekvieną dieną į šią planetą, į šį mažutį perlą danguje, įteka vis daugiau ir daugiau šviesos. Be mūsų kolektyvinės grupės (Pirmapradžių Kūrėjų) aukščiausiuose planuose yra milijonai būtybių, nukreipiančių savo išmintį ir meilę į planetos astralinius ir eterinius planus. Po to, aukštos vibracijos energija patenka ir į fizinius planus.

Kai tik jūs užbaigėte aukščiau paminėtus pratimus, stebėkite kaip jūs save jaučiate. Leiskite išeiti visoms tikėjimo sistemoms, kurios daugiau jums netarnauja, įskaitant ir tą tikėjimą, jog prašviesėjimas reikalauja daugelį metų kovos ir pasiaukojimo. Leiskite išeiti tikėjimui, kad jūs nesugebate išgydyti savo fizinio kūno. Reikalas yra ne ligos prigimtyje, negalavime ir invalidume. Išgydyti galima netgi įgimtus defektus, žinoma, daugeliu atveju prireiks žymaus poslinkio sąmonėje. Mėgaukitės galimybėmis to, kad jūs galite ir išsilaisvinkite iš visų jus paveikusių negalavimų.

Jūs tapsite įsitikinę, jog esate einantys teisingu keliu. Jūs paprasčiausiai žinosite, kad jūsų prašymai išgijimui patenkinami. Pamatysite pozityvius išgijimo rezultatus kiekviename jūsų būties lygyje. Išgijimas įvyks. Tuo būkite užtikrinti. Ne tik jūs artėjate rekordiniu greičiu prie savo karminės kelionės pabaigos. Kiekviena diena praleista Žemėje tampa šviesesne, nei buvusios, nepriklausomai nuo dar esančių nusiminimų. Jūsų planetoje yra daug mokytojų, kurie teisingai postuluoja, jog priežastimi, kad viskas tampa vis negatyviau ir negatyviau yra tame, nes būtent dabar visas negatyvumas išeina į paviršių tam, kad būtų išgydytas. Kaip gali klysti šimtai prašviesėjusių mokytojų? Jie neklysta. Jūs išgyjate. Prašykite savo Dieviškumo Esybę pašalinti VISAS abejones dėl nuostabaus fakto.

Kad atsikratyti nuo bėdų ir kančių, jums derėtų užbaigti su neigimu ir veidas į veidą susitikti su savo problemomis, esančiomis prieš jus. Jei koks nors žmogus, vieta ar objektas iššaukia jums pyktį, padėkokite už pamoką ir būkite pasiruošęs išgijimui. Kas tai bebūtų, išvaduokite tai, dėl išgijimo tikslo. Pakvieskite visą savo jėga ir išsilaisvinkite. Prašykite pagalbos pas savo dvasinius vadovus. Žinokite, kad dabar jūs vykdote pasirinkimą išvaduoti pyktį, baimę, liūdesį ir su jomis susisiejančias problemas. Siuskite meilę patys sau. Būkite atjautūs. Ir jeigu reikia, įneškite šiek tiek jumoro. Šviesėkite.

Ar tai reiškia, kad išgydyti fizinį kūną lengva? Ne. Daugeliu atveju tai sunki problema. Bet dėl tokio pasirinkimo jūsų kelio sėkmė neišvengiama. Jei jūs būtumėte nepasiruošęs savęs išgydymui, jūs ir nepritrauktumėte šios pamokos. Netgi jeigu jums atrodo, jog jūs patyrėte pralaimėjimą, arba nejaučiate pasiruošusiu priešpastatyti save problemoms, ar paprasčiausiai norite pabėgti ir pamiršti apie visa tai, būkite tikri, kad dabar atjaučiate patys sau. Viskas gerai. Ne, jūs negalite visam laikui atsikratyti nuo pamokos, ar netgi atidėti ją ilgam, bet priimkite tai, kad jaučiate save nepasiruošusiu pilnam išgijimui. Po to sau pasakykite, kad visada bus rytojus. Žinoma, nesinaudokite tokia strategija kas diena, kitaip viskas visada bus atidedama ryt dienai. Po kelių atidėliojimo dienų, pasakykite sau, kad šiandiena – būtent ta diena. Jūs pasiruošęs. Sveikinkite savo vėl atsiradusį pasiryžimą išgyti ir vykdykite jį. Laikas pereiti prie žymiai rimtesnių reikalų.

Pastaba: būtinai bus tokių, kuriems nepavyks išgydyti savo fizinius kūnus šio ciklo periodu. Tai nereiškia, kad jūs patyrėte pralaimėjimą. Tai reiškia tik tai, kad jūsų siela prašo papildomo laiko, pamokų užbaigimui ir įėjimui į prašviesėjimą. Jei per Žemės pasikeitimo periodą jūs prarasite savo kūną, greičiausiai jūs įsikūnysite Naujoje Žemėje ir tapsite vaikais žymiai išmintingesnėje, minkštesnėje eroje. Tai reiškia, kad jūs gausite žymiai geresnį išsilavinimą, pripildyta meilės ir atjautos, nei gavote šiame gyvenime.

Visiems kitiems: Atsiras jausmas, tarsi dviejų žingsnių į priekį ir vieno atgal. Koks tai žemutinių kūnų aspektas išgis, bet iš karto atsiras kitas, irgi būtinas išgijimui. Nors gali pasirodyti, kad sąrašas begalinis, galų gale jus priartėsite prie to, kad sveikasis aš dominuos ir jūsų gyvenime pasireikš jėga, o neišgydytos dalys taps Vieno Šviečiančio Aš mažumos dalimi. Tada taps lengviau siusti meilę ir atjautą tiems savo aspektams, kurie dar susiduria su problemomis. Jūs galėsite juos pasveikinti, grįžtančius į jūsų Vienio Esybę.

O dabar aptarkime Šviesos Merkaba.

Merkaba – Šviesos energijos geometrinis paternas, kuris formuojasi aplink pakylėjančias sielas skirtingose stadijose, virstant iš mirtingos jų formos, angliavandenio pagrindu, į nemirtingą Šviesos kūną, silicio pagrindu.

Apie ketvirto tankio sielas, Merkaba jau yra dalinai susiformavusi. Jos pagrindinis tikslas – ginti, nuo nepalankios aplinkos, pakylėjimo periodu. Ją galima sulyginti su vikšro lėliukės kokonu, kuris tampa drugiu.

Kol siela praeina įvairias pakylėjimo stadijas, Merkaba tampa stangresnė, lengvai pastebima aiškiaregių ir tų, kurie jau vibruoja penktame tankyje. Merkaba padeda pakylėtoms sieloms keliauti laiku, erdve be mechaninių priemonių, tokių kaip kosminiai laivai. Tačiau Merkaba nepasireikš savo tankiu iki paskutinių pakylėjimo stadijų.

Visai nebūtina studijuoti kokias tai konkrečias  Merkabos statymo technikas. Iš esmės, tai netikslinga, kadangi Merkabos statyba – tai automatinis procesas, neturaliai vykstantis pakylėjimo periode. Vienintelė nauda, kurią mes įžiūrime Merkabos meditacijos metu – ji leidžia daugiau fokusuotis į pakylėjimą. Be to, į ką jūs fokusuojatės, pritraukiama į jūsų patirtį. Todėl žinokite, Merkabos vystymo būsena naudinga, nors tai ir nėra būtina. Tai kaip fokusavimasis į širdies būsena, nors jums nereikia ją priversti plakti.

Sveika Merkaba – tai iš esmės, Merkaba, nesurišta su pakylėjimo proceso pagreitinimu, arba pabėgimu nuo mirtingojo žmogiškojo aš. Tada jūs vertinate savo kūną kaip netinkamą, maišančiu dvasiniam procesui. Nekantrumas, augimo procese.

Mažasis žmogiškasis aš – linkęs vertinimui, yra neatskiriama jūsų Būtybės dalis. Teisiant bet kurį Aš aspektą, jūs stabdote savo dvasinį progresą. Nekantrumas, prašviesėjimo augimui, atsiranda iš pasąmonės ir besąmonės teisimuose, kuriuos jūs užsidedate patys sau, įskaitant negatyvius santykius  su ego/asmenybe. Pas jus yra tikėjimų sistema, kuri tvirtina būtent tai. Jog jei jūs nepakankamai medituosite, melsitės ir neleisite greitai išeiti visiems negatyviems tikėjimams, negausite gero įvertinimo pažymio. Pats, šios knygos skaitymas, jau liudija apie tai, kad esate pakylėjimo kelyje ir greičiausiai šiame gyvenime tai atliksite. Jums nereikia savęs teisti už dienas, per kurias jums atrodo neatlikote nieko savo progresui.

Brangūs Kūrėjai, neteiskite savęs. Daugelis įvykdė žymiai didesnį progresą, nei jūs suvokiate. Netgi jei jums atrodo, jog susiduriate su neįveikiamais blokais emociniame kūne, ar turite chroniškas problemas su sveikata, jums daug padeda. Tęskite pagalbos prašymus pas savo dvasinius vedlius ir Dieviškumo Esybę. Atsiverkite pagalbos gavimui. Neteiskite formos, kuria ta pagalba ateina. Kartais, patys, taip vadinami negatyviausi patyrimai, labiausiai padeda augimui ir sielos gerovei.

Pakylėjimo energetiniai simptomai.

Pakylėjimo proceso pasipriešinimas – tai bandymų proceso pagreitinimui priešinga pusė. Žemiau išvardinsime kelius simptomus, kuriuos jūs galite jausti, jei priešinatės ateinančiam į Žemę augančiam dažniui.

Brangūs Kūrėjai, svarbu suvokti, kad jūsų fiziniai kūnai, kenksmingos kristalizuotos energijos formoje, sukaupė didžiulį toksinų ir negatyvių mastymo paternų kiekį, ne tik šiame, bet ir daugkartiniuose praeituose gyvenimuose. Šie paternai, aspektų pagalba, pernešami iš gyvenimo į gyvenimą. Jūs ne tik šalinate tūkstantmečių negatyvumą, jūs ir dabar gyvenate negatyviai-orientuotame pasaulyje. Jis neperstojamai bombarduoja jus minties formomis, besiremiančiomis tikėjimo sistemomis, prieštaraujančiomis dvasiniam progresui.

Be to, jus supanti aplinka irgi yra labai toksiška. Apdorotas maistas pilnas chemikalų, kurių kūnas net nežino kaip suvirškinti. Dirva nualinta pesticidais. Vanduo savo sudėtyje turi sunkiuosius metalus ir nuodingus angliavandenių junginius. Gyvenimas pilnas stresų ir pas jus nėra laiko atsipalaidavimui, atsigaivinti ir atsistatyti.

Kadangi planetoje stiprėja pakylimo dažniai, žymiai aukštesnės energijos susiduria su negatyvumu jūsų viduje ir aplink jus, priverčiant tą negatyvumą išeiti į paviršių išlaisvinimui. Pakylėjimo simptomai apima kūno pasipriešinimą žymiai aukštesnėms energijoms, ateinančioms į planetą. Pasipriešinimas atsiranda ne tik dėl aukščiau paminėto negatyvo kaupimo proceso, bet ir dėl to, kad žmoniškas kūnas sudarytas iš trilijonų individualių ląstelių ir iš esmės, ląstelėse programos nesikeičia lengvai ir greitai. Fiziniai kūnai mėgsta palaipsninį ir minkštą pasikeitimą, o dabar - ne laikas, palaipsniniams ir lėtiems pasikeitimams. Todėl žmogiškajam kūnui pakankamai sunku priešintis didėjančioms Žemės vibracijoms.

Reikalinga didžiulė kantrybė, meilė ir atjauta, o taip pat jūsų žmogiškosios prigimties priėmimas. Jei jūs geriau nusiderinsite į kūną, išmoksite atpažinti, kada atsiranda natūralaus pasipriešinimo simptomas, stiprėjančios energijoms dėka, o kada, kažko tai kenksmingo, esančio aplinkoje, su kuriuo reikia turėti reikalų, dėka. Kenksmingo apibūdinimas apima: virusus, bakterijas, pelėsius, grybelius, pramoninius chemikalus, spinduliavimą ir elektromagnetines fluktuacijas. Vienos elektromagnetinės fluktuacijos skatina ląstelių mutaciją, kitos – stabdo tai.

Nesenų Dieviškumo Palaimų pagalba, negatyvios fluktuacijos suvedamos iki minimumo. Didžioji dalis negatyvių fluktuacijų atsiranda dėl didelės negatyvumo apimties, sudaromos 75% jūsų žmonijos, įtrauktos į tokią veiklą. Negatyvios energijos viesulas įeina į Žemės elektromagnetinio lauko linijas ir pasiskirsto per lei linijas.

Arktūriečiai ir kiti  yra įtraukti į negatyvo balansavimą; štai kodėl jų kosminis laivas dažnai stebimas, pagrinde šventose vietose, visame pasaulyje.

Jautresnės sielos Žemėje gali jausti žemės drebėjimus, vulkanų išsiveržimus ir nepalankias oro sąlygas žymiai anksčiau, nei tai pasireiškia. Kiti, tuos įvykius, kai jie vyks skirtingose pasaulio dalyse, fiksuos savo fiziniame kūne. Dar vienas būdas pajusti negatyvumą – jei jūs pasigaunate kolektyvinę žmonijos baimę ir nerimą, kai panašių įvykių kelyje yra didelis sielų kiekis.

Kol kūnai bandys negatyvumą Žemėje subalansuoti su įeinančiais pakylėjimo dažniais, jūs svyruosite tarp ligų ir sveikatos. Ypatingai didelio intensyvaus negatyvumo periodu paaštrės chroniškos ligos, bet jos aprims, pakankamai ramiu periodu.

Kiekvienas žmogus turi natūralų sielos ciklą, kuris svyruoja tarp siekio eiti į išorę ir į vidų. Sielos ciklo žinojimas labai naudingas tada, kai jūs pasirenkate laiką kokiai tai veiklai. Svarbius sprendimus derėtų priiminėti aktyviuose sielos cikluose, o ne ramiuose.

Grįžtant prie pakylėjimo simptomų, reikėtų pažymėti, jog svarbu turėti reikalų su tikru prabudimu, turėti reikalų su emocinėmis ir psichologinėmis problemomis ir tendencijomis, bandyti pagreitinti pakylėjimo procesą, kadangi jums norisi tuojau pat akimirksniu atsikratyti nuo negatyvo. Kitaip sakant, nekantrumas ir lėtumas apsunkina biologinius pasikeitimus, kuriuos patiria kūnas. Jeigu jūs jaučiate nemalonius pakylėjimo simptomus, reikėtų išreikšti kantrybę, priimti juos ir išreikšti ketinimą praeiti per viską, kas jus blokuoja.

Išlikti švariais, ramiais, centruotais, pastabiais ir tuo pat metu ieškoti tikro gydymo, terapijos ar veiklos perbalansavimui.

Jei jūs elgiatės su išgijimo krizėmis piktai, su nepasitenkinimu ir sakote sau: "O ne, tik ne galvos skausmas”, jūs statote sau bloką, tarp savęs ir atsiveriančiu aukštesnių dažnių, norinčių patekti į jus.

Iš kitos pusės, kuo daugiau jūs ignoruojate išgijimo krizes, arba pareiškiate, kad jų neegzistuoja, bandote elgtis su jomis racionaliai, priešintis tam, kad jos yra neišvengiama evoliucijos dalimi, tuo įdomesni taps simptomai. Nors pakylėjimo simptomų pasireiškimas yra "normalu” ir "natūralu”, tai nereiškia, kad juos reikia ignoruoti ar pateisinti. Atsiminkite: beveik viskas, ką jaučiate fiziniame kūne, yra kažkokia tai pasipriešinimo forma – tokia fizinio kūno prigimtis. Atitinkamas pasipriešinimo kiekis būtinas. Priešingu atveju, per kūną praeitų per daug energijos ir jie paprasčiausiai sudegtų. Išgijimo raktas – kaip jūs susidorojate su pasipriešinimu.

Mes rekomenduojame kvėpavimą, jogą, meditaciją, reguliarius fizinius pratimus, gydymo įvairovę, padedančius sumažinti pasipriešinimo laipsnį iki kontroliuojamo lygio. Pasipriešinimas psichologiškai – tai jūsų neigimas, dalykai, į kuriuos nenorite žiūrėti. Paklauskite savęs: "Kokių savo gyvenimo dalių jūs vengiate? Į ką aš pasirengęs nežiūrėti? Kokią dalį savo gyvenimiškos patirties aš vis dar teisiu?”

Judėdami per 2012-2030 metus ir išgydant pasipriešinimą pasikeitimams, didžią laiko dalį jūs jausite save lengvai ir aiškiai. Energija stiprėja, o poreikis maistui ir miegui mažėja. Jūs daugiau nesirgsite, o kūnas nesens. Pradžioje jums teks praeiti laiko periodus, kai jausite save ramiu, centruotu ir "sraute” , tai maišysis su laiku, kai jūs atsitrauksite atgal, į seną, nervuotą žmoniškąjį aš. Bėgant laikui, paskesni periodai retės ir taps trumpesni, kol visai išnyks.

Laibai svarbu yra apsupti save pakylėjančiomis sielomis ir vienminčiais, kaip ir jūs. Rezonansinio lauko aplink save sudarymas, padės pasiekti optimalų pasipriešinimo lygį.

Kadangi jūs judate į žymiai aukštesnes vibracines būsenas, įvyks labai reikšmingi pasikeitimai ląstelinėje struktūroje. Treniruota mokslinė akis, bėgant laikui pastebės, DNR mutuojančius paternus. Kokiu tai momentu, iki 2030 metų keletas sielų pradės demonstruoti tai, ką jūsų mokslininkai pavadintų "virš-žmogiška DNR”. Biologiniai testai atvers, kad pakylėjančios sielos įgyja vis daugiau ir daugiau "nemirtingų” spiralių dalių ir mažiau: "mirtingų”.

Pas pakylėjančias sielas, genai, atsakingi už senėjimą, pasikeis į amžinos jaunystės genus. Nors, gal būt, tokio rezultato pasiekimui visoms sieloms, atsiras vaistai, tokie cheminiai katalizatoriai nebus patikimi, kad atsilaikyti nuo laisvų radikalų, ardančių ląsteles kūne, pritraukimo.

Prašviesėjimui nėra trumpiausio kelio. Štai kodėl jūs niekada neišrasite "tabletės, momentaliam prašviesėjimui”. Netgi jei pas jus atsiras toks vaistas, tiems, kas vibruoja pakankamai aukštame lygyje, nereikės jų. Kiti, kuriems pasiseks gauti tokių vaistų, dėl neišspręstų problemų, pergyvens neišvengiamą nusiritimą į dualybę.

Neseniai įvyko jūsų biologų ir genetikų diskusija. Tema buvo mirtingos ląstelės, angliavandenio pagrindu, virtimas į nemirtingas, silicio struktūros pagrindu. Didžioji dalis mokslinio instrumentalo neapskaičiuota panašių pokyčių aptikimui. Mutacijos procesas pakankamai reikšmingas ir pastebimas, mokslininkai kažką tai pastebi, bet negali paaiškinti, kadangi biologinių gyvybės formų idėja, stumianti bazinius cheminius kodus, iš vieno elemento į kitą, dar neįsišaknijusi šiuolaikinių mokslininkų sąmonėje. Faktiškai, jūsų mokslininkai tik visai neseniai atskleidė gyvybės formas, su silicio ir lyčio struktūriniu pagrindu besiremiančiais baziniais elementais. Pakylėjimo proceso pagreitėjime, vis daugiau ir daugiau progresyviai mastančių biologų atskleis kas vyksta.

Mokslininkai jau aptiko pas kai kuriuos vaikus papildomas DNR grandines, arba papildomus receptorius, nurodančius apie DNR sudėtį, nesančios tyrinėtojų duomenų bazėje. Žinoma, tai – prašviesėjusios sielos, atėjusios į Žemę iš kitų žvaigždinių sistemų.

Jūsų DNR ląstelėse yra Šviesos receptoriai. Veikiančios koduojančios grandinės, egzistuoja tame, ką jūsų mokslininkai vadina "šiukšline” DNR dalimi. Tie receptoriai, jautrūs žymiai aukštesniems dažniams ir turi daugelį, kito pasaulio šaltinio, savybių. Daugelis mokslininkų jau pripažino, kad pas "šiukšlinę” DNR dalį turi būti koks tai tikslas ir jo paprasčiausiai mokslininkai dar nesupranta. Mes visą laiką sakome, kad "šiukšlinė” DNR dalis turi ne tik Šviesos receptorius (leidžiančius pranai ir gyvybinei jėgai tekėti tiesiogiai į ląsteles, aktyvuojant pakylėjimo šabloną), bet ir užrašus, apie sielos įsikūnijimus kituose pasauliuose.

Kai siela praeina fizinį pakylėjimą, keičiasi regos diapazonas. Tai reiškia, kad akys keisis taip, jog galėtų  priimti žymiai platesnę dažnių juostą. Kitaip sakant, matomos šviesos spektras žymiai išsiplės ir apims daugiau infraraudonųjų ir ultravioletinių spindulių diapazono.

Pakylėjančių sielų DNR Šviesos receptoriams, teks derintis (kaip radijo imtuvams) prie įeinančių pakylėjimo dažnių. Yra sudėtinga programa – dalis pakylėjimo šablono -  pritaikanti jūsų DNR prie didėjančių dažnių. Jūs galėtumėte pasakyti, kad yra įmontuotas kokybės analizatorius ir rezonatorius, "suderinantis” įeinančius dažnius. Sielos sąmonės rezonansinis laukas susideda iš daugelio faktorių, apimantis bendrą sielos evoliucijos būseną, priimtinumo lygį, aplinkos būseną, kitų sielų poveikį ir t.t.

Kokiu tai momentu mokslininkai išmoks aptikti sielos rezonansinį lauką. Labai suprastintas pakylėjimo šablono paaiškinimas toks. DNR kodai ir raktai atseka minčių, atsirandančių sielos sąmonėje ir pasąmonėje, vibracijų lygį. Po to šablonas sudaro elektrinių impulsų seriją, išlyginančią unikalų dažnį, sukuriamą rezonansinėmis sielos minties formomis. Rezultatas – unikali energijų kombinacija, dažnai vadinama "sielos parašu”, po to "parašas" pririšamas prie  atitinkamo įeinančio dažnio.

Jei DNR išdirbtas dažnis, adekvačiai nesusiderina su įeinančiais dažniais, įvyksta disbalansas, sielos auros lauke sukuriantis bloką. Jei dažniai adekvačiai susiriša, susiderina, sukuriamas rezonansinis laukas ir įeinantys pakylėjimo dažniai koduojami ląstelėse, aktyvuojant tą pakylėjimo šablono dalį, kuri rezonuoja su įeinančiais signalais.

Pavyzdžiui: jeigu įeinanti programa turi instrukciją: "Įdėti nemirtingumo spiralę į DNR, egzistuojančias mirtingas ląsteles ir "pažadinti” angliavandenio atomus dar vienos elektronų orbitos sudarymui, virstant silicio konfigūracija”, tada programa pabandys sudaryti su sąmonės lygiu, rezonansinį lauką, išleidžiamą iš sielos. Jei dažniai susiderina, įvyksta persitvarkymas, paprastai, pas atitinkamą ląstelių kiekį, atitinkamoje fizinio kūno vietoje.

Programa turi apsaugą, kad tik atitinkamas ląstelių kiekis virstų kristaline Šviesos forma. Jei vienu metu pavirsta per didelis ląstelių kiekis, į žaidimą įsijungia antikūnai ir imuninė sistema, kūnas vertins mutuojančias ląsteles kaip priešus, kurias reikia atakuoti. Tai viena iš priežasčių, kodėl pakylėjimo procesas fiziniame kūne vyksta palaipsniui, o ne iš kart.

Nors nelinijiniame laike, paleidžiami įvykiai vyksta akimirksniu, fizinė sfera ir jos linijinis laikas turi tendenciją vėluoti paskui kvantinį šuolį. Analoginis užsilaikymas, dėl greičių skirtumo, vyksta tarp garso ir vaizdo. Išsireikšime kitaip, analogiškai tam, kaip žmogaus psichologinė būsena reikalauja laiko, adaptacijai prie naujų sąlygų, sielos fiziologinis komponentas taip pat reikalauja laiko aklimatizavimuisi naujuose pakylėjimo dažniuose.

Kuo daugiau yra pasipriešinimo fiziniame kūne, tuo sunkesnis persitvarkymo procesas. Nuo ankstyvos vaikystės jus programuoja turėti atitinkamas psichologines charakteristikas. Yra tradicijos, kultūriniai tikėjimai ir įvairi supančios aplinkos įtaka, o taip pat paveldimi ryšiai, genetika ir atmintis apie praeitus gyvenimus.

Mirties programos užkoduotos jūsų DNR. Nemirtingumo "paleidimas” turi vykti iki tol, kol nauji pakylėjimo dažniai galės asimiliuotis tinkamu būdu. Kitaip sakant, jūs turite priimti fizinio nemirtingumo įdėję, o ne mirties išvengimo mintį, suprasti Visatos regeneracines savybes ir kaip tie dėsniai sąveikauja su antru termodinamikos dėsniu (entropija). Entropija – trečio tankio objektų tendencija sulėtėti, susinešioti ir terštis.

Labai svarbus sielos gabumas - išsivalyti ir leisti išeiti pasipriešinimams. Daugelis sielų, informuotos apie apsivalymo proceso būtinumą, įvertino save, ar sugebės išlaikyti didėjančius dažnius, įtekančius į Žemę, ar vis tik to nesugebės. Jei sielos, pamokas, dėl kurių atėjo į Žemę, išmoko ne adekvačiai, ir jaučia, kad joms tam reikia daugiau laiko, jos neatliks poslinkio į nemirtingumą. Pasipriešinimas sukurs sielos auroje blokus, kliudančius nemirtingumui ir mutacijoms. Tada, programa-šablonas pakylėjimui laikinai pašalinamas iš sielos. Gali atrodyti, kad siela nusirito iki prieš tai buvusių elgesio formų, kadangi grįžo senos mirtingos programos, laisvos nuo besibraunančių pakylėjimo energijų.

Didžioji dalis nuo pakylėjimo atsisakiusių sielų pradės greitą imuninės sistemos degradacijos procesą, kadangi sielai taps akivaizdu, jog Žemėje ji daugiau neberas dar vis jai reikalingų dominančių ir pamokų. Siela pradės ruoštis išėjimui iš kūno ir įsikūnijime kitame pasaulyje, labiau tinkamame jos dažniams ir tikslams.

Pas sielas, pasiruošusias pakylėjimui, pradžioje nauji dažniai nebus aukšti, bet su laiku išaugs. Pas sielas, su aktyviu pakylėjimo šablonu, per dešimt metų, paverstomis Šviesos kristalinėmis struktūromis taps tik 1% ląstelių. Tačiau sekantis 1 % ląstelių gali pasireikšti jau per ateinančius kelis metus, dar sekantis procentas – per kelius mėnesius ir tt.

Teoriškai, siela gali pakylėti akimirksniu, bet beveik visada procesas apima daugelį metų. Tipinis variantas sudaro 20-30 metų, o pas kai kurias sielas 40-50 metų. Viskas priklausys nuo to, kaip greitai siela sugebės prisitaikyti prie naujų vibracijų.

Daug laiko praleidžiančios meditacijoje, bet vedančios aktyvų gyvenimo būdą sielos – patys geriausi kandidatai, švelniam ir greitam pakylėjimui. Jei psichologiškai neprisirišęs prie mirtingo mąstymo būdo, pas jus yra pirmenybė prieš tuos, kas dar vis tiki tuo, ką sako mirtingi daktarai.

Reikalingas emocinis ir fizinis atsiribojimas nuo jūsų pasaulio spąstų ir sąliginumų. Ir vėl, tai nereiškia, jog jūs turite vesti vienuolišką gyvenimo būdą. Jūs galite būti pasaulyje, esantis laisvu nuo jo. Neturint energetinių prisirišimų prie mirtingų masių gyvenimo, jūs laisvas priimti idėją, jog jūsų kūnas gali jaunėti.

Sąmonės būsena lemia DNR konfigūraciją. Iki tol, kol jūs netikite kitaip, tarp išorinio pasaulio ir vidinės būsenos nėra atsiskyrimo. Jei jūs nematote vienovės, būdingos išorinei ir vidiniai realybei, jūs nematysite ryšio tarp mąstymo kokybės ir jausmo. Pakylėjimas –  automatinės biologinės sistemos dalis ir jeigu jūs išsilyginęs su savo Būtybe, nereikia nieko apart proceso priėmimo.

Peržiūrų: 4101 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/4
Viso komentarų: 311 2 3 »
0  
1 Klaudijus   (06.04.2013 21:02) [medžiaga]
Kodel kai nori parasyti komentara, kazkokiu budu nepavyksta jo issiusti ir jis issitrina,norejau viena klausima parasyti,kuris jau ilga laika buvo uzsilikes,teko 2syk rasyti,ir du syk issitryne,prirasiau virs 2000 tukstanciu zenklu du sykius,tai jau trecia syki neberasysiu,matyt nelempta.
Beto cia jau nepirmas kartas kai tenka po kelis syk is naujo rasyti...

0  
5 Milda   (07.04.2013 11:14) [medžiaga]
Kai parasai ,nusikopink teksta.Man irgi ne vienakart taip buvo  smile

0  
2 Doremi   (06.04.2013 21:14) [medžiaga]
skaitau, skaitau ir ma atrodo, kad tie kas dabar suserga ir miršta, jie nedalyvaus pakilime wacko o tie kurie gyvena tik jaunės

+1  
3 virgis   (06.04.2013 22:34) [medžiaga]
Pasaulis pakankamai didelis, kad patenkintų kiekvieno žmogaus poreikius, bet pernelyg mažas, kad patenkintų žmogaus godumą. Kad būtume laimingi – mokykimės skirti savo realius poreikius nuo nesibaigiančių įnorių.

0  
4 Doremi   (07.04.2013 10:04) [medžiaga]
labai jau diplomatiškas komentaras, ar tik ne ataše būsi jav biggrin

+1  
6 virgis   (07.04.2013 13:05) [medžiaga]
Netobulas gali būti tik žmogaus suvokimas ir tai, ką jis sukuria savo ribotu suvokimu. O Kūrinija yra išmintinga ir tobula – tam, kad suprastume jos dėsnius, turime būti išmintingi
Dvasiniam augimui reikalinga pusiausvyra tarp stabilumo ir dinamikos. O stabilumas augant dvasiškai gali būti tik viename – nuolatiniame augime. Tai nėra lengva, bet tai nereiškia, kad neįmanoma. Vienas iš žmogaus gyvenimo tikslų ir yra harmonijos siekis: su savimi, su žmonėmis, su aplinka

0  
7 Amigo   (07.04.2013 16:12) [medžiaga]
Virgiui.
Kaip manote kodėl netgi KŪRĖJAMS ne visada viskas pavyksta pagal planą?

+1  
8 virgis   (07.04.2013 16:48) [medžiaga]
Dėl laisvos valios principo, kuris būtinas visiems ir veikia viską. Dėl to, kad mes patys Kūrėjai ir kuriam, keičiam kiekvieną sekundę, nors taip kartais neatrodo.
Yra dalykai, kurie pilnai nuo mūsų priklauso, o yra ir mažai nuo mūsų priklausantys. Be to, yra ir dalykai, kurių keisti negalima, kad nesukeltume nepataisomų pasekmių. Turime mokytis atskirti – ką galime ir turime keisti, o su kuo – susitaikyti.
Vien vizualizacija nieko nepasieksime, savaime nieko iš niekur neateina. Tam, kad gautume rezultatą – reikia įdėti energijos ir nuoširdžiai padirbėti. Vizualizacija – ne burtai, tai tik kūrybinio proceso dalis
Išmintingas tas, kas išmintingai gyvena! Toks žmogus taiko savo žinias gyvenime ir yra kitiems geras pavyzdys. Juk žinios reikalingos sąmonės transformacijai, žmogaus charakterio gerinimui ir bendrai žmonijos gerovei, o ne gražbyliavimui ar tuščiažodžiavimui

0  
9 Amigo   (07.04.2013 21:58) [medžiaga]
VIRGI,ar yra kur nors skelbtas sąrašas ką mes galime keisti ir ko negalime.Kol mes šito neturime ,prarandame daug laiko tuščiai.Kartais imame kažkam patarinėti,mokyti,padėti ,o vėliau pasirodo ,kad tuščiai gaišome laiką ir tam mes neturėjome jokios teisės.Manau,kad reiktų paruošti kažkokią strategiją ir taktiką ir eiti visiems prašviesėjusiems  kryptingai,nebedarant ankstesnių civilizacijų klaidų.Kas nušvies  ribas tarp Kūrėjo ir Žmogaus "daržo"?

0  
10 Vytautas   (08.04.2013 10:00) [medžiaga]
Kažkaip įtariu kad su mokymu yra viena didžiausių problemų. Mano patirtis sako kad mokymasis kiekvieno individualus reikalas. Jokių mokytojų. Geriausiu atveju pateikta informacija. Kas nori ją naudojasi, kas nenori nesinaudoja. Visiškai laisva valia. Tada nesėkmės atveju nebus kaltinamas mokytojas, nes mokinys pats savanoriškai pasinaudojo informacija arba ne.

0  
11 Amigo   (08.04.2013 10:48) [medžiaga]
Pabandykime atrinkti bendromis jėgomis srytis,kur žmogus neturi teisės kištis.
Išsakau savo nuomonę:
1.Genetika.
2.Subatominiai tyrimai.
3.Planetos ir klimato dirbtinis keitimas.
4.Psichotroninių įrenginių kūrimas su tikslu įtakoti žmonių mąstyseną.
Būčiau dėkingas,jeigu kas nors mane papildytų ar netgi konstruktyviai sukritikuotų.

0  
12 Almiasas   (08.04.2013 11:25) [medžiaga]
Nuomonės patikslinimas:
1. Genetika. Visi žmogaus auginami kultūriniai augalai ir naminiai gyvūnai yra gi genetiškai kitokie negu laukiniai jų giminaičiai, kitaip sakant modifikuoti. Ir tai jau vyksta keliolika ar keliasdešimt tūkstančių metų, be to žmonija neišgyventų...
2. Subatominiai tyrimai. Be šito nei kompiuterių, nei interneto, nei mobiliųjų telefonų nei milžiniškos gausybės kitokių dalykų tikrai neturėtumėm...
3. Planetos ir klimato dirbtinis keitimas. Negeras dalykas, bet jis vyksta dėl žmonijos kertamų miškų bei džiunglių, statomų miestų, tiesiamų kelių, išmetamų pramoninių teršalų bei šiukšlių ir kitokios veiklos.
4. Psichotroninia įrenginiai. Na tokių turime krūvą ir nuo jų jau nelabai pasislėpsi - radijas, TV, kompiuteriai, Internetas. Belieka tik įgyti kritinį mąstymą.

1-10 11-20 21-24
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Balandis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 2
Svečių: 2
Vartotojų: 0