|
Mūsų prabudimas
|
|
| Braske | Data: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 02:55 | Pranešimas # 1006 |
|
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
| vat ka padaro su jaunais bernais neissprestos seksualines problemos. grynai is proto isvaro.
į dangų su čebatais
|
| |
| |
| monntos | Data: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 13:23 | Pranešimas # 1007 |
|
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
| futonas ir laibai,siuliciau jum eit pasimasturbuot,jei moteru nerandant o gal nenorit,tai abu pabukyt ir iasiliekit,Nes dabar is jusu pamokslautojei neeiliniai pjaunantis gryba.Del Virgio,jei ji taip erzintu ir noretu tik nematyt.tai kam jam rasyt cia tekstus,kam verst juos netikeliams kurie erzina?Ijunkit savo glusas makaules ar gyliau pakviepuokit kad oro daugiau smegenis gautu. Ka jus su savo tuo gnosiu irodyt norit.Kad supratot tiesas ir galit sau leist mokint kitus?Jei butumet supratingesni,tai gal dasustu,kad supratimas jusu ir nera toks didelis,kad savo mokimais ir ikiriai persamais tikejimais tik kenkiat zmonem.Cia zmones susirenika laisva valia,skaito kas kam patinka,su pasirinkimo laisve,kada nori ateina kada nori iseina.Ir jei tas jusu gnosis yra vienintiela tiesa,tai anksciau ar veliau zmones ja priims.Bet siuo metu nuo jusu triznevimo as net nenoriu pasidomet kas tai yra,Nes nenoriu tapt toksp trinzius kaip jus abudu ir eit visur skleist tiesa kurios nesuprantu.Tai ka darot jus
|
| |
| |
| labailabai | Data: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 15:50 | Pranešimas # 1008 |
|
Рядовой
Pranešimų: 10
| Nemoku trumpai... Taigi: dabar tie, kas skaito psichologijos knygas, kas studijuoja religijotyrą, kas studijuoja filosofiją tai tie sektantai pagal jus gaunas, nes perima idėjas, mintis tų knygų autorių, pritaiko jas savo gyvenime, tai jie tampa pasekėjais tų autorių...?, ar va Lazarevo skaitytojai gaunas, kad priklauso Lazarevo sektai? Juk gnosis tai tik žinios, žinios ištrauktos iš senovės kultūrų, religijų, tai kas geriausia ten slypi ir nieko nekuriama naujo, nieko, jokios naujos pasaulėžiūros ir pan., tik viskas kas sena ir geriausia pasaulyje ištraukiama ir jas surašė autorius Samael Aun Weor, siekdamas parodyt, tai, kas žemėje yra geriausia sukurta, tai, kas yra geriausia einant dvasiniu keliu visose religijose, kultūrose, tradicijose esamose ir buvusiose, tai aš skaitydamas jo darbus, esu jo pasekėjas? Ne aš ne juo seku, aš seku, tuo kas yra geriausia, jis pateikia metodus, kaip išsiaiškint, kas yra geriausia ir jie veikia, yra realūs, logiški metodai, be jokių svaigimų. Ir taip pat pasakė, kad tai nėra viskas, tai, ką jis parašė, nėra rėmai už kurių negalima išeit. Jis tik, kaip kelrodis, o tų kelrodžių yra ir buvo ne vienas ir ne du pasaulyje, juk uždavinį, matematinę lygtį vis tiek spręst turėsi pats, mokytojas gali tik pagelbėt dėl sprendimo metodų, bet darbą darysi pats vienas ir ne tą matematikos mokytoją įsikibęs į koją laikysi, o spręsi vienas kambaryje užduotį, namų darbą darysi, tai čia tas pats, vat kaip sektantai, religininkai tai nori, kad būtum tik į lyderio koją įsikabinęs ir nieko negalvotum, nespręstum, užduotį jie ir už tave „išspręs“ tik tu būk lyderiui nuolankus, jį gerbk ir t.t. Beje, juk geras mokytojas nelieps laikytis tik jo metodų, sakys, kad yra ir geresnių, gal tau individualiai tinkamesnių, o ir mokytojų yra kurie tau gal labiau tiktų, tavo tobulėjimui ir nebūtina tik manęs klausyt, tai taip panašiai ir kalbėjo Samaelis, gnosio autorius Добавлено (27.12.2012, 15:49) --------------------------------------------- Tai vat kuo ir skirias gnosis nuo jūsų Atsibudimo ir panašių tokių puslapių, kurie kuria savo pasaulėžiūrą ir viską atmetinėja, kas sena gera, o kuria naują savaip ir sako ar duoda suprast, kad ji geriausia, o tai manau ir yra sektantizmas... Štai ką man sako Virgio žodžiai, dėl Futono komentarų: „„Čia tik buvo taip sakant "razvetka bojam" Bet jau ne pirmą kartą, dar ne tokių buvo užklydę““ Tai ką tai sako, o sako, kad jūs save laikote geriausiais iš esmės, nes visi atklystantys šneka nesąmones, visi kiti netikę, visas religijas jūs atmetat, kaip netikusias, kaip neduosiančias tiek gero, kaip jūsų puslapyje dėstomos mintys? Tai ar jūs logikos tada turite galvoje? Tada gaunas, kad Dievas/Šviesos pasaulis yra visiškai neteisingas, nes visą laiką žmones laikė senovės netikusiose religijose, kultūrose, kurios nevedė link Dievo, o vedė į nežinia kur ir Dievui taip patiko, sadistiškai neduot žmonėms išsigelbėjimo, šviesos, patinka matyt ir dabar taip daryt, nes visas pasaulis – 7 milijardai sielų pasmerktos(Dievui tai patinka....), juk nežino ir neskaito Atsibudimo puslapio, kuriame tik ir yra viskas kas geriausia ir nebus laimingos, nebus šviesoje, nes fiziškai neįmanoma, kad tiek Atsibudimas išplis ir permuš didžiasias religijas(klaidakelius) Taigi, visur kitur tik brudas, nuo kurio Virgis turi atsilaikyt, todėl ir sako, ne tokių buvo užklydę, atlaikysim maždaug, reiškia tik Virgio Atsibudimo tinklalapis ir jo propaguojama pasaulėžiūra yra geriausia pasaulyje ir Šviesos jėgos yra tokios neteisingos, tokios nemylinčios žmonių, kad anksčiau nieko panašaus nedavė žmonėms, milijardai žemės istorijoje mirė klaidakeliuose ir Dievui tai patiko..., toks beprasmiškas žmonių gyvenimas tamsoje..., o ir dabar žmonės neparagaus Virgio skleidžiamo gėrio, nuostabios pasaulėžiūros, juk nuostabiausio Atsibudimo tikrai neperskaitys 7 milijaradai, jis tikrai neišplis po žemę, tai reiškia, kad visi žmonės ir toliau vargs, bet laimingų žmonių, su geriausia pasaulėžiūra bus tik keletas, kurie pritaria Virgiui... ir Dievui/Šviesai tai patinka..., tegu kiti skendi tamsoj, o tik Virgio grupelė bus laiminga.... TAI AR JŪS MĄSTOT LOGIŠKAI, ar gali būt toks neteisingas Dievas/Šviesos pasaulis???, ar gali šitaip leist???, nes jūs duodat, tai suprast, kad tik pas jus viskas ok, o kai gnosis sako žiūrėkit į visas religijas, visus mokymus ir ieškokit ten perliukų, rinkit juos ir taikykit savo dvasiniam keliui, nes Dievas/Šviesa logiškas ir teisingas ir visais amžiais žmonėms duodavo tikras žinias, kurios vesdavo į laimę, į šviesą, visada žmonės turėjo išsigelbėjimą ir mes jas galim rast taip pat, tereik atsigręžt į senovės išmintį ir dabartį, o Virgis gal galvoja ten agergorų apsėsti nesąmones išsigalvojo seniau ir dabar, tai kaip jis tada suvokia Dievo teingumą, logiškumą??? Добавлено (27.12.2012, 15:50) --------------------------------------------- Galiausiai net ir katalikams, muslinams apsėstiems agregorų, dogmatiško suvokimo vyksta stebuklai, išgijimai, atsiveria ateities matymai, gydymo galios, kelionės australu ir jie po mirties tikrai eina pas Dievą, kaip Motina Teresė, Tėvas Pijus ir daug kitų, pasidomėkit kur jie dabar randasi, kokiose būsenos, jei galit į australą išeit ar galėsit, patikrinkit!!!, tarp tų pasaulio religininkų pilna tokių žmonių atsiranda ir tie žmones ėję per „netikusias“ religijas pasiekė tokius lygius, noriu paklaust, kaip ir ką pasieksit jūs, ką geresnio siūlot žmonės? susimąstykit
Tas gnosio autorius iš esmės nieko naujo iš savęs nerašė, o tik pateikė geriausia iš senovės ir esamų religijų ir siūlė ne aklai jo darbais tikėt, o patiems tikrint, analizuot senovės religijas, mokymus ir aiškino, kad kiekvienam individualiai viskas vyksta, kad nebūtina įsikibt gnosio žinių, tau gal geriau šitą gyvenime prabūt kataliku, nes tai individualiai taip bus geriau tau, toks tavo tobulėjimo etapas ir pan, tai kur sekta čia?, nei pinigų reikia nešt, nei į kokias grupes jungtis ir pan. juk ar reikia tarkim Senekos skaitytojams garbint Seneką, jungtis į grupes ir išsikelt vadą, kuriam neš pinigus? Ir beje pasaulyje, gal kur ir buriuojasi Senokos pasakėjai, kaip kokie fanatikai, sektantais tapę... Samaelio mokymas ne išimtis ir čia būta ir dabar yra bandymų kurt grupes, apjungt, na žodžiu kaip ir kurt sektą, toks Rabolu tą bandė, žmogus užsivadinęs Belzebubu tą daro dabar, bet sunkiai sekas, nes skaičius gnosį gauni tam imunitetą, todėl iš tokių žinių padaryt sektą gana sunku, bet viskas įmanoma, kai prigauni žmones nelinkusius mąstyt. Juk ir iš idealaus Jėzaus mokymo ką padarė?, ogi dideles krikščionių sektas, tapusias religijomis, iškraipė, savaip pritaikė, išsikėlė vadus ir nešė jiems pinigus, iškilo tos organizacijos/sektos, bet tai įmanoma tik nuslepiant Jėzaus mokymą/žinias, o tai ir yra tas pats gnosis, žmones, kurie žinojo Jėzaus mokymą pirmaisiais amžiais paverst sektantais buvo neįmanoma, nes jie ŽINOJO, suprato, kas ir kaip, todėl reikėjo tas žinias, tuos Jėzaus mokymus ar nuslėpt ar pakoreguot pagal save ir kišt žmonėms į galvas, tada žinoma atrasi pasekėjų, tam lyderiui, kuris išsikėlė save ir perėmė Jėzaus paliktų žinių kontrolę ir panašiai su visomis religijomis vyko, taip iš Muhamedo mokymo padarė, iš Budos ir t.t., bet net ir tokie iškraipyti mokymai vedė ir veda link Dievo ir ar bent prilygsta Atsibudimas tam?
|
| |
| |
| Braske | Data: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 15:55 | Pranešimas # 1009 |
|
Рядовой
| man matai labai skaudejo pilva del menesiniu tai as isgeriau brendzio taurele. kai issiblaivysiu, gal ir perskaitysiu ka cia nukopinai
į dangų su čebatais
|
| |
| |
| labailabai | Data: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 16:18 | Pranešimas # 1010 |
|
Рядовой
| Nenukopinau, ką tik baigiau rašyt, nuo ryto galvą laužiau, kaip tinkamiau, suprantamiau parašyt, iš vis aš teesu tik kelio pradžioje ir pagal gnosį darau nelabai tinkamai, nes negalima niekam kišt gnosio žinių, ypač, kai pats dar esi netobulas ir pan.(dabar tikrai elgiuos, kaip sektantas) o aš tą negalėdamas ištrivot darau, kai kiti gnosiu besidomintys žmonės yra stipriai pažengę dvasiniam kelyje kiek žinau ir tokių dalykų nedaro, o aš čia po visus portalus rašinėju karts nuo karto, iš tų gnosis tinklapio tai ir būčiau toks vienas pagrindinis rašinėtojas, teisuolį vaizduodamas, na dar Futonas kartais pasireiškia, matot aš tuos dalykus suvokiu, bet ant savęs įgyvendint nepajėgiu pilnai kol kas, daug lengviau tik svaigt džiugiose būsenose, gėrius, meiles visur tik matyt, o ne sunkiai dirbt..., bet žinau, kad yra, kurie galėtų pajėgt ir atrodo gaila, kai tokie stiprūs dvasia žmonės nepasiekia kiek galėtų, o švaisto laiką mažaverčiams dalykams, iliuzijoms
|
| |
| |
| Braske | Data: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 16:25 | Pranešimas # 1011 |
|
Рядовой
| o kaip tau sekasi kasdienybej igyvendint? butu idomu jei aprasytum realia situacija. Добавлено (27.12.2012, 16:25) --------------------------------------------- Futona tai realiai reik isdulkint kaip reikiant ir suprastu jis visa gyvenimo prasme ir esme 
į dangų su čebatais
|
| |
| |
| labailabai | Data: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 16:34 | Pranešimas # 1012 |
|
Рядовой
| Kol kas prastai, kas įdomu, kad tiems, kam sekas gerai gnosyje tokių dalykų ir nerašinėja.... Šiaip neesu tiek išsivadavęs iš EGO, kad sugebėčiau laisvai čia realias savo situacijas, realias nuodomes išsipasakot. O dėl turimų gerų dalykų, nenoriu savęs girt ir negirsiu, nenoriu vaizduot, kažkokio įpatingo, nes toks neesu dar, jei ir turiu šį tą, tai tik tai ką ir jūs visi turit, šiokių tokių mistinių patirčių ir t.t., taigi niekuo nenustebinsiu, jei to laukiat, o jei ir turėčiau kažką ypatingo, tada vis tiek turėčiau tylėt, nes mistinėmis galiomis, sėkme dvasiniam gyvenime girtis negalima ir manau patys tai suprantat
|
| |
| |
| Braske | Data: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 16:36 | Pranešimas # 1013 |
|
Рядовой
| gali visai atsipalaiduot cia kaip tik galima rasyt apie tai kaip sekasi ir nesiseka man pvz kai nesiseka, tai broliai seserys padeda nieks cia taves nei vertins nei teis. greiciau paziures ka yra patyre panasaus ir ka gali pasakyt apie tai
į dangų su čebatais
|
| |
| |
| Futonas | Data: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 16:47 | Pranešimas # 1014 |
 Сержант
Pranešimų: 29
| Braske, aš dabar suprantu ką jūs čia kai kurie turit omeny kai sakot, kad Dievas čia mums leidžia gyvent be jokių taisyklių, ta prasme norit pasakyt, kad galima daryt viską kas mums teikia fizinį malonumą. Ir jei jums teko kada nors domėtis ką kalbėjo pagrindinis šėtono garbintojų vadas Aleister Crowley, tai žinotumėt, kad jis buvo išsakęs savo pasekėjams tokią mintį: "daryk tai kas tau patinka". Ar nematot ryšio su tuo ką dabar jūs man bandot pasakyt?
Beje pasidomėkit kaip veikia juodųjų magų-šėtono garbintojų sektos, kaip stipriai ten viskas susieta su seksualiniais santykiais, orgijomis, tam tikrai destruktyviais seksualiniais ritualais jie maitina tuos demonus kurie valdo juos. Užsiima juodaja tantra - kas yra seksas su kūrybinės energijos praradimu. Baltoji tantra, padeda suaktyvinti galingiausią energiją kokia egzistuoja mūsų kūne ir ją panaudoti sąmonės budinimui jos vadavimui iš negatyvių psichikos elementų. Kitais žodžiais tariant tai vadinama kundalini budinimu, tą žino visi pasaulio nušvitusieji...
Braske, turėtumėt atsakingiau laidytis tokiais gašliais žodžiais, tai begalo destruktyvu, o nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia... Bent jau šitą manau žinot.
Pranešimą pakeitė Futonas - Ketvirtadienis, 27.12.2012, 16:49 |
| |
| |
| labailabai | Data: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 16:49 | Pranešimas # 1015 |
|
Рядовой
| Vat aš šitai ir suvokiu, kad tai tėra tik žaidimas ir nėra laiko žaist ir pasakotis vienas kitam patirtis, rodyt savo gėlytes vienas kitam ir kartu džiaugtis jomis ar paliūdėt(taip visas gyvenimas ir praeina, o ką pasieksi?), žinoma tas malonu, taip ir daryčiau, jei nebūčiau skaitęs gnosio, bet kai suvoki, kad to nori tik tavo EGO, o ne siela, nes Siela neturi jokių norų, Siela iš Dievo pasaulio, kur yra amžina laimė, šviesa ir 0 norų(EGO), o va mes tik bandom ta pasaulį imituot pasąmoningai jo ilgėdamiesi, puolam vienas kitam šypsotis, meilių linkėt, sakom aš neteisiu, sakyk man ką nori, aš geras, aš į tai įsijautęs ir jau beveik įsivaizduojiu esantis ta šviesa, aš ta šviesa nieko neturinti ir nieko neteisianti, kuri ir yra Dievas, bet tai tik imitacija, kuri ne be EGO pagalbos vykstanti ir kaip tai pavojinga gnosyje galima rast, būna iš tikro tokių išsivaliusių žmonių, bet kaip man atskirt, kuriam galiu pasisakyt, kuris tikrai švarus, o kuris tik imituoja, vat kai negali atskirt ir užkimbi ant imituojančių šviesą kabliukų, taip su sektomis ir vyksta. Juk bendraudamas su angelu gali su juo aptart ir mistines patirtis ir galiomis "pasigirt" jam ir tai net nebūtų pasigyrimas, na žodžiu Šviesos būtybės ir taip mumis kiaurai mato O kaip žinot, kuris iš turinčių žemišką kūną pasiekė JAU tokį lygį?
Pranešimą pakeitė labailabai - Ketvirtadienis, 27.12.2012, 17:09 |
| |
| |
| Braske | Data: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 16:50 | Pranešimas # 1016 |
|
Рядовой
| tau mano zodziai atreodo gaslus? nuo sugedimo laipsnio priklauso.
as turiu omeny, kad tavo amzius toks, kad yra hormonu pikas ir labai nesveika nekreipt demesio i savo kuno poreikius, ka jus ten darot visi. nuo hormonu itakos daug kas priklauso, mintys taipogi. nuotaika. savijauta. taip kad darai blogai sau, ne kitam.
nuo tu paciu hormonu tau ir mano zodziai gaslus atrodo. nes jie tokie nera.
į dangų su čebatais
|
| |
| |
| Futonas | Data: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 17:14 | Pranešimas # 1017 |
 Сержант
Pranešimų: 29
| Braske, ar būtinai turi būt blogas, kad matytum blogį?
Aš manau, geriau už tave suprantu kas yra hormonai kaip jie veikia mano amžiuje ir daugybe kitų medicininių klausimų kurie liečia šią temą, man tai nėra svetima...
Turėtum Braske, pasidomėt giliau kaip veikia tantra. Gnosyje mes puikiai suvokiam, kad užlaikyta ir netransformuota energija žaloja kūną, todėl visi kas domisi gnosiu žino, jog šia energija privaloma nukreipti taip, kad ji maitintu sąmone (jau kartojuos), bendrai visą mūsų kūną, taip pat, kad maitintu smegenis. Kaip manot kodėl vyresnio amžiaus žmonės tampa tokio surambėjusio mąstymo? Todėl, kad per gyvenima dėl klaidingo suvokimo iššvaistė kūrybinę energiją ir kenčia to pasekmęs ir savaime aišku tai ignoruoja, nes kitaip negali dėl ankstesnio griaunančio jų egzistenciją veiksmų.Добавлено (27.12.2012, 17:06) --------------------------------------------- Iš esmės nesuklysčiau teigdamas, kad visos žmonių problemos yra todėl, kad jie švaisto kūrybine energija ir to nesuvokia.
Dėl šios priežasties yra tiek daug skyrybų pasaulyje ir vis daugėja, su lig seksualinio laisvumo didėjimu. Žmonės susideda vedami susižavėjimo ir aistros vienas kito kūnui, kai ta aistra patenkinama žmogus suvokia baisią realybę, kad jokių tikrų jausmų čia niekada nebuvo, įvyksta skyrybos... Добавлено (27.12.2012, 17:14) --------------------------------------------- Beje ar manot, kad mūsų kūnas toks idijotas, kad gamina, eikvoja daug energijos ir sukuria hormonus tam, kad mes juos poto tiesiog pašalintume? Ar nemanote, jog toks procesas kažkada baigsis, nes tai ko nevertinam iš mūsų yra galutinai atimama?
|
| |
| |
| Braske | Data: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 17:24 | Pranešimas # 1018 |
|
Рядовой
| tai tu manai kad permiegot su mergiote ir pabaigt normaliai yra blogai? Добавлено (27.12.2012, 17:24) --------------------------------------------- tantra domejosi mano diedas buves. nes negalejo baigt dfel psichologiniu problemu. tai reik kazkaip ta pateisint.
į dangų su čebatais
|
| |
| |
| monntos | Data: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 17:26 | Pranešimas # 1019 |
|
Генерал-майор
Pranešimų: 257
| Futonas o nemanai,kad dar tau reiktu daugiau parinkt ziniu,pries atveriant burna?Nes tu dabar toks susirupines pasaulio gerove kuri ale katik pradejo ristis zemin ir tik tu vienas gali tai isgelbet.Nepersistengi ?
|
| |
| |
| Braske | Data: Ketvirtadienis, 27.12.2012, 17:28 | Pranešimas # 1020 |
|
Рядовой
| Цитата (Futonas) Braske, ar būtinai turi būt blogas, kad matytum blogį?
taip. va butent taip ir yra. koks esi pats, ta ir matai.
į dangų su čebatais
|
| |
| |