Penktadienis, 26.04.2024, 20:19
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Sausis » 13 » Kodėl šiandien taip svarbu eiti ieškoti tiesos
14:17
Kodėl šiandien taip svarbu eiti ieškoti tiesos

Kalbant apie dabartinius įvykius, tiesos iškraipymas pasiekė precedento neturintį mastą. Galbūt spaudimas turėjo pakankamai padidėti, kad pagaliau turėtume drąsos įsigilinti į tiesos esmę: ar apskritai yra tiesa?  Kaip gali būti suklaidinti milijardai žmonių? Juk iš prigimties žmonės puikiai pasiruošę atskirti tiesą nuo melo, nes jų kūnas yra neklystantis „tiesos detektorius“ – kineziologai tai žino.

Jei žmogus tikrai ramus, kaip ir bet kuris dar nesugadintas vaikas, jis refleksiškai atsitraukia nuo pavojingų situacijų, ar blogų ketinimų turinčių žmonių ir kaip augalas atsigręžia į saulės šviesą, tiesą ir gėrį. Tačiau jei žmonės nuo mažens per apdovanojimus ir bausmes mokomi prisitaikyti prie hierarchinės valdžios sistemos, jie praranda galimybę pasiekti įgimtą tiesos jausmą. Jie mokosi pasikliauti tik savo protu.

Jei mūsų vidinis kompasas nebūtų sulaužytas, galėtume manyti, kad viskas, kas tarnauja gyvybei, yra moraliai teisinga, o viskas, kas jai kenkia, yra neteisinga – nesvarbu, ar tai atitinka galiojančius įstatymus, ar ne.

Deja, jėgos, kurios rūpinasi tik galios ir pelno didinimu, paskleidė bauginančią istoriją, kuriai negalima priešintis nebaudžiamai. Jau beveik dvejus metus vyksta pasaulinis informacinis karas, nusinešęs begalę aukų...

Dauguma žmonių, nuo mažens auklėjami iki aklo paklusnumo, sąžiningai “suvalgo ekspertų ir žurnalistų pateikiamą  prieskonį.” Dėl abejotino saugumo jie savo noru atsisako pagrindinių teisių. Nors tokios šalys kaip Australija gali būti pamokantis pavyzdys, jie vis tiek atsisako pripažinti, kad galiausiai praras ir saugumą, ir laisvę. Tik aiškus pastebimas skirtumas tarp tiesos ir melo, iš to kylanti drąsa nepaklusti valdžiai ir propagandai gali mus išlaisvinti.

Tas, kas tai supras, nebegalės sakyti, kad laisvės apribojimo priemonių buvo imtasi žmonių labui. Jau nekalbant apie genų inžinerijos intervencijas į mūsų DNR – jos tiesiogiai veda į transhumanizmą, žmogaus ir mašinos susiliejimą, o tai reikš mūsų žmogaus suvereniteto pabaigą...

Mes gyvename bendravimo amžiuje. Nuo ryto iki vakaro mus bombarduoja žinutės, kurios atvirai ar nesąmoningai mumis manipuliuoja tam tikra kryptimi. Nedaug žmonių yra pakankamai nepriklausomi, kad išvengtų šio nuolatinio informacinio lietaus ir kreiptų dėmesį į vaisius: pavyzdžiui, realias koronaviruso priemonių pasekmes, kurių buvo imtasi veidmainiškai raginant būti solidariems ir bendruomeniškiems. Pabudę amžininkai aiškiai mato, ką iš tikrųjų padarė šios vadinamosios „apsaugos priemonės“ visame pasaulyje: sergantys ar pagyvenę žmonės tapo beviltiški, mirė vieni, kai nebebuvo leista jų lankyti.

Vaikai, kurie buvo sistemingai kankinami su kaukėmis ir privalomais tyrimais, pradėjo suvokti save kaip pavojingus viruso nešiotojus, jiems išsivystė psichikos sutrikimai. Valstybės skola išaugo iki astronominių aukštumų. Mažos ir vidutinės įmonės miršta. Ligos baimę skatina perspėjimai apie vis daugiau mutacijų. O kartu su skiepijimu didėja mirtingumas.

Neįsivaizduojamos pinigų sumos išleistos tyrimams, kaukėms, eksperimentinių genų inžinerijos medžiagų kūrimui ir gamybai, gabenimui šaldytuve, agresyviai reklamai visose žiniasklaidos priemonėse, cenzūros ir stebėjimo priemonėms, barjerams, organinio stiklo plokštėms, indoktrinacinėms medžiagoms ir kt.

Teisių apribojimas reiškia ne ką kita, kaip vergiją. Meluoja visi, kurie teigia, kad žmoniją galima išgelbėti pažeidžiant pagrindines teises ir nepaisant fizinio neliečiamumo! Žmogaus teisės yra universalios ir galioja kiekvienam asmeniui be skirtumo. Visos izoliacijos aukos yra siaubingo nusikaltimo aukos! Kiekvienas, kuris miršta dėl skiepijimo ar priverstinio skiepijimo, tampa žmogžudystės auka!

Nes teisė yra tai, kas niekam nekenkia. Neteisybė yra tai, kas kenkia arba gali pakenkti gyvai būtybei. Jūs negalite deleguoti teisingo ir neteisingo kartu; Galų gale, kiekvienas asmuo yra atsakingas už savo veiksmus. Jokia teisėta valdžia negali užkirsti kelio žmonėms elgtis pagal savo sąžinę arba priversti juos elgtis prieš savo sąžinę.

Kita vertus, niekam neleidžiama savo sąmoningo sprendimo deleguoti valdžiai ar ekspertams. Nusikalstamiausius planus įgyvendino ir įgyvendina „tik savo pareigą atliekantys“ žmonės.

Kodėl šiandien taip svarbu eiti ieškoti tiesos ir daryti viską, kad vaikai išsaugotų įgimtą tiesos jausmą? Lengvabūdiškos, priešiškos jėgos renkasi dirbtinį intelektą ir automatizuotus techninius sprendimus, nes joms pačioms trūksta kūrybiškumo! Todėl jie priklausomi nuo to, kaip suvilioti kuo daugiau silpno ar nesąmoningo charakterio žmonių, gudriai iškreipdami tiesą, kad žmonės savo šviesą ir kūrybiškumą panaudotų tarnauti niekšybei.

Kai tik mes tai pamatėme ir nusprendėme su entuziazmu tarnauti vieni kitiems, užuot suteikę savo kūrybinę galią šiems energetiniams vampyrams, bijodami dėl akivaizdaus jų pranašumo, viskas siaubingos ligos vaiduoklis baigėsi...

Naudingieji ir tyraširdžiai pagaliau turės galimybę skinti savo sėjos vaisius. 2022-ieji nebus vienodai geri ar blogi visiems, nes jie visiškai prisitaikys prie kiekvieno sąmoningumo. Todėl bus visiškai normalu, jei dalis žmonijos pasieks teigiamų rezultatų, o kita dalis skins tik sunkumus ir problemas.

Vieni matys atviras duris, o kiti – uždarytas duris. Nepamirškime, kad viskas, kas prisitraukia, atitinka kiekvieno sąmonę. Viską lemia traukos dėsnis. Ši Kristaus citata puikiai apibendrina, kas bus 2022 m.: „Kiekvienam pagal jo darbus“.

Nepaisant įprastų priekaištų, kad niekas nesikeičia, kad niekas negerėja, kad chaosas didėja, ir daugybė kitų istorijų iš tų, kurie neturi akių matyti ir ausų klausytis, šie metai bus gausūs, ypač tiems, kurie prisidėjo prie Naujosios Žemės statybos.

Kas sėja kviečius, tas juos ir pjaus. Tie, kurie sėja piktžoles, pjaus iš savo sėklų vaisius. Ankstesniuose straipsniuose ne kartą buvo pasakyta, kad kiekvienas kuria savo realybę. Taigi nesitikėk, kad kiti tai padarys už tave.

Daugelis skaitytojų komentarų sako, kad nieko neįvyksta. Tiesą sakant, nieko neįvyksta tiems, kurie nekreipia dėmesio ir nieko nedaro, kad skatintų pokyčius. Taip pat ties air tai, kad pokyčiai visada kyla iš vidaus ir kiekvienas turi savo raktą, kuris inicijuoja pokyčius. Laukti, kol kažkas kitas tai padarys už tave, yra sprendimas, kurio niekada nebus. Taigi pasyvus verksmas visada vienas ir tas pats: „Jie kalba ir kalba, bet nieko neįvyksta“. Tiesą sakant, šiems žmonėms niekas ir nepasikeis.

2010 metais buvo nustatyta laiko juosta, po kurios Žemė pasikeitė. Senoji Armagedono laiko juosta buvo atšaukta, kad būtų užtikrintas sklandus perėjimas. Ir tai nebuvo dovana iš aukščiau; tai lėmė pakankamas skaičius įsikūnijusių sielų, kurios padarė tiek daug, kad energija pasiektų reikiamą aukštesnio dažnio lygį, kiek tai buvo įmanoma.

Dėl šio pakeitimo visos ankstesnės prognozės apie šio ciklo pabaigą negalėjo išsipildyti. Bent jau ne taip, kaip buvo numatyta.

2012 metais Žemė visiškai pateko į fotonų juostą, o intensyvi šviesa, sklindanti iš centrinės saulės, pradėjo keisti Žemės ir visko, kas joje gyvena, energiją. Tada prasidėjo Vandenio amžius. Ketverius metus viskas natūraliai tobulėjo, todėl Žemėje viešpatavo tam tikra ramybė.

2016 metais prasidėjo išmontavimo etapas. Iš tiesų, negalite sukurti naujo kūrinio toje pačioje erdvėje, prieš tai neišvalę senojo. Viskas sugriuvo 2018 m., išmontavimas buvo baigtas. Nors fizinėmis akimis to nematote, energetiškai buvo teisingai, kaip viskas įvyko. Štai kodėl daugelis žmonių nieko nesuvokia.

2019 metais prasidėjo atkūrimo laikotarpis. 3 metus viskas buvo surinkta ir bandoma, kad šis procesas būtų baigtas kitame planetinio perėjimo etape. Naujos sistemos yra paruoštos pradėti veikti. Niekas netaps šešėliu to, kas buvo anksčiau, todėl 2022-ieji bus lūžio taškas. Visi pakeitimai bus įvardinti kaip iki arba po 2022 m.

Ir štai mes įžengiame į didžiuosius 2022 metus! Prisikėlimo metai! Taip, nes Senoji Žemė pagaliau bus palaidota! Jo vietoje atsiras nauja teigiama Žemė. Žinoma, bus ir tokių, kurie tikisi magijos, pavyzdžiui, kad per Kūčių vakarą iš svetainės ištrauks seną sofą ir įstatys naują. Taip neatsitiks.

Rekonstrukciją pastebės nemaža dalis žmonijos. Tada turėsime sąlygas vienas po kito einančių įvykių pasireiškimui. Jie pasirodys nuosekliai, kai prisitaikys prie vystymosi. (Pabudusios) sielos, kurios paveldės Naująją Žemę, žinos, kas iš tikrųjų vyksta ir kodėl.

Tai taip pat bus besąlyginės meilės metai. Nauji jausmai, naujos emocijos ir naujas kiekvieno aspekto supratimas. Visuomenė parodys save matomu būdu. Konkurencija visais lygiais žlugs. Galiausiai seno saujelės dominavimo Žemėje išvalymas ir pašalinimas taps vis akivaizdesnis.

Normalu girdėti ką nors sakant, kad tai įvyks tik po 200 ar po tūkstančio metų. Galime tai patvirtinti, nes dviems trečdaliams žmonijos naujas šansas ateis vėliau.

Patarimas yra nesivelti į konfliktą 2022 m. Sunkumų kils tiems, kurie nėra viename dažnyje su planeta. Padėkite tiems, kurie prašo to ir darykite tai su meile ir gailestingumu. Gerbkite kitų apribojimus. Nepaisykite kritikos ir įžeidimų. Atminkite, kad kiekvienas iš jų yra savo dažnių diapazone ir nėra dviejų vienodų sielų.

Užuojauta, besąlygiška meilė ir pagarba yra paklausiausi įgūdžiai 2022 m. Jūsų veiksmai lems atlikto darbo kokybę.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 539 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.2/5
Viso komentarų: 1
0  
1 Vytautas   (18.01.2022 15:44) [medžiaga]
Šiandieniniame pasaulyje tamsios jėgos, siekdamos apmažinti žmoniją ir ją pavergti savo egoistiniams tikslams, per parsidavėlišką ir nesąmoningą valdžią ir jos parankinius bei tokias pačias masinės informacijos priemones, veikia visomis šėtoniškomis išgalėmis - gąsdina, supriešina žmones, apriboja jų laisvę bei veiklą, stumia į pragaištingą vakcinavimą. Dar daugiau, tamsios jėgos plačiai naudoja ir aplinkos teršimą cheminėmis bei elektroninėmis priemonėmis, kenksmingą ne tik žmonijai, bet ir visai mūsų planetos gyvybei.Pasėta baimė bei netikrumas žemina žmonių skleidžiamų virpesių dažnumą, sukelia ligas, neharmoningą gamtos stichinių jėgų pasireiškimą, chaosą visuomenėje.
Kad išliktume, padėtume kitiems, ir pasitarnautume ateinančioms kartoms, būtina - bet kokiose aplinkybėse, kiekvienam atsilaikyti prieš tamsių jėgų stūmimą į PAVALDŽIOS AUKOS POZICIJĄ, ir visada jaustis VISUOTINIO TĖVO KOSMINĖS ŠEIMOS NARIU, bendrauti su TĖVO DVASIA, esančia mūsų prote. Ypač reikalingas, kiekvieno - NEPALENKIAMAS ŠVIESUS NUSITEIKIMAS, IR VIENINGAS KREIPIMASIS Į DANGIŠKUS TĖVUS - IŠTIRPINTI TAMSIŲ JĖGŲ UŽMAČIAS, IR NUKREIPTI ŽMONIJOS VYSTYMĄSI - PAGAL KŪRINIJOS TĖVO PLANĄ.
Jau daugelyje pasaulio kraštų, žmonės suprantantys Dievo Tėvystės ir visų žmonių brolystės esmę, savo nuoširdžias maldas (šeštadieniais ir kitomis dienomis - 20 val., ir net bet kuomet) - nukreipia į TAIKOS, MEILĖS, IR VISUOTINĖS GĖROVĖS KŪRIMĄ PASAULYJE.
Šiam reikalui, dar prieš beprotystės chaoso pradžią, Dangiškieji Globėjai mums pateikė pačią veiksmingiausią apsaugos ir išlaisvinimo priemonę - GALINGĄ MALDĄ (tarti garsiai, su įsitikinimu, įsakmiai; kartoti):

TĖVE, UŽDEK MANE - KAIP TŪKSTANTĮ SAULIŲ !
AŠ ĮSAKAU, KAD TAMSA, VISUOSE JOS PASIREIŠKIMUOSE - TEBŪNA IŠTIRPINTA ŠVENTOSIOS DVASIOS ŠVIESOS !
TEBŪNA TAVOJI VALIA, TĖVE, KADANGI AŠ ESU - TAVOSIOS VALIOS ĮRANKIS !

(Malda išversta iš rusų k. - http://www.tmrussia.org/ru/nebesnye-transkripty/eto-budet-perelomnyy-moment)
(Originalas, anglų k. - Trinity Teacher Uteah: I deputize you as ambassadors of Christ Michael | Teaching Mission in Russia (tmrussia.org).

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0