Penktadienis, 20.09.2024, 02:13
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2024 » Rugsėjis » 19 » Visas Kosmosas yra viena gyva būtybė
12:10
Visas Kosmosas yra viena gyva būtybė

Visas Kosmosas yra viena gyva būtybė, o gyvybė holografiškai egzistuoja kiekvienoje visumos dalyje. Tai reiškia, kad net uolienos ir mineralai turi primityvią sąmonės formą, nes jie yra to paties, kaip ir mes, dalis.

Kaip žmonės įsikūnija savo kūnuose, taip labiau išsivysčiusios būtybės gali įsikūnyti į planetų ir žvaigždžių kūnus. Pasipriešinimo judėjimas paaiškino:

Planetos sfera yra kažkokios labai išsivysčiusios angeliškos būtybės fizinis kūnas, ir šios esybės gali turėti daugiau vyriško ar moteriško poliariškumo. Kiekvienos planetos centre yra žvaigždžių vartai, bet tai nėra saulė, kaip kai kurie žmonės supranta. Tai labai tanki medžiaga, kuri dėl įvairių fizinių procesų išskiria daug energijos. Aukštesnėje dimensijoje kiekviena planeta turi tam tikrą šviesą ir tam tikras aukštesnių matmenų struktūras, kurios leidžia šviesai praeiti pro planetą.

Maždaug 10–20 procentų galaktikos saulės sistemų turi planetų, galinčių palaikyti fizines trimates gyvybės formas. Kalbame ne apie humanoidines gyvybės formas, o apie bet kokias. Tačiau visos planetos yra apgyvendintos tam tikru lygiu.

Saulė mūsų Saulės sistemoje yra plazminis rutulys, tai portalas, jungiantis visą saulės sistemą su galaktikos centru ir yra energijos šaltinis visai Saulės sistemai.

Saulės dėmės yra šiek tiek vėsesnės saulės paviršiaus vietos. Tai yra hiperdimensinės durys, pro kurias erdvėlaiviai patenka į Saulės centrą ir tada per kirmgraužą teleportuojasi į kitus matmenis ir kitas Visatos dalis.

  Visi pagrindiniai Saulės sistemos kūnai yra apgyvendinti – kiekvienoje planetoje yra gyvų būtybių, daugiausia aukštesnėse energijos plokštumose arba požeminėse bazėse – dauguma jų yra humanoidai.

Jupiteris neturi kieto paviršiaus, tačiau jo atmosferoje plūduriuoja platformos ir laivai. O viršutinėje Jupiterio atmosferoje yra į plazmą panašus buvimas, kuris nėra visiškai fizinis, bet ir ne visiškai eterinis. Plazmos gyvybės formos yra tarsi dideli burbulai, dideli plazmos debesys. Jiems reikia daug elektros iškrovos, kuri susidaro dujų milžinų atmosferoje.

Jupiteris turi eterinę ir astralinę gyvybę, o kai kuriuose Jupiterio palydovuose yra bakterijų. Ir, žinoma, fizinės šviesos jėgų bazės yra keturių pagrindinių Jupiterio palydovų: Io, Europos, Ganimedo ir Kalisto paviršiuje ir ypač po juo.

Ganimede yra didžiulė Galaktikos konfederacijos požeminė bazė. Ši bazė yra visų protingų teigiamų rasių, siekiančių išlaisvinti mūsų saulės sistemą ir ypač Žemės planetą, centrinis centras.

Saturnas taip pat turi tinkamą aplinką plazmos gyvybės formų formavimuisi. Ir, žinoma, kai kurie Saturno palydovai turi sąlygas gyvybei formuotis, o kiti jo palydovai turi požeminį vandenyną ir tam tikruose gyliuose yra tinkamos sąlygos bakterijoms formuotis.”

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 14 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugsėjis 2024  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0