Antradienis, 19.03.2024, 08:05
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Gruodis » 2 » Planas B
20:28
Planas B

Prisimenant savo dvasinę šeimą

Grupei dažnai mini pasikeitimus, kuriuos mes patiriame šuolio metu. Jie sako, kad mes esame „plano B" vykdymo stadijoje. Jie pranešė, kad šio žaidimo tikslas buvo išaiškinti, kiek žmonių sugebės prisiminti kas tokie mes esame ir savo kūrybinę jėgą. Kai šis procesas baigsis, susijungsime su savo Aukščiausiuoju Aš ir panaudosime savo jėgą Namų kūrimui šioje uždangos pusėje. Ilgą laiką atrodė, kad tik nedaugelis tą sugebės. Tik keletas meistrų sugebėjo prisiminti savo jėgą. Ir nors tai buvo didelis pasiekimas, masės niekada negavo pilno paveikslo.

Grupė sako, kad mes esame baigtos dalelės begalinio Kūrėjo. „Begalinis" tiesiog reiškia, kad jis neturi nei pradžios, nei pabaigos. Būdamas begaliniu, Kūrėjas lengvai gali viską, išskyrus stebėti save. Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentos idėja buvo pasėti Kūrėjo daleles, turinčias ir pradžią ir pabaigą tokiu būdu suteikiant galimybę sužaisti Žaidimą. Dalelės yra tikslūs Kūrėjo atvaizdai ir joms buvo suteiktas Laisvas Pasirinkimas visose srityse. Tai yra geriausias būdas stebėti Kūrėją, kuris tarsi spindi visuose pasirinkimuose, vykstančiuose Žaidimų Lentoje. Dalelės, būdamos Kūrėjo tiksliais atvaizdais, taip pat turi ir Kūrėjo jėgą. Joms reikia tik prisiminti, kad tą jėgą turi ir kaip ja naudotis. Esminis skirtumas buvo tik tame, kad dalelės buvo baigtos skirtingai nuo Kūrėjo ir po ryškaus blyksnio jos gęsta ir vėl susijungia su ratu. Dalelės – tai mes.

Todėl, kad mes esami baigti ir turime pradžią bei pabaigą, mūsų sukurta Žaidimų Lenta taip pat yra baigtinė. Nors Grupė to ir nesakė, aš manau, kad Žaidimų Lentos pradžia- tai Didysis Sprogimas, o pabaiga turėjo ateiti šiais laikais. (Virgio trigrašis: o štai šito jam ir nereikėjo daryti, bandyti aiškinti to ko nesupranta).Tai turėjo būti Armagedomas,minimas daugelyje pranašysčių. Kada ši informacija pirmą kartą buvo gauta, ji buvo labai tiksli. Ji rodė mūsų judėjimo kryptį tuo momentu. Iš esmės būtent ši informacija mums ir leido pakeisti įvykių tėkmę.

Kada žaidimas ėjo į pabaigą, buvo pastebėta, kad dauguma žaidėjų ėmė atsibusi ir prisiminti. Ir nors tai įvyko pačią paskutinę minutę, tai sukėlė didelį sujudimą Visatoje. Tai reiškė, kad Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lenta gali atlikti evoliucinį šuolį ir visiems laikams pakeisti gyvenimo paradigmą visoje Visatoje. Šis įvykis pritraukė daug šios pjesės kiekvieno akto stebėtojų iš visos Visatos.

Kai kurios mus globojančios rasės iš labai arti padeda mums šiame pereinamajame periode. Grupė atkreipė dėmesį į vieno fakto komiškumą - kai kurios, iš tų rasių, į mus rimtai nežiūrėjo, iki šuolio pradžios paskutinės akimirkos. O dabar, sako jie, kad toms rasėms teko rungtis dėl teisės padėti mums. Grupė pareiškė, kad dabar tiek daug norinčių stebėti šiuos kosminės svarbos įvykius, kad prie mūsų, kaip jie sako, „prisiparkuoti nėra vietos".

Prieš ateidami čia, mes kruopščiai kūrėme gerai apgalvotus siužetus pamokoms Žaidimų Lentoje išmokti. Mes sukūrėme Karmos sistemą apskaitai vesti, galėtume lengviau nuspręsti, kuriuo klausimu reikia daugiau dirbti kitą kartą. Būtent dėl karmos mes įsikūnydavome tam tikrose grupėse ir šeimose. Jei jums ir man reiktų atidirbti Karmą, būtų protinga mums abiem įsikūnyti planetoje tuo pačiu laiku ir beveik toje pačioje vietoje. Su laiku atsirastų galimybė atidirbti Karmą savo pirminėje šeimoje, po to prisijungti prie kitos šeimos. Šis persikėlimo procesas tęsėsi iki šių dienų, todėl mažai kas iš mūsų atsimena ką nors apie savo pirminę dvasinę šeimą.

 

Kurdami roles savo pjesei, vieno žmogaus prašėme, kad suvaidintų mūsų tėvo vaidmenį, kito – motinos, kadangi jie idealiai tam tiko. Pokalbiai vyko panašiai taip: „Mano brangus broli, ar galiu tavęs paprašyti būti mano biznio partneriu, kada man sueis 31metai? Taip pat ar galiu paprašyti tavęs pavogti visus mano pinigus ir taip padėti atidirbti Karmą? Ar pakankamai mane myli, kad tai padarytum?"

Mes žinojome, kad, skirtingai nei kitos, ši Žaidimo fazė ypatinga ir galėjo būti baigiamuoju aktu, todėl sukūrėme daug alternatyvių planų. Galų gale, dėl Laisvo Pasirinkimo, galimo visiems, mes niekada ir nežinojome, kuo viskas baigsis. Visi susitarimai dėl Laisvo Pasirinkimo išlieka potencialiais susitarimais kol jų kažkas iš tikrųjų nerealizuoja. Buvo būtina, kad svarbūs vaidmenys turėtų daug atsarginių variantų, nes jie turėjo būti būtinai suvaidinti.

Mes žinojome, kad net jei sėkminga šio etapo pabaiga mažai tikėtina, mes vis tiek turime turėti atsarginį variantą. Ir staiga pastebime, kad mūsų pačios beprotiškiausios svajonės ima pildytis ir prasideda stebuklingi įvykiai. Vietoj to, kad baigti Žaidimą, žmonija ruošiasi pereiti į naują evoliucijos etapą. Taip pat pastebime, kad kaip žaidėjai Žaidimų Lentoje esame sunkioje situacijoje. Ir nors išmokome savo roles ir gerai žinojome savo žodžius, netikėtai suvokėme, kad rankose turime netikrus scenarijus. Per vieną akimirką žaidimas tapo visai kitoks. Netarę nei žodžio, mes visi nubraukėme dulkes nuo savo scenarijų ir ėmėme vartyti lapus, kol nepamatėme antraštės"Planas B".

 

Grupė:

Mes labai džiaugiamės galimybe pasidalinti informacija su čia susirinkusiais mylimais žmonėmis. Esate giriami ir tai virš jūsų suvokimo ribų. Jūsų troškimas žaisti Žaidimą už uždangos, Visatai suteikia jėgos, kurios dydžio jūs net negalite suvokti. Jūsų suvokimą apriboja Uždanga. Jūs mus matote kaip galingas, pažengusias būtybes, gerokai jus aplenkusias evoliucijoje. Mes ir vėl sakome, kad būtent jums atiduodama pagarba, nes būtent jūs kaip Meistrai atėjote žaisti šio Žaidimo ir sutikote paslėpti nuo savęs tiesą vardan bendro tikslo. Mes čia ne tam, kad jus mokintume ir ne tam, kad pervestume jus į kitą egzistavimo lygį. Jūs patys dėl savęs tai padarėte. Mes čia esame dabar todėl, kad jūs paprašėte pagalbos šiame periode ir mes ją su malonumu suteikiame. Jūs vis aiškiau girdite savo pačių širdies šauksmą ir mes čia tam, kad tai patvirtintume. Daugelis iš jūsų nusprendė pereiti į sekantį egzistavimo lygmenį. Mes negalime aprašyti visos šio poelgio didybės. Mes esame čia šiuos metu atsakydami į jūsų kvietimą, kad padėtume prisiminti jūsų pačių palikimą ir Kūrimo jėgą. Šios priemonės padės jums greitai pereiti į sekantį lygmenį. Perėjimo į sekantį lygmenį metu jums pravartu žinoti apie laukiančias permainas. Dabar papasakosime apie kai kurias iš jų.

 

Perėjimo Grupės

Planeta sparčiai įgauna kritinę sąmonės masę. Tai tiesiogiai susiję su tuo pačiu metu planetoje įsikūnijusių sielų skaičiumi. Kai kritinė masė bus pasiekta, planetą daugelis paliks. Šis procesas dėsningas bendram aukščiausiajam gėriui. Pasiruošimui, tam periodui, visai naudinga peržiūrėti perėjimo metodikas. Planetoje egzistuoja grupės būtent šiam tikslui. Tai ypatingi gydovai, suteikiantys informaciją perėjimą atliekantiems ir jų šeimų nariams. Daugelis planetą paliekančių sielų dažnai būna nepasiruošusios stebuklams, laukiantiems jų kelionėje Namo. Masiniai ir individualūs mokymai grupėse, perėjimą gali padaryti daug džiaugsmingesnį nei dabar, kurį jūs vadinate „mirtimi". Kai žmonės patenka į perėjimo procesą nežinodami, kas jų laukia, iš baimės, jaučiamos prieš nežinomybę, jie dažnai per ilgai užtrunka pereinamuose lygiuose. Ši informacija dabar atvira ir bus pateikta įvykių eigoje. Jums visiems bus rekomenduojama šiems meistrams gydovams suteikti galimybę atlikti savo užduotį ir palaikyti juos. Jie čia tam, kad atliktų išskirtinai svarbų vaidmenį vystant jūsų vibracijų sekantį lygmenį.

Jau esame minėję ir anksčiau, kad dėl jūsų, tai permainų, daugelyje lygių, laikas. Jūsų eteriniai kūnai paskutinius kelis metus progresavo ir dabar prasidėjo pasikeitimai jūsų organizme. Per paskutinius 53 metus jūs kaupėte savo kūne sėklas, kurios dabar ima dygti. Šias sėklas kaupėte per vibracijas ir ruošėtės judėjimui. Sėklos pateko per regėjimo organus, klausą, uoslę ir absorbciją (energijos).Tai, ką mes vadiname sėklomis, kiti vadina aktyvavimo kodais. Jie yra fenomeno, kurį jūs vadinate „derliaus ratais" (Virgio trigrašis: čia turbūt turima omenyje "ratai laukuose")   priežastimi. Jie taip pat yra išaugusio susidomėjimo sakraline geometrija motyvacija. Dažnai Dvasia naudoja skaičių kombinacijas sėkloms aktyvuoti. Dėl šios priežasties daugelis pastebi savo gyvenime besikartojančius skaičius. Šie esminiai skaičiai įjungia biologinius procesus, stimuliuojančius ilgą laiką snaudusių sėklų augimą. Kai tai prasidės, nebijokite – tai ženklas, kad gaunate dovaną. Palaiminkite šią dovaną ir žinokite, kad kiekvieną kartą tam vykstant Dvasia yra šalia jūsų. Mūsų požiūriu tai būtų galima pavadinti „Angelišku palaiminimu". Tai ruošia jus susijungimui ir Namų vibracijų pasiekimui esant planetoje. Kai šie skaičiai atsiranda jūsų lauke, mes primygtinai prašome tiesiog juos priimti, o ne išblaškyti energiją beieškant jų reikšmės. Šios sėklos dabar aktyvuojamos ir ima keisti jūsų organizmo fiziologiją ir tai leis jums pratęsti veiklą Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentoje. Priimkite tai su džiaugsmu ir palaiminimu.

 

Pusiausvyros radimas sunkiais laikais

Pokyčiai organizmo viduje daugelį neramina, todėl pakalbėsime su jumis apie turimas priemones problemų sprendimui. Jūsų pačių sprendimas pradėti pokyčius savo sąmonėje ir yra priežastis to, kad dabar jums reikia per savo kūną perleisti daugiau energijos. Jeigu jūs negalite šios energijos įžeminti, ji gali sukelti diskomfortą fiziniame ir emociniame planuose. Mes pasakojome apie kai kurias naudingas įsižeminimo technikas. Įsižeminimas bus naudingas ne tik jums, bet ir Žemei. Jūs kartu dabar esate savo vibracijų kėlimo procese ir tarpusavio kontaktas padės vienam kitą subalansuoti. Paviršutinis kvėpavimas labai paplitęs jūsų pasaulyje ir dažnai sukelia sunkumų įsižeminant. Besikaitaliojantis paviršutiniškas ir gilus sąmoningas kvėpavimas, intuityviai siejantis jus su jūsų siela, subalansuos organizmą ir įžemins energiją. Padidintas vandens, įsisąvinamo iš vidaus ir išorės, kiekis taip pat atneš naudą. Esant galimybei maudykitės sūriame vandenyje.

Gali būti, kad perėjimo metu reiks pakeisti savo dietą. Su ritualo pagalba nusistatę, kad maistas naudojamas tik fiziniam kūnui palaikyti, sumažinsite jo būtinumą emociniame plane. Dabar tas laikas, kada turite jautriai reaguoti į tai, ką sako jūsų kūnas apie savo poreikius. Praktikuokite klausymo meną. Pasitikėkite tuo, ką girdite ir atsisakykite nuo savo apmąstymų laikui, kuris reikalingas kūno subalansavimui. Dabar negalima savo kūno varyti į tą formą, kurią jūs laikote patrauklia. Vietoj to mes siūlome leisti savo kūnui efektyviai susibalansuoti. Jūsų kūnas yra geriausi jūsų sielos namai. Naudinga raumenų tonusą palaikyti komfortabiliam lygyje, tačiau per didelis stresas pereinamame laikotarpyje nereikalingas. Esmė yra susibalansuoti kūną į jį įsiklausant. Vibracijų panaudojimas gydyme atsidurs jūsų medicininių tyrinėjimų pirmoje vietoje. Ieškokite gydovų, gydančių vibracijomis, nes apie tai jau daug žinoma. Spalvų, suharmonizuojančių jūsų nuotaiką, naudojimas jūsų aplinkoje, gali pasitarnauti kaip priemonė energijos srautui, praeinančiam per jūsų kūną, valdyti. Tai gali pareikalauti peržiūrėti spalvų naudojimo būdus ir individualiai jais naudotis.

Vibracijos, suvokiamos per uoslę, taip pat yra stipri priemonė, todėl dabar daugelis yra labai jautrūs kvapams. Tai ženklas, kad būtumėte išrankus prisotindamas savo pojūčius. Žinokite, kad visos vibracijos, patenkančios į jūsų jutimo organus, tiesiogiai veikia ne tik biologinį kūną, bet ir emocijas bei sielą. Jūs turite dar vieną jutimo organą, apie kurį dar nieko nežinote, bet jis bus labai svarbus. Tai yra tai, ką vadiname absorbcija. Tai susiję su jūsų savybe absorbuoti energiją. Kai tik suvoksite, kaip tai veikia, rasite daug kitų raktų, kurių ieškote. Regimi vaizdai, garsai ir kvapai Žaidimų Lentoje retai kada buvo laikomi instrumentais, ir visgi dabar mes jums sakome: tai didžios priemonės tam, ką jūs vadinate "pakilimu". Gydimo vibracijomis menas atsidurs pirmoje mokslinių tyrinėjimų eilėje artimiausiu metu.

Jūsų miego režimas keisis priklausomai nuo jūsų pažangos. Pasikeitimai gali vykti abiem kryptimis ir tai neturėtų jūsų jaudinti.Trumpai diena nusnūsti naudinga šiame perėjimo periode. Paprasčiausiai leiskite savo kūnui rasti savo paties natūralų balansą visose srityse. Kai kurie iš jūsų, pažangą į Pakilimą, matuoja fiziniais pasikeitimais. Kai tie pokyčiai būna ne tokie kokių tikitės, jus ištinka stresas. Palikite ramybėje visus apmąstymus, nes viskas vyksta vardan jūsų aukščiausios gerovės.

Visi jūs esate vibracijų kėlimo procese. Dabar jūs imate suvokti daugelį kitų egzistavimo lygių. Tai, ką vadinate „kitais išmatavimais", atsiveria jums. Pradžioje matysite šešėlius, pasirodančius jūsų suvokimo lauke. Jautrumui tapus tikslesniam galėsite sufokusuoti žvilgsnį ir matyti scenas ir būtybes, kurios gyvena su jumis toje pačioje erdvėje. Daugeliu atveju pradžioje tai pastebėsite prietemoje. Daug ko galima išmokti tuose kituose egzistavimo lygiuose ir dar daugiau informacijos greitai pradės atsirasti. Ir dauguma jūsų nagrinėja šią informaciją patys to nesuvokdami. Šioje informacijoje rasite atsakymus į daugelį savo klausimų. Mes jums pateikiame žinias apie tai tam, kad neišsigąstumėte kai ims vykti. Baimė – tai emocija, kuri gali stipriai pristabdyti jūsų progresą daugelyje sričių.

 

Savo pirminės dvasinės šeimos prisiminimas

Artėjant prie Namų sukūrimo Žemėje jūsų laukia daugybė pasikeitimų. Daugelis jų yra nepasiekiami dabartiniam jūsų suvokimui. Pakalbėsime apie tai kitą kartą. Egzistuoja įvykis, prasidėjęs globaliu mastu ir atsakantis už daugelį šiuo metu stebimų planetoje vibracinių pokyčių. Apie tai mes dabar kalbame labai pagarbiai. Tai pabudimo procesas, greitai keičiantis planetos vaizdą.

Šie pasikeitimai yra pasiruošimas sekančiam evoliucijos etapui. Tai jūsų pačių sukurtas planas, kuris dabar galutinai įsitvirtino. Kaip žinote, mes esame čia tam, kad padėtume jums prisiminti. Mes sakėme jums, kad esame čia ne vien tam, kad padėtume prisiminti jums kas tokie esate, bet ir tam, kad padėtume susijungti su jūsų dvasinėmis šeimomis. Šis procesas prasidėjo ir dabar jūs atstatote ryšius daug plačiau nei mes manėme esant įmanoma. Tai šios jūsų vystymosi pakopos raktas. Scenarijai, kuriuos sukūrėte sau prieš ateidami į Laisvo Pasirinkimo Žaidimą, turėjo alternatyvius planus. Didysis planas nurodė, kad prasidėjus pabudimui jūs surasite savo pirminės šeimos narius ir susijungsite su jais. Namų prisiminimas padėtų subalansuoti jūsų pačių vibracijas. Savo tikrąją esmę lengviausia prisiminti žiūrint į akis tiems, kurie yra jūsų pirminė šeima. Netgi trumpalaikiai epizodai su pirminės šeimos nariais įjungs vidinius kodus.

Šis procesas vyksta plačiu mastu. Pagal pirmapradį Žaidimų Lentos planą buvo prielaida, kad žaidėjai dėl uždangos niekada nepažins vienas kito. Dabar, praeidami vienas pro kitą, jūs irgi fiziniame lygyje neatpažįstate vienas kito, tačiau iš karto atpažįstate energiją. Tai Namų atspindys. Kada žvelgiate į save, jų akimis, iš karto visa įgauna perspektyvą. Prašau, nesikibkite į šį procesą galvodami, kad tie žmonės jums būtinai reikalingi tam, kad taptumėte išbaigtu, pilnu. Jūs tobuli patys savaime, o šie ryšiai suaktyvina jūsų judėjimą pirmyn. Šie kontaktai yra didžiausia dovana, kurią palikote savo kelyje. Nebijokite jų. Dvasinės šeimos prisiminimas yra viena iš efektyviausių aktyvacijų, kuria galite pasinaudoti. Tai jūsų didingiausia priemonė. Efektyviausias būdas prisiminti kas tokie esate - tai savo kilmės prisiminimas. Šios šeimos daug didesnės, nei jūs galite įsivaizduoti. Šiuo metu Žemėje yra daug šeimų, tačiau visos jos priklauso septynioms pirminėms. Ne mums pasakoti šią istorijos dalį, išskyrus tą dalį, kur jus ji nukreipia dabar. Šiam tikslui yra kiti. Užsimename apie tai tik todėl, kad ši informacija gali rasti atgarsį jūsų širdyje. Mes pabrėžiame, kad kai jūsų šeimos nariai patenka į į jūsų lauką, jūs aiškiai jaučiate jų vibracijas. Jie primena Namus ir tie žmonės traukia jus. Nors jūs juos matote pirmą kartą, atsiranda jausmas, kad seniai juos pažįstate. Mums tai atrodo įdomiai, nes iš tikrųjų, jūs juk pažįstami! Džiaukitės, kada tie žmonės būna jūsų lauke. Jie yra tie kristalai, kuriais pažymėjote savo kelią Žaidimo Lentoje. Būtent todėl jie taip stipriai paliečia jūsų širdies stygas. Ieškokite šių žmonių ir bendraukite esant bet kokiai galimybei. Jie vėl nuves jus namo.

Žemė taip pat yra šeimyninių vibracijų dalis. Ryšys su Motina visais laikais palaikys jūsų vibracijas. Tai buvo jūsų pirminė vibracija ir jos prisiminimas padės jums abiems pereiti į kitą lygį. Bendradarbiaukite su Motina visose srityse ir siųskite jai gydančią energiją taip, lyg rūpindamiesi savo negaluojančiu gimdytoju. Dėl gilaus tarpusavio ryšio, ši energija grįš jums atspindžio greičiu.

 

Michailas – ryšys su šeima

Norime pasakyti, kad pirminės dvasinės šeimos prisiminimas vyksta ne tik Jūsų Uždangos pusėje. Mes taip pat esame mūsų energijų susijungimo procese. Šiuo metu žemėje yra daug mokytojų ir jie lengvai gali susigrupuoti į šeimas pagal vibracijas. Mums sunku jums pavaizduoti šią koncepciją, dėl jūsų įsitikinimų, apie šią Uždangos pusę. Saugotojas mus mato kaip „Grupę" ir net taip pavadino. Dabar mes jums sakome, kad šioje Uždangos pusėje viskas yra vienoje ar kitoje grupinėje formoje. Egzistuoja daug grupių frakcijų, tačiau jose visose yra pirminės šeimos vibracijų! Dabar mes patvirtinsime tai, ką širdyje jau seniai žinojote. Mes priklausome pirminei šeimai, kurią jūs įvardintumėte kaip Michailo. Jūsų suvokimas apie angelus ne visada leidžia mums su jumis susijungti mūsų tikrąja forma. Ten kur reikia, mes darome išimtis. Mes pranešame, kad angelų karalystė iš tiesų egzistuoja ir greitu laiku patirsite daug angelų apsireiškimų. Tai šeimos prisiminimas pačiame giliausiame lygmenyje. Tai yra tai, kas jūs esate iš tikrųjų.

Didysis Slėpynių Žaidimas Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentoje beveik buvo pusiausvyroje. Ji numatė padalinti pirmines vibracijas į harmonikas. Septyni plius pirminė vibracija sudarė aštuonis. Po to jie plačiu mastu pasidalino į individualias harmonikas ir po to dar daug kartų pasidalino. Dabar, kai kiekviena harmonika renkasi didinti savo vibracijas, jos natūraliu būdu artėja prie savo pirminių tonų.

Visiems susivienijus į vieną, stumtis pirmyn žymiai lengviau po to, kai dvasinės šeimos susijungė pagal savo vibracijas. Šis procesas vyksta vis greičiau ir greičiau, susijungusios šeimos pritrauks kitas šeimas ir prasidės sekantis vibracinis prisiminimas. Tai ištemptų harmonikų efektas, tam kad suformuoti pirminį garsą OM. Štai ką jūs patiriate gyvenime klodami kelią tiems, kurie kelia vibracijas. Reikia atsiminti, kad laiptai be pakopų ir niekas nėra aukščiau kitų. Tai paprasčiausiai pirminio tono harmonikos ir visiems atiduodama pagarba už jų vibracijas.

Tai, kad mums leista atlikti darbą šiame prisiminimo procese yra mums didelė garbė. Tai mūsų didžiausia svajonė – vėl susijungti su mūsų didžiąja šeima.Tai kas jums atrodo kasdienine kova ir sudaro mums galimybę Žaidimų Lentoje tai padaryti. Mūsų akimis žiūrint, tai pats garbingiausias darbas Visatoje. Jūs prisiminėte save ir mus, kaip Dvasios daleles, kuriomis mes ir esame. Visa jūsų šeima myli jus labiau nei galite tai suvokti.

Giliai gerbdami mes prašome jūsų vieniems su kitais elgtis pagarbiai, rūpintis ir gerai kartu žaisti...

Grupė

 

Ši informacija atėjo greičiu, kad aš vos spėjau spausdinti taip greitai, kaip galėjo judėti pirštai. Taip nutikus Grupė parodo man daugiau, nei galiu užrašyti žodžiais. Šio perdavimo metu mačiau daug paveikslėlių iš ateities, nors sugebėjau užrašyti tik kai kuriuos iš jų. Nors, jums paskysiu- tai bus puikus laikas. Labai panašus į didelį vakarėlį. Tai bus susijungimo šventė, apvainikuojanti visas šventes. Panašu, kad visa Visata į jį pakviesta!

 Pakartosiu dar kartą – teikti šią informaciją man didelė garbė. Teikti šią informaciją kasmėnesinėse meditacijose, seminaruose ir privačiose sesijose - man didžiausias malonumas. Žinau, kad jei niekas nesidomėtų mano pranešimais, aš neatlikčiau savo sutarties, todėl esu labai skolingas visiems, kurie ją skaito ir suteikė man galimybę tai įgyvendinti. Daugelį metų kartojau Barbarai, kad noriu tokio darbo, kad iš nekantrumo vos sulaukčiau ryto. Jūsų dėka jį turiu. Matote, jau vien savo požiūriu aš kuriu savo rojaus variantą Žemėje. Aš labai jums dėkingas už vaidmenį, kurį man leidžiate atlikti šiame Didžiajame Žaidime.

Išvertė: Inga

http://www.ieskantiems.netoli.eu/pagrindinis.html
Peržiūrų: 2518 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/11
Viso komentarų: 6
0  
1 Gėlė   (02.12.2013 20:56) [medžiaga]
Na va ir skaičiukų atsakymas parėjo, nors tai jau praeityje :)
Lauksiu "vakarėlio", tiksliau pasirengimas jam net smagiau :)

0  
2 virku   (03.12.2013 16:34) [medžiaga]
patiko, straipsnis skaitant neprailgo ir buvo labai įdomu smile
"Tai tiesiogiai susiję su tuo pačiu metu planetoje įsikūnijusių sielų skaičiumi". Ar tai reikštų, kad čia kalbama apie kokią tai grupę žmonių įsikūnijusių tam tikru laiku? Na dėl skaičiukų tai aš jau prieš 1,5 metų pastebėjau, kad į laikrodį (elektroninį) nesąmoningai pažvelgiu ar ba pabundu, kai jis rodo tuos pačius arba besikartojančius skaičius, pvz.: 20:20, 22:22, 23:22, 03:33 ir pan. Jei kas nematėte, siūlau pažiūrėti "aukščiausios sąmonės kodus", urie gali būti tie patys aktyvavimo kodai, peržiūrėjus juos atsiranda keistas jausmas:

http://julvius.org/poslanie-s-sozvezdiya-andromedy-kody-dlya-aktivatsii-vy-sshego-soznaniya/


0  
3 Doremi   (03.12.2013 21:14) [medžiaga]
" Gydimo vibracijomis menas atsidurs pirmoje mokslinių tyrinėjimų eilėje artimiausiu metu."
andriukaitis pažadėjo pastatyti į vietą visus šarlatanus

"Pradžioje matysite šešėlius, pasirodančius jūsų suvokimo lauke. "
kai prisipažinau matanti jau praėjusiais metais-laumė pranešė man kažką panašaus kad apsėsta esu,o spurgas sakė,kad tai mano juodoji pusė tąsosi šalia
mano angele sarge,apsaugok mane nuo šių aprašytų procesų, jeigu tai iš tiesų vyksta, noriu gyventi ir mirti taip kaip mano protėviai, ačiū

0  
4 virku   (04.12.2013 13:59) [medžiaga]
Puikus 11 dalių traktatas apie transhumanizmo šaknis ir tikslus ir visa kita, būtų gerai išversti į lietuvių kalbą, nes nedaugelis gali laisvai rusiškai skaityti: http://ruskline.ru/analitika/2013/11/02/diktatura_prosvewyonnyh/

0  
5 Braske   (07.12.2013 05:37) [medžiaga]
DO, nu radot i ka kreipti demesi

pagal darbus zmones vertinami, ne pagal kazkieno fantazijas. na bet jei susitaiket su Spurga, tai as devintam danguj. nesugriaukit mano dziaugsmo ":)

0  
6 Souls   (09.12.2013 12:22) [medžiaga]
Labai aciu uz sviesa, uz patvirtinimus.
Su meile

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0