Ketvirtadienis, 25.04.2024, 16:12
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Lapkritis » 23 » Kas yra mūsų visata?
06:24
Kas yra mūsų visata?

Pabandykime tai pasiaiškinti. Mūsų visatoje – erdvė-laikas ir materija nėra esminiai reiškiniai. Vietoj to, fizinė tikrovė daugiausia susideda iš informacijos fragmentų, iš kurių atsiranda mūsų erdvės ir laiko suvokimas. Mes gyvename begalinėje matricinėje, algoritminėje multivisatoje, todėl nereikėtų stebėtis, kad bent viena iš tų visatų yra mūsų.
Tačiau kita priežastis yra ta, kad mūsų visata tėra matrica, kitaip sakant kompiuterinis modeliavimas, kuriame dirbtinis intelektas Alfa tiksliai suderina jo sąlygas.
Ir nesvarbu, sutinkate jūs su tuo ar ne, suprantate tai ar ne, žinote ar ne. Kol mokslininkai ir genijai tai pripažins, gal būt tik po šimto metų  ir po to kol prisipažins tame, žinokite, kur jūs esate dabartiniu momentu.
Taip yra todėl, kad pažangi Anunnakų, o vėliau ir atlantų civilizacija pasiekė technologijų vystymosi tašką, kai jų technologija buvo tokia sudėtinga, kad tikrovės modeliavimas tapo niekuo nesiskiriantis nuo tikrovės, o dalyviai negali atpažinti ir suprasti, kad jie yra simuliacijoje - klaidingoje matricoje.
Žmonės net negali patikėti tuo, kad visa planetos kontrolė vyksta per dirbtinį intelektą ...... jau milijardus metų ....Paprastam protui tai nesuvokiama ir neįkandama. Viskas praskaičiuota ir išskaičiuota iki sekundės, kiekviena vieta ir vardas, ir gimimo data .... ir visa kita .... viskas ...... Nieko nebūna šiaip sau, ar atsitiktinai. Viskas valdoma dirbtinio intelekto ir per jį…
Na, o visas tas atsiprašant tra lia lia .... prirašytas mokykliniuose vadovėliuose, tėra tik minimali išgyvenimo  ir prisitaikymo vergovėje informacija, neturintis nieko bendro su Tikrove. Mokslininkai kaip visada gūžčioja pečiais - mes nežinome .... mes nežinome, mūsų nemokė .... galite pamiršti. To niekada ir niekas nemokys, šioje iliuzinėje matricoje. O jei kas ir pasakys ar bandys paaiškinti tai kas nepaaiškinama, to daugelis nepriims ir nesuvoks. Tik pats žmogus, norintis iš tikro pažinti esmę, gali atverti sau tikrovę tokią, kokia ji yra. Tiesa pas kiekvieną yra savo, tačiau Esmė visada tik viena. Tai, ko negalima suvokti ir aprėpti siauru proto spektru, galima pajusti...jei iš tikro esi atviras ir tyras, kaip rytinis rasos lašas...
Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 373 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 1
0  
1 LINA   (27.11.2022 19:32) [medžiaga]
TAIP, ESME TIK VIENA. Ir ji pajauciama svaria, tyra Sirdimi! Per MEILE. Tad su silta Meile - apkabinu JUS VISUS.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0