Ketvirtadienis, 25.04.2024, 23:59
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2020 » Gegužis » 10 » Dėl geresnės ateities mes privalome susivienyti!
16:13
Dėl geresnės ateities mes privalome susivienyti!

Kad ir kaip viskas išsirutulios, viena yra tikrai aišku, kad po dabartinių įvykių mūsų pasaulis jau niekada nebebus toks koks buvo.

Corono virusui išplisti padėjo faktas, kad planetoje yra diegiamas 5G tinklas, kuris turi stiprų negatyvų poveikį žmogaus biolaukui ir tokiu būdu silpnina žmogaus imunitetą ir tuo pačiu 5G elektromagnetinių bangų dažnis neleidžia deguoniui ištirpti karaujuje, tuo pačiu sukeliant deguonies trūkumą (žmogus dūsta, kas ir stebima pas daugelį demonstruojamų sisirgusių žmonių per TV).  Nuo radijo bangų geriausia gintis kristalais ir mineralais, kurių namuose turi būti daug, kad jie galėtų neutralizuotų šių laukų poveikį. Tam puikiai tinka Turmalinas, bet iš esmės visi pusbrangiai akmenys ir kristalai pakelia aplinkos vibracijas.

Antra, tikroji priežastis, kodėl Tamsos jėgos sukūrė šią taip vadinamą karantino situaciją yra dėl to, kad Šviesos jėgos po žmonių meditacijos Sausio 12 d. užėmė stipresnę poziciją planetos atmosferos lygyje, kuri yra 50 – 500 km. atstumu nuo žemės paviršiaus. Tai reiškia, kad šiuo metu Šviesos pajėgos randasi per 50 km nuo planetos paviršiaus. Šios stiprios energijos pradėjo žadinti žmonių populiaciją ir dėl to atsiranda vis daugiau Šviesos darbuotojų. Todėl dabar, kaip iš gausybės rago pasipylė įvairi informacija apie galimą planetos išlaisvinimą.

Šios strateginės pozicijos užėmimas identifikuoja, kad atmosferos lygyje visos Antimaterijos bombos jau yra pašalintos.

Tai reiškia, kad Tamsa nebegali susprogdinti šios planetos, šie egzotiniai žaislai iš jų jau buvo atimti. Tai yra labai svarbus progresas, bet situacija nėra tokia paprasta kaip norėtųsi, nes paskutinis Antimaterijų bombų sluoksnis dabar randasi žmonių asmeniniuose bio laukuose (auroje). Taigi, nors ir praktiškai Tamsos jėgos nebegali susprogdinti planetos, bet jie gali susprogdinti visus pasaulio žmones ir dėl to planetai būtų padaryta tokia žala, kad ji taptų nebetinkama gyventi, pavyzdžiui, kaip kad Tamsa padarė Marso atveju. Tad reikia suprasti, kad Tamsa, kuri valdo Žemės planetą yra psichiškai nestabilios būtybės ir su jomis reikia elgtis labai atsargiai. Ši situacija dabar tiesiogiai liečia pasaulio žmones, todėl Šviesos jėgos prašo, kad žmonės liktų ramūs, nepanikuotų ir daugiau laiko praleistų meditacijoje bei vizualizuotų baltą Šviesą, kuri juos užpildo ir saugo. Tokiu būdu Šviesos jėgos galės daug lengviau apsaugoti tuos asmenis nuo Tamsos puolimo ir greičiau pašalinti šias likusias antimaterijos bombas. Kiek laiko šis šalinimas truks yra neįmanoma pasakyti, nes kiekvienas neteisingas ėjimas gali kainuoti žmogaus gyvybę, tad šis valymo etapas gali trukti ilgiausiai. Pilnesnį vaizdą kas nutinka aktyvavus šią asmeninę bombą galima sužinoti studijuojant taip vadinamus savaiminio užsidegimo atvejus. Šie atvejai tik parodo kokie psichiškai nesveiki yra Tamsos valdovai, nes kartais savo malonumui jie aktyvuoja šias bombas ir tuomet žmogaus nebelieka.

http://apiemistika.lt/…/savaiminis-uzsidegimas-

kas-uz-to-s…/

Todėl pilna Šviesos pajėgų invazija ir visiškas planetos išlaisvinimas yra vis dar neįmanomas dėl per didelio rizikos faktoriaus. Tačiau dėl šio Korona viruso protrūkio sukelto karantino sąlygų (kas reiškia, kad žmonės turi būti namuose vietoje to kad išėję į gatves keltų neramumus), ir geros karinės strateginės pozicijos Šviesos jėgos svarsto galimybę apie dalinę invaziją, kurios metu būtų suimti žemesnio lygio Tamsos agentai. Šiuo atveju suimami tik tie žemesnio rango Tamsos atstovai, kurie vykdo žmonių aukojimus, ir palaiko vergovę bei korumpuotą finansinę sistemą. Tačiau religijos (pagrinde Vatikanas, kuris iš ties valdo pasaulį) ir Karmos sistema dar nebūtų aktyviai liečiama, nors netiesioginis poveikis šioms sistemoms vis tiek būtų, nes dalinai jos yra viena nuo kitos priklausomos. Jei šią dalinę invaziją bus nuspręsta vykdyti, tuomet tai bus koordinuojama su pasaulio armijomis ir policijos pajėgomis kurios nuspręs prisidėti, šiuo metu jos yra priedangoje, bei ruošiasi šiam galimam ėjimui.

Šviesos/Tamsos karo strategijoje nuolat tenka priimti sudėtingus sprendimus ir šis kartas nebuvo išimtis. Strategiškai buvo pasirinkta paviršiaus populiacijai nesakyti pilnos tiesos apie šį Tamsos planą iki tol, kol nebus saugu apie tai kalbėti. Nes bereikalinga panika ir baimė tarp žmonių pasitarnautų tik Tamsai. Todėl tokiais atvejais yra prašoma pasitikėti Aukštesniu planu ir išlikti ramiems, bei sąmoningai rinktis informaciją viešoje erdvėje, mažiau kreipiant dėmesį į oficialią žiniasklaidą, kurie visi dirba Tamsai.

Meditacijoje kuri vyko balandžio 5 dieną pirmą kartą susijungė ir dalyvavo šiuo metu stipriausi žinomi mūsų planetos Šviesos meistrai. Tik dėl šių asmenų kasdien daromo darbo yra įmanoma šios planetos gelbėjimo operacija, tai tokie asmenys, kaip: Cobra (pagrindinis Šviesos Pajėgų požeminių operacijų Pasipriešinimo Judėjimo atstovas Žemėje); David Wilcock (pagrindinis pozityvios armijos atstovas Žemėje, šis asmuo kartu su kita asmenybe, kuri ankščiau rašė internete žinutes slapyvardžiu „MegaAnon“, kartu pradėjo tai, ką dabar žmonės vadina „QAnon“, kas šiuo metu peraugo į žmonių komandą); Corey Goode (pagrindinis Galaktikos Centrinės Rasės atstovas Žemėje, kuri taip pat vadinama Elohimai ar Originaliųjų Kūrėjų Rasė mūsų Galaktikoje. Jis šią grupę vadina „Blue Avians“ Mėlynieji paukščiai); Benjamin Fulford (pagrindinis Baltųjų Šviesos Drakonų Šeimų atstovas Žemėje. Pagrinde vien dėl šių šeimų darbo mūsų planeta iki šiol nebuvo sunaikinta ar užgrobta Tamsos); Nassim Haramein (žmogus, kuris pagal fizikos dėsnius įrodė, kad egzistuoja Visatos Kūrėjas); Drunvalo Melchizadek (asmuo, kuris tiesiai iš Visatos Kūrėjo atnešė Gyvybės Gėlės ir Šviesos kūno mokslą). Visi šie asmenys ir daugelis kitų tikrų Šviesos atstovų, kurie palaiko tiesioginį ryšį su Šviesos jėgomis gavo fizinį pranešimą iš Šviesos Pajėgų jungtis prie šios meditacijos. Todėl yra labai svarbu suprasti, kad prašymas vienytis visoms tokioms meditacijoms nėra perduodamos per kažkokius „vaizdinius“, „balsus galvoje“ ar neaiškios kilmės intuityvius jausmus, bet per tiesioginį fizinį kontaktą su Šviesos jėgomis. Tai buvo pirmas kartas žmonijos istorijoje, kad šis pranešimas pasiekė ir suvienijo tiek daug Šviesos atstovų ir sulygiavo jų sąmonę su Šviesos Pajėgų Aukštesniu planu.  Šios meditacijos nėra organizuojamos atsitiktinių aplinkybių sąlygomis, kada papuola, ar kai kažkas išgirsta „balsus galvoje“. Šviesos Pajėgos meditaciją organizuoja tuomet, kai yra duodamas energijos impulsas iš Galaktikos Centrinės Saulės, per Sirijaus Saulę ir tuomet jau per mūsų Saulę keliauja į planetą per paviršiaus populiaciją tiesiai į Žemės centrą.

Čia yra labai svarbus momentas – per meditaciją žmonės priima Kosminę energiją į save ir ją įžemina į Motinos Gajos centrą, bet neatiduoda tos energijos kažkokiam „agregorui“. Todėl jokios žmogiškosios paklaidos čia negali būti! Tad šiuo atveju žmonės kaip antenos, kurios priima Visatos Šviesos signalą ir jį nukreipią į Žemės planetą. Čia ne bažnyčia ar koks kultas, kur tu kažką garbini, lenkiesi prieš jį ant kelių ir siunti savo psichinę energiją. Nes tokiu gestu žmogus siunčia žinutę, kad jis yra menkas ir bejėgis, ir nori, kad kažkas kitas jį išgelbėtu ir tokiu būdu atiduoda jam savo galią (energiją).

Kadangi Balandžio 5d. meditacija buvo pirmoji kolektyvinė meditacija, kuri išties buvo labai svarbi šioje planetoje, todėl Tamsos puolimai buvo stiprūs, su tikslu pasėti baimę ir išmušti Šviesos darbuotojus iš Šviesos pajėgų plano. Šiuo ėjimu Tamsos atstovai save atskleidė ir parodė, kas jie yra iš tikrųjų. Tamsos agentai ir kiti suklaidinti asmenys per viešuosius informacijos šaltinius pradėjo siųsti baimės ir abejonių kupinas žinutes, kas veda tik prie žmonių supriešinimo, bet ne prie planetos išgelbėjimo. Tamsa labai bijo žmonių vienybės!!! Nes jie puikiai žino, kad šią realybę kuria žmonių kolektyvinė sąmonė, tad visais būdais stengiasi tai ir toliau kontroliuoti. Todėl „protingi“ žmonės bando klaidinti kitus žmones per savo ignoraciją, nesuprasdami, kad juos veikia Tamsa žadinanti juose baimę ir kitus sielą naikinančius jausmus. Visatos dėsnis – ten kur dėmesys, ten ir energija teka. Tad jei žmogus telkia savo dėmesį į televizorių ar alų, tuomet tik tiek jis ir mato savo gyvenime ir pagal tą prizmę mato pasaulį. Bet jei žmogus žino, kad pasaulyje egzistuoja kančia, nelygybė ir nori tai pakeisti į Šviesą, tuomet jis paima Šviesos energiją iš Kosmoso ir perduoda ją per save į Žemę, taip transformuodamas realybę į geresnę. Reikia suprasti, kad energija teka tik į vieną pusę, priimdamas Kosminę energiją ją perduodi pasauliui. O jei dėmesį sutelki į savo ego, tuomet tik pamaitini savo ego psichinį „agregorą“, ir viskas.

O kas yra „agregoras“? „Agregoras“ yra būtybė ar struktūra, kuri gali būti išgalvota, kaip kad pavyzdžiui Jėzus Kristus, Krišna, Bhuda, angelas, arba tikra kaip kad Vatikanas( plačiau apie Vatikaną rasite čia  https://atsibudimas.ucoz.com/news/tu_laisvas_ir_

tai_svarbiausia/2020-04-17-760) valdžia, viršininkas, Iliuminatai ir tt. Kai žmonės koncentruoja savo dėmesį į šią būtybę ar struktūrą, prašydami pagalbos, tai ir yra vadinama „agregoro“ maitinimu. Mūsų meditacijos atveju – atliekame priešingą veiksmą. Imame tikrą neribotą energiją iš Kosmoso (kosminę radiaciją), tuomet tai įtvirtiname savo fiziniame kūne ir taip pat žemėje, ant kurios vaikštome ir kuri mus maitina. Todėl visos maldos, kurios aukština ir siunčia energiją kitai būtybei, ar organizacijai, yra vadinama „agregoro“ maitinimu. O kolektyvinių meditacijų metu yra visiškai priešingai, nes Šviesos energiją gauna tada pats medituojantis asmuo ir taip pat planeta, kuri yra jo namai. O visi Tamsos suklaidinti „protingi“ žmonės, nesuvokdami Šviesos Pajėgų Aukštesnio Plano ir atstovaudami tik savo ego bei Tamsą, bando parodyti savo sąmoningumą, reikšmingumą ir atkalbėti kitus nuo kolektyvinio susivienijimo, kad išlaisvinti pasaulį.

Šie asmenys tėra energetiniai vampyrai, kurie nori žmonių dėmesį susiurbti į savo psichinį ego „agregorą“, kad žmonės žiūrėtų į juos ir klausytų jų „protingų“ argumentų vietoj to, kad koncentruotųsi į savo sielą ir Aukštesnį Planą. Tie asmenys nesupranta, kad per savo ego norėdami pasisavinti tai, kas yra Šviesa, jie tik skaudžiai nudegs, nes „kiekvienas veiksmas turi savo atoveiksmį“. Visi šie asmenys yra stebimi Šviesos jėgų ir visi jų veiksmai yra žinomi. Dar reikia suprasti, kad Tamsos jėgos net ir labai norėdamos negalėtų pasisavinti Šviesos, nes Tamsos agentai yra alergiški Šviesai, o jei jie ir mėgintų prie Šviesos liestis, tai jie tik sudegtų, kaip virusai ir bakterijos, kurios sudega nuo ultra violetinės kvarco lempos.

Dabar reikia peržvelgti į keletą momentų šioje meditacijoje, kurie buvo svarbūs, bet kitų asmenų liko nesuprasti. Pirmiausia, kodėl ši meditacija vadinosi „Korona“ meditacija, o ne paprasta planetos išlaisvinimo meditacija?

DonAtas Sąmonės Kelias nuotrauka.

Tai buvo strateginis ėjimas su tikslu, kad šiai meditacijai būtų galima pritraukti kuo daugiau žmonių, kuriems paprastai nerūpėtų joks planetos išlaisvinimas, bet šiuo atveju, tai palietė juos asmeniškai. Ir tai atsipirko su kaupu, nes dalyvavo apie 1 milijonas žmonių, kai paprastai būdavo dalyvių tik apie 144000 žmonių.

Kodėl neužtenka tiesiog sau vienam ramiai medituoti? Tai yra dėl poveikio. Realybę kuria kolektyvinė sąmonė, vieninga sąmonė. Bet žmonės yra labai pasyvūs ir galvoja, kad viskas išsispręs savaime. Kas būtų jei kiekvieną dieną surinktume po milijoną medituojančių, tai Tamsos šioje planetoje neliktų jau po savaitės! Bet žmonės yra labai užsiėmę ir paprašyti jų skirti 20 minučių, kad paskleistų Šviesias mintis planetai ir visų labui – daugeliui atrodo per didelė prabanga. Taigi, kai kurie žmonės daugiau laiko skyrė skundimuisi, kodėl jie negali dalyvauti šioje meditacijoje, kokia netinkama pagal jų nuomonę ši meditacija yra, nei būtų trukę joje sudalyvauti.
Toliau, reikia paaiškinti, kaip žinoti, ar tave įtakoja Tamsos jėgos, ar Šviesos jėgos? Kaip priimti tinkamą sprendimą? Daugelis žmonių buvo sutrikę, kas įtakoja sprendimą jungtis ar nesijungti kolektyviai prie šios meditacijos. Iš esmės, tai reikia suprasti, kad Tamsa visada stengiasi skleisti baimę, dvejones ir stengiasi žmones tarpusavyje supriešinti, kaip žiniasklaida rašydama apie „Korona“ virusą. O Šviesa visada stengiasi žmones įkvėpti drąsai, parodyti tiesą, bei suvienyti juos, kaip per masinę meditaciją. Tad žmonės, kurie iš baimės teigia, kad ši meditacija buvo organizuojama Tamsos, paprasčiausiai pasitarnauja tai pačiai Tamsai, kurios patys ir bijo. Nes Tamsa minta tik negatyviomis emocijomis ir garbinimu. Reikia logiškai mastyti Tamsa juk valdo visą žiniasklaidą, o jei jie galėtų bent teoriškai pasisavinti kolektyvinių meditacijų energiją, tuomet jie per televiziją skleistų ne baimę keliančias žinutes apie „Korona“, o skatintų visus kolektyviai medituoti. Bet Tamsai Šviesos energija netinka, jiems tinka tik negatyvios emocijos. Kol žiniasklaida yra kontroliuojama, tol baimę skatinančių žinučių tik ir galime tikėtis. Tos pačios sąlygos galioja ir alternatyviems informacijos šaltiniams.

Tad energijos nusiurbimo čia jokio nebuvo, nes medituoti yra lygu gauti, kažkam melstis yra lygu atiduoti. Todėl kaip atsaką į šiuos Tamsos puolimus dabar reikia paviešinti informaciją, kaip dirba Tamsos jėgos ir kaip iš tikro vyksta „energijos nusiurbimas“. Siela su Šviesa gali valdyti savo fizinį kūną per taip vadinamą energijos susikirtimo taškų ar kitaip Čakrų sistemą. Tamsa irgi gali įtakoti žmogų su „Dirbtinio Intelekto“ mašina per čakrų implantus (juodąsias skyles čakrose). Abi šios jėgos gali duoti signalus kūnui, kaip reaguoti į situacijas, o protas turi nuspręsti, kurio signalo jam klausyti.
Supaprastintai visa ši valdymo sistema atrodo maždaug taip: kai Siela su Šviesa valdo čakrą, tuomet ji yra įkraunama Dieviška energija ir ji yra visiškai sveika. Kai prasideda Tamsos ataka, ką žmonės vadina „energijos nusiurbimu“, tuomet yra trys fazės: Tamsos įtakos pradžia, pilna Tamsos kontrolė ir Tamsos įtakos mažėjimas. Visos šios trys fazės turi su savimi susijusius skirtingus jausmus su atitinkamomis mintimis. Šie jausmai gali truputį ir skirtis pagal asmenį, bet maždaug atitinka šį modelį:

Ištakos Šaltinio čakra randasi šioje akimirkoje. Šviesos būsena: ramybė. Tamsos įtaka neįmanoma.

Tarp šaltinio ir žmogaus yra kosminių čakrų sistema, bet ji tiesioginės įtakos kasdieniame žmogaus gyvenime neturi. Tad mes žiūrėsime tik nuo tų čakrų kurios yra žmoguje.

8 - Sielos čakra randasi virš galvos, ji veikia per pagumburio liauką (hipotalumą).
Šviesos būsena: pilnatvė. Tamsos įtakos pradžia: užmiršimas apie savo sielą. Pilna Tamsos įtaka: atskyrimas kūno nuo sielos. Tamsos įtakos mažėjimas: prisiminimas apie savo sielą.
7 - Stebėtojo čakra, kuri randasi galvoje ir veikia per posmegeninę liauką (hipofizę).
Šviesos būsena: pasitikėjimas Aukštesniu planu. Tamsos įtakos pradžia: abejonė Aukštesne jėga. Pilna Tamsos įtaka: neigimas Aukštesnės jėgos. Tamsos įtakos mažėjimas: pasitikėjimo Aukštesne jėga atgavimas.
6 - Trečios akies čakra, kuri randasi galvoje ir veikia per kankorėžinę liauką (trečią akį).
Šviesos būsena: savo asmeninės realybės kūrimas. Tamsos įtakos pradžia: noras kontroliuoti realybę. Pilna Tamsos įtaka: neturėjimas ryšio su savo gyvenimu, plaukimas pasroviui. Tamsos įtakos mažinimas: mokymasis prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą būnant dėkingu už tai ką turi.
5 - Asmenybės čakra randasi kakle ir veikia per skydliaukę.
Šviesos būsena: būvimas savimi. Tamsos įtakos pradžia: nepasitikėjimas savimi. Pilna Tamsos įtaka: būvimas nusidėjėliu. Tamsos įtakos mažinimas: atgaila už savo nuodėmes.
4 - Širdies čakra randasi krūtinėje ir veikia per čiobrialiaukę (užkrūčio liauką).
Šviesos būsena: besąlyginė meilė per sąžinės centrą. Tamsos įtakos pradžia: manipuliacija meile per sąlygas. Pilna Tamsos įtaka: neapykanta. Tamsos įtakos mažinimas: atleidimas.
3 - Centrinė čakra randasi saulės rezginyje ir veikia per antinkščio liauką (adrenalino liauką).
Šviesos būsena: džiaugsmas. Dalinė Tamsos įtaka: stresas. Pilna Tamsos įtaka: depresija. Tamsos įtakos mažinimas: blaivus loginis mąstymas.
2 - Maitinimo čakra, kuri randasi bambos srityje ir veikia per kasos liauką.
Šviesos būsena: dalijimasis. Tamsos įtakos pradžia: pavydas. Pilna Tamsos įtaka: gobšumas. Tamsos įtakos mažinimas: mokymasis pasitikėti kitais žmonėmis.
1 - Gyvybės čakra, kuri randasi ties lytiniais organais ir veikia per lytines liaukas (vyrams sėklides, moterims kiaušides).
Šviesos būsena: drąsa. Tamsos įtakos pradžia: agresija. Pilna Tamsos įtaka: baimė. Tamsos įtakos mažinimas: susivaldymas.
0 - Žemės Gajos čakra, kuri randasi žemiau, mūsų žemėje, ir veikia per kojų padus ir kojų nykščius.
Šviesos būsena: stabilumas. Tamsos įtakos pradžia: sumaištis. Pilna Tamsos įtaka: kančia. Tamsos įtakos mažinimas: noras pradėti gyventi.

Apsvarstykite savo gyvenimus, kad suprasti, ar mes palaikome Šviesą, įkraudami ją į save, ar mes pasiduodame Tamsos įtakai, ir leidžiame iš mūsų „nusiurbti energiją“. Nes tai nėra vien tik apie masines meditacijas, tai yra apie visą mūsų gyvenimą. Mūsų pasaulis yra sudarytas iš visų šių mikro sprendimų, kuomet mes palaikome Šviesą arba Tamsą. Visi šie sprendimai kuria mūsų asmeninę bei kolektyvinę ateitį.

Kas yra Šviesa ir Tamsa. Šviesa yra suderintos vibracijos, kurios tinkamai sutampa pagal sakralinę geometriją ir jomis siela gali judėti laisvai. Tamsa yra nesuderintos vibracijos, kaip triukšmas, atsitiktinumas ar nesusipratimas, kuris veikia, kaip blokas ir neleidžia sielai judėti, bei laiko ją įstrigusią, nes pati Tamsa neįeina į Aukštesnį planą pagal sakralinę geometriją. Todėl paprasčiausiai Aukštesniame plane Tamsai nėra vietos, ir ji turi būti pašalinta. Visi, kurie priklauso Tamsai, žinoma, gali rinktis Šviesą ir įeiti į sakralinės geometrijos aukštesnį planą, ir prisidėti prie Visatos augimo. Tie kurie nuspręs likti Tamsoje ir stabdyti Visatos augimą parazitiniu elgesiu, ir nenorės integruotis į Aukštesnį planą, turės būti pašalinti. Nes Visata nuolatos juda ir auga, todėl visos Tamsos kliūtys turi būti panaikintos. Todėl Šviesos meditacijos yra būtinos, nes tik su Šviesa mes galime panaikinti Tamsą. Reikia suprasti, kad Tamsa yra, kaip virusas, o Šviesa yra kaip žmogaus kūno imunitetas, kuris saugo kūną nuo parazitų. Tad jei mūsų kūnai nori toliau gyventi, tuomet imunitetas turi sustabdyti visus virusus, o jei reikia – juos sunaikinti. Kas būtų jeigu mūsų imunitetas priimtų pozityvaus mąstymo modelį, ir galvotų, kad viskas bus gerai jei nekreips dėmesio į užkratą? Tokiu atveju visi žmonės būtų jau seniai išmirę nuo paprasčiausio peršalimo. Todėl suėmimai bus ir pasaulinio mąsto parazitiniai asmenys (kaip virusas ar bakterijos) turi būti sustabdyti, kol visiškai nepražudė šios planetos. Supaprastintai, tai iliustruoti gali šis video:

Prašau suprasti, kad suėmimai ir kai kurių asmenų sunaikinimas turi įvykti. O esama karantino situacija tiesiog sustiprino šias energijas, užtai padaugėjo kalbų šia tema, bet reali data nežinoma, dėl saugumo sumetimų. Imunitetas (Šviesos jėgos) žino, kas yra gerosios ląstelės (žmonės), kas yra tiesiog sergančios ląstelės (sutrikę asmenys), kurias galima išgydyti, ir kas yra visiškai neišgydomi parazitai, kurie turi būti sunaikinti, nes kitu atveju jie sunaikins kūną (planetą). Bet dėl antimaterijos bombų esančių žmonių kūno biolauko čakrų sistemose, šie suėmimai kol kas vyksta žemame lygyje. Vatikanas žinodamas, kad jo valdymo dienos jau suskaičiuotos, bet dar norėdamas pratęsti savo valdymo laiką sutiko leisti suimti visus žemesnės pakopos asmenis. Vatikanas tikisi išsisukti pateikdamas žmonėms savo atpirkimo ožį. JAV prezidentas Donaldas Trumpas buvo pastatytas pozityvios armijos, bet iš tikro dirba Vatikanui, su kuriuo jis susitarė, kad per jo valdymą visi žemesnio rango asmenys gali būti pašalinti. Tai labai sutrikdė žmones, nes jie nesupranta, kaip toks asmuo, kuris priklauso Tamsos elito ratui, gali kovoti prieš tą patį Tamsos elitą. Tačiau, tai yra tik strateginis ėjimas ir Trumpas, būdamas protingas verslininkas, pasirinko stipriausią sau sąjungininką. Reikia suprasti, kad tai nėra joks „šventas planas“, bet atitinkamas kompromisas, kuris padeda švelniau ir mažiau skausmingai judėti į teisingą pusę pagal Aukštesnį planą. Po šių asmenų suėmimų, kurie kontroliuoja planetos ekonomiką, bus leidžiama gaminti nemokamos energijos, antigravitacijos, vibracinio gydymo, erdvėlaivių galinčių per kelias minutes nuvykti į kitas galaktikas ir kitas super technologijas. Yra konkretūs asmenys, kurie jau dirba ties šiomis technologijomis ir turi veikiančius prototipus, bet negali to viešinti, nes bijo būti nužudyti. Ir kai tik ekonominė kontrolės sistema bus pašalinta, jiems bus saugu, tuomet jie iš karto planuoja šių nuostabių technologijų masinę gamybą. Tik pradėjus naudoti šias technologijas visos planetos sąmonė stipriai pakils ir dėl to bus žymiai lengviau pašalinti antimaterijos bombas. Kai visos šios bombos bus išmontuotos iš žmonių biolauko, tuomet bus tinkamas laikas suimti tikruosius nusikaltėlius, tokius kaip Vatikaną, kuris yra atsakingas už virtualios realybės reinkarnacinę sistemą pavadinimu „Dangus ir Pragaras“. Kai asmuo miršta jo siela patenka į šią virtualią realybę, kurioje technologiškai yra suprojektuojamas dangus arba pragaras, pagal žmogaus įsitikinimus. Tai visiškai nepriklauso nuo to, ar žmogus buvo religingas, ar ne. Kiekviena kultūra turi savo programos versiją, pagal ten dominuojančią religiją. Tad viskas priklauso tik nuo to, kaip asmuo jaučiasi dėl savo veiksmų savo gyvenimo metu, jei jaučiasi, kad nugyveno nuodėmėje, tuomet jis keliauja į „pragarą“, o jei asmuo jaučiasi, kad nugyveno teisingai, tuomet jis keliauja į „dangų“. Po šio patyrimo, apgaulės būdu, siela ir vėl sugrįžta reinkarnuotis į Žemę. Pragare esančiai sielai yra pasakoma, kad ji turi vėl reinkarnuotis, kad atpirktų savo nuodėmes (karmą). Danguje esančiai sielai yra pasakoma, kad ji dar neišmoko visų savo pamokų ir privalo toliau mokytis. Bet visa tai yra išgalvotas melas! Visatoje nėra tokių taisyklių ir visi šiame pasaulyje buvo apgauti. Tad visa ši sistema turės būti panaikinta. Visos sielos bus išlaisvintos iš reinkarnacijų ciklo, kurios jame yra įstrigusios jau tūkstančius metų. Tada Sielos galės laisvai keliauti po Visatą ir rinktis savo patyrimus pagal Aukštesnį planą, be jokios karmos!

Kaip yra nustatomas masinėse meditacijose dalyvavusių asmenų skaičius. Yra naudojami du matavimo būdai, tai Šumano rezonanso pokytis, kuris indikuoja, kaip stipriai planetoje sujudėjo energijos dėl masinio sąmonės poveikio; kitas būdas yra, kai Šviesos jėgos gali suskaičiuoti visus dalyvavusius, nes kiekvienas ties Šviesa medituojantis žmogus užsidega, kaip žvakutė, šiame tamsiame pasaulyje. Kai duomenys tampą aiškūs tuomet Šviesos Pajėgos pagal esamą Šviesos kiekį gali matyti kiek jie gali daugiau suteikti pagalbos šiam pasauliui.

Prisiminkime, kad mes visi norime taikos savyje ir pasaulyje, tad jau būtų laikas nustumti visus skirtumus ir nesutarimus į šoną ir pradėti bendradarbiauti dėl visuotinio gėrio. Koks skirtumas, ką tu žinai, ar kuo tu tiki. Dėl geresnės ateities mes privalome pagaliau susivienyti!

Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 1410 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 321 2 3 »
-1  
1 Laume   (12.05.2020 10:49) [medžiaga]
Pasakėlės naiviems žmonėms. Jau 2012-2013 m.. skaiteme panašias istorijas iš neturėjimo ką veikrt..

+1  
2 virgis   (12.05.2020 16:34) [medžiaga]
Tai lyg mūsų pasaulyje gimtum ir užaugtum koncentracijos stovykloje. Negali patikėti, kad gyvenimas gali būti kitoks už stovyklos ribų. Ir jei stovyklos prižiūrėtojai tau kasdien kartoja, kad už stovyklos ribų daugiau nieko nėra, o jeigu kažkas ir būtų tai nebent tik kažkas panašaus į tai kas yra čia. Tai tikrai suformuoja tavo nuomonę apie pasaulį, nesvarbu ką tau pasakoja, bet jei tu gauni savo kasdieninę duoną iš prižiūrėtojų, tu klausysi to ką jie tau sako, jei norėsi duonos gauti rytoj ir vėl. Nesvarbu kad vyresni tau gali pasakoti apie laisvą pasaulį ar apie atkeliaujantį išsilaisvinimą, nes jie tą žino ir prisimena, bet koncentracijos stovykloje tu klausysi to kuris tau duoda duoną, nes yra sudėtinga išlaikyti įsivaizduojamą viltį esant tuščiam skrandžiui, štai koks yra galingas jų programavimas. Bet nepaisant to vis tik mūsų pasaulyje koncentracijos stovyklas išgyvendavo tik tie kurie tą viltį savyje sugebėdavo palaikyti.
Mes esame paskutiniai visoje visatoje kurie yra vergai karmos valdovams. Ir dėl to mes kenčiame labiausiai. Nes jiems vis dar reikia maisto. Ir kadangi šita planeta yra paskutinė, tai Karmos valdovai tikrai stengėsi kad paviršiaus populiacija nenubustų. Taigi jie sukūrė daugybę priemonių kad nukreipti žmonių dėmesį, kad jie nesugebėtų susivokti kas vyksta iš tikrųjų. Jei žmogus neturi pakankamai stiprios širdies ir nesugeba surasti jokio palaikymo iš aplinkos, galiausiai tiesiog pasiduoda jų valiai vėl teisti ir po to būti pačiam teisiamam, bei grįžta į jų sukurtą nusikaltimo ir bausmės scenarijų ar kitaip vadinamą karmos įstatymą.
Apokalipsė verčiasi iš Graikų kalbos ne kaip sunaikinimas, bet kaip tiesos atskleidimas. Bet karmos valdovams tai tikrai reiškia pasaulio pabaigą, tai yra jų išprotėjusio pasaulio pabaigą. Nesvarbu kokiomis sąlygomis mes gimėme, galime viską pakeisti savo valios ir pastangų dėka, žinoma jie gali mums trukdyti, bet mes neprivalome kentėti dėl nieko ir visada galime rinktis, tačiau daugelis žmonių net nežino jog aplamai turi kokį nors pasirinkimą savo gyvenime ir tiesiog susitaiko su savo likimu, kuris suplanuotas jiems karmos valdovų.
 Taikos ir ramybės

0  
3 PlejadieteLina   (12.05.2020 21:31) [medžiaga]
Na, LABUKAS visiem! O, kaip pasiilgau VISU! Bet... cia taip ramu... ir Virgis ilgai nieko nerase! As vis uzeinu cia. Tai, kas dabar vyksta ir dar vyks, as jau 2011 metais maciau vaizdais, tik... datos nerode..., bet pasirodo, teisingai zinojau, kad TAI vyks netolimoje ateityje. TAI jau ir vyksta.
ACIU tariu musu VIRGIUI, taip, ka Jis raso, YRA TIESA! Supratau, kad sis Zmogus (VIRGIS) yra tikrai Sviesos Zmogus. Tiek, kiek Jis supranta, tiek kiek pas Ji yra ziniu, pas mus ne viena nera tiek Zinojimo!
Priklausau Q judejimui. Esu ASTARO Komandos nare. Kad kovoti su Tamsa, reikia pirmiausia susilieti su ja (Tamsa), kaip tai daro JAV Prezidentas D. Trumpas. Pagarba JAM.
Korona virusas... nera jokio korona viruso, yra tik 5G uzkratas. Yra Ju (Tamsos jegu: reptiliodu, Anunakiu, masonu, iliuminatu) scanarijus, bet... negalima Ju teisti, negalima kritikuoti. Nes toks KUREJO Planas! Tai mum skirtos pamokos, sioje koncentracijos stovykloje, vadinama Zeme.
Siu metu gruodi Gims Sestoji Rase. 2022 vasario menesi, Velnia uzdarys. Prasides Aukso Amzius.
Is pozemiu isgelbeta tukstanciai vaiku... Taip info Yotubej yra dauk, bet... man kai kur yra tas abejotina. TAI gal dar tik vyks.

Gera info Yotubej yra psl.: TIKRAS GYVENIMAS. Taip pat KAZIMIERO JURAICIO. Daug geru ziniu yra rusu kalba.

Su Meile,

0  
4 laume   (13.05.2020 10:40) [medžiaga]
Sutinku tik su tuo, kad Apokolipsė yra Atskleidimas, žinai kasdien gaunu iš SAN BRUNO per PINTEREST vaizdinę informacinę medžiagą: apie elites pasaulio šeimas, biblijinį projektą, galaktikų civilizacijas, apie Galaktikos Federaciją,  , AREA 51, įvairias kosmoso programas, ir  daug  kitos informacijos, kurios nėra  smi  ir kurios nėra aptarinėjamos plačiuose visuomenės ratuose.
 Svaigti  apie Galaktikos Federaciją nėra ko,- čia tai gera šutvė susirinkusi, kuri didžiuojasi tuo, kad palaiko ryšius su Žemės karinėmis ir politinėmis struktūromis [ reikia paskaityti tuos vadinamus GALAKTIKOS FEDERACIJOS  leidžiamus tinklapius --- jų begalės--ir dauguma iš jų puikiuojasi ADONAI AŠTAR ŠERAN, kuris jau tikrai nebeslepia . kad dalyvavo Biblijiniame projekte]..
 Tad tą karminę valdybą ir suorganizavo tos jėgos,kuriomis  dabar didžiuojasi lina plejedietė.
 Šiaip SIELA [ DVASIA , ESATIS, ESMĖ, SAVASTIS[[ yra daug pavadinimų]]] į Žemė atėjo ne tam,, kad atidirbtų jai primestą karmą, ne tam , kad praeitų kažkokias pamokas---- visas šitas šlamštas pateikiamas tik tam,, kad  būtų galima visus suvaryti į konclagerį,,, kuris tikrai jai pradeda funkcionuoti.

0  
5 laume   (13.05.2020 11:08) [medžiaga]
Ir dar norisi parašyti- šį kartą kaip karo medikė ,studijavusi virusines, bakterines [ baktiorologinio ginklo]  ligas].
Nereikia skleisti nesąmonės ,kad nėra korono viruso.. ir  neparodyti visišką  neišmanymą ir nesuvokimą  rašant apie 5D.

+2  
6 virgis   (13.05.2020 20:19) [medžiaga]
Nėra jokio globalinio planetos atšilimo. Šiuo metu planeta eina link globalinio atšalimo, dėl sumažėjusio Saulės aktyvumo, tačiau šiltnamio efektas palaiko planetos temperatūrą. Dėl tam tikrų ciklų kas 26 000 metų Žemės planetos fizinius poliai apsiverčia. Didysis ciklas yra kas 26 000 metų ir mažasis kas 13 000 metų. Paskutinis apsivertimas buvo prieš 13 000 metų, kai nuskendo Atlantida. Tam tikru momentu po išlaisvinimo bus fizinis Žemės sukimosi ašies poslinkis, kurį sukels Saulė, nes ji pasikeis, o tai sukels Visatos Centrinė Saulė per Galaktikos Centrinę Saulę. Tuomet Saulė išleis didžiulę plazmos bangą, kuri sukurs žemės plutos poslinkį. Tačiau nėra ko bijoti, nes visi bus apsaugoti.Tuo metu, kai tai įvyks jau turėsime labai pažangias technologijas. Dėl to tikrai nereikia pergyventi, nes visa tai yra prižiūrima Šviesos Pajėgų.
Vedos ir Biblija yra Tamsos iškraipytos Šviesos mokytojų žinios. Tai yra parašyta tam, kad žmonės būtų klaidinami per kaltės programą, Vedos per karmą, o Biblija per kaltę.Vedas parašė asmuo vardu Kapila, o Bibliją parašė asmuo vardu Flavius Josephus.Jie buvo paprasčiausiai istorikai, kurie surinko vietines legendas ir visas jas užrašė į knygų rinkinį. Visai kaip Broliai Grimai, kurie surinko ir užrašė pasakas,bet tam tikri asmenys tikrai gyveno, kurie buvo Šviesos Pajėgų siųsti agentai skirti žadinti žmonijai ir skleisti mokymus. Tačiau jų tiesioginių mokymų nelabai rasite, nes Tamsos jėgos perėmė visas jų paliktas žinias ir pavertė tai manipuliacijos priemone.Į Žemės planetą jie buvo pasiųsti Šviesos Pajėgų tam, kad užkirstų kelią Tamsai sunaikinti planetą. Krišna, Jėzus, Bhuda yra taip vadinami žvaigždžių sėklos, kurios atvyko su misija.
Tamsos mikroschemos ir programos patenka į mūsų kūną ddelė dalis su maistu per toksinus, per vaistus... Bet didžiausias pavojus yra per skiepus, nes tuomet jie gali suleisti šias medžiagas tiesiai į kraują ir jos gali nukeliauti tiesiai į smegenis, kur pradeda veikti ir perimti žmogaus kūno kontrolę. Žmogus tuomet pradeda darytis imlus Tamsos siunčiamiems radijo signalams. Didele dalimi tai yra susiję su sunkiais metalais, kaip gyvsidabris. Juk metalas yra puikus radijo bangų imtuvas. Nors mokslas tai neigia ir guldo „psichiškai nesveikus“ žmones į psichiatrines ligonines. Tačiau realybė yra tokia, kad daugelis tų žmonių, kurie teigia, kad girdi balsus galvoje nėra „psichiškai“ nesveiki. Tiesiog jų smegenys dėl sunkiųjų metalų pertekliaus pradeda gaudyti radijo bangas ir dėl to jie pradeda girdėti įvairius balsus.
Nereikia tuo tikėti, nes nieko dabar nenorima įrodyti. Ateis laikas, kai viską patys sužinosite. Šiuo metu yra svarbiausia nepasiduoti pokyčių baimei. Verčiau tą laiką, kurį skiriate šių istorijų analizei ir baimei, geriau būtų panaudoti savo dvasiniam augimui ir savo širdies aktyvacijai. Skirti laiko savo sąmonės studijavimui niekada nebus per daug, o tik padės sparčiau judėti į priekį.
Dabar ne laikas ginčytis ir kaltinti vienas kitą, būkite aukščiau už tas primestas emocijas. Tiesa yra ta, kad mes visi esame šios Visatos Kūrėjai, ir ją kuriame per savo egzistenciją. Kiekviena mūsų mintis, jausmas ar veiksmas kuria šios Visatos likimą. Mes visi kartu esame už tai atsakingi.
Taikos ir ramybės

0  
7 laume   (13.05.2020 20:56) [medžiaga]
Virgi, nesupratau-- tai programa užsikirto? Prie ko čia atšilimas? Ir iš vis  koks nerišlus komentaras.Na, bet vistiek dėkui, kad atsakei..
Tik noriu patikslinti, su vaistais ar skiepais yra suleidžiami mikrorobotai, kurie tikrai krauju  yra pernešami į smegenis, ir toks pojūtis , kad po galvą vaikščiotų skruzdelytės. Ar gali periimti žmonių kontrolę-- tiktai tų , kurie nesupranta ar neigia, kad tokios technologijos egzistuoja ir jas naudoja kad ir CŽA.... Bet sureikšminti ar būgštauti tikrai nereiktų-- juk šunys vakarų kultūroje jau seniai sučipuoti, bet vistiek loja...

 Na, ir dar - dar dvidešimtojo amžiaus antrame -trečiame dešoimtmetyje net Rusijoje buvo  išrastos technologijos, kurios buvo naudojamos sieloms prabudinti,  ir net BECHTEREVAS  mego sakyti, kad dabar sielos yra atidaromos kaip skarbonkės [metalinės konservų dėžutės]. O dabar jau XXI amžius---- tad  tiems, kas turi sielas- jos tikrai,,atidarytos''--- tad karantino tyloje ągal ir išgirs nedrąsų sielos balsą [ tiesa,, nedrąsus būna tik trumpą laiką],,,,,

0  
8 PlejadieteLina   (14.05.2020 18:28) [medžiaga]
...Kadangi LAUME mane teisia ir kritikuoja, as spec. susisiekiau su savo Tikraja Seima is Plejadziu. Uzdaviau Jiem klausimu. Suzinojau labai jau daug! Apie ASTARO Komanda: TAIP, si K-da tikrai egzistuoja! Jie siuo metu, Ju Kosminiai Laivai yra virs Zemes Planetos. Ir...Zemeje...pasislepe! ADONAS yra Sventas Vardas. Reptilian si zodi iskraipo kitaip, liepe pasidometi kaip.
Oriono gyventojai (Drakonai), Anunakiai, driezazmogiai, satanistai, iliuminatai, - Jie juk labai, labai seniai cia, bet... kam Juos teisti, jeigu Juos Kurejas leido buti cia, Zemeje, vadinasi, TAIP TUREJO BUTI! Todel as sakau, gavome (gauname) pamokas... Na aisku, buvome (ar esame) Ju valdzioje, buvome valdomi Karmos Valdovu. Ir mes, Sviesos Darbuotojai buvome valdomi. As jau atsibudau, Karmos Valdovais NETIKIU, as ESU LAISVA SIELA, ir elgsius taip, KAI AS TO NORIU IR NORESIU!

Ka dar pasake mano Tikroji Seima is Plejadziu? O gi, apie sio tinklapio turetoja VIRGIU. Sis Zmogus, kuris save vadina VIRGIUMI, yra ne joks VIRGIUS! Sis Zmogus yra is SIRIJAUS, vardu DONATAS! Sake, - jog mudu abu sieja ta pati Misija, ta pati melsva aura, esame abu Sviesos Darbuotojai, tik Jis (Virgius, kuris yra ne Virgius, o DONATAS) yra is SIRIJAUS, o as is Plejadziu.
NEPYK, VIRGI-DONATAI, jeigu kuo kada iskaudinau (o zinau, kad tas buvo!), NEPYK, jeigu klystu Tavaji varda! Bet... as TIKIU savo TIKRAJA SEIMA-PLEJADIECIAIS!!!

Su Meile, apkabinu.

0  
9 laume   (14.05.2020 18:47) [medžiaga]
Šiaip  aš turiu dvi nuomones:kad 1. tikrai yra Galaktikos federacija ir visos kitos civilizacijos, jų laivynai [ bet ko jie kišasi į žemiečių gyvenimus, bendrauja su politikais ir elitu, bet  nereikalauja , kad oficialiai būtų pranešta apie jų egzistavimą]
                                             2.Visos šitos istorijos yra pasaulio vyriausybės sugalvotos, sukurti institutai, kurie ir kuria  visą medžiagą ir pateikia mums[  naudodami įvarias slaptas technologijas]
    Spręskite patys, tačiau pažiūrėkite į GOOGle  Laima Laure o pinterest [ ten įkėliau medžiaga su įvairių civilizacijų nuotraukomis, skraidančiais  motininias LAIVAIS, NSO, pakylėtais mokytojais, angelais , na ir t.t]
 Tad malonaus peržiūrėjimo..

0  
12 PlejadieteLina   (15.05.2020 12:06) [medžiaga]
Brangi Laimut, Jie mum PADEDA!, todel ir ''kisasi''!

0  
17 laume   (15.05.2020 16:51) [medžiaga]
Linut, kam padeda, tau? Galbūt,, bet nereikia kalbėt ir rašyt kitų vardu , ypač mano,,,-----man nereikia jokios pagalbos ;;aš turiu rankas , kojas, ir galvą, kuri skirta ne tik skrybelei nešiot [ tarpkito aš nešioju tik UK skrybeles [ tokie mano genai]

0  
10 laume   (14.05.2020 19:15) [medžiaga]
,,, tik ką gavau per savo gmailhttps://youtu.be/C_GOGQgBwbY--  vadinasi Aštar Šeran- ateina aukso amžius,,, kalba rusų kalba GF vardu...

1-10 11-20 21-26
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2020  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0