Ketvirtadienis, 25.04.2024, 09:26
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Gruodis » 12 » Adama apie žydrą spindulį, per Aurelija Luiza Džouns
09:14
Adama apie žydrą spindulį, per Aurelija Luiza Džouns

Aurelija:

Aš labai sujaudinta, nes žinau, kad planetoje vyksta kažkas nepaprasto. Taip pat aš žinau kad energijos keičiasi labai greitai ir uždanga tarp skirtingų išmatavimų tampa plonesnė. Pakylėtieji mokytojai tapo artimesni ir vis daugiau ir daugiau su mumis kontaktuoja, žymiai daugiau nei, pavyzdžiui, prieš tūkstantį metų. Man atrodo, jog horizonte pasirodė šviesi juostelė. Nors ją uždengia juodi debesys, visi jaučia, kad kažkas pasikeitė.

Uždanga atsiveria, priimkite viską, ką pamatysite, čia daug stebuklingo. Tie, kurie kontaktuoja su būtybėmis iš anapus uždangos, atėjo čia tam, kad parodytų kelią visiems, kas trokšta sukurti geresnį pasaulį.

Sekantys dešimt metų bus patys svarbiausi ir lemiami planetai. Jie lems kuo jūs tapsite ir kur keliausite savo kosminėje ateityje. 

Planeta ir žmonija pasiekė pagrindinio kosminio ciklo pabaigą. Žemė ir žmonės, kurie pasirinks Jos kelią, pasislinks į naują šviesos evoliucijos ciklą. Jūs kaip siela, evoliucionuojanti ant Jos kūno, stovite prieš pasirinkimą, kokio jūs dar nedarėte. Turite pasirinkti, ar norite pereiti kartu su Žeme į jos naują meilės ir šviesos realybę, ar likti trimačiam išmatavime naujam inkarnacijos ratui. Viskas priklauso nuo jūsų, ar norite gyventi naujame pasaulyje čia Žemėje, ar pereiti į kitą trimatę planetą kitoje galaktikoje, tęsdami gyvenimą panašų į tą, kurį gyvenate dabar.

Žemė iš tikro nusipelno puikaus Pakylėjimo. Ji išreiškė begalinę kantrybę ir atleidimą žmonijos atžvilgiu, ko negalima pasakyti apie pačią žmoniją.

Aš nuolat girdžiu iš žmonių, kad jie tiek užsiėmę, jog kai tik jie nori užsiimti kažkuo dėl savo dvasingumo, atsiranda vis svarbesnių darbų, kurie nustumia tai į „po to".  Kaip jūs nesuprantate, kad laikas nelaukia ir mes dabar esame ant permainų slenksčio?

Tai ką mums sako Pakylėtieji Meistrai, yra šiuo metu mums svarbiausia. Aš pasikartosiu, nieko nėra svarbiau už jūsų personalų dvasinį darbą. Visa kita yra jūsų dėmesio nukreipimas nuo pagrindinio šio įsikūnijimo tikslo.

Pozityvūs pokyčiai, kurių jūs taip laukiate, gali atsirasti tik kaip jūsų dvasinio darbo rezultatas. Jūs pasiekėte patį žemiausią tašką, apeiti jį nėra galimybės. Niekas nepasikeis jūsų gyvenime iki tol, kol jūs nepakeisite savęs, tai yra jūsų darbas. Tai yra dėl ko jūs atėjote čia ir jei jūs nenorite to daryti, tai daugiau niekas už jus to nepadarys.

Taip, mes suprantame, jūs turite daug skolų, bet iš kitos pusės, jums iš tikro bus užskaityta per sekančius keletą metų ne tas, ką jūs nuveikėte, bet tas, kuo jūs tapote.

Pagalvokite apie tai. Tas, ką mes darome, ateina ir išeina, bet tas, kuo mes tapsime kaip Dieviškos būtybės, liks su mumis amžinai.

Adama:

Sveikinu jus mano draugai. Šiandieną aš kalbu su jumis iš savo namų Teloso (požeminis pakylėtų Lemūriečių miestas kitame išmatavime), bet tuo pat metu esu ir su jumis. Šiandien su manimi yra mano partneris, mūsų brangus draugas El Morija. Mes abu norime išreikšti jums beribę savo meilę.

Mes norime pakalbėti apie Dievo valią, kaip „susitaikymo" kelią. Jūs žinote, kad „pradžioje buvo Žodis". Tai pats pirmas žingsnis, pirmoji iniciacija, kurią būtina įvykdyti tam, kad judėti į priekį. Jei jūs nepaklūstate „Didžiajai valiai", jūsų nuosavo „Dieviško Šaltinio" Valiai, tai kaip jūs galite nustatyti, kur ir kaip jums eiti. Jei jūs nepaklūstate tam, kas verčia jus ieškoti atgalinio kelio „namo", kelio į jūsų Dieviško tobulumo namus, džiaugsmo, gerovės ir nepriklausomybės namus, jūs prarandate dieviškumą. Kaip po to jūs ruošiatės grįžti?

Priimkite Dievo valią, bet ne to, kuris „gyvena danguje", kaip jūs klaidingai įsivaizduojate. O to, kuris gyvena jūsų Sieloje, todėl kad Dievas – tai jūs, jūs juo visada buvote, nors ir laikinai užmiršote įsikūniję trečio išmatavimo fiziniame kūne. Jūsų Dieviška Esybė – viską žinanti, visur esanti, visagalė ir galinti įgyvendinti visas jūsų svajones. Jūs užmiršote, kad jūs esate išraiška to didingo AŠ ESU, įsikūnijusio į žmogišką patirtį. Jūs atėjote čia su tikslu pasiekti sielos tobulumą ir išplėsti savo Dieviškumą iki viską apimančio Dieviško Meistriškumo ir Išminties. Jūs čia tam, kad surastumėte tikrą prašviesėjimą ir dvasinę laisvę. Jūs čia tam, kad taptumėte beribiu visuose egzistuojančiuose planuose.

Tokia yra Asmenybės meilės programa, ir ta Asmenybė yra ne kas kitas, o Jūs. Jūs esate labai susidomėję savo žemiškais rūpesčiais ir nebandote ieškoti savo įsikūnijimo tikrų užduočių. Daugumai iš jūsų dvasinis kelias ir dvasinė evoliucija, palikta „po to".

Ką gi, draugai, jei jūs sąmoningai atstumiate tikrus jūsų įsikūnijimo tikslus, pasirinkdami laikinus žmogiškus džiaugsmus, jūsų gyvenimas pradeda atspindėti visai ne tai, ką jūs įsivaizdavote prieš inkarnaciją. Kada jūs grįžtate atgal ir peržiūrite ką tik pragyventą gyvenimą, jūs patiriate gilų nusivylimą. Tada atsiranda neapsakoma trauka gauti dar vieną šansą, grįžti į naują inkarnaciją, kad įvykdytumėte sielos siekius, atmestus praeitame gyvenime.

Taip veikia sielos inkarnacijų ciklas, kuris kartojasi vėl ir vėl, viena inkarnacija po kitos. Jūsų Dieviškoji Esybė su didele kantrybe ir užuojauta dovanoja jums tūkstančius ir tūkstančius naujų įsikūnijimų galimybių. Kiek daug jūsų, atėjusių čia, ignoruoja savo įsikūnijimo priežastis.

Praeina vienas gyvenimas po kito, o jūs taip ir nesuvokiate savo inkarnacijos tikslų, todėl sutinkate tiek daug sunkumų. Jūs įsikūnysite vėl ir vėl, kol galų gale nepaklusite savo Sielos siekiams. Jūsų Dieviškoji Esybė stebi jūsų kančias, paieškas, begalinį darbą, pastebi jūsų skausmą, nusivylimą, baimes, ašaras, jūsų gėdą ir siaubą; ji jūsų didžios išminties, kuri buvo gauta per visas tas inkarnacijas, sau asmeniškai ir Kūrėjui visumoje, liudininkė; nori dabar jus grąžinti namo prie laisvės, jėgos, meilės, vienybės, prie viso to, kas jūs esate, kaip Dieviška Esybė. 

Ji trokšta grąžinti jus namo, bet ji negali priversti jus tą padaryti, tam reikalingas jūsų pasiruošimas, nusiteikimas ir bendradarbiavimas. Tam būtina priimti visas savo esybės dalis, tas, kurias jūs atstūmėte ir neapkentėte begalinių inkarnacijų procese. Jūsų Aukščiausiasis Aš prašo jus paklusti keliui, kuris buvo nutiestas iki jūsų su meile ir pasitikėjimu, diena iš dienos suprasti visas aplinkybes. Priimti su meile ir pasitikėjimu savo kelią į „savo Esybės saulę", į savo Dievišką tobulumą.

Štai kodėl nuolankumas savo nuosavai Dieviškai Valiai yra nuoširdi dovana pačiam sau.

Ateityje jūs stebėsitės, kodėl taip ilgai jūs negrįžote „namo". Vieną kartą jūs suprasite, kad iš tikro jūs nekentėjote, jūs patys pasirinkote vienas ar kitas situacijas. Pasipriešinimas Meilei suformavo visas jūsų kančias ir pamokas, kurias jūs turėjote išmokti. Priimkite dabar tokį gyvenimo pavyzdį, kuris sujungs jūsų Esybę į vientisumą, vietoj to, kuris jus išskyrė į dalis, dabar tam atėjo laikas.

Kada jūs paklūstate, kapituliacija paliečia tik jūsų žmogišką egoizmą, taip vadinamą kastruotą ego, ir jūs pradedate grįžti prie savo pirmapradės Dieviškos sąmonės prigimties. Jei jūs priimate išsivalymo ir sveikimo procesą su absoliučiu pasitikėjimu, be baimių ir svarstymų, jūs praeisite jį greitai ir neskausmingai, vietoj to, kada jūs priešintumėtės tam ir kovotumėte. Pirmas žingsnis – pats sunkiausias. Patikėkite, pakanka atlikti pirmą žingsnį ir viskas, kas liks, pasirodys žymiai lengviau.

Jei jūs priešinsitės tam keliui, kuris jums palankiausias, jūsų siela paprasčiausiai pasiūlys jums kitą, laikiną, iki tol, kol jūs suprasite, kad tai ne tai, ko jums reikia. Laikas nėra sielos estybės sudedamoji dalis, bet mes žinome, kaip ilgai jūs kentėjote šioje planetoje. 

Mes kviečiame jus pasirinkti žymiai laimingesnį likimą. 

Telose pastebimas didelis dėmesys, reakcijos tūkstančių žmonių, perskaičiusių mūsų pirmą knygą. Dauguma iš jūsų, jei ne visi, patyrėte nuostabų širdies atsivėrimą. Mes matėme vilties ašaras, tekančias jūsų skruostais, kai jūs skaitėte apie mūsų gyvenimą Telose ir Lemūrijoje. Jūs supratote, kad kitoks gyvenimo būdas yra ne tik įmanomas šioje planetoje, bet ir gali būti sukurtas, priimant dvasišką išmintį ir meilę sau.

Tai ir yra tas, kam mes kviečiame šiandieną, ir tam mes pasiruošę suteikti jums paramą. Mes jau praėjome šį kelią patys, ir pasiruošę atverti jį jums, eikite mūsų pėdsakais, mes pasiruošę laikyti jus už rankų. Jei jau mes esame čia su jumis, jūsų kelias bus žymiai lengvesnis, nei jis buvo mums. Tiems iš jūsų, kurie nori prisijungti prie mūsų, meilės ir nuolankumo Dievo Valiai kelias taps raktu jūsų sugrįžimui namo.

Mes pasiekėme dievišką malonę tik todėl, kad seniai seniai mes „nusilenkėme" Dieviškumo Valiai.

Tai, ką mums reikėjo atlikti, mes atlikome spaudžiant sudėtingoms ir kankinančioms aplinkybėms, žymiai skausmingesnėmis, nei jūs turite dabar. Leiskite jums papasakoti apie mūsų pakylėjimą prieš 12 000 metų. Jūs turbūt nustebsite sužinoję, kad prieš žlungant mūsų kontinentui mes irgi dirbome su tokiomis pačiomis užduotimis ir tokiais pačiais metodais, kokie atsiranda prieš jus dabar.

Tą naktį mes praradome viską, ką mes turėjome, viską, kas siejo su Lemūrija, ir labiausiai kankino tai, kad mes buvome išskirti su savo mylimaisiais. Mūsų puiki šalis, viskas, ko mes siekėme metų metus, viskas, kas buvo surišta su mūsų kasdieniniu gyvenimu, staiga dingo be pėdsakų.

Viskas, kas liko, tai „mes patys", mūsų Dieviškas aspektas, kurį mes buvome priversti priimti, kad vėl gautume „viską" iš savo Sąmonės.

Telosas tada buvo pačioje savo vystymosi pradžioje ir dar nebuvo nuostabus miestas, koks jis tapo dabar. Tai buvo paprasčiausiai didžiulis požemis, uola, kurią mes bandėme pritaikyti miestui, kad išgelbėtume kuo didesnį mūsų žmonių kiekį ir tai, kas liko iš mūsų kultūros. Teloso miestas buvo gana primityvus, palyginus su tuo, kokiu jis tapo dabar.

Supraskite, tą naktį mes buvome priversti priimti gyvenimą, kuris buvo žymiai sunkesnis už tą, kokį mes turėjome iki tol, su visiškai kitokiais standartais. Toks gyvenimas tesėsi pakankamai ilgą laiką, mes buvome priversti statyti sau naują gyvenimą. Be baimės ir su dideliu ryžtu mes toliau statėme savo miestą, bet ne tik sau, o kaip kontakto su būsimomis kartomis tašką. Praradę viską, išskyrus patys save, mes aistringai dirbome ne vieną šimtmetį, užgydydami savo netekčių žaizdas, kurdami kažką naujo ir ilgalaikio.

Mūsų grįžimas namo nebuvo toks paprastas, kaip jūs galite pagalvoti. Jūs dabar visi esate tarsi gatvėje su „žalia šviesa", skirtingai nuo mūsų atvejo. Mes prašome jūsų nebijoti, eiti per gyvenimą ir paprasčiausiai paklusti aplinkybėms. Tuos įvykius, kurie vyksta jūsų planetoje dabar, priimkite su „supratimu ir pritarimu". Jie vyksta tam, kad išvaduotų jus iš grandinių, kurias jūs patys sukūrėte. Tiesiog atverkite širdį meilei ir „pasitikėkite" perėjimu į Šviesos Realybę, tai neįvyks be jūsų sąmoningo noro ir pastangų. Būkite tikri, kad apdovanojimas bus nepaprastas visiems, kas ištvers išbandymą iki pat galo.

Dievo Valia – pirmo spindulio energija, rezonuoja su žydra vibracija.

Tai nuostabus persiliejantis švarus ir aiškus žydros šviesos atspindys. Jį dažnai atgaivina, išvalo, priduoda jėgos. Nes jis sujungtas su tuo, ką mes vadiname „Briliantine Širdimi". Nuolankumas dieviškai valiai, kaip ir briliantas, turi daug briaunų. Archangelas Mykolas yra Žydrojo spindulio Angelu, o Mokytojas El Morija valdo Žydrąjį spindulį, jis Dievo Valios Briliantinės Širdies saugotojas. 

Žydras spindulys – dieviškos valdžios ir vadovavimo spindulys, palaikymo per pasakiškus ir puikius žodžius, spindulys. Štai kodėl jis sujungtas su galvos čakra. Kas kartą, kai jūs neištariate meilės ir užuojautos žodžių, jūs neteisingai naudojate žydrą spindulį. Kiekvieną kartą, kai jūs bandote kažką kontroliuoti ar kažkuo manipuliuoti savo asmeniniams tikslams, jūs neteisingai išnaudojate žydrojo spindulio energiją. Turėkite omenyje, neteisingas tos energijos naudojimas dažnai formuoja labai klastingus kelius. Ta klasta praktiškai susideda iš to, kad jūs net nesuvosite to, kol nepradėsite praleidinėti per širdį kiekvieną savo žodį, veiksmą, norą.

Tas spindulys jums padės pasiekti tokį sąmonės lygį, kuris leis jums prisijungti prie kitų meistrų. Meistras El Morija žinomas kaip griežtas dvasinės disciplinos šalininkas ir jo disciplina atspindi didžiulę meilę, kurią skiria jo siela kiekvienam iš jūsų.


Spinduliai – dalis jūsų mokymo, kuriuos jūs turite įsisavinti šioje evoliucijos fazėje. Jūs turite išmokti vienodai naudotis su visais Dieviškais atributais, visais septyniais spinduliais, o po to kitais penkiais, jums kol kas nežinomais Spinduliais. Visi spinduliai vienodai svarbūs, nėra labiau ar mažiau svarbesnių. Visi jie turi būti įsisavinti, subalansuoti ir suprasti vienodai.

Skirtingais savo gyvenimo periodais jus dirbate su skirtingais spinduliais. Stenkitės sudaryti vientisą paveikslą ir pasiekti kiekvieno spindulio išmintį. Jūs buvote sukurti po vienu iš spindulių ir tas spindulys liks su jumis amžinai. Jį vadina monados. Bet, jei jūs buvote sukurtas, pavyzdžiui žydro ar geltono, žalio spindulio šviesoje, nereiškia kad jūs visą gyvenimą dirbsite tik su tuo spinduliu. Kiekviename savo gyvenime jūs dirbate tam, kad įsisavintumėte du spindulius ir visų spindulių kartu subalansavimą. Jūs tuo užsiiminėsite tol, kol neįsisavinsite ir nesubalansuosite visų spindulių energijos, kol nepraeisite visų būtinų iniciacijų perėjimui į žymiai aukštesnę šviesos realybę.

Žmonės ateina į Žemišką planą su vieninteliu tikslu – pasiekti dvasinį meistriškumą.

Be intensyvaus ir nuoseklaus darbo to niekada neįvyks. Štai kodėl jūs įsikūnijate tiek daug kartų. Negalvokite, kad pasiekti visišką dvasinį meistriškumą galima paprasčiausiai to panorėjus ar pajautus. Sielos tobulumas ir apsivalymas pasiekiamas per serijas įsikūnijimų trečiame išmatavime. Tuos iš jūsų, kurie gyvena iliuzijose, kad padės žvaigždžių broliai, kad ateis jūsų gelbėti ir jums nereiks atlikti viso dvasinio darbo savo sąmonės evoliucijai, laukia didelis nusivylimas.

Tiems, kurie galvoja, kad jie paprastai nesąmoningai bus paimti į šviesos realybę, aš noriu pasakyti, keiskite savo mintis. Žvaigždžių broliams nėra leista ateiti ir išgelbėti jūsų. Tam ir nėra būtinumo, todėl kad jūs jau sukūrėte gyvenimišką realybę, kurioje dabar ir esate, galutiniam jūsų sielos vystymosi ciklui.

Kas kartą, įsikūnydami Žemėje, jūs darote tai savo laisva valia. Jūsų niekas niekada neverčia eilinį kartą gimti.

Kas kartą jūs pasirenkate tikslus ir įvykius, kurie jums būtini jūsų sielos sąmonės evoliucijai ir žymiai aukštesniam dvasiniam meistriškumui. Kada jūs esate „kitoje pusėje" tarp įsikūnijimų ir jums tampa aišku, ko jūs nepadarėte praeitame gyvenime, jūs savo noru pasirenkate grįžimą atgal. Jūs iš tikro norite pasiekti iškeltus sau tikslus ir viską užbaigti. Jūs prašote vis naujų ir naujų galimybių, vėl ir vėl, kol nepajaučiate, kad pagaliau baigėte duotą evoliucijos fazę.

Kas kartą, kai jūs ateinate čia į fizinį kūną, uždanga nusileidžia ir jūs jaučiatės tarsi spąstuose, atkirsti nuo visko, visiškai pasinėrę į iliuzijų pasaulį. Daugelio žmonių gyvenimai šioje planetoje žinomi kaip sunkaus darbo ciklai, nes žmonių, gyvenančių Žemės paviršiuje, sąmonės lygis nukritęs iki paties žemiausio tankumo lygio, yra iškraipymų ir atsiskyrimas nuo dieviškumo principų. Šioje planetoje žmonija kiek įmanoma buvo atskirta nuo Aukščiausios Sąmonės, gautos ir išmoktos pamokos, įgyta patirtis ir žinios yra neapsakomi ir brangūs. Šviesos realybės esybių, žvaigždžių brolių ir civilizacijų, egzistuojančių Žemėje aukštesniuose lygiuose, didžiulių pastangų dėka dabar viskas palaipsniui keičiasi. Jūsų savitumas trečiame išmatavime – eksperimentas, kuris turėjo parodyti, kaip siela elgsis, absoliučiai užmiršusi savo Dievišką prigimtį. Visi, kas yra fiziniuose kūnuose, savanoriškai sutiko dalyvauti šiame kosminiame eksperimente, kitaip jūs čia negalėtumėte atsirasti. 

Didysis eksperimentas, kuriame jūs su tokiu entuziazmu nusprendėte dalyvauti, ir kuris pritraukė būtybes iš kitų galaktikų ir pasaulių, turi savo pradžią ir pabaigą, ir yra prasidėjęs prieš milijonus metų. Šis eksperimentas Žemės žmonėms padėjo formuojant stiprias ir bebaimes sielas. Todėl Žemės sielos gali būti pakeltos į žymiai aukštesnį dieviškumo lygį. Jums yra paskirta tai pademonstruoti visai Visatai ir tapti mokytojais naujai civilizacijai.

Kai tik jūs tapsite nuolankūs Dievo Valiai, jūsų paskirtimi taps būti tarp žymiai reikalingesnių sielų šioje ir kitose galaktikose. Žemės planeta, kuri išgyveno tiek skausmo ir tamsos, greitai bus pakelta į žymiai aukštesnį meilės ir šviesos lygį, yra kaip pavyzdys to, ko galima pasiekti mokymuose. Tiesą pasakius, nėra daugiau tokios vietos, kaip Žemės planeta. Jūs galite didžiuotis, kad esate Žemės gyventojai. Jūs užtektinai kentėjote ir dabar jums laikas namo. Mes patiriame neįprastą jaudulį, įsivaizduodami, kaip mes jus pasitiksime ir apkabinsime.

Priklausomai nuo išsivalymo ir sielos praeities traumų, dauguma iš jūsų aptiko pas save nepakankamą pasitikėjimą Dievu ir Dvasia. Jūs jaučiate tarsi buvote išduoti ir palikti savo dabartyje ir kituose įsikūnijimuose, ir kad jūs įeinate į kažkokią baisią vietą. Tai centrinis taškas to, kas buvo sąmonės pirmapradžio kritimo dalimi. Jūsų pirmapradis išsiskyrimas su Dievišku Šaltiniu sukūrė skausmą. Skausmas sukūrė tokį pasaulį, kuriame jūs gyvenate dabar. Atskyrimas buvo būtinas kaip neatskiriama eksperimento dalis, kad pasireikštų individualumas.

Šiandien jūsų užduotis yra vėl patikėti savo Dieviškumu, pakeisti mąstymą ir mintis, kurios atsirado tokio ilgo išskyrimo su Dieviškumu rezultate. Visata yra geradarė ir geranorė sąmonė, ji gali įvykdyti bet kokį jūsų norą, kai tik jūs pradėsite „pasitikėti". „Kritimas" prasidėjo nuo to, kai keletas įsikūnijusių sielų pradėjo uždavinėti klausimus, ar iš tikro Dievas visada duos tai ko tu jį prašai. Po kelių milijonų metų, kai jūsų Kūrėjas jums duodavo viską, ko jums reikėjo, žmonės pradėjo galvoti, o kas atsitiks, jei visa tai baigsis. Ir jie sau leido „sąmonės kritimą", t.y., o kas jei Dievas baigs juos aprūpinti viskuo ir jiems patiems reiks rūpintis savimi. Ši ardanti koncepcija, kurios pradžioje laikėsi keletas žmonių, vėliau paplito masėse.

 

Nepasitikėjimas pagimdė baimę, kuri po to darėsi vis didesnė ir didesnė, kol vėliau visa žmonija atstūmė savo dieviškąją prigimtį. Toliau jums žinoma iš istorijos.

 

Palankumas Dievo Valiai reiškia sielos atgimimą. Pirmiausia savyje reikia atstatyti  pasitikėjimą. Tam reikia pasiryžimo ir drąsos. Išėjimas iš uosto, kuris jums gerai žinomas, į nežinomybės vandenyną yra pirmas žingsnis pasitikėjimui. Leiskite jūsų širdžiai išgirsti jūsų sielos šauksmą ir jūs sužinosite kokį kelią turite pasirinkti. Jūs sužinosite koks yra tikras jūsų tikslas, su kuriuo jūs atėjote į šią planetą jos pagreitėjimo ir vystymosi periode.

Visa žmonija duotuoju laiku praeina šį evoliucijos etapą. Negali būti gėdos dėl kurso pakeitimo, kadangi visi jūs turite vienodus rezultatus. Jūsų dabartis gali atrodyti skirtingai, bet visi jūs einate vienu keliu. Pasitikėjimo trūkumas ir atskyrimas nuo Šaltinio, sukūrė šį ilgą, ilgą kančių kelią. Dabar atėjo laikas atgimti, atstatant pasitikėjimą ir  mylint save.

Kada jūs pagaliau pasakysite: „Aš leidžiu sau atsitraukti nuo savo neteisingų įsitikinimų ir baimių, pasitikiu procesu, nesvarbu koks skausmingas jis nebūtų", – jūs darote pirmą žingsnį. Kada jūs drąsiai pažvelgsite į savo nelaimes ir dirgiklius, tai taps ne taip skausminga, kaip jums atrodė anksčiau. Jūs pradėsite suprasti Visatą ir savo gyvenimą su nauju išgyvenimu ir minkštumu, kova, kuri valdė visą jūsų gyvenimą, susilpnės.

Vieną kart, nugalėję savo baimes, viskas jums atsivers ir jūs galėsite daryti viską be kokių nors apribojimų.

Niekas daugiau jūsų negalės sulaikyti. Jūs žinosite, kad  Visata, kurios jūs bijojote tokį ilgą laiką, gali jums duoti viską, ko jūs pageidausite ir viską ko jums reikia. Tą, ką jūs vadinate nuodėme, aš vadinu atsisakymas tikėti Dievu, tai paskutinis dalykas kurį jums reikia nugalėti.

Kai tik jūs įeisite į „pilno pasitikėjimo" būseną, Visata sureaguos momentaliai ir pradės jums duoti viską kas būtina.

Iš tikro, Dievas nenori jus išbandyti, jis jus myli ir jo meilė yra besąlyginė. Kai tik jūs savyje atveriate nuolankumą, apie kurį mes kalbėjome, Visata pradeda pateikti jums galimybes ir situacijas, būtinas tam, kad jus subalansuoti ir išgydyti visam laikui. Su didžiule nuostaba jūs greit pastebėsite, kaip greitai Visata atsako į jūsų užklausas, jei jūs paklūstat Dieviškai Valiai.

Atverti save Dievo Valiai galima tik per susitaikymą. Dievo Valia tai, kas jums būtina, kad praeiti kelią namo. Sielos turi suprasti, kad prieš tai, kai jos gali būti paimtos specialiais meistrais iniciacijai ir vystymui, pradžioje turi praeiti pirmą Mokytojo El Morijo išbandymą, kuris testuoja Dievo Valios palankumui. Jei jūs iš tikro nusprendėte imtis atsakomybės savo dvasiniam atgimimui ir pakylėjimui, bet nenorite palankumo Dievo Valiai, tai kaip jūs ruošiatės praeiti visus kitus išbandymus? Visi kiti mokytojai negalės dirbti su jumis, kol jūs nesuprasite žydro spindulio visų aspektų.

Kuo daugiau žmonių atsikratys savo baimių, tuo bus lengviau kitiems, einantiems paskui juos, tuo keliu. Jei norite žinoti, kaip jūs galite padėti savo planetai – atsikratyti baimės, su Meile priimti tai, kas vyksta aplink jus ir nustoti teisti kitus. Kuo daugiau jūs praktikuositės, tuo greičiau ateis sėkmė. Pirmiausiai reikia išvalyti save.

<…>

Su jumis kalbėjosi Adama, Aukščiausias Teloso Žynys.


Peržiūrų: 4188 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.2/5
Viso komentarų: 161 2 »
0  
1 qaz   (12.12.2011 12:32) [medžiaga]
nu gerai pasirodo ta sviesos juostele, bet tuo pirmiause susirupina kas... nu ir tada prasideda visokios kalbos, kad nukreip nuo jos kaip sakoma vilkai aviu kaily ir kas juos supaisys :)

0  
2 Almiasas   (12.12.2011 15:25) [medžiaga]
Ech, skaitau, skaitau šitą tekstą, ir nuolat jaučiu tokį žynio nekonkretumą...
Man, kaip vis dar esančiai 3D pasaulio būtybei, reiktų kažko konkrečiau smile

Ar čia nekonkretumai atsiranda todėl, kad 4D arba 5D pasaulio būtybės kalba savo metodais, kurie nėra gerai tinkami 3D pasaulio būtybėms? Tai kodėl jiems, kaip protingesniems, neadaptuoti visko mūsų 3D supratimui ?

Kad su savimi reikia dirbti - visiškai sutinku. Bet kalbant apie aukštesnių matmenų sielos įsikūnijimą 3D materijos kūne, pasakyčiau tokią analogiją:

Daug kas mėgsta retkarčiais nusipirkti vieną kitą loterijos bilietą. Ir kaip malonu patampa, kuomet laimi! Ar ne analogiškai yra su mūsų sielos įsikūnijimu - sielos tiesiog nusprendė sudalyvauti keistoje loterijoje - 3D materijos gyvybės cikle. Tai kam mums anksčiau laiko spėlioti, koks gali būti laimėjimas - jis būtinai paaiškės, kai išeisime į kitą išmatavimą smile O dabar tiesiog džiaukimės, kad esame šiame išmatavime, darykime gera kitiems, ir nesukime galvos dėl to, kas tikrai paaiškės, kai paliksime šį 3D pasaulį smile

0  
3 virgis   (12.12.2011 16:04) [medžiaga]
O galvos sukti kaip tik ir nereikia, paleisk tą savo ego, jei gali ... Atverti širdį ir su ja bendrauti, štai ko čia mokoma. Jis neskirtas Ego ir jo palaikymui, o skirtas tiems kas tikrai nori eiti pakylėjimo ir tiesos keliu...

0  
4 Almiasas   (12.12.2011 16:15) [medžiaga]
Na aš tikrai nesu prisirišęs prie savo ego...
Bet kaip negalima stipriai prisirišti prie savo ego, lygiai taip pat negalima prisirišti prie tokio dalyko, kuris vadinamas Tikro tikėtojo sindromu.

Plačiau: http://lt.wikipedia.org/wiki/Tikro_tik%C4%97tojo_sindromas

0  
5 virgis   (12.12.2011 16:31) [medžiaga]
Nejaugi tik vienas ir tas pats Karlosas.... viską galima pagrįsti tik tuo žmogeliu???
Bet ne tai svarbiausia. Tu juk čia, reiškia ieškai to, ko nerandi kitur, kažkas čia tave traukia...
O protas priešinasi, tai natūralu, vidinė kova dabar vyksta pas daugelį..... heart

0  
6 qaz   (12.12.2011 17:46) [medžiaga]
tai tipo ir mane cia traukia istikruju tai as cia del kitko pvzd.. info cia toke keista ir kokias isvadas padarau va kas man ydomu, kaskiek, nu tai kaip pvzd... cia man nu sory jai ka tai beveik visa info kaip ir sakiau keista taip sakant :) cia tik dalis mozaikos galima ir taip pasakyt, manipuliacijos, bet ner to blogo kas neiseitu y gera nu va taipsakan ismasciau :)

0  
7 Vicarious   (12.12.2011 22:59) [medžiaga]
Patiko. Kartais reikia simtus kartu vel ir vel isgirsti, kad laikas paleisti savo baimes ir tik tada pradedi suvokti. Gera, kad yra Mylinciu butybiu ,kurios mums vis ta primena.

0  
8 IGO   (13.12.2011 10:02) [medžiaga]
Pastebejau,kad pastoviai reikia ar tai skaityti ,ar kitaip dometis,nes ziurek-jau ir esi DIENOS SAPNE-darbas,buitis...ir t.t.t.t
Kiekviena informacija gera-nes judejimo vektorius tas pats: i +"sa

0  
9 Violeta   (13.12.2011 16:52) [medžiaga]
Nuostabus laiskas....aciu ,mielas VIRGI...
MASLOVO NAUJAUSIAM LAISKE RASOMA,KAD JAU PABUDO RUSIJOS zmones,iseje i gatves...
nuostabu....viskas tuoj stipresir greites......Karlos Diaz,kuri jau net 16 metu kontaktuoja su plejadieciais,,sake,kad net patys plejadieciai niustebe tokiu milzinisku zmonijos tobulejimo tempu.....

0  
11 virgis   (13.12.2011 22:44) [medžiaga]
Karlos Diaz yra jis, o ne kuiri... nedidelė pastabėlė.

0  
10 Vytautas   (13.12.2011 18:48) [medžiaga]
Siūlyčiau paskaityti http://www.eniology.org/kniga-eniologiya.html . Pats tik pradėjau, bet gan įdomu ir kažkaip žemiškai realu.

1-10 11-15
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0