Ketvirtadienis, 19.09.2024, 03:14
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2024 » Rugpiutis » 4 » Cabal išnaudoja mūsų baimes ir „kovą dėl išlikimo“
14:22
Cabal išnaudoja mūsų baimes ir „kovą dėl išlikimo“

Daugeliui žmonių kyla klausimas, ar gyvybė egzistuoja kitose planetose, ir ką daro dauguma ateivių? Ar jie turi darbą, kaip leidžia dieną? „Pasipriešinimo judėjimas“ (daugiausia sudarytas iš ateivių) apie tai kalbėjo taip:
 „Jiems nereikia turėti darbo, nes naudodamiesi pažangiomis technologijomis jie gali kurti ką nori. Jie sutelkia dėmesį į savo kūrybiškumą ir gilesnį visatos pažinimą. Jie žengia į priekį savo mokslu. Jie skatina savo dvasingumą. Jie bendrauja tarpusavyje ir gerai leidžia laiką. Jie neturi šios vergijos rutinos.

Dabar, kai didžioji visatos dalis buvo išlaisvinta, dauguma būtybių daro viską, ką daro, tai daro tokiu dieviškosios meilės dažniu. Visi jų veiksmai kyla iš šio dažnio, todėl jų gyvenimas kupinas džiaugsmo, grožio ir harmonijos. Jie nepatiria šio intensyvaus konflikto, kurį mes turime čia, šioje planetoje. Taigi jų gyvenimas yra labai labai gražus ir vienintelė problema, su kuria jie susiduria, yra tada, kai jie žiūri į šią planetą ir nori padėti. Jie jaučia čia esančių būtybių agoniją ir kančias.

Taigi tai yra pagrindinis dėmesys ir pagrindinė problema šioje visatoje šiuo metu, siekiant visiškai pašalinti šią pirminę anomaliją ir šią įkaitų padėtį šioje planetoje. Kai tai atsitiks, visa visata patirs didžiulį kosminį šuolį, kurio visi siekia.

Per pastaruosius 5 metus JAV Kongresas kelis kartus priėmė teisės aktus, siekdamas suteikti UAP temos „skaidrumo“, kad atsakymų gavimas būtų ne toks paslaptingas. Šie įstatymai veikė labai prastai ir iki šiol ryškiausias įvykis buvo buvusio aukšto rango žvalgybos pareigūno Davido Grusho liudijimas NSO tema Kongrese. Atviruose posėdžiuose, bet ir slaptuose kambariuose, jis parlamentarams pasakojo apie tai, kas vyksta, ir tai leido suprasti, kaip elgtis teisingai.
Cabal pradėjo aktyviai maišyti ir pasiekė išimtį iš įstatymų reikalavimo sukurti prezidentinę komisiją ir išslaptinti beveik visus dokumentus. Ji taip pat užtikrino, kad korporacijos neprivalėtų grąžinti valstybei nukritusių ateivių laivų ar jų technologijų. Ten buvo tokios formuluotės.
Tuo tarpu naujas Informacijos apie nenustatytus anomalius reiškinius atskleidimo įstatymas (UAPDA). Jame neįprastai aiškiai minimos ilgalaikės programos, tiriančios biologinius „mirusio ne žmogaus intelekto“ įrodymus ir terminą „ne žmogaus kilmė“, ir vėl įtraukiami reikalavimai išslaptinti ir identifikuoti svetimas technologijas iš korporacijų. 
Ši tema nekeliama į pirmą planą, nes artėja rinkimai ir nedaugelis politikų nori, kad kas nors manytų, kad yra pamišę. Todėl kol kas kabalas ir jų agentai žvalgyboje, Pentagonas ir korporacijos sulaukė svarbios pertraukos.
Tačiau jei UAPDA rudenį ar žiemos pradžioje bus įtraukta į Nacionalinės gynybos leidimo įstatymą, kova dėl atskleidimo prasidės iš naujo. Nes tada tokios įmonės kaip „Lockheed Martin“ ar kiti rangovai, kuriems priklauso NSO medžiaga, turėtų ją perduoti vyriausybei. Ir dabar visa tai turi daug daugiau šansų, jei Trumpas laimės. „The Liberation Times“ išvardijo žmones iš jo komandos, galinčių užbaigti šį reikalą.
Manoma, kad kapitalistas ir Elono Musko draugas Peteris Thielis turi didelę įtaką žvalgybos ir gynybos reikalams. Thielis jau seniai domėjosi NSO. Jis taip pat galės daryti įtaką būsimam viceprezidentui Vance'ui, kuris Thielui dirbo Thiel's Mithril Capital.
Trumpo komandos draugas ir laukiamas naujasis Valstybės saugumo departamento vadovas Vivekas Ramaswamy jau pažadėjo skaidrumą NSO klausimu.
 Poziciją Baltuosiuose rūmuose greičiausiai gaus ir buvęs kongresmenas Mike'as Gallagheris, kuris buvo vienas iš NSO klausymų Kongrese iniciatorių ir tiesiogiai pasisakė apie nežmogišką NSO kilmę. Gallagheris atsistatydino anksčiau šiais metais, sakydamas, kad buvo sulaukęs grasinimų mirtimi, tačiau dabar ruošiasi prisijungti prie naujos vyriausybės.
Buvęs gynybos sekretorius Christopheris Milleris greičiausiai vėl taps D. Trumpo gynybos sekretoriumi. Jis anksčiau apgailestavo, kad neprašė trumpos informacijos apie UAP. Jis taip pat stebėjosi, kodėl niekas nenorėjo jam suteikti šios informacijos, o tai rodo, kad „jie“ nenori, kad kiti žinotų. Jo nuomone, UAP galėtų sukurti „ne planetos“ gyvybės forma. Akivaizdu, kad dabar jis galės gauti visą informaciją ir sutiks su skaidrumu.
 Be to, jei respublikonai perims Senato kontrolę, Markas Rubio pakeis Chucką Schumerį Senato žvalgybos komiteto pirmininku arba naujuoju valstybės sekretoriumi. Jis yra tvirtas skaidrumo NSO šalininkas ir dalyvavo atgaivinant NSO atskleidimo aktą (UAPDA).
 Atsižvelgiant į tai, pagrindinis NSO skaidrumo priešininkas Mike'as Turneris, kuris nėra D. Trumpo sąjungininkas, neteks Atstovų Rūmų žvalgybos komiteto pirmininko posto ir nebegalės kištis.
Taigi, jei D. Trumpas bus išrinktas, kongresmenai, bandantys priversti kariuomenę atskleisti visą pagrindinę informaciją apie NSO, kaip jie buvo paimti ir išgauti, turės ideologinių rėmėjų pačioje vyriausybėje ir Pentagone. Ir tada galėsime tvirtai pasakyti, kad „ledas“ nepaliestas, o jau ištirpęs. Ir ten tai ne toli nuo pirmojo kontakto

Rugsėjo mėn. JT GA ruošiasi sukurti JT 2.0, paskelbti nepaprastąją padėtį planetoje ir sukurti planetinę „nepaprastosios padėties platformą“.
 79-ojoje JT Generalinės Asamblėjos sesijoje rugsėjo 22 ir 23 dienomis vyks „Ateities viršūnių susitikimas“, kuriame šalys turėtų pasirašyti „Ateities paktą“ ir taip žengti dar vieną žingsnį kuriant pasaulinę vyriausybę. Pakto rezultatas, kaip sakoma oficialioje frazėje, bus „pasaulis ir tarptautinė sistema, kuri yra geriau pasirengusi susidoroti su iššūkiais, su kuriais dabar susiduriame“.
 Tikimasi, kad per būsimą viršūnių susitikimą JT valstybės narės taip pat balsuos dėl radikalių pačios JT pakeitimų, sukurdamos tai, ką kai kas vadina JT 2.0 – suteikiant jos institucijoms dar daugiau galių. JT taip pat neseniai paskelbė savo planą ateities aukščiausiojo lygio susitikime pasirašyti „Pasaulinį skaitmeninį susitarimą“, kuris skatintų „...skaitmeninę ateitį visiems“.
Ateities pakto projekte aptariamas „nepaprastųjų situacijų platformos“, kuri būtų suaktyvinta, jei įvyktų „šokas, kuris paveiktų kelis pasaulio regionus“, kai JT teigia, kad reikės „nuoseklaus, koordinuoto ir daugialypio atsako“. . Tai susiję su planetos ekstremalios situacijos paskelbimo idėja.
JT nėra vienintelė organizacija, propaguojanti idėją paskelbti nepaprastąją padėtį planetoje. 2023 metų lapkritį jį pasiūlė paskelbti Klimato priežiūros komisija, finansuojama Rokfelerio fondo. Jie sakė: „Raginame JT Generalinę Asamblėją 2024 m. būsimame aukščiausiojo lygio susitikime paskelbti nepaprastąją padėtį planetoje, pripažįstant, kad triguba planetos krizė kelia rimtą grėsmę pasaulio stabilumui ir saugumui“. Ataskaitoje taip pat rekomenduojama sukurti „Planetos ekstremalių situacijų platformą“, kuri padėtų spręsti greitai spartėjančius klimato kaitos padarinius.
„Ieškodami naujo priešo, kuris mus vienytų, sugalvojome, kad tam tiktų tarša, globalinio atšilimo grėsmė, vandens trūkumas, badas ir panašiai. Visi šie reiškiniai iš tikrųjų yra bendra grėsmė, kuriai reikalingas visų tautų solidarumas. Visi šie pavojai kyla dėl žmogaus įsikišimo ir gali būti įveikti tik pasikeitus požiūriui ir elgesiui.  Taigi tikrasis priešas yra pati žmonija“.
Aišku viena: ateities aukščiausiojo lygio susitikimas, ateities paktas ir pasaulinės ekstremalios situacijos paskelbimas reikalauja didesnio visų dėmesio. Ar yra sąmokslas? Neabejotinai. Tam jie uoliai ruošėsi daugiau nei penkerius metus. Netrukus bus daugiau detalių, kurios padės mums apsiginti.

„Cabal“ išnaudoja mūsų baimes ir „kovą dėl išlikimo“. Dabar ji tiesiogine prasme terorizuoja žmoniją, nes trūksta visko: maisto, energijos, trąšų ir daug daugiau. Tai nėra atsitiktinis trūkumas, o reikalingas jos visuotiniam planui įgyvendinti. Šiuo atžvilgiu labai teisingi mokslininko Mike'o Adamso žodžiai apie tai, kaip susidaro šis deficitas ir kaip jo galima išvengti:
„Vyriausybės sukuria trūkumą uždarydamos vamzdynus, žemės ūkio veiklą, apmokestindamos gamintojus ir sąmoningai kurdamos maisto trūkumą ir infliaciją. O pinigų spausdinimas vagia kiekvieno santaupas ir daro įtaką anksčiau uždirbtų valiutų perkamajai galiai.
Pernelyg uolus vyriausybės reguliavimas sustabdo žemės ūkį ir maisto gamybą, todėl atsiranda dirbtinis trūkumas, maisto kainų infliacija ir pasaulinis badas. Be to, NATO ekonominės sankcijos Rusijai sumažino trąšų ir gamtinių dujų atsargas Vakarų Europai, sukurdamos dirbtinį energijos trūkumą, dėl kurio užšals pastatai, šaltas vanduo ir pašoks energijos kainos.
Supraskite, kad trūkumas nėra natūrali dalykų tvarka. Visa tai sąmoningai sukūrė vyriausybės ir globalistai. Pasaulyje, kuriame energija gali būti nemokama, jie nori, kad energija būtų beprotiškai brangi. Pasaulyje, kuriame maisto gali būti gausu ir jis švarus, jie kuria žemės ūkio pramonę taip, kad būtų maisto, kuris yra užnuodytas pesticidais ir glifosatu, bet to dar ir neįtikėtinai brangus.
Supraskite šią didžiulę kosminę tiesą: Visata veikia automatinės gausos ekosistemoje, kur masė yra gausi (ir laisva), o masę galima paversti energija beveik be jokių išlaidų (karštos sintezės, šaltosios sintezės, LENR ir kt.) būdu. Automatinė gausa yra protingai integruota į pačius fizikos dėsnius. Energija gali būti naudojama kurui ir trąšoms gaminti – du ištekliai, reikalingi prieinamam maistui. Be to, visata mums dovanoja saulę, kuri suteikia mums šilumos, energijos ir fotosintezės. Lietus krinta iš dangaus nemokamai, o upėse ir vandenynuose knibždėte knibžda gyvybės ir gausos.
Visi ištekliai, kurių žmonijai reikia, kad pasiektų gausą ir nutrauktų kančias, jau yra aplink mus ir yra beveik nemokami žmonijai. Kai šie ištekliai naudojami tinkamai, kiekvienas žmogus gali būti sveikas, turtingas, apsirengęs ir pavalgęs. Kai mes nugalime kontrolierius, išlaisviname GAUSA visiems.

Mes išsigydysime nuo godumo, egoizmo, kaupimo ir išmoksime dalintis. Ir nors mums nuolat teigė, kad žmogų motyvuoja tik noras praturtėti, mes pamatysime, kad žmogus labiausiai ilgisi paprasčiausio bendravimo – be ambicijų, pykčio ir įtampos.
Iš tiesų mes norime vienytis, bendradarbiauti, mylėti ir draugauti – juk visa tai daro mus laimingais.. Turime įvertinti savo praeitį, padaryti išvadas, atsisakyti visko, kas mus visus skaudina ir drąsiai žengti į ateitį.
Ir tada baigsime pagaliau kovoti ir griauti. Pradėsime vienytis ir kurti – tuomet prasidės augimas, vystymasis, klestėjimas – kaip didelėje ir draugiškoje šeimoje: visų labui.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 396 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/4
Viso komentarų: 3
0  
1 PlejadieteLina   (02.09.2024 20:29) [medžiaga]
Sakyk, Virgi, kur is Jotubes dingo ALEKSANDRO kanalas ZAMETKI STRANIKA? Geriausias buvo kanalas is visu! Kaip gaila...
Gal jis vadinasi kitaip?

0  
2 Jolanta   (16.09.2024 08:35) [medžiaga]
https://youtube.com/@zametkistrannika?si=5PxMX-lSXQXSgLOX
Yra kanalas, nebent senąjį pašalino…

0  
3 PlejadieteLina   (16.09.2024 21:54) [medžiaga]
ACIU, Jolanta. Radau. Senojo Aleksandro kanalo, matau nera. Cia naujas Jo kanalas, yra tik 14 irasu.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugpiutis 2024  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0