Apie Viska
|
|
Doremi | Data: Pirmadienis, 14.01.2013, 16:25 | Pranešimas # 991 |
![Doremi](/avatar/40/1789-469492.gif) Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
| virgi, visai ne tavy klausiau anas man gal būtų kitap atsakis jei spinduliavimas varo žmones į kaimus, tai gal man vaikystėje spindulio trauma buvo negaliu aš be kaimo, miriau vilniuje besimokydama, baiginėjausi atidirbdama du metus paskyrimo ir moviau į kaimą ne spinduliavimas varo žmogų į gamtą, pats civilizacijos progresas verčia rinktis
|
|
| |
virgis | Data: Pirmadienis, 14.01.2013, 18:29 | Pranešimas # 992 |
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
| Цитата (valdas) Pirmiausia - bundantys žmonės. Aš jų sutinku daug. Ar Virgio puslapio atsiradimas to nepatvirtina? Vaikine, mano puslapis atsirado beveik prieš tris metus. Tik tada dar nebuvo skaitančių, vienas kitas per mėnesį, nebuvo jūsų pramerkusių akių.
|
|
| |
valdas | Data: Pirmadienis, 14.01.2013, 20:32 | Pranešimas # 993 |
Рядовой
Pranešimų: 11
| Ar šiuo atveju labai svarbi tiksli puslapio atsiradimo data? Permainos prasidėjo ne vakar ir ne prieš tris metus. Jos prasidėjo apie 1950 m., jei tikėti Selu Reičelu. Kiti šaltiniai nurodo 1980, dar kiti - 1990 m. Čia kaip kam patogiau.
|
|
| |
im_studio | Data: Antradienis, 15.01.2013, 15:03 | Pranešimas # 994 |
Рядовой
Pranešimų: 4
| Bet permainos visada buvo Jei paziuresi i ta musu jau turima istorija, permainos visada buvo. Vienokiu ar kitokiu mastu. tik gal kai mes gyvenam dabartiniu metu mum atrodo kad jos labai suaktyvejo ir pan. Bet jauciu ta pati pasakytu ir pvz d'Ark sekejei, Liuterio salininkai ir pan. Gal musu laikas yra tiesiog parankesnis, nes turim patogesni susiekima, susikalbejimo irankius. Nebesam taip stipriai "atskirti" vienas nuo kito.
|
|
| |
Doremi | Data: Trečiadienis, 16.01.2013, 18:30 | Pranešimas # 995 |
| šiandien su galvojau kad noriu išvykti metams į norvegiją su vyru ką jūs į tai?
|
|
| |
Braske | Data: Trečiadienis, 16.01.2013, 19:23 | Pranešimas # 996 |
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
| DO, bet kuriuo atveju viskas bus ok. paziurejau as savo budu.
į dangų su čebatais
|
|
| |
spurgelis | Data: Trečiadienis, 16.01.2013, 19:41 | Pranešimas # 997 |
![spurgelis](/avatar/00/00/07559809.jpg) Подполковник
Pranešimų: 136
| O ką mes,DO? Svarbu jum gerai
Visa ką kalbu-tai tik mano suvokiamos tiesos interpretacijos :)
|
|
| |
Doremi | Data: Trečiadienis, 16.01.2013, 19:45 | Pranešimas # 998 |
| braški ir aš žiūrėjau taro
|
|
| |
Ozkela | Data: Šeštadienis, 19.01.2013, 11:12 | Pranešimas # 999 |
![Ozkela](https://3496084265.uid.me/avatar.jpg) Полковник
Pranešimų: 189
Reputacija: 1
| Apie Reiki kitą pusę: http://www.lifexpert.ru/special/reiki.html
|
|
| |
laume | Data: Trečiadienis, 23.01.2013, 17:03 | Pranešimas # 1000 |
Майор
Pranešimų: 97
| Labutis visiems, turejau reikalu su matrica. Antra diena bandau issilyginti save, bet ne tai svarbiausia.Spurgeli, kaip Doremi sunus, prizadejau jai palaikyma, SUSITIKSI ja sakyk, tris poopieracines dienas as mintimis su ja, VISIEMS kuo nuosirdziausi linkejimai,Braske nepyk , uz tuos zodzius kurie buvo parasyti laumes vardu. Yra siek tiek kitaip. Susirasysim, Kaip visada visiems, kurie pyko nesutiko , vienaip ar kitaip mane smerke ar palaike BUCKIS BUCKIS BUCKIS nuo LAIMOS LAURES [ LAUMES]
|
|
| |
spurgelis | Data: Trečiadienis, 23.01.2013, 21:55 | Pranešimas # 1001 |
![spurgelis](/avatar/00/00/07559809.jpg) Подполковник
Pranešimų: 136
| Laume,kokį brudą ant manęs bebandei pasakyt,aš nesupykau,būk rami.Aš asmeniškai net nesureagavau. O kai kuriuos žmogeliukus man tavo priskirti epitetai net pralinksmino,tai vadinasi viskas puiku,net piktas žodis kartais tampa gera energija-juoku. O Doremi perduosiu tavo palaikymą,kai tik susisieksiu.
Visa ką kalbu-tai tik mano suvokiamos tiesos interpretacijos :)
|
|
| |
Doremi | Data: Ketvirtadienis, 24.01.2013, 22:56 | Pranešimas # 1002 |
| labė kaune esu saulis papjautas, dar rytoj pabūsiu ir paliksiu kitą budėtoją-slaugytoją ačiū lauminui spurgui, kvietkeliui
|
|
| |
redalert | Data: Šeštadienis, 26.01.2013, 20:14 | Pranešimas # 1003 |
Лейтенант
Pranešimų: 48
| Sveiki ..;) Noretusi protingo atsakymo,tik be meiles manjaku galima pavadinti tai sienomis ar gerais dalykais ar belekaip, nes tai siejesi su tobulejimu ...tobulejimas ant kurio as esu vis priarteju prie jo vel ,noriu pasakyti kad kazkaip reikia pasiekti nauja laipteli bet gristu prie to pacio ... Man patinka kur esu tik noriu daugiau .. Jei kas masto tokia kriptimi, butu idomi tavo nuomuone ..
|
|
| |
jugnele | Data: Šeštadienis, 26.01.2013, 21:41 | Pranešimas # 1004 |
Рядовой
Pranešimų: 7
| Tiesą sakant nelabai supratau: meilės manijakai, sienos-tobulėjimas... paskui man patinka kur esu tik noriu daugiau Sakyčiau reikia apsižvalgyti pirmiau kur esi ir ko nori. Koks čia buvo klausimas?Добавлено (26.01.2013, 21:41) --------------------------------------------- Skaičiau skaičiau kelis kartus hmmm, protingo atsakymo nepasakysiu :)) recepto irgi turbūt niekas neduos. Ir vistik galvoju kad augimas, tobulėjimas pats savaime neateina vien todėl, kad tobulinies ilgą laiką. Jam turi tiesiog pribręsti, priartėti ar paaugti. O dabar pati sakai, kad, patinka kur esi. Štai čia ir atsakymas tavo Kai nebepatiks čia, norėsi daugiau, tai ir lypėsi laipteliais
|
|
| |
redalert | Data: Sekmadienis, 27.01.2013, 00:01 | Pranešimas # 1005 |
Лейтенант
Pranešimų: 48
| jugnele....tu pateikei toki pati atsakyma ka ir dauguma sako ...meiles atstove ...o kaip mes puikiai matom ir girdim kad visiems netinka vienas dalykas tai akivaizdziai suprantam kai matom TUOS VISUS ...sakiau kad man patinka kur esu nes geriausia vieta pradeti kazka gero yra butent ten kur esi ...juk zmogui sypsaisi kai ji matai sale..cia ir dabar ....tai vat ir mano klausimas ..As gristu prie tos pacios sypsenos ..IDOMU KAIP GALI BUTI DAUGIAU.... Tikriausiai koks nors mokytojas man pasakytu jei vaikstai po miska tai medzius te ir matysi jei perskaites mano zodzius pajusi lyg radai atsakyma ar gaves kazka vertingo ,parasyk bet jeigu jus nepajutot jokiu simptomu ir jus kankina bendravimo priklausomybe ,bandikit susitvardyti :D,gal as isprotejau kad bendrauju su savimi ...
|
|
| |