Ketvirtadienis, 25.04.2024, 02:07
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Vasaris » 15 » Žmonijos ir Žemės ateitis 2009 – 2021 metais Aryana Havah 1 dalis
22:12
Žmonijos ir Žemės ateitis 2009 – 2021 metais Aryana Havah 1 dalis
Vertėjo įvadas.
„Pasaulyje egzistuoja 50 milijonų pilnaverčių žmonių. Kaip baisu matyti, kad likusieji - aklieji, nežino, kad jie yra akli. Jeigu Dievas padarė žmogų aklu, reiškia jis žinojo, kad šis žmogus brokuotas. Tokiam žmogui reikia leisti gyventi jo normalų gyvenimą - dvasiniame skurde, nežinant kas bus rytoj, poryt, nieko nežinant."
Nepamenu kur tai perskaičiau, bet manau, kad šie žodžiai labai gera įžanga.
Išverčiau šią knygą nes informacija pasirodė labai įdomi ir svarbi, tiesiog atėjo laikas kai tokio tipo informaciją turi gauti kuo daugiau planetos gyventojų. Žmonių sąmoningumas iki 2012 metų turi pakilti ir tai daroma suteikiant jiems žinias kurios ilgą laiką buvo slepiamos, o dabar atėjo laikas jas atskleisti.
Autorei minint kai kuriuos įvykius vietomis keblu susigaudyti apie kuriuos būtent metus kalbama. Nors tai nėra ypatingai svarbu. Knyga parašyta 2009 metais ir kalbama pagrinde apie 2009-2012 metus.
Knygoje aprašomi kai kurie įvykiai kurie jau turėjo būti įvykę, bet kadangi, kaip sakiau žmonių sąmoningumas kyla ir vis daugiau žmonių prabunda, tai tas kas jau turėjo įvykti arba atsidėjo vėlesniam laikui arba tiesiog aplinkybės sušvelnėjo ir tai arba praėjo lengvesne, mažiau pastebima (skausminga) forma arba to iš viso nebus. Kiekvienas prabudęs žmogus, kiekvienas žmogus kurį mums pavyksta pažadinti sušvelnina ateities įvykius. Kuo daugiau žmonių supras kas vyksta tuo labiau gražės Žemės ateitis ir tuo mažiau kataklizmu 2012 metais žmonijai teks pergyventi. Net toks įvykis, kaip Maiklo Džeksono mirtis, bent trumpam suvienijo žmones ir seniai pranašautas žemės drebėjimas turėjęs visiškai sunaikinti Los Andželą ir San Franciską, tiesiog neįvyko. (S.K.)

Mes turime paimti likimą į savo rankas ir parodyti tai savo veiksmais. Mūsų pagrindinė užduotis-prabusti ir tapti aktyviais, kad galėtume prisiimti bendrakūrėjo rolę. Neverta melstis, maldauti, prašyti išgelbėti žmonių gyvybes. Tik paimdami likimą į savo rankas ir pradėję veikti mes atrasime savo vidinę jėgą. Naujoji Žemė kuri dabar gimsta, bus ypatinga. Pasižiūrėkime į jos ateitį.

Laiškas mano draugams ir skaitytojams.

Pirmiausia noriu padėkoti visiems, kurie man parašė ir mane palaikė. Pradžioje, kai tik pradėjau šį nelengvą kelią maniau, kad žmonės manęs nesupras ar tiesiog atmes tą informaciją, kurią aš aprašiau. Ir kaip aš nustebau, kai supratau, kad viskas priimama ramiai ir džiaugsmingai.
Iš įvairių šaltinių pradėjo plaukti žinios, kad apie tai, ką aš aprašiau, jau buvo žinoma. Ir visi mes, kurie jau prabudome ir norime permainų – čia, mes – viena, ir kas svarbiausia, įsitraukę į tai visa savo esybe. Tepadeda mums Dievas visą tai sėkmingai įveikti.
Pirmiausia noriu atsiprašyti jūsų, savo skaitytojų ir draugų, kad rašau anonimiškai ir nepateikiu savo kontaktinių duomenų atviram bendravimui. Manau jūs mane suprasite. Pasaulis šiuo metu pilnas „geradarių", todėl einant šiuo keliu man saugiau būtu likti šešėlyje. Man nereikia nei scenos spindesio, nei aplodismentų. Aš tik noriu, kad tai būtu įvertinta atsižvelgiant į informacijos pateikimą ir jos tikslumą. Mes, tie kurie užrašome perdavimus, tik maži kareivėliai didžiulėje Tėvo armijoje ir mūsų knygos nepriklauso asmeniškai mums, bet visai žmonijai. Visatai. Mes gavome galimybę priimti šiuos perdavimus ir išdėstyti savo knygose tam, kad apie juos sužinotu. Bet mes tik perdavėjai ir mūsų egzistavimas toks pat sąlyginis, kaip ir egzistavimas mažo kačiuko. Todėl prašau siųsti savo geras mintis tam kas šias žinias sukūrė ir padarė jums prieinamas – Kūrėjui.
Dar kartą iš visos širdies jums dėkoju ir tikiuosi, kad mes susitiksime po kelių metų tiesos, šviesos, gerovės ir meilės pasaulyje.
Aryana Havah.

Knygai parinkau tokį pavadinimą, kadangi joje kalbėsime apie perdavimus, kuriuos gavau ir kurie, kaip manau nurodo mūsų planetos ateitį. Noriu jus perspėti, kad šie perdavimai buvo gauti kaip vizijos ir jos nebūtinai turi būti tiksliai tai, kas laukia mūsų planetos. Jie nurodo tiktai galimą žmonijos ir planetos evoliuciją tarp 2009 ir 2021 metų. Bet mes puikiai žinome, kad mūsų ateitis nėra nustatyta ir viską galima keisti. Mes – permainų vykdytojai, mes apdovanoti Kūrėjo sugebėjimais. Ir jei mūsų tikėjimas būtu bent aguonos grūdo dydžio, tai mes galėtume judinti kalnus. Todėl prašau jus suprasti, kad žemiau aprašytus faktus galima laikyti tiktai hipoteze, galimu keliu pagal kurį vystysis aplinkybės gyvenantiems Žemėje šiuo metu. Ši informacija gali pasirodyti šokiruojanti, bet aš jaučiu, kad ji mums duota arba tam, kad mus paruoštu arba, kad pažadintu iš šito blogo sapno. Aš esu pilnai užtikrinta, kad Žemei reikalinga pagalba. Padėkime jai visi kartu, padovanodami tai ką turime geriausio savyje, savo meilę ir užuojautą. Nuo šios dienos pasakykime sau, kad būsime geresni, išmintingesni, kantresni, pilnesni šviesos. Nustokime kerštauti ir supraskime, kad niekas nieko prieš mus neplanuoja ir, kad mums nereikia ant nieko pykti ar jaustis įskaudintiems. Mes čia tam, kad išmoktume savo pamokas, parodytume, kad esame žmonėmis ir svarbiausia, kad suprastume, kad mes – Dievo vaikai.
Rojus greta, jis mumyse, mūsų širdyse. Mums tereikia noro įgyvendinti jį realybėje.

Tai buvo šaltas kovo vakaras. Įkyrus telefono skambutis nutraukė mano svajas. Pažiūrėjau kas man skambina tokiu vėlyvu laiku, bet telefonas numerio nerodė. Keista, tai man atsitinka gana retai.
Pakėliau ragelį. Švelnus moteriškas balsas atsiprašė, kad skambina iš užslaptinto numerio ir, kad ji bet kokiu atveju norėtu išsaugoti anonimiškumą. Nepažįstamoji norėjo su manimi pasimatyti, o aš veikiama paslaptingumo atmosferos paskyriau pasimatymą jau kitą dieną.
Sutartu metu pas mane į kabinetą įėjo labai graži ir elegantiška, apie penkiasdešimties metų moteris. Švelniai paryškintas veidas ir spindinčios žalios akys skleidė liūdesio vibracijas. Ji ištiesė man ranką, tardama:
Mano vardas Ruksandra. Tai viskas, ką norėčiau, kad apie mane žinotumėt. Gavau jūsų numerį tik didžiulių pastangų dėka. Mes turime bendrą draugą ir man teko gerokai pasukti galvą, kaip gauti jūsų numerį, nesukeliant įtarimų. Aš perskaičiau jūsų knygą „Inuaki" ir iš visos širdies panorau su jumis susipažinti. Jus turite žinoti, kad viskas, ką jums pasakojo Deividas, yra tiesa. Aš visą tai žinojau ir jau gana seniai tik man neužtenka drąsos kam nors apie tai pasakoti. Beje ir dabar nelabai užtenka. Bet aš atėjau pas jus, kad papasakočiau viską, ką žinau ir noriu paprašyti, kad jus tą informaciją paskleistumėt, kad apie ją visi sužinotu ir galėtu pasinaudoti jiems tinkamu būdu. Ši našta mane slegia - žinoti tokius dalykus ir nieko nedaryti.
Bet juk tai ne našta, greičiau Dievo dovana – pastebiu aš.
Tai ne dovana o prakeikimas. Mane žemino, išjuokė, mušė... už šias žinias. Bet dabar tai jau nesvarbu. Svarbiausia, kad aš išdrįsau ateiti ir iš visų jėgų tikiuosi jūsų pagalbos. Noriu jums papasakoti viską, ką žinau, visą savo gyvenimą o jus tai aprašysite. Tikiuosi tie, kas mane pažįsta niekada šitos knygos neperskaitys. Nenoriu, kad mane pažintu.
Mano socialinė padėtis ypatinga. Aš turiu šeimą, vaikų ir sudėtingo charakterio vyrą, kuris užima aukštas pareigas. Be to, aš – gydytoja. Iš visos širdies prašau, skirkite man laiko. Tai bus žmonijos labui. Prašau patikėkite, aš sveika ir niekada neturėjau problemų su mastymu, kas galėtu privesti prie kokių nors psichinių sutrikimų. Viskas labai paprasta, aš tiesiog nusivylęs žmogus, kuris gauna vizijas, bet nežino ką su jomis daryti.
Aš sutinku. Galime pradėti tiesiog dabar, pasakiau aš. Kaip jus norėtumėt, kad vyktų mūsų bendravimas? Manau jei tarp mūsų vyktų dialogas aš galėčiau viską užsirašinėti ir nebijočiau, kad ką nors praleisiu.
Puiku, tik pradžioje dar siūlyčiau atsisakyti mandagumo formų ir tiesiog pereiti prie- tu, kadangi jaučiu, kad mes labai artimos dvasiškai ir energetiškai.
Gerai, Ruksandra. Pradėkime. Pirmiausiai norėčiau sužinoti kada ir kaip tu supratai, kad gauni perdavimus, vizijas ?
Manau, kad aš gimiau su tuo. Bet maždaug būdama keturių metų pradėjau suprasti, kad vaizdai kuriuos matau, pildosi ateityje. Pavyzdžiui, kartą stovint šalia mamos į galvą atėjo vaizdas kaip ji verkia ir slepia savo veidą po skarele. Po kelių dienų tėvas ją sumušė ir scena tiesiog atgijo prieš mano akis, kai ji verkė ir bandė paslėpti sumušimų žymes.
Ar tavo tėvas buvo žiaurus žmogus ?
Jis buvo blogas žmogus. Jis buvo daug vyresnis už mamą. Jis ją vedė tik tam, kad įtvirtintu savo statusą. Būdamas atsidėjusiu komunistu, stengėsi padaryti karjerą politikoje. Tam, kad atitiktu partijos doktriną jis vedė paprastą mergaitę iš kaimo. Nežinau ar mama jį mylėjo. Ji gyveno kaimelyje Fagarašo apylinkėje. Tėvas važinėjo ten su reikalais, persekiodamas taip vadinamus „komunizmo priešus". Ten jis ją pamatė ir nusprendė, kad ji puikiai tinka kuklios ir paklusnios žmonos vaidmeniui. Aš neatsimenu savo senelio ir senelės, bet jie davė sutikimą nes jiems tai buvo garbė. Taip mama atsidūrė Bukarešte. Nežinau ar ji buvo bent kada nors laiminga. Pamenu kaip ji drebėdavo kai tėvas įeidavo pro duris ir kaip ji lakstydavo iš vieno kambario į kitą padavinėdama jam valgį ir šlepetes. Tai tikriausiai vienintelis vaizdas geriausiai nusakantis mano mamą – ant kelių prieš jį, nuiminėjanti batus. Tėvas buvo pabaisa. Terorizuodavo mus puikiai žinodamas kaip tai daroma. Visą savo gyvenimą jis apsimetinėjo, kad kovoja už šeimos gerovę, naudodamasis įvairiais šūkiais – mano žmonai nėra būtinybės dirbti, šeima – didžiausia vertybė, vaikai užpildo gyvenimą, gera šeimininkė išlaiko visus namus ir taip toliau.
Sakei neprisimeni senelio ir močiutės. Kodėl ?
Mamos tėvų neprisimenu, nes jie mirė kai man buvo tris metai. Jų namas sudegė ir jų nepavyko išgelbėti. O tėvo tėvų niekada nemačiau. Jis sakė, kad užaugo prieglaudoje. Bet, gerokai vėliau sužinojau, kad tai neteisybė. Kai buvau aštuoniolikos pas mus atėjo graži, elegantiška, labai išsiskirianti moteris. Ji kalbėjosi su tėvu. Vėliau aš sužinojau, kad tai buvo jo sesuo, kuri gyveno Izraelyje, kad jo mama žydė ir, kad tėvas išsigalvojo savo praeitį dėl geresnės ateities. Iš jos sužinojau, kad dar būdamas vaikas jis susidėjo su valkatomis ir pabėgo iš namų.
Galiausiai jie apsiskelbė kovotojais už komunizmą. Ji pasakojo, kad jų šeima pasiturinti, jinai gydytoja ir atvažiavo pasikalbėti nes mirė jų mama. Aš nesugebėčiau nusakyti koks buvo mano tėvo veidas, kai jis atėjo namo ir ją pamatė. Aš išėjau į kitą kambarį ir nežinau apie ką jie kalbėjosi. Pamenu tik jos papilkėjusį veidą ir sukąstas lūpas kai ji išeidinėjo. Prieš išvažiuodama teta mane pabučiavo ir palinkėjo niekada netapti tokia kaip jis. Po to kai ji išėjo manėme, kad tėvas mus užmuš. Bet jis net nieko nepasakė ir elgėsi taip lyg to susitikimo niekada nebuvo.
O jis tikrai tikėjo šeima ir savo namais ?
Ne. Atvirkščiai. Jis mus išnaudojo. Išvesdavo mus į miestą tik sekmadieniais, pristatydavo savo pažįstamiems ir vis sakydavo mamai, kad ji nepamirštu iš kur kilusi ir kokį turi išsilavinimą. Jos pareigos buvo tvarkytis, virti, lyginti ir aptarnauti vyrą. Jis sakydavo, kad moteris gyvena tik dėl vyro. Kad jis paėmė ją iš gailesčio ir padarė miesto dama, kad ji turi didžiuotis turėdama tokį vyrą.
Jis užėmė aukštas pareigas ?
Tada aš dar to nesuvokiau, tik vėliau supratau, kad jis užima aukštas pareigas milicijoje, kurios vėliau jam padėjo tapti ministru.
Tu vienintelė šeimoje ?
Taip, mama daugiau negalėjo turėti vaikų. Iš karto po mano gimimo kai mama grižo namo tėvas ją žiauriai sumušė už tai, kad ji nepagimdė berniuko. Dėl to ji net kelias dienas pragulėjo ligoninėje.
Nežinau ar tai buvo nevaisingumo priežastis ar mano gimimas, o gal tiesiog Dievas nusprendė nekankinti taip žiauriai dar vienos sielos, bet po to mama daugiau negalėjo pastoti. Vėliau kiekvieną kartą tėvas ją mušdamas vis apie tai primindavo.
O jis gerdavo ?
Ne, atvirkščiai. Jis nekentė alkoholikų. O mamai nebuvo leidžiama su niekuo kalbėtis. Ji kartais kalbėdavosi su kaimyne, per tvorą, bet ir tai tik tada kai tėvas būdavo išvažiavęs į komandiruotę. Net kai mes eidavom į turgų, ji nepakeldavo žvilgsnio nuo žemės. Žmonės kalbėdavo, kad mes keisti, pasikėlę. Juk tam kvartale kur mes gyvenome visi sveikindavosi, visi vienas kitą pažinojo. Tik ne mes. Man net neleisdavo žaisti su kitais vaikais. Tokia buvo mano vaikystė. Kai man buvo keturi metai, kaip aš jau tau sakiau, aš kažkaip pradėjau suprasti, kad galiu matyti ateitį. Nuo tada aš jai pradėjau pasakoti apie vaizdus kurie ateina į mano galvą. Turiu pripažinti, kad pradžioje maniau, kad tai normalu, kad visi žmonės tai sugeba. Bet mamos reakcija, baimė, kad tik nesužinotu tėvas, privertė mane suprasti, kad aš kitokia, nenormali.
Gal galėtum pateikti pavyzdžių ?
Taip. Kartą pamačiau kaip tėvas grįžta namo ir mane tiesiog nusmelkė. Aš pamačiau vaizdus kaip mano tėvas nužudo žmogų. Nenoriu tavęs apkrauti savo sunkiais prisiminimais, tik pasakysiu, kad kai paaugau ir tėvas vėl mušė mamą prišokau prie jo ir išsakiau jam į akis viską, ką buvau mačiusi.
Pasakiau, kad jis nusikaltėlis, pabaisa, melagis ir šunsnukis, kad jis atėjo iš pragaro ir ten ir sugrįš. Tada jis mane sudaužė iki sąmonės netekimo. Mėnesį pragulėjau lovoje. Man buvo sulaužyti šonkauliai ir ranka. Nuo tada nustojau jam egzistuoti. Jis praeidavo pro mane kaip pro baldą ir niekada daugiau nesikalbėjo. Net kai įstojau į medicinos institutą be blato, jis manęs nepasveikino.
Tik kartą pasakė kelis žodžius, kai pranešė, kad susipažinsiu su savo būsimu vyru, Vidaus Reikalų Ministerijos aukšto pareigūno sūnumi. Ir, kad kartu su jo tėvu, jie nuspręs vestuvių datą.
Ir tu už jo ištekėjai ?
Taip, aš ir dabar su juo. Mes – du svetimi žmonės. Bet aš negaliu jo niekuo kaltinti. Jį taip pat privertė tai padaryti. Mes abu kalti dėl to kas atsitiko. Turime du vaikus – berniuką ir mergaitę, esam gerai finansiškai apsirūpinę, žinoma jo o ne mano dėka. Važinėjam po visą pasaulį, bet nesam laimingi.
O tu nebandei tai pakeisti ?
Ne. Kaip jau sakiau, aš – bailė. Aš apsimetinėju. Visur - namie, darbe, prieš draugus, vaikus, kartais net prieš save pačią. Aš bijau visko kas nauja, permainų, bijau būti laiminga. Bet mes juk kalbėjom apie mano vizijas.
Kada ir kaip pas tave atsiranda vizijos ?
Tai nėra kaip nors nustatyta. Tiesiog kai aš apie nieką negalvoju jos ateina į galvą. Darbe, namie, gaminant valgi, automobilyje, parduotuvėje, bet kur. Kartais, kai ašprie ko nors liečiuosi, tada ateina vaizdai susiję su tuo žmogumi – jo rūpesčiai, problemos, ligos, mintys. Negaliu to kontroliuoti. Kartais tai būna kaip blykstelėjimas, kartais trumpas filmas.

Ar tai vaizdai apie praeitus ar būsimus įvykius ?
Ir vieni ir kiti. Su žmonėmis kurių nepažįstu, niekaip negaliu to patikrinti. Bet su tais kurie man artimi visada matau įvyko tai ar ne.
Ar bandei kada jiems tai pasakoti ?
Ne. Niekada. O kam ? Kad jie pagalvotu, kad išsikrausčiau iš proto ?
Ar kada nors matai didelio mąsto įvykius ?
Būtent apie tai aš ir noriu tau papasakoti. 1987 metais vizijoje mačiau visą kruviną Čiaušesku ir žmones lakstančius po Bukarešto gatves. Jaučiau, kad buvo naktis ir labai šalta. Nuo to vaizdo aš net drebėjau. Nežinojau ką tai reiškia iki 1989 metų. Ir aš ten buvau, per revoliuciją, žinoma tik iš smalsumo. Stovėjau ten kol sutemo o tada kažkas pasakė, kad į žmones pradės šaudyti ir mes visi pradėjome bėgti. Man buvo labai šalta ir aš visa drebėjau. Tai tik vienas pavyzdys. Esu mačius labai daug didelio mąsto vizijų taip pat ir asmeninių.
Ir jos išsipildo ?
Dauguma, taip. Tik anksčiau aš nesugebėdavau jų iššifruoti. Tik po kelių metų kai praėjau neurolingvistinio programavimo kursus ir kai palankiau hipnozinės progresijos ir regresijos kursus Amerikoje, pradėjau sugebėti fokusuoti dėmesį ir prasiskverbti į vizijos esmę, kad galėčiau ją suprasti. Buvo labai sunku suprasti kur ir kada tai vyks. Dabar jau suprantu kaip tai vyksta ir man išeina nustatyti įvykių seką laike. Netgi moku susitelkti į įvykį ir išstudijuoti jį iki smulkiausių detalių.
Ar galėtum man ką nors papasakoti ?
Pavyzdžiui aš matau bėgančius gatve žmones, kuriuos vejasi policija. Labai daug ugnies ir dūmų. Girdžiu šauksmus ir šūvius. Matau mergina ilgais rudais plaukais su džinsais ir mėlyna striuke, ji krenta ant žemės, iš burnos pradeda tekėti kraujas. Aš klausiu kur tai vyks ir galvoje atsiranda atsakymas – Prancūzijoje. Klausiu: kada ? Atsakymas – 2010 metais. Klausiu, kas vyks 2010 metais Prancūzijoje ir gaunu atsakymą – sukilimas.
Ar gali matyti ir kitus žmones ?
Jei užsimerkiu, matau visą vaizdą. Labai daug jaunimo. Tik keli vyresnio amžiaus žmonės. Matau kaip jaunuolis meta butelį, kiti už jo nugaros šaukia.
Kokia to sukilimo priežastis ?
Nepasitenkinimas. Matau depresiją ir nepriteklių. Maždaug taip.
O balsas kuris tau atsako, kas jis ?
Supranti, tai tik dėka tavo knygos. Tik kai aš perskaičiau „Inuaki", aš paklausiau kas su manimi kalba. Iki to laiko man kažkaip net neateidavo tokia mintis. Maniau gal, kad tai mano siela ar pasąmonė. Bet kai tik paklausiau iš karto gavau paprastą atsakymą – Sela. Toks jos vardas. Sužinojau, kad tai taiki būtybė, kuri visada mane lydi ir išeis tik su mano išėjimu. Aš paklausiau kodėl ji su manimi ir ji atsakė, kad dėl manęs. Sakė, kad buvau artima Pitijai, ir turėdama tokią pačią dovaną kaip ir dabar padariau labai daug klaidų dirbdama pagrinde sau ir savo gerovei, o ne dėl kitų.

Kadangi šioje inkarnacijoje to mano sugebėjimo užblokuoti negalėjo, buvo nuspręsta, kad Sela visada bus su manimi. Gal tau tai pasirodys keista ir neįtikėtina, bet patikėk, aš kaip gydytoja tyriau save iš visų įmanomų pozicijų ir galiu garantuoti, kad neturiu nieko bendro su šizofrenija ir nieko neišsigalvoju.
Paskutiniu metu patenku į tokias situacijas ir aplinkybes, kad aplamai nustojau tai vertinti ir analizuoti.
Manau, kad tu dar gausi perdavimų ir iš kitų žmonių. Daug kas žino panašių dalykų tik atsisako apie juos kalbėti. Gal būt dėl to, kad jiems baisu. Žinai kaip kvailai jautiesi, kai iš tavęs juokiasi ir rodo pirštais. Siaubinga yra, kai žinai ką nors apie žmogų ir bandai jam pasakyti, o jis juokiasi tau į akis. Patyriau tai su savo geriausia drauge. Aš ją tikėjau, o ji mane išdavė.
Kaip supratau, tu gali išdėstyti įvykius chronologine tvarka.
Taip, ir būtent taip aš noriu tau viską papasakoti.
O pirma vizija susijusi su 2010 metais ?
Ne, tai buvo tik pavyzdys. Norėčiau pradėti nuo 2008 metų. Tik ne šiandien. Ilgiau pasilikti negaliu. Sekanti susitikimą pakalbėsim apie viską nuo pradžių.

Po savaitės Ruksandra pasirodė mano kabinete su didžiule puokšte gėlių.
Čia 54 rožės. Po žiedą vieniems mano gyvenimo metams. Aš jas dovanoju tau. Tu - vienintelis žmogus kuriam aš papasakojau savo gyvenimą ir su šiomis gėlėmis noriu perduoti tau ir dalį savo pergyvenimų. Tu psichologas ir žinai kaip išsilaisvinti nuo šitų vibracijų. Po mūsų susitikimo aš pajutau tokį palengvėjimą, kokio nesu pajutusi niekada gyvenime. Lyg visą laiką tampyčiaus naštą, kaip akmenį pririštą po kaklu. Ir tik dabar kai man jį nuėmė aš supratau kaip tai mane slėgė. Ačiū tau.
Tu juk supranti, kad svarbiausias žmogus tai padaręs esi tu pati ? Bet kokiu atveju džiaugiuosi galėjusi būti naudinga. Apie ką norėtum šiandien pasikalbėti ?
Norėčiau pradėti nuo 2008 metų. Kai mes su vyru buvome Prancūzijoje, pamačiau vizija kur aš guliu lovoje ir girdžiu per žinias kalbant apie Niujorko biržos žlugimą. Aš paklausiau kada tai bus, ir man atsakė, kad spalio mėnesį.
Ar sakei apie tai vyrui ?
Taip, tik kitu būdu. Jis netiki paranormaliais dalykais. Pasakiau jam, kad baldų parduotuvėje girdėjau žmones kalbant apie tai, kad spali žlugs birža. Jis žinoma iš to tik pasijuokė, bet dėl visa ko paskambino keliems žmonėms, kurie žinoma patvirtino, kad tai absoliučiai neįmanoma. Gali įsivaizduoti kaip visi buvo šokiruoti, kai tai ką aš pasakiau atsitiko ? Jie puolė skambinti mano vyrui, kad dar ką nors sužinotu, bet jau buvo vėlu. Ir jie ir mes daug praradome. Jau nekalbant apie mūsų namą Floridoje kuris dabar vertas tik puse to ką mes už jį mokėjome. Visus praeitus metus mačiau savo uošvio mirtį, kuris mirė 2009 metų vasarį. Visi jau laukė tokios baigties nes jis sirgo vėžiu, bet aš aiškiai mačiau kaip mums paskambina jo seselė šeštadienio naktį. Man jo buvo gaila.
Jis buvo neblogas žmogus. Jis taip pat nelabai mylėjo savo vaikus, bet bent jau su jais užsiimdavo. Padarė iš jų žmones, suteikė aukštą padėtį, prižiūrėjo, kad jie nedarytu klaidų, dalyvavo jų darbuose, patardavo. Atleisk jam Dieve! Jam, bet ne mano tėvui.
Mano tėvui atseikėk dešimteriopai. Aš nenorėjau eiti į savo tėvo laidotuves. Jis taip pat mirė nuo vėžio o mama visą laiką su juo kankinosi. Buvau pas jį nuėjusi tik vieną kartą, kai jis gyveno paskutines savo dienas. Sukaupusi drąsos dar kartą išsakyti jam viską į akis. Pasakiau jam, kad jo nekenčiu ir, kad tikiuosi, kad jis kankinsis iki savo paskutinio atodūsio bent jau tiek, kiek jis kankino mus. Pasakiau, kad jam niekada neatleisiu ir net po mirties jį prakeiksiu.
Turi suprasti, kad tik taip jis mokėjo nugyventi savo gyvenimą. Tik tai jisai sugebėjo.
Tegul tą patį jam atsiunčia Dievas. Jeigu yra dieviškas teisingumas, tegul jis sumoka. Gerai, palikim tai. Kai aš įsitikinau, kad mano vizija apie spalį buvo teisinga, aš labiau pradėjau koncentruotis į vizijas apie ateitį. Taip man iš gabaliukų pavyko sudėlioti bendrą vaizdą. Turiu pabrėžti, kad visą laiką matau vandenį, begalybę vandens, nuplaunančią nuo žemės paviršiaus miestus, pastatus ir žmones. Pradžioje nekreipiau į tai per daug dėmesio, bet dabar tiksliai žinau, kad būtent tai ir atsitiks. Bet pradėkime nuo pradžių. Matau dar vieną biržos žlugimą, kuris įvyks taip pat rudenį.
Bet juk ką tik viskas nusistovėjo. Sakoma, kad ekonomika pradeda atsigauti.
Tai netiesa. Birža žlugs. Šiuo metu tik laikinas pagerėjimas. Ji pradės po truputi braškėti vasara, o rudeni bus tiesiog katastrofa. Jei tiksliau tai dar sekančią vasarą niekas neturės nei cento. Kritimas prasidės Amerikoje, ir vėliau apims visą pasaulį. Matau kaip žmonės baigia gyvenimus savižudybėmis, matau nevilties apimtas šeimas, subankrutavusius bankus. Matau, kad kitų metų gale doleris praras bet kokią vertę. Jam pakeisti bus ieškoma kita valiuta.
O ką darys amerikiečiai ?
Bus visiškas chaosas. Nusikaltimai, plėšimai, nepriteklius. Bus įvestas karo režimas. Bet iki to laiko prasidės tikras karas, kad užmaskuoti ekonomikos žlugimą.
Amerikiečiai visą laiką su kuo nors kariauja, tai jie to per daug ir nepastebės.
Ne, tai bus karas, kuris apims visas pasaulio šalis. Viskas prasidės nuo Amerikos, Izraelio ir Irano, vėliau prisijungs Kinija ir visos kitos pasaulio šalys. Tai bus trečias pasaulinis karas.
O kada jis prasidės ?
Visada, kai aš klausiu, man ateina į galva dvi datos – 2009 metų lapkritis ir 2010 metų vasaris. Aplamai tai negaliu visiškai tiksliai pasakyti kada prasidės patys įvykiai, bet tuo metu atsitiks kažkas nuo ko viskas prasidės. Prasidėjęs karas turėtu baigtis per metus laiko. Bet aš nemanau, kad bus panaudotas atominis ginklas. Nors aš ir ieškojau panašių vaizdų, man jų rasti nepavyko. Matau tik ugnį, negyvus žmones, badą, neviltį ir chaosą. Matau kaip dega dalis Izraelio. Visa siela tikiuosi, kad tai neišsipildys, nes aš labai myliu tą šalį. Jeruzalėje praėjo pakiliausi mano gyvenimo metai. Iš tiesu, ten aš supratau, kad gyvenime turiu misiją, nors ir pradėjau ją įgyvendinti daug vėliau ir tai tik pusiau.
Gal vis tik prisilaikykime įvykių sekos. Aš jau pamečiau pasakojimo galus. Pradėkime nuo 2009 metų vasaros.
Vasara klimatas visoje planetoje bus chaotiškas. Visuose regionuose vyraus sausra, pereinanti į beveik tropines liūtis. Rumunijoje matau tą patį tik su uraganiniu lietumi.
Žinau, kad tai skamba lyg meteorologinė suvestinė, bet man ateina vaizdai, kad Bukarešte žmones kamuos karštis, kulniukai lenda į išsilydžiusį asfaltą o juos seka vaizdai su uraganais, ant automobilių verčiami medžiai, kruša, stiprus vėjas ir nunešti stogai. Sela sako, kad visame pasaulyje dėl sausros atsiras problemos su vandeniu. Labiausiai nukentės Prancūzija, Ispanija, Italijos pietūs ir šiaurės Amerika. Rusiją nusiaubs nematyti tose vietose uraganai, tornadai nuo kurių labiausiai nukentės miestai. Link rudens nauja žemė turėtu iškilti iš vandens. Nežinau ar tai atsitiks dėl povandeninio ugnikalnio išsiveržimo ar dėl žemės drebėjimo, bet vandenynas iškels į paviršių naują sausumą.
O dėl ko manai vyksta visi šie klimato pokyčiai ?
Man taip pat buvo įdomu žinoti, todėl aš paklausiau. Man paaiškino, kad Žemei artėjant prie galaktikos centro didėja įtampa, kuri įtakoja visą saulės sistemą. Tai veda prie to, kad didėja Žemės ir kitų planetų tankis, jos traukiasi, įtampa didėja ir tai savo ruožtu priveda prie dažnesnių ir stipresnių žemės drebėjimų, padidėjusio vulkaninio aktyvumo ir gamtos kataklizmų. Sužinojau iš savo pažįstamų astronomų, kad Mėnulis susitraukė keliais šimtais kvadratinių kilometrų, tiesiog sutankėjo jo masė. Sela, taip pat sakė, kad Saulė kenčia ir 2012 metais įvyks labai stipri saulės audra – milžiniškas kiekis elektromagnetinių iškrovų tiesiog bombarduos Žemę, išvesdamos iš rikiuotės viską ką mes vadiname technika ir prietaisais.
Taip, bet kodėl visą tai vyksta, kodėl dabar ?
Sela sako, kad Žemė jau daug kartų yra per tai perėjusi. Žmonės, kaip mes, jau egzistavo anksčiau ir technologiškai buvo labai toli pažengę. Ištisos civilizacijos buvo nušluotos nuo Žemės paviršiaus. Kai kurios buvo gerokai labiau pažengusios nei mes. Buvo įvaldžiusios telepatiją ir telekinezę, galėjo matyti ateitį ir vizijas, bet vis tik jiems neleido pasilikti. Kodėl ? Nes jie visi pamiršo Dievą.
Jie pamiršo, kad jie ne kaip savarankiškos būtybės turi šias galimybes, bet, kad šie sugebėjimai jiems buvo suteikti kaip Dievo apraiška žemėje. Jų užduotis buvo įgyvendinti rojų čia. Aš nekalbu apie Biblinį rojų, bet apie tą rojų kuriame žmogus tampa Dievu, o Dievas - žmogumi.
Bet juk nėra jokių tiesioginių įrodymų, kad tos civilizacijos egzistavo. Kažką įtaria. Kalba apie Lemūriją, Atlantidą... bet nėra nieko akivaizdžiai tai įrodančio.
Tu nori pasakyti, kad tiki, kad mes kilome iš beždžionės ?
Ne, bet tai bando įrodyti mokslas.
Tai juk visiškas absurdas. Nei primatų organuose, nei jų kraujyje neranda nieko panašaus į mus. Iki šiol nerasta trūkstama dalis kuri patvirtintu Darvino teoriją.
Bet aš ir toliau manau, kad neegzistuoja tiesioginių įrodymų, kad tos labiau pažengusios civilizacijos egzistavo.
Siūlyčiau tau aplankyti Žmogaus Muziejų Paryžiuje. Neskaitant daugelio kitų daiktų ten randasi garsieji Lussako akmenys, kuriem 15 tūkstančių metų ir ant kurių pavaizduoti žmonės apsirengę lygiai taip kaip mes, su šiuolaikiniais batais ir su tokiom pat šukuosenom.
Aš ten niekada nebuvau. Bet jei tokie įrodymai egzistuoja, kodėl apie juos niekas nekalba ir jų nestudijuoja ?

Apie tai nekalba lygiai taip, kaip nekalba ir apie neolito laikų gyvenvietę Gazelėje, kurioje rado lenteles su tokiais pat rašmenimis kokius mes naudojame dabar. Jeigu šiuo metu įvyktu globalinė katastrofa, sakykime kaip biblinis tvanas, kuriame žuvo devyniasdešimt procentu gyventojų, gyvūnijos ir augalijos, kuri sunaikintu miestus ir technikos pasiekimus, o išgyventu tik vienetai žmonių, kurie pasislėptų uolose ir kalnuose, ką pasakytu jų palikuonys po, sakykim 50 000 metų ?
Jie pasakytu, kad jų protėviai buvo primityvūs, žemo intelekto, nes gyveno uolose ir nemokėjo pasistatyti namų. Nes visi mūsų automobiliai, namai, kompiuteriai ir palydovai per tą laiką pavirstu į dulkes ir neliktu nei mažiausio įrodymo apie mokslą, kosmoso užkariavimą ar civilizuotumą. Be to niekas nekalba apie mūsų šalies atradimus. Čia rasta gyvenvietė daug senesnė nei iki šiol oficialiai patvirtinta mokslininkų. Kodėl niekas nekalba apie rastus milžiniškus griaučius atrodančius kaip žmogaus ?
Tai kodėl tada niekas to netiria jei yra visi įrodymai ? Ar kas nors specialiai tai slepia, kam tai naudinga ?
Žinai, dėka savo visuomeninės padėties aš dažnai susitinku su tais, kurie priklauso taip vadinamam okultinio pasaulio elitui. Iki perskaitant „Inuaki" , aš niekaip negalėdavau suprasti kodėl jie tokie pykti, abejingi, godūs ir žiaurūs. Kodėl juose dominuoja visi blogiausi bruožai kokius tik yra sukūręs Dievas ir kodėl visi pinigai priklauso jiems. Galiu pateikti tau pavyzdį. Apie 1998 metus kartu su vyru buvome Austrijoje. Jis ten buvo verslo reikalais, po ko vyko banketas. Ten dalyvavau ir aš. Jo metu besikalbantys nusprendė, kad galutinis veiksmų planas bus toks: atidaryti gamyklą, davesti ją iki bankroto, atleisti žmones, išparduoti turtą kad atgauti investuotus pinigus o paskui išparduoti žemes gaunant maksimalų pelną. Kai išgirdau tą pokalbį aš pratrukau. Paklausiau kaip jie taip gali, kas bus su tūkstančiais darbininkų, jų šeimomis ir vaikais. Juk tai vienintelė gamykla kurį bus atidaryta tame regione. Jų atsakymas: „O koks tavo reikalas? Tu ką, Švenčiausia Marija, o mes ir nežinojom... Tegu dvesia iš bado! Tegul eina tie elgetos po velniu! Kuo jų mažiau, tuo geriau... jiems reikėjo revoliucijos, demokratijos... mes jiems tai ir duosime. Duona mūsų rankose. Ir tai tik pradžia!” Iš manęs tyčiojosi visą likusį vakarą, kol neįsikišo vyras. Tai tik vienas iš pavyzdžiu, galėčiau pateikti jų nors ir dešimt.
Bet juk ne visi vienodi. Turiu draugų, kurie nors ir užima aukštas pareigas, niekada nepamiršta savo kilmės ir stengiasi padaryti ką nors gero.
Ir jiems pavyksta ?
Dažniausiai, taip. Svarbu kokiu žmogumi tu esi... blogus darbus daryti lengva, sunkiausiai daromi geri.
Jeigu egzistuoja tokie žmonės, kodėl niekas nieko nedaro, kodėl valstybėse vyksta gėrybių grobstymas?
Kiek aš matau didžiausi pinigai uždirbami valstybinėse įmonėse. Daugiausiai jų išgrobstoma su vyriausybių palaiminimu. Niekas netrukdo tai daryti ir jiems vis mažai. Jiems reikia vis daugiau, o jų vaikai dar blogesni. Ar manai, kad po keliu kartu kas nors paklaus iš kur pas juos tie turtai ? Jie bus visų gerbiami verslininkai.
Kaip manai kokie žmonės labiausiai praturtėjo paskutiniu metu ?

Daugiausia tai buvę komunistai ir jų vaikai. Jie vadovaujasi taisykle: nauji laikai, o mes – ten pat. Žinoma buvo žmonių kurie turėjo verslo gyslelę, bet tokių labai mažai.
Koks tokių žmonių tikslas ?
Nežinau, daug kartų savęs to klausiau. Kaip supratau žmones tiesiog reikia laikyti priespaudoje, kuom nors užimti, kad jie neturėtu laiko mąstyti. Reikia duoti jiems darbo ir priversti patikėti, kad pakilti socialiniu laipteliu aukščiau galima tik per pinigus, turtus, pasididžiavimą, snobizmą, agresiją ir melą. Tada aš perskaičiau tavo knygą ir man daug kas paaiškėjo. Aš įsitikinus, kad tai visi tie Annunakiai gyvenantys tarp mūsų. Ir net jei jie nepanašūs į tokius iš išorės, tai siela pas juos tikrai nuo velnio. Todėl aš netgi noriu, kad visą tai ką aš matau, iš tikrųjų įvyktu. Net jei dėka to aš prarasiu visus turtus ir padėtį. Aš bent jau turėsiu galimybę pradėti viską iš pradžių ir susigrąžinti sau savo sielą.
Jeigu kas nors išgyvens!
Išgyvens labai daug žmonių, ir aš būsiu tarp jų. Tu taip pat. Bet mes apsistojome ties 2009 metais.
Tai bus didžiulių permainų metai. Visuomenė pradės keistis kolektyvinės sąmonės lygmenyje. Vis daugiau ir daugiau žmonių prabus, klausdami kur link mes einame. To pakaks. Tai bus permainos mąstyme. Žmones bus vis sunkiau ir sunkiau apgauti. Dėka to, kad mes artėjame prie galaktikos centro mums sustiprės intuicija ir mes daug ką pradėsime suprasti subtiliajame lygmenyje. Mus pavergusiųjų misija artėja prie pabaigos. Daugiau mūsų negalės apgaudinėti.
O ar mes patys suprasime, kad mums pradėjo veikti intuicija ?
Mus pradės pasiekti informacija subtiliajame lygmenyje. Gal būt mintyse gausime atsakymus į neišsakytus klausimus, įvairūs vaizdai, sapnai. Man susidarė įspūdis, kad pirmasis ženklas, kad pasikeitė sąmonės būseną, yra nemiga. Aš esu gydytoja, ir pagal mano pastebėjimus, vis daugiau ir daugiau žmonių kenčia nuo miego sutrikimų, kurie negali būti išspręsti naudojant tabletes. Mano nuomone labai negerai yra spręsti nemigos problemą vaistų pagalba. Jie tik pakenks. Žmogus, vietoje to, kad leistu pasikeisti vibracijoms, jas blokuoja ir lieka ten pat. Jis negali judėti pirmyn.
O ką mums tokiu atveju daryti ?
Medituoti. Manau, kad bendravimas su savimi, savo vidumi, padeda daug geriau nei tabletės. Sela sako, kad norint pasiekti naujų vibracijų būseną, reikia pereiti per tam tikrus pokyčius, kurie dažnai būna skausmingi. Net jei yra problemų su sveikata, kardinalių pokyčių mūsų gyvenime, nepataisomų nuostolių, konfliktų be matomos išeities, nenusiminkite. Visa tai ženklai, kad mes einame permainų kelių, kad atėjo laikas atsisakyti senųjų paradigmų. Mes turime suprasti, kad šie ženklai yra duoti mums, kad atkreipti mūsų dėmesį, kad kažkas, ką mes darome, manome, kaip suvokiame pasaulį yra klaidinga, ir tai turi pasikeisti. Visata negali rasti geresnio būdo parodyti mums tai, bet gali trukdyti, sustabdyti mus.
Tai gal ir gerai tik, kad nedaugelis sugeba suvokti tai kas vyksta, kad tai perspėjimas. Žmonės dažniausiai mato, kad nelaimės liejasi jiems ant galvų, bet nesupranta kodėl.
Būtu viskas paprasčiau, jei Visata tau galėtu paskambinti arba atsiųsti laišką su paaiškinimu. Bet taip jau yra. Dar matau daugėjant vėžio atvejų. Tai, taip pat susiję
su vibracijų pokyčiais, kurie vyksta Visatoje. Ir Saulė pasikeitė. Taip sako Sela. Mums reikėtu pasistengti nebūti saulėje be apsaugos. Bent jau iki 2013 metų galo. O 2012 metais, kaip jau sakiau, bus Saulės aktyvumo pikas. Mus atakuos energetinės ir elektromagnetinės bangos. Tai įtakos ne tik Saulė, bet ir Žemės artėjimas prie galaktikos centro. Dar šiais metais bus pastebėta, kad nauja, mums nepažįstama energija ateinanti iš galaktikos centro, užpildo žemės atmosferą. Tai padidins lavos aktyvumą, kuris savo ruožtu išprovokuos anomalijas magnetiniame žemės lauke. Visą tai prives prie galvos skausmų, depresijos, netikėtų mirčių kaip tarp žmonių taip ir tarp paukščių ir gyvūnų.
Taip, bet sakei, kad prieš tai, kitais metais, dar mums teks pereiti karą.
Šie metai bus lemtingi. Priklausomai nuo to kokius sprendimus priims vyriausybės, tokia ir bus ateitis.
O kada jie priims tuos sprendimus ?
Kai klausiu, man atsako, kad lapkritį bus lemiamas momentas. Deja tai priklauso ne nuo mūsų, o pagrinde nuo Amerikos. Kiek aš matau pagrindinė kova užvirs būtent ten. Jie – tie, kurie nuspręs pasaulio likimą.
O kodėl jie ? Kodėl tai neliečia mūsų ?
Jie – tie, kas sprendžia. Juk jie dominuoja pasaulio ekonomikoje. Tiesiog taip yra, tenkina tai mus ar ne. Visos pasaulio šalys užprogramuotos, kad sektu Amerikos mintis ir jų gyvenimo būdą. Iš ten ateina pinigai, jie aktyviai dalyvauja nustatant planetos likimą. Mes visi su tuo taikėmės, dabar gausime tai, ką pasodinome.
Sakyk, jei tu klausi kas bus Amerikoje 2010 metais, ką tau atsako ?
Karas, badas, bedarbystė, baimė, savižudybės, nusikaltimai.
Nelabai patrauklus vaizdas.
Matau žmones praradusius viltį, verkiančius vaikus, matau daug mirusių ir ilgas eiles. Dešimtis tūkstančių žmonių prašančiu pagalbos.
O Europa 2010 ?
Badas, sausra, sukilimai, bedarbystė.
O Rumunija ?
Rumunija matau kažkaip ramesnę. Pas mus taip pat padidės nedarbas, labai trūks pinigų visoje šalyje, bet aš nematau bado. Galbūt todėl, kad mes auginame daug maisto produktų ir nepraradome ryšio su žeme. Ir vis tik matau, kad labiausiai nukentės Amerika. Kaip jau minėjau, doleris praras bet kokią vertę.
Bet juk tai tik laikinai. Ras kitą valiutą.
Tai turės įtakos visai planetai. Pasauliniu lygiu. Prekybos mainai bus nutraukti, ir tai prives prie bado. Daugelis šalių priklauso nuo importo.
Taip, bet juk ras kažką, kas gali būti panaudota vietoj pinigų.
Jei nori, galima rasti. Bet tie, kurie valdo pasaulį, nori panaudoti tai tam, kad įvesti virtualius pinigus. Viskas yra suplanuota. Nesvarbu, kiek žmonių mirs, tai - šalutinis poveikis.
Gal galėtum paaiškinti plačiau ?
Faktas, kad Žemė dabar pereina didžiulį kaitos laikotarpį, kuris ateina iš Dievo. Faktas, kad mes transformuojamės, gauname galimybę pradėti viską iš naujo, ir tai
ateina iš Dieviškosios Matricos. Tie, kurie vadovauja mums žino apie tai jau seniai. Jie pasiruošę ir laukia. Jie pasistengs tai išnaudoti savo labui. Todėl jie meluos apie viską. Jie leis, kad tai įvyktų. Būtų badas, karas, neviltis, ir tada jie ateis kaip gelbėtojai su vieninga virtualia valiuta, su implantuojamom mikroschemom, su universalia draudimo sistema, su argumentais ir pasisakymais apie tai, kad viskas įvyko dėl žmonių kaltės ir dėl globalinio atšilimo ir per didelio vartotojiškumo. Tokiu būdu jie ir toliau kontroliuos planetos resursus, pinigus, vandenį, orą, gyvenimus, mokslą – viską. Ar tu nematai, kad tai visiškas mulkinimas ? Jie valdo ir kontroliuoja viską jau ir dabar. Tik kelios šeimos valdo visus požeminius turtus ir nežiūrint į tai sakoma, kad mes kalti. Kad mes, tai ne jie. Tai puiki taktika manipuliuoti. Kuo dažniau mums apie tai sako, tuo labiau mums darosi gėda kol galu gale ta našta pasirodys mums per sunki. Mums bus gėda ir už save ir už mūsų protėvius. Ir tada jie ateis su tuo stebuklingu išsigelbėjimo planu. Mes ji priimsime nemastydami, įsitikinę, kad viską darome teisingai, darome tai dėl savęs ir savo vaikų ateities. Kokios ateities ? Ateities kurioje būsime vergais ?
Tai tiesa. Bet žinai ko aš nesuprantu ? Deividas sakė, kad jie daugiau neatitiks Žemės vibracijų ir turės išeiti.
Daugelis jų mirs, bet taip pat labai daug ir liks. Liks jų pasekėjai, turintys Annunakių kraujo. Jie sutiko su kraujomaiša, kad ir toliau galėtu kontroliuoti situaciją. Aš tai supratau tik perskaičiusi knygą „Inuaki".
Bet jie juk negali visi būti blogi.
Manau, kad jie visi blogi. Netgi manau, kad jų šeimose išgyvena būtent tie kurie turi daugiausiai neigiamų bruožų. Juk genetiniai pakeitimai jau seniai ne naujiena. Taip, kad aš nematau kliūčių jiems sukurti savo pasekėjus pagal savo išvaizdą ir panašumą, kurie užpildytu žemės vibracijas savo energija.
O tu gali jausti ar matyti tuos, kurie turi Annunakių kraujo ?
Jei aš klausiu, man pasako. Tik aš to nežinojau, kol neperskaičiau knygos. Taip, kad mano patyrimas toje sferoje gana ribotas. Dabar kaip tik bandau į tai susikoncentruoti.
O tu turi jų kraujo ?
Aš neklausiau ir nenoriu. Aš negalėčiau su tavimi bendrauti jei atsakymas būtu teigiamas. Kas liečia mano šeima noriu kuo mažiau žinoti apie tokius dalykus.
Jei mes apsistotume tik ties šiais metais, ką galėtum man papasakoti ?
Šiais metais vadovaujantys asmenys pripažins, kad vyksta geomagnetinės anomalijos. Tai reškia, kad planetoje atsirado ženklų apie artėjantį polių pasikeitimą.
Deividas taip pat tai minėjo.
Žinau, kad tai tiesa. Kaip jau sakiau, tai pripažįsta, bet įvyks tai tik 2012 metais.
O kas vyks šiemet, sąryši su artėjančiomis permainomis ?
Man sako, kad pirmiausia tai paveiks paukščius, jūros žinduolius ir lėktuvus. Vabzdžiai pasidarys labai agresyvūs ir keistai elgsis. Artėjant rudeniui visą tai stiprės. Visus šiuos metus daugės incidentų susijusių su NSO. Kiek aš matau daugiausia objektų bus matoma pietų Amerikoje ir šiaurės Europoje.
Tai reiškia, kad mes ne vieni. Tai gerai.
Sela sako, kad daugelis iš šių objektu nežemiškos kilmės ir, kad jie atskrido stebėti.
Ką reiškia daugelis ? O kiti ?
Kiti – kažkas kita.
Kas ?
Net nežinau ką pasakyti. Bet jei aš klausiu ir susikoncentruoju į tą informaciją, matau žmones kaip mes, apsirengusius baltais kostiumais ir su kaukėmis ant veidų, kurie susirinko aplik apvalu skraidantį objektą. Klausiu, kur tai, ir man sako – Nevadoje. Klausiu, tai – NSO, ir man sako – žemiečiai. Koks jų tikslas ? Sąmyšis, disbalansas, baimė. Viskas ką galiu pasakyti. Aš bandau prasibrauti giliau, bet daugiau nieko negaunu.
O tikrieji NSO ? Kas su jais ?
Jie atskrido stebėti mūsų. Problema tik ta, kad aš matau du skirtingus jų tipus. Vieni, jaučiu mūsų draugai, o kiti agresyvūs. Jei bandau gilintis labiau, kažkas mane stabdo. Man sakoma, kad 2011 metais mes sužinosime apie tai labai daug, o iki tol, tai ne mano rūpestis.
Aplamai gal ir gerai, kad man taip sako.
Kodėl gerai ?
Aš žiūriu nepatikliai į visą tai, kas susiję su tom skraidančiom lėkštėm. Tai yra aš jaučiu jų buvimą, bet vis tiek jomis netikiu. Aš žinoma manau, kad ten Visatos platybėse egzistuoja kažkokios protingos būtybės, bet kad jos gali atskristi pas mus, mano protas tiesiog atsisako priimti. Viskas labai paprasta, mano ribotas protas negali priimti minties, kad tai yra įmanoma.
Bet juk kai kurie žmonės gali pateikti įrodymus, taip pat egzistuoja įvairios knygos įrodančios nežemiškų civilizacijų buvimą. Yra netgi straipsniai žurnaluose ir nuotraukos.
Ir kas iš to ? Aš negaliu savęs įtikinti. Tiesiog tokia aš esu.
O jei tu susikoncentruotum į tai, kada visą tai atsiskleis ?
Man sako – atsargiai, jus apgaus ! Daugiau nieko. Bet aš nujaučiu didelį pavojų, lyg mums kažkas grėstų.
Ar manai, kad jie bandys mus užpulti ?
Aš negaliu atsakyti į šį klausimą. Tik matau, kad jie yra dviejų tipų – geri ir blogi.
Aš prašau tavęs, net jeigu tu netiki, paklausk Selos ką visą tai reiškia ?
Sela sako, kad vieni iš jų mus puls – tie, kurie susiję su dabartine tvarka, bet kiti mums labai daug padės, ypatingai po 2012 metų. Ir vis tik aš negaliu tuo patikėti.
Deja, mūsų žemiškas supratimas yra labai ribotas. Labai dažnai mes patys apribojame save savo įsitikinimais.
Tai tiesa, bet aš tos ribos peržengti nesugebu.
Gerai, tai jeigu dabar reikėtu apibendrinti 2009 metus, ką galėtum pasakyti ?
Tai - didelių pokyčių visose srityse metai: ekonominės, socialinės, kultūrinės. Matau, kad šiais metais bus nuspręsta žmonijos likimas. Matau ekonomiką ties žlugimo riba. Badas, maištas, ligos, gamtos kataklizmai visame pasaulyje. Galu gale visą tai sustiprės metų gale, kai galimas daiktas, prasidės karas. Deja aš manau, kad būtent tai mūsų ir laukia. Bet žinai, Rumunija kažkokiu būdu bus nuo viso to apsaugota. Iki
mūsų tas karas nedaeis. Kažkokiu stebuklingu būdu mus nuo to apsaugos. Žinoma, mes taip pat turėsime iškęsti nemažai, kas liečia ekonomiką, pas mus taip pat bus problemų, bet kitos rūšies.
Gal galėtum plačiau ?
Kaip matau, Rumunijoje bus ramybės laikotarpis. Bet taip pat matau susijaudinusius, nuliūdusius žmones, matau sausrą, audras, karštį, šalčius, matau pyktį ir konfliktus. Bet nematau masinių sugriovimų, liepsnų, nužudytų žmonių. Man sako, kad karas apsups mus iš visų pusių ir vis tik mes jame nedalyvausime. Lyg mūsų šalis būtu uždengta milžinišku varpu iš teigiamos energijos, kuri mus saugos. Šiandienai tiek. Pasimatysim kitą kartą.

Šiandien norėčiau pratęsti pokalbį apie 2010 metus.
Gerai.
2010 metais žmonija stebuklingu būdu pradės suprasti tam tikras tiesas. Tiesa bus atskleista, o tie kas mus valdo – demaskuoti. Pradžioje tik nedaugelis patikės, bet artėjant prie metų galo jų bus vis daugiau. Jau rugpjūtį – rugsėjį pasigirs balsai iš įvairių planetos vietų, atskleisdami įvairiausias paslaptis, bet apogėjų tai pasieks dar tik po metų. Be to 2010, bus kataklizmų metai. Klimatas pakis tiek, kad iš įvairių žemės vietų reikės visiškai evakuoti žmones. Kai kur bus taip šalta, kad žmonės turės palikti savo namus. Visoje planetoje bus sausra ir maisto trūkumas. Pratrūks nauja epidemija, bet pradiniame etape, be aukų. Žmonės visiškai priklausys nuo valstybės pagalbos. Maistas, vaistai, būtiniausi daiktai labai pabrangs.
Ir nieko negalima padaryti, kad to išvengti ?
Aš nematau kaip. Aš nežinau ar visi valstybių vadovai žino tai kas atsitiks, bet tie kas žino, kam jiems kištis ? Sau jie viską puikiausiai susitvarkę.
Rumunijoje bus taip pat blogai ?
Ne. Matau, kad pas mus viskas bus gerai. Tą prasme gerai lyginant su likusiu pasauliu. Kai aš klausiu, kur bus blogai, atsako, kad šalyse kurios susijusios su Amerikos doleriu. O pas mus ne. Netgi atvirkščiai, jeigu aš susikoncentruoju į tai, kas pas mus bus 2010 metais, tai matau taikius vaizdus. Matau tik sausrą ir audras, susirūpinimą, liūdesį, bet nematau karo ir nevilties. O kai klausiu apie Amerika 2010 metais, tai matau badą, ilgas eiles, žmones, apimtus panikos, bedarbystę, audras, nusikaltimus ir sukilimus, bet svarbiausia begalines eiles automobilių vykstančių į kalnus ar kitas vietoves.
Kalnus ? Kodėl ?
Manau pas juos bus problemų su potvyniais pradedant jau šiais metais. Aš jau tau sakiau, kad dar maža būdama mačiau vandenį, kalnus vandens ir užtvindytus miestus. Kiek matau, kažkas panašaus ten ir atsitiks.
O Europa nukentės nuo vandens ?
Taip, bet mažesniu mastu. Europoje problema su vandeniu iškils 2013 metais. Šiais ir kitais metais problemos su vandeniu bus tik pakrantėse. Aš matau vaizdus, kad vanduo pakyla keliais metrais, bet nieko katastrofiško. Čia bus sausros ir audros. Ir maistas taps problema. O po metu Europa susidurs su seisminėm problemom ir vulkaniniu aktyvumu, bet ir tai dar neprives prie katastrofų. Daug blogiau bus Japonijoje ir Kinijoje.

O Rumunijoje bus rimtų žemės drebėjimų ?
Kiek matau, taip. Sela sako, kad jau turėjo būti, bet to pavyko išvengti.
Tai gerai ! Tai reiškia, kad ateitį galima keisti !
Dabar aš matau, kad drebėjimai bus kitais metais, bet nematau nei daug aukų nei didelių sugriovimų. Matau sugriuvusius pastatus ir išsigandusius žmones, bet aukų bus gerokai mažiau nei 1977 metais. Dar egzistuoja žemės drebėjimo galimybė šiais metais rugsėjį-spalį, bet aš nesu dėl to tikra. Man ateina į galvą tas laikotarpis, bet aš nematau vaizdų. Todėl manau, kad to gali ir nebūti.
Gal būt mums pavyks kažką padaryti, kad to išvengtume.
Manau pakaktu atsibusti. Aš visada tikėjau tuo, kad mes galime keisti savo likimą.
Aš taip pat tikiu., kad mes dalyvaujame ateities kūrime. Manau mes galime pakeisti savo kelią, jei visi prabusime ir susijungsime su Matrica.
Esu kai ką panašaus patyrusi. Kartą mačiau vaizdus, kurie po metų pasikeitė. Tai reiškia, kad kažkas, kažkur įsikišo ir pakeitė likimą. Nežiūrint į tai, sekantys metai atneš daug problemų visame Žemės paviršiuje. Kaip suprantu tai sukelia elektromagnetinės bangos, kurios ateina iš kosmoso ir kurių mes negalime valdyti. Šis puolimas sukels žmonėms migreną, galvos skausmus, sustiprės nuovargis, mes sapnuosime labai ryškius sapnus arba, atvirkščiai, kentėsime nuo nemigos. O aplamai jausis apatija ir žemas tonusas. Prie viso to prisidės bankų sistemos griūtis ir masinė bedarbystė. Globaliu mastu.
Sakydama, bankų sistemos griuvimas, turi omeny dolerio kritimą ?
Pradžioje, taip. Bet vėliau tai peraugs į bendrą problemą. Pirmiausiai šiais metais kris Amerikos komercinė rinka, tai tęsis ir kitais metais, o viduryje 2011 tai pasklis po visą Žemę. Pats blogiausias laikotarpis susijęs su pinigais bus 2011 metai. Mes tai taip pat pajusime jau nuo kitų metų vidurio, bet 2011 bus blogiausia. Tu juk supranti, kad jeigu žlugs doleris panika apims visas rinkas ir net jei mes tame nedalyvausime, tai palies ir mus. Bet kokiu atveju pinigų rinkoje vyks keisti, nenormalūs reiškiniai ir tai tęsis sekančius du metus.
O konkrečiai kada tai prasidės ?
2009 metų spalį-lapkritį. Pradžioje atrodys, kad viskas kontroliuojama, bet tai bus tik iliuzija. Chaosas prasidės maždaug kitų metų pavasarį. Kaip jau sakiau prasidės visko brangimas. Jeigu klausiu kuo mes mokėsime 2011 metais, man atsako, kad natūraliais mainais, auksu, sidabru, produktais ir darbu.
Tai baisu ! Aš tiesiog negaliu patikėti ! Mes juk priklausomi nuo maisto, komunikacijų, medikamentų.
Sela sako, kad sekančių metų pradžioje Žemėje atsiras nauja energijos rūšis, kokios mes net negalėjom įsivaizduoti iki šio momento. Ji bus ištobulinta ir po kelių metų jau galėsime ją naudotis.
Tai bus harmoninga energija, kuri neterš Žemės.
Tai reiškia yra ir gerų žinių !
Labai daug, tik po 2014 metų.
Jeigu tau reikėtu apsakyti 2010 metus keliais žodžiais, kaip tai skambėtų ?
Metai nevilties, bado, žemės drebėjimų, karų, asmeninių prabudimų, atradimų ir pasiaukojimų.
Kaip suprantu tai skirta mums pažadinti.
Aš įsitikinusi, kad tai pagrindinis tikslas, bet taip pat žinau, kad kiekvienas žmogus supras tai savaip. Nežinau ar bus daug tokių kurie supras esmę to kas vyksta.
Tu nustebtum pamačiusi, kiek žmonių intuityviai žino, kad mes stovime pokyčių kelyje, ir kad šis kelias mus veda arčiau Dievo.
Aš aiškiai matau, kad šis kelias mus veda į naują pradžią, geresnę visais požiūriais. Gal pradžioje mes pasimesime, mums bus baisu, bet jei mes tikėsime, jei panorėsime, kad pasaulis, kuriame mes gyvename pasikeistu, mes turėsime imtis ateities kūrėjo vaidmens. To reikia mums ir mūsų palikuonims.
Vėliau 2011 metais žmonės demaskuos tuos, kurie valdė juos tūkstantmečiais. Lyg storiausias sluoksnis rūko pakils ir pabudimas prasidės pasaulio mastu. Be to, matau ezoterinių organizacijų judėjimą. Pasaulyje pasirodys naujas dvasinis lyderis, kuris kalbės ir kas svarbiausia, jo klausysis ir supras. Dar vienas lyderis pasirodys Rusijoje o tada dar vienas, Rumunijoje.
Tai reiškia gims ?
Ne. Tiesiog pradės kalbėti.
Tai bus vyras ?
Taip, bet organizacijai, kuriai jis priklauso, vadovauja moteris.
Ar tu matai kaip jis atrodo, koks jo vardas ?
Aš negaliu jo matyti, man neleidžiama. Tik matau kaip aplink ji renkasi žmonės ir klauso jo kalbų apie laisvę, žmogaus teises. Jei aš klausiu jo vardo, man sakoma, kad aš negaliu to žinoti.
Matomai tam, kad ji apsaugoti.
Ar matai dar ką nors daugiau apie jį ?
Matau kaip vis daugiau ir daugiau žmonių plūsta pas jį. Daugelis atvyksta iš užsienio, kad jį pažintu. Ateityje pamatysi, kad vis daugiau žmonių norės persikelti pas mus.
Kodėl ?
Nes Rumunija užima ypatingą vietą Tėvo planuose ir žmonės intuityviai tai jaučia. Gal būt jie turi savo planą, o gal juos reikės išgelbėti.
Rumuniją išsaugos ?
Mes taip pat nukentėsim, tik ne taip stipriai kaip kitos šalys.
O tas vyras kurį tu matai, ar jis bus mūsų naujas vadas ?
Sela sako, kad ne. Jis nenorės juo būti. Greičiau jis bus dvasiniu mokytoju, kuris pasirodys tada kai pasaulis atsidurs ant bedugnės krašto.
Ką reiškia ant bedugnės krašto ?
Dabartinė ekonominė sistema neegzistuos. Gyventojams trūks maisto, vaistų ir patogumų. Visas pramonės sektorius išnyks. Visuomenė pasikeis. Šie pokyčiai pasieks savo piką 2011 metais. Šių metų pabaigoje pasaulis ekonominiu požiūriu atrodys kitaip.
Geriau ?
Ne, blogiau. Net pasaulio valdovai bus apimti nevilties. Jų turtai pradings. Žmonės sukils prieš juos. Jie bandys slėptis, bet juos sugaus ir parodys visam pasauliui. Tais metais bus suvestos sąskaitos. Bet žmonija bus alkana, ligota ir nevilty.
Kaip atrodys klimatas 2011 ?
Toliau tęsis kataklizmai, kurie prasidės 2009 metų gale. Tai bus susiję su vandeniu, ir vis stiprės kol pasieks ekologinės katastrofos lygį. Matau kaip didėja vandenynų temperatūra. Matau negyvas žuvis ir jūros žinduolius. Paukščiai skraido nesiorientuodami virš milžiniškų bangų. Jei klausiu kas vyksta, man sako, kad vanduo šiltas ir nuodingas, taip lyg jame trūktu deguonies. Jūros gėrybės nustos egzistuoti. Žinai, mačiau mirštanti delfiną ir pabandžiau sužinoti kas jam atsitiko, tuo pačiu metu pajutau lyg visą mano kūną nudegino ir man pradėjo trūkti oro, plaučius lyg kas būtu suspaudęs. Paklausiau kokia to priežastis ir man pasakė, kad Saulė serga. Tu supranti kokias baisias pasekmes tai turės ? Tie kas priklauso nuo tokio tipo maisto neturės kuo maitintis. Žvejyba nustos egzistavusi. Padidės anglies dvideginio lygis. Žuvys žus o jų irstančių kūnų kvapo bus neįmanoma ištverti. Tais pačiais metais pastebės, kad pasikeitė povandeninės srovės kas įtakos stiprų kontinentinio klimato pasikeitimą. Matau vietas išdegintas sausros. Europą kankinamą audru ir lietaus. Žmones šiltai apsirengusius vasarą. Anglijoje bus milžiniški potvyniai. Šiaurės ašigalyje neliko ledo o iš vandenyno pakilo nauja sausuma. Tais metais epidemija, kuri, kaip minėjau prasidės 2010 metais, ištuštins Žemę. Žus šimtai tūkstančių žmonių.
O ką darys vyriausybės ?
Kaip jau sakiau, žmonės prabus. Jie ieškos atsakymų ir atras naujas tiesas. Tie kas mus valdo bandys keistis, bet kiek aš matau be didesnių rezultatų. Žmonės supras, kad juos apgaudinėjo ir jais manipuliavo. Jie norės išsirinkti naują valdžią, o pasauliniu lygiu tai atrodys kaip sukilimas. Jis prasidės tyliai, bet vėliau apims visą Žemę. Neramumai tęsis apie tris metus ir bus sukurta nauja tvarka. Vyriausybė bus demokratiška ir viena, bet apie tai aš papasakosiu vėliau.
Tai 2011 metai bus ... ?
Kolektyvinės sąmonės prabudimo, transformacijos, tiesos ir man ateina į galvą, nors aš ir labai nenoriu to sakyti – mirties.
Gal mirtis naujos tvarkos atžvilgiu. Mirtis seno ir gimimas naujo ?
Tikiuosi. Žinai turiu tokia nuojauta, kad tai kas įvyks tais metais įtakos mus dar labai ilgai. Lyg būtu paklotas naujas pagrindas tam kas tęsis šimtus metų.
Kas bus 2012 metais ?
Pirmiausiai tai galingi Saulės energijos pliūpsniai kurie sugadins visą elektrinę įrangą ir elektros paskirstymo sistemą.
Tai mes grįšime į pirmykštę bendruomenę ?
Ne, tuo metu jau mes galėsime naudotis nauja energija. Manau, kad tokia Tėvo plano dalis. Jis verčia mus imtis priemonių, reaguoti savo pačių gerovei. Nors tos energijos dar ir nepavyks paskleisti po visą pasaulį, bet visi sužinos apie jos egzistavimą. Tais metais viskas, kas vadinosi ekonomika, politika, visuomenė bus sunaikinta ir pakeista. Atsiras naujas supratimas. Žmonės galės pajusti naują suvokimo lygį ir tai įvyks dėka Žemės artėjimo prie galaktikos centro.

Kas per suvokimas ? Kaip jis pasireikš ?
Mes tapsime vieningi. Suprasime, kad esame dalis visos visumos. Mes ir saulės sistema ir už jos ribų, galima tęsti iki visos Visatos. Kartu su pakilusiomis vibracijomis mums taps prieinama nauja informacija ir mes galėsime pasijungti prie Dieviškosios Matricos. Pirmiausiai šie pokyčiai įvyks viduje o vėliau ir fiziniame lygmenyje.
Ką reiškia fiziniame lygmenyje ?
Žmogus susijungęs su Dievu yra Grąžus Žmogus. Pasižiūrėk į žmones aplink save, pažiūrėk į tuos kurie myli Dievą, pažiūrėk į jų akis, laikyseną, kokie jie harmoningi. Žinai aš pažinojau tėvą Arsenijų Boką. Ar esi mačiusi jo veidą, vidinį pasaulį, šviesą, kurią jisai skleidė ?
Tu su juo esi kalbėjus ?
Taip, šiek tiek. Man buvo baisu. Aš bijojau, kad jis pastebės mano sugebėjimus. Mes buvome ne vieni. Jis paglostė man galvą, ir pasakė: „Mielas vaike, sunkią misiją tu sau išrinkai". Dabar jau vėlu ir man labai gaila, kad aš jo nesusiradau vėliau ir nepaklausiau kokia tai misija. Jis buvo šventasis ir manau, kad dabar stebi visus iš viršaus. Jis buvo šviesa ir nukreipė tūkstančius žmonių į išsigelbėjimą. Man įdomu ar žinojo jis kas atsitiks, link ko mes einame ?
Žinoma. Jis visą tai žinojo. Jis kalbėjo apie tai daug kartų. Galbūt netiesiogiai, bet apie laikus kurie ateis. Bet kadangi tai paprasti žmonės, jų niekas nesiklauso. O bažnyčia niekada nebuvo suinteresuota, kad tokius žmones išgirstu. Tai realybė kurioje mes gyvename. Aš prie to pripratusi. Ar tu nepastebėjai, kad neegzistuoja niekas kas neatitinka visuomenės ir politikos nustatytų postulatų. Mes privalome tikėti tuo ką mums sako, daryti tai ką jie nori, kad mes darytume, reaguoti pagal nustatytas taisykles ir galvoti mums uždėtu apribojimų ribose. Viskas. Tai – mūsų paskirtis Žemėje.
Taip buvo. Bet pasaulis tikrai pasikeis. Mes per daug ilgai gyvenome tamsoje. Greitai mes būsime patys sau šeimininkai. Kai baigsis Žemės ir žmonijos transformacija mes suprasim, kad mes jau kitokie. Mes lyg atgimsim iš naujo.
Ar gali dar ką nors pasakyti apie 2012 metus ?
Šiais metais žmonėms bus labai blogai. Vėlgi dėl galaktikos spaudimo. Mes aštriai pereidinėsim nuo vienos kraštutinės būsenos į kitą, nuo beprotybės prie ekstazės, nuo per didelio tikėjimo prie baimės. Turiu pasakyti, kad tas milžiniškas spaudimas turės įtakos ir Žemei. Ji lyg suspausta didžiuliais spaustuvais, nuo ko viduje visa verda ir kunkuliuoja. Todėl paviršiuje tai pasireikš ugnikalnių išsiveržimu, žemės drebėjimais, chaotiškomis audromis ir nepaaiškinamais kataklizmais. Visą tai vainikuos polių pasikeitimas.
Kada tai įvyks ?
2012 metu gale – 2013 pradžioje.
Kaip tai atrodys ?
Tai bus visiška katastrofa.Žemė purtysis nuo uraganų, žemės drebėjimų. Kruša ir lietus nuplaus krantus ir taip žūstančius nuo bangų smūgių. Nauja žemė pasirodys iš vandenyno, bet didžiausia sausuma iškils Australijoje. Milžiniškos teritorijos panirs po vandeniu.
O Rumunijoje ?
Pas mus taip pat bus problemų dėl vandens. Mes prarasime dalį teritorijos dėl permainų Žemės paviršiuje. Taip pat Rusija praras dalį šiaurės. Matau dideles problemas Maskvoje. Italija, Anglija, šiaurės Europa nukentės stipriausiai. Taip pat ir dalis Prancūzijos.
Kiek laiko tęsis tos audros ir žemės drebėjimai ?
Tris mėnesius. Visą tą laiką mes kentėsime nuo gamtos kataklizmų.
Tai reiškia tris mėnesius, be pertraukos, tęsis žemės drebėjimai, uraganai ir ugnikalnių išsiveržimai?
Taip, su trumpom pertraukom. Tik tai nevyks visur vienu metu. Vis kitose vietose. Žmonės ieškos kur pasislėpti bet taip ir neras. Net kalnuose. Tai kas turi atsitikti, atsitiks, nepriklausomai nuo to kur mes bėgsime ar kur pasislėpsime. Turiu perspėti, kad jau nuo šių metų reikia vengti būti saulėje, o 2011 metais tai tiesiog draudžiama. Saulė, kuri anksčiau buvo mūsų draugu, trumpam laikui pavirs mūsų priešu. Nors tuo metu jau niekas ir neis degintis į pliažus, mes turėsime kitų problemų.
Kokiu problemų ?
Dėl žemės drebėjimų ir uraganų bus sunku rasti geriamo vandens. Taip pat trūks maisto. Žmonės naudosis valstybiniais rezervais. Vaistus išdavinės labai ribodami kiekį. O sunkiausia bus nes labai trūks ir elektros energijos. Tik prašau tavęs, nežiūrėk į tai kaip į kažką negero. Mes juk dėl savo komforto alinom Žemę, gręžiojom joje skyles, šiukšlinom ją ir kankinom, mes nustojom būti žmonėmis. Gal būt atėjo laikas sumokėti už mūsų veiksmus. Po visų permainų mes tapsime kitokiais, tapsime žmonėmis.
Tai visą kas blogiausia mūsų laukia 2012-2013 metais ?
Taip. Tada įvyks patys didžiausi pasikeitimai. Po jų pasaulio žemėlapis atrodys kitaip.
Kaip ?
Kaip jau sakiau, šiaurės Europa atsidurs po vandeniu, dalis Rusijos, taip pat. Anglija ir Japonija išsaugos tik puse savo sausumos. Australija taps du kartus didesne nes iš vandenyno pakils nauja žemė. Italija praras dalį žemės pietuose. Ispanija praras didžiąją dalį pakrančių, Prancūzija - taip pat. Monakas nustos egzistavęs. Šiaurės Amerikos viduje atsiras jūra o pakrantes užlies vanduo, Kanada praras dalį šiaurės ir pietų Ameriką dalį žemių, bet šalia jos iš vandenyno iškils didelės salos. Mažiausiai nukentės Afrika, gal būt todėl, kad tai buvo ir taip vargingiausias kontinentas. Ji taps pasaulio oaze, bet tai nereiškia, kad ji liks tokio pat dydžio. Turėtu likti nepaliesta apie 70 procentų jos teritorijos. Šiaurės ašigalis pažaliuos o pietiniame matau kaip iškyla nauji kalnai. Visų kontinentu pakrantės nugrims po vandeniu. Vanduo įeis į sausumą, pakeisdama jos kontūrus. Tiek aš matau geografinių pasikeitimų. Visa tai lydės kurtinantis triukšmas, vandens šniokštimas ir riaumojimas, švilpiantis vėjas.


Peržiūrų: 6172 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.8/9
Viso komentarų: 9
0  
1 ingrida   (16.02.2011 12:25) [medžiaga]
man jau baisu,bet tikiu kad viskas bus tik i gera.

0  
2 virgis   (16.02.2011 18:44) [medžiaga]
Bijoti nereikia Tai ir norima pasakyti šia knyga, bet reikia apie tai galvoti ir galvoti teigiamai, nes mes ir esam dievai, mintimis kuriame savo ir planetos ateitį

0  
3 pv.   (17.02.2011 14:51) [medžiaga]
žinot baisu skaityti tokius dalykus, bet pasakysiu taip:
aš nenoriu, kad šiaurės europa panirtų po vandeniu, nes aš čia gyvenu ... ir gyvensiu ... ir gyvensiu su savo vaikais irr anūkais.
Tie kas privedė pasaulį prie tokių katastrofų tegu ir atsako.

0  
4 Audrius   (18.02.2011 22:56) [medžiaga]
As gyvenu Anglijos viduryje ir tikuosi kad sita dalis nebus apsemta.

0  
5 virgis   (19.02.2011 19:33) [medžiaga]
Jei apie tai visada galvosi prabudęs ryte, ar medituodamas padėsi tam kad nebūtų.

0  
6 Vilija   (22.03.2011 17:11) [medžiaga]
Ar negalima buvo duoti vertimo pataisyti kokiai nors lituanistei ar lituanistui, kad akių nebadytų gramatinės klaidos?

0  
7 Vytautas   (12.04.2011 17:49) [medžiaga]
Gerbemieji, dar tokių briedų senai neskaičiau.... Jau 2011 metų vidurys beveik, o nieko kas čia rašoma neįvyko.... išskyrus žemės drebėjimą Japonijoje, apie kurio tikimybę buvo ir taip galima pasiskaityti mokslininkų pranešimuosę. Dar vieni tauškalai žmonėms mulkinti, kurie prasidėjo nuo kokių 1998 metų, kai buvo pranašaujamas galas 2000 metais.... ir taip toliau vis naujų datų sugalvojama....

0  
8 ir čia panašiai rašo :(   (05.05.2011 18:42) [medžiaga]
http://oko-planet.su/phenomen/phenomenday/7264-karty-zemli-budushhego-predskazaniya-skalliona-.html

0  
9 Nezinoma   (28.08.2011 04:12) [medžiaga]
Vytautai, pasitikslink savo faktus :) niekas cia apie zemes pabaiga nesneka, tu vaikais ideju kurias nori matyti. Cia kalbama apie permainas kurios vyksta fizineje realybeje, gali pasidometi apie saules suaktyvejima, ir stipriausio ciklo momenta. Saules demiu pats stipriausias ciklas dabar vyksta, kuris turi pasiekti savo klimaxa apytiksliai 2012 metais. Isspinduliuojama energija smarkiai veikia visa saules sistema iskaitant automatiskai musu klimata. Visas planetas veikia ne tik zeme. Kas apie durnus issigalvojimus deje bet apie sito periodo pabaiga buvo parasyta labai senai tu paciu maju, kurie nesake nieko apie jokia zemes pabaiga, tiesiog apie busimos eros pabaiga, ir naujos pradzia. O tai buvo ne 1998 metais.
O jei jau kalbam apie 2000 metus ir buvusia panika, tai noreciau paklaust ar tu pries rasydamas bent supranti kas ir kode tada turejo but kad buvo snekama apie pasaulio pabaiga? Jokiu viziju jokiu pranasysciu, viskas remesi labai paprasta logika ir supratimu apie musu technologijas. Visu pasaulio tuometiniu technologiju pervedimu ir banku operaciju, oro liniju kompiuteriu kalendoriai skaiciavo laika dvieju skaiciu sistema. Automatiskai (apie ka priestai nebuvo pagalvota) atejus 2000 metams, kalendoriai anuliuotusi i 00 (nuline data) kas supainiotu visa informacini pasaulio tinkla. Tai jobte gerai kad atsirado supratusiu ir rekianciu apie pabaiga ir pavoju nes masiskai buvo imtasi priemoniu pakeisti svarbiausiose korporacijose laiko ir datos matavimo sistemas. Taip isvengem katastrofos ir jokiu cia paistalu nebuvo.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0