Šeštadienis, 20.04.2024, 05:42
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Rugsėjis » 26 » Ir vis tik, gal jau pabuskime ir žadinam kitus
09:00
Ir vis tik, gal jau pabuskime ir žadinam kitus
Žemėje įvyko daug teigiamo postūmio sąmoningume, bet vis dar dauguma žmonių yra visiškame sąstingyje.
Ką Mums daryti ? Ką daryti tiems, kurie jau seniai dirba planetos ir žmonių evoliucijai ? Ir ką mes visi darysime jei jau priartėjo planetos transformacijos laikas ir jums teks pasirinkti tarp jos ir žmonijos evoliucijos arba išėjimo. Išėjimo iš šitos planetos, tobulinti savo sąmonę jau kituose pasauliuose.
Labai daug kas turi pasikeisti šioje planetoje dėl jūsų tolesnio vystymosi. Ir labai gaila, kad daugelis iš jūsų taip aistringai troškę žemiškosios patirties, nesupranta, kad stovi prie tos ribos, dėl kurios praėjo didžiulį konkursą žemiškajam įsikūnijimui.
Ir dar labai gaila pastebėti, kad mano perdavimą pirmoje eilėje perskaitys ne tie, kas atsilieka savo sąmonės vystyme, o tie kas jau seniai eina šviesos ir transformacijos keliu ir bus pilnai pasiruošę baigiamajai fazei, kai ji prasidės.
O tai padaryti juk taip nesunku, patikėkite manimi. Mes stebime kaip žmonės prabunda. Ir kai kurie iš jų, per trumpą laiką praeina tokias šviesias permainas, kokių kiti siekia šimtmečiais. Toks dabar laikas ir tokios šių laikų galimybės.
Ir ką gi Mums ir jums dabar daryti ? Kaip Mums dasibelsti į didžiąją dalį žmonių ir padėti jiems laiku pereiti Pakilimą, kartu su planeta ?
Apie tai šiandieninis pranešimas ir apie tai mes kalbame jau ne pirmą kartą. Pasirodo reikia tai kartoti ir kartoti, nes žmonių sąmonės prabudimo procesas eina per daug lėtai.
"Ir vis tik, ką mes bendromis jėgomis galėtume padaryti"? – paklausite jūs. "Mes žadinam, kalbam, rašom, skaitom paskaitas ir pravedinėjam įvairius užsiėmimus, galu gale dirbame stengdamiesi pakeisti kolektyvinį žmonių sąmoningumą". Ką dar galima padaryti ir kaip padėti žmonėms suprasti viską per tokį trumpą laiką, kuris liko iki Pakilimo"? – tokius klausimus užduoda visi Šviesos Darbuotojai be išimties, visi mūsų uolūs pagalbininkai.
Yra toks žmonių žadinimo būdas, kuris nepažeidžia žmogaus laisvos valios, nes tai labai svarbu.
Tas būdas – kreipiantis į žmogų ar žmones per jų Dieviškąjį Aš Esu Buvimą.
Todėl siūlau jums pradėti kreiptis į kitus neprabudusius žmones per Dieviškąjį Aš Esu Buvimą, su tikslu pažadinti miegančius ir paruošti juos didžiajam snaudžiančių Pakilimui.

 
Duodu jums pastoviam naudojimui magiškus žodžius.

Mano Galingasis Dieviškasis Aš Esu Buvime !

Aš kreipiuosi į Tave su prašymu apimti Žemės planetos žmonių sąmoningumą Tavo Gerumu ir išvesti iš miego sąmonę tų kurie pamiršo dėl ko atėjo į šį žemiškąjį planą didžiojo planetos perėjimo ir daugiadimensinio egzistavimo laikotarpiu.

Mano Galingiausias Dieviškasis Aš Esu Buvime!

Pažadink Savo Dieviškąja Ugnimi žmonijos kolektyvinę sąmonę ir suteik jiems informacijos apie didyjį Perėjimą, apšviesdamas visų miegančių žmonių protus, padarydamas efektyviu, visų Šviesos Darbuotojų darbą, susijųsi su jų žadinimu.

Mano Galingiausias Nenugalimas Ugninis Dieviškasis Aš Esu Buvime!

Padaryk įmanomą pilną transformaciją visų šios planetos žmonių protuose per likusį laiką iki Didžiojo Perėjimo.

Mano Galingiausias Dieviškasis Aš Esu Buvime!

Aš prašau Tavęs sujungti mane su visomis mano Monados Išraiškomis, kad gaučiau pagalbą ir aš ir žmonija, pasiruošimo Didžiajam Pakilimui, procese.

Te išsipildo Dieviškojo Aš Esu Buvimo Valia!

Te prabunda kolektyvinė žmonių sąmonė!
Te įvyksta Perėjimas į daugiadimensinį egzistavimą reikiamu planetai metu!
Amen.

Ačiū jums, Mano draugai už pagalbą žadinant žmoniją. Darbas per Dieviškąjį Aš Esu Buvimą sutvirtins ir jūsų pačių Šviesos kontūrą ir padės kiekvienam iš jūsų tapti tikru Šviesos Žmogumi!


Te įvyksta Žemės žmonių transformacija į Šviesą!

Kiekvienas iš jūsų gali tai pasiekti. Keisdamiesi patys, jūs keičiate ir kitus. Kurkite, darykite ir išvalykite kitiems Šviesos kelią. Amen.

Su begaline Meile Žemės žmonijai SEN ŽERMENAS
Peržiūrų: 2559 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.3/6
Viso komentarų: 4
0  
1 Vidmantaskun   (26.09.2011 16:59) [medžiaga]
Nuostabu .... Ačiū SEN ŽERMENUI... Ir Virgiui dėkoju... Virgi,kaip reikia ,tai sakyti ? Balsu galima ir mintimis galima.Tai reikia sakyti- sakyti suprantant ką tai reiškia ? ... tai panašu į prašymą.. ir jaučiasi didelė šito pasakymo galia....Pav.Kas yra visos mano Monados Išraiškos ? Koks ,tai sujungimas ? Aš Esu Buvimas ? Ką daryti žmogui kuris sakys šiuos žodžius... na ir tas žmogus turi šiuos suprasti ar supratimas nebūtinas... ? Ar duos poveikį šie stiprūs žodžiai, jeigu žmogui sunku susikaupt ir suprast...ką turėti omeny sakant šiuos žodžius ?

+2  
2 virgis   (26.09.2011 18:08) [medžiaga]
Galima ir balsu ir mintimis, nėra skirtumo. Žinoma geriau suprantant, nors patys žodžiai kaip sako yra magiški. „Monada“ yra kilęs iš graikų kalbos žodžio „monas“, kas reiškia vienybę. Ši vienybė, monas arba Monada yra tai, ką mes vadiname Dvasia. Aš Esu buvimas - tikrasis AŠ ar aukščiausiasis AŠ. Geriausia aišku juos išreikšti susikaupus, meditavimo metu.
Sėkmės...

0  
3 Sen Zermenas   (27.09.2011 16:31) [medžiaga]
tai cia tas, kuri Filipas Grazusis pakiso po giljotina uz jo masoniska veikla? Ir tuo paciu isdraske visa masonu irstva, tai iki siol ta Filipa purvais dergia...

0  
4 Vidmantaskun   (27.09.2011 16:36) [medžiaga]
Ačiū Virgi ... Ir tau sėkmės... smile Vartotojau:"Sen Zermenas" Ką turit omeny ?

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugsėjis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0