Šeštadienis, 20.04.2024, 06:18
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Vasaris » 15 » Žmonijos ir Žemės ateitis 2009 – 2021 metais Aryana Havah 2 dalis
22:23
Žmonijos ir Žemės ateitis 2009 – 2021 metais Aryana Havah 2 dalis
Šios nelaimės ženkliai sumažins gyventojų skaičių. Po viso šito žmonės taps kitokiais.
Kokiais ?
Geresniais, žmogiškesniais, pilnais tikėjimo.
Bet juk tai iš baimės !
Gal būt, bet išgyvens tie, kurių širdyse bus meilės. Tik žmonės to verti galės judėti toliau.
Gal ir gerai, per daug ilgai mes gyvenome apsupti netobulumo.
Aš jaučiu, kad tai – mūsų galimybė. Galbūt mes prarasime daug ir daugelį, galbūt mūsų gyvenimai kardinaliai pasikeis, galbūt mes net žūsime, bet laikas kuris ateina vis tiek yra mūsų galimybių ir pasiekimų laikas. Galu gale, ten viršuje, kažkas stojo į mūsų pusę ir nusprendė, kad daugiau taip tęstis negali. Aš tikiu geresne žmonijos ateitimi. Mes geranoriškos būtybės, kurios gali būti geresnės, dosnesnės, širdingesnės. Kodėl daugelis pikti, žiaurūs, pilni neapykantos ir godumo ?
Kas mus tokiais padarė ? Kas pakeitė mūsų sąmonę tiek, kad mes pasyviai priimame visus baisumus, nusikaltimus ir kančias ? Kodėl mes nekenčiam gyvūnų ? Mačiau žmones kaime sėdinčius prie nukrautų stalų o jų šalia pririštas šuo vos gyvas iš alkio žiūrėjo į juos liūdnomis akimis, bet jam niekas nenumetė net gabaliuko maisto. Ar jiems pritrūktu maisto jei jie pamaitintu vargšą gyvulį ? Kas mums trukdo paglostyti arklį ? Kas atsitiks jei mes iš širdies pasveikinsime savo bendradarbį su sėkme ? Žiūriu į tai ir suprantu, kad mes nenormalūs. Mes nutolom nuo Dievo ir mūsų jau niekas nedžiugina. Mes galbūt nusišypsom nusipirkę naują automobilį ar namą, bet mes visai pamiršome kaip vertinti gyvenimą aplamai. Koks tikslas egzistuoti šiuolaikinei visuomenei ? Ar mes judam į priekį ?
Ir aš manau, kad permainos būtinos. Ilgiau taip tęstis negali. Tik aš įsivaizdavau tai kaip lėtas permainas pasąmonės lygmeny. Maniau, kad žmonija prabus pati ir supras, kad eina neteisingu keliu. Tai, ką pasakoji man tu, atrodo per daug radikaliai.
O nemanai, kad mums ir taip buvo per daug atleidžiama ? Gal Dievui įkyrėjom mes ir mūsų išpuikimas ?
Sakyk, o tu kada nors klausei kas iš žmonių liks žemėje ?
Sela sako, kad liks tie, kas buvo čia nuo pat pradžių ir dar tie, kas supras permainas, išmoks pakeisti savo mąstymą ir svarbiausia tie žmonės kurių sielose neužgeso Dieviškoji ugnis.
Ką reiškia, tie kas buvo čia nuo pat pradžių ?
Visi tie, kas buvo čia kai vyko kūrimas. Visi kas perėjo Žemės evoliucija nuo jos pradžios iki šio momento. Jie visi tai pradėjo, jie tai ir užbaigs. Ir jie pradės viską nuo pradžių.
Prašau, papasakok plačiau.
Sela sako, kad pradžioje buvo sielos, kurios apgyvendino planetą. Jos ėjo teisingu keliu per daugelį savo inkarnacijų, kiti atvirkščiai, pasirinko neteisingą kelią. Daugelis iš jų pažeidė planetos pusiausvyrą, ištisos kartos. Dabar jiems teks sumokėti, kadangi jie daugiau neturės galimybės pakilti, išgyventi kitą būties lygį. Tie, kas pasirinko teisingą kelią, eis toliau, išsivaduos.
Kaip supratau Žemė dabar galėtu būti kitokia ?
Žemė buvo eksperimentas. Viskas buvo palikta žmogaus valiai. Jau daug kartų pasitvirtino, kad žmonės pasirenka neteisingą kelią ir tada įsikišdavo, taip vadinama „Dievo Rūstybė" ir nušluodavo viską nuo žemės paviršiaus, palikdama mums galimybę pradėti viską nuo pradžių. Tik niekada Dievas nesunaikino mūsų kaip rūšies. Jis visada palikdavo mums galimybę permastyti savo požiūrį ir pasikeisti. Dabar vyksta tas pats, tik priedo dar Žemė įvykdys kvantinį šuolį, kas reiškia, kad mes pereisime į kitą vibracijų lygį. Tai bus, lyg mes staiga pradėtume girdėti ultragarsą. Nežinau kodėl, tik žinau, kad šį kartą, viršuje nutarė įvykdyti kvantinį šuolį, išsaugant mūsų fizinius kūnus. Iki šiol mes pajusdavome aukštesnių planų egzistavimą tik meditacijos metu, miegant, hipnozės būsenoje ir taip toliau. Nuo 2013 metų tai taps realybe, mes gyvensime ten būdami savo kūne.
Skamba jaudinančiai. Būtu gerai, jei viskas taip ir būtu.
Taip ir bus. Tik su mūsų pakilimu, mes gausime dar ir kitokių dovanų. Iš tiesų, mes iš naujo atskleisime savo sugebėjimus. Mes buvome sukurti pagal Dievo išvaizdą ir panašumą , ir tai suteikia mums galimybę būti kaip Jis. Mes galime kurti!
Ir naikinti !
Taip, tiesa. Tik Dievas nenaikina, jis transformuoja. Mirtis reiškia atgimimą. Tvanas iš tiesu buvo nauja pradžia. Atlantida paskendo tam, kad duoti jos gyventojams galimybę pradėti viską nuo pradžių. Civilizacijos pradingdavo tam, kad užleistu vietą kitoms kartoms. Viskas, kas atrodo išnyko tik perėjo į tobulesnę formą. Tik žmogus žudo ir naikina, neturėdamas sugebėjimo atkurti, atgaivinti. Todėl aš tikrai tikiu, kad viskas kas mums dabar duota yra tam, kad mes galėtume atgimti, patobulėti.
Gal grįžkime prie 2013 metų.
Tai bus patys svarbiausi metai Žemės istorijoje. Bet apie tai mes pasikalbėsime sekantį kartą. Aš tik noriu pridėti, kad, nepaisant sunaikinimo, stichinių nelaimių ir mirties per visą Žemės paviršių, laikotarpis, per kurį magnetinis laukas keis savo poliškumas bus didingas dangaus šou. Šiaurės pašvaistė bus matoma per visą pasaulį. Man į galvą ateina tokie gražūs vaizdai, kad aš net nerandu žodžių jiems apsakyti. Tai lyg dangus mums atvertu duris, kad galėtume pamatyti rojų... gaila tik, kad tuo metu Žemėje bus pragaras !

Sakei, kad šiandien pakalbėsime apie 2013 metus.
Jau sakiau, kad tie metai bus patys svarbiausi metai mūsų planetos istorijoje. Tai bus sukrėtimų metai. Gale 2012 - pradžioje 2013 metų Žemės paviršius pasikeis drastiškai ir negrįžtamai. Pasaulio žemėlapis pasikeis, išnyks dalis sausumos ir atsiras naujos. Vanduo užtvindys kontinentų vidų, pakeisdamas jų formą.
Taip sakydama, ką matai ?
Pavyzdžiui jei susikoncentruoju į 2012 metus, matau vandenį, daug vandens, užtvindančio miestus. Matau kaip milžiniškos bangos pasiglemžia Niujorką. Matau kaip griūva pastatai, didžiuliai pakrančių ruožai tiesiog mano akyse atskyla nuo sausumos ir pradingsta giliai po vandeniu. Bandau pamatyti žmones, bet gaunu atsakymą, kad visi dar prieš kelis mėnesius evakuoti dėl tornadų ir uraganų. Jei susikoncentruoju į Londoną 2012 metų gruodį, matau pastatus apsemtus vandens. Tas pats Prancūzijoje ir Ispanijoje. Ir dar jaučiu, kad visur šalta, labai šalta.
O Rumunijoje ?
Matau tamsu, juodą dangų, lyg per didžiausią audrą. Ore jaučiamas sunkus dūmų ir dulkių kvapas. Aš einu per Bukareštą. Žemė dreba lyg per žemės drebėjimą. Mergaitė šviesiais garbanotais plaukais verkia įsikabinusi į medį. Aš ją paimu į rankas ir bėgu. Vaizdas dingsta. Paskui matau save žmonių būryje. Mes už miesto ribos. Panašu, kad šalia lėktuvų pakilimo takas. Labai daug žmonių, ir ateina dar. Statome palapines, tarp mūsų vaikšto žmogus, kuris sako, kad jis gydytojas. Aš vis dar laikau rankose mergaitę. Galvoju apie savo vaikus ir gaunu atsakymą, kad su jais viskas gerai, jie mūsų namuose Sinajuje. Vyras ? Jo nebėra. Rumunija ? Kiek liko iš Rumunijos ? 50 procentų. Tokie vaizdai. Lyg kine.
Kai klausi, tau visada atsako ?
Taip, bet jei man negalima žinoti tai vaizdas pasirodo tik akimirksniui ir toliau man pasako, kad aš neturiu priėjimo prie tos informacijos.
Aš galvoju kas būtu jei tu liktum Sinajuje 2012-2013 metais, žinodama apie tai kas atsitiks ? Tau vizijose sako, kad tavo vaikams viskas gerai nes jie liko ten.
Tai reikštu, kad aš negalėčiau išgelbėti mergaitės, kuri atsirado mano pasąmonėje. Manau, kad mano tikslas jai padėti. Ką ji darytu be manęs ? Aš niekada nebandžiau pakeisti savo ateities. Aš dažnai gaunu perspėjimus apie ateitį ir visada kiek įmanoma stengiuos išvengti padaryti kažką negero, bet niekada nebandau išsisukti nuo pačio įvykio.
Kodėl ?
Nežinau. Kažkas manyje sako, kad tai kas turi atsitikti vis tiek atsitiks. Būtu neteisinga bandyti apgauti likimą.
Sakei, kad iš Rumunijos liks tik 50 procentų. Turėjai omeny žmones ?
Ne, kalbėjau apie materialinius nuostolius.
O kokius matai žmones tuo metu, čia ?
Jie lyg priartėję prie Dievo. Matau žmonių grupes, kurios meldžiasi. Kiti padeda vieni kitiems. Matau besidalijančius drabužiais ir maistu ir miegančius kartu.
O grobimai, nusikaltimai, vagystės ?
Nieko tokio nematau. Man sako, kad žmonės kitokie. Jie susivieniję. Sela sako, kad bandymų grobstyti bus, bet kiti tai greitai numalšins. Žmonės pradės suprasti, kad tai negerai.
Tai reiškia pradings visi kas linkę daryti blogą ?
Taip aš matau. Išeis būtent tie žmonės kurie turi polinkį į tai. Likusieji arba šiaip geri arba turi galimybę pasikeisti. Taip bus visur. Žemė pasikeis, ji pereis į naują vibracijų lygį. Jeigu kažkas to neatitinka kaip jis gali likti ?
Kai kurie gali tai praeiti sukandę dantis, prisiversdami.
Ir kiek jie taip ištemps ? Diena, dvi, paskui jie vis tiek neatlaikys ir patys panorės išeiti. Su blogais taip ir bus.
Panika ir chaosas truks neilgai. Žmonės čia žinojo apie permainas ir joms pasiruošė. Tie kas pasiruošė galės padėti tiems kas netikėjo. Tik labai nedaug namų išliks nepaliestų. Daugiausia matau visus gyvenančius palapinėse ir statomų laikinų prieglaudų iš medienos. Taip pat labai daug žmonių slepiasi uolose ir didžiuliuose paviljonuose.
O kada viskas susitvarkys ?
Niekada daugiau nebus taip kaip dabar. 2013 metais žmonės atsibus be tvarkos, be visuomenės, be komunikacijų, be medicinos pagalbos ir taip toliau. Viską reikės kurti iš naujo. Ir taip visame pasaulyje. Žmonės rinksis kartu ir ieškos vieni kitų.
2013 metų gegužę visos permainos Žemės paviršiuje baigsis, poliai nusistovės, vanduo pradės slūgti. Atsiras naujos žmonių gyvenvietės. Pradžioje ant kalvų ir kalnuose. Vėliau išplis plačiau. Dauguma didelių miestu bus pradingę arba netinkami gyvenimui. Kad juos sutvarkyti reikės milžiniškų pastangų, bet niekas neskubės to daryti.
Ką darys žmonės pasauliniu lygiu ?
Pradžioje bandys kažkaip susiorganizuoti. Pagal senus įpročius bandys įvesti tvarką, išsirinkti valdžią, suformuoti visuomenę, įstatymus, socialinę tvarką. Tik jie labai greitai supras, kad jie pasikeitė ir jiems tai visiškai nereikalinga. Nors ir ne iš karto, bet jų vidus pasikeis. Tie kas liks, pastebės, kad jiems daugiau nereikalingi vaistai ir beveik nereikia maisto. Kad jie tapo ramesni, kantresni ir taikesni. Matau trisdešimtmetį vyrą, kuris nustebęs apžiūrinėja savo akinius ir negali suprasti kaip be jų gali matyti. Tais metais permainos tik prasidės. Mums prireiks dar apie 50 metų, kad visi įgautu naujus sugebėjimus. Vieni pokyčius praeis greičiau, kiti lėčiau, priklausomai nuo jų nusiteikimo.
Sela sako, kad tai greičiau ne nusiteikimas, bet sugebėjimas priimti tai kas nauja, neįprasta, persiformuoti. Gana daug žmonių gailėsis praeities, taip kad jų transformacija vyks lėčiau.
O jei kažkam nepavyks pasikeisti ?
Jiems teks išeiti.
Ar mes nugalėsim mirtį ?
Ne. Gyvenimo trukmė pailgės, bet ne iš karto. Maždaug po 2021 metų, žmonija galės gyventi maždaug iki 150 metų.
Tai reiškia septyniasdešimtmečiai bus pačiame jėgų žydėjime.
Tonusas, jėgos, mintys, protas, taip. Bet mums ir toliau reikės palikti planetą tada kada mums lemta.
Ar įmanoma, kad žmogus gyventu amžinai ?
Sela sako, kad ne. Bet gyvenimo trukmė vis labiau ilgės.
Galu gale bent kažkas gero.
Visos permainos, kataklizmai, mirtys – viskas, kas ateis, tik į gerą. Viską matau tik iš teigiamos pusės. Pradžioje tai atrodys kaip žiauri bausmė, bet vėliau pamatysim, kad laimėjom šviesią ateitį.
Taip, bet mums reikės grįžti į pirmykštę bendruomenę ir vėl išradinėti ratą.
Nemanau, kad bus taip. Visi moksliniai išradimai egzistuos ir ateityje. Ir geri ir blogi. Tik mes pradėsime skirti gerą nuo blogo. Juk supranti, kad išgyvens ir daug mokslininkų, išradėjų, gydytojų, mokytojų, statybininkų, mechanikų, įvairių profesijų žmonių. Visi sudalyvaus naujo pasaulio kūrime. Tik tai jau bus kitoks pasaulis, pilnas gėrio, lygybės, tiesos.
Tik žinai ko aš nesuprantu ? Jei mes gyvensime sąmoningai, tai kam tada aplamai reikalinga mirtis?
Kaip aš matau, vieta į kuria eina sielos nėra tas pats kur gyvensime mes. Žinoma su praplėsta sąmone mes galėsime ten pažvelgti, bet mes ten negyvensime. Sielų pasaulis tai kažkas švento, kažkas kito.
Reiškia po 2013 metų mes jau gyvensime kitame pasaulyje ?
2013 tik prasidės to pasaulio kūrimas, Tai tęsis labai ilgai. Metų gale žmonės atsitokės ir suvoks, kad reikia pradėti viską nuo pradžių.
O mus kas nors ves ?
Pradžioje bus lyderių kiekvienoje žmonių grupėje. Po 2014 metų tai jau bus pasauliniu mastu. Nusistovės nauja tvarka. Atsiras vyriausybė sudaryta iš dvasinių lyderių, su aiškia ezoterine pakraipa. Su laiku jų skaičius nusistovės ties 400 plius vienas valdytojas – prižiūrėtojas.
Kodėl 400 ?
Sela sako, kad tai skaičius gyvenviečių, kurios ateity egzistuos.
Tai reiškia šalių ?
Taip, bet jos vadinsis kitaip. Tai bus kažkas panašaus į bendruomenines gyvenvietes.
Tai reiškia, kad mus ir toliau valdys keli žmonės, tai juk tas pats kas buvo.
Ne, tai bus labai tobulos sielos. Daugumos jų kol kas dar net nėra Žemėje. Jos ateis vėliau.
Jos gims ?
Ne, jos perims jau suaugusius kūnus.
Apie tai pasakojo ir Deividas.
Ir aš tai matau. Žemėje, kad mus vestu, įsikūnys visa galybė galaktikos būtybių.
O kada jos ateis ?
Matau, kad pradedant 2011 metais, bet daugiausiai 2013.
O kaip jas išrinks ?
Demokratiniu keliu.
Taip pat kaip ir dabar ?
Jiems teks įrodyti savo sugebėjimus. Kaip dabar, daugiau nebus. Žmonių daugiau nepavyks apgauti.
Pradės dirbti ir tobulėti intuicija, mes instinktyviai suvoksime realybę.
Aš tik nesuprantu kaip mes 2013 metais gyvensime ? Ką žmonės valgys ?
Tai nusistovės savaime. Pradžioje bus naudojami maisto resursai tų, kurie žinojo ir pasiruošė, taip pat valstybiniai resursai. Vėliau ten kur leis gamtinės sąlygos, bus pradėta dirbti žemę. Gyvenviečių nebus ten kur gamtinės sąlygos bus nepalankios.
O kaip mes apdirbsim žemę ? Su arklu ir arkliais ?
Pradžioje, taip. Kaip pavyks. O pradedant 2014 metais žmonėms bus suteikta nauja nemokama energijos forma, apie kurią aš tau jau sakiau. Jos pagalba mes gausime maistą, šilumą, šviesą, kurą.
Kas tai per energija ?
Švari, neišsenkanti energija. Matau kažkokius įrengimus, bet nežinau kas tai.
O kas ją atras ?
Kažkas Europoje. Kiek žinau jis jau dirba ta linkme.
O kaip 2014 metais atrodys namai ?
Pradedant 2013 metais žmonės pradės statyti namus kitaip. Namai bus vieno arba dviejų aukštų, bet bus atsisakyta kvadratinių formų. Visus namus statys apvalius ir naudos tik natūralias medžiagas, kurios nebus kenksmingos aplinkai.
O Bukareštas, jį perstatys ?
Taip, bet jis jau nebus panašus į dabartinį miestą. Vienintelis pastatas, kurį atstatys pilnai, bus Liaudies Namai. Aplamai jis nestipriai nukentės. O vadinsis jis Dieviškaisiais Liaudies Namais ir bus viso pasaulio dvasiniu centru.
Kodėl ? Kuo mes tai nusipelnėm ?
Čia atvyko pirmieji planetos gyventojai, nuo čia turi prasidėti Nauja Era. Apie tai egzistuoja įrašai.
Ar žinai, kad Sundar Singh pranašavo tą patį ?
Nieko apie jį negirdėjau. Nežinau kas jis toks.
Tai šventasis iš Indijos. Jis gimė 1889 metais Rampūre, Pandžabo regione, o mirė 1933 metais. Jis išgarsėjo po to, kai apkeliavo visas krikščioniškas šalis. Būdamas mūsų šalyje jis paskelbė keletą pranašysčių. Tos pranašystės skleidžiamos komunistiniais laikais sukėlė labai daug triukšmo. Kai kurios organizacijos dar ir dabar bando skelbti, kad tos pranašystės niekada neegzistavo o pats pranašas tik išsigalvojimas.
Kodėl ?
Galbūt todėl, kad jie bijo dvasinio atgimimo, mūsų priartėjimo prie Dievo tai, kad mes prabusime, suprasim, kad kas vyksta.
O apie ką kalbama tose pranašystėse ?
Galim pabandyti pažiūrėti internete.

Sundaro Singho Pranašystės.

Jūsų neturėtu stebinti mano kreipimasis į jus, kadangi aš tai darau tam, kad jus neleistumėte savęs apgaudinėti per tą, gerai sustyguotą velnišką žaidimą. Rumunijai skirta Dieviška dvasinio atgimimo misija. Jos esybėje atsiskleis tiesa, pavyzdys, kuriuo paseks visa žmonija. Aš privalau visoms tautoms atskleisti šiuos pranašavimus, kadangi įvairūs ženklai rodo artėjančias milžiniškas permainas, kurios įvyks netolimoj ateity. Tam mane įkvėpė Šventoji Jėzaus gimdytoja. Kaip aš jaučiu, Rumuniją saugo būtent Dievo motina ir taip pat pakylėtosios dangaus jėgos o kartu ir daugelis dangaus šventųjų.
Labai greitai, beveik visi žmonijos atstovai atvers akis ir padės realizuoti Dievo nustatyta tvarką, atsiduos Dievo valiai to trokšdami labiau nei bet kada. Tada pasibaigs žmogaus apraiškos kurios iškreipia dieviškąją valią. Blogio plitimas bus sustabdytas kai Dievo apraiškos pasieks mus ir apklos Žemę išvesdamos Dievo vardu į šviesą žmoniją, padėdamos jai prisiliesti prie išminties ir patobulinti save.
Dabar skelbiu šias pranašystes. Jei aš būčiau rumunas, manau būčiau apkaltintas savo šalies išaukštinimu. Bet aš – indas, nušvitęs Jėzaus Kristaus valia, įsitvirtinęs krikščionių tikėjime. Todėl aš galiu atvirai sakyti, kad tiktai vykdau Dievo valią. Ateinančiais metais ir mėnesiais, jūsų šalis degs, klimatas pasikeis, žemės drebėjimai sugriaus daugelį iš jūsų pastatų, stiprios audros ir vėjai sunaikins jūsų žmonių pasipūtimą, kurie rėmėsi jūsų taip vadinamu mokslu. Žmonių protas, tarnavimo rojui vardu, sugebės atskleisti pačius didžiausius nusikaltimus vykstančius Žemėje o Žemė prisipildys pačių baisiausių ligų kurios naikins blogus ir iškrypusius žmones. Tais permainų laikais, daugelyje pasaulio vietų ketvirtadalis žmonijos pradings akimirksniu o vėliau antru bandymu, dar ketvirtadalis siaubą išgyvenusių žmonių žus o likusieji tiek kūnu tiek siela veršis į Dievą, visi – nuo mažiausio vaiko iki žiauriausio tirono, kada nors egzistavusio pasaulyje. Tik neieškokite šių įvykių savo kalendoriuose, kadangi tos permainos užklups jus netikėtai, jeigu jus ir toliau būsite nepalenkiami ir užsispyrusiai tolsite nuo tikėjimo Dievu.
Daugelis žmonių gyvenančių Azijos šalyse plūs į krikščionišką tikėjimą, daugelis laukinių tautų perims krikščionybę o biblija suvienys visas tautas nepriklausomai nuo kalbos, nuo Šiaurės iki Pietų Ašigalių. Jūs suprasite, kad šios permainos artėja, kai Anglija praras savo valdžią, o Prancūzija bus asimiliuota ją supančių tautų. Valstybinės valdžios dings, o vietoje jų bus nauja jėga, vadinama Žemės Valstybių Federacija su vienu vadovu ir bendra valiuta, vienu valdžios organu ir armija kuri bus mobilizuojama oru ir saugos tvarką visose Žemės vietose.
Tuo metu Rusija taps labiausiai atsidavusia krikščioniškumui šalis. Daugelis salų pradings nuo Žemės paviršiaus o žemės drebėjimai užgrius žmones visu savo baisumu. Bažnyčios susivienys ir paruoš visą pasaulį dvasinėm permainom, kurios ateis į Žemę. Tada pasirodys ir antikristus, kuris, kaip aš suprantu, bus visi kurie sukils prieš tikrą dvasingumą ir kurie palaikys tamsiąsias jėgas ir melą, apgaulėmis įvesdami žmones į letarginę vergiją. Daug bus įvairių kovų be ginklo, kad sunaikinti tikėjimą į Dievą. Visą tai ir dar daug kas, kuo dabar gal ir nepatikėsite atsitiks Dievo valia. Nuo ugnies ir kraujo praliejimo bausmės kuri praeis per visą pasaulį, bus apsaugota tik Rumunija ir Palestina. Nepalies tai ir Vatikano, bet jo valdžia ir įtaka pradings visiems laikams. Rumunija pereis daugelį pasikeitimų, kurių gale taps dvasingumo pasauliui pavyzdžiu ir šviesos nešėja o Bukareštas taps vienas iš svarbiausių šio fakelo nešimo centrų. Ši dvasinio gėrio sostinė bus beveik visiškai perstatyta. Naujos statybos rato forma išsidėstys 7 kilometrų spinduliu. Visos tautos laikys šį miestą „Naująją Jeruzale". Net jei mano žodžiai jus nustebins , pasakysiu, kad viskas, kas vyks ateityje, atspindės visagalio Dievo, o ne žmonių valią. Visos žemės tautos dalyvaus bendrame darbe, turintys lygias teises į šį naują dvasinį centrą, kuris bus teisingai laikomas biblinės Naujosios Jeruzalės apraiška. Visos šalys ir visos tautos turės vienodas teises, kas yra būtina sąlyga malonės prielaidai Viešpaties akivaizdoje. Ateityje Rumunija pereis daugybę vidinių nesutarimų ir išorinių permainų, parodys garbingumo pavyzdį tarptautinėje aplinkoje ir apvaizdos malone beveik nenukentės nuo tarptautinio karo, pasiskelbdama kraštutinai dvasinga ir neutralia šalimi. Ji taps nepriekaištingu Dievo meilės ir išminties branduoliu. Galiausiai visi priešai nusilenks prieš šios šalies sprendimus ir pilni susitaikymo pripažins jos dvasinę misiją, kuri bus įrodyta su Dievo galybės pagalba. Tada visi pamatys dangaus ženklą, nes besiplečiančio karo metu ją supanti ugnis ir sugriovimai jos nepalies. Ji stovės kaip žalioji rojaus oazė, nykioje dykumoje, sukurtoje žmogaus ir naudotoje blogiui jų velniškų protu sukurtoje paskutinėje kovoje, apie kurią žmonės net negalėjo pagalvoti. Žiaurių ir griaunančių karų bei neišvengiamų planetos permainų pasėkoje neliks nei pralaimėjusių nei nugalėtojų. Liks tik tai tris žmonių rūšys: mirę, sužeisti ar suluošinti ir išgyvenę.
Tada, sužeistųjų ir suluošintų skaičius bus toks didžiulis, kad nebus net kalbos apie pralaimėjimą arba pergalę, nes pasekmės bus tokios sunkios, kad išlikusių žmonių gyvybei iškils grėsmė. Nusikalstamumas, raupsai, cholera ir kitos baisios ligos, šiuo metu dar net nežinomos užgrius Žemę ir labiausiai blogus žmones. Laukiniai žvėrys puls miestus, kaimus ir gyventojus. Daug permainų pereis per Žemę. Nelaimės bus tokios viską aprėpiančios ir užgrius taip staiga, kad žmonės niekaip nespės joms pasiruošti. Po šių katastrofų, kančių ir išbandymų likę ir išgyvenę pradės visa siela ieškoti kelio į Dievo malonę, į tai ką jie ignoravo tiek daug laiko. Tada visi patikės, kad neegzistuoja tiesos religija, suvoks, kad tik Tiesos žinojimas išlaisvina ir prisijungs prie Absoliutaus Dieviškumo, tapdami Vienu. Tik tada žmonės supras, kad jie yra iš Dievo. Kad Viešpats yra gyvas, amžinas, visagalis ir visažinis ir yra kiekviename žmoguje. Visa tai ką sakau išsipildys ir daugelis iš jūsų pamatys tai, kai ateis kančių ir išbandymų laikas. Viską, ką aš prognozuoju, vėliau patvirtinsite patys , nors ir kaip dabar priešintumėtės išlikdami savo netikėjime.
Tada ateis laikas, kai pasirodys tie šviesūs, talentingi, apdovanoti ypatinga dieviškąją malone žmonės, apie kuriuos kalbėta apie 2000 metų. Tuo metu Rumunija pavirs rojaus sodu ir liks tokia per amžius, spinduliuodama Dieviškąją palaimą, meilę, išmintį ir laimę. Kaip induistas, jaučiu, kad Viešpats norėjo išrinkti iš visų tautų labiausiai nuolankią, labiausiai vargana, tą, kuria labiausiai išnaudojo, plėšė ir terorizavo. Ši tauta įkūnija savyje geriausias žmonijos savybes, tokias kaip meilė, užuojauta, nuolankumas, todėl ji taps pavyzdžiu visoms tautoms susijungiant su Dieviškuoju mąstymu ir tikėjimu.
Tikrą dvasinio krikščioniškumo tikėjimą Azijoje paskleisti skirta Rusijos tautai, nors ši tauta ir neturės labai didelės įtakos ateinantiems laikams. O Dievo rykštės vaidmenį atliks kinai. Ši geltonoji rasė, kartu su japonais, nubaus kitas tautas ten, kur bausmė bus būtina.
Po žiauraus karinio konflikto pabaigos, visų armijų ir ginklų bus atsisakyta, nes prasidės naujas karas - dvasinis. Tai bus karas be fizinių ginklų, dvasinio tobulumo mūšis, už tikrą tikėjimą Dievu.
Ir nors iš pirmo žvilgsnio neginkluota, tačiau ši kova bus šimtą kartų pavojingesnė ir sudėtingesnė nei paprastas karas.
Tais naujais laikais tie, kas paseks dvasinio tobulėjimo keliu, bus tūkstančius kartų laimingesni, gyvendami tikėjime Dievu.
Bukarešte, kuri simboliškai pavadins „Naująją Jeruzale", kuri taps visos žmonijos meno kūriniu, pastatys pačią didžiausią šventyklą, kurią pavadins „Aukščiausiuoju Dieviškumo Centru". Jame įsikurs visų tautų dvasiniai atstovai, kurie sudarys Išmintingiausių Mentorių Broliją. Bus sukurti ir mažesni centrai, viso 101, iš kurių nepaprasti išmintingieji perdavinės Žemės gyventojams teorines ir praktines žinias nuo Viešpaties Dievo. Išmintingi šios šventyklos tarnautojai bus tobuli dvasiškai ir puikiai atrodantys fiziškai. Jie bus angeliškai harmoningi ir proporcingi. Viso nušvitusių mokytojų su angeliškais kūnais bus 400. Kiti, kurie vadovaus centram, taip pat išsiskiriantys dvasingumu ir angeliška išvaizda, sudarys 101.
Toje vienintelėje Žemės vietoje bus galima sutikti pačius šviesiausius ir išmintingiausius, kurie įsikūnys tam tikru metu ir perdavinės žinias jų trokštantiems, atskleisdami Dieviškąsias paslaptys. Visi kurie ateis į šią vietą supras, kad jie Dievo vaikai. Laimingi bus visi tie, kas eis per Rumunijos žemę kvėpuodami jos oru. Visą šalį užplūs piligrimai trokštantys pažinti Dieviškumą. Šis Aukščiausias Dieviškumo Centras laisvai sutalpins du milijonus žmonių. Darbai tęsis 10 metų, nors Dieviškąjį centrą baigs per penkis, dar 5 metus bus tvarkomas miestas ir jo apylinkės.
Aplink miestą, derlingoje žemėje nusidrieks nuostabūs sodai, kuriuose be daržovių bus prisodinti ir aukščiausios kokybės vaismedžiai, kad nieko netrūktu tos vietos gyventojams. Tais metais derlius bus nepaprastai gausus.
Daugybė kelių palengvins judėjimą o įvairus mechanizmai padės gyvenantiems ir atvykstantiems. Daugybė oro mašinų tarnaus tam miestui ir visas naujausias technologijas sutiksite būtent čia.
Per Rumuniją nuties kanalą, kuris sujungs Dneprą su naujai atstatytu Bukareštu, per kurį galės plaukti net patys didžiausi laivai. Visą tai įvyks pagal Dieviškąjį planą. Žemdirbystė, sodininkystė, bitininkystė ir vyno gamyba bus vieni garbingiausių užsiėmimų, nes gyvūnų žudymas pasibaigs ir žmonės maitinsis tik vaisiais ir daržovėmis, pienu, sūriu ir kiaušiniais užgerdami švariu vynu. Bitininkystė bus garbingiausia profesija, nes ateity žmonės deramai įvertins medų o Dievui aukos tik aukščiausios kokybės vašką ir alyvuogių aliejų.
Žmonėms praeis poreikis tabakui, kavai ir kitiems kenksmingiems produktams. Rūkoriai, girtuokliai, paleistuviai, nusikaltėliai ir tinginiai patys, gera valia atsisakys nuo šių velniškų užsiėmimų ir šie įpročiai su laiku išnyks visiškai. Kiekvienas šios šalies gyventojas, Dievo išrinktas pavyzdžiu, užsidirbs duonai sąžiningai dirbdamas pagal savo sugebėjimus, pagal paskirtį duotą jam dar gimstant.
Išnaudojimo, teroro, apgavysčių ir priespaudos laikai šioje šalyje pasibaigs. Daugelis šios šalies gyventojų bus apdovanoti išmintim ir sugebėjimu daryti stebuklus. Viskuo bus apdovanota išrinktoji šalis, kurios misija dvasinis pasaulio atgimimas. Dėka infrastruktūros žemėje, ore ir vandeny, Rumunija taps viena iš labiausiai klestinčių ir turtingiausių pasaulio šalių gyvendama taikingai su savo kaimynėmis. Su laiku visos aplinkui esančios šalys susijungs, sukurdamos vieną Valstybinę Federaciją.
Viskas apie ką aš dabar pasakojau būtinai įvyks, nes tai - tiesa. Ir patys jūs įsitikinsite, kai pranašauta išsipildys. Ateity, pilna meilės rusų tauta ateis į pagalbą Rumunijos tautai, vykdant jos misiją planetoje. Tik iki to laiko per Žemę praeis badas, nepriteklius, duonos trūkumas, stiprūs žemės drebėjimai, kurie pareikalaus daugybės aukų ir visoje planetoje žmonės žus po griuvėsiais ir tai labai ilgai primins apie tautas kurios pradingo nuo Žemės paviršiaus. Karas, panika ir visokio tipo nesusipratimai sunaikins stiprias šalis, tokias kaip Rusija, mažų šalių džiaugsmui, kurios ją sudaro. Ateistai pradės domėtis Šventaisiais raštais, bandydami suvokti dvasingumo mokslą ir atrasti tai kas paslėpta žmoguje. Daugelyje planetos regionų trūks maisto ir, kad šios permainos praeitu greičiau ir lengviau, aš kviečiu jūs, Žemės gyventojus, Dievo įkvėpimu, susivienykite!
Susitaikykite, atleiskite vieni kitiems ir panaudokite visas likusias jėgas, kad prisiliestumėt prie laisvės ir amžinos laimės. Padarykite visą tai čia ir dabar, šiame gyvenime, neatidėliodami dvasinio tobulėjimo kitiems įsikūnijimams. Atkakliai darydami viską kas įmanoma, kiekvienas gali išsigelbėti.
Tam, kad pastatyti naują pasaulį, sukurkite patys save iš meilės, šviesos ir Šventosios Dvasios, darydami teisingus darbus. Tokiu būdu dvasia jūsų pasirodys jūsų širdyse ir išvarys melą, egoizmą ir aistrą naikinti. Nes tai išaugo iki begalybės ir veda žmogų į susinaikinimą.
Žmonės paprasti savo širdyse, pilni meilės Dievui pereis dvasinio vystymosi kelią daug greičiau jeigu kreips mažiau dėmesio į materialinę gerovę. Neturtingi troškimais bus apdovanoti malonėmis. Begalo laimingi bus tie, kas gyvena Viešpaties Dvasia. Paprasti ir geri turi neginčijamą dvasinį pranašumą. Daug paslapčių turi žmogaus siela ir nesužinos jų tas kas neužsiima savęs pažinimu. Žmogus negali atrasti ir suprasti Kūrėjo jeigu neatskleis savyje glūdinčių savo esybės paslapčių. Tam, kad pasiekti tobulumą kiekvienas turi sekti savęs pažinimo keliu. Visa sukaupta materialinė gerovė pradingsta kartu su žmogaus mirtimi, tuo tarpu kai sukaupta dvasinė patirtis, pamokos ir pergyvenimai lieka žmogaus sieloje amžiams. Nepalaužiamas tikėjimas Aukščiausiuoju yra dvasios nemirtingumo paslaptis. Per tvirtą tikėjimą žmogus gali prisiliesti prie Dieviškosios laimės.
Jėzus sako: Jei jūsų tikėjimas būtu bent kaip aguonos grūdas, jūs galėtumėt judinti kalnus. Šiuose žodžiuose slepiasi tikėjimo jėgos paslaptis.
Tiesa ir tai, kad ateityje nedaugelis bus tikintys. Bet tie, kas netikės, jau nuo pradžių bus mirę, nes gyvens tiktai kūnu praradę ryšį su Aukščiausiuoju. Tvirtas tikėjime net jei gyvena kūniškai, žino, kad jam įmanomi visi stebuklai. Atsijungdamas nuo materialumo ir tapdamas visagaliu per dvasingą gyvenimą atras ir Viešpatį Dievą. Dėka atsidavusio tikėjimo, visagalės dangaus jėgos ateina į pagalbą ir todėl jo vidinis gyvenimas darosi vis labiau ir labiau laimingas.
Per išrinktą Rumunijos tautą Viešpats kalbės su visais pasaulio gyventojais ir per ją padės visiems gyvenantiems Žemėje pakilti link Dieviškosios tobulybės. Kiekviena žmogaus siela labai svarbi Dangaus Tėvui, kadangi joje, dvasios formoje, švyti Dieviškoji kibirkštis.
Jeigu žmogus tvirtai tikės, kad visos jo jėgos ir stiprybė ateina iš Dievo, tada atsivers jam pilnai jo Dieviškoji Esybė.

Viskas, ką sakau jums – tiesa ir ateity, ši Dievo išrinkta šalis taps planetos dvasinio atgimimo fakelu. Begalė stebuklų įvyks šioje šalyje, kad išrinktieji suprastu savo likimą o netikintys kaip galima greičiau įtikėtu.
Rumunijos liaudis bus laidininkas Dieviškajai išminčiai. Ji bus svetinga tauta, pilna meilės kuri pasireikš be jokio veidmainiškumo. Ir bus derlingos visos jos žemės, kad visi piligrimai, kurie ateis, būtu aprūpinti viskuo ko jiems reikės.
Raudonojo Kryžiaus centras įsikurs Bukarešte, kadangi šios tautos atradimai medicinos ir sveikatos srityje bus tiesiog neįtikėtini ir išves šią šalį į pirmą vietą pasaulyje. Taip pat bus įkurti visiškai nauji filantropijos institutai, kokių dar nematė pasaulis. Jų tikslas bus pažadinti paslėptas žmogaus jėgas ir vykdyti Dieviškąją paskirtį.
Tik žydų tauta atkakliai priešinsis augančiai Rumunijos liaudies, žinančios Dieviškąsias paslaptis, įtakai. Bet galu gale, kovos eigoje, jie supras, kad tiesa skelbiama Rumunijos liaudies, sutampa su Dievo ir nekovos daugiau prieš Dieviškumą.
Biblija kalba savo sekėjam: „Štai, aš padarysiu, kad iš velnio garbintojų, kurie sako apie save, kad jie Žydai, bet nėra iš tiesu tokie, o meluoja- štai, aš padarysiu taip, kad jie ateis ir nusilenks prie tavo kojų ir sužinos, kad aš pamilau tave.
Tie, kas neša savyje Šventą Dvasią ir Šventieji iš įvairių pasaulio vietų, patvirtins Tiesą skleidžiamą Rumunijos liaudies ir palaikys ją visomis savo jėgomis.
Bet prieš pasiekiant tai, šalyje bus daug sukrėtimų, kurie taps išbandymu visiems gyventojams. Ši išrinkta tauta pereis tris didžiules nelaimes o šiuos išbandymus vainikuos planetos masto katastrofa, kurią iššauks žemės drebėjimai grasindami visai žmonijai. Tada tie, kurie turtingi, praras viską ką turi.
Indijos liaudis bus laiminga galėdama padėti Rumunijos liaudžiai jos pasaulinėje misijoje. Dėka draugiškų santykių, kurie susiklostys tarp visų pasaulio šalių, Rumunija tik per stebuklą išvengs ją apsupusio karo.
Tais laikais Šiaurės ir Centrinė Amerika taps panašios į didžiules kapines. Tai atsitiks išvakarėse pavergimo planų, kurie privestu prie viso pasaulio valdymo. Vienintelė jėga, kuri atsisakys praktiškai įgyvendinti nuostabią ateitį, bus Anglija. Tik jos nuomonės niekas neklausys, nes greitu laiku ji valdys tik savo salas. O visos jai priklausančios kolonijos bus išlaisvintos.
Net jei nustebino jūs tai, ką aš pasakiau, tegul nebus jums netikėtumas tai, kas įvyks. Nes kiekvienas gaus tai, ko nusipelnė o rezultate triumfuos Tiesa ir dvasinė šviesa.
Pasklis visur tiesos garsas, o labiausiai Rumunijos žemėje, naujojoje Jeruzalėje, kur užvirs aštri kova.


Labai įdomu. Kai skaičiau, vidiniu žvilgsniu mačiau tai kas rašoma, bet ne visi vaizdai man atrodė taip kaip parašyta. Jis sako, kad Vatikanas praras savo valdžią, o aš matau, kad jis visiškai nustos egzistavęs. Matau kaip nauja religija persismelkia į žmonių sielas, bet ne kaip viena iš senųjų. Ir man nepatinka kaip skamba Naujoji Jeruzalė. Viskam yra savo vieta ir paskirtis. Mes liksime Rumunija o Jeruzalė liks Jeruzale.
Manau čia jis panaudojo metaforas. Perdavimai buvo skirti 1940 metų žmonėms, todėl reikėjo parinkti specialius, tam laikotarpiui tinkamus terminus, kad žmonės suprastu.
Bet kokiu atveju ir Raudonasis Kryžius neturės būstinės Bukarešte nes jis paprasčiausiai neegzistuos. Taip pat manau, kad mes daugiau nedeginsime žvakučių Dievui, nes kiekvienas turėsime tiesioginį ryšį su šaltiniu.
Gal mums nereikėtu žiūrėti į tai labai priekabiai ?
Aš ir nenoriu kabinėtis, tik mačiau įvykius kiek kitaip ir pagalvojau, kad reikėtu tau papasakoti. Taip pat nematau tų apskritų gyvenviečių apie kurias jisai kalba. Nemanau, kad mes vis dar priklausysime nuo Biblijos ir, kad žydų tauta bus prieš mus. Atvirkščiai, jie ieškos mūsų palaikymo.
Daugiau viskas lyg ir sutampa. Dar matau visiškai sugriautą Ameriką. Kai tu skaitei apie Amerikos planus užvaldyti pasaulį man atėjo vaizdas daugybės žmonių, vyrų ir moterų, kurie dalyvavo susirinkime... Kai klausiu, kas tai, man atsako – JIE. Matau kaip jie juokiasi, jų gera nuotaika, jie pasitikintys savimi. Jie labai elegantiški, drabužiai ir papuošalai dizainerių. Negaliu gerai jų įžiūrėti, kažkas man maišo, bet aš jaučiu jų kvapą. Tai sudėtingas, sunkus lavonienos kvapas ir, nesijuok, bet jie kvepia doleriais. Nežinau ar tu pastebėjai, kad doleriai turi ypatingą kvapą.
Gali man pasakyti kas jie tokie ?
Jie – tie, kurie mus valdo. Viso pasaulio didieji.
Dėl ko jie susirinko ?
Man sako, kad jie susirinko aptarti paskutines smulkmenas kaip privesti pasaulį prie ekonominio žlugimo.
Koks to tikslas ?
Perimti kuo daugiau turto.
Bet jie juk jau valdo pasaulį!
Čia, kaip suprantu, kalba eina apie visišką pasaulio kontrolę. Jie nori, kad viskas, kas turi bent kokią vertę – auksas, nafta, žemė, namai, - priklausytu jiems. Jie nori padaryti mus visiškais jų vergais.
Bet mes juk jau vergai. Visos mūsų vyriausybės jau seniai mus pardavusios. Ar tu matai kada bus tas susirinkimas ?
Man sako, kad jis jau buvo. 2008 metais.
Gali daugiau ką papasakoti ?
Vaizdai pradingo. Aš vėl matau Niujorką. Visa jo pakrantė atsidūrusi po vandeniu. Manau mums reikėtu baigti. Jaučiuosi išsekusi. Kitą kartą daugiau peržiūrėsim Sundaro Singho pranašysčių.
Aš labiau norėčiau, kad tu papasakotum tai, ką tu matai, o vėliau mes sulygintume. Aš bijau, kad jos tau nepadarytu įtakos.
Nemanau, kad tai mane paveiktu, bet galėsim padaryti kaip tu sakai.
Šiandien norėčiau pakalbėti apie tai, kas seks po 2013 metų. Kaip jau sakiau žmonės pradės burtis kartu. Prasidės visko atstatymai. Kai 2014 metais bus įvesta nauja energijos rūšis viskas nusistovės. Dėka tos energijos bus atkurtas susisiekimas. Atsiras naujos bendruomenės ir nors pradžioje atrodys, kad visi išsimėtę atskirai, netrukus visi pradės jungtis ir po kelių metų atsiras dideli miestai kiek panašūs į senovines tvirtoves. Ten bus mokyklos, darželiai, susitikimų aikštė, turgus. 2014 metais atsiras poreikis sukurti naują vyriausybę. Bet tai bus įgyvendinta tik 2016.
Kodėl taip vėlai ?
Tik tada pavyks pilnai suburti žmones. Iki to laiko gyvenantiems atskirose bendruomenėse bus sunku priimti naują tvarką ir jiems bus baisu.
Tai 2014 – 2016 metais nusistovės naujos visuomenės tipas ?
Taip, tada mes suprasim, kad tai kas buvo, jau negrįš. Bus pakloti pamatai naujai, subalansuotai visuomenei su patobulinta socialine ir mokslo sistema kuri leis realizuoti vaikų o ne visuomenės interesus.
Švietimo sistema orientuota į vaikų norus ? Tai tikrai skamba kaip utopija. Noriu išgyventi, kad tai pamatyčiau.
Turi suprasti, kad tai labai svarbu. Vaikai – ateitis. Jie padeda mums judėti į priekį, evoliucionuoti.
Nežinau kodėl, bet iki dabar buvo daroma viskas, kad jie degraduotu. Išaugo robotų karta, kurie visiškai nejuda ir nebūna gamtoje. Jie daugiau laiko praleidžia prie kompiuterio nei su savo tėvais. Mokykla jiems nedaro įtakos. Man susidarė toks vaizdas, kad daugelis iš jų net protingesni už savo mokytojus.
Taip yra todėl, kad švietimo sistema remiasi pasenusiu modeliu o mokytojai, savo ruožtu, buvo taip paruošti. Mes privalome suprasti vaikus. Ar mes dabar galėtume sėdėti suole po 8 valandas per dieną ir taip dvylika metų klausantis tai kas neįdomu ir pasenę ? Mokytojai žinoma nėra dėl to kalti. Jie privalo paklusti sistemai. Daugelis mokytojų sako, kad mokymo sistema pasenusi, bet jie nieko negali padaryti.
O mus verčia vesti savo vaikus į mokyklą ir mes neturime kito pasirinkimo.
Ši problema išsispręs kai tik ateis naujoji visuomenė.
Vis tik norėčiau, kad mes labiau apsistotume ties Rumunija 2013 metais. Kaip tuo metu atrodys mūsų miestai ?
Pradžioje jie ištuštės, gyventojai juos apleis. Bus daug sugriautu pastatų, bet žmonės vėl pradės juos apgyvendinti.
Kurie miestai nukentės labiausiai ?
Tai, ką aš matau, labiau bendras vaizdas. Vietovės šalia vandens nukentės labiausiai. Visur kitur matau griuvėsius ir dulkes, labai daug dulkių.
O žmonės ?
Jie išsigandę, bet kaip matau daugelis iš jų žinojo apie tai kas nutiks. Jų tai neužklupo netikėtai. Bet kokiu atveju mažiausiai nukentės kaimo vietovės. Nors žinoma ir ten bus sugriovimu ir nuostolių.
Man ateina ramybės jausmas, taip kad manau viskas bus gerai.
Ar bus badas, kovos dėl maisto ?
Ne, mes nebadausime. Muštynių dėl maisto taip pat nematau. Viskas bus ramu.
Tai reiškia, kad nebus žudymų, nusikaltimų, plėšimų ?
2013 metais ne. Ir vėliau nebus.
Dar matau vietas ir gatves, kurios pradingsta po žeme. Vanduo užlieja didelius plotus, bet nematau didelių žmonių gyvybių praradimų. Gal būt jų ir bus, bet ne tiek daug kaip kitose pasaulio vietose. Kai praeis visi pokyčiai, pas mus pasikeis klimatas. Jis taps šiltas ir malonus. Mes galėsime auginti kitokius vaisius ir daržoves. Derliumi dalinsimės su kitais. Bet iki to dar keturi metai.
O kada tiksliai prasidės visi tie kataklizmai ?
Jaučiu kaip pradeda drebėti žemė. Aš žiūriu pro langą ir matau, kad nors mieste diena ir šviesu, staiga dangus aptemsta. Aš namuose viena, bet man nebaisu. Mano vyras išėjęs į susitikimą. Matau, kad mūsų kambarys atrodo kitaip, sienos apsilupinėjusios, suskilusios, liustra sudužusi.
Kelinti tai metai ?
2012.
O mėnuo ?
Gruodžio pradžia.
Ką dar galėtum papasakoti ?
Aš rami. Žinau, kad tai kas bus vėliau, fiziškai manęs paveikti negali. Bandau apsirengti, bet man sunkiai sekasi nes visas namas siūbuoja. Išeinu į gatvę ir bėgu. Aplink mane krenta nuolaužos. Jausmas, lyg miestas būtu sprogdinamas iš oro. Matau bėgančius žmones, kurie nežino kur bėgti. Dešinėje griūna pastatas apipildamas mane dulkėmis. Moteris griebia mane už rankos ir klausia, kur bėgti ? Pasakau, kad bėgtu toliau nuo pastatų, kur niekas negalės jos užgriūti. Tiek aš matau.
O automobiliai, gelbėtojai, policininkai ?
Nematau nei vieno judančio automobilio. Jos visos stovi gatvėse, bet panašu, kad jas jau seniai metė. Aplamai nuo 2012 metu matau vis mačiau važiuojančių automobilių. Sela sako, kad bus labai taupomas kuras. Saulės energijos iškrova sugadins beveik visų automobilių elektros sistemas, o gatvės ir greitkeliai bus netinkami važinėjimui.
Bet juk su laiku viskas stabilizuosis ?
Taip, dėka naujai atrastos energijos. Ją bus galima naudoti ir kaip kurą. Po 2016 metų atsiras naujo tipo transporto priemonės.
Kaip jos atrodys ?
Pradžioje jos bus panašios į senus automobilius, bet po kelių metų viskas pasikeis iš esmės. Matau, kad jos daugiau neturės ratų ir judės jos oro pagalba, maždaug 10 centimetrų virš žemės.
Ar matai dar ką nors ?
Matau save bėgančia. Žinau, kad turiu surasti mergaitę. Man nebaisu. Artėja baisus triukšmas. Žinau, kad kažkur atsivers praraja, bet nesusigaudau kur. Sela sako, kad nusiraminčiau, kad tai bus paskutinis Žemės paviršiaus pokytis, po to viskas nurims. Vaizdas dingsta.
Pakalbėkim dabar apie metus sekančius po 2013.
Pasaulinio lygio persitvarkymas prasidės tik 2014 metais. Bus nelengva. Žmonėms daug ko trūks – statybinių medžiagų, transporto priemonių, geriamo vandens.
Kiek laiko tai tęsis ?
Nežinau. Manau, gana ilgai. Jeigu susikoncentruoju į 2021 metus, tai matau žmonių gyvenvietes nusitęsusias per visą Žemę. Matau ramius žmones, apdirbtus laukus, apšviestus pastatus tik kitokius nei šiuolaikiniai, taip pat automobilius apie kuriuos jau sakiau.
O po 2021 metų ?
Tai man labai įdomu, bet po tų metų aš daugiau nieko nematau. Aš kažką jaučiu, bet jokie vaizdai man neateina.
Kodėl ?
Aš klausiau, bet taip ir negavau atsakymo. Galiu tiktai įtarti, kad manęs tada jau nebus. Matomai tuo metu mano misija šioje Žemėje jau bus baigta. Bent jau taip man atrodo.
Tai reiškia, kaip aš suprantu, laikotarpis po 2014 metų bus geras visame pasaulyje – prasidės statybos, persitvarkymas o pradedant 2021 metais mes vėl gyvensime civilizuotai. Turėsime elektrą, namus, automobilius.
2018 metais nauja energijos rūšis taps prieinama visiems ir išplis po visą pasaulį. Ji bus visur. Tai bus sugrįžimas į civilizaciją, tiksliau tai bus naujos, tikros civilizacijos era.
Sakyk o mano draugai išgyvens 2012 metus ? Jie manęs daug kartų klausė, bet aš nežinojau ką jiems atsakyti.
Matau, kad taip. Jie bus tam paruošti. 2012 metais matau juos name. Jie ten liks gana ilgai. Tai kaimo vietovėje. Tik jie ten ne vieni. Su jais daug kitų žmonių ir vaikų. Tik jų problema tame, kad jie turi pradėti veikti, per daug ilgai jie ėjo kitiems iš paskos.
O 2021 metais ?
Matau juos mieste. Sela sako, kad jie užsiims suderinimu.
Kas tai yra ?
Aš manau, kad tai energetinis gydymas. Tuo metu atsiras ypatingi atstatomieji centrai, kurie naudos vonias, akmenis, šviesą, vaistažolių garus, vibracijas ir masažus. Susidaro toks įspūdis, kad sveikata bus suprantama kaip dvasinis dalykas o į gydymus bus įtraukta labai daug dalykų iš kurių šiuo metu yra juokiamasi. Žmonės atsisakys gydymo vaistais ir cheminėmis priemonėmis. Taip pat tuo metu nustos valgyti mėsą.
Taip greitai ?
Tai atsitiks ne žmonių, bet naujos Žemės vibracijos dėka.
Gaunasi, kad jau po šešių metų mes sugebėsime pradėti viską iš naujo. Ar tau neatrodo visą tai per greitai ? Mums juk prireikė dešimčių, šimtų metų, kad pasiekti tai kur mes esame dabar.
Mums niekas neištrins iš atminties tų mokslo pasiekimų, kuriuos mes žinome. Prie to prisidės dar ir naujos žinios be to mums padės.
Kas padės ?
Būtybės iš kitur.
Iš kur kitur ?
Mes vėl liečiame temą, kuri man nepatinka. Sela sako, kad išsivysčiusios nežemiškos civilizacijos ateis mums į pagalbą, suteikdami naujas žinias, duodami ir paskleisdami naujas sistemas ir įrengimus.
O tu matai jų kosminius laivus ?
Aš jau tau sakiau, aš juos matau, bet aš jais netikiu.
O tu klausei iš kur pas tave tas priėmimo blokas ?
Ne, aš nenoriu žinoti, man ir taip gerai.
O tos nežemiškos civilizacijos užmegs su mumis ryšį dar iki tų įvykių ?
Kiek aš matau iki tų įvykių su mumis užmegs kontaktą tie, kuriems to daryti nereikėtu. Tik po 2013 metų mes užmegsime ryšį su geraisiais. Iki to laiko matau juos tik kaip pasyvius stebėtojus. Sela sako, kad jie dažnai įsikišdavo į žmonijos istoriją, kad pakeistu negatyvius įvykius, bet šiuo metu jiems tai uždrausta.
Gaila tik, kad mes nežinome kada ir kaip jie mums padėdavo.
Mes, ne. Bet kiti žino ir labai gerai. Jie netgi turi įrodymus. Bet kam apie tai skelbti žmonėms ?
Ar gali nuvykti į tą metą kai su mumis užmegs kontaktą ?
Bandau. Matau vyrą ir moterį, kurie su jais kalbasi. Matau energetinės formos mėlyną šviesą panašią į vandenį. Ji nusileidžia iš kosminio erdvėlaivio. Bet aš negaliu susikaupti. Man tai kaip pigus juokingas filmas.
Ar matai kaip jie mums padės ?
Sela sako, kad jie atskleis mums informaciją ir techniką. Su jų pagalba mes galėsime greitai atstatyti infrastruktūrą. Pavyzdžiui jie mums duos informaciją, kaip sukonstruoti milžiniškus šiltnamius. Tai neįtikėtina. Iš vienos pusės tokie patys kaip mūsų o iš kitos visai kitaip.
Ar dar ką matai ?
Aš jau norėčiau baigti. Jaučiuosi ne visiškai gerai.
Matomai todėl, kad vaizdai prieštarauja tavo realybės suvokimui.

Šiandien norėčiau tavęs paprašyti kai ko ypatingo.
Žinoma.
Noriu, kad tu man padėtum pasikalbėti su Sela.
Kaip ?
Aš uždavinėsiu tau klausimus o tu pasakosi man kokios mintys tau ateina.
Pasistengsiu.
Noriu paklausti Selos ar ateitis yra nustatyta ?
Kuria prasme ?
Ar galima pakeisti ateitį ?
Taip, kai kuriais atvejais įvykdavo radikalūs pasikeitimai.
Reiškia, kad ateities įvykiai būdavo atšaukiami arba pasikeisdavo į kitus ?
Taip, nevykdavo, pakisdavo į kažką kitą arba atvirkščiai – pagreitėdavo.
Ateitį apie kurią mes kalbėjome.... mes, žemiečiai, galim kaip nors pakeisti ?
Tai kas įvyks per artimiausius du metus buvo nuspręsta labai seniai. Aš nematau galimybės ką nors pakeisti.
Tai reiškia ateitis dviems metams į priekį yra nustatyta ?
Taip.
O po tu dviejų metų mes galime ką nors pakeisti, būsimuose įvykiuose ?
Matau galimybę 2011 metais, bet tai labai stipriai priklausys nuo gyventojų visos Žemės mastu. Bet aš nematau, kad tą linkme būtu kas nors padaryta.
O ką mums reikėtu padaryti ?
2011 metai bus didieji tiesos atskleidimo ir suvokimo metai. Tada žmonėms reikės suprasti, kad tai kaip jie mąstė ir galvojo buvo neteisinga. Kad išrinkta valdžia manipuliuodavo gyventojais, kad seną sistemą reikia sugriausti iš pagrindų, bet, svarbiausia jie turi suprasti, kad apie Tiesą reikia kalbėti. Jeigu žmonės nesikabins į praeitį, dogmas ir principus, jei atvers savo širdis, tada – taip, aš matau, kad ateityje gali įvykti pagerėjimas.
Ką turi omeny kai sakai, kad apie Tiesą reikia kalbėti ?
Tiesa visose jos išraiškose atstovauja Dievo žodį. Mes negalim pasikeisti kol meluojam ar kitu būdu iškreipiam realybę. Keisdami, pritaikydami Tiesą laikmečiui, kuriame mes gyvename, neatstovaujame Tiesos. Mes ją iškreipiame vaikydamiesi naudos ir meluodami.
Gal galėtum paaiškinti ?
Mes negalime jokiu būdu kenkti kitoms sieloms. Negalima meluoti, apgaudinėti, kankinti, žudyti arba naudoti savo naudai kitų meilę ir tikėjimą. Mes turime daryti viską, kad padėti artimui, palaikyti juos, vesti ir svarbiausia – mylėti. Tik tada kai mūsų veiksmai remiasi meile galime kalbėti, kad elgiamės pagal Aukščiausiojo Įstatymus. Laikai, kurie ateis, duoti mums tam, kad mes tai suvoktume ir vėl priartėtume prie Dievo. Deja per amžius mes nuo jo tolome ir todėl pasiekėme tai kur dabar ir esame.
O konkrečiai ką mes galime padaryti 2011 metais, kad padėtume patys sau ?
Reikėtu, kad pasaulinis sukilimas pakeistu dabartinę tvarką ir įstatymus pagal kuriuos mus valdo. Žmonės turi sukurti vyriausybes, kuriu pagrindinis tikslas būtu tarnavimas žmonėms pagal Dieviškuosius Įstatymus. Reikėtu padalinti turtus ir resursus visiems vienodai, kad mūsų broliai daugiau nekentėtu iš bado ir troškulio.
Esi sakiusi, kad šiuo metu vyksta kolektyvinės sąmonės prabudimas. Gal tai mums padėtu ?
Taip, tai galėtu mums padėti, bet viskas vyksta per daug lėtai. Žmonės juda į priekį iš inercijos o ne iš gerų paskatų.
Bet juk tai ne vien mūsų, gyvenančių šiuo metu Žemėje kaltė. Mes perėmėm šią naštą iš mūsų protėvių; valdantieji buvę ir esantys padarė viską kas įmanoma ir toliau tai daro, kad išlaikytu mus kvailus ir pavergtus. Religija ir net mūsų tėvai daro tą patį. Taip, kad priežasčių tam kaip ir pakanka.
Atleisk, bet aš neprisimenu, kad mūsų karta būtu padariusi ką nors įsimenančio. Geriausias to pavyzdys aš pati. Aš jau seniai visą tai žinau ir matau, bet man baisu apie tai kam nors prasitarti, baisu, kad iš manęs juoksis. Manai 2013 metais apie mane kas nors žinos ? O jei ir žinos, ar tai svarbu ?
Bet juk tu padarei gerą darbą. Tu nusprendei kalbėti, nors ir netiesiogiai.
Būtent netiesiogiai, nes jei žmonės iš ko nors juoksis ir tyčiosis, kad tik tai nebūčiau aš.
O manęs tai nejaudina.
Tave asmeniškai nelabai kas ir pažįsta.
Taip ir norėčiau, kad liktu. Svarbu tik tai, kad žinios pasiektu žmones. O kas jas perduoda neturi reikšmės. Aš save matau tik kaip rašytoją.
Istorijos perdavimuose rašytojų įtaka labai didelė.
Kalbant apie 2011 metus, jeigu mes imsimės priemonių ar mums pavyks išvengti tai kas mūsų laukia 2012 metais ?
Tam tikra prasme, taip. Bet turi suprasti, kad Žemės paviršiaus pasikeitimai vis tiek įvyks nes juos įtakos priartėjimas prie galaktikos centro. To sustabdyti neįmanoma. Kas 13000 metų Žemė pasiekia šią būseną. Kiek aš žinau, net Nostradamas išpranašavo, kad šis priartėjimas sukels pasaulinius kataklizmus, bet, kartoju, tai nėra tikslas sunaikinti žmoniją, tai yra tikslas ją pakeisti.
Ne visas Nostradamo pranašystes pavyksta iki galo iššifruoti.
Žinau, kad egzistuoja knyga, kurioje Nostradamas nupasakojęs paskutines Žemės dienas. Ten yra piešinys, kuriame žmogus pusiau gyvatė grimzta į smėlį. Tu niekada nepagalvojai, kad Antikristus iš tikrųjų gali būti Annunakių rasės simbolis ? Kad tą paskutinė kova gali būti tarp žmonių ir reptilijų ?
Tai tiesa. Taip aš iš tiesu nesu mąsčiusi.
Ten juk yra piešinys, kur Žemė lygiuojasi su galaktikos centru, kas įvyks visai netrukus. Nostradamas taip pat sakė, kad po tam tikrų įvykių žmonija atrodys kitaip. Tai mūsų šansas.
Būtu gerai jei žmonės pasikeistu.
Jie pasikeis. Pradžioje tų kurie tai supras bus nedaug. Bet kai žmonės suvoks, kad kiti esantys tarpe mūsų turi ypatingų sugebėjimų ir jie pabandys tai atrasti. Žmonės galės daryti neįtikėtinus dalykus. Tai bus tai, ką mes šiuo metu vadiname paranormaliu. Be to ar žinai, kad paranormalu reiškia tai kas nenormalu, tai kas išeina už „normalu" rėmo ribų ?
Žmonės su tokiais gabumais visada buvo laikomi keistuoliais, į juos rodydavo pirštais. Tai vykdavo nes dauguma būdavo kitokie. Kaip sakoma taisykles nustato dauguma. Bet kaip suprantu visą tai pasikeis.
Taip. 2021 metais žmonės jau galės naudotis dauguma savo sugebėjimų, kurie šiuo metu dar tik pradeda vystytis. Tai radikaliai pakeis pasaulėžiūrą. Bus pakloti pamatai naujam mokslui, teisingam ir logiškam, atsiras naujos profesijos, vaikams bus dėstoma Tiesa ir kiekvienas visuomenėje turės savo vietą kurioje galės geriausiai save realizuoti ir panaudoti visus savo gabumus. Medicina bus grindžiama kitais principais ir informacija, bus įvertinta astronomija.
Ta prasme ?
Ar tu nežinai, kad mūsų protėviai atlikdavo savo kasdieninę veiklą, remdamiesi astronomija?
Be astrologų patarimo, jie nei sėdavo, nei derlių nuimdavo, nėra susituokę, nei laidoję mirusių. Apie šias žinias yra labai daug įrodymų. Piramidės pastatytos suderinus pagal žvaigždes, bažnyčios taip pat. Apie tuos dalykus žinojo.
Taip, bet dabar niekas į tai nekreipia dėmesio. Ar galėtume mes dar ką nors padaryti, kad išvengtume kataklizmų ?
Man ateina į galva tai ką anksčiau man yra sakiusi Sela. Tuo metu kai aš maudžiaus Dubajuje. Tik nežinau ar tai galėtu paveikti tokiu mastu.
Kas būtent ?
Ji sakė, kad būdama vandenyje padovanočiau Žemei visą savo meilę. Pagalvojus, kad ji būtu sveika, subalansuota, tobula. Panorėti, kad visas blogis, pyktis, susierzinimas ir neapykanta kuriais mes ją atakavom karta iš kartos pranyktu ir, kad pradedant nuo šio momento ji pradėtu keistis į naują Žemę.
O kodėl vandenyje ?
Sela sako, kad vanduo greičiausias ir geriausias laidininkas ir, kad taip reikia daryti net su tuo vandeniu kurį mes vartojame.
Taip, manau Sela teisi, vanduo juk visur, ir paviršiuje, ir Žemės viduje, ir danguje, ir mumyse, ir viskame kas mus supa. Aš noriu dar kai ką paklausti. Ar egzistuoja tokia tikimybė, kad kas nors sąmoningai sukūrė astraliniame lygmenyje klaidingą koncepciją kurioje yra visi šie vaizdai ?
Ta prasme ?
Pavyzdžiui, sakykim, tie, kurie mus valdo, suprato, kad mes keičiamės, kad įgauname tam tikrus sugebėjimus. Jie pagalvojo, kad geriausias būdas žmones nuo to atitolinti, bus sukurti energetinį lauką, kaip virtualią realybę pripildant ją netikrais vaizdais, tokiais kaip kataklizmai, mirtys, karai. Tada mums duoda priėjimą prie tos informacijos tam, kad mes panorėtume, kad tai neįvyktu. Turint omeny, kad mes, žmonės, sukurti pagal Dievą turime dieviškus sugebėjimus pakeisti ar atšaukti tam tikrus įvykius.
Tu bandai pasakyti, kad jei mes panorėsime, kad to nebūtu tai ir neįvyks ?
Noriu pasakyti, kad jei mes galvosime, kad tai kas ateina yra virš mūsų sugebėjimo ištverti ir, kad mes nenorime, kad dabartinė visuomenė baigtųsi taip tragiškai, kad mes geriau gyvensime taip ir toliau, nei pereisim karą ir badą, tada tos mintys suveiks pasąmonės lygmeny ir užblokuodamos tikrąją realybę. Kam evoliucionuoti jei mes nenorime nieko keisti ?
Apie šią hipotezę nieko negaliu pasakyti. Aš tai matau, jaučiu, pergyvenu. Man tai yra realu. Suprantu apie ką tu kalbi, bet negaliu to nei patvirtinti nei paneigti. Kodėl tu taip manai ?
Jau keli metai mes vis gauname informaciją apie artėjančią apokalipsę. Atsirado lyg kokia katastrofų manija kuri jaučiama visoje visuomenėje. Aš vis dar nežinau ar tai ateina iš Dievo ar tai iškreipia kažkas, kas nenori, kad mes pasikeistume. Deividas taip pat apie tai kalbėjo. Bet tai ką jis pasakojo neatrodė tokio didelio mąsto, tiek niokojančių padarinių, tiek fiziškai, tiek materialiai.
Gal būt jis apie tuos dalykus mąstė kiek kitaip. Ar tu nori, kad pasaulis, kuriame gyvename, toks ir liktu ?
Ne. Aš noriu, kad mes gyventume teisingai, subalansuotai, teisingame pasaulyje. Pasaulyje, kur mūsų veiksmai bus grindžiami meile ir pagarba. Bet tai nereiškia, kad aš turiu susitaikyti su tokiu radikaliu perėjimu. Manau, kad mums reikėtu melstis, kad tai apie ką tu kalbi atvestu mus į geresnius laikus, į evoliucija, bet ribose to, ką mes galime ištverti. Nemanau, kad mums reikėtu save programuoti apokaliptinio tipo permainoms. Aš nesakau, kad netikiu tuo apie ką tu kalbi. Tiesiog matau tai kaip perspėjimą ir nenoriu, kad tie kas tai perskaitys priimtu tai kaip kažką konkretaus, nepakeičiamo, nustatyto. Ateitis juk pastoviai keičiasi.
Tik, kaip aš jau sakiau, ateitis, kuri mūsų laukia, duota mums kaip pagalba o ne kaip bausmė. Mes žinoma galime labai stipriai susikoncentruoti į norą, kad tai nevyktu. Tik nežinau ar tai bus gerai žmonijai. Gal būt mes taip užblokuosime galimybę evoliucionuoti. Be to dar egzistuoja taip vadinama propagandos mašina. Manau, kad mus valdantys seniai apie tai žino. Kaip įrodymas to yra slėptuvės ir didžiuliai požeminiai kompleksai pastatyti paskutiniu metu. Ar teko girdėti apie didžiulę požeminę saugyklą Svalbarde ? Iš patikimo šaltinio sužinojau, kad ten investuota milžiniška pinigų suma ir, kad prie jos statybos prisidėjo visų šalių vyriausybės. Kokia šių statybų prasmė ? Ar jie pasiruošė tam kas mūsų laukia ? Bet jie juk mus įtikinėja, kad ateityje nebus jokių pasikeitimų.
Bet juk jie taip pat nukentės.
Taip, bet jie juk viskam pasiruošę. Kai Žemėje prasidės katastrofos, jie ten pasislėps ir lauks. Jie ten sukaupę atsargu daugeliui metų. O tada kai viskas baigsis, jie išeis į paviršių kaip didieji gelbėtojai. O ką mes darysime ? Mes būsime išsigandę, sunaikinti, alkani, ligoti ir priimsime juos su viltim, kad jie mums padės.
Nemanau, kad tai bus įmanoma. Jeigu tai kas bus, bus žmonijos naudai, tai manau, kad Dievas tikrai padarys ką nors, kad mes taptume protingesni.
Aš net nežinau kas geriau. Tik noriu, kad 2013 metai atneštu mums naują pradžią, naują pasaulį. Kaip tai bus įgyvendinta nuspręs tiktai Dievas. O mano tikslas buvo tiktai perduoti žmonėms tai ką aš matau. Galbūt daugelis mane pasmerks, išsijuoks, pradės moksliškai įrodinėti, kad tai neįmanoma. Aš nepyksiu ir nepradėsiu įrodinėti savo tiesos. Tik noriu, kad kiekvienas tai suvoktu ir pradėtu veikti harmonijoje su savo siela ir darytu tai kas jam atrodo teisinga. Man mano siela pasakė, kad aš turiu kalbėti.

Aš ilgai mąsčiau ar reikia spausdinti šitą knygą ir kokioje formoje tai padarius. Nežinau ar žmonės pasiruošę tam, kad gauti tokias žinias, ar neprasidės panika. Iš kitos pusės, jei nepaskleisčiau šitos informacijos, tai būtu nuodėmė, nes aš nuslėpčiau Tiesą ir tada tarp mus valdančių ir manęs neliktu jokio skirtumo. Atsakymą gavau iš jūsų mano brangūs skaitytojai. Jūsų žinutės, mintys, pranešimai, kuriuos jūs man siuntėte padėjo man apsispręsti. Su džiaugsmu supratau, kad viskas kas aprašyta knygoje „Inuaki" buvo apmastyta pergalvota ir nieko nepriimta tiesiog pažodžiui. Todėl manau, kad mano skaitytojai priklauso tai žmonių grupei kuri žino ko ieško, sugeba mąstyti ir pasitikrinti gaunama informaciją ir ją priimti tik tokiais kiekiais, kiek jiems reikia. Taigi, aš vėl noriu atkreipti jūsų dėmesį į tai, kad šios vizijos dalis galimos ateities,
Peržiūrų: 8348 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.4/10
Viso komentarų: 5
0  
1 vat   (22.02.2011 12:28) [medžiaga]
Baugu, ir labaiusia bjaau dle vaiku, ir tevu, sesiu , broliu.... Noriu kad neikas nepatirtu baimes, ir siaubo

0  
2 virgis   (24.02.2011 08:30) [medžiaga]
Siaubo nepatirs tik tada, kai supras kas iš tikro vyksta. Baimė atsiranda pas žmogų tik tada kai jis nesupranta aplink vykstančių dalykų, nesupranta savo sandaros ir struktūrų ir kitų dalykų. Šis straipsnis neturi sukelti baimės, o tik šiek tiek atverti tą uždangą, kuri slepia nuo mūsų tikrus dalykus. Nes męs, tiksliau mūsų siela tokius ir dar sunkesnius kataklizmus pergyvenome ne kartą. Pabaigoje aiškiai parašyta ką reikia daryti... Bijoti - tai blogiausia ką jūs galite atlikti. cool

0  
3 zeme   (24.03.2011 12:50) [medžiaga]
Pasaulis turėjo prie to prieiti. Ir išsivalyti privalo. Tiek pykčio, agresijų, pavydo, gobšumo niekada nebuvo. Tai pasiekė tikriausiai paskutinį lygį. Žemė turi atgimti iš naujo. Visai suprantama. O dėl vaikų, dėdžių, sesių ir tėvų nėra ko bijoti. Jie niekada niekams nepriklausė. Niekada nebuvome niekieno nuosavybė. Visi esame žemės gyventojai.

0  
4 jaola   (25.03.2011 22:07) [medžiaga]
esu Reikiste ,daug medituoju ,gydau Žmones nuo dvasios ligų.todėl viska priimu ramiai su visišku atsidavimu DIEVO valiai.Ir džiaugiuosiu kad po visuotinio žemės apsivalimo gyvenimas žemėje virs rojumi.om

0  
5 Ieva   (25.05.2012 19:17) [medžiaga]
gal ir baisiai skamba, bet aš jaučiu džiaugsmą. Juk dabar tikrai daugybė žmonių pamiršo Dievą. Jei taip įvyks kaip parašyta - tai tikrai tik į gera. Pasauliui tikrai reikia apsivalyti ir žmonės turi pasikeisti.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0