Ketvirtadienis, 25.04.2024, 14:05
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Kovas » 20 » Kas vyksta užkulisiuose ir ko laukti
07:13
Kas vyksta užkulisiuose ir ko laukti

Šiandiena mes stebime dviejų visiškai skirtingų energijų priešingybę ir kai jos sujungiamos, tai sukuria „energetinę dinamiką“. Na, dabar jūs esate vienos iš šių didžiulių „energijos dinamikos“ centrų! Ir  tikimės, kad tai tęsis. Tai labai paveiks žemės energijų tonusą ir pobūdį 2021 m. Deja, šis procesas bus labai destruktyvus, tačiau jo negalima išvengti, nes šios didžiulės energijos, kurias matome, sujungiamos. Ir tarp šių energijų įvyks „susidūrimas“.  Žinome, kad jos dabar susiduria, tačiau šis procesas pereina į visiškai naują darbo lygį būtent dėl ​​nevilties lygio, kurį patiria tie, kuriuos būtų galima pavadinti „tamsiomis energijomis“.

Jie žino, kad pralaimi mūšį! Jie praranda šią planetą, kurią sėkmingai valdė šimtmečius. Viskas vyksta naujoje Žemės paradigmoje. Tai yra kažkas, apie ką tamsios energijos nežinojo. Štai kodėl jie bando naudoti visus šiuos senus modelius ir programas (supainioti, klaidinti). Jie ir toliau bando nuslėpti tiesą nuo žmonių, „užtemdydami mintis“ tamsia neigiama energija, kad žmonės, kurie nežino, kaip apsisaugoti  nuo tokio pobūdžio dalykų ir apsivalyti nuo šios energijos, dažnai tampa tokios veiklos aukomis.

Tai tikrai didžiulis įvykis, kuris vyksta DABAR Žemėje. Štai kodėl taip dažnai matote „neveikimą“ iš tamsios dienotvarkės - įskaitant visą šį smurtą: riaušes, apiplėšimus ir visus šiuos dalykus, kurių, deja, buvote liudininkai. Tačiau tikimės, kad šiai veiklai neskirsite per daug dėmesio ir neleiskite šioms energijoms patekti į jūsų sąmonę. Susitelkimas į šiuos dalykus nebus naudingas niekam.  „Tebūnie, kas yra ir kur yra“.  tikimės, kad suprantate didžiulę svarbą to nepriimti į savo sąmonę. Išmokite ją apsaugoti. Išmokite apsaugoti savo sąmonę nuo tokio pobūdžio dalykų, nes jų intensyvumas stabiliai augs visus 2021 m.

"Atėjo laikas apreiškimui. Štai kodėl jums taip svarbu atlikti tyrimus. Tęsiantis didžiajam apreiškimui, lėtą informacijos nutekėjimą pakeičia tiesos potvynis. Jūsų pareiga paskleisti šią tiesą savo aplinkai, tiems, kurie kreipiasi pagalbos į jus. Bus daugiau chaoso. Šviesa dabar dirba labai sunkiai. Daugelis tamsiųjų lyderių pasidavė ir iš tikrųjų dirba šviesai. Tai neatrodo akivaizdu, nes dabar jų misija yra elgtis taip nelogiškai ir beprotiškai, kad net ir tos sielos, kurios yra giliai susijusios su netikra pagrindinės srovės istorija, turėtų būti įtartinos pateikiamos informacijos požiūriu, kas bus toliau?

Senoji sistema turi žlugti, kol naujoji neišdygs iš pelenų. Blokavimas tęsis ir stiprės. Tai neturi nieko bendro su virusu, daug kas vyksta užkulisiuose. Eina areštai, laukia nauji. Šviesos aljansas nori jus apsaugoti, kol tai vyksta. Jei situacija būtų normali ir jūs visi užsiimtumėte savo verslu, tamsa iš nevilties, galėtu padaryti daug  žalos, daugybę mirčių sukeltų po netikromis vėliavomis, šaudymas iš ginklų ir teroristinė veikla.

Tad nenustebkite viskuo, kas vyksta, kalbos apie virusus, vakcinas, ateivių invazijas, teroristų riaušės miestuose tęsis ir intensyvės. Kai kuriose vietose gatvėse bus karių. Jūs esate saugus savo namuose. Būk ramus. Pasitikėkite planu. Laukia puikūs laikai. Pažvelkime į jūsų nuostabią ateitį. Kas jūsų lauks įžengus į naują realybę?

Iš tiesų jūs atsidūrėte neįtikėtinu metu; jūsų vanduo ir maistas nebebus apnuodyti. Tik tai pagerins jūsų sveikatą. Jūs visi tapsite vegetarais ir mėgausitės gerovės jausmu. Žemės planeta bus išvalyta nuo taršos ir šiukšlių, su kuriomis susidūrė. Gėlės taps spalvingesnės, dangus šviesiau žydrės. Paukščiai dainuos gražiau. Vandenynai paaiškės, žuvys atgims. Upės tekės audringu srautu.

Medicinos sistema bus pašalinta. Sveikatos priežiūra iš tikrųjų taps medicinine priežiūra, kai paaiškės tiesa apie narkotikus. Senoji pinigų užsidirbimo iš radiacijos, chemoterapijos, vaistų ir chirurgijos sistema, taip pat reguliarūs medicininiai tyrimai, atliekant daugybę brangių ir invazinių tyrimų, išnyks. Pasirodys gydymo mašinos, kurios skenuos žmogaus kūną, vibruos ir gydys visus negalavimus.  

Vėžys nebebus jėga, nes jo priežastis bus pašalinta ir nebereikės gelbėti gyvybės. Narkotikų ir prekyba žmonėmis nutrūks, nes žmonija prisiims atsakomybę už savo likimą. Tradicinius gydytojus pakeis natūralūs gydytojai ir šamanai, kuriuos valdantieji iki šiol slopino. Jūs patys būsite gydytojai ir šamanai. Holistinis energijos gydymas yra mūsų ateitis.

Į rinką pasipils naujos technologijos. Pastaraisiais metais buvo sukurta ir užpatentuota daug naujų išradimų. Juos valdžia pavogė ir numalšino. Dabar jie bus atidaryti ir suaktyvinti, todėl mūsų benzinu varomi automobiliai taps praeitimi. Naujos „Tesla“ ekologiškos technologijos jau yra prieinamos ir gaminamos. Taigi, oro transportas taip pat daug ką pakeis į gerąją pusę. Nebeliks begalinių eilių oro uostuose, nebebus saugumo patikrinimų. Nebereikės prisikimšti kaip sardinėms ant ankštų sėdynių ir nebebus brangesnės elektros. Teslos nemokama magnetinė energija bus prieinama visiems. Kiekvienas namas turės savo generatorių su nemokama elektra, o kurį laiką kalba ir toliau bus pagrindinė bendravimo priemonė.

Tačiau mes tapsime vis telepatiškesni ir galėsime perskaityti vienas kito mintis. Taigi nesąžiningumas, apgaulė ir sukčiavimas palaipsniui taps praeitimi, o vyriausybė, kaip žinome, pasibaigs. Biurokratija, sukurta mus valdyti ir riboti, bus išardyta. Nebebus smulkių biurokratų, taisyklių ir nuostatų, nuo kurių kentėjome. Atstovai, kurie nustatys mūsų įstatymus, bus paskirti pagal meilės, talento ir sugebėjimų dažnumą, o ne pagal laipsnį ir diplomą.

Švietimo sistema bus išardyta. Mokymasis namuose taps kasdienybe, nes šeimos kartu keliauja po pasaulį į skirtingas šalis, mokosi kalbų ir įsisavina skirtingas kultūras. Skirtingos kultūros gyvens viena su kita. Draugystės dvasia, meilė sugrįš, skambės juokas. Vaikai mokysis iš laimingos, nuoširdžios patirties, o ne iš atminties ir šaltų klausimų su keliais pasirinkimais. Istorija bus perrašyta, kai paaiškės tiesa. Tikrosios žmonijos patirties istorija bus žinoma visiems. Žmonijai patiks šios žinios ir tai, ką jie pasiekė, gyvendami tiksliai žmogiškai gyvenimą.

Finansų sistema bus atnaujinta. Perėjimo prie penktos dimensijos metu pinigai ir toliau bus naudojami. Bet tai bus auksu padengtas popierius, ne popierius, kurį galima atspausdinti savo nuožiūra. Mūsų ateitis yra skolų atleidimas. Mat skolos ir lupikavimas buvo valdančiųjų instrumentai. Pajamų mokestis išnyks. Vyriausybė bus sumažinta ant  tiek, kad tai nebebus didžiulis finansinis nutekėjimas, koks buvo anksčiau“.

Dar truputis paskutinių naujienų iš už užkulisių:

Šiuo metu užkulisiuose veikia Šviesos jėgos ir duotuoju metu tai nėra taip vadinamas JAV Aljansas (Trumpas, Baltosios kepurės, Rozenleiceriai ir tt) Kodėl? Kas įvyko tokio esminio užkulisiuose?

Pirmiausia, tai pilna Draco-reptilijų likvidacija. Visų tų Draco kurie buvo šioje saulės sistemoje. Ir reikia pasakyti, kad jie pasielgė gana garbingai, nepuldami mūsų planetos, ar kitų šalia esančių, naikinimu. Jie patys išsirikiavo į vieną eilę niekur nesislėpdami buvo pilnai "nugesinti". Kodėl jie taip pasielgė?

Tai verčia paliesti jų kario garbės kodeksą, ką iš esmė pasiėmė japonų kariai samurajai ir kiti. Esmė tame, jog čia jiems nebuvo jokių šansų išlikti, o grįžti namo nugalėtais, reiškia ne tik jų pačių sunaikinimą, bet ir visos jų giminės likvidavimą. Kaip tai įvyktų? Paprasčiausiai juos suėstų kiti Draco.

Dėl kitų Draco ne saulės sistemoje vyksta derybos su Šviesos pajėgomis ir jiems ruošiama tokia vieta Visatoje, kur bus atskirti nuo visų. Ten jie galės „marinuotis“ tik savo sultyse, kaip žiurkės bačkoje, ėsdamos viena kitą.

Taip pat buvo įvykdyta mėnulio civilizacijų, kurios buvo susijusios su žmonių eksperimentavimu, išvalymas. Tai buvo tokie eksperimentai, kurie susiję su jų genetikos įnešimų į žmogaus genetiką ir šito pagrindu sudarytos sutartys su Draco, kaip šeimininkais, kad jie gali čia tverti ką tik nori. Tačiau taip vyko tol, kol jų nepašalino. Tačiau tai atliko ne Aljansas, apie kurį daug rašoma šiandiena.

Taip pat pravestas taip vadinamų nežmogių, parazitavusių žemėje, valymas. Pavyzdžiu ,Graikijoje buvo tokia vieta po žeme, kur egzistavo rasė panaši į žmones. Dviejų metrų aukščio, gelsvų plaukų, baltos odos, juodų akių. Jie taip pat kišosi į žmonių genetiką ir parazitavo mūsų sąskaitą, grobė energijas, genetiką.

Jie labai humaniškai su meile buvo išvalyti iš čia. Tai jiems tikrai humaniška, nes saulės blyksnis, kuris artėja,  būtų padauginęs juos iš nulio. Tai yra, jokios sąmonės, jokios sielos nebelieka tokiu atveju. O taip jie dabar gavo galimybę po mirties reinkarnuotis kažkur tai kitur, kad galėtų apsvarstyti savo klaidas ir toliau evoliucionuoti.

Po likvidavimo, mentalinė jų įranga, kuria naudojosi, savisusinaikino. Iš čia ir kilo ne per seniausiai žemės drebėjimai Graikijoje. Ir panašūs reiškiniai vyksta visoje planetoje. Daugelis vulkanų išsiveržimų taip pat susiję su bazėmis po tais vulkanais. Tačiau,visa tai yra kontroliuojama, kad neįvyktų planetinio masto katastrofa.

Dėl Aljanso reikia pasakyti tai, kad jie savo veikloje padarė esminę klaidą. Pirma, atsisakė nuo kitų šalių paramos.  Rusija,Brazilija,Kinija, Indija turi savo įdirbius ir technologijas kovoje su SKP (slaptąja kosmine programa). Ir tai galėjo tapti persveriančiu argumentu derybose su TKK (tarpplanetiniu korporatyviniu konglameratu).

Kodėl įvyko tokia klaida?  Pirmiausia pasididžiavimas ir puikybė, kas buvo jiems priminta.  Šviesos kosminės pajėgos, padedančios išsivadavime, mato mus kaip vientisą žemišką rasę, nesusiskaldžiusią tarpusavyje, tai esminė sąlyga.

JAV Aljansui reikia išgyvendinti tokias negatyvias vertybes. Nelaikyti balto žmogaus pirmenybę, tai turi tapti tik tarnystės ir atsakomybės kitų labui pirmenybė. Planetos likimą iš esmės spręs ne kokios nors, kad ir labai pažangios technologijos, o būtent dvasinis kilniaširdiškumas.

Todėl dabar iš šio Aljanso tikimasi bent jau vieno, kad jie pirmiausia įsivestų tvarką savo namuose, tai yra JAV. O su TKK susitars kitos pajėgos.

Dar vertėtų paminėti išdavystės faktorių iš plejadų žvaigždyno civilizacijų pusės. Nors apie juos nuostabiai kalbėjo daugelis blogerių ir kanalų, prirašantys jiems neapsakomus geradariškumo veiksmus ir dosnumą. Iš tikro taip nėra. Pirmiausia pasiaiškinkim kodėl jie čia yra?

Todėl, kad kažkada tai labai senai, kai vyko karas dėl šios planetos, plejadiečiai atvyko suteikti pagalbą žemiečiams kaip vieni iš tų, kurių genoma yra mumyse. Tačiau reikalingiausiu momentu, kada mums reikėjo tokios pagalbos, jie galima sakyti dezertyravo, paliko mus likimo valioj.

Įvyko ne patys geriausi, tragiški įvykiai mūsų civilizacijai. Dėl tokio elgesio plejadiečiams yra būtinas karminis atidirbimas. Plejadų civilizacija dabar aklavietėje, nes jie negali pakilti aukščiau savo vystymesi, pereiti į sekančią dimensiją. Todėl, arba jie degraduos, arba turi atidirbti tai kas padaryta.

Tačiau, kada jie atėjo čia dabar, vėl pradėjo veikti nesąžiningai. Įsiliejo į vieną iš labiausiai įtakingų Aljanso struktūrų ir bandė pramušti  Atskleidimą per surežisuotą karo su ateiviais scenarijų. Tipo numesti čia mums kokius nors insektoidų civilizacijos atstovus, kurie mus naikintų. Po to, pasirodo po kiek laiko Aljansas, palaukia kol žmonės apsijungs baimės ir nusivylimo pagrindu ir „gelbsti“ visus. Štai tokį scenarijų piešė ir Rendi Cramer (Kapitonas Kei, SKP veteranas ir oficialus JAV karinio jūrų laivyno garsiakalbis, kuriam leidžia atskleisti dalį informacijos apie SKP )

Ir toks susitarimas su insektoidų civilizacija iš tikro jau buvo.  Pagal kurį mantijos duoda dalį savo karių, kaip patrankų mėsą. Tie aišku visus naikina ir ėda, kuo paprastai visada ir užsiima. O plejadiečiai pažada likusiems insektoidams išvedimą iš saulės sistemos karantino zonos. Nes jie irgi nori išvengti saulės žybsnio poveikio, padalinimo iš nulio, kas jiems grėsė. Štai tokios buvo ”šviesios“ plejadiečių mintys žmonijos atžvilgiu.

Tačiau, insektodai neseniai taip pat buvo pilnai likviduoti. Tada plejadžių atstovai pradėjo šantažuoti TKK, kad šios pultų šviesos pajėgas. Tokiu būdu tamsos jėgos sumažės apimtyje ir tada ant laurų ateis Aljansas ir išvaduos žemę su plejadžių pagalba.

Taip jie vėl bando atidirbti savo karmą, pasinaudodami melu. Ir dar, visai neseniai savo teritorijoje mėnulyje, kur jiems skirta vieta, pas juos buvo aptiktas signalo transliatorius, skirtas „dangaus džiaugsmo“ (chemtrails)  pueškimo įrangos valdymui. Įjungia atba išjungia atitinkamose koordinatėse "mirties kokteilio", purškimo įrangą, kiek civiliniuose, tiek ir kariniuose lėktuvuose, pilotams net nežinant apie tai. Tas transliatorius šiuo momentu jau sunaikintas, o plejados buvo pastatytos į vietą, nors jų ateitis taip ir išlieka nevienareikšmė.

Kodėl vis dar purškiamas "dangaus džiaugsmas", jei signalo transliatorius sunaikintas, daugeliui neaišku? Tai galima sakyti daroma dabar tik rankiniu būdu, panaudojant lakūnus klonus iš esmės, nematomus karinius lėktuvus ir tt. ir šito purškimo ženkliai sumažėjo. Svarbiausia dabar, kad žmonės pagaliau tai pastebėtų ir patys, aktyviau dalyvautų likusio „dangaus džiaugsmo“ pašalinime. Kuo daugiau žmonių atsibus, tuo nuostabiau. Jau nedaug liko laukti, kol visa tai baigsis, nes tai nusikaltimas ne tik prieš žmoniją, bet ir prieš visą planetą, gyvūniją, gamtą.

Taip pat, įvyko pastebimai žymus pačio TKK susiskaldymas. Čia verta atsiminti, kad didžioji dalis TKK narių ir vadeivų, jau yra priėmę „Black gu“ taip vadinamas "juodąsias gleives", daugiau apie tai skaitykite (https://atsibudimas.ucoz.com/news/slaptoji

_kosmine_programa_ir_fasizmas_3_dalis/2021-01-18-786) Ir tie kas tai padarė, prarado ryšį su dieviškąja savo kibirkštimi, praktiškai tapo nežmogiais. Tačiau yra ir kitos TKK struktūros, kurios gleivių nenaudojo. Pas juos irgi yra atitinkamos savo sistemos ir nuosavi pasauliai. Todėl būtent jiems buvo pasiūlyta šviesos pajėgų sąjunga ir jų pasaulių gynyba nuo buvusių tamsos bendražygių, jei jie pirmieji žengs žingsnį šviesos pusėn. Tai jie padarė, apie 30 procentų visos TKK, atsiskyrė nuo tamsiosios dalies ir dabar yra mėnulyje. Būtent su jais šviesos pajėgų ruošiama programa žemės išlaisvinimui, o ne su Aljansu kaip anksčiau. Žinoma Aljansas ir toliau bando atlikti tai, ko nepadarė, tačiau jie nebėra "esminė išsivadavimo korta" šiame šviesos ir tamsos žaidime.

Kaip prisidėti jums? Valykite erdvę aplink save savo pozityviomis mintimis. Negalvokite apie kitus, dar miegančius blogai, nors ir kokie jie pikti atrodytų, neatsakykite tuo pačiu. Stenkitės jiems perduoti šviesą ir ramybę einančią per jus. Būtent taip jūs išvengsite įvairių tragedijų, bei traumų, kurios pirmiausia sukuriamos žmogiškomis nevaldomomis aistromis. Tokiu atveju jūs ne tik kad neišsitepsite tamsiomis energijomis, bet ir galėsite tai sustabdyti savo švara, išmintimi, kuri yra kiekviename iš mūsų be išimties. Tai nėra koks nors kitų žmonių ignoravimas, tik stebėjimas ir kūrybinis mastymas kaip kūrėjo dalies.

Neįgriūkite į tas negatyvias situacijas ir aistras, kunkuliuojančias šalia jūsų kasdiena, bijant apsikrėsti ir pykstant. To jums tikrai nereikia. Jūs pirmiausia stebėtojas, nešantys tik šviesą ir džiaugsmą aplinkiniams. Tik tai padeda žmonių budinimui, o ne tos vibracijos, kurios tik dar labiau kelia susiskaldymą ir negatyvias emocijas. Miegantys nėra kokie nors biorobotai, ar klonai, 90 procentų, ar net daugiau, tai vis tik žmonės kaip ir jūs. Tik paprasčiausiai stipriai zombuoti sistemos, ant tiek giliai, kad jiems sunku dar nubusti.

Suprantama, atrodo kad gyvenate tarp žemo intelekto, ar tamsių žmonių ir panašiai. Tačiau prašau jūsų, nemanykite taip ir nelaikykite savęs nekaltai kenčiančiu dėl to. Jūs ne šiaip sau atsiradote tarp tokių žmonių, nėra atsitiktinumų, visur yra priežastys ir pasekmės. Suraskite ir pastebėkite tokiuose žmonėse jums būtinas aplinkybes, per kurias jums būtina praeiti, kad pasekoje surasti savyje ištvermę ir dorovingumą, padedantį nešti kitiems tik šviesą ir džiaugsmą.  Žinoma, nereikia jokių kraštutinumų, nesvarbu į kokią pusę tai būtų, teigiamą, ar neigiamą. Pirmiausia nuolankumas, tai širdies balsas, atsiminkite tai. Kolektyve mes galime pasiekti tokių viršūnių kurios neįmanomos pavieniui. Būtent jūsų minčių šviesa privers kitus žmones derintis prie tokio teigiamo rezonanso ir tai svarbiausia šiuo momentu...

Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 1870 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/4
Viso komentarų: 5
0  
1 laume   (21.03.2021 08:39) [medžiaga]
Rimtai pavaryta plejediečių atžvilgiu---gal  ir žiniasklaida atsibus , nustos reklamuoti liną plejedietę---o politikai nustos jos istorijomis  tikėti

0  
2 laume   (21.03.2021 10:20) [medžiaga]
Į google Laima Laure on pinterest ir fb įkėliau keletą gautų kosminių civilizacijų vaizdų  ir skkraidymo objektų

0  
3 PlejadieteLina   (22.03.2021 19:36) [medžiaga]
Straipsnis, kaip ir visada, yra labai idomus ir vertingas, nu, ir labai sokiruojantis! Nezinau, ka ir pasakyti... As labai daug klausau Jotubej ivairiausiu kanalu, atsirinkti Tiesa YRA LABAI, LABAI SUNKU! Kliaujuos, tik sava Sirdimi! Siuo metu, esu netgi pasimetus..., nezinau, kur Tiesa, o kur ne! Kazkaip netgi imu netiketi, kad kazkas kazkur vyksta, ir kad greitai ivyks kazkas labai gero! As nematau, pakolkas, nieko gero!

Apie Plejadiecius... apie savo Genti, is Kosmoso... Zinau ta atveji (man Jie pasakojo... as daznai telepatiskai su Jais kontaktuoju), kai vyko kova del Zemes - Gajos Planetos, Plejadieciai nesikiso, taip, pasisalino is sios Planetos. KODEL? O todel, kad si Planeta YRA LAISVOS VALIOS ZONA, Jie NEGALEJO kistis, todel ir pasisalino (dezertyravo)! Zmonija yra Plejadieciu (as prisimenu, kai pries eonus metu, mes, Plejadieciai, atvykome i sia, tuscia, taciau NUOSTABIA Planeta, ir isdalinome savo DNR Pirmajai Zmoniu Rasei - Angelu Rasei) eksperimentas, ir si Planeta (kaip ir si Visata) yra LAISVOS VALIOS zona. Tikrai yra labai labai sunku cia gyventi, as lig siol nepripratau, man cia viskas yra svetima, bet uztad... CIA ISMOKSTAMA TIEK DAUG, kad ta turbut yra net sunku ivardinti!

ACIU, Brangus VIRGI, uz info! Myliu Tave - Dieviskaja Meile Myliu. Labai lauksiu kitu straipsniu! Nes Tavo, VIRGI info, rezonuoja su mano Sirdimi! Jauciu TAU artimuma...

MEILE, SVIESA, DZIAUGSMU, POZITYVIOMIS MNTIMIS - svieskime Zmonems! Su Meile VISIEMS.

0  
4 laume   (23.03.2021 09:43) [medžiaga]
O kiek daug savininkų toje Lietuvoje besą---- Austėja Landzbergienę savinasi Lietuvą,,, o štai lina plejedietę net visą žmoniją [ Žmonija yra plejediečių]--

0  
5 laume   (24.03.2021 08:48) [medžiaga]
https://www.youtube.com/watch?v=wbPVWtK8ajI----------siūlau pasiklausyti...

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0