Ketvirtadienis, 28.03.2024, 17:47
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Balandis » 16 » Išoriniai pasikeitimai 1 dalis
18:54
Išoriniai pasikeitimai 1 dalis

Pasikeitimai, kuriuos jūs stebėsite savo pasaulyje  per ateinančius  dešimtmečius, bus laisvos valios ir lemties mišinio rezultatas, išraiška. Tikslus ateities supratimas reikalauja lemties karkaso, ant kurio stovi laisvos valios pasaulis, supratimo. Taip pat, tai reikalauja sugebėjimo įžvelgti laisvos valios ribas ir ant kiek jūs, kaip žmonės gyvenantys Žemėje, galite įtakoti nulemtus įvykius.

Mes šitą kanalą (Selą) suderiname su žmonijos kolektyvinėmis vibracijomis ir matome tris dominuojančias laiko linijas, apie kurias kalbėjome knygos pradžioje. Nuo mūsų paskutinės knygos išleidimo, pranašystės labai nežymiai pasikeitė.

Kad tiksliai pamatyti, kas įvyks ateityje, pradžioje svarbu nepriklausomai žvilgtelėti į tai, kas jūsų pasaulyje vyksta  dabar, kadangi pasikeitimai jau pilna eiga eina. Žinoma, senos tradicijos užima savo vietą, bet pasaulis keičiasi labai greitai ir jums būtina išlikti vyksmo priekyje. Būtent toks  šios informacijos suteikimo jums tikslas.

Jeigu visą paskutinį laiko periodą jūs gyvenote ne uoloje, žinoma pastebėjote, kad per paskutiniuosius dešimtmečius daugelį kartų išaugo  natūralių ir dirbtinų katastrofų skaičius. Be to, nepraeina nei dienos, kad žiniose neatsirastų nauji pranešimai apie korupciją ir kokio nors, taip vadinamo "vyriausybės ir finansų" instituto suirimą.

Kitaip sakant, daugelis žmonių, institutų, organizacijų ir kompanijų, kurios įprastai skaitėsi "tvirtos, kaip uola” ir sąžiningomis, staiga pasirodo korumpuotomis ir įklimpsta į skandalus. Kiekvienai žmoniškai sielai reikia išmokti eiti koja į koja su savo vidiniu vadovavimu ir pastoviai remtis juo, o ne į išorinę administracija. Šviesos Darbuotojams tai žymiai lengviau, nei likusiai publikai.

Visuose jūsų mokymuose, mes pastoviai reikalaujame naudoti kritinį mastymą, analizę, norą, nepriklausomu žvilgsniu ir atvirumu stebėti naujas idėjas, studijuojant savo planetos reikalus. O labiausiai mes reikalaujame Tiesos atpažinimo (nesvarbu kas bekalbėtų), ypatingai jei sakoma, jog medžiaga gauta čenelingų būdu.

Mes skatiname tikrinti ir palyginti mūsų pateiktą informaciją su kitų čenelingų, ar labiau tradicinių metodų informacija. Vykdykite tyrimus. Asmeniškai atraskite sau tai, kas vyksta aplink.  Kad tame  jums padėti, mes daugiau pradėsime fokusuotis į mokslinius informacijos pagrindus.

Elektromagnetinės anomalijos Saulėje ir planetose

Iš praeitų mūsų svarstymų jūs dar atsimenate, kad Galaktinis Poslinkis įtakoja į visus jūsų galaktikos regionus, įskaitant ir visas Saulės sistemos planetas, kartu su pačia Saule. Štai jau beveik 150 metų (grubiai nuo 1950-2100) Žemė ir Saulės sistema juda ir judės per taip vadinamą "elektromagnetinę nulinę zoną” arba dar vadinama "fotonų juostą”, kur žymiai silpnėja  elektromagnetinio lauko poliškumas, palyginus su tuo, koks būna paprastai.

Jūsų mokslininkai jau pastebėjo, kai kurį, labai keistą jūsų Saulės dalies elgesį. Prognozės labai prieštaraujančios. Vieni prognozuoja daug saulės pliūpsnių, o kiti, kaip tik jų sumažėjimą.

Bet visi jie sutinka su tuo, kad Saulės magnetinis poliškumas silpnėja taip pat, kaip ir Žemės. Mes pranašaujame, kad dalinis Žemės poliškumas nukris iki 40%, palyginus su tuo, koks būna "paprastai” ir iki 50% Saulėje (rezultatai gauti stebint fluktuacijas, vykstančias paskutiniuoju laiko periodu). Elektromagnetinės nulinės zonos pikas (kai poliškumo nebuvimas bus pastebimas labiausiai) jūsų Saulės sistemoje, bus pasiektas apie 2025 metus.

2012 metų precesinio išsilyginimo ir Galaktinio Poslinkio tarpusavio sąveika sudarė pakankamai supainiotą padėtį, kai mokslininkai bandė nuspėti, kas įvyks su Žemės elektromagnetiniu lauku. Prie to, dar pridėkite disbalansą, Žemės geležiniame branduolyje, kas išsilieja į skirtingą magnetinių polių judėjimą (pavyzdžiui, šiaurės polius juda greičiau nei pietinis) ir jūs gausite labai sudėtingą vaizdą, kurio sukūrimui jūsų superkompjuteriai dirba dieną ir naktį.

Yra keturi faktoriai, kurie lemia jūsų mokslininkų pasimetimą ir tikslių prognozių, kas įvyks jūsų pasaulyje, pateikimo apsunkinimą: 1) Precesinio išsilyginimo įtaka; 2) Ilgalaikė Galaktinio Poslinkio įtaka; 3) Tūkstančių būtybių, iš žymiai aukštesnių dimensijų, padedančių Žemei ir vykdančių disbalanso, sukuriamo negatyviai orientuotų žmonių,  korekciją, įtaka ; 4) Šviesos Darbuotojų įtaka į Žemės elektromagnetinę sistemą.

Mes dar galėtume įtraukti ir penktą faktorių – Žemėje ir aplink ją, negatyvių ateivių egzistavimas, bet jų įtaka suvesta iki minimumo. Ir nuo 2012 metų iki 2025 jie vis daugiau tik palikinės Žemę, kadangi jų vibracijos čia daugiau  yra nepalaikomos.

Saulės dėmės, pliūpsniai ir audros

Jūsų mokslininkai yra išmatavę Saulės ciklus, jie kartojasi kas 11 metų. Tai reiškia, kad Saulė periodiškai pereina per audrų ir pliūpsnių, jos paviršiuje, sustiprėjimą, po kurių seka keletas palyginus ramių metų. Ir nors tai, nevisiškai taip, prognozės pakankamai tikslios, planuojant techninės visuomenės būsimus darbus.

Nors yra manoma, kad tas palyginamai nedidelis ciklas (11 metų) toliau tęsis, žymiai padidėja  Saulės magnetinio lauko fliuktuacijų magnitudė. Kaip fluktuaciją, mes turime omenyje Saulės dėmių ar pliūpsnių intensyvumo padidėjimą, arba sumažėjimą, atitinkamu periodu. Tie ekscentriniai Saulės aktyvumo pliūpsniai, kažkokiu tai laipsniu, sukurs fliuktuacijas, Saulės elektromagnetinio lauko poliškume, bet bendras poliškumas susilpnės, kaip jau buvo aptarta aukščiau.

Pačios didžiausios Žemės elektromagnetinio lauko intensyvumo fliuktuacijos vyks ne tik portalų atidarymų periode (2012;2017;2030), bet ir nuo 2015 metų iki 2035, Saulės elektromagnetinio lauko įtakos dėka.

Elektromagnetizmo poslinkių įtaka žmogaus kūnui

Brangūs Kūrėjai, jūs pastebėjote, kad elektromagnetiniai kūnai yra neatskiriama jūsų, kaip žmonių, žemiškos patirties dalimi. Tą elektromagnetinį kūną jūs vadinate "eteriniu”, kadangi įsivaizduojate, kad tai daugiau susiję su eteriu, arba Visatos dvasinėmis energijomis, nei su tankiu fiziniu būviu.

Fizinėje jūsų Visatoje viskas turi elektromagnetinius komponentus. Jūsų fizikai teisingai nustatė, kad elektromagnetizmas – viena iš svarbiausių jėgų, kūrybiniuose procesuose. Kadangi jūsų kūnas – elektromagnetinis, jūs gana juntamai pergyvensite Žemės elektromagnetinio lauko fliuktuacijas. Didžioji žmonijos dalis jau yra pakankamai jautri Saulės elektromagnetinio lauko svyravimams. (Virgio trigrašis: tai patyriau savo kailiu, pirmą kart, gal prieš kokius trejus metus, kai kūnas pradeda vibruoti, virpėti savaime. Ne drebėti, kaip nuo šalčio, o būtent virpėti. Kartais juntama tarsi dūriai širdies zonoje, ar galvos skausmai). Dabar daugelis gali pasakyti kada Saulėje vyksta audra, be jokių matavimo instrumentų.

Žinoma, Saulė – nevienintelis, jus veikiantis dangaus objektas. Yra ir mažesnė įtaka, nuo artimiausių žvaigždžių ir kvazarų, esančių netoli galaktikos centro. Fiziniai kūnai yra nepertraukiamai bombarduojami gama ir rentgeno spinduliais, iš tamsios materijos, juodų skylių ir kitų jūsų galaktikos ypatumų.

Kiekviena jūsų fizinio kūno ląstelė turi energetinę matricą, sudaryta iš Šviesos kodų ir raktų. Jie nulemia DNR konfigūraciją ir genetinę struktūrą, apsprendžiančią skirtingas kūno charakteristikas. Šviesos kodai ir raktai sudaro  atitinkamą DNR konfigūraciją, savo ruožtu, tiesiogiai susijusia su Saulės ir Žemės (kitų dangaus kūnų) elektromagnetinėmis fliuktuacijomis.

Iš esmės ir bendrai, Šaltinio švari nediferencijuota energija, žeminant savo vibracijas,  nusileidžia žemiau, per įvairias dimensijas ir keičia kiekvieno lygio, dimensijos konfigūracijas. Pasiekusi penkto tankio sferą – eterinį kūną, ji save išreiškia "skaliariniais elektromagnetiniais impulsais”, išleidžiamais iš jūsų Visatos eterinių sferų. Duotuoju atveju, Saulės penkto tankio aspektas, išleidžia energiją į Žemės penktą tankį, o po to, tai išleidžiama į ketvirtą ir trečią jūsų planetos tankius.

Kai energetinės pulsacijos išleidžiamos į jūsų Saulės erdvę (iš kitų planetų ir kvazarų), jos pasiekia Žemę ir iššaukia gyvų organizmų mutacijas, DNR ląstelėse. 

Skaliarinės pulsacijos skiriasi nuo poliarizuoto lauko pulsacijų. Kai skaliarinė pulsacija pasiekia Žemę, poliarizuoto lauko įtampa žymiai susilpnėja, nors spinduliavimo lauko įtampa kyla.

Dalinis polairizuoto elektromagnetinio lauko kolapsas ir naujas rezonansinis laukas, sukurtas skaliarinėmis bangomis, savo tvarka, sukuria skyles eterinėje sferoje, kurias mes vadiname portalais arba žvaigždžių vartais.

Elektromagnetinio lauko poliškumo pasikeitimus galima išmatuoti jūsų mokslininkų instrumentais. Žemės poliarizuoto lauko įtampos fluktuacijos jau yra aptiktos, bet iki šiol jos jaudina tik, iš esmės, telekomunikacijų operatorius ir inžinierius. 

Daugiau, nei bet kokiu kitu istoriniu momentu, jūsų pasaulis stipriai priklauso nuo telekomunikacijų. Komunikacijų neveikimas, sakysime besitęsiantis kokia tris dienas, galėtų sukelti katastrofines pasekmes vyriausybės ir finansų sferoje.

Fliuktuacijų dydis poliarizuotame lauke, portalų atsidarymo periode, bus pakankamai reikšmingas ir pasikeitimai sustiprės veikiant Galaktiniam Poslinkiui. Iki 2025 metų bendras magnetinio lauko poliarizavimas mažės. Bendro mažėjimo fone atsiras pliūpsniai, kadangi tam turės įtakos 2012 metų precesinis išlyginimas, 2017 metų kometos Ananutak praskridimas arti Žemės ir 2030 metais Nibiru praskridimas Saulės sistemoje.

Kai poliarizuotas laukas pastebimai susilpnės ir ims viršų skaliariniai elektromagnetiniai impulsai, poliariškimo deficitas ir stiprėjanti skaliarinė energija atvers dalinį "nulinio taško” lauką, visose elektromagnetinėse sistemose, esančiose to įvykio kelyje. Nulinio taško laukas veikia kaip tunelis, leidžiantis energijoms tekėti tarp lygių ir tankių žymiai lengviau, nei anksčiau.

Iš esmės, portalas (ar žvaigždžių vartai) atsidaro kaip tunelis, leidžiantis elektronams judėti ten, kur anksčiau jiems buvo neįveikiamas barjeras. Dvasiniuose terminuose, taip žmonijai atsiveria (gauna priėjimą) eterinės sferos, arba jūs galėtumėte pasakyti, kad uždangos, tarp fizinių ir eterinių dimensijų, žymiai sumažėjo, suplonėjo.

Kiekvieno elektromagnetinio lauko žybsnio periodu (kaip ir per portalų atsidarymo metu), pas Žemėje gyvenančias fizines gyvybės formas vyksta ląstelių mutacija. Iš biologinio stebėjimo taško, mutacijos apima reakcijas iš DNR pusės tam, kad leisti organizmui prisitaikyti prie naujų dažnių. Jei organizmas nesugeba adaptuotis, mutacijos paleidžia imuninės sistemos nusimušimus, su būsima mirtimi ateityje.

Žemės pasikeitimo periode, patys stipriausi žmonijos atstovai ne tik kad išgyvens, bet jie dar daugiau suklestės. Brangūs mokiniai, turėkite omenyje, kad mes naudojamės žodžiu "stiprūs”, neturint omenyje fiziškai stiprius; tai liečia sąmonės lygį, apimantį sugebėjimą būti lanksčiam. Todėl, iš esmės, Darvino teorija turi savyje racionalų grūdą, kadangi praeityje, didžioji mutacijų dalis išsiliedavo į pačių silpniausių rūšies atstovų išmirimą ir pačių stipriausių persiformavimą į naujas gyvybės formas.

Tai ir yra "pelų atskyrimas nuo grūdų”, apie ką jūs girdite religiniuose mokymuose, nors didžioji teologijos dalis ne iki galo supranta, kas tai yra. Jie klaidingai priskiria procesą prie "natūralios atrankos”, Dieviškam Teismui, kai iš tikro ir pakylantys ir išeinantys žmonijos atstovai yra vienodai vertingi, kaip Dievo išraiškos. Kitaip sakant, Dieviškumas, šalia individualių sielų laisvos valios, pasirenka žmonijos pasiskirstymą, be teisimo, į skirtingus aspektus – pakylėjančius ir paliekančius Žemę, įsikūnijančius kitose planetose.

Portalų poslinkiai veikia kaip šaudyklės, staigiai sustiprinančios pasirinkimų, kuriuos atlieka Žemėje sielos, įtaką. Dažnai tai pasireiškia kaip nepakantumas viskam, kas išeina iš išsilyginimo su jūsų nuosavu keliu. Pas tuos, kas tam priešinasi, gyvenimo pamokos Žemėje taps vis sunkesnės ir sunkesnės.

Sieloms reikia išmokti atitikti naujus Žemės dažnius, ir kruopščiai nusiderinti į ją su didžiuliu nuoširdumu. Jūs turite nusiderinti į mylimą Motiną Žemę ir jausti jos kvėpavimą, judant ir vystantis kaip sąmoningai būtybei.

Gardelės ir lei linijos

Nevisos būtybės Žemėje gauną vienodą elektromagnetinių energijų dozę, nuo Saulės ir žvaigždžių. Dažnai, organizmų išsidėstymas ir vieta yra lemiamais faktoriais, apsprendžiančiai gaunamo spinduliavimo kiekį. Pavyzdžiui, jeigu du organizmai maudosi Saulės šviesoje, bet vienas gyvena pagrindinėje lei linijoje, o kitas – ne, tas, kuris gyvena lei linijoje arba sūkurių vietose, pirmapradžiai gaus žymiai stipresnes ir žymiai tiesiogines elektromagnetinės energijos fliuktuacijas, nei kitas.

Mutaciją pereis visos sielos Žemėje, bet tie, kas gyvena lei linijų ir energetinių sūkurių vietose, pirmieji ir didesniame kiekyje gaus energijos, nei gyvenantys toliau nuo linijų. Skaliarinės elektromagnetinės pulsacijos, išleidžiamos iš Saulės ir žvaigždžių, pradžioje įteka į Žemės šiaurinį ir pietinį polius. Po to, tai skirstosi po planetą, nuo šiaurės į pietus, ar nuo pietų į šiaurę, pagal ilgumos meridianus. Tai netos tobulos jūsų navigacinių žemėlapių linijos, nors koncepcija panaši.

Lei linijos kertasi planetoje viena su kita kryžmiškai, kartais tai vyksta virš sausumos, kartais virš jūros. Lei linijų tinklo gardelė persikerta įvairiuose taškuose, vadinamais sūkuriais (Torsion). Lei linijų persikirtimo taškuose, energija tampa labiau koncentruota.

Po to, elektromagnetinė energija išeina iš lei linijų ir sūkurių, pasiskirsto po sritis, palaipsniui užpildant visos Žemės apimtis. Aukštų platumų regionai gaus daugiau tiesioginių perdavimų, nei vietos esančios jūros lygyje.

Pradžioje fliuktuacijos patenka į atmosferą, po to į vandenį ir tik po to į žemę. Kada energija tolsta nuo lei linijų ir sūkurių vietų, ji išsisklaido, bet vis tik lieka žymiai stipresnė, nei taip vadinamas normalus foninis lygis, iki elektromagnetinių pulsacijų perdavimo.

Jeigu jūs – prašviesėjusi siela, išvaliusi didžiąją dalį savo emocinių ir psichologinių traumų, portalų poslinkio metu, jums naudinga apsigyventi lei linijos arba elektromagnetinių sūkurių vietose ir pagyventi ten keletą metų, Galaktinio Poslinkio metu. Jeigu jūs esate per daug jautrus, arba pas jus yra daug neišspręstų problemų, jums geriau išvykti iš lei linijų ar sūkurių vietų. Tai jums duos šiek tiek daugiau laiko, susitvarkyti su savo neišspręstomis problemomis.

Miestai, išsidėstę šalia lei linijų ir sūkurių vietų, keisis greičiau ir dažnai su didesniu nestabilumu, nei miestai, išsidėstę toliau nuo elektromagnetinės energijos pasiskirstymo taškų. Kadangi elektromagnetiniai pasikeitimai ryškiau pasireikš lei linijų ir sūkurių vietose, žmogiškų būtybių pasipriešinimas irgi bus stipresnis tose vietose. Tos vietos bus pripildytos nestabilumo ir betvarkės daugiau, nei taip vadinamas normalus lygis, aptinkamas kituose miestuose.

Be to, pas jus yra dirbtiniai sūkuriai – religinių maldų ir nuolankumo pastovios vietos. Tie centrai dirba koncentruojant energiją taip pat, kaip ir natūralūs sūkuriai. Kaip natūralių ir dirbtinų sūkurių vietos pavyzdžiu, gali būti Jeruzalė. Tokioje vietoje galima laukti daugiau nei paprastai perturbacijos ir pasikeitimų, kas žinoma, taip ir yra (Nors religinės tradicijos atsirado čia prieš tūkstančius metų ir gali būti laikomos stabiliomis, bent jau kas liečia ceremonijas ir ritualus, bendra energija kokia tik nori, tik ne stabili).

Lei linijos ir sūkuriai – tai koncentruotos elektromagnetinės energijos sritys. Savo ruoštu, žmogaus organizme jos gali  sustiprinti tiek pusiausvyrą, tiek disbalansą. Kaip tie sūkuriai bus pergyvenami, didžiąja dalimi priklausys, nuo sąmonė būsenos. Kai jūs esate lei linijoje ar sūkurio vietoje, jūsų mintys ir jausmai sustiprėja. Pavyzdžiui, tokiose vietose kaip Sedona, Arizona vargu ar praeina bent diena, be valymosi ar negatyvių problemų, iškylančių į paviršių išgydimui.

Pas tuos, kurie su savo negatyvumu dirba daug, sūkurių energijos gali sustiprinti gerus ketinimus ir kūrybines vizualizacijas, o taip pat sugebėjimą išreikšti norus.

Žmogiškos sąmonės įtaka Žemės gardelės sistemai

Supratimai "gerai” ar "blogai”, "šviesa” ir "tamsa”, "gyvybės patvirtinimas” ir "gyvybės neigimas” neturi nieko bendro su elektromagnetinio lauko negatyviu ir pozityviu poliškumu. Ir vis tik, tarp žmogiškos būtybės sąmonės emanacijos būdo ir elektromagnetinių laukų charakteristikomis, yra sąryšis. Kitaip sakant, sielos sąmonės kokybė apsprendžia elektromagnetinės energijos, išeinančios iš žmogiško kūno, daugelį savybių. Ją galima išmatuoti.

Jei didelis sielų kiekis orientuotos neigiamai, tai yra dominuojanti sąmonės būsena apima baimę ir mintis apie gyvenimo neigimą, panašios mintys rezonuoja grupės viduje tarp kiekvienos sielos ir pagal traukos dėsnį kaupsis, stiprės. Jos tai darys iki tol, kol aplink negatyvių minčių įdirbimo vietą nesusiformuos didelis negatyvus rezonansinis laukas.

Vietos, kur įvyksta masinės žudynės – pirmos kandidatės, negatyvių sūkurių formavimuisi. Dirbtini negatyvūs sūkuriai turi tendenciją keisti laiko ir erdvės suvokimą, taip pat, kaip tai daro natūralūs negatyviniai energetiniai sūkuriai. Paprastai, negatyviuose sūkuriuose laikas tempiasi lėčiau ir energija krenta, mažėja. Tokioms vietoms paprastai jaučiamas nuovargis ir apatija.

Pozityvūs sūkuriai dirba tokiu pat principu, tik atvirkščiai. Vietos, kur daugelį metų buvo garbinama didžios šventvietės, šventieji pastatai, šventyklos, vienuolynai ar bažnyčios, dažnai išdirba pozityviai orientuotus elektromagnetinius laukus. Tipinės pozityvių viesulų charakteristikos apima laiko pagreitėjimą ir gerą savijautą, energingumą.

Negatyvaus sūkurio poliariškumą galima apsukti, pastoviai siunčiant ten pozityvias mintis ir jausmus. Dėja, galimas ir atvirkštinis procesas – pozityvaus sūkurio pavirtimas į negatyvų. Mes pastebime, kad jūsų pasaulyje vyksta abu tie procesai. Pas jus yra konfliktinės vietos, kur didelis žmonių skaičius meldžiasi už taiką. Taip pat yra sielos, siunčiančios pozityvias vibracijas per atstumą, į konfliktines Žemės vietas. Taiki energija susimaišo su negatyvia ir kartais jos pakanka, kad paversi negatyvų sūkurį pozityviu.

Ir atvirkščiai, mes matome negatyviai orientuotus žmones, siunčiančius savo svarstymus ir baimę į pozityvius sūkurius, tuo pačiu neutralizuojant pozityvią įtaką, arba, kai kuriais atvejais, paverčiant tas vietas į negatyvių sūkurių egzistavimo vietas.

Sūkurių vietose, jūs dažnai pamatysite ir pozityvias ir negatyvias energijas, kadangi sūkurys turi tendenciją sustiprinti bet kurią į jį patenkančią energiją. Vienas iš pačių paprasčiausių sūkurių – kristalas. Patys savaime, kristalai neturi jokių gydomųjų galių ar magiškų savybių. Tačiau sąmonė, patalpinta į kristalą, sustiprės dėka kristalo molekulių sūkurinės prigimties. Todėl, kristalas veikia kaip talismanas, sustiprinantis patalpinamą jame energiją.

Panašiai veikia ir natūralios sūkurių vietos Žemėje, bet tik didesniu masteliu. Jeigu žmonės pradeda sąmoningai laikyti kokią tai vietą šventa, ji trauks pozityvias ir negatyvias sielas, norinčias padidinti savo kūrybines pastangas, nesvarbu kokias. Analogiškai tam, kaip vykdomas psichinis valymas su kristalų pagalba – nuostabi idėja, jei pas jus yra mylimas sūkurys, kur jūs vedate savo ceremonijas, ritualus, maldas, meditacijas ir išgydimus, būtu neblogai reguliariai apvalyti to sūkurio energijas, naudojanti standartinėmis valymosi technikomis.

Ties lei linijomis, susikoncentravęs negatyvumas persiduos į visą planetos Žemė gardelės sistemą. Kadangi trys ketvirčiai Žemės minties formų – negatyvios, su laiku negatyvumas pasiskirstys per visą gardelę. Negatyvios vibracijos pritraukia ir negatyvias būtybes ar negatyvias minties formas iš kitų vietų.

Negatyvumas lei linijose įneša savo indėlį į Žemės tektoninių plastų nestabilumą. Negatyvios vibracijos, pagal savo fazę,  nesutampa su Žemės natūraliu ritmu ir todėl planeta bandys sukoreguoti disbalansą, sustumiant savo būtybės sluoksnius, plastus. Ji jau keičia dažnį, kad susiderinti su įeinančiomis Galaktinio Poslinkio pulsacijomis ir portalų atidarymu. Jei gardelės sistemoje energija negatyvi, ji susidurs su įeinančiais dažniais; rezultatas – žemės drebėjimai, vulkanų išsiveržimai ir nenuspėjamas klimatas.

Iš tarpinių išmatavimų būtybės keliauja Žemės lei linijų ir sūkurių pagalba. Orientacijai ir kosminio laivo judėjimui, jos naudojasi  Žemės elektromagnetinės gardelės sistema. Jei konkrečios gardelės vietos energija pagrinde yra pozityvi, ta linija keliaus labiau prašviesėjusios būtybės. Jei energija pagrinde negatyvi, ten skraidys tamsios ateivių rasės.

Arktūriečiai – pagrindiniai savanoriai, valantys gardelės sistemą, Žemės lei linijas ir sūkurius. Tai – grandiozinis renginys ir jie, dėl didelio negatyvumo egzistavimo Žemės elektromagnetiniame lauke, labai užimti. Be arktūriečių, padeda ir įvairios grupės iš plejadiečių, sirijiečių, bet visi darbai vykdomi vadovaujant arktūriečiams. Subalansuoti Žemės gardelės sistemą – nelengva užduotis. Ji reikalauja minkštumo, kantrybės ir žmonių laisvos valios supratimo. Tai nėra paprastas pozityvios energijos spindulio nukreipimas į negatyvias vietas, kadangi lei linijų ar sūkurių vietų pasikeitimai turi vykti taip, kad nepažeisti žmogiškų sielų, siunčiančių savo energiją į tas vietas, laisvą valę.

Iš esmės, kišimasis į gardelės darbą vykdomas tada, kai išaiškėja, jog žmonijos palikimas pačiai sau, veda prie katastrofinių žemės drebėjimų, vulkanų išsiveržimų ir audrų, grasinančių kiekvienai sielai Žemėje. Jei Žemės gardelės sistemos būsena tokia, kad kyla pavojus visai žmonijai, tada arktūriečiams ir jų padėjėjams leidžiama pasinaudoti aukštomis technologijomis pusiausvyros atstatymui.

Pats, subalansavimo procesas, truputį primena akupunktūros technika atliekama ant žmogaus fizinio kūno. Naudojantis sąmonės ir technologijų kombinacija, į problemines vietas nukreipiamas Dieviškumo energijos Spindulys.

Viena iš plejadiečių grupių, dirbančių su Žemės gardelės sistema, išdirbo metodą, padedantį paleisti atsibudimą žmogiškose sielose. Metodas pritartas arktūriečių ir Šviesos Tarybos. Metodo esmė – elektromagnetinio lauko pagalba, šventų simbolių ir vaizdinių išraiškoje, palikti Žemės paviršiuje imprintus. Jie jums žinomi kaip " ratai laukuose”, dažnai sudaromi rugių ir kitų grūdinių laukuose. Panašiai apie 80%  ratų laukuose sukuria plejadiečiai, likę 20% - žmonių ir kitų ateivių grupių, kaip pamėgdžiotųjų ir sukčių. Jus visada galite nustatyti, kurie ratai sukurti plejadiečių, o kurie ne. Kadangi stiebai bus sulenkti ir susukti pagal laikrodžio rodyklę, jei energija gula į lei liniją ir sūkurį, ir prieš laikrodžio rodyklę, jei energija iš jų išimama. Sukčiai neturi panašios technologijos – sukurti stiebų susukimą tiksliu ir tobulu būdu.

Pačios stipriausios lei linijos ir sūkuriai, išsidėstę ties ilgumos meridianais ir jų persikirtimo taškuose (grubiai sakant), sueina tose vietose, kur jūs pradėjote laiko išmatavimo sistemą (Grinvičo meridianas prie Londono) Štai kodėl didžioji ratų laukuose dalis atsiranda Anglijoje. Dar viena stipri lei linija eina per Egiptą, Artimuosius Rytus ir Izraelį. Iš esmės, dėl dykumos peizažo tuose regionuose ir dažnai nepalankių energijos paternų, kad vesti ten bendravimą, ratai laukuose retai atsiranda lei linijose, esančiose Artimuosiuose Rytuose. Papildomas lei linijas galima aptikti taip vadinamame "ugninio žiedo” regione (Šiaurės ir Pietų Amerikos vakarai, rytinė Azija, Polinezija, Indonezija, Sibiro ir Aliaskos aliautų regionas).

Skirtingų galaktinių grupių, kai kurio įsikišimo detalės

Nesibaigiantis arktūriečių ir jų padėjėjų darbas, leido išvengti iš anksto pranašaujamų kataklizmų, bet didžiulio kiekio Žemėje negatyviai orientuotų sielų dėka, neįmanoma visiškai išvengti Motinos Žemės korekcinių veiksmų. Mūsų grupė, kartu su arktūriečiais ir kitais Šviesos Tarybos nariais, pastoviai nusprendžiame kur ir kada nukreipti savo energijas. Dažnai mes leidžiame įvykti žemės drebėjimams ir vulkanų išsiveržimams. Kartais mes galime nukreipti žemės drebėjimus nuo sausumos į jūrą, toliau nuo tankiai gyvenamų regionų, arba sumažinti stiprių žemės drebėjimų magnitudę, arba pamažinti spaudimą Žemės plutos viduje, kad išvengti vulkanų išsiveržimo.

Mūsų ketinimas – silpninti žemės drebėjimus, tankiai gyvenamose vietose, žemiau 8,0 balų, pagal jūsų Richterio skalę. Iki šiol, daugelis stambių žemės drebėjimų sėkmingai buvo šalinama, nuo tankiai gyvenamos pakrančių zonos. 2011 metais, kai kurie žemės drebėjimai ir cunami, sukėlė Japonijos branduolinių įrenginių sugriovimą. Buvo leista tam įvykti  dėl to, kada atsilaisvinimo energijos lygio buvo nepakankamai, jog tai sukeltų pavojų visoms gyvybės formoms Žemėje ir mūsų skirtingos grupės nustatė, kad panašaus kataklizmo vyksmo leidimas, yra tikras pranešimas sieloms, užsiėmusioms branduoline industrija – laikas pradėti vystyti žymiai teisingesnį ir saugesnį energijos gavimo būdą. Nuo branduolinių elektrinių sugriovimo momento, mes pastebime, kad kai kurios sielos, užimtos toje pramonės veikloje, susimastė ir įsiklausė į perspėjimą, bet daugelis – ne.

Svarbu pažymėti, kad aukštesnėse sferose niekas ir niekada  specialiai nesukūrė ir nekurs nelaimių Žemėje. Dar daugiau, mes pastoviai įsikišame į negatyvių ateivių reikalus, kai jų veiksmai grasina visam gyvenimo ciklui planetoje.

Kaip jau buvo sakyta, mes įsikišame minimaliai ir retai kada sustabdome dirbtines nelaimes, netgi tada, kai mūsų aptikimo sistemos signalizuoja apie tai, jog katastrofa tuoj tuoj prasidės. Kai kuriais retais atvejais, mes jus perspėsime iki įvykio, bet didžiąja dalimi, jums leis tęsti planetos gadinimą ir griovimą, kol joje vis dar lieka saugios vietos Šviesos Darbuotojams.

Galaktinė Konfederacija (dar žinoma kaip Galaktinė Federacija), sielų grupė, iš daugiau nei 1000 žvaigždžių sistemų – tai pagrindinė grupė, atsakinga už jūsų branduolinio, cheminio ir elektromagnetinio ginklų neutralizavimą, kai aptinkama, jog tokių ginklų panaudojimas gresia visai Žemei. Jie jau įsikišo penkiuose skirtinguose atvejuose, kada matėsi, jog jūs su branduoliniu ginklu tuoj tuoj save susinaikinsite. Jie jau neleido plataus masto elektromagnetinio ginklo panaudojimo, kada jo panaudojimas grėsė ir galėjo destabilizuoti visą Žemės gardelės sistemą, be galimybės po to ją atstatyti.

Vyko ir visa eilė kitų įsikišimų į klimato reguliavimo programą, kada išdirbti jūsų metodai grėsė atmosferos stabilumui. Tačiau, priešingai poliariškam įsitikinimui, chemikalų purškimas į atmosferą, tikslu kontroliuoti klimatą, nežymiai įtakoja regionus, esančius tūkstančių kilometrų atstumu nuo chemikalų panaudojimo zonos. Chemikalai skirti karui ir biologinei gyventojų skaičiaus kontrolei, dar nėra ištobulinti iki tokio lygio, kuris pareikalautų plataus masto įsikišimo. Pėdsakų jūsų danguje didelis kiekis –  daugiau pėdsakai nuo reaktyvinių lėktuvų.

Mes taip pat atlikome įsikišimą į organizmų genetinės modifikacijos programą, ir išvalėme užteršimus nuo gamtinių dujų klodų įdirbimo, bet iki šiol tos problemos nekenkia Žemei ant tiek, kad pilnai tas programas sustabdyti. Be to, būtu sunku įsikišti į biologinius eksperimentus taip, kad įsikišimo neaptiktų jūsų mokslininkai.

Mums norėtus pakartoti, jog mes nenusiteikę save atskleisti dideliam žmonių kiekiui. Tik nedidelis žmonių procentas Žemėje atviras ir priima mūsų pranešimus, dar mažiau žmonių pasiruošusių tam, kad prie jų namų, ant pievutės nusileistų kosminis laivas. Be to, mūsų grupės kompleksas išsivystė žymiai aukščiau, nei  esamas būtinumas, judėjimui naudoti technines priemones.

Dar viena nesikišimo į jūsų programas priežastis – daugelis sielų Žemėje suvokia daugumos genetinių ir biologinių programų pavojų ir ypatingai genetiškai modifikuotų organizmų. Tai reiškia, kad jūs ir be mūsų pagalbos sugebėsite susitvarkyti su labiausiai destruktyviomis programomis.

Mes pastebime, kad genetiškai modifikuotų produktų ir didelio kiekio pesticidų, purškiamų virš laukų, naudojimas, gresia bitėms ir kitiems vabzdžiams. Jei bičių skaičius nukris žemiau atitinkamo lygio, prireiks nedidelio įsikišimo - kad gyvybiškai svarbios žemės ūkio kultūros būtų toliau apdulkinamos. Taip pat, mes užtikriname, kad kai kurių genetiškai modifikuotų produktų sėklos bus saugios nuo kryžminio apdulkinimo.

Elektromagnetinė iškrova

Telekomunikacinės įrangos panaudojimas, įskaitant  mobiliojo ryšio, TV ir kitų sistemų bokštus, sudarė fliuktuacijas Žemės elektromagnetiniame lauke. Dirbtinos elektromagnetinio lauko fliuktuacijos, dažnai veikiai natūralius elektromagnetinius ir pagrindinius Žemės ritmus. Per didelis mobilaus ryšio/ TV bokštų panaudojimas įtakoja į paukščių ir vabzdžių navigacines sistemas.

Poveikis žmonėms kaupiasi ir įneš savo indelį, imuninių sistemų susilpnėjime, dideliam gyventojų segmentui. Ypatingai tokia įtaka pastebima miestuose. Mobilaus telefono naudojimas, daugiau nei 30 - minučių per dieną (priklausomai nuo konkrečios įrangos ir ekranavimo laipsnio), gali sukuti reikšmingą liekančią vibraciją žmogaus elektromagnetiniame lauke. Yra įvairūs ekranuojantys mechanizmai ir būdai, kurių jūs galite imtis, kad sumažinti iki minimumo elektromagnetinį užterštumą. Kadangi sunku dažnai pasakyti, ant kiek efektyvi viena ar kita ekranuojanti įranga, pati geriausia tuo atveju politika -  praleisti kaip galima daugiau laiko toliau nuo tankiai gyvenamų vietų, miestų ir punktų. Mes suvokiame, kad tai nėra lengva, bet gyvenimas stambiuose miestuose kenks imuninei sistemai iki tol, kol jūs nepradėsite vibruoti penktame tankyje.

Netgi jeigu miestas, kuriame jūs gyvenate, nesiskaito pavojingas potvyniams ar žemės drebėjimams, jūs galite nuspręsti persikelti gyventi į mažiau apgyvendintus rajonus, kad išvengti elektromagnetinio užterštumo.

Klimato pasikeitimai

Žemės klimatas – sudėtinga sistema, kurią veikia daugelis skirtingų šaltinių. Tai apima kalnagūbrius, okeanus ir okeanines sroves, saulės pliūpsnius, teigiamus jonus, prigaminami stambiuose miestuose, aukšto ir žemo spaudimo sistemomis, prevoliuojantys vėjo paternai (judantys ir stacionarūs šilo, šalto oro frontai), bendra Žemės sukimosi įtaka ir ašies pasvyrimas (metų laikai). Nors elektromagnetinių laukų įtaka klimatui beveik nepastebima, tačiau tai irgi yra.

Žemė – tai Šviesos elektromagnetinė Būtybė, egzistuojanti septyniuose lygiuose. Skirtingi lygiai įtakoja vienas kitą, dažnai harmonijoje, kartais ir ne. Nors klimatas, iš esmės, egzistuoja ketvirtame ir penktame tankyje, paprastai jis papuola po trečio tankio kategorija. Žmogiška sąmonė priklauso ketvirtam tankiui, elektromagnetizmas – penktam. Žymiai aukštesnėse sferose visiems yra žinoma, kad žmonija pati įtakoja klimatą ir atvirkščiai.

Žmonijos masinės sąmonės negatyvumo įtaka Žemės elektromagnetinėms sistemoms, jau buvo nagrinėta. Iš esmės, Žemės elektromagnetinis laukas egzistuoja trijuose pagrindiniuose tankiuose: trečiame, ketvirtame ir penktame. Mus daugiau domina ketvirtas tankis, kadangi tai proto, prevoliavimo virš materijos, sfera.

Kadangi daugumas sielų Žemėje nepatobulino savo psichokinezinių sugebėjimų (sugebėjimas performuoti sąmonės energiją į jaučiamą mechaninę jėgą, su tikslu perstumti objektus, minties jėgos pagalba) kada didelis sielų skaičius galvoja ir jaučia vienodai (ar bent jau panašiai), gali sukurti laikinus pozityvius ar negatyvius sūkurius. Jie keičiasi – iš elektromagnetinės sferos į geofizinę sferą. Jeigu dominuojanti sąmonė negatyvi, sūkuriai irgi bus negatyvūs.(uraganai, tornado, ciklonai) Sukuriamas negatyviomis žmogiškomis mintimis disbalansas, gali sąveikauti su panašiais klimatiniais paternais, didinat jų griaunamą jėgą.

Taip pat, įmanoma, kad žmonijos kolektyvinės mintys keičia audrų kryptį (keičia audrų kelią). Pavyzdžiui, keliatos sielų, kurios meldžiasi, kad uraganas apeitų jų kaimą, nepakanka pakeitimo atlikimui. (tai vyksta todėl, kad daugelis sielų nesąmoningai tiki, maldų bejėgiškumu. Bet jeigu daugelis prašviesėjusių sielų savo maldas sukoncentruos, poveikis bus žymiai reikšmingesnis).

Jei jūs esate Šviesos Darbuotojas ir gyvenate mažai gyvenamoje vietovėje, jūs turėsite žymiai didesnę pozityvią įtaką orams, nei jeigu jūs gyventumėte tankiai apgyventame mieste, kadangi mieste jūsų mintys "prasiskies” regiono prevoliuojančia daugumos sąmone.

Pavyzdžiui, žinomi ekstrasensai negali paveikti žaidimo automatų kazino, kadangi veikia kitų, daugelio ten esančių žmonių, minties formos. Kadangi visi ten esantys nori paveikti tuos pačius spalvotus kamuoliukus, energija išsiblaško. Tačiau, buvo keletas atvejų, kai loterija laimėta naudojantis psichologiniais būdais.

Mes siūlome eiti ir pabandyti paveikti orus, bet daryti tai atsargiai. Atlikite meditacijas su tokiais tvirtinimais: "Jei tai pasitarnaus geriausiam ir aukščiausiam sielos augimui, žmonių laimei ir gerovei, aš prašau, kad ši audra (ar žemės drebėjimas, vulkano išsiveržimas) baigtųsi arba praeitu šonu. Dėkoju Motinėle Žeme, už atsakimą į mano maldą”. 

Žinokite: yra daug atvejų, kada sielos, gyvenančios katastrofos vietose, turi kolektyvinę sutartį praeiti panašią patirtį. Detalus pavyzdys: 2004 metų cunami Indonezijoje, nusinešė daugiau nei 200 000 gyvybių. Daugelis sielų tame regione gyveno siaubingame skurde, ir didelis jų procentas prarado bet kokią viltį pragyventi gyvenimą reikšmingiau ir įgyvendinti sielos tikslą. Vienos sielos atėjo specialiai tam, kad pergyventi didžiulio skurdo pamoką ir išmoko viską, ką galėjo pasisemti iš esamos patirties. Kiti atėjo mylėti ir atjausti žmones, gyvenančius  dideliame skurde.

Buvo leista įvykti katastrofai, dėl kolektyvinės sielų sutarties (iš esmės, daugumos nesuvokiamos fiziniame lygyje) gyvenančių tame regione. Kas liečia prašviesėjusias sielas, praėjusias  šią patirtį, jos atsidūrė ten, arba tam, kad padėti gelbėjimui, arba gavo nurodymą išvykti iki įvykių pradžios. Gal būt, dalinai atsibudusioms sieloms, prireikė išsivalyti karmą, ar išgydyti nežymias emocijas ir išgijimo proceso paleidimui, buvo būtinas būtent toks įvykis.

Nepriklausomai nuo  katastrofos priežasties, surištos su klimatu, būtina suprasti žmonių vaidmenį tame. Iš esmės, žmonija dar neišsivystė iki to, kad mokėtų stipriai įtakoti į klimatinius įvykius, bet kolektyvinės pastangos sugeba kurti stebuklus. Pavyzdžiui, apsijungusi žmonija gali keisti dangaus objektų judėjimo trajektorijas. Ir atvirkščiai, didelio negatyvumo regionuose gali stebėti negeidžiamas klimato sąlygas.

Iš esmės, visi sutinka su išvada, kad oro sąlygos gali įtakoti žmonių nuotaiką, bet nelabai daug sielų suvokia, kad viskas gali veikti ir priešinga kryptimi. Pavyzdžiui, regionai su didele užslopinto pykčio apimtimi, gali pritraukti prie savęs stiprias audras. Nors, kad dėl neišspręstų žmonių emocijų, jie patys sau užsitraukia stichines nelaimes, būtų sakyti labai supaprastintai, tačiau, Žemės istorijoje buvo daug panašių situacijų.

Nežiūrint į tai, kokią rolę vaidina žmonija panašių stichinių nelaimių pritraukime, ar atstūmime, galima nusiderinti į planetos Žemė "nuotaiką” ir numatyti, kada bus siaubingas oras ir išsigelbėti nuo audrų.

Pirmas žingsnis – nusiderinimas į gamtos taiką. Tai gali atrodyti taip akivaizdu, bet daugelis sielų yra taip užsiėmusios savo kasdieninėmis pareigomis, kad sunkiai randa laiko pažiūrėti į dangų ir pastebėti debesų rūšis, bei jų judėjimo kryptį. Jūs galite nustatyti atmosferos slėgio lygį, netgi be instrumentų, suvokiant subtilius pasikeitimus savo kūne ir pas gyvūnus, augalus. Jie gali "papasakoti" jums  apie artėjančius laikus. Netgi jeigu medis nelengvai praranda lapus, jūs galite nujausti rūsčią žiemą.

Audros, tornado, ciklonai

Intensyvių stiprių audrų skaičius staigiai padidėjo per paskutiniuosius 20 metų. Kadangi Žemės pasikeitimai toliau greitėja, pranašaujama, kad stiprių audrų kelyje gali atsidurti stambūs miestai.

Artėjančiais metais, kas liečia orus,  pačiomis nemaloniausiomis vietomis gali tapti vėl tos pačios vietos, kurios jau buvo panašiose situacijose, įskaitant Karibų salas, rytų Azija (Japonija, Indonezija) o taip pat šiaurinė Australija. 

Įdomu, kad viena iš stambiausių problemų, su kuria teks susidurti miestams, bus ne rūstus klimatas, bet sausra. Ir viskas dėl dviejų faktorių. Užteršimo, einančio iš miestų, kas turi tendenciją kurti teigiamus jonus, įtakojančius audrų susidarymui.  Antra: daugelis sielų mėgsta šiltą saulėtą klimatą, nepriklausomai nuo to, gyvena jos saulėtoje klimatinėje zonoje ar ne. Apjungtos minties formos, tokio tipo: "Lietau, lietau išeik, kitą diena ateik”, gali įtakoti į audrų kelią. Apie sausras pakalbėsime išsamiau sekančiame skyriuje.

Peržiūrų: 3355 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 141 2 »
0  
1 Doremi   (16.04.2013 19:10) [medžiaga]
ai kokie mes geri, apsaugom, simažinam, įsikišam
o kas jūsų prašo?
reikalingi mat  jie

0  
2 Klaudijus   (16.04.2013 19:50) [medžiaga]
Virgi turiu toki klausima kuris pakankamai ilgai mane kankino.
Bandysiu kuo trumpiau paklusti.
Kai as buvau cia pirma syki apsilankias,perskaites keletastraipsniu,tai pastebejau,kad cia pateikta informacija turi daug bendro su fantastinias filmais serijalais.
As esu viena labai jau isiziurejas jis vadinasi star gate-zvaigzdziu vartai,turbut sis serialas ilgiausias is visu fantastiniu.Jis nesustojo net po 10sezono-200seriju,tikriausiai iki dabar eina.As ziuriu internetw zvaigzdziu vartai atlantida.
Taigi sio serijalo pavadinimas daug ka pasako,net ir cia yra neitiketinai daug sutampancios informacijos,galeciau daug pavyzdziu isvardyti,bet tikriausiai nebutina.
Taigi mano klausimas butu toks,ar kasnors is aukstesniuju jegu nebus nagu prie tu serijalu prikise,nes visas tas sutapimas tikrai jau per didelis.

0  
3 Klaudijus   (16.04.2013 19:59) [medžiaga]
Dar visai neseniai buvo per LNK buvo rodomas serijalas V vizitas,jis apie reptilijas kurios tariamai i zeme taikias tikslais atvyko,siulodami savo technologijas i zemes resursus.
Taigi ju tikslai buvo visai kitokie,o jie zemeje jau daug seniau uzsislepia gyveno.
Taigi as nebuvau labai jau daug su tomis reptilijomis susipazines iskyrus interviu su reptilija(per alfa.lt skaiciau),taigi kai atradau si puslapi,tai pat nemazai sutampancios info radau.
Taigi jis ir gi buvo sukurtas,zmones supazindinti,bet del sio serijalo tai nemanau ar kokia jega isikiso,tikriausiai tie kurie kazkiek apie siuos padarus girdeja,zinoja.

0  
4 Doremi   (16.04.2013 20:50) [medžiaga]
tur būt pirmiausia gimsta kažkam mintis, paskui teorija, idėja ir po to kuriamos knygos bei filmai
šiame perdavime tas anapusinis prieštarauja ankstesniems perdavimams
jis kartojo, kad žmonės patys kūrėjai ir kuria savo bei planetos ateitį ir nebus jokių gelbėtojų, padėjėjų ir t.t,
šiandien jau skaitome apie tai, kaip jie mažina žemės drebėjimus, dar pamenu kažkur rašė, kad atominių bombų paleidimą blokavo, (oi, gal čia ta žiegždrių pacientė blokavo, jau nepamenu)
o vytautas atėjes pasakytų, kad visiems ateiviams ir kitokiems dariniams į žemę durys jau uždarytos
mes -žmonės ir žemė mūsų namai
todėl neverta gilintis ką paiisto koks susireikšmines žmogėnas vadindamas save pranašu ar dar kažkuo tokiu didesniu

0  
8 Vytautas   (17.04.2013 08:32) [medžiaga]
Dėl ateivių. Pagal paskutinę info iš anapus ateivių nėra visiškai. Toje atskiroje visatoje dėl energetinio bado (neprieina prie žmonių) ir tarpusavio kovų susinaikino visiškai. Vietoj ateivių laivų internete populiaru krintančių meteoritų vaizdai.
Dėl mūsų galių. Mano nuomone be šios visatos kūrėjų įsikišimo vargiu ar išspręsim visas problemas. Nors kažkaip laisviau prasiskverbia informacija. Kad ir paskutinė apie beprasmes euro parlamentarų keliones tarp Briuselio ir Strazbūro.

0  
5 virgis   (16.04.2013 20:58) [medžiaga]
Jeigu jūs žmogiška būtybė apimta baimės , tada duotoji sąmokslo teorija jums bus teisinga. Tačiau, jeigu jūs vystotės į žymiai aukštesnius meilės ir ajautos lygius, jums visiškai nederėtų tuo jaudintis.
Pasakysiu tik tiek, tamsiesiems ateiviams leista įtakoti žmones iki tam tikro atitinkamo lygio, bet jiems uždrausta pilnai užvaldyti planetą. Po 2012 metų, daugelis tokių ateivių nebegali išbūti net fiziškai savo kosminiuose laivuose ir astraliniuose Žemės planuose.
Kartais aiškiaregiai mato reptilijų šešėlius virš įvairių politinių lyderių. Bet tai vis tik normalūs žmonės, o reptilijų vaizdai, tai tik holografiškai suprojektuoti astralinių sferų vaizdiniai, kontrolei.
Kam? Priežastis paprasta, tos būtybės maitinasi baime, pykčiu ir noru kontroliuoti. Visa tai ir daug kitų sąmokslo teorijų bus aprašytos artimiausiuose straipsniuose. Tą aš jums pažadu. Na o mano patarimas, išsivalyti nuo tokio negatyvo, o ypatingai nuo tokios idėjos, kad kažkas tai, be jūsų laisvos valios, gali jus kontroliuoti. Jūs neribotai galingi, o ne jie.
Siuskite visoms tamsos jėgoms meilę ir atjautą. Traukos dėsnis veikia ir jūs gausi tą patį, nepamirškite to. Mažiau kreipkite dėmesio į visokias kvantiniųmagijų gandinimo ir sąmokslų teorijas.

0  
6 Doremi   (16.04.2013 21:09) [medžiaga]
aiškiaregiai mato, bet kas patikrins ką jie mato biggrin
aiškiagirdžiai, tokie kaip selas, jie girdi, bet ką jie klausosi? biggrin
amerikos balsą?
vatikano radiją?
biggrin
virguti, man keistai skauda galvą, jau ketvirtą kartą, užvakar ir dar prieš viena diena man buvo gulimos, dar nežinau nuo ko, dėl ko toks stiprus skausmas, kaip nežinau dėl ko jis baigiasi po dviejų parų
vakar buvau po to skausmingo priepuolio ir jaučiau kaip išsekina jėgas, šiandien jau atsigavusi esu
tik nesakyk man kokių nesamonių ,susiijusių su čenelingais, gerai?
gal sirgsiu, o gal ta plajedžių begalvė buria tongue
tai nupušusiai kai siūsiu atgal-išvirs iš savo storo koto angry
fuj

0  
7 stebetojas   (17.04.2013 02:47) [medžiaga]
Doremi
flirta Virgiui galetum isreikst ir kitokiu budu, nors isties kartais atsipalaidavimui idomu ir tai paskaityt smile

+1  
9 Doremi   (17.04.2013 08:41) [medžiaga]
stebėtojui
nesrūpyk, išreiškiau skaipėje
a čia vadinasi flirtas? wacko
blin, jau pamiršau kaip tai atrodo
man skauda galvą, ko čia stebėtis kad painioju flirtą ir senatvinius marazmus tongue
jei skaudėtų koją-tik koja šlubuotų, bet šiuo atveju galva šlubuoja

0  
10 Amigo   (17.04.2013 12:11) [medžiaga]
Labai įdomi medžiaga.Seniai laukiau šios temos.Darosi aiškiau kaip elgtis vykstant virsmui.Protu dar sunku suvokti iki galo visus dalykus,nes mūsų mokslas dar atsilieka.Domėjausi  jau anksčiau torsioninėmis bangomis,netgi ginčijausi su mokslininkais.Jie neigė,kad tokios bangos egzistuoja.Aš jas vadinau spiralinėmis.Jos yra 6 tipų.Planavau eksperimentuoti,bet nežinau kaip jas ekranuoti,todėl nuo eksperimentų kol kas susilaikau.Mūsų siela taip pat yra SPIRALINĖ(torsioninė) banga.Kokio tipo,koks dažnis?Ar kiekvienam individui skitingas.Vadinasi ,yra REZONANSINIAI diapazonai.Ar leidžiama dirbtinėmis  techninėmis priemonėmis veikti savo Sielos vibracijas?
Virgi,kaip Jūs manote,ar ši srytis yra tabu žmogaus tyrimams?Aš suprantu ,kad tai yra svarbiausia iš svarbiausių sryčių.Suklydus,atsitraukimo gali ir nebūti.

0  
12 Almiasas   (17.04.2013 13:05) [medžiaga]
Na su tais torsionlaukiais tai net patiems jų autoriams Akimovui ir Šipovui nieko rimtesnio padaryti nevavyko - viso labo tik knygų krūvą prirašė, dar keletą nereikšmingų žaisliukų pagamino.
Štai tamstai kūrėjų puslapis su visa jų pateikta dokumentacija:
http://www.shipov.com/science.html

Jeigu netyčiom sukurtumėte kažką toookio, tai informuokite.

0  
11 Doremi   (17.04.2013 13:04) [medžiaga]
almantai dabar tu rašyk

0  
13 Almiasas   (17.04.2013 13:07) [medžiaga]
Parašiau.

1-10 11-11
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Balandis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0