Ketvirtadienis, 25.04.2024, 18:55
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Kovas » 3 » Pasipriešinimo judėjimas apie situaciją Ukrainoje
14:11
Pasipriešinimo judėjimas apie situaciją Ukrainoje

Šis tekstas remiasi  „Pasipriešinimo judėjimo“ atstovo C.O.B.R.A, kitais Pasipriešinimo judėjimo informatorių, slaptos kosminės programos veteranų pranešimais. Kad geriau suprasti, apie ką kalbama tekste, siūloma pradžioje perskaityti straipsnį apie pasipriešinimo judėjimą  https://atsibudimas.ucoz.com/news/pasipriesinimo_judejimas/2020-12-22-778

Šviesos Pajėgos įgaliojo Putiną, kad jis imtųsi veiksmų ir pradėtų laisvinti planetą. To pasėkoje turime dabartinę situaciją Ukrainoje. Taip pat svarbu suprasti, kad tai nėra karas, bet speciali Ukrainos valymo operacija per kurią Rusijos armija imasi veiksmų tik tam, kad neutralizuoti pavojingus karinius objektus, suimti prieš žmoniją dirbančius asmenis bei išardyti pogrindinius žmonių grobimo ir vergovės tinklus.

Praneša, kad iki karinės operacijos pradžios vyko skubūs plejadiečių ir aukščiausios Rusijos karinės vadovybės susitikimai. Šviesos Pajėgos susitiko su Rusijos prezidentu Putinu slaptoje karinėje bazėje esančioje Jamantau kalnuose. Plejadiečiai pasisakė prieš visapusišką Rusijos karinę operaciją Ukrainoje. Jų požiūriu, pagrindinius tikslus galima pasiekti Rusijos taikos palaikymo pajėgomis Luganske ir Donecke bei atsisakymas reaguoti į Vakarų provokacijas, kurias remia jėzuitai, norintys pradėti Trečiąjį pasaulinį karą.

Ukrainoje veikė JAV valdomos biologinės laboratorijos, kuriose vyksta mirtinų virusų, bakterijų ir toksinų tyrimai, (kaip ir JAV finansuoti Uhano bio-laboratorijos tyrimai) kurios dabar yra neutralizuojamos Rusijos armijos

Galima prisiminti ir George'ą Sorosą (tarnavusį naciams), kuris faktiškai valdė Ukrainą nuo 2012-ųjų ir dalyvavo perrašant jos istoriją. Prisiminkite Bideno ir Clinton fondo dalyvavimą Ukrainos korupcijos schemose ir pačių JAV patvirtintą informaciją apie Amerikos karinių laboratorijų veiklą. JAV valdžia prieš kelias dienas oficialioje svetainėje paslėpė informaciją apie biologinius ginklus Ukrainoje kuriančias biologines laboratorijas ir ištrynė visus dokumentus. Akivaizdu, kad Ukrainos teritorija yra kontroliuojama iš išorės (Cabal), šalis iš tikrųjų neturi suvereniteto ir papirkinėjant pareigūnus, yra naudojama kitų interesams.

Cabal (Deep State) Ukrainoje įrengė gilų požeminį tinklą prekybai žmonėmis ir organais, bei narkotinėmis medžiagonis ir ginklais. Pavyzdžiui, Kijeve vienoje privačioje klinikoje surogatinės motinos gimdo vaikus, kurie yra parduodami „elitui“, juos naudoja pedofilijai, bei satanistiniems aukojimams. Ukrainoje vykdoma daug nusikalstomosios veiklos, todėl valymo operaciją norima suimti su šiomis veiklomis susiję asmenys. Tokia cabal veikla nėra naujiena, apie tai buvo kalbama seniai. Žinoma, šie tinklai egzistuoja visose valstybėse, bet problema su Ukraina yra ta, kad tai yra Europos prekybos žmonėmis centras, pinigų plovimo mašina, Deep State karštasis taškas.

Yra vykdomas Ukrainos demilitarizavimas, siekiant apsaugoti Rusiją nuo tiesioginių karinių grėsmių, išvalyti pavojingas biolaboratorijas ir išvalyti Ukrainą nuo neonacių elementų, nes Ukrainoje yra daug grupuočių, turinčių stiprų neonacizmo polinkį, įvykdžiusių siaubingus nusikaltimus su tyliu Ukrainos vyriausybės pritarimu.

Rusijos kariuomenės tikslas NĖRA nuversti Zelenskį ir kad Rusijos kariuomenė trauksis, kai bus pasiekti minėtieji strateginiai tikslai, o tai, jų vertinimu, įvyks maždaug po dviejų savaičių.  Jei jėzuitų kontroliuojamiems Vakarų sąjungininkams nepavyks dar labiau pabloginti padėties, taika regione realiai gali ateiti po kelių savaičių. 

Teigiami šaltiniai parengė taikos pasiūlymą, kuris galėtų pasiteisinti, jei abiejų pusių žmonės turėtų sveiką protą ir būtų pasirengę pasiekti racionalų kompromisą: Ukraina gali būti priimta į ES, o Zelenskis liks teisėtai išrinktu prezidentu, bet Ukraina turi likti amžinai už NATO ribų, likti kariniu požiūriu neutrali, o visa užsienio karinė pagalba Ukrainai turėtų būti nutraukta pagal NATO 1990 m. neplėtros į rytus garantijas.

Ukrainos valdžia turi uždrausti ir kriminalizuoti visas neonacių organizacijas savo teritorijoje, taip pat turi būti gerbiamos rusų mažumos Ukrainoje teisės.  Pagal 2014 m. referendumą dėl Krymo statuso Krymas turi būti tarptautiniu mastu pripažintas Rusijos teritorijos dalimi.  Pagal 2014 metų referendumą dėl Donbaso statuso Doneckas (teritoriškai visas Donecko sritis) ir Luhanskas (teritoriškai visas Lugansko sritis) turėtų būti tarptautiniu mastu pripažintos suvereniomis nepriklausomomis valstybėmis.  Kai tik bus įvykdytos minėtos sąlygos, visos Rusijos kariuomenės pajėgos turi nedelsdamos palikti likusią Ukrainos teritoriją.  Kai tik tai įvyks, visos tarptautinės sankcijos Rusijai turi būti panaikintos ir normalūs tarptautiniai santykiai atstatyti.

Pasipriešinimo judėjimas mano, kad jėzuitai padarys viską, kas įmanoma, kad sužlugdytų bet kokį taikos pasiūlymą, tačiau pabandyti verta.  Finansinės sankcijos Rusijai paspartins alternatyvių mokėjimo sistemų, tokių kaip CIPS Kinijoje ir SPFS Rusijoje, kūrimą, susilpnins ir taip krintantį naftos dolerį bei atgaivins BRICS aljansą. 

Dėl noro išsaugoti civilius, operacijos greitis yra mažesnis. Šiuo laikotarpiu klausyti masinės žiniasklaidos ir valdžios programavimo yra nerekomenduojama, nes didžioji dalis informacijos yra klaidinanti norint suformuoti anti-rusinę visuomenės nuomonę.

Daugelis „atsitiktinių“ išpuolių prieš ukrainiečius yra sukeliami pačios Ukrainos armijos, provokacijos tikslais pastatant ginklus tarp gyvenamų namų ir iš jų apšaudoma Rusijos oro technika, o jei rusams atsišaudant nutinka nelaimingi atsitikimai, tuomet per žiniasklaidą sukelia paniką, kad rusai šaudo į gyvenamuosius namus.

Dramoje dėl Kijevo užėmimo yra skelbiama, kad Ukrainiečių kareiviai neleidžia paimti sostinės, bet tai yra tik diversija reikalinga nukreipti dėmesį, kol yra vykdomos svarbesnės valymo operacijos, kitaip tariant, jei Rusijos armija norėtų, tai sostinę būtų užėmę tą pačia dieną. Zelenskio režimui išdalinus gyventojams ginklus, dabar daugybė nusikaltėlių turi karinius ginklus. Todėl dabar didesnė problema yra ne Rusai, bet kilę vidiniai ukrainiečių mafijos karai, gaujų susišaudymai bei ukrainiečių nusikaltėlių vykdomi nevaldomi ginkluoti apiplėšimai. Galimos derybos dėl taikos bus pasiektos tik tuomet, kai Rusai baigs savo karines operacijas. Kai tuo tarpu Ukrainos armija sparčiai naikina savo nusikaltimų prieš žmoniją įrodymus.

Cabal struktūrų valymo operacija pradėta nuo Ukrainos ir dėl Černobilio atominės elektrinės, kurią reikėjo skubiai perimti, ką pirmu veiksmu ir atliko. Tai būtina, nes po jos katastrofos, dėl ten esančios radiacijos energijų mutacijos atsivėrė tarpdimencinis portalas, kuris 2016 metais buvo užmaskuotas apsauginiu gaubtu.

Perėmus Černobilio AE, dabar Tamsos agentai panikuoja, nes žino, kad neteko galimo pastiprinimo bei atsitraukimo galimybės. Putinas yra remiamas Šviesos Pajėgų, tad Tamsos tarnų valdymo dienos yra suskaičiuotos cituojant Putino žodžius: „niekas net nebandykite kištis į šią operaciją arba sulauksite tokių pasekmių, kokių net ne esate įsivaizdavę.“

Prašoma išlikti kuo ramesniems ir nepulti į paniką. Nei vienas žmogus nebus paliestas, jei nevykdė nusikalstamos veiklos prieš žmoniją. Žinoma, esant tokio masto operacijai nelaimingų atsitikimų nutinka ir kiekvienas kareivis, kuris atliks neatsakingus veiksmus turės atsakyti prieš Tarpgalaktines Šviesos Pajėgas.

Nėra žinoma, kada ir kaip situacija bus sprendžiama Lietuvoje ir kiek tai bus asistuojama Putino, nes Lietuva priklauso N(acistinės) A(gresijos) T(arptautinei) O(rganizacijai), tad tai yra komplikuota. Kai valymosi procesas prasidės Lietuvoje mes tikimės, kad tai truks neilgiau nei dvi savaites. Tam vykstant nereikėtų eiti į lauką dėl karinių veiksmų pavojaus, todėl yra rekomenduojama turėti maisto ir vandens atsargų. Verta paminėti, kad Lietuvos valdžia tam jau ruošiasi ir šiais metais Sausio 5 d. buvo priimtas naujasis mobilizacijos įstatymas (įsigaliojo Sausio 11 d.), pagal kurį valdžia galės išgryninti pinigines lėšas iš valstybės iždo rezervo, pasisavinti žmonių santaupas bankuose ir naudotis tuo savo nuožiūra.

Mes suprantame, kad esama situacija gali kelti nerimą, tačiau reikia suprasti, kad tai yra tūkstančius metų trukusio ciklo pabaiga. Tamsos jėgos, kurios valdo Žemės planetą neplanuoja pasiduoti ir toliau nori vesti sankcinius scenarijus dėl vis absurdiškesnių priežasčių.

Putinas yra tik žmogus ir jis taip pat priklauso visiems elitiniams klubams, todėl buvo matomas Švabo elito aplinkoje. Taip veikia šio pasaulio sistema, jei nori užimti aukštą postą tu privalai priklausyti iluminati klubui, bet tuomet jau yra tavo asmeninės sąžinės klausimas, ką tu su ta galia darai. Taip pat yra suprantama, kad Putinas neleidžia rusams pasisakyti prieš jo veiksmus, bet taip jis tiesiog mato savo valstybės valdymą, kad išlaikyti savo šalį vieningą. Visame šiame procese Putinas mato savo asmeninę viziją, tai yra būsimą BRICS sąjungos (Brazilija, Rusija, Indija, Kinija, Pietų Afrika) dominavimą pasaulio ekonomikoje.

Rusijos ekonominės sankcijos nelabai gąsdina, nes ji bendradarbiauja su Šviesos Pajėgomis ir turi prieigą prie pažangių technologijų, o tai šiuo metu yra svarbiausia. Per Rusiją bus galima visa tai paviešinti jei Putinas sutiks tame žingsnyje bendradarbiauti, o jei ne, tuomet jo dominuojanti pozicija bus tik laikina. Jėgų decentralizavimas atsveriant JAV naftos-doleriu paremtą ekonomiką yra būtinas žingsnis norint išlaisvinti planetą tam, kad Tamsos jėgoms nepavyktų įvesti centralizuotos Naujos Pasaulio Tvarkos.

Po Taivanu yra didelė Šviesos Pajėgų Pasipriešinimo Judėjimo bazė, kas kelia pavojų Kiniją valdančiai Komunistų partijai. Faktas, kad Kinija priklauso Rusijos BRICS sąjungai nereiškia, kad Kinija yra teisinga valstybė. Visos valstybės turės eiti pro išsivalymą, ypatingai JAV, Rusija taip pat, nes ir jose yra dar daug nesubalansuotų energijų.

Viskas galėjo būti visai kitaip, jei žmonės būtų vienijęsi ir kartu siekę Šviesos, bet esant per lėtam žmonijos nubudimui vis tik situacija komplikavosi ir susiklostė tokie scenarijai, kurių buvo norima išvengti.

Nors daug žmonių vienijasi su Šviesa, bet didelė dalis vis dar renkasi baimę ir atskyrimą, o tai stabdo ir komplikuoja visą procesą. Per pastaruosius penkiasdešimt metų susigaudyti esamoje situacijoje buvo tikrai geros sąlygos, nes informacijos yra labai daug, ypač po interneto išpopuliarėjimo per paskutinius 20 metų. Daug žmonių pasirinko nubudimą, bet taip pat daug atsisakė busti.

Šiuo metu turime tai, ką mes visi kolektyviai sukūrėme. Tamsos jėgoms šis procesas pasitarnauja tik tiek, kad jie gali maitintis sukelta panikos energija iš tų žmonių, kurie renkasi baimę vietoje ramybės.

Tamsos veikla bus sustabdyta, nes Šviesa jau yra Planetos paviršiuje, liko tik ją priimti. Šiuo metu yra rekomenduojama kuo daugiau laiko skirti sąmoningumo praktikom, kad šios valymo operacijos praeitų kuo sklandžiau ir žmonės bendradarbiautų. Masinių projekcijų apie taiką pasaulyje idėja yra skatinama ir kiekviena grupė gali tai organizuoti savarankiškai. Nėra žinoma, kiek laiko truks operacijos visame pasaulyje, bet tai jau nebėra esmė ir nieko laukti nebereikia, nes veiksmas jau prasidėjo. Putinas jau kuris laikas dirba su Šviesos Pajėgomis ir per savo karines operacijas laisvina Tamsos jėgų požeminiuose Žemės kalėjimuose įkalintus mūsų brolius ir seses iš kitų planetų. Po šio išvalymo bus atverti keliai pažangioms ateities technologijoms ir Šviesos mokykloms.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 1893 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.3/7
Viso komentarų: 4
+2  
1 linaramanauskiene7   (05.03.2022 00:59) [medžiaga]
PAGALIAU!!! PAGALIAU prasidejo veiksmas!!! Oi, kaip dziaugias mano Sirdis!!!

As zinojau apie TAI, ir stai PAGALIAU Zemes valymas ir Islaisvinimas PRASIDEJO!!!

VISUS, VISUS - su Begale Meiles - stipriai apkabinu. OCH... .....

0  
2 taadduux   (06.03.2022 09:43) [medžiaga]

0  
3 Taip nera   (02.04.2022 21:33) [medžiaga]
Juk is tiesu nera jokio gerojo alianso , cia tik grazus makaronai kabinami pries liudna pabaiga . Sis isiverzimas i ukr yra tiesiog sekantis etapas global kontrolei ivest .Putinas joks mesijas ir jokie gerieji ateiviai uz jo nestovi , visas sis melas yra kuriamas to pacio alianco (geras , blogas tai tik tam kad pasirinktum puse uz kurios stovi tie patys )

0  
4 Priežąstys ir pasėkmės   (05.04.2022 16:24) [medžiaga]
Norintiems žinoti tiesą apie dabartinius pasaulio įvykius:

europerenaissance.com

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0