Penktadienis, 19.04.2024, 02:01
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Gegužis » 17 » Žemės planetos drama artėja prie pabaigos.
09:04
Žemės planetos drama artėja prie pabaigos.

Nuo to laiko, kai čia buvo Žemės planeta, vibravusi trečios dimensijos energijose, natūralu, kad visa žmonija išgyveno iliuzinį laikotarpį, toli nuo realybės, egzistuojančios nesibaigiančiose visatose.

Gyvename labai įdomiam Žemės pakilimo procese. Pandemija, kaip vadina kontrolieriai, o tiksliau plandemija vis dar tęsiasi. Mūsų broliai ir sesės, vis dar snaudžiantys užprogramuotu egzistavimu matricoje ir grimzta gilyn į savo transą. Juos visiškai apėmė idėjos ir mintys, propaganda, kurią spaudė žiniasklaida.

Tai, ką mes šiandiena žinome kaip mokslą, religiją, mokymą, sveikatą, ligas, politiką, profesijas ir visa kita, ką įsivaizduojate, palaipsniui įsitvirtino ribotoje daugumos sąmonėje ir vystėsi kaip koks niekuo nepagrįstas tikėjimas, kaip absoliuti ir "nenuginčytina" tiesa. Per kolektyvinį tikėjimą buvo sukurta beveik visiška priklausomybė nuo visko, ką padiktavo žmonijos tamsioji valdytojų grupė. Atsiradus rašytinei spaudai, o paskui radijo televizijai, jiems tapo dar lengviau dominuoti žmonių masėse.

Per daugelį metų tie mums suteikti "technologijų trupiniai" padėjo vystytis ir tam tikru būdu palengvino visus gamybos, paslaugų ir vartojimo segmentus, tačiau tuo pačiu metu jie taip pat sukūrė beveik visišką PRIKLAUSOMYBĘ, o sąmoningumas tapo dar ribotesnis, nes vis daugiau ir daugiau žmonių tapo tik nemąstančiomis mašinomis, vis daugiau robotų, todėl projektuojamos mums holografijos net nepastebėta. Kuo daugiau žmonija nustoja mąstyti ir samprotauti, tuo lengviau ji suvokia holografinius vaizdus, ​​kurie dedami priešais juos kaip horizontą. Ir žmonija kaip kokie galvijai patys taikiai ėjo į savo energetines skerdyklas.

Tamsioji Cabala, kuri yra Archonų atstovė, visada puikiai sugebėjo idiotizuoti sąmonę, paverčiant žmones paklusnia avių banda. Kuo mažiau žmogus mąsto logiškai, tuo labiau juo yra manipuliuojama, vedama ir apgaudinėjama. Kaip teigė vienas iš „Cabal“ strategų: „Lengva apgauti žmones, pakanka tūkstantį kartų pameluoti ir tai tampa visiškai tiesa“. Ir šis dalykas dabar labai dažnai vis dar naudojamas.

Tamsieji jau žino, kad jų valdymas baigėsi, nes dieviškieji Įstatymai visada yra aukščiau už viską. Tačiau žmonija daugumoje ir toliau išlieka akla. Tai žinodami ir bandydami dar kurį laiką išlaikyti Žemės kontrolę, jie sukūrė dar vieną pretekstą, kad žmonija būtų „skerdžiama“. Jie laboratorijoje modifikavo gripo virusą ir greitai išplatino po visą planetą.

Pasinaudojant visomis galimomis ir negalimomis žmogaus sąmonės neįsivaizduojamomis manipuliavimo priemonėmis, per kelias savaites pasaulis krito ant kelių prieš nematomą priešą. Testas suveikė pagal paskirtį. Tiesą sakant, tokia paprasta ir naivi manipuliacija pasiekė neįtikėtiną lygį. Ribojantys įsitikinimai, kuriuos primeta ir patvirtina tamsiųjių hologramos, parodė, kad kontrolė išlaikoma ir įrodyta.

Šiuo metu filmas apie didžiąją Žemės planetą vis dar rodo, kad ji yra tamsos gniaužtuose. Didžioji 2020-ųjų pandemija ir jos padariniai vis dar laikomi mirtinais. Mirties baimė ir toliau persekioja tuos, kurie klausosi valdžios istorijų ir jų propagandinių ginklų, žiniasklaidos.

Tačiau beveik 30% žmonijos jau pabudo ir jokia holografija jų neapgaus. Jie ragina kitus prisijungti prie nepriklausomybės. Ir kaip žinome, pabudusi sąmonė turi galią, prilygstančią racionaliam tūkstančio nepabudusių potencialui. Tada „Cabal“ puolė į neviltį. Dabar toks rezultatas pasisuks prieš juos.

Cabal labai nori išlaikyti dalykus tokius, kokie yra. Jie beviltiškai bando priversti žmoniją susipainioti, drebėti iš baimės, kad jų stiprybė, viešpatavimas galėtų tęstis. Kad jie galėtų toliau maitintis iš baimės, kuri sukelia tokį nerimą.

Žmonės, šie žmogaus kūnai, turintys dievišką kibirkštį, su siela, nėra vieninteliai šios žemiškosios sferos gyventojai. Tačiau jie yra pagrindiniai dabartinės dramos veikėjai.

Būtent į juos nukreipta visa propaganda, visi melagingi žodžiai ir bauginančios istorijos. Jie yra šios tamsiųjų pramogos priežastis. Pramogos su giliu tikslu: valdiklių paskirtis yra išlaikyti kontrolę ir toliau maitintis tais žmonėmis, kurie turi sielų. Ir toliau kurstyti skausmą, baimę ir neigiamas emocijas, kurias spinduliuoja žmonija, kai ją persekioja manipuliacijos iš vieno bauginančio scenarijaus į kitą.

Baimė, kurią patiria žmogus, maitina tamsiąją energetinę sistemą. Žmonija, tikroji žmonija su Siela, iš esmės yra maloni, geraširdė ir mylinti. Tačiau  ši meilė virto baime. Tai buvo paimtas iš žmonijos.

Dar yra roplių kilmės nežemiškos esybės. Jie visai ne žmonės. Būtent jie teikia visą blogį, kontroliuoja ir žmogiškai žiūrint, giliai amoraliai, įveda žmoniją į baimės ir mirtingo siaubo būseną per savo paklusnias korporacijas, slaptas satanistines draugijas ir valdžios marionetes.

Taigi, visų pirma, mes turime trimatę žmoniją, kuri vis dar dalyvauja baimės vibracijoje, išgyvena gilias ir tamsias neigiamas emocijas. Negalėdamas išsiveržti iš primestų minčių ir įspūdingų idėjų kalėjimo.

Antra, yra narciziškų žmonių, giliai įsišaknijusių žemoje vibracijoje, kurie siekia valdžios kitiems ir kontroliuoja savo draugus. Šie aktoriai stengiasi gauti tai, ko nori. Jie tarnauja sau. Jie siekia neatidėliotino piniginio ir emocinio pasitenkinimo.

Tai smulkūs biurokratai, politikai, bankininkai, kurie klesti dėl savo bendrų padavimo, trokšta valdžios ir mėgaujasi savo broliams keliamais nepatogumais.

Ir trečia, jūs, šviesos darbuotojai. Pakilęs virš šios žemiškos sumaišties, tapai kitoks. Jūs spinduliuojate šviesą ir meilę. Jūs pakeliate žemės vibraciją iki meilės lygio. Mes esame čia, Žemėje, norėdami tai padaryti, patirti. Mes esame tam, kad galėtume mėgautis gėrio ir blogio medžiu ir taip judėti pirmyn bei plėsti savo sąmonę.

Todėl, nepaisant visų pastangų, tamsai nepavyksta. Nes jie taip pat yra šioje trimatėje matricoje, šioje hologramoje. Net giliau nei žmonija, jie gali pamatyti, kaip manipuliuoti žmonija, o tie, kuriais manipuliuojama, valdomi automatai, vykdo valdytojų nurodymus.

Taigi tie tamsūs, kurie veda toliau neigiamą istoriją, taip pat yra miego būsenoje. Dėl savo priverstinės kontrolės pobūdžio, įtemptų ir didžiulių reikalavimų jie taip pat yra neatsiejama 3D žaidimo, kuris žaidžiamas Žemės planetoje, dalis.  Tuo tarpu žmonės bunda. Ir išeina iš 3D sapno baimės. Tai, kas vis dar riboja šį sąmonės išsiplėtimą, riboja įsitikinimus, kurie yra taip giliai įsišakniję, kad kai kurie žmonės negalės grįžti prie dabartinio įsikūnijimo.

Nors pandemija kenkia ekonomikai ir žmonių sveikatai, nes per ateinančius mėnesius tai įrodo, kad nuo pasekmių miršta kur kas daugiau nei nuo viruso, ji suteikė puikią progą naujai pabudimo bangai. Taigi turime pasiekti kritinę masę, kuri prisidės prie pagrindinio planetos perėjimo įvykio. Niekas kitas negali pakeisti to, kas nustatoma iš Aukščiau.

Žvelgiant iš paviršinio požiūrio taško, sunku suprasti, kad viskas kontroliuojama ir šviesa nugalėjo. Pažvelkite į savo vidų ir įvertinkite save. Per šiuos kelis mėnesius didžioji žmonijos dalis patobulėjo ir perėjo į aukštesnį lygį. Tai pagreitins ir sutrumpins pagrindinių pokyčių Žemėje laiką. Jūs aiškiai matote, kad tai, kas šiandien vyksta Žemės planetoje, yra pantomimos, juodojo dramos teatro pramogos. Dabar jūs žiūrite į gyvenimą iš nušvitimo ir supratimo kameros, iš penktos meilės dimensijos.

Dramoje matote skirtingus aktorius, kas ir kokie jie yra. Ir padarykite išvadą, kad viskas, kas yra Žemės planetoje, nėra taip, kaip atrodo. Jūs buvote iliuzijoje, apgaulėje, suvokėte apgaulę. Viskas, kas vyksta, yra organizuota, viskas aplinkui yra inscenizuota, kad būtų efektas ir kad jūs galėtumėte tai patirti.

Tačiau turime prisiminti, kad visi šios žemiškos dramos dalyviai planavo savo gyvenimą dar prieš jiems atvykstant. Mes žinome, kad esame dualūs ir, deja, tie, kurie dabar neatsibunda, praleidžia galimybę pakilti kartu su žeme. Neįmanoma patekti į šviesos epochą, vibruojant nejudančiomis į priekį trimatėmis energijomis.

Mes esame tai, apie ką galvojame! Mes esame savo įsitikinimų rezultatas. Jei ir toliau tikime tuo, kas visada vyravo aukščiau už mus, bet kokie pokyčiai tampa neįmanomi. Nieko negalima padaryti, kad padėti tiems, kurie nekeičia savo įsitikinimų. Atėjo laikas apsisprendimams. Tie, kurie jau pasikeitė, negali laukti tų, kurie nenori judėti į priekį. Kvietimą galima pateikti, tačiau jis siunčiamas tiems, kurie tikrai nori keliauti.

Mes, visų tipų žmonės, konkuruojantys tarpusavyje savo kliedesyje, esame čia susirinkę išmokti daugiau meilės. Mes esame tam, kad pajustume skausmingus pojūčius ir giliai suprastume, kad mes nenorime tamsos.

Mes nenorime teikti neapykantos, pykčio, žiaurumo, liūdesio, depresijos, ar bet kokių beviltiškų jausmų, kuriuose dalyvauja žmonija Žemėje. Kaip tu gali iš tikrųjų pažinti šviesą nepatirdamas tamsos. Kaip iš tikrųjų galite žinoti gilų meilės pranašumą ir šlovę, kol nepajusite neapykantos?

Štai kodėl mes esame, kad patirtume tamsą, kad patirtume, ką reiškia būti be meilės. Taip elgdamiesi mes išgyvename meilę giliau. Šviesos darbuotojai, labai drąsios sielos, buvo pasirinkti iš daugelio, kurie šiuo metu atvyksta į Žemę gelbėti pasaulio. Atėjo laikas užbaigti 25 000 metų ciklą, lygiadienio procesiją, besikartojantį Žemės planetos ciklą. Tai yra pakilimo, apreiškimo laikas. Ilgai vaidinome dramą. Mes patyrėme viską, ką žmonija patyrė Žemėje.

Ir mums laikas grįžti į dangiškąją tikrovę. Atėjo laikas grįžti prie meilės. Nudžiugink artimą tuo. Gali atrodyti, kad taip nėra, tačiau šiandien mūsų pasaulyje viskas gerai. Žemės planetos drama artėja prie pabaigos. Tu padarei gera darbą žmogau ir nusipelnei to.

Tamsa nemėgsta šviesos. Mat šviesa apšviečia nenormalų jos pobūdį. Ir jūs būtent tai padarėte. Jūs atlikote savo misiją. Jūs skleidėte užuojautą, šviesą ir meilę į pasaulį ir netrukus bus atskleista šios hologramos, šios vaiduokliškos dramos, prigimtis. Tiesos atskleidimas jau vyksta. Daugybė tamsiųjų tarnų jau krito. Apreiškimas vyksta kasdien. Informacijos lašelis po lašelio virsta srove, potvyniu.

Nors tamsiųjų mirtinoje neviltyje kontrolierių pasakojimas vis dar tamsėjo. Pagrindinė žiniasklaida taip pat netrukus baigs platinanti melagingus žodžius ir netikras naujienas. Dabar galite pažvelgti į aplinkinį pasaulį ir visus jame esančius žaidėjus - neutraliai ir besąlygiškai mylėdami. Juk jūs jau žinote šio puikaus spektaklio galutinį tikslą.

Ir tai žinodami, galite būti geranoriškai neutralūs ir ramiai stebėti per atstumą pasipiktinimą, apgaulę, kančią, žinodami, kad ir kaip tai būtų skaudu, nieko blogo niekada neįvyko. Nes matote, kad skausmas, baimė ir siaubas, kurį patiria daugelis, yra būtini žmonijos augimui. Šis žmogaus gyvenimas su visais jo trikdžiais yra svarbus sužinant didesnę meilę ir plečiant žmogaus sielą.

Nudžiugink brangiuosius. Viskas yra gerai mūsų pasaulyje, ir viskas, dėl ko kovojome, dėl ko esame čia, dabar išsipildo. Gyvenimas yra gražus, jis gerėja ir pagrindinis stebuklas yra tas, kad geriausia dar tik laukia.

Mes iš tikrųjų esame palaimintos, galingos būtybės, sukaupę savyje daugelio kosminių rasių genofondą, kokio daugiau neturi niekas, o svarbiausia nemirtingą Sielą, tą Kūrėjo dalį, kurios pavydi daugelis.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai...

Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 2132 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.8/13
Viso komentarų: 1
0  
1 Lina Slizauskiene   (19.05.2021 18:57) [medžiaga]
Yotubes kanale VANDENIO ERA yra tikru ir vertingu ziniu. Tai vienas is patikimesniu kanalu. Seku si kanala. Dar geras yra kanalas SATORI. Atrodo irgi patikimas.

MEILES IR TAIKOS!

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0