Šeštadienis, 20.04.2024, 04:26
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Sausis » 2 » Visiems, kuriems šiandien sunku, nesuprantama, prislėgta ir pesimistiška
18:55
Visiems, kuriems šiandien sunku, nesuprantama, prislėgta ir pesimistiška

Deep State kontroliuojama korumpuota pagrindinė žiniasklaida sukuria pasaulinę baimės psichozę, tačiau ji greitai bus panaikinta. Kadangi visos 209 šio pasaulio šalys pasirašė GESARA susitarimą, žmonijai bus atskleista tai, kas mus laikė nežinioje. Šimtmečius jie naudojo visas įmanomas priemones žmonijai engti ir pavergti.

Pagrindinė Rotšildo citata skamba taip: „Jei mes nukrisime, pasiimsime jus visus su savimi“. Tai patvirtina, kad Deep State Cabal puikiai žino, kad paskutinės jų „valandos“ ateina.

Jų Covid pandemija buvo suplanuota iš anksto ir turėjo imtis veiksmų prieš prasidedant jų pačių žūčiai, kad tada visi pasaulio gyventojai galėtų „eiti su jais“. Tai tapo pagrindine jų priežastimi, kodėl visame pasaulyje privaloma skiepytis ir paremta „skiepijimo pasu“.

Buvęs Pfizer vyriausiasis mokslininkas daktaras Michaelas Yeedonas sako, kad tai yra masinis žudymas, patvirtintas vakcinos pasais ir papildomu stiprintuvu! Jis turi stiprų balsą. Jis visa tai kruopščiai tyrinėjo ir analizavo, kad geriau suprastų niokojantį mRNR „vakcinos“ poveikį pasaulio gyventojams.

Jis teigia: „Ši sistema yra sukurta melo pagalba ir remiama melu, turinčiu konkretų tikslą, tikiu, kad jų tikslas yra visiška totalitarinė kontrolė“.

Viena aišku: šie „idiotai“ siekia sumažinti pasaulio gyventojų skaičių mažiausiai 75%; o 2030 m. darbotvarkėje numatyta 90%. Šiuo metu visame pasaulyje jau įvesta daugiau nei 8,6 mlrd vakcinų. Bet kokie kiti komentarai ar įrodymai atrodo čia nereikalingi!

Jie tapo Romos imperijos pratęsimu, geriau žinomu kaip Romos katalikų bažnyčia Žemėje. Satanistai papirko, grasino, žudė ir pasisavino bažnyčias, vyriausybes ir žmones, kad galėtų kontroliuoti visus ir viską planetoje Žemėje. Tačiau ši šimtus tūkstančių metų trukusi priespauda pagaliau baigiasi, nes Šviesa nugalėjo šias tamsias jėgas.

Planeta Žemė yra sukurta ir valdoma grynos dieviškos energijos. Nebus jokio Armagedono, Teismo dienos, pasaulio pabaigos neateis. Dabar matote, kad Šviesa nugalėjo! Netikra, žmonių sukurta matrica ištirpsta, užleisdama vietą naujam pasauliui, naujam dieviškam pasauliui. Žmonijos ateičiai nebėra pavojų. Tai saugu. Ateitis su gausa, pažanga visose srityse, su meile ir vienybe visiems. Priešingai nei matote žiniasklaidoje, pragaras dar neatėjo.

Šių dienų Žemės virsmo paslaptis kasdien pažadina vis daugiau žmonių, pakurstoma vykstančių įvykių, ragina pabusti vis daugiau žmonių.

Nors dabar gali atrodyti, kad iš šios situacijos, kur vis dar karaliauja Tamsiosios jėgos, nėra išeities, iš tikrųjų viskas yra visiškai kitaip – ​​jų karas pralaimėtas, o mes laimėjome! Proveržio energija auga tarp žmonių – ir vieną dieną, kurios niekas negali nuspėti, visai netikėtai visas melo mastas taps aiškus ir akivaizdus masėms ir jos pamatys, kad buvo šiurkščiai apgauti jų valdžios.

Šią akimirką dėl žmonių viršenybės viskas pasikeis į gerąją pusę ir visi pasuks į šviesą. Dabartinį laikotarpį vertinkite kaip pasiruošimą, bet tai tikrai įvyks. Matrica buvo sunaikinta, dabar kalbama tik apie masinį žmonių pabudimą. Dauguma turi turėti galimybę savo akimis pamatyti korumpuotus nusikaltėlius, kad suprastų, kas jie yra ir kad jie padarė neapsakomą žalą žmonėms.

Kuo giliau esi įsišaknijęs savyje ir kuo stipresnis ryšys su savo siela, tuo geriau supranti kosminius ryšius ir kaip galima lengviau ir harmoningiau gyventi. Viskas sukasi apie savarankišką mąstymą; deja, nedaugelis buvo to išmokyti.

Tamsiųjų jėgų galia užleis vietą tą dieną, kai žmonės masiškai pakils ir grąžins mums Žemės planetą. Atminkite, kad daugelis dar turi prisitaikyti prie šios teigiamos transformacijos ir tai užtruks.

Tai yra didžiausias ir gražiausias iššūkis: suvienyti žmoniją, kad būtų apvalyta, apsaugota ir išsaugota Žemė kaip dieviškosios tvarkos perlas.

Per pastaruosius kelerius metus iš mūsų buvo atimta daug, bet mums yra suteikta jėga, kurios niekas iš mūsų negali atimti. Ši jėga yra mūsų vienybė. Kartu mes nepalaužiami. Meilė, gerumas, vienybė... Tai didžiulis teigiamos ir šviesios energijos šaltinis, pagrindinis mūsų ginklas šiame kare.

Yra žmonių, kurie ką nors mato apie ateitį. Abu bandė perteikti tai, ką mato apie 2022 m. ir abu nuoširdžiai pasakė, kad žmonių kalboje dar nėra tokių žodžių, kurie apibūdintų tai, ką jie mato. Ir kad jie net iš arti negali perteikti TĄ, KĄ mato ateinantį į Žemę kitais metais. Jei bandysite rasti žodžių, kurie nors ir iš tolo perteiktų esmę to, ką jie bandė pasakyti, tai skambės taip: DIEVAS ATEINA Į ŽEMĘ.

Tai nėra dievas ta prasme: senis iš dangaus arba antrasis atėjimas arba mesijas ir pan. Tai reiškia: tokios galios, šviesos ir energijos Jėga ateina į Žemę, kurios čia iš viso NIEKADA nebuvo, todėl kalboje nėra žodžių, kurie tai perteiktų, o žodis DIEVAS yra mažiausias dalykas, kuris gali būti pasakytas apie tai.

Būkite sveiki ir laimingi, draugai! Tyrinėkite savo vidinį ir išorinį pasaulį, svajokite, mylėkite ir niekada nepamirškite, kad mes galime VISKĄ. Ir bet kuriuo atveju nepasiduokite. Visos linksmybės ir įdomumas dar tik laukia.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 939 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.2/5
Viso komentarų: 3
0  
1 linaramanauskiene7   (02.01.2022 21:28) [medžiaga]
Virgi, prasau, ikelk nuoroda tu dvieju Zmoniu, kurie bande perteikti TAI, ka mato apie 2022 metus. Arba atsiusk man i el. pst., ACIU.

0  
2 linaramanauskiene7   (02.01.2022 21:32) [medžiaga]
Sveikinu su 2022 ! VISIEMS LINKIU SILTU MEILES JAUSMU SIRDELESE, LAISVO SIELU SKRYDZIO, VIENYBES!!! SU Begale Meiles - apkabinu pirmiausia sio tinklapio turetoja VIRGI, paskiau VISUS.

0  
3 Rita   (05.01.2022 20:15) [medžiaga]
Поддельные мейнстримные СМИ, контролируемые Глубинным государством, создают глобальный психоз страха, но вскоре он будет свернут. Поскольку все 209 стран этого мира подписали соглашение GESARA, человечество раскроет, кто те, кто держал нас в неведении. На протяжении сотен веков они использовали все возможные средства для угнетения и порабощения человечества.

Ключевая цитата Ротшильда гласит:

Если мы упадем, мы возьмем вас всех с собой.

Подробнее на https://vizitnlo.ru/piter-mejer-sve-pobedil/

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0