Ketvirtadienis, 28.03.2024, 15:41
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Rugpiutis » 2 » Akašu kronikos Apie 2013 m. rugpjūčio mėnesio energijas
06:27
Akašu kronikos Apie 2013 m. rugpjūčio mėnesio energijas

Šis mėnuo atneš jums ramybės ir vidinės tuštumos pojūtį. Ši tuštuma atsiranda ne veltui. Jos nebus galima apibūdinti nebuvimą kaip ko nors. Visiškai atvirkščiai, ji sukels gilų energijos ir ryšio pojūtį. Šiam mėnesiui būdinga gilaus dvasingumo nuotaika. Tam tikru laipsniu tokį pojūtį sukels dvasinis augimas, kuris aktyviai vyksta nuo 2012 metų. Naujas pojūtis susijęs su savos asmenybės vystymo darbu, kurį daugelis jūsų atlieka, norėdami tapti labiau mylintys, širdingi ir šviesūs. Tai atsakomoji reakcija. Mes atvėrėme tai sau visi kartu kaip vieninga žmonijos šeima.

Ši energija taip pat padės jums tolimesniame vystymesi. Ji paruoš jus susitikimui su laukiančiais išbandymais. Per artimiausius metus žmonija susidurs su keliais dideliais istoriniais įvykiais, kurie privers susimąstyti apie supantį pasaulį, apie prievartą ir globalizaciją. Susidūrus su tokiais išbandymais, mums, kaip vieningai žmonijos šeimai, prireiks gilaus dvasinio pagrindo, sukurto meilės energija. Diena iš dienos jums teks pergyventi gilios užuojautos ir bendrumo jausmus. Daugelis jūsų jau ilgą laiką dirba šia kryptimi, keldami savo asmeninio išsivystymo lygį. Šis mėnuo, 2013 metų rugpjūtis, bus tam tikros rūšies pertrauka prieš naują darbo etapą.

Šį mėnesį kiekvienam iš jūsų savo gyvenimo kelyje bus svarbu įvaldyti dvasinio ryšio energiją. Pats laikas pamąstyti apie savo gyvenimą. Atėjo laikas įžvelgti pamokas, kurios įkvėps jus ieškoti palankių galimybių, pažadinti gilesnes emocijas, o taip pat pasitikėjimą artimu, atveriant jam savo širdį. Šį mėnesį bet kuri dvasinga mintis, pagrįsta meile, taps jums suprantamesnė. Visaapimantis atleidimas, kantrybė, išmintis, užuojauta ir kiti panašūs jausmai suskambės vieningu akordu, kad palaikytų jus ir padėtų jums tapti geresniais ir stipresniais.

Šis mėnuo gali tapti didžiojo išgijimo ir augimo periodu asmeniniame lygyje daugeliui jūsų. Taip pat šis laikas gali tapti jums išbandymų periodu: jeigu jūs slepiate dalį savęs nuo savęs paties (jeigu jus kankina kokia nors graužatis, o jūs dar nepasiruošę išgyti arba nenorite giliai pasinerti į savo prigimties esmę), tai šį mėnesį jūs atsidursite giliame vidiniame konflikte. Nusileis neįtikėtina malonė. Atsitiks taip, tarsi Viešpats nusileis jus palaiminti, ir prieš jus iškils pasirinkimas: atsiduoti Viešpaties malonei ir gauti jo palaiminimą, ar jį atmesti, pasistengti nuslėpti savo pergyvenimus ir, vadinasi, tapti bejėgiu iki mėnesio pabaigos.

Šį mėnesį į bet kokį išbandymą vertėtų žiūrėti kaip į dovaną. Vertinkite kaip palaiminimą bet kokią iškilusią problemą. Gaukite iš jos pamoką. Kiekvienoje situacijoje ieškokite nusileidusios Viešpaties malonės. Pats laikas persiimti  idėja, kad viskas gyvenime turi ypatingą prasmę. Bet koks, net, atrodytų, nereikšmingas įvykis jūsų gyvenime įvyksta dėl kažkokios priežasties, kad padarytų jus laimingesniu. Įvykiai jūsų gyvenime padeda jums tobulėti. Toks požiūris į gyvenimą visuomet teisingas, o 2013 metų rugpjūtyje tai taps pagrindiniu principu.

Ar yra kokie nors veiksmai, kurie mums padėtų geriausiu būdu panaudoti energiją šį mėnesį?

Taip. Dvasinis bei religinis veiklumas šį mėnesį jums gerai pasitarnaus. Neturi reikšmės, kokia tai bus veikla, ir su kokia religija tai bus susiję. Svarbu, kad jūs pasirinktumėte tą veiklos kryptį, kuri padeda jums pajusti meilę, supratimą ir užuojautą jus supantiems žmonėms. Pasirinkitą tą užsiėmimų rūšį, kuri sustiprins meilės ir gerumo jausmus jumyse. Neverta nueiti į filosofinius samprotavimus ar giliai pasinerti į apmąstymus. Nebandykite daryti įspūdį ar vaidinti publikai. Venkite veikti, kad kažkam įtiktumėte ar patiktumėte.

Priešingai, siekite tylaus gyvenimo būdo, vystant savo dvasinį pasaulį. Užsiimkite meditacija, maldų skaitymu, branginkite šiltus kantrybės ir atlaidumo savo artimiesiems pasireiškimo momentus. Gerai, jei būsite jautrūs bei nuolaidūs kitų žmonių atžvilgiu. Tačiau jūsų veiksmai turi kilti iš jūsų nuoširdžios, mylinčios širdies, o ne būti padiktuoti teisingo elgesio pagal religinius įsitikinimus taisyklių. Jeigu šį mėnesį jūs pasirinksite tokį kelią, tai jis taps tvirtu pagrindu galingesnei, visaapimančiai energijai gauti. Tokiu būdu, dvasinė bei religinė veikla taps jums didele parama.

Yra dar vienas patarimas, kuris jums šį mėnesį padės: iš anksto apgalvokite ištariamus žodžius, kad išgelbėtumėte padėtį ar išgydytumėte kažkieno širdies žaizdas. Pirmiausia, jums verta suvokti, kad patys jūs neatsakote už kažkieno išgijimą. Nesiimkite atsakomybės, manydami, jog jūs turite kitą išgydyti. Vietoj to įsivaizduokite, kad kiekvienos dienos pradžioje jūs surenkate į maišą dovanas, tarsi Santa Klausas, pripildantis savo raudoną maišą dovanų vaikams. Stenkitės kiekvieną dieną pradėti nuo to, kad, įsitaisę patogiai, jūs įsivaizduojate, kaip pripildote dovanų maišą energijomis ir mintimis. Į šį maišą su dovanomis jūs sudedate posakius, kuriuos planuojate panaudoti dieną, kad neštumėte palaimą ir meilę bet kuriomis aplinkybėmis.

Kai kurie šie posakiai gali būti apibendrinto pobūdžio, tie, kuriuos galima naudoti bet kurioje situacijoje, pavyzdžiui, padrąsinantys žodžiai: „Aš įsitikinęs, kad viskas, kas bevyktų, tik į gera". Taip pat jūs galite naudoti paplitusią praktiką – visuomet stengtis surasti žmoguje kažką gero ir sakyti jam ar jai apie tą gėrį, kurį jūs joje ar jame suradote. Tiks tokie pasakymai, kaip: „Tu atrodai nuostabiai su šia palaidine" ar „Man patinka tai, kaip gražiai tu bendrauji su žmonėmis". Tokios rūšies komplimentai, pasakyti nuoširdžiai, perteikia meilės jausmą, giliau paveikiantį širdį, negu komplimentai, pasakyti iš mandagumo. Jūs galite naudoti bendro pobūdžio posakius, jūsų apgalvotus iš anksto, kiekvieną dieną.

Be to, jūs dar galite iš anksto apgalvoti dienos planus. Ką šiandien pamatysite? Su kuo susitiksite? Su kuo atsitiktinai gali susikirsti keliai? Pradėdami savo dieną, skirkite keletą minučių tam, kad pagalvotumėte apie kiekvieną iš šių žmonių. Pagalvokite apie tai, dėl ko jiems tenka kovoti savo gyvenime, su kuo jie, galbūt, šiandien susidurs, ir kas jiems gali sukelti nuoskaudą ar rūpestį. Ypač pagalvokite apie tai, ką jūs galite jiems šiandien pasakyti, kad jų gyvenimas taptų šiek tiek geresnis. Suraskite žodžius, kurie sušildytų jų širdis ar padėtų jiems tapti stipresniais, įveikiant sunkumus. Jūsų posakiai turi būti paprasti, bet tinkantys konkrečiai tam žmogui, su kuriuo susitiksite. Jie neturi būti nei įmantrūs, nei pompastiški. Paprasti, nuoširdžiai pasakyti žodžiai gali padaryti daug stipresnį įspūdį, negu kokios nors poetiškos ar filosofinės sentencijos.

Žodžių jėga kasdieniniame gyvenime – tai tas, ko žmonija dar visiškai neįvaldžiusi iki šiol. Šį mėnesį jūs galite padirbėti su šiuo įpročiu, padarydami savo kalbą švelnesne ir nuoširdesne tokiu būdu, kad aplinkiniai galėtų persiimti sklindančia dvasine energija. Žodžiai gali atnešti gerumą, šypseną, apkabinimą, norą pasitikėti natūralia dalykų eiga ir užmiršti praeities nuoskaudas. Toks elgesys suteiks jums galimybę padėti aplinkiniams tapti geresniais, kas, savo ruožtu, padarys jus tobulesniu, o jūsų gyvenimą – laimingesnį.

 Ko reikėtų vengti šį mėnesį?

Šį mėnesį verta vengti didelių žmonių susibūrimų ir grandiozinių įvykių. Kai kurie iš jų bus neišvengiami, ir tai yra gerai. Aplamai, jeigu galima, rinkitės ramesnę aplinką ir paprastesnius santykius. Pavyzdžiui, vietoje to, kad eitumėte į vakarėlį, kur bus 50 žmonių, geriau pasikvieskite du ar tris artimus žmones draugiškam pokalbiui. Ieškokite būdų viską daryti paprasčiau. Jeigu pasikviesite į svečius draugų, neapsunkinkite savęs nepriekaištingų vaišių planavimu, geriau paruoškite lengvus užkandžius ar padarykite tą, kas jums paprasčiau. Šį mėnesį maksimaliai supaprastinkite savo gyvenimą. Vėlgi, viskas, ką jūs darysite, kad sukurtumėte erdvę švelnumui ir ramybei, išeis į naudą. Venkite tų užsiėmimų ir santykių, kurie komplikuoja jūsų gyvenimą. Tai pirmas dalykas, kurio vertėtų vengti.

Antra, neverta daryti kokių nors prielaidų. Jeigu kažkas apie kažką kalba, nedarykite prielaidos, jog jūs žinote, ką jis ar ji turi omenyje. Nemanykite, kad žinote, ką patiria kuris nors žmogus. Jeigu kažkas padaro klaidą, nelaikykite, kad jis apie jus nepagalvojo ar nesuteikė reikšmės tam, kas nutiko. Neverta daryti prielaidų apie tai, kodėl žmonės daro tą, ką jie daro, ir ką reiškia tas ar kitas poelgis arba posakis.

Daugelio šį mėnesį laukia kova. Gili vidinė kova, kurioje žmonės susiduria su paslėpta savo prigimties puse. Ir daug kas šį mėnesį darys klaidas, susijusias, galbūt, su žodžiais, ištartais ne vietoje, ar netaktiškais posakiais, kurių pavykdavo išvengti anksčiau. Daug kas bus konflikte su savimi. Jums yra svarbu nepilti žibalo į ugnį ir nedaryti kokių nors prielaidų, o taip pat nereaguoti negatyviai į pašnekovo posakius, kuris iš tiesų neturėjo omenyje nieko blogo.  

Kaip benuliūdintų jus jūsų išgirsta frazė, paimkite save į rankas ir pagalvokite, jog istorija čia nesibaigia. Nereaguokite šią minutę, palaukite ir užduokite klausimus tam, kad giliau suprastumėte pasakytus žodžius ar iškilusią situaciją, prieš suformuodami savo galutinę nuomonę. Venkite prielaidų, atiduodami pirmenybę gilesniam susidariusios situacijos išsiaiškinimui ir supratimui prieš tai, kai į ją sureaguosite.

Ar yra dar kažkas, susijusio su 2013 m. rugpjūčiu, apie ką Saugotojai norėtų papasakoti?

Šalia to, kad šiam mėnesiui būdinga visiška ramybė ir gilus, palaimingas dvasinis ryšys, jis taip pat neša meilę, persmelkiančią visą žmonių giminę. Ši meilė gali suteikti daugybę laimės akimirkų. Nėra reikalo būti pasipūtusiu ar paniurusiu. Jūs galite patirti neįtikėtiną džiaugsmą, pasilikdamas paprastu, geru ir jautriu žmogumi.

Ieškokite džiaugsmo momentų. Žaiskite su draugais ir mylimaisiais. Leiskite laiką su linksmais žmonėmis bei gyvūnais. Vaikai ir gyvūnai ypač mėgsta įvairiausius žaidimus, tačiau ir daugeliui suaugusių tampa geriau, besilinksminant tokiu būdu. Suraskite galimybių linksmybėms. Vėlgi, žaidimas – tai dar vienas būdas išlikti paprastiems. Žaismingumas savo esme atneša neįtikėtina paprastumą. Jame nėra nieko įmantraus. Jis nereikalauja planavimo ir gilių apmąstymų. Viskas paprasta. Jis kyla spontaniškai, kaip juokas.

Gerai, jei jūs sugalvojate sau linksmus ir aktyvius užsiėmimus. Tik įsitikinkite savo santykio su gyvenimu paprastumu. Nekomplikuokite situacijų. Būkite paprastesni, priimkite dalykus tokius, kokie jie yra. Ieškokite giluminio ryšio, bet nesistenkite jį atrasti jėga. Galų gale, leiskite sau plaukti pasroviui. Visas savo jėgas skirkite paprastumo ir meilės sukūrimui, ir nebandykite kontroliuoti to, kas vyksta aplinkui. Tuomet šis mėnuo prisipildys ne tik gilaus dvasingumo bei palaimos, bet ir džiaugsmingų akimirkų jūsų gyvenime. 

Išvertė Eugenija

Peržiūrų: 5335 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/4
Viso komentarų: 341 2 3 »
0  
1 Rasa   (03.08.2013 22:42) [medžiaga]
Ačiū! :-)

0  
2 Atmeankhera   (05.08.2013 01:38) [medžiaga]
heart Dėkoju heart

0  
3 Gėlė   (06.08.2013 17:58) [medžiaga]
Pa­sa­ko­ji­mas apie sa­ve, ki­taip ta­riant, biog­ra­fi­nė te­ra­pi­ja, yra la­bai ge­ra me­di­ta­ci­ja ir iš­si­va­ly­mas. Tai tik­rai pa­de­da. Ki­taip va­di­na­ma – biog­ra­fi­ne te­ra­pi­ja, kai žmo­gus apie sa­ve pa­sa­ko­ja nuo pat pir­mų­jų pri­si­mi­ni­mų.
O se­nat­vė­je at­si­ra­du­si pri­si­mi­ni­mų gau­sa jau yra skle­ro­zės reiš­ki­nys, nes kuo dau­giau pri­si­mi­ni­mų, tuo di­des­nė skle­ro­zė. Kad skle­ro­zė grei­tai ne­prog­re­suo­tų, žmo­gus ne­ga­li už­si­da­ry­ti na­muo­se.
Net moks­li­nin­kas ga­li sirg­ti Alz­hei­me­rio li­ga, nes jis nie­ko gy­ve­ni­me ne­kei­čia, dir­ba sa­vo dar­bą ir tiek. Kiek­vie­nas pri­va­lo at­ras­ti sau nau­jų da­ly­kų: rin­ki­te pa­što ženk­lus, ei­ki­te į su­si­bū­ri­mus, šo­ki­te ir dai­nuo­ki­te, ke­liau­ki­te ir su­si­pa­žin­ki­te su nau­jais žmo­nė­mis. Tai tik­tai bus nau­din­ga.
Kli­mak­sas ne šiaip duo­tas žmo­gui. Tai lai­kas, kai tu už­si­li­pi į sa­vo gy­ve­ni­mo kal­niu­ką ir vis­ką ap­žiū­ri iš vir­šaus. Tas lai­kas duo­tas su­pras­ti ir at­leis­ti.
is: http://www.skrastas.lt/?data=2013-08-06&rub=1065924821&id=1375718848&pried=2013-08-06

0  
4 Gėlė   (06.08.2013 18:37) [medžiaga]
o čia dar viena, ne visiems "patogi" svetainė:
www.tiesos.lt

0  
5 Aivanhova   (07.08.2013 07:39) [medžiaga]
Jo, kazkada teko paskaityti www.tiesos. lt, zemiski tiesos reikalai..Skaudu daug kas ten ir tiek.. Tai kitoks realybes veidrodis, ne delfinis..Atsiranda drasiu zmoniu.. Labai drasiu, sakyciau.
O as be viso kito, skaitau dabar Bransono "Siekti dangaus", kur kazkada, Gele, rekomendavai. Na, daug kas ten apie aviacija - patinka, nes tevuko hobis buvo megejiskas skraidymas skraidyklemis ir siaip nuotaikingai skaitosi..
Geros dienos!

0  
6 Gėlė   (07.08.2013 09:25) [medžiaga]
Džiugu girdėti kai tinka ir patinka, vis dar mokomės dažniau pakelti akis į dangų... gi rupjūtis žvaigždžių kritimo ir šiaip labai gražus-tinkamas metas naktimis pažiūrėti gerokai aukštyn :)

0  
7 Doremi   (07.08.2013 17:58) [medžiaga]
paskaičiau,gėle
patikimas tas skirkevičius yra, 
pati kaip žolininkė,iš kelių sakinių atskiriu apsišaukėlį, siekiantį pelno ar pripažinimo ar dar ko,net nežinau
tai va, aš negaliu teigti,kad anas man nieko naujo nepasako ir tai kas parašyta -mano ištikrinta
anaiptol, jo informacija yra ir nauja ir įdomi ir patikima
kaip ten su ateities kartomis-tai nedrįstu prognozuoti, jam gal geriau matyti

0  
8 laume   (07.08.2013 18:47) [medžiaga]
Paprasčiausia- jis gauna informaciją, kuri į Žemę eina daugiau kaip dešimt metų

0  
9 Aivanhova   (07.08.2013 18:47) [medžiaga]
Pgalvojau kaip tik, kaip ten Doremi sekasi :)
Ir apsireiske :))

0  
19 Doremi   (08.08.2013 14:14) [medžiaga]
azerbaidžano univero dekano su delegacija do laukia, ateinu skypėn kad pasiilgai,parašysiu

0  
10 Aivanhova   (07.08.2013 18:52) [medžiaga]
Tas Skirkevicius ziuriu placiai uzsimojes, ukiai, jei gerai supratau net trys ..
Bet va kaip grazu pas ji cia http://inulinas.webs.com/lelijos.htm

1-10 11-20 21-30
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugpiutis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0