Penktadienis, 19.04.2024, 08:48
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Apie Viska (Kalbame ivairiomis temomis)
Apie Viska
BraskeData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 10:20 | Pranešimas # 466
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
tai jo.
bet jei galesiu pakist koja - pakisiu.
is vieno forumo jau isvaikiau verbuotojus.


į dangų su čebatais
 
MildaData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 10:24 | Pranešimas # 467
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 158
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Buvau ir as uzejus i ''tavosiela'',prie kelias dienas,
manes kazkaip irgi ten neuzkabino,tai paprasciausiai taip ir palikau ji ramybej wacko
perdaug kategoriski teiginiai wacko

Va ,''sviesos keliu '' puslapis tai fainuolis toks biggrin man patinka biggrin


Pranešimą pakeitė Milda - Ketvirtadienis, 13.09.2012, 10:25
 
spurgelisData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 10:42 | Pranešimas # 468
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 136
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Braškiau,ko tu taip nervuojies? Juk kiekvienas renkasi,kas jam tinka. Nu tau netiko kažkoks forumas ar Tikėjimo žodžio sekta,puiku,bet kiti dar tik žengia tą pirmą žingsnį savo ieškojimų kely,tad būk rami,jei jie blaivūs,tai pakankamai greit supras,kad tokiose sektose jie neranda atsakymų. ir galiausiai suvoks,kad visi atsakymai slypi būtent pačiame žmoguje ir tik jis pats savo laisva valia gali atkurti tą ryši su Šaltiniu,ką ir nori pasakyti Viliari savo tinklapyje. Vieniems žmonėms reikia nuorodų,kiti pajėgūs patys susivokt,kiti labai ilgai klaidžioja ir galiausiai visai pasimeta arba atranda save ar kažką..... esmė nesikeičia-turi išlikti sąmoningas ir laikytis paprastų žmogiškų įstatymų,o visa kita tik nuo pačio priklauso. smile

Visa ką kalbu-tai tik mano suvokiamos tiesos interpretacijos :)
 
BraskeData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 10:57 | Pranešimas # 469
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
ne forumas, as gi vaziavau pas guru

forumas rodo tik pavirsiu, tik bangeles.

tikrosios bliatstvos ne forume vyksta. jis tik pradziai.

ai tfu.

egregoras.

Добавлено (13.09.2012, 10:57)
---------------------------------------------
einu as savo keliu. bet jei sitie manipuliatoriai islenda mano aplinkoj - nepraleisiu progos. pasakyti kitiems, kas ten yra.

zmogus turi teise gaut info pries nuspresdamas.


į dangų su čebatais
 
DoremiData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 11:01 | Pranešimas # 470
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
guru, ne guru- visi jie žmonės ir klystantys ir pasiduodantys pagundoms ir neigiamybėms, kaip ir visi, čia jie taip sugalvojo užsidirbti duonai, tegu sau dirba

Добавлено (13.09.2012, 11:01)
---------------------------------------------
info yra gerai smile

 
BraskeData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 12:41 | Pranešimas # 471
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
butent sitoj pekloj man nepatinka ypatingai vienas dalykas. neskaitant koncentracijos i negatyva, nu ta galima ir kitaip isversti, tiek to.

nors i ka koncentruojiesi, tas ir esi.

bet nesvarbu.

kas man labiausiai nepatinka - kad be kito zmogaus (matancio, turincio rysi ar ka ten, charizma), be to zmogaus pats vienas negali su savimi rysio atsatyti.

ilgai aiskinausi kodel.

niekas man neatsake. atsakymas buvo vienas ir vienpusiskas - kitas zmogus mato tavo komanda ir gali pasakyt, ar ji jau susirinko ir kalbes su tavim, ar ne, ka ji veikia.

be kito zmogaus (guru), nieko nebus. ne vienas besinaudojantis metodika ir jamylintis nera atstates rysio pats vienas. pas guru vaziuoti butina. asmeniskai klausinejau kodel, viesai klausinejau kodel, nera atsakymo. tiesiog tas kitas toliau nuejes uz tave ir be jo neimanoma.

nori nenori, isvados siulosi pacios.

P. S. jau nebekalbesiu apie tai, kas ta Komanda (tipo paties dalys), apie sizotipini asmenybes skilima ir argumentai mano nebepades cia, nes psichiatro isvados niekines, kai kalbama apie zmogaus dieviskuma ir pan, taip?

tik viena dalyka galiu pasakyt: jei kas mano, kad nustatyti schizo sutrikimai (nebutinai schizofrenija anaiptol, ir tu polinkiu turi daugybe zmoniu del smegenyse vykstanciu procesu ir tiek), taigi jei kas mano, kad nustatyta specialistu liga yra tik sistemos prievarta pries nusvitusius zmones, kad izotiuoti "daugiau suprantancius" nuo visuomenes - prasom nueikite i uzdara psichiatrijos skyriu aplankyti ten gulinciu pacientu. ir jums taps viskas aisku per 20 minuciu. tai nera sviesus zmones, tai sergantys zmones.

ir dalis ju ten yra del to, kad isivele i sektas.

viskas, pasakiau viska, ka norejau.


į dangų su čebatais
 
DoremiData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 13:25 | Pranešimas # 472
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
dėkojame, braške,
perspėjimas yra svarbus, o jau rinktis kiekvienam pagal norėjimą ir galėjimą smile
 
BraskeData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 14:09 | Pranešimas # 473
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
taip biggrin toliau tebesu isimylejusi mergiote, nieko perdaug nenuvokianti biggrin

į dangų su čebatais
 
ViliariData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 14:26 | Pranešimas # 474
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Braske, daug tavyje pykčio sad Nežinau kas tau sakė, kad tik kažkas gali atstatyti ryšį? Aš tokių dalykų nesakau ir beje, forume rašau kaip tai padaryti pačiam. Ir nuolat kartojam, kad nėra jokių gurų, kad negalima prisirišti prie kažko, kad reikia nuolat eiti pačiam ir dirbti pačiam. Galima pagalba, bet kuo mažiau jos, tuo geriau. Mes žinias tam ir duodame, forumą tam ir sukūrėme, kad kiekvienas galėtų dirbti pats, be kito pagalbos. Jei tu kažko nesupranti, ar matai kad tau netinka, taip ir sakai, žmonės, puiku kad jūs dirbate, bet mano kelias kitas. Sėkmės jums ir man savo keliuose. O tavyje tiek pykčio ir bet baisiausia, keršto troškimas. Manai tai teisinga ir šviesu? Atsakimo man tikrai nereikia smile Aš nieko neteisiu ir nevertinu, nei vieno iš Jūsų. Gal man irgi kažkas nepatinka, bet tai ne mano reikalas ir kas aš tokia kad teisčiau ar vertinčiau? Pvz. Doremi, aš visuomet labai vertinau tavo nuomonę, labai patiko tavo žinutės ir esu dėkinga tau už tavo patarimus, puikią nuotaiką. O galima paklausti, kiek asmeniškai tu žinai mane, kad esi įsitikinusi kad mano žodžiai ir darbai skiriasi? Ar teisinga yra vertinti žmogų ir dėti jiems etiketes? Nesvarbu kokiu būdu Jūs tobulėjate, kokiu būdu ieškote kelio į save, nes vien tai, kad kažkas kažką daro jau yra puiku. Ir čia kaip suprantu susirinkę žmonės, kurie bando būti geresni, šviesesni, sąmoningesni. Tai tada tik klausimas, ar jūsų vertinimai ir ketinimai atitinka siekį būti geresniu, šviesesniu? Vėlgi, atsakymo tikrai neprašau, svarbu patys sau atsakykite. Aš sau tokius klausimus uždavinėju nuolatos ir nuolat tikrinu savo poelgius, mintis ir veiksmus. Ir stengiuosi realiai šiandien būti geresne nei vakar.

Braske, kažkada joga irgi buvo keistuolių ir "ligonių" pomėgis. Dabar tai visuotinai pripažintas dalykas. Todėl teigimas, kad bendravimas su savo energetinėmis dalimis yra šizofrenija nėra visai teisingas. Tai tik klausimas, kokia visuomenės dalis tai priima kaip natūralų dalyką. Juk kažkada ir žinios apie aurą buvo laikomos beprotyste. O jei pakalbėti su vaikais iki 4-5 metų, tada šizofreniją būtų galima pripažinti vos ne visiems, nes vaikai ir mato ir bendrauja, kol suaugę jų neužspaudžia ir neperprogramuoja stereotipais.

Ir dar. Jei esi įsitikinusi kad mes sekta, kodėl nesikreipi į teisines institucijas? Juk iš esmės aš dabar galėčiau kreiptis už šmeižtą ir garbės bei orumo pažeminimą. Žinoma, aš to nedarysiu, nes aš suvokiu ir esu dėkinga tau už duodamą man pamoką ir galimybę dar daugiau suvokti apie save. Todėl AČIŪ tau ir linkiu sėkmės tavo kelyje. Linkiu tau rasti tą kelią, kuris tau suteiks maksimalų džiaugsmą ir dvasinę pusiausvyrą.

Doremi, AČIŪ ir tau smile Nežiūrint tavo požiūrio į mane, tu man labai patinki, aš visuomet su šypsena skaitau tavo žinutes.

Spurgeli, ačiū už palaikymą smile
 
BraskeData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 14:49 | Pranešimas # 475
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
nesikreipiu todel, kad pasidomejau ir zinau, kad sektu veikla nera uzdrausta istatymu, jus galit daryt ka norit ir muilint kaip norit. tai ne pykts, tai tik mano noras apsaugotii ka galiu nuo jusu pinkliu. kiek galiu. suteikiu info ir tiek. melupojat jus, del rysio atstatymo paciam vienmam, meluojat. Jevgenijus panaikino mano priejima prie asmeniniu zinuciu, todel negaliu pacituoti kur esu itikinejama, kad tik jis man padet gali rysi atstatyt. taip kad nereikia cia vaidint baltos ir pukuotos.

kita vertus gal jums paciai apmuilintos smegenys, as juk nezinau kuris is jusu stipresnis energetiskai, kad galetu kita apkvailint.

Добавлено (13.09.2012, 14:49)
---------------------------------------------
kad rysys atstatomas tik kito zmogaus pagalba kalba dar jusu megstama Audres Zynycia FB. viena verbavimo vietu.

ir dar pagalvojau, jeigu jus tikrai rasote nuosirdziai, tai varge varge ka su jumis padare tas zmogus. zinot apie ka as.

nu tiek to.

asmeniskai nesu nusistaciusi pries ne viena.
mum nepatinka ne zmones, o ju elgesys. o tai gali but keiciama.


į dangų su čebatais

Pranešimą pakeitė Braske - Ketvirtadienis, 13.09.2012, 14:50
 
DoremiData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 14:55 | Pranešimas # 476
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
cituoju savo žinutę
labai dažnai žmonių kalbos skiriasi nuo darbų, kai kurie apdovanoti oratoriaus sugebėjimais , pritraukia mases
šiaip jau, kiekvienas darbas turėtų būti atlygintinas, ypač tas, kur reikalauja asmeninių investicijų, bet mano protui visai nesvetimas ir dovanojimas,
,vilary, kur čia minima vilary arba tavo forumas????alio, po galais
suprantu, susnervinai, braškė išsakė savo poziciją, emocijas ir požiūrį kurie susiformavo po realių susitikimų su "guru",(po galais, kas ten per guru, norėtau aš jam ragus patrumpyt, jei jau mergas veda iš proto angry )
žiūrėk dabar,
aišku, tu priskyrei asmeniškai sau komentaro turinį, o buvo rašyta aplamai, turint omeny ir tuos tikėjimo žodžio sektantus, adventistus, sekmininkus, jahovistus ir velnias besuskaičiuos kiek jų yra
aš, o ką aš?
viskas prasidėjo nuo to, kad parašiau apie tavo tinklalapį smerkiančias kalbas žmonėse,
 
BraskeData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 15:01 | Pranešimas # 477
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
o ka, DOremi, as tebeturiu mob nr, galiu duot. susirinksi komanda, turesi matyma, isvalysi negatyva... dievu patapsi... nu tik kklausyt jo reiks. geriau gi zino, svarus totaliai.

į dangų su čebatais
 
DoremiData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 15:06 | Pranešimas # 478
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
ir gerai, braške, gerai kad aprašei savo patirtį ir nuomonę, tegu vilary kontroliuoja tuos savo nukvakėlius "guru", tegu pareikalauja pati žinučių turinio, galų gale sukūrusi tinklalapį, pati gali turėti priėjimą prie žinučių, be to pasiaiškink ,vilary, su savo "guru"ko mainais reikalauja iš merginų už svo "mokymą"
dabar aš tau pasakysiu į tavo ta komentarą kur kalbi apie savo nepagarbą vyrams
kad tavo sutikti vyrai neverti moters pagarbos
gerbtum tikrai tikrą vyrą
atspardyk kiaušus tiems savo "guru",
kam jiem kiaušai jei jie ne tikri vyrai angry

Добавлено (13.09.2012, 15:06)
---------------------------------------------
surprised kam man numeriokokio paršo?
nenoriu, nei dievu tapt nei komandos rinkt
savo š....tegu patys "guru valosi" cool

 
BraskeData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 15:09 | Pranešimas # 479
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
sukontroliuosi cia guru...

dirbti kazkam reikia, vaikus priziuret, visa buiti temp vienai. guru gi sviecia kaip saule.


į dangų su čebatais
 
DoremiData: Ketvirtadienis, 13.09.2012, 15:13 | Pranešimas # 480
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
smilgą į šikną ir pakūrus paleist, tegu skrenda į mėnulį tokie guru
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Apie Viska (Kalbame ivairiomis temomis)
Поиск: