Trečiadienis, 24.04.2024, 05:23
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2015 » Kovas » 8 » Akašu kronikos apie 2015 metų kovo mėnesio energijas
14:25
Akašu kronikos apie 2015 metų kovo mėnesio energijas

Šį mėnesį pajusite energijų susispaudimą. Įvykiai ir netgi laikas šį mėnesį bus tarsi supresuoti. Per trumpą laiko tarpą įvyks tiek daug įvykių, kad mėnuo pralėks labai greitai. Atsiras pojūtis, jog įvyko labai daug ir tuo pat metu tarsi nieko ypatingo neįvyko.

Šį mėnesį jūs galite pergyventi laiko deformacijos patirtį – akimirkas, dienas ar valandas, kai laikas tarsi išsitęsė arba, atvirkščiai, susispaudė. Todėl nepergyvenkite, jeigu prarasite laiko nuovoką arba pasirodys, jog atsiliekate. Nesijaudinkite šį mėnesį dėl terminų. Jeigu galima – tegul terminai būna lankstūs. Dauguma žmonių šį mėnesį nesusivoks laike. Bus naudinga atleisti žmonėms, jeigu jie vėluoja arba praranda laiko nuovoką.

Bus pojūtis, kad per trumpą laiko tarpą gali labai daug kas įvykti. Paprastai kovo mėnesio energija lėta ir atsiverianti, nes šiauriniame pusrutulyje jūs įžengiate į pavasarį. Tačiau šiemet ji primins veržlų srautą. Tai bus panašu į bandymą supakuoti visą pavasarį į vieną dieną. Ši energija gali būti stipriai žadinanti, jaudinanti, iš esmės tai produktyvu ir gerai. Tačiau ji nepadės jums „žengti koja kojon“ tradicine prasme. Geriausia bus, jei būsite sąmoningi, būsite „čia ir dabar“ kiekvienu momentu, nepriklausomai nuo to, ar jūs suvokiate šį momentą kaip svarbų, ar ne. Tai bus jums geriausias būdas judėti kartu su srautu.

Šį mėnesį nesusiderinsite su savais terminais ir lūkesčiais. Vietoj bandymų tą padaryti, nubudę ryte būkite atviri tam, kaip jaučiatės ir kas šiandien atrodo teisinga. Dienos eigoje stabtelėkite ir paklauskite savęs, kas atrodo teisinga šiuo momentu. Ką reikėtų daryti toliau? Ir darykite tai, kas padeda pasijusti geriau, o ne tai, kas įrašyta jūsų darbotvarkėje. Žinoma, kai kuriomis dienomis tą bus lengviau padaryti, nei kitomis, priklausomai nuo to, kokį darbą dirbate ir kokie jūsų santykiai su kitais žmonėmis. Kitaip sakant, pasistenkite būti atviri tam, kas šiuo momentu vyksta, ir galėsite surasti produktyvų ir jus tenkinantį ritmą.

Ar egzistuoja kokie nors konkretūs veiksmai, kurie padėtų geriau panaudoti šio mėnesio energiją?

Pastangos būti dabarties momente iš tiesų geriausiai padės panaudoti šio mėnesio energiją. Be to, bus labai naudinga bandyti naujus dalykus. Būkite pasiruošę susitikti naujus žmones, tyrinėti naujas idėjas, suabejoti savo senomis idėjomis ir bandyti naujas aktyvumo rūšis, ypač skirtas fiziniam kūnui.

Tai puikus metas išbandyti naujas sporto šakas ar iškelti sau naujas fizines užduotis. Tai puikus metas pabandyti naujas fizinių pratimų formas. Taip pat tai nuostabus laikas pakeisti būdą, kuriuo palaikote savo fizinio kūno aktyvumą. Jūsų laikysena, jūsų miego poza ir viskas, kas susiję su fiziniu kūnu, šiuo metu gali būti lengvai pakeista. Tam dabar yra nuostabus metas, nes daug kas keičiasi ir yra energijos laukas, padedantis sustiprinti vienos dienos pastangas ir atnešti rezultatus, atitinkančius visą praktikavimo mėnesį.

Bus pojūtis, kad laiko tėkmė kinta nelinijiniais būdais, ir jūs galite tą panaudoti savo naudai…

Išvertė Eugenija

 

Peržiūrų: 2191 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 1
+1  
1 Gele   (14.03.2015 19:54) [medžiaga]
Kovo mėnuo pateiks išbandymų, kad patikrintų mūsų nuoširdumą ir sąžiningumą. Galite tikėtis ypatingo įkvėpimo ir aukštesnių jėgų paramos jei laikysitės aukštesnių idealų, stengsitės pasitarnauti kitiems ir aukštesniam gėriui. Santykiai šiuo metu itin svarbūs, visur reikalingas bendradarbiavimas.Neteisingai realizuota šio mėnesio energija pasireikš chaotiškumu, nervingumu, nedėmesingumu ir nesiskaitymu su kitais. Yra pavojus prarasti bet kokį pareigos jausmą ir patikėti jog jūsų tikslas ar misija pateisina bet kokias priemones ir atleidžia nuo pareigos būti padoriu žmogumi. Bet kokie Visatos dvasinių dėsnių, moralės normų ar žmogiškojo teisingumo bei įstatymų pažeidimai sulauks teisingo atpildo. Tai, kad visi sprendimai ir poelgiai turi savo pasekmes aišku visiems. Bet retas susimąstome, kad pats mūsų požiūris į pasaulį ir charakteris yra ne tik mus suformavusių aplinkybių pasekmė, bet ir priežastis nulemsianti tolimesnį gyvenimo kelią. Šios kortos išmintis – jog į savo gyvenimą pritraukiame tai, kas esame ir viskas yra teisinga, Aukštesnės jėgos visuomet atkuria pusiausvyrą tarp svarstyklių lėkštučių.
iš:  http://www.taroskopai.lt/2015-kovo-menesio-taroskopas/

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2015  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0