Antradienis, 23.04.2024, 12:10
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Kovas » 1 » Akašu kronikos Apie 2013 m. kovo mėnesio energijas
18:14
Akašu kronikos Apie 2013 m. kovo mėnesio energijas

Energija šį mėnesį labai draugiška. Dėl šios draugiškos atviros energijos šį mėnesį labai svarbus tampa bendravimas. Turėtų atsirasti stipresnis nei įprastai pojūtis, kad žmonės yra susiję vienas su kitu. Yra svarbiau, negu kada nors anksčiau, – pripažinti tą tarpusavio sąryšį. Tas teisinga jūsų asmeniniame lygyje – santykiuose tarp jūsų ir jūsų draugų bei jūsų šeimos narių. Tas taip pat yra teisinga ir globaliame lygyje – santykiuose vienos šalies su kita, vienos vyriausybės su kita. Tas teisinga ir santykiuose tarp asmenybės bei visuomenės bet kuriame lygyje.

 

Šį mėnesį darykite viską, kas nuo jūsų priklauso, kad bendraudami elgtumėtės atvirai ir nuoširdžiai. Bet kokio kontakto metu kalbėkite ir klausykitės neapsimetinėdami. Jau anksčiau Saugotojai ne kartą kalbėjo apie tai, kaip svarbu būti nuoširdžiam pačiam su savimi, vadinasi, ir su visu pasauliu, kuris jus supa. Kovo mėnesį ši bendra tiesa, kuri visuomet yra teisinga, įgyja ypatingai svarbią reikšmę. Šį mėnesį galite patirti, kad jei nebūsite nuoširdūs su pačiu savimi, neigiamos pasekmės ateis greičiau ir bus jums sudėtingesnės, negu tai buvo praeityje. Jūs galėsite labai lengvai atskirti nenuoširdumo pasekmes. Taip pat, jeigu jūs būsite nuoširdūs su pačiu savimi ir tais, kurie jus supa, sąžiningi ir atviri visame, ką darote, jūs gausite daugiau galimybių pagerinti savo gyvenimą, negu tai buvo anksčiau. Tai yra, jūs ne tiktai galite būti nubausti už tai, kad buvote nenuoširdūs, bet jūs taip pat galite būti apdovanoti teigiamomis pasekmėmis, jeigu šį mėnesį būsite sąžiningi ir atviri.

 

Ieškokite galimybių užbaigti nesusipratimus. Ieškokite galimybių pasakyti tai, ką jūs iš tiesų turite omenyje. Pasirūpinkite šį mėnesį tuo, kad rastumėte laiko ir iš tiesų įsiklausytumėte į savo širdį ir protą. Įsiklausykite į savo vidinį balsą. Įsitikinkite tuo, kad jūs iš tiesų suprantate, ką būtent tą jaučiate ir kodėl tą jaučiate. Įsitikinkite, kad jūs suprantate savo motyvus, suprantate, kokie būtent jie yra. Kitų klausykitės taip pat labai dėmesingai. Pasistenkite iš tiesų juos suprasti, o ne tiesiog išklausyti žodžius, kuriuos jie pasako. Klausykitės su empatija. Įsitikinkite, kad suprantate patys save ir esate nuoširdūs su savimi. Tada būti nuoširdžiais su kitais bus palyginti lengva. Jeigu jūs jaučiate savo širdį ir protą, tai suprasite, ką būtent jums reikia pasakyti. Nuoširdus bendravimas – labai svarbi energijos rūšis, kurią būtina panaudoti ir su kuria labai svarbu dirbti kovo mėnesį.

 

Bendra energija taip pat turi labai palankų ir malonų judėjimo pirmyn jausmą. Bet įvykiai neturi judėti pirmyn, kaip traukinys ar automobilis; jie turi bėgti kaip šunelis, sekantis pėdsakais. Jums verta pabandyti eiti šalutiniu keliu ir patirti kažką naujo, bet visumoje svarbu, kad jūs tęstumėte judėjimą pirmyn. Galbūt, kelyje jums teks ieškoti kūrybiškų būdų ar padaryti spontanišką veiksmą, bet šį mėnesį jūs turite tęsti judėjimą pirmyn.

 

Kokiomis veiklos rūšimis, kurios padėtų susiderinti su energija ir gauti iš to daugiausia naudos, mes galime užsiimti šį mėnesį?

 

Šis mėnuo bus iš tiesų naudingas kasdieniniam darbui su savimi, kasdieninei savęs kontrolei. Tam galite vesti užrašus popieriaus lape ar kompiuteryje, ar tiesiog tuo užsiimti apmąstymuose pasivaikščiojimų metu.  Kad atrastumėte patikimą kontrolės būdą ir galimybes išsiaiškinti padėtį, užduokite sau keletą esminių klausimų, kuriuos jūs užduodate sau kasdien. Tarp jų gali būti tokie klausimai: „Kaip aš šiandien jaučiuosi? Kas mane labiausiai neramina? Kas man padarė šiandien didžiausią įspūdį? Kodėl? Ką man daryti su tuo, kas mane neramina? Ką man daryti su tuo, kas padarė man stiprų įspūdį? Kam iš aplinkinių reikia mano dėmesio?" Tai tik pavyzdžiai. Yra daugelis kitų klausimų, kuriuos jūs galite užduoti, ir tai priklauso nuo to, kas jūs esate ir kas jums svarbiausia. Kasdien užduokite sau maždaug keturis-penkis klausimus, kurie padės suprasti, kur jūs esate, ir visą laiką žinoti, kas jaudina jūsų širdį bei protą. Taip jums bus žymiai lengviau tapti nuoširdesniais, ir tai padės pajudėti į priekį jūsų gyvenimiškų problemų sprendime.

 

Antra veiklos rūšis, kuri gali būti naudinga, – tai idealios harmonijos paieška. Harmonija atsiranda ne tada, kai skamba vienodos natos, bet kai įvairios natos gerai susiderina. Žmonių santykiuose harmonija atsiranda tokiu pat būdu. Kai atsiranda kokie nors neharmoningi santykiai, sėskite ir pagalvokite, ką jums būtina padaryti, kad jie taptų harmoningi. Ar jums reikia atsitraukti toliau? Ar jums reikia prieiti arčiau? Ar jums reikia ką nors pasakyti? Ar yra klausimas, kurį jums būtina užduoti? Pagalvokite, ką būtina iš jūsų pusės padaryti, kad pasikeistų santykiai, kad jie išjudėtų į gerąją pusę ir harmoningai vystytųsi. Šį mėnesį jūs negalite leisti sau būti neapibrėžtumo būsenoje. Jūs negalite leisti sau vilkinti ar atidėlioti konflikto sprendimą. Labai svarbu rasti būdų atsigręžti veidu į sudėtingą dinamiką santykiuose. Jūs nebūtinai turite gauti atsakymus į visus klausimus. Iš tiesų, daugeliu atvejų jūs ir negalėsite gauti atsakymų į visus klausimus, kol su kuo nors nepasikalbėsite. Susitaikykite su tuo, kad negalite rasti sprendimo iš karto, bet svarbu pradėti dialogą. Pasistenkite nebūti pasyviu, o veikti, net jei šie veiksmai visai nereikšmingi. Raskite būdų elgtis su kiek galima didesniu gailestingumo, meilės ir užuojautos laipsniu, kaip tik įmanoma. Ir jums kaip anksčiau bus svarbu kelti problemas, kurias būtina aptarti, kiekvieną kartą, kai atsiranda tokia galimybė.

 

Ar egzistuoja dar kas nors, ko mes turime vengti šį mėnesį, kad gautume didžiausią naudą iš energijos?

 

Yra du dalykai, nuo kurių reikėtų susilaikyti šį mėnesį. Pirmasis dalykas, kurio jums reikėtų pasistengti nedaryti – tai nežiūrėti pernelyg stambiu mastu ir neskirti pernelyg daug dėmesio bendram padėties paveikslui. Nežiūrint į tai, kad tarp žmonių įvairiausiuose lygiuose egzistuoja dinamiškas draugiškas ir atviras bendravimas, daugelio jūsų asmeniniame gyvenime yra pakankamai problemų, kurias reikia įveikti, ir, jeigu jūs pabandysite įsigilinti į didžiules kolektyvines problemas ir mėginsite jas spręsti, tai labai greitai „paskęsite", ir jos jus „įsiurbs". Stebėkite, kad pirmiausia tvarkytumėte savo pačių reikalus. Būtina pasirūpinti, kad skirtumėte kiek galima daugiau dėmesio savo pačių įtakos sferai, o jau po to galvotumėte apie globalias socialines problemas ir visuomeninius pokyčius.

 

Kai kurie iš jūsų dirba komandoje, kur dedamos kolektyvinės pastangos, todėl jūs neišvengiamai galvosite apie bendrą paveikslą kaip apie savo darbo dalį. Tačiau maksimaliai naudojant šio mėnesio energijos visas nuostabias puses, jūs pajusite, kas yra efektyviausia pačiuose apatiniuose lygiuose. Visas žmonių giminės žavesys yra tame, kad jeigu jūs darote viską, kas nuo jūsų priklauso pačiuose žemiausiuose lygiuose, tai aukštame lygyje viskas darosi automatiškai. Todėl verta pasirūpinti tuo, kad jūs kaip galima daugiau dėmesio skirtumėte kasdieniniams santykiams ir savo gyvenimo dinamiškumui, o jau po to – bendriems dalykams.

 

Antras dalykas, kurio jums reiktų susilaikyti – tai vengti situacijų, kuriose jūs kaltinate kitus žmones už tai, kaip jūs kažką suvokiate ar jaučiate, ar kai jūs leidžiate kitiems žmonėms kaltinti jus dėl to, ką jie suvokia ar jaučia. Dažnai, kai esate nusiminę ar patiriate gilius ir stiprius jausmus, tai išplaukia į paviršių dėl kažkokio įvykio, vaidinančio katalizatoriaus ar „kabliuko" vaidmenį tuo momentu. Kažkas kažką pasakė ar padarė jūsų kasdienoje, ir tai sukėlė jums stiprius ir gilius jausmus, iškilusius iš pasąmonės gelmių. Jeigu nesate apdairūs ar nepakankamai rūpinatės savimi, lengvai gali kilti mintis, kad šių gilių pergyvenimų priežastis yra tas įvykis, kuris suvaidino „kabliuko" vaidmenį, o ne seni susikaupę jausmai, iškilę dabar į paviršių. Tiesa yra ta, kad šie gilūs ir stiprūs jausmai visada eina iš jūsų pasąmonės gelmių. Jų ištakos yra jūsų praeityje, kai jums buvo apmaudu ir skaudu.

 

Kai jausmai jus įtraukia, svarbu, kad jūs naudotumėte metodus, kuriuos mes minėjome anksčiau. Įsiklausykite į savo širdį ir protą. Duokite laiko atsigauti ir užduokite sau klausimus, kurie padės suprasti, kokie slegiantys įvykiai jūsų praeityje atima visas jūsų jėgas šiuo momentu. Jeigu jūs galite suprasti ir atskirti tuos jausmus nuo dabartinio atvejo, tai neleis jums dabartinio konflikto paversti drama. Tai neleis jums kaltinti kitų žmonių dėl to didžiulės jėgos jausmo, kurį jūs patiriate, ir padės jums išvengti kaltinimų dėl tų jausmų, kuriuos patiria kiti žmonės. Jūs turite dėmesingai įsiklausyti į save ir būti sąžiningais bei nuoširdžiais savo jausmuose. Negalvokite ir neįsivaizduokite, kad tų jausmų ištakos dabartinėje situacijoje. Kai jūs prislėgti, jūsų jausmų šaknys beveik visada jūsų praeityje. Ir tik jūs galite tai pamatyti ir išgyti iš šios seno įvykio senos „negandos".

 

Atliekant šį darbą, jums svarbu laikytis toliau nuo tų žmonių, kurie nenori prisiimti atsakomybės už savo patiriamus jausmus. Šį mėnesį raskite būdą būti sąžiningais savo pozicijos ir savo poreikių atžvilgiu, bet būkite taip pat sąžiningi atžvilgiu to, ką matote kitame žmoguje. Jeigu žmogus nenori sąžiningai ir pagarbiai kalbėti, tiesiog pasišalinkite. Jeigu jūs nesate pasiruošę suvaldyti konflikte to, kas atsiranda dėl kito žmogaus dalyvavimo, atsitraukite į šalį ir duokite laiko. Neapgaudinėkite savęs, galvodami, kad viską ištaisysite, jeigu kitas žmogus prie jūsų neprisijungs, beiieškant sprendimo.

 

Tai antras dalykas, kurio reikėtų vengti. Svarbiausia, venkite dramos. Šiuo atveju, tai reiškia vengti situacijų, kai jūs ar kitas žmogus perneša į dabartį savo senas, neišspręstas problemas ir sužeistus jausmus.

 

Ar yra dar kažkas, ką Saugotojai norėtų pasakyti apie 2013 metų kovą?

 

Taip. Yra dar vienas dalykas, kurį būtina žinoti apie šį mėnesį, yra tame, kad daugelis jūsų „išmušti iš vėžių" kažko, kas panašu į kosminę energiją, sukurtą kolektyvinės energijos ir einančią iš 2012 metų gruodžio. Ir netgi net jei jūs apie tai negalvojate, visus jus palietė ši kolektyvinė energija ir su ja susiję lūkesčiai. Daugelio jūsų pasąmonės gelmėse įvyko labai didelis poslinkis. Dviejų mėnesių eigoje po 2012 –ųjų jus veikė kosminis adrenalinas, kuris persmelkė visą jūsų sistemą. Jūs praėjote daug pasikeitimų ir jūsų sąmonė plėtėsi per pastaruosius du mėnesius. Kovo mėnesį daugelis jūsų gali pajusti, kad permainų lavina juos „permušė".  Net nežiūrint į tai, kad Šiaurės pusrutulyje pavasaris asocijuojasi su kylančia energija, daugelis iš jūsų pasijus didelėje tyloje, vienatvėje ir ramybėje, viskas tekės lėčiau, ir viskas bus giliau jaučiama. Kai kuriems gali atsirasti prislėgta  būsena. Jeigu taip atsitiks jums, nesijaudinkite. Tai adaptacijos prie pastarųjų pokyčių proceso dalis.  Geriausia, ką galite padaryti – truputį pailsėkite. Netgi jeigu dienos valandomis būtų svarbu išlikti sąžiningu ir atviru bendravime, būti kontakte ir būti susijusiam su pasauliu aplinkui, reikia pasirūpinti turėti pakankamai laiko miegui ir laiko pabūti tyloje, esant būtinumui. Jūs būtinai turite leisti savo kūnui, savo pasąmonei ir savo energetiniam laukui atsipalaiduoti po 2012 metų ir visų su jais susijusių lūkesčių „slėgio".

 

Išvertė Eugenija

Peržiūrų: 2899 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/2
Viso komentarų: 8
+3  
1 Gėlė   (02.03.2013 00:22) [medžiaga]
Lai šie žiedai į užmiršimo taurę
Skandina aitrų nerimą širdies,
Išlikus žiedu sužydėk iš naujo,
Ir niekas Tavo laimės nepalies.

Atbėkit laimingos minutės ir glauskitės mums prie širdies, – lyg pūkas lengvutės...
Te liejasi mintys, svajonės ir viltys, kaip tyras sidabro lietus...
Atbėkit laimingos minutės ir viltys –
Gyvenimu džiaugtis ir laime dalintis kartu :)

0  
2 jugnele   (03.03.2013 15:47) [medžiaga]
Dalinuosi wink
"Dabar tep reikalai issideliojo :
vejas sukeltas tam,kad debesys lektu kaip pagreitintam kine,ir kad ju nespetu apgadinti gerosios jegos.Tai dabar vejukas siauteja visur,gena debesis,o is pastaruju jau jokios naudos.Operacija 'NAUJIEJIE METAI Lietuvoje-2' zlugo dar karta !!!
Daugelis is musu ivairiose salies vietose mate danguje melynus plysius,grazius,baltus debesis...Tai geras zenklas-rodantis,kad dangus jau paveiktas geruju jegu taisosi,grazindamas debesis,valydamas dangu nuo srutu.Vis daugeja vietu Lietuvoje,kur CHEMTREILAI neisbuna ilgiau danguje,kaip 20min...Tai pirmas pavasario zingsnis,kuklus mums-ir milziniskas smugis globalistams,kurie nori ibauginti zmones 'SELSTANCIA STICHIJA',ir tuo paciu stengias zmones pasijausti nejegiais pries tai.Laikai keiciasi,mes augam ir stiprejam,mes nebijom nieko-ir tai jau gasdina musu parazitus.Uz melyna dangu ! Visiems geros,grazios savaites ir prasmingu darbu !"

0  
3 Doremi   (03.03.2013 21:48) [medžiaga]
ar jum neatrodo kad ta sąmokslo teorija jau per daug eskaluojama
juk visi gyvena žemėje, kvepuoja tuo pačiu oru, argi nuodys patys save ,tie kas tai sugalvojo?o gal manote kad jie jau bunkeriuose gyvena biggrin

0  
5 Almiasas   (04.03.2013 13:15) [medžiaga]
Tikrai taip, Doremi smile Ir aš taip norėjau pasakyti - ne bet kad gi dvasingi viską žino geriau, ką tokiems sakysi smile

0  
4 Milda   (04.03.2013 12:37) [medžiaga]
Gal jie sau priesnuodziu kokiu turi ???  biggrin

+1  
6 Sanandana   (04.03.2013 15:25) [medžiaga]
Pritariu 2 jungele. Dangus liekvieną dieną purškiamas chemikalais. bet.. yra geras priešnuodis - ACTAS. pagarinkime actą lauke ir patys įsitikinsite kaip valosi, tampa mėlynu, dangus.

0  
7 Almiasas   (04.03.2013 16:59) [medžiaga]
Na yra ir racionalių pastebėjimų dėl acto, kad jis tikrai niekaip nepadėtų:

http://depletedcranium.com/how-to-kill-chemyrails-with-vinegar-yeah-people-believe-this/
http://rationalwiki.org/wiki/Chemtrails

0  
8 Gintaras   (04.03.2013 17:00) [medžiaga]
Be acto labai gera poveiki turi ORGONITAS. Suvedus i google yra labai daug jo nuotrauku ir gamybos budu.
Galbut kai kam bus labiau priimtimesnis Orgonito variantas, ves tai visiems gerai zinomas piramides, kristalu ir metalo poveikis. Be to atrodo kaip meno kurinys.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0