Penktadienis, 26.04.2024, 04:54
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Sausis » 2 » Visi pagrindiniai mūsų saulės sistemos kūnai sparčiai keičiasi
15:36
Visi pagrindiniai mūsų saulės sistemos kūnai sparčiai keičiasi

Visi pagrindiniai mūsų saulės sistemos kūnai sparčiai keičiasi, tačiau žiniasklaidoje apie tai beveik nekalbama.

Jau ne kartą minėta, kad artėjant dabartinio ciklo pabaigai ir naujo pradžiai pokyčių vyksta ne tik Žemės planetoje, bet ir visoje Saulės sistemoje. Tai galite pamatyti, jei stebite pokyčius beveik kiekvienoje mūsų saulės sistemos planetoje:

1. Plutono atmosfera neseniai žlugo.

2. Neptūno audros staiga pradėjo keistis.

3. Urano poliarinės sritys ryškiai plinta.

4. Jupiteris neseniai patyrė 700 laipsnių šilumos impulsą iš savo šiaurės ašigalio, jo didelė raudona dėmė nyksta, Jupiterio atmosfera ryškėja.

5. Marse staiga pasireiškia seisminis aktyvumas, įvyksta didelio masto poliarinio ledo kepurės pokyčiai.

6. Didelio masto atmosferos slėgio sumažėjimas ant Veneros, per pastaruosius 20 metų Veneros vėjai padidino greitį 33% ir jos atmosfera tapo tamsesnė, prie pietų ašigalio atsirado paslaptinga tamsi dėmė.

Be to, Jupiterio mėnulyje Europa matome didelio masto ledo dangos pokyčius, paslaptingą Saturno atmosferos nušvitimą, neįprastus Neptūno atmosferos temperatūros ir slėgio pokyčius ir pan.

O štai Žemėje poliariniai regionai pastaruoju metu smarkiai atšilo, o vulkaninio aktyvumo lygis yra aukščiausias. Pačios Žemės magnetosfera sparčiai praranda savo jėgą, nes mūsų magnetiniai poliai ir toliau tolsta nuo įprastų pozicijų. Pažiūrėkite į aplinkui besisukančius gyvūnus, visus šiais metais įstrigusius banginius ir gausius pranešimus apie neįprastus paukščių stebėjimus. Mūsų pašvaistės pasiekia įprastai nematomo intensyvumo lygį, o pastaruoju metu buvo pastebėtos didelės energijos „rožinės“ auroros.

Šie įvykiai atskirai gali atrodyti nesusiję ir nesvarbūs. Tačiau kartu paėmus įrodymų visumą tampa neįmanoma ignoruoti. Jei darote prielaidą, kad ši informacija yra žinoma valstybių ir korporacijų vadovams, didžiąja dalimi galite paaiškinti jų veiksmų motyvus. Tačiau nė vienas iš jų jums nieko nesako, šie klausimai yra tabu, o kiekvienas atsakymas atitraukia žmones nuo akivaizdžios tiesos. Čia buvęs CŽV direktorius Williamas Casey 1981 metais pasakė apie savo agentūros tikslus: „Žinome, kad mūsų dezinformacijos programa yra pilnai baigta, kai viskas, kuo visuomenė šiandiena tiki, yra melas“.

Žmonėms žinoma sąvoka, kad viskas yra vibracija – šviesa, mūsų mintys, visi fiziniai objektai ir visa kita. Mes suvokiame fizinius objektus kaip kietus, bet iš tikrųjų jie visi yra banginės vibracijos būsenos. Todėl mūsų sąmonė gali turėti įtakos mūsų tikrovei, fizinėms medžiagoms. Tai taip pat gali turėti įtakos kitų žmonių energijai, mintims ir emocijoms. Kai išmoksime valdyti ir sutelkti emocijas bei sąmonę, turėsime didesnę prieigą prie savo kūrybinės masinės sąmonės, ir galimybę sukurti bet kokią tikrovę, kurios norime.

Pasipriešinimo judėjime apie tai teigė, kad, be teisingų minčių, reikia ir teisingų veiksmų: „Pavyzdžiui, mes pasirinkome visišką atskleidimą, pirmąjį kontaktą, išsivadavimą, Įvykį. Dabar mes medituojame, kad magnetiškai patrauktume šį pasirinkimą į fizinę plotmę ir tada imsimės veiksmų. Veiksmas – tai daryti kažką, kad įkvėpti daryti remdamasis ankstesniais sprendimais ir pasitelkdamas tai, ko nori, tuo patirdamas norimo pasireiškimo energiją.

Ateinančiais metais bus įvairių įvykių ir apreiškimų, kurie pažadins dar šimtus milijonų žmonių. Jie taip pat supras, kad būtent jie yra jėga, o ne jų pavergėjai. Jie išmoks pasirinkti SAVO ir, kai reikia, pasakyti „Ne! Todėl dirbkime ta linkme visi ir toliau.

Išplėsdami savo regėjimą už „matricos“ ribų, jūs susijungiate su aukštesnėmis energijomis, kurios neša žinias. Iš esmės Pabudimas yra tada, kai sustiprinate ryšį su savo Aukštesniuoju Aš ir savo intuiciją tiek, kad viskas tampa aišku.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 518 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 1
0  
1 LINA   (03.01.2023 13:32) [medžiaga]
VISKAS YRA ENERGIJA. Tik reikia moketi ja valdyti, - tada ir bus Tikrove tokia, kokios mes norime! Reikia dirbti su savo mintimis, emocijomis, samone. Jeigu tik sedesime, ir kazko lauksime - nieko gero is to nebus!

Su Begale Meiles VISIEMS.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0