|
Mūsų prabudimas
|
|
| RmXas | Data: Ketvirtadienis, 22.11.2012, 22:47 | Pranešimas # 991 |
|
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
| Noreciau paziuret kas ten jusu per chatas skype rmxxxas
Netikra gimimo data
|
| |
| |
| Doremi | Data: Penktadienis, 23.11.2012, 13:11 | Pranešimas # 992 |
 Генерал-лейтенант
Pranešimų: 625
| barni, pasakyk savo skype
|
| |
| |
| PlejadieteLina | Data: Pirmadienis, 26.11.2012, 17:57 | Pranešimas # 993 |
|
Лейтенант
Pranešimų: 47
| O mane priimsit, Seses ir Broliai?
|
| |
| |
| spurgelis | Data: Pirmadienis, 26.11.2012, 18:58 | Pranešimas # 994 |
 Подполковник
Pranešimų: 136
| Linute,mes nekeliam klausimo priimsim ar ne. Tu arba nori jungtis pati prie mūsų paprasto bendravimo,prie rimtų pokalbių ir kasdieniškų blevyzgų arba nenori. Jei nori,rašyk savo skype varda, mūsų administratorius tave prigriebs
Visa ką kalbu-tai tik mano suvokiamos tiesos interpretacijos :)
|
| |
| |
|
| PlejadieteLina | Data: Sekmadienis, 02.12.2012, 17:44 | Pranešimas # 996 |
|
Лейтенант
Pranešimų: 47
| Kuo daugiau sypsenu, tuo Pasaulis sviesesnis!
|
| |
| |
| Braske | Data: Antradienis, 04.12.2012, 21:54 | Pranešimas # 997 |
|
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
| prijunkite ir mane prie bendro skypo, lAbai prasau
as ten mazasvoriukas
į dangų su čebatais
Pranešimą pakeitė Braske - Antradienis, 04.12.2012, 21:54 |
| |
| |
| Futonas | Data: Trečiadienis, 26.12.2012, 16:57 | Pranešimas # 998 |
 Сержант
Pranešimų: 29
| Kartais jaučiuosi negatyvus šiame puslapyje Bet, kad jau pradėjau tai tesiu
Taigi man įdomu kuris iš čia esančių gali pavadinti save pabudusiu?
Kuris iš čia esančių, sugeba nebefantazuoti ir nebesapnuoti. TAIP nesapnuoti tiek dienos tiek ir nakties metu. Tikras nubudęs žmogus niekada nesapnuoja, jis eidamas vakare gultis palieka savo fizinį kūną ir toliau aktyviai veikia, semesi išminties astralinėje plotmėje
Kuris iš mūsų sugeba turėti savęs kontrolę, nuo emocijų, minčių. Kuris iš mūsų joja ant asilo (proto), ir neleidžia asilui joti ant savęs?
Kuris iš mūsų atsimena gali detaliai nupasakot ką jautė, galvojo, sakė vakar, šiandien ryte, prieš 5 minutes?
Ar tai, kad mes žinom ir domimės padaro mus pabudusiais? Aš manau, kad domėjimasis padaro mus žinančiais, o ilgas, be galo sunkus ir daug valios reikalaujantis darbas su savo psichologija padaro mus nubudusiais.
Pabundam kai nebeturim ego, kai nėra to, kas kuria iliuzija, kas ištraukia mus iš šio momento-dabarties ir verčia nerimauto, apgailestauti apie praeitį ar ateitį, kas kuria kančią su kuria mes susitapatinam, nes nematom savęs atskiro nuo savo ego, nestebim savęs, miegam...
|
| |
| |
| virgis | Data: Trečiadienis, 26.12.2012, 21:54 | Pranešimas # 999 |
|
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
| Цитата (Futonas) Pabundam kai nebeturim ego, kai nėra to, kas kuria iliuzija, kas ištraukia mus iš šio momento-dabarties ir verčia nerimauto, apgailestauti apie praeitį ar ateitį, kas kuria kančią su kuria mes susitapatinam, nes nematom savęs atskiro nuo savo ego Vaikeli, o kur tą ego padėjai, nejaugi nupjoviai? Bet tai tavo dalis, Dievo suteiktas instrumentas tam, kad tu galėtu egzistuoti fiziniame Žemės lygyje. Taip, jis neturi valdyti, o tik būti sielos nurodymų vykdytoju, instrumentu. Štai kur tavo esminė klaidelė. Niekada nebus harmonijos ir balanso, kai bent vienos savo dalies nekęsi, ar stengsiesi netgi "sunaikinti" kas žino iš tikrųjų neįmanoma. O kur nėra harmonijos, vyrauja iškraipymai, kaip ir visoje tavo gnostikų pasaulėžiūroje. Žinoma, ten yra dalis tiesos, tam kad tokie kaip tamsta pakibtų. Bet man to maža. Niekada nekeisčiau savo laisvės į kažkokius apribotus mokymus, kas stabdo mano sąmonės evoliuciją, kuri niekada nesibaigs, kuri niekada nesibaigs, beribė kaip ir pasaulis. Palinkėsiu sėkmės beieškant gyvenimo kelio, nuoširdžiai linkiu jį surasti, tokį, kuris tikrai nuves ten, kur nori tavo siela, o ne kažkokie egregorai
|
| |
| |
| Futonas | Data: Trečiadienis, 26.12.2012, 23:46 | Pranešimas # 1000 |
 Сержант
| Hm... manau kur kas geriau gyvenčiau be tokių įrankių kaip pyktis, baimė, pavydas, geismas, gašlumas, išdidumas, tuštybė, apsirijimas... Dėkui, man tokių įrankių nereikia ir neturiu nei menkiausio supratimo kaip man tokie dalykai gali pasitarnauti mano žemiškoje egzistencijoje.
Sutinku,kad galima nuslopinti savo ego, padaryti taip, kad jis beveik neišsireikštu arba reikštusi tik tas kuris mums naudingas, tačiau reikia nepamiršti, kad ego yra gamtos infradimensijų kūrinys kūrį norėdami kilti aukštyn privalome visiškai pašalinti. Balta susimaišius su juoda nebėra balta. Mūsų esybė niekada nesusijungs su būtybe kuri savyje paslėpusi nešiojasi šiuos sunkius elementus.
Suprantu, kad jūs jau daug laiko taip gyvenot jums viskas atrodo taip ir turi būti, nes iki šiol jums buvo paprasta gyvent, jūs jautėt meilę kitiems ir kitus gerus jausmus kai jūsų sąmonė prasiskverbdavo pro ego tamsą. Tačiau tokie šviesūs periodai mus apgauna, tai ir sukelia tą miegą apie kurį kalbą šventieji raštai.
Galiu jus patikinti, kad tai kuo aš domiuosi nėra nei sekta nei dar kažkas siaubingo... Žodis Gnosis išvertus iš graikų kalbos reiškia - "patirtos žinios", tai ir yra esmė, jūs taip pat esate gnostikas kiekvienas kuris praktiškai patiria kažką kas jam suteikia išminties įgyja dalelę gnosio-žinojimo.
Jei pasidomėtumėt plačiau kas tas gnosis yra ir ką kalba gnostikai žinotumėt, jog jie patys aiškina, kad negalima kažkuo sekti, kiekvienos esensijos kelias į savirealizaciją yra individualus, mes tik paimam mokymus kurie mums kaip žemėlapis pasitarnauja ieškant lobio.
Galų gale, kaip jums ta gnosticizme išreikšta mintis, kad yra kur kas geriau kiekvienam mokiniui asmeniškai gauti mokymą iš Baltosios Brolijos išėjus į astralinį pasaulį, nei domėtis čia. Tai rodo, kad gnosticizmas nesiekia verbuoti žmonių ar kitaip juos pavergti.
Nesuprantu jūsų požiūrio, nes pvz jūs skaitot domitės visokiais Selais Reitchelais, ar dar kažin kuo argi tai nėra sekimas jų mokymo? Ar tai jums nėra panašu į sektą? Juk ne pats sugalvojote kuo tikėti ar kuo netikėti, ta pati idėja apie tai kad nereikia niekuo tikėti jums primesta, todėl esat vienoks ar kitoks sektantas. Tačiau aš suprantu, kad jūs domėdamasis ir perimdamas tam tikrą mokymą, kad ir koks jis bebūtų susidėliojot žemėlapį kuris jūsų manymu yra teisingas. Aš susidėliojau savajį ir siūlau jums į jį žvilgtelėt, tiesa kartais pernelyg agresyviai. Bet čia kaip sako kai nenori tai siūlo, o kai nori nebe. Vėlgi ego nori, ego nenori, o derėtu sąmoningai nusprest reikia ar nereikia be subjaktyvaus nusistatymo.
|
| |
| |
| virgis | Data: Trečiadienis, 26.12.2012, 23:56 | Pranešimas # 1001 |
|
Подполковник
| Kaip išmokti matyti gėrį. Nemokate? Tuomet užsidėkite… rožinius akinius! Jie dešimtis kartų padidins galimybę pamatyti geras žmogaus savybes ir bent du kartus sumažins norą matyti tik trūkumus
|
| |
| |
| Futonas | Data: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 00:08 | Pranešimas # 1002 |
 Сержант
| Labai trumpas ir paprastas video youtubėj apie mūsų ego: https://www.youtube.com/watch?v=8ralgm95jeM Добавлено (27.12.2012, 00:08) --------------------------------------------- Esmė tame, kad čia ne mokėjimo ar nemokėjimo reikalas. Taip galiu fantazuoti, galiu apaugdinėti save ir juoda vadinti balta. Nors labai tikiuosi, kad čia su humuru jūs apie tuos akinius...
Žmogus per kurį reiškiasi jo sąmonė, jo budri būsena yra pilnas... pavadinikime... gerų savybių arba tiesiog dorybių. Žmogus per kurį išsireiškia ego, akivaizdu yra kuriantis negatyvą, pvz jei per žmogų išsireiškia pavydas kito asmens mašinos, tai tas žmogus tam, kad patenkinti savo troškimą lips per galvas ignoruodamas kitiems ar sau sukeliamą kančia arba veiksmus kurie vėliau tai sukels ir tai yra ego tūnančio mumyse pasekmė. Šitame man jokie akiniai nepadės ir meldžiu lai niekada ir nepadeda 
|
| |
| |
| virgis | Data: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 00:10 | Pranešimas # 1003 |
|
Подполковник
| Vaikine, nei tu čia žvejok, nei tu čia sugausi, tavo meškerkotis labai matosi ir iš toli. Privalgei jau šiandiena tų emocijų, negi dar ne gana, negi nematai, kad tu tik instrumentas. Taip sakysi kad tu pats, niekas tavęs neveikė, Patikėk, tai tik iliuzija ir aš tai matau kiaurai. Taip kad nesek tų pasakų man čia. O jei dar kartą kelsi emocijas žmonėms ir melši, daugiau netoleruosiu
|
| |
| |
| Futonas | Data: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 00:24 | Pranešimas # 1004 |
 Сержант
| Stebėkit savo pyktį ir jokių energijų nebeprarasit Aš tik išryškinau, net nenorėdamas tai kas tūno jūsų viduje, aišku kai tas jūsų vaikas išaugo jam reikėjo energijos na ir pamaitinot. Aišku taip yra visur ir visada, visuose ginčuose, bet todėl mes ir turim sąmonę, kad būti budriais ir neleisti sukilti pykčiui kuris vagia iš mūsų energiją. Aš čia kaltas tik tiek, kiek jūs nesugebat stebėt savo būsenų.
|
| |
| |
| labailabai | Data: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 02:40 | Pranešimas # 1005 |
|
Рядовой
Pranešimų: 10
| Norėčiau paklaust Virgio, kokią jis emociją išgyveno, pajuto tuo metu, kai perskaitydavo Futono pasisakymus, kurie prieštarauja Virgio pasaulėžiūrai? Pajuto meilę, džiaugsmą ar lengvą susierzinimą?, pykčio manau ne, nes vis tik atrodo tikrai žmogus nuoširdžiai siekia šviesos, bent taip pasirodė. Bet jei ten buvo susierzinimas?, tai, kaip jo nepašalinus galės Virgis būt su Dievu, Šviesa ar kaip norit vadinkit(kiekviena religija, kiekvienas žmogus TAI vis kitaip supranta, bet nuo to TAI nesikeičia). Juk Virgis žino ir apie vibracijas, kokios jos egzistuoja, žino, kad nešvarios vibracijos negali egzistuot švariame Dievo pasaulyje, tai kaip Virgis tikisi ištrūkt pas Dievą, pas Meilę, pas Laimę visam laikui(o gal visai ne tokie Virgio tikslai?) turėdamas susierzinimo vibracijas savyje, tai, kad ignoruoja, tai nereiškia, kad jų neturi, taigi turintys purvinų vibracijų niekad negalės būt aukštose, šviesiose vibracijose amžinai, žinoma kuriam laikui užtekt gali, dangaus lygmenys irgi nevienodi, kiekvienam pagal jo individualų švarumą. Taigi žemos vibracijos, kurias generuoja žmoguje tūnantys EGO sukyla, kai tam yra tinkamas momentas, žinoma jos niekada nesukils ir neatiminės energijos, nenumušinės palaimingų emocinių būsenų ir nenutėkš žmogaus veidu į purvus, kur pasijusi muzrinai, emociškai prastai, bet jei visi aplinkui tik glėbesčiuosis, šypsosis, linkės meilės vieni kitiems, tos blogosios žmogaus savybės(EGO) ir neiškils :), o jų Virgis, kaip suprantu visiškai nenori matyt ir juo labiau su jomis vargt, jas šalinant, nes reikia išgyvent tas šlykščias būsenas, taip ir tai atima energijos, daug patogiau jas ignoruot, nepastebėt ir stengtis būt tokioj aplinkoj, su tokiais forumiečiais, kurie nesukelia susierzinimo ir negražina į realybę iš tos palaimingos aukštų vibracijų būsenos, tiksliau saviapgaulės matant tik gėlytes ir džiaugsmingus forumiečių linkėjimus meilės, šviesos, taip, tas užburia, užliūliuoja iliuzijose, kad JAU viskas gerai, hmm, bet iš tikro kurį tai laiką gyvenime tai gali būt gerai, atitinkamiems žmonėms, atitinkamuose gyvenimo etapuose, na gal ir yra tokia misija Virgio su Atsibudimu...hm
Bet šiaip, kai užsiliūliuojama per daug, tai ir yra labai dažna einančių link šviesos daroma klaida apie kurią gnosis ir įspėja, nes taip gerai jau dabar būt danguj, jaust geras vibracijas, harmoniją, būt geram ir tai iš ties malonu, aš čia suprantu Virgį ir kitus, bet tai, kad ignoruosi savo blogąsias savybes(EGO) jie nuo to niekur nedings, taip tu jų nemaitinsi, taip jie nedidės, bet ir niekur nedings, juos užgoš gerosios savybės, bet užtenka tik tokį žmogų įmest į sąlygas, kuriose jį bandytų sunervint, iš jo tyčiotųsi, pastoviai neduotų ramybės ir pan. vat jei tada pas Virgį nepasireikštų jokių blogųjų savybių, jis jų reiškia ir neturi, reiškia jis jas iš tikro sunaikino, o nebuvo tik kažkur nukišęs, kad jų nematytų pats ir kiti, nes tos savybės nelabai mielos pažiūrėtДобавлено (27.12.2012, 02:40) --------------------------------------------- Aš pats bent sau pripažįstu, kad dabar rašau vedinas noro pamokslaut(EGO), gal net agregoro, juk tokių "mokytojų" ir daugiau yra, o jie ir apsijunginėja beje ir tuo nei kiek nesidžiaugsiu kol to nesunaikinsiu(tik kad tų, ką reik naikint labai jau daug, bet kito kelio nėra, giliau pamąstykit ir suvoksit kodėl), nesidžiaugsiu, kol nepasieksiu būsenos, kai tos savybės(EGO) niekas negalės manyje iššaukt, jokiose situacijose, nes jos paprasčiausiai nebus, bet tai tikrai nėra lengvas darbas, o kas nori sunkiai dirbt?, visi nori dvasinės laimės, daug nusivylusiu materializmu, ieškančių atgaivos dvasingume ir nori girdėt tik tyro upelio ir paukščiukų čiurlenimą ir tai suprantama, suprantu, kodėl tokie žmonės nori laimės ČIA IR DABAR, nes aš ir pats to noriu , bet man „nepasisekė“, nes gnosio dėka suvokiau kokį brudą savyje turiu ir tų brudų legionai ir jei ignoruosiu tai, žiūrėsi tik į gerąsias savo ir kitų savybes, gražius sielos, dieviškuosius pasireiškimus, net nebandysiu susimąstyt apie EGO ar tiesiog vysiu tokias mintis šalin, tai ką aš pasieksiu?, ar tai reiškia, kad aš tų EGO ir neturėsiu, jei ignoruosiu, užsimerksiu?. Kai logiškai viską dėlioji, realybė pasirodo visame gražume, štai pamąstykim apie vienuolius, dvasinės laimės, harmonijos siekia dauguma ten, tam ir eina į vienuolynus, kad tik būt laimėje, džiaugsme su Šviesos pasauliu ir nematyt tų pusių kurios liūdina ir gąsdina, jei vienuolį iš vienuolyno patalpint į tokias sąlygas, kur jį visą dieną be pertraukų tarkim buduliai žemins, koneveiks, arba tarkim vilios gražios merginos seksui, kiek ilgai jis išlaikys tuos EGO kontrolėje, kiek ilgai jis juos ignoruos? Kiek ilgai ignoruos savo dalis kurios atitinka žemųjų vibracijų pasaulius??? Manau greitai paleistų į darbą, prisikurtų karmos ir vėl kentėtų. Susimąstykit. Arba dar geriau: tarkim daromas eksperimentas – vienuolis praranda atmintį ir yra patalpinamas į prabangias sąlygas, apipilamas pinigais, valdžia, moterimis (įsivaizduokit kad su jumis taip)spėkit ar nesukils jo tie visi EGO , kurie trokšta pinigų, valdžios, moterų? Aišku sukils, nes jis neprisimins, ką darė anksčiau, kokių dalykų laikės, kokios pasaulėžiūros laikės, taip tie EGO bus gal silpnesni, nes jis būdamas vienuolyne nedavė jiems labiau išbujot, o gal net ir apnaikino, bet tie EGO vis tiek įniks į tuos žemiškumus, ko pasėkoj vėl nupuolama, tai panašiai būna, kai vienuoliai kitam gyvenime gauna visko ko atsisakė ir su kaupu, taip veikia karma, tada po biški vėl nusivažiuoja..., nes nebuvo dalykai suvokti iki galo, darbas nebuvo atliktas iki galo, EGO nesunaikinti, taigi jie vėl pritraukia prie žemiškumų, savo žemomis vibracijomis, vėl kuriama bloga karma, aišku toks žmogus greitai nenukris, nes jis kultivavo vienuolyne ar Atsibudime aukštas vibracijas – meilę, gėrį, harmoniją, grožį, tas jį laikys, kol neužgoš žemesni EGO ir jų sukurta karma, bet būna visko, kiekvienas atvejis individualus, apie Virgį aš taip pat negaliu nieko blogo sakyt, gal jis jau praeituose gyvenimuose kokiu būdu stipriai apnaikino EGO ir dabar jam galima ir belieka tik skleist meilę, gėrį, nes jis jau švarus, būna ir tokios misijos, žodžiu čia jau nesiplėsiu, nes nežinau dėl Virgio, užtai apie save žinau ir žinau, kad labai žmonės linkę patikėt, kad jie jau švarūs ir linkę nematyt purvo, o to pasekmės nemalonios būna
|
| |
| |