Penktadienis, 26.04.2024, 09:12
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Rugsėjis » 7 » Selas Reičelas “Žemės pasikeitimas 2012 metais” Pranešimas Perduotas Mūsų Kūrėjų” - 4 dalis
12:22
Selas Reičelas “Žemės pasikeitimas 2012 metais” Pranešimas Perduotas Mūsų Kūrėjų” - 4 dalis
Atlantidos pakylimas ir kritimas

Tai civilizacija pradėjusi vystytis ne už ilgo po 100 000 metų prieš musų erą, labai primenanti šiuolaikinę, su visomis technologinių pasiekimų rūšimis. Žymiai aukštesnis plejadiečių protas santykyje su orioniečių aistra ir drakoniečių lenktyniavimu, išsiliejo į struktūrišką puikios architektūros ir mašinų pasaulį. Michailas ir jo legionai, pažeminti praeities klaidomis, vėl pabandė paveikti įtakingas Atlantų sielas. Rigelio Tarybos (tamsieji orioniečiai), pasitraukę Žemės nestabilumo metu, vėl parodė susidomėjimą vykstančiam procesui. Prie didelio jų įsikūnijusių sielų, žmogaus kūnuose, skaičiau, papildomai toliau laikė savo kosminį laivą virš Atlantų kontinento. Akivaizdu kad karantinas neveikė ir Žemė kaip magnetas vėl pradėjo traukti prie savęs įvairias asmenybes. 

Pirmasis Atlantidos periodas sustojo po planetinės precesijos prieš maždaug 50 000 metų prieš mūsų amžių. Bet civilizacija buvo atstatyta ir prasidėjo paskutinis Atlantidos periodas. Kai kuriuose jūsų čenelingų užrašuose egzistuoja, atrodanti iliuzine, informacija apie Atlantidą, įskaitant Alisos Beili ir Edgaro Keisi darbus. Mes ne  dubliuosime tai.  Tik pažymėsim, kad antrosios Atlantidos kritimas įvyko prieš 23 000 metų, prieš mūsų erą, dėka neteisingai panaudotos kristalinės energijos sistemos, o ne dėl pačio precesinio poslinkio, kuris įvyko 700 metų anksčiau ir buvo palyginus silpnas.

Mes trumpai aprašysime kodėl įvyko Atlantidos griuvimas. Maždaug prieš 2 000 metų iki Atlantidos pabaigos, Atlantai pagamino radioelektroninius prietaisus, naudojančius kvarco kristalus. Jie galė pagaminti visą energiją, reikalinga jų civilizacijos atšakoms. Energija buvo labai galinga. Keletas Atlantidos mokslininkų turėjo reikalų su orioniečių grupėmis, esančiomis Žemės orbitoje, prekiavo Atlantų technologijomis, kurios buvo naudojamos kaip pagrindinės Oriono kosminių laivų varomosios jėgos. Tie, mokslininkai-egoistai, nusprendė įgyti pranašumą prieš kitus Atlantų mokslininkus. Taip pat jie bandė gauti sudėtingą karinę įrangą su viltimi, kad galės pradėti sukilimą prieš Atlantidos Tarybas. Labai greitai jie pradėjo bendradarbiauti su Oriono grupuotėmis Žemės paviršiuje.

Būdami Oriono grupių įtakoje, sukilėliai bandė įgauti vis daugiau ir daugiau galingumo, iš gaminančių energiją kristalų. Pradėjo ieškoti kelių kaip panaudoti kristalų energiją ginklams. Jiems taip ir nepasitaikė proga pradėti kąrą, nes vienas iš labai stiprių kristalinių generatorių sprogo, paskandinęs kontinentą ir didžiąją dalį jos gyventojų. Išsigelbėjo tik nedidelė saujelė žmonių, pakilę oro laivais ir dar mažesnis skaičius išplaukusių į jūrą žmonių. Daugiau 90% Atlantidos gyventojų, bandžiusių gelbėtis jūra, nuskendo stipriose cunami bangose. Tie, kas pakilo į orą, perskrido ten, kas šiuo metu yra vadinama Centrinė ir pietų Amerika, Egiptas. (iki neseniai, keletas kristalų generatorių atsidūrusių po vandeniu, siuntė  kylančius energijos srautus, tuo pačiu sudarydami laiko ir erdvės iškraipymus. Dabar ta sritis žinoma kaip Bermudų trikampis).

 Mes, kūrėjai, kaip paprastai, likome stebėtojais, pagrinde stebėjimo režime. Tuos įvykius mes priimame: kaip mentalinių ir emocinių žemės sielų kūnų - proto ir širdies nesubalansavimą. Atlantidos periodo, moksliškai orientuotos hibridinės sielos, kaip ir Liuciferio pasekėjai, nuslopino savo emocijas, daugumas Atlantų prarado sugebėjimą atskirti energijas vedančias prie dvasinio augimo ir energijas, pagrinde vedančias prie psichinės, astralinės ir eterinės galios kaupimo. Jei Atlantai būtų buvę subalansuoti ir emocingi, jie pamatytų kas vyksta ir imtus priemonių tam sustabdyti.

Męs matome kaip panašus scenarijus vystosi ir jūsų šiuolaikiniame pasaulyje. Jūs labai arti to, kas buvo Atlantidos žūties periodu. Bet yra du svarbūs skirtumai. Dabartinis Dieviškasis Leidimas leidžia dideliam sielų skaičiui prabusti iki žymiai aukštesnės sąmonės būsenos ir egzistuoja daug geranoriškų ateivių grupių, įdėmiai stebinčių kaip vyksta reikalai jūsų pasaulyje, pasiruošusių nedelsiant įsikišti, kad neleisti prasidėti didelių maštabų branduoliniam karui. Dar daugiau, šios grupės valdo sudėtingas technologijas, sugebančias aptikti egzotiškus ir nepaprastus ginklus dar iki tol kol jie intensyviai bandomi. 

Periodas po Atlantidos

Iškart po Atlantidos žūties, Žemės paviršiuje pražydo keletas kultūrų, įskaitant Egipto, šumerų, biblijos (keletas kultūrų aprašytų Sename ir naujame Testamentuose) ir įvairūs graikiški periodai. Tuo metu, kosminės dramos scenoje, atsirado dar vienas artistas – Sirijiečiai. Pabandysim patyrinėti sirijiečių vaidmenį, judėjų ir krikščionių tikėjime, graikų mitologijoje. Be to, mes pasiūlysime savo versiją apie tai, kas įvyko Kristaus laikais – kas jis buvo, ką jis nuveikė iš tikro ir kokie iškrypimai yra šiuolaikinėje istorinėje versijoje. Sekančioje knygoje mes paliesime Actekų, Toltekų ir Majų kultūras. Jos irgi suvaidino savo vaidmenį istorijoje po Atlantidos.

Taip pat mes pažadame papasakoti apie civilizacijas gyvenusias kituose kontinentuose iki Atlantidos, jos klestėjimo metu ir po jos, įskaitant Australijos aborigenus ir šiaurės, pietų indėnus.

 Dabar teks kalbėti daugiau apie po atlantidinę kultūrą – Egiptą, kadangi tos istorijos elementai patenka į mūsų būsimo Žemės pasikeitimo aptarimo rėmus.

Egipto pakilimas ir kritimas

 Taip vadinamas karas tarp tamsos ir šviesos vyko iki pat Atlantidos sunaikinimo. Jūsų pasaulis mėtosi tarp trumpalaikių pašviesėjimų ir  sąlygiškos korupcijos tamsos. Įvykis su Egiptu – tam labiausiai tinkantis pavyzdys.

7-to tankio plejadiečių grupė, įgaliota atstatyti žmonijos šabloną, seniai dingusi iš orioniečių, drakoniečių, sirijusiečių ir kitų nusidėjusių grupių akiračio, pasinaudojo pranašumu to, kad keletas išsigelbėjusių Atlantų  buvo gana švarios širdies ir proto. Išsilaipinę Nilo pakrantėje, Atlantai buvo pirmieji, kuriuos aplankė ir pasveikino Plejadų Taryba. Šiai grupei vadovavo mokytojas, vėliau pavadintas "Totu”, kuris, priešingai senovės raštams, neturėjo nei paukščio nei reptilijos galvos. Tuose raštuose aprašytas gumanoidas, buvo drakoniečių-andromediečių hibridas, atvykęs žymiai vėliau ir iškreipęs Toto mokymus. 

Totas buvo melsvai-baltos spalvos šviečianti būtybė, gumanoidu, savo spalva ir energija panašiu į mus (Kūrėjus), kokiais jūs pamatytumėte mus žymiai aukštesnėse sferose. Jis galėjo pakankamai pažeminti vibracijas, kad pajėgti tiesiogiai bendrauti su Atlantų palikuoniais ir mokyti juos tiesos kelio, bendradarbiavimo ir harmonijos, aukštosios matematikos. Kaip liudija daugumas čenelingų, Totas buvo Didžiosios piramidės inžinieriumi (Virgio trigrašis: plačiau apie tai galite paskaityti straipsnyje Drunvalo Melchizedekas). Tas įrenginys tarnavo keletai tikslų, bet jo pradinė paskirtis buvo pakylėjimo kamera ir Žemės tinklo sistemos kontrolė.

Kaip teisingai nurodo jūsų "Egiptologai”, Didžioji Piramidė buvo sugretinta (suderinta) su Mintaka – žvaigžde iš Oriono žvaigždyno. Mintaka tapo centrine, pašviesėjusios Oriono vyriausybės, įsigaliojusios po karo tart Rygelio ir  Betelgeizės, žvaigžde. Prieš 100 000 metų. Piramidės išlyginimas su Mintaka turėjo geografinės reikšmės – tai rodė į žemės ašies precesijos centrinį momentą, vykstančio panašiai kas kiekvienus 25 920 metų. Žemės tinklo sistema, buvo sukoreguota ir patalpinta Plejadų, priklausomai nuo precesijos, o taškas Gyzoje buvo tinklo centras. Ir būtent iš jo skirtingais šventais kampais išėjo vėjų ir viesulų linijos. Marsiečiai, savo civilizacijos viršūnėje, irgi turėjo panašią sistemą, sukurtą toje pačioje jų planetos ilgumoje ir platumoje. Ji taip pat buvo sukurta 7-to tankio Plejadų. Bet tačiau, dėl Oriono ir Drakono įsikišimo ji nepasiekė savo potencialo, kaip pakylėjimo portalas.

Kitas strateginis Didžiosios Piramidės tikslas buvo tarnauti įėjimo portalu, grupei plejadiečių, tam kad būtų galimybė atstatyti pradinį švarų žmonijos šabloną Žemėje. 

Bendradarbiaudamas su Atlantais, Totas ir jo grupė pasiekė neblogų rezultatų, greitesniam sielų evoliucijos pasiekimui, dirbdami su švietimo šventyklomis. Nilo pakrantėje buvo pastatyta daug statinių. Iš keleto tūkstančių Atlantų, padariusių šią teritoriją savo namais, žymus jų procentas dalyvavo pakylėjimo ir įšventinimo procesuose Didžiojoje piramidėje. Iš esmės, 7-to tankio plejadiečiai sukūrė prietaisą, naudojantį levitaciją ir lazerinę technologiją. Kad padėti tiems, kam reikėjo žymiai didesnio laiko periodo jų šablonų pagreitinimui, pasiruošiant pakylėjimu į 5-to tankio šviesos kūnus, prietaiso viduje (piramidėje) buvo sukurta koridorių sistema. 

Požeminės kameros po Gyzos plato, jau buvo apgyventos tais, kas bėgo po žeme prieš tai buvusių konfliktų periode. Kartu su požeminėmis grupėmis plejadiečiai sukūrė Kronikų Salę, kuri randasi po Didžiąja Piramide jau kelis tūkstančius metrų. Dabar ji egzistuoja vidinės Žemės, žymiai aukštesnėse eterinėse sferose. Vėliau, tam kad pažymėti įėjimą į portalą, kita egiptiečių grupė pastatė Sfinksą. Didžiosios Piramidės įrenginys buvo baigtas 10 500 metų prieš naują erą. Ir tik per paskutinius 20 metų jūsų pasaulio mokslininkai teisingai datavo Didžiąją Piramidę. Dar visai neseniai skaitėsi, kad tas įrenginys surištas su kitomis piramidėmis, pastatytomis (panaudojant egiptiečių darbą) faraonų laidojimui. Knygoje "Gyvenimas priešakinėje linijoje”, kanalas smulkiai aprašė apie egiptiečių, nusilenkusių sirijiečiams po kojomis, nesėkmingus bandymus atstatyti pakylėjimo kamerą.

Senovės Egiptas buvo pakilime iki 7500 metų prieš naują erą. Tuo metu scenoje atsirado 7-to tankio sirijiečiai iš Sirijaus B ir pradėjo maišyti Totui su grupe.

Visos krikščionių, judėjų ir graikų legendos aprašo sirijiečius. Mes detaliai nenagrinėsime įvykių vykusių Graikijoje ir Izraelyje. Pakanka pasakyti kad jie panašūs į tuos, kurie bus aprašyti žemiau, su tomis pačiomis pamokomis.

Nors sirijiečių grupuotės turėjo didele technine ir psichologine galia, jie nepatenkinamai išsprendė problemą su savo ego, rezultatas-   buvo apakinti garbinimo, paklusnumo, pamaldumo iš globotinių pusės. Kitaip sakant, jie ėjo "guru keliu”. Pradžioje tai buvo nesugaunama. Jie demonstravo savo stebuklingus sugebėjimus tiems, kas neturėjo dvasinio supratimo matyti kiaurai tas mįsles.

Kadangi sirijiečiai maišėsi ir kryžminosi, jų palikuonių DNR darėsi vis nešvaresnis, egoizmo ir misionieriškumo savybėmis. Misterijų mokyklos pradėjo pereiti į sirijietiškų dievų paklusnumą ir garbinimą.

Testamento dievas Jehova –  buvo7-to tankio sirijiečiu. Tiems kas susipažinęs su Jehovos mokymu ir nesutinka su tuo, kad jis buvo egoistiškas sirijietis, reikėtu pažiūrėti jo būvimo Žemėje rezultatus. Kaip ne kartą sakė šis kanalas, kad Testamentas – viena iš labiausiai iškreiptų kada nors parašytų knygų. Ar aukšto išsivystymo lygio būtybė supriešins vieną rasę prieš kitą? Ar ji reikalaus aklai tikėti savo principais? Ar ji išaukštintų vienus prieš kitus?

Dieviškumo Visatoje neegzistuoja nei "elito” nei "išrinktųjų". Kiekvienas išrinktas ir sukurtas švarioje meilėje ir švaroje. Kiekvienas turi vienodą svarbą Dieviškumo akyse ir ta svarba begalinė. Tyrinėjantiems Bibliją mokslininkams, judėjiškiems ir kriškčioniškiems bažnytininkams reikėtų kreiptis į pagrindus ir ištirti senovės mokymų REZULTATUS. Ar jie skatina taiką ir suvokimą, ar skelbia išsiskaidymą ir konfliktus?

Mes Kūrėjai retai pamokslaujame, bet šis momentas labai svarbus, kad praeiti jį pro šalį. O dabar tęsime pasakojimą. Grįžtame į Egiptą jo kritimo, garbinimo ir aukojimo periodą.

Tuo pat metu, su sirijiečių įsiveržimu, scenoje pasirodo orioniečiai ir drakoniečiai, garantuotu kryžminimosi laipsniu ir to rezultatas, vėlesnio Egipto periode atsiradę piešiniai: žmonių-paukščių, žmonių-driežų, žmonių-liūtų. "Gyvačių” rasė buvo orieniečių, drakoniečių ir plejadiečių hibridai – jie vis dar buvo žmonėmis. Gyvačių rasė turėjo ilgus kaklus ir dideles akis, paukščių gentis turėjo siaurius ilgus veidus su nosimi, panašią į paukščių snapą, o liūtų gentis turėjo didelius tankius gaurus, apvalias galvas.

Po visą Egiptą ant sienų jūs galite rasti piešinius, vaizduojančius "liūtų gentį - sirijiečiu/plejadiečius ir "dievų-paukščių” gentį – drakoniečiai/andromediečiai/plejadiečiai. 

Švarūs širdimi ir protu plejadiečiai, matydami kad eksperimentas vėl pakrypo blogai, nusiminę pasitraukė į vidinius planus ir ant Egipto vėl nusileido tamsa. Ritualiniai aukojimai, mumizacija ir faraonų mokyklos misterijos. Visa tai sudarė plejadiečių mokymų iškraipymus iš orioniečių, drakoniečių, sirijiečių ir andromediečių pusės.

Jei Toto mokymas būtų pilnai įsisavintas jo mokinių, tai tas mokymas niekada nebūtų iškreiptas. Šiuo metu pamoka turi būti akivaizdi. Iki to laiko, kol jūs pilnai nesusijungsite su savo ego ir aukščiausia sąmone, jus visada galima bus lengvai apgauti. 

Paskutinė pastaba: Deivė Izida – 8-to tankio sirijietė, nebuvo požeminio Egipto, korumpuotos Žinijos dalimi. Jos energijos fragmentas buvo įsikūnijęs faraonų laikais, bet taip ir nepasiekė pirmo Izidos sielos lygio, žymiai aukštesnėse sferose.

Žemės istorijos reziume

  Kaip supranta daugumas, praleidome nemažai svarbių periodų ir įvykių. Tai padarėme dėl trumpumo. Pagal kanalo pageidavimus tai mes įtrauksime į būsimas knygas. Pas mus pakankamai informacijos kad parašyti dar ne vieną knygą, bet mes skaitome kad šiuo metu yra žymiai svarbesnė ta informacija kuri rišasi su būsimu jūsų planetos precesijos ciklu.

Mes dar nepalietėme senovės judėjų mokymų Gyvenimo Medžio (Kabalos), ar daugelio kitų žymiai aukštesnių mokymų aspektų, perneštų iš Atlantidos laikų įvairiomis šviesiųjų grupėmis. Taip pat mes labai mažai papasakojome apie Galaktinę Konfederaciją, Didžiają Baltają Broliją, arkangelų ir visatos ordinus, įtraukiant ir Mechizadeko Ordiną. Šis kanalas turi stiprų ryšį su veneriečiais, kuriuos irgi reikėtu aptarti plačiau. Tačiau mes įtraukėme tai, kas iš tikro vyko Kristaus laikais. Kai kurie mokymai Žemėje mano kad visa istorija apie Kristų buvo sufabrikuota; tai neteisinga, nors egzistuoja daug jo mokymo iškrypimų ir keletas praleidimų.

Kristaus istorija

Pas Konfederacijos narį, 8-to tankio būtybę, o faktiškai pas vieną iš vedančiųjų tame Galaktikos sektoriuje, yra įpatinga istorija, kurią mes su džiaugsmu jums skelbiame žemiau. Mes pasakojame šią istoriją su viršsielos Kristaus – Valdovo Sanandos pagalba. Dabar mes pašviesinsime jūsų protus su Jėzaus Kristaus istorijos pagalba. Svarbu pastebėti, kad vienos būtybės istorinė alegorinė linija, pasiaukojusio dėl kitų nuodėmės, neturi nieko bendro su įvykiai vykusiais prieš 2000 metų, bet esančia tema, daug kartų pasikartojančia, dar ilgai iki to laiko, kai žmogus, kurį jūs žinote kaip Jėzus buvo nukryžiuotas. Jei jūs pasikapstysite įvairių kultūrų istorijoje, jūs rasite ir kitas ikonas, kurių istorija panaši į Jėzaus. Idėja, kad Gelbėtojas numirė už jūsų nuodėmes ir suvaidintos dramos, panašios į Jėzaus – bandymas "tamsiųjų valdovų” priversti žmoniją savęs gėdintis, kad sulaikyti jį nuo savų problemų sprendimo.

Paaiškinkime situaciją. Niekas niekada negali numirti už jūsų nuodėmes. Ir tik dėl dviejų priežasčių: Jūs turite valios laisvę ir atsakote už viską ką darote; Nėra tokių dalykų kaip klaida ar neatleistina klaida, priverčiančia jus turėti trūkumų. Jūs taip pat tobuli kaip ir tą dieną kada jus sukūrė Dieviškumas, jūs visada būsite tobuli, švarūs ir šventi. Savo knygoje Stebuklų Ratas, Valdovas Sananda (Kristus) sako tai labai aiškiai.

Istorijoje, pasakojamoje Naujame Testamente Biblijoje yra keletas teisingų aspektų, bet yra ir daug iškraipymų. Leiskite paaiškinti.

Siela, žinoma kaip Jėzus – tiesioginis Sanandos fragmentas. Kitaip sakant Sananda buvo Jėzaus viršsiela (Virgio trigrašis: nes sielos individualizuojasi nuo 7-to tankio). Sananda, stebėdamas kaip žmonija vėl grimzta į liūdesį ir nekultūringumą, norėdamas įsikišti į pasaulio reikalus būdu, gerbiančiu valios laisvę, įsikūnijo panašiai 39 metais iki naujos eros, Josifo ir Marijos sūnus. Tai pilnumoje nesutinka su biblijos istorija. Kristaus gimimo diena kovo 31, o ne gruodžio 25.

8-to tankio žvaigždžių būtybė, Valdovas Sananda įsikūnijo kaip Joshua. Būdamas 8-to tankio būtybė jis išsaugojo dauguma dvasinių sugebėjimų, nežiūrint į labai tankią supančią aplinką, kurioje gimė. Dar būdamas vaikas, jis buvo labai stiprus ekstrasensas ir numatė daugelį vėliau įvykusių įvykių. Kažkokiu tai laipsniu, Marija ir Josifas buvo nesutinkantys su politiniais valdančiais sluoksniais ir jie nebuvo vedę,  kai Marija tapo nėščia.

Taip atsirado istorija apie "nekaltą nėštumą”. Kai kurios ateivių grupės valdė sugebėjimu apvaisinti moteris, nenaudodami paprasto seksualinio kontakto, bet Jeshua atveju viskas įvyko paprasto lytinio akto metu.

Kad išvengti socialinių ir politinių pasekmių po pagimdymo be santuokos ir išsigelbėti nuo valdžios despotiškų tikėjimų, Marija ir Josifas pervažiavo į Galilėją ir galų gale atsidūrė šalia negyvos jūros, kur iš karto rado prieglobstį pas Jesėjus. Palikę Džiošuą jų priežiūrai, Marija ir Josifas gryžo į Galilėją. Vėliau Jeshua prisijungė prie Jesėjų Ordino. Jis praleido tris metus statydamas Jesėjams šventyklas, tuo pat metu susipažindamas su jų šventuoju mokymu ir mokėsi pas juos gyvenimo būdo. Negyvos jūros pakrantėje, Jeshua išmoko mylėti Motiną Žemę ir "pridėjo ranką” tam, kad iškviesti reikiamą lietų, kuris toks retas šiuose regionuose. Jesėjai buvo griežti vegetarai ir mokė pagarbos visoms gyvybės formoms. Regiono vyriausybė Jesėjus laikė labai keistais ir antivisuomeniniais, bet paliko juos ramybėje, nes jie nekėlė grėsmės visuomenei, sąžiningai mokėjo mokesčius. 

Kada Jeshuai sukako 16 metų, jis kartu su grupe pasekėjų iš jesėjų, keliavo iš Rytų į Indiją, kur susitiko su keliais Indijos guru ir šventikais. Beveik du metus jis mokėsi pas guru, mokančio jo gyvenimo paslapčių.  Grįžęs (pavojingo tėvų aplankymo laiku Galijoje) jis sutiko ir pamilo Mariją Magdaleną, kuri buvo šokėja ir artistė, tik kartais parduodavo save, kai prasidėdavo sunkūs laikai. Marija Magdalina ir Jeshua karštai mylėjo vienas kitą ir pas juos gimė berniukas. Dėl to, kad jie nebuvo vedę, jie irgi tapo socialiniai išvarytinais. Kai kurie Džošua draugai Jesėjai leisdavo Marijai pasilikti jų šventyklose su Jeshua, nepaisant senuolių taisyklių. Jeshua, Marija ir jų mažasis sūnelis pakartotinai keliavo į Indiją, kur guru pašventino vaiką. Evangelija tvirtina kad pas Mariją buvo neteisėtai pagimdytas vaikas ir atrodo daugiau niekas (išskyrus Jesėjus) nežinojo kas vaiko tėvas. Pergyvendami dėl vaiko gyvybės, Marija ir Jeshua paliko vaiką auklėjimui Indijos šventajam ir grįžo į Galiją. Praėjo keletas metų, kol jiems vėl pasisekė grįžti į Indiją, nors jie labai ilgėjosi sūnaus, žinojo kad su juo viskas tvarkoje. 

Po kelerių metų jie dar kartą aplankė sūnų, bet jiems grįžus atgal, sūnus vis dar liko pas Indijos šentajį. Politinis klimatas buvo per daug nestabilus, kad vežtis jį atgal į Galiją. Nežiūrint į labai trumpą laiką, kurį jie praleido su sūnumi, jų įtaka jam labai padėjo, kai jis augo Indijoje. Remiantis Akašų kronikomis pas Marijos Magdalinos ir Jeshua sūnų, vaikų nebuvo. 

Pas Mariją ir Jeshua buvo dar ir duktė, kuri pratęsė jų giminę, nors jokių istorinių liūdinimų apie antrą vaiką nebuvo. Keletas slaptų bendruomenių pranešė kaip ir kur pratęsė giminę duktė. Tyrinėdami Akašų kronikas mes aptikome keletą pėdsakų, vedančių prie Jeshua ir Marijos giminės. Mus šis giminės ryšys nėra esminis mūsų aptarime ir męs daugiau nekalbėsime ta tema. Nors Jeshua istorijos nėra oficialiose Romos istorijos archyvuose ir kituose to meto istoriniuose dokumentuose, reikia suprasti, kad Jeshua būdamas kaip antisocialinis maištininkas, buvo ištrintas iš oficialių istorinių įrašų. 

Gyvenimo eigoje Jeshua gavo keletą matymų nuo dvasios ir savo dvasinės šeimos.  Jam buvo pavesta mokyti žymei aukštesnių dvasinių principų kiekvieną, kuris nuoširdžiai panorės jo klausytis. Jis pagrinde pradėjo mokyti ir surinko pasekėjus, apie 30-tus savo gyvenimo metais.  Kažkuriuo momentu pas jį buvo apie 50 mokinių. Jis ir Marija Magdalina (Virgio trigrašis: Mag dalina - magų slėnis) saugojo savo santykius ir vaiką gilioje paslaptyje, tai nebuvo aptarinėjama netgi su pačiais artimiausiais savo mokiniais. Būdamas aiškiaregiu, Jeshua matė, kad galų gale valdžia jį nužudys. Bet jo Dieviškasis Aš liepė jam toliau sekti savo keliu ir toliau tęsti mokyti dvasios kelių einančių tiek žmonių, kiek yra įmanoma. 

Biblijoje Jeshua mokymas labai stipriai iškreiptas, bet kelioms tiesoms vis dėlto pavyko prasimušti. 

Jis mokė, kad visi męs sukurti pagal Kūrėjo atvaizdą ir visi męs valdome tais pačiais sugebėjimais, kuriuos demonstravo jis. Jis mokė mylėti vienas kitą ir atleisti priešams. Jis nemokė kad kelias pas Dieviškumą eina tik per jį.  Keletas jo mokinių išmoko pasinaudoti dvasinėmis dovanomis gydymui ir aiškiaregystei ir Evangelijoje nuo Jono yra daugumas istorijų, panašių išgijimų.

Jeshua įtraukimo į Melchizedeko Ordiną istorija irgi yra biblijoje, 6-me, 7-me skyriuose. Kaip tik Jeshua pasiekė atitinkamą suvokimo lygi, su juo pradėjo bendrauti jo kosminė šeima iš žvaigždžių sferų. Ji priminė jo padėtį Melchizedeko Ordine.

Kai tik Jeshua nukryžiavo, jis iš karto sąmoningai paliko savo kūną, vietoj to, kad, kaip klaidingai mokoma, kentėti tris dienas. Viso gyvenimo eigoje jis pastoviai "atleisdavo žmonėms už tai, kad jie nežino ką daro”. Palikęs kūną, jis holografiškai suprojektavo save žmogiškoje formoje ir daug kartų atsirasdavo prieš savo mokinius,  Mariją Magdaliną. Kūnas dingo iš kapo todėl, kad jį pavogė kapų plėšikai. Atstatyti kūną iš naujo nebuvo prasmės, nes grįžęs į 8-ta tankį, jis jau galėjo materializuotis naujame kūne.

Visos Žemės istorijos eigoje, Valdovas Sananda fragmentavo savo sielą dar keletą kartų. Šiuo metu Žemėje yra aštuoni Sanandos fragmentai. Kai kurios iš tų sielų tiki, kad jie - Jėzus Kristus ir kažkuria prasme jie teisūs. Siekiant tarnauti, žymei žemesnių tankių planetų interesams, visos didžiosios sielos sugeba fragmentuoti save dešimtis kartų. Paprastai viršsiela fragmentuoja save į 12 sielų. Nors tai nėra "iškalta akmenyje”. Daugelis pirminių fragmentų lieka aukštesniuose tankiuose tam, kad valdyti tuos fragmentus, kurie nusileido į žymiai žemesnius tankius. Terminas "aspektas” nereiškia neužbaigtumo ar dalies. Kiekvienas iš aspektų – atskira suvereni būtybė. Atsiminkite analogiją su ląstelių dalinimusi. 

"Antras Kristaus prisikėlimas” reiškia Kristaus sąmonės ar žvaigždinės sugrįžimą, žymiai aukštesnių tankių sąmonės sugrįžimą. Tai teisingai interpretavo Paramachansa Jogananda ir daugumas kitų jogų, šventųjų.

Kaip žinoma daugumai žmonių, tradicinis krikščionių mokymas mažai ką turi bendro su Jeshua mokymu, pagrinde jis užimtas nuodėme ir kalte. Laimei, daugelis sielų išplečia suvokimą aukščiau šių primityvių tikėjimų.  Mums, Kūrėjams malonu matyti, kad daugelis atlieka iš tikro "didžiulį darbą”, kurio mokė Jeshua. 

Trumpai aprašydami Jeshua veiklą, mes tik prabėgomis palietėme Marija Magdaliną ir Dievišką Moteriškumą, nepasakėme nė žodžio apie Motiną Mariją. Motinai Marijai pašvęsta daug čenelingų straipsnių ir mums nesinorėjo dubliuoti informacijos. 

Tikimės kad mes nušvietėme gyvenimą to, ką jūs vadinate Jėzumi.

Ateivių būvimas Žemėje

Jūsų visatoje ir konkrečiai jūsų galaktikoje egzistuoja milijonai gumanoidinių ir negumanoidinių būtybių, sukurtų pagal pirminį Dieviškumo šabloną. Jūsų lokaliame sektoriuje yra virš šimto rūšių, išsivysčiusių iš pirminio gumanoidinio šablono. Vienos rūšys tyrinėjo labai tankius pasaulius ir tapo jų užgrobtais. Kiti išvystė mąstymo, elgesio ir filosofijos sistemas, atrodytų priešingas Kūrimo principams. Kiti išsivystė aukščiau dualybės sferų, visoje visatoje skleisdami meilę ir užuojautą. Beveik 80% visų jūsų galaktiką, Paukščių Takas apgyvenusių būtybių yra užjaučiančios ir draugiškos, o 20% - tiki tamsa. Jūsų pasaulyje skaičiai iš esmė atvirkštiniai, nors situacija nepertraukiamai keičiasi, nes į pagalbą Žemei ateina vis daugiau ir daugiau šviesos būtybių.

Ateivių kišimosi į žemės reikalus priežastis

Peržiūrint Žemės istoriją, akivaizdu kad žmonijos įvykių eigai turėjo įtakos daugelis būtybių grupių iš įvairių žvaigždžių sistemų. Dabar męs pateiksime pagrindinę informaciją apie ateivius jau esančius Saulės Sistemoje skirtinguose lygiuose ir tankiuose. Pradėsime aptarimą nuo kiekio ateivių, gyvenančių žemėje dabar, gumanoidų formoje.

Pirminė žemiečių rašė – 7-to tankio plejadiečiai. Iš esmės visi jūs – ateiviai, nes be Žemės gyvenote ir kituose pasauliuose. Tačiau techninis ateivių apibūdinimas toks: tie kurie gyvena Žemėje, bet atėjo į įsikūnijimą ne gimimo būdu. Todėl, pagal apibūdinimą, į šią kategoriją reikėtu įtraukti būtybes, kuriems pavyko materializuotis iš kitų tankių, iš kitų pasaulių, taip pat tuos, kas atvyko kosminiais laivais, išsilaipino ir vaikšto tarp jūsų. Jų labai labai nedaug. (šiuo metu nuo 15 000 – 20 000)

Kai kurie ateiviai išsivystė iki tokio lygio, kad gali atvykti į Žemę tiesiogiai, panaudojant teleportaciją (švari sąmonė be kosminių laivų).

Gyvenimas kitose Saulės sistemos planetose

Nei viena trimatė ar keturmatė gyvybės forma, dabar gyvenanti žemėje, ar atėjusi į planetą praeityje, negali egzistuoti Saulės sistemos, išorinių gigantiškų planetų, tankiose atmosferose. Todėl vienintelis išmatavimas ar tankis, turintis priėjimą šiose gigantiškose planetose – tas, kuriam gravitacija ir atmosferos sudėtis, nevaidina jokios rolės gyvybės išsirutuliojimui. Tai reiškia tankius, pradedant 7-tu ir aukščiau. Daugelis girdėjo terminą "Saturno Tarybos”. Ta frazė taikoma dvasinėms būtybėms, esančioms Saturno žvaigždinėse sferose ir priklausančioms Galaktinės Konfederacijos nariams. Šio kanalo globėjai yra tos organizacijos nariai. Pas juos yra tarybos, Saturno ir Jupiterio atmosferose. Tos grupės sudarytos iš 7-to tankio būtybių. 

Gyvybė, kokią jūs žinote, Saturno ir Jupiterio tankiuose, žemesniuose nei 7-tas, neįmanoma. Tas pats ir kitose dujinėse planetose, todėl galaktiniai apsauginiai postai Urane ir Neptūne irgi vibruoja 7-me tankyje. Tai ne bendrijos su dideliu gyventojų skaičiumi, greičiau tai 7-to tankio šviesos Tarnybos. Tokiu būdu Saulės sistemoje yra daug šviesos bendrijų.

Tamsieji ateiviai  

"Tamsieji ateiviai” – tie kurių pirminė funkcija yra "tarnavimas sau”, nekreipiant dėmesio į kitų gerbūvį. Toms sieloms davė pavadinimą "tamsieji dievai”, "tamsieji ateiviai", "tamsiosios sielos”, nesvarbu kokį pavadinimą jūs panaudotumėt. Ir kada naudojamas terminas "tamsieji ateiviai”, jis taikomas toms rasėms, kurios pažemino vibracijas ir nesugebėjo vėl išsilyginti su vidiniu Dieviškumo Šaltiniu. Galvoju, kad supratote terminologiją. 

Kai kurie tamsieji drakoniečiai ir orioniečiai egzistuoja planetos astraliniuose planuose ir iš ten daro poveikį žmogiškoms būtybėms, prisikabinant prie jų. Kitaip tariant, tai sielos fragmentai, užgrobti žymei žemesnio astralo tankių ir valdantys (jei jums taip norisi išsireikšti) žmogiškomis būtybėmis, vaidinančiais šeimininko vaidmenį. Jie panašūs į parazitus, apgyvenusius šeimininko kūną.

Kiti ateiviai valdo  kosminius laivus, esančius 3-me ar 4-me tankiose. Kai kurie iš jų valdo techniniais maskavimo mechanizmais, darančius juos nematomais. Jie atėjo čia su tikslu pabandyti paimti jūsų energijas, pavergti jus kaip rasę, eksploatuoti jūsų mineralinius resursus ar užgrobti jūsų pasaulį. Dabar akivaizdu, kad tame jie nelabai pažengė. Dabartinio jūsų Leidimo periode, kuris prasidėjo 1940-1950 metais, tos sielos iš kitų planetų teikia apribotą poveikį žmonijai. Jų atėjimas kruopščiai sekamas ir reguliuojamas taip, kad jie netaptų labai dideliu faktoriumi jūsų visuomenėje.

Jums derėtų suprasti: laisvos valios pagarbos būtinumo ir traukos dėsnio pasekoje, žmonės vibruoja labai žemame tankyje, pilni baimės (negeranoriškumo ir pykčio), taps panašios prigimtie ateivių taikiniais. (Virgio trigrašis: toks traukia tokį, visatos traukos dėsnis)

Oriono faktorius 

Labiausiai dominuojančios rasės bendrai – Betelgeizės ir Rygelio Tarybos iš Oriono žvaigždyno. Oriono gumanoidinės formos, išsivysčiusios šioje sistemoje, labai panašios į žmonijos formas, kurias žinote dabar. Žemėje yra atitinkamos žmogaus kūno rūšys, turinčios didesnę Oriono prigimtį nei kiti. Oriono tipo vyriai, paprastai stambūs, plačių pečių, stambių kaulų, rausvos odos. Juos dažnai vadina "mačio", agresyviais ir kitokiais pavadinimais, linkusiais kovoti su kitais vyrais dėl dominavimo ir viršenybės. Jie nori būti aukščiausia vyriausybe ar gaujos valdovais, kas būdinga Orioniečių DNR. Tai nesako, kad visi orioniečiai užstrigo negatyvioje konkurencijoje, bet būtent šis bruožas dominavo jų evoliucijos eigoje. Jei agresyvi vyriška energija naudojama kontrolei ir kitų rūšių žmonių manipuliacijai, tai akivaizdu, tampa problema jūsų planetoje. 

Būtybės iš Betelgeizės palaipsniui tapo žinomi kaip Šviesos Dievai. Sielos iš Rygelio tapo žinomos kaip "tamsiosios jėgos”, Tamsos Dievai, nes jie žymei agresyvesni ir dominuojantys, nei sielos iš Betelgeizės.

Tų tarybų palikuonis tapo paprastomis Oriono tautomis. Jos apsigyveno šio galaktikos sektoriaus daugumoje planetų. Prieš šimtus tūkstančių metų jie pradėjo karinius veiksmus vienas prieš kitą ir tuo pačiu sugriovė savo gimtuosius pasaulius. Suvokdami būtinumą  naujų namų ieškojimo galaktikoje tam, kad tęsti gyvenimą kaip gumanoidams, jie nusprendė apsistoti jūsų planetoje Žemėje.

Jie atrado tai, kad jūsų žemė pati tinkamiausia ir geriausia iš visų kitų planetų, šiame žvaigždiniame regione.

Kaip ir daugelis kitų, jie kryžminosi su jau čia egzistavusiomis rūšimis, pagrinde su plejadiečiais – pagrindine žmonijos rase. 

Sirijiečiai 

Sirijiečiai – trečia pagal dydį grupė, įsikūnijusi šiandien Žemėje. Sirijiečiai ateidavo įvairiais civilizacijų klestėjimo laikais ir galėjo vaikščioti Žemės paviršiuje natūralioje savo formoje kaip ir orioniečiai. Todėl jie galėjo plisti žymiai sparčiau, palyginus su kitomis grupėmis. Sirijiečia šiek tiek aukštesni nei orioniečiai, šviesesne oda ir veido bruožais. 

Panašiai kaip orioniečiai ir drakoniečiai, sirijiečiai krito vibracijose ir pradėjo sieti save su trimate sfera. Atsiradę su kosminiais laivais ir nusileidę Žemės paviršiuje, jie gerai maišėsi su vietiniais gyventojais, plejadiečių rūšies gumanoidais, turintys pakankamai panašius bruožus, kad nesukelti įtarimo. Tačiau, vibracijos kritimo pasekoje, jie užsikrėtė idėja įgauti valdžią ir  paprastų žmonių kontrolę, neturinčių kosminių laivų su pažangiomis technologijomis. Jie pasinaudojo technologiniu persvara ir pasiskelbė save dievais su viršgantiniais sugebėjimais. Sirijiečiai veržėsi prie valdžios ir prastuminėjo mokinių, kurie juos dievino, idėją. Daugelį tūkstančių metų jie vaidino "guru” vaidmenį, kurdami kultus, slaptas bendrijas, žinijas ir misterijų mokyklas, šalia žymiai daugiau dvasiškai orientuotomis plejadiečių mokyklomis. Šiuolaikiniai Iliuminatai, pradėję kaip žyniai, mokantys dvasinio vystymosi būdų, greitai buvo korumpuoti sirijiečių ego. 

Patys reikšmingiausi sirijiečių apsilankymai vyko po Atlantidos žūties, konkrečiai 7500 metų iki naujos eros.

Faraonų laikais (nuo 4500 iki beveik 2000 metų iki naujos eros) sirijiečiai buvo senovės Egipto ir senovės Graikų dievais (nuo panašiai 4000 iki panašiai 1500 metų prieš naują erą). Žemėje buvo dar keletas regionų, kur jie tapo dominuojančia jėga, tuo pat laiko periodu. Be to iki ir po Kristaus laikų, jie vaidino svarbų vaidmenį Artimųjų Rytų regione.

Sirijiečiai atėjo į 4-to, 5-to ir 6-to tankio formatus, o kai kuriais atvejais į 7-tą tankį. Jie valdė tuo, ką jūs pavadintumėte antgamtinėmis jėgomis ir sugebėjimais, lenkiančiais orieniečių ir drakoniečių sugebėjimus.

Daugumas, jei ne visi, iš Graikijos ir Egipto mitologijų buvo iš Sirijaus A ir Sirijaus B žvaigždinių sistemų. Kaip jau minėta, dievas žinomas kaip Jegova, buvo 7-to tankio Sirijietis, atvykęs į Žemę  

natūralioje formoje. Todėl jį iš karto ėmė garbinti plejadiečių-orioniečių Žemės gyventojai. Šis konkretus dievas nukrito vibracijose, sudievinimo priėmimo rezultate.

Jehova tapo pirmu pavyzdžiu kaip būtybės krenta vibracijose tuo žemiau, kuo ilgiau gyvena tankiuose pasauliuose, tokiuose kaip Žemė. 

Krikščionių Biblijoje jūs galite perskaityti istorijas, aprašančias genocidą, karus, kankinimus, kontrolę ir manipuliavimą, vykstančius Jehovos korupcijos rezultate. Sirijiečiai kryžminosi su plejadiečiais, orioniečiais, drakoniečiais ir sudarinėjo hibridus. Faraonai, pagrinde buvo plejadiečių/sirijiečių hibridai (liūto gentimi). Sfinksas Egipte – simbolinė duoklė liūto genčiai. Jūsų pasaulyje ir šiandien yra įsikūniję fragmentai ir grupuotės iš liūto ir paukščių giminės.

Drakoniečiai 

Skirtingai nuo Lyros/Vegos gumanoidų, drakoniečiai pradėjo savo evoliuciją kitoje galaktinėje sistemoje ir migravo į galaktiką Paukščių takas. Pradžioje, pagrinde jie apsistojo Alfa Drakono žvaigždžių sistemoje. Kaip ir visos sąmoningos gyvybės formos, šioje lokalioje visatoje, jiems buvo suteikta valios laisvė. Ir kaip daugumas būtybių, turinčių valios laisvę ir tyrinėjančių išorinius pasaulius, jie krito vibracijose, pradėjo suvokti save žymiai žemesniuose tankiuose.

Todėl kad skirtingos drakoniečių grupuotės krito vibracijose ir pasimetė materialiame pasaulyje, jie pradėjo kariauti vieni su kitais. Atrodė kad daugumas kovojo už fizinį išgyvenimą. Paprastai karai vyko dėl taip vadinamų resursų  "nepakankamumo”, bent jau paviršiniame lygyje. Bet žymiai fundamentalesnėje sąmonės būsenoje, karai vyko už tai, kas užgrobs ir kontroliuos konkretų pasaulį, ar pasaulių grupę. Nepasotinamas ego veržimasis prie valdžios ir viešpatavimo, buvo pagrindinė drakoniečių kritimo priežastimi. Tik kai kuriems tos rasės atstovams pavyko išsaugoti nepažeistos sielos atmintį ir dar mažesniam skaičiui pavyko išlaikyti taikų būvį, tarp tarpusavyje kovojančių grupuočių.

Daugumas drakoniečių, atėjusių į Žemę, buvo savo tautoje išvarytieji. Dažnai tai buvo nusikaltėliai, išvarytieji iš gimtųjų pasaulių ir priversti ieškoti gyvybės kažkur tai dar kosmose. Kai kurių žemiškų mokytojų pavadintais "atsilikusiomis sielomis”, tos, į driežus panašios, būtybės nutiesė kelią į jūsų galaktikos sektorių, pradžioje pabandė išsilaipinti Žemėje tiesiogiai, driežų formoje.

Aptikę skirtingą nuo jų planetos atmosferą ir gravitaciją, jie nusprendė geriau pasirinkti, įsikūnijimo žmogaus kūne, būdą.

Jų natūralūs kūnai gavo pavadinimą "drakonas”. Jie turėjo gyvatiškos formos, su žvynais ir kokia tai prasme spjaudėsi ugnimi, nors tai šiek tiek iškreipta. Paprastai galima pasakyti kad jie priminė jūsų mitologijoje pavaizduotus drakonus. Piko metu, natūralių drakoniečių skaičius žemėje neperžengė 3000 ribos. 

Įsikūniję drakoniečiai kryžminosi su kitais jau egzistavusiais hibridais, Plejados/Oriono ir jų palikuonis atsirado įvairiose formose, įskaitant liūtų, gyvačių ir paukščių gentis.   Priminsime, kad plejadietis Totas buvo klaidingai vaizduojamas su gyvatės ar paukščio galva.

Formos pakeitimas   

Vienas iš jūsų populiarių autorių pareiškė, kad ateinantys ateiviai iš kitų planetų į Žemę maskuojasi kaip žmonės. Taip pat skelbėsi, kad jie keitė formas, iš reptilijų virsdami žmonėmis ir atvirkščiai. Žymiai aukštesniuose dažniuose gyvena daugumas būtybių, sugebantys pasirodyti prieš jus įvairiose formose. Jei jie gyvens žymiai aukštesnio tankio vibracijose, turės sugebėjimą, kurį jūs vadinate "formos pakeitimas”. Tai yra kad bendrauti su jumis, jie gali priimti tokią formą, kad jums būtų maloniau. Priklausomai nuo tankio ir proto lygio, būtybės gali turėti ar ne, tokių sugebėjimų. 

Egzistuoja klaidinga informacija, pateikta kai kurių jūsų mokytojų.  Tai liečia pasaulinius jūsų lyderius, sugebančius pavirsti reptilijomis. Mes pasakytume kad jūsų pasauliniai lyderiai vos sugeba demonstruoti žmogiškas savybes, todėl palikite juos ramybėje dėl sugebėjimų persikūnyti į reptilijų forma. Teisinga situacijos analizė tokia: pasaulio lyderiai yra įtakojami astralinio plano būtybių, todėl aiškiaregiai, žiūrintys į tokias sielas, gali matyti reptilinę būtybę, kontroliuojančią gumanoido fizinį kūną ir padaryti išvadą, kad žmogus kažkokiu tai būdu virsta reptilija. Tai paprasčiausiai iškreiptas vyksmo supratimas.

Reptilijų poveikis

Taip pat yra drakoniečių atstovai, kurie aktyviai grobia žmones bandymams. Su tikslu užgrobti planetą, grupė drakoniečių, žinomų kaip reptilijos, astralinėje formoje prisikabino prie daugumos jūsų pasaulio lyderių. Jie tame nieko nespės, nes nesugeba vystytis iki lygio, pakankamo tam, kad eiti koja į koja su Žemės pasikeitimais. Todėl, kad Žemė pakylėja vibracijose, jiems taps žymiai sunkiau egzistuoti, planetą supančiuose, astraliniuose planuose. Jie sugeba kontroliuoti tik tas būtybes, kurios yra labai tankiame vibracijų lygyje. Tačiau jie vis dar daro poveikį 60 % jūsų planetos lyderių.

Reptilijų problemos išsprendimas – pakelti vibracijas aukščiau jų lygio ir toliau dėl jų veiklos galima bus nesijaudinti. Tačiau jų būvimas yra realus ir sudaro problemas Žemėje, net nežiūrint į tai kad jie sudaro ne daugiau 1% žmogiško DNR genomo (mes imame vidurinę DNR konfigūraciją visų jūsų planetos sielų). Jie turi neproporcionaliai didelę įtaką todėl, kad sielos, kurias jie valdo, turi neproporcingai didelę įtaką jūsų pasauliui.

Į mūsų tikslus nepatenka ketinimai išvardinti tas sielas, kurio yra reptilijų aljanso įtakoje. Tą informaciją jūs galite rasti savo knygose ir internete. Todėl męs siūlome kreiptis į tuos šaltinius, jei jūs norite sužinoti daugiau apie reptilijų įtaką Žemėje.

Svarbu atsiminti kad: kaip visos gyvybės formos, reptilijos irgi yra Dieviškumo Kūrinijos dalis ir užsitarnauja meilės, užuojautos, nežiūrint į jų šlykščius veiksmus.

Andromediečiai  

Andromediečiai – tai rūšys iš kaimyninės jūsų galaktikos, Andromedos. Jie patobulino tarpgalaktinę technologiją iki tokio laipsnio, kad sugena aplankyti kaimynines galaktikas, tame tarpe ir jūsų, Paukščių Takas. Išplėtė savo rūšis įvairiuose jos sektoriuose ir regionuose dėl priežasčių, kurios labai plačios, kad įtraukti jas į mūsų aptarimą. 

Kartu su kitais, jie ateidavo į Žemę skirtingu laiku, įskaitant Lemūriją, Atlantidą, senovės Egiptą. Jie atstovavo palyginus mažą ir nereikšmingą jėgą. Pati paskutinė grupė čia atėjo 1940-1950 metais, kad padėti sutrukdyti branduolinio ginklavimosi programoms. Dieviškumas ir męs laidome įsikišti į jūsų valios laisvę, nes jūs sukūrėte, atlikinėjote bandymus ir naudojote ginklus, sugebančius pažeisti valios laisvę daugumos Žemėje gyvenančių sielų. Kitaip sakant jie buvo Dieviškumo Įsikišimo dalimi. Andromediečiai įėjo į didelės jėgos sudėtį, kuri atėjo į jūsų pasaulį tam, kad neutralizuoti ir sustabdyti branduolinio ginklo paleidimo kodus. 

Andromediečiai nesikišo  į žmonijos reikalus, nors vienos grupės, žinomos kaip "Andromedos Tarybos” buvo daugelio ezoterinių kūrinių autoriais. Kai kurie iš jų rado savo kelią Žemės visuomenėje. Pati populiariausia iš jų – "Urantijos Knyga”.

Mylimieji Kūrėjai, andromediečiai – tai dar vienas įvykis, kai bandymai supaprastinti veda prie klaidingo suvokimo. Andromedos galaktika didesnė nei Paukščių Tako galaktika, joje gyvena milijonai civilizacijų. Apsilankiusių Žemėje – mažas trupinėlis, mažuma tų, kas gyvena jų galaktikoje. Egzistuoja penkios skirtingos DNR konfigūracijų Andromediečių, atėjusių į jūsų planetą. Netgi atskiroje apsilankiusių grupėje, atskirų narių vibracijos gali varijuoti. Studijuodami bet kurią ateivių grupę visada naudokitės atpažinimu.

Vieni andromediečiai įstojo į sąjunga su Zetais, kiti veikia savarankiškai. 4-to tankio andromediečiai daugumoje atrodo panašiai kaip Zetai, bet jie aukštesni ir ne su tokiomis didelėmis akimis. 

Zeta tinklas   

Zeta tinklas yra kilęs iš Zeta tinklo žvaigždyno. Jie atėjo į žemę vienu metu su andromediečiais, bet dėl kitų priežasčių. Jie žinomi kaip Zeta pilkieji ar Zeta baltieji.

Pilkieji

Egzistuoja atitinkamos Zeta grupuotės ir hibridai, pagal įvairias priežastis įstoję į aljansą su kariškiais ir Žemės valstybinėmis grupuotėmis. Viena iš tokių grupių atėjo į Žemę tam, kad jų rūšys buvo ant išmirimo ribos. Jie tikėjo, kad jų rasės išgelbėjimui jiems reikia atitinkamų jūsų DNR dalių. Kanalas priskiria gumanoidinėms rūšims Zeta 2 (Pilkuosius) tuos, kurie įtraukti į tai, ką jūs vadinate "ateivių pagrobimais”.

Daugelio metų eigoje, panašiai tarp 1947-1984 metų, Pilkieji grobė žmogiškos Žemės rasės atstovus, kryžminosi su jais ir išgaudavo iš jų skirtingų kūno vietų DNR. Jie bandė išauginti tai, ką jūs vadinate "ateivių-žmonių” hibridai, ar hibridus "žmogus/zetai”.  Eksperimentai vyko kosminiuose laivuose ir kai kuriose slaptose požeminėse bazėse Žemėje.

 Jų tikslas – išgelbėti savo rūšį. Tokia jų atėjimo į Žemę priežastis. Jie ne velniai. Bet vis dėlto jų rūšis nepakankamai dvasiškai išsivysčiusi tam, kad suprasti laisvą valią. Kai kuriems iš labiau apsišvietusių Zetos atstovų pavyko įsikūnyti žmogaus formoje (žmonijos motinystės gimdymo keliu). Daugelis pagrobtų jūsų rasės atstovų buvo Zetais, įsikūniję žmogaus formoje. Prieš įsikūnijant jie sudarė kontraktą ar sielos susitarimą, kad jie bus išnaudoti tokiems tikslams, kada jie pasieks gimdyvių amžių. Tačiau tai netinka visiems pagrobtiesiems.

Žmones, kuriuos grobė Zeta ateiviai, galima grubiai suskirstyti į tris kategorijas: Suvokiantys Zeta savanoriai, įsikūniję žmoniškuose kūnuose; Nesuvokiantys Zetos savanoriai, įsikūniję žmogiškuose kūnuose; Per prievartą pagrobti žmonės, nesantis įsikūniję Zetai. 

Pradžioje, kai pasirodė Zetai, apie 1940 metus, jų susikryžminimo programa apėmė apie milijoną žmogiškų būtybių. Apie 30% buvo suvokiantys savanoriai, kuriuos kvietė į Zeta kosminius laivus ir intensyviai instruktavo, prieš kryžminimąsi. Jiems priminė kodėl jie atėjo į Žemę ir įsikūnijo žmogaus formoje, tam kad padėti išgelbėti Zetus nuo išmirimo. Kadangi Zeta, kaip visos suvokiančios būtybės, turi dvasinę sudedamąją, Zeta dvasios jautė vis daugiau ir daugiau sunkumų įsikūnijant savo pasauliuose, to rezultate atrofavosi lytiniai organai. Iš esmės ši problema iškilo dėl proto ir emocijų nesubalansuotumo, kas sukėlė sterilumą ir nesugebėjimą seksualiai funkcionuoti. Ta prasme Zeta turėjo per daug išvystytą mentalinį ir neišvystyta emocinį kūną. 

Dėl daugelio žmonių  Žemėje priešiškumo ir nepakantos ateivių rasėms, pas Zeta savanorius, įsikūnijančius Žemėje, buvo įstatomi inplantai, dalinai nuslopinantys atmintį apie Zeta. Vėliau prieš įsikūnijant Žemėje, savanoriams buvo įstatomi implantai slopinantys atmintį apie tai, kad jie lankėsi Zeta kosminiuose laivuose pagal kryžminimo programą. Tačiau daugumas iš jų atstatydavo atmintį hipnozėje ar gilioje meditacijoje.

Grubiai sakant apie 60% ateivių pagrobtų žmonių buvo įsikūniję, žmogiškoje formoje, Zeta savanoriai ir paimti į kosminius laivus be sąmoningo sutikimo. Kosminiuose laivuose Zeta atstovai vykdė sukryžminimo programą, bandydami įeiti į kontaktą su įsikūnijusių Zeta savanorių Aukščiausiuoju Aš, eksperimento įvykdymui. To pasekoje, kad objektai nesuvokia apie sudarytus kontraktus jų sielų praeityje, į eksperimentus kosminiuose laivuose jie buvo imami dažniausia miego metu, kad neišgąsdinti sąmoningo proto. Po sukryžminimo juos grąžindavo atgal su inplantu, nutrinančiu atmintį apie kontaktus. Daugelis iš jų vėliau atsimindavo pagrobimus ir jų sąmoningi protai buvo labai išgąsdinti tuo, kas su jais nutiko. Tai pati žinomiausia pagrobtųjų grupė. Tai ji ir sukėlė didelį priešiškumą Zetai, net ir tarp tų žmonių, kurie žinojo ir suprato Zeta programos tikslus.

Tuo tarpu kai priešiškumas Zetų atžvilgiu gali pasirodyti pateisinamas, vienintelis jų noras buvo išgelbėti savo rasę nuo išmirimo.  Ir jokių šėtoniškų norų. Jie nepakankamai suprato žmogiškus jausmus tam, kad suvokti tai, kad sukėlė daug skausmo daugeliui subjektų. Tuo jie panašūs į jūsų mokslininkus, kurie atlieka bandymus su gyvūnais, nekreipiant dėmesio į gyvūnų jausmus. 

 Apie 10% žmonių nebuvo Zetais, įsikūnijusiais žmogaus formoje, bet buvo žmonėmis kurių DNR sudarė kitų žvaigždinių sistemų DNR. Žiūrint iš ribotumo taško, jūs galėtumėte pasakyti, kad jie pažeidė valios laisvę ir kad juos paimdavo klaidingai. Realios šių sielų istorijos ir priežastys, dėl kurių jie buvo paimti, per daug sudėtingos tam, kad jas čia galima būtų paaiškinti. Pakanka pasakyti, kad ne visi Zeta, įtraukti į kryžminimosi programą, pakankamai suprato valios laisvės principus. Kai kurie iš jų nematė jokio skirtumo tarp žmonių su Zeta DNR ir žmonių su kitų žvaigždinių sistemų DNR. Daugeliu atveju, žmonės paimti į Zeta kosminius laivus, tikriausiai turėjo Zeta DNR ar kažkada labai seniai buvo gyvenę Zetų pasauliuose, ar kryžminosi su kitais įsikūnijusiais Žemėje Zetais. Pakanka pasakyti kad panašiai apie 10% nedavė sutikimo eksperimentams su savimi ir savo "klaidų” rezultate, Zetai užsidirbo karminį būvį. Brangieji Kūrėjai turėkite omenyje, kad klaidos ir karma egzistuoja tik keturiuose žemesniuose Kūrinijos išmatavimuose, galutiniame rezultate nėra tiesa. Tačiau sieloms, įtrauktoms į "klaidas”, reikėjo išmokti sunkias pamokas, nes jos vystosi į žymiai aukštesnius dvasinio suvokimo būvius. Pavyzdžiui vieni iš, per prievartą pagrobtųjų, atėjo Į Žemę turėdami sielos istorijoje žiaurų elgesį su jais ir aukos rolę. Kiti, praeitame gyvenime, buvo prievartautojai ir jiems reikėjo patyrimo, kas reiškia būti auka, kad subalansuoti pamoką. Daugelis dvasinių kontraktų, karminių susitarimų ir pamokų tarp rasių, gali būti per daug sudėtingi. Todėl dabar mes neturi laiko gilintis į tai.

Panašiai 90% nuo 1947-1984 metų jūsų danguje stebimų kosminių laivų buvo Zeta kosminiais laivais, atstovaujantys skirtingas grupuotes. Kai kuriais atvejais jie kariavo vienas prieš kitą dėl problemų, atsiradusių tarp grupuočių. Į problemas buvo įtrauktas žmonių pagrobimas, nesančių  sielos susitarimo ir kontrakto dalimi.

3 Zeta rūšis     

Natūraliame būvyje 3 Zeta rūšis primena drakoniečius. Bet jie mažesni ir vaikšto stovint, kaip Lyros/Vegos gumanoidai. Į bendrą jų DRN sudėtį įeina 2/3 Zeta DNR ir 1/3 drakoniečių DNR, nors akivaizdu kad daugelis turi DNR ir kitų žvaigždinių sistemų, priklausomai nuo to, kaip vystėsi jų sielos jų Dieviškumo pasireiškimo momentu prieš milijonus metų.

3 Zeta rūšis stengiasi likti laivuose ir retai išsilaipina Žemės paviršiuje, jiems sunku išlaikyti Žemišką atmosferą ir gravitaciją. Jei jie eksperimentuoja su žmonėmis, tai paprastai paima juos į laivus prieš tiriant juos, analizuojant ir išimant skysčius, tarnaujant savo egoistiniams tikslams. 3 Zeta tikslas – žmonijos rasės pavergimas, ir vergų panaudojimas planetos mineralinių resursų išdirbimui. Patys jie ruošiasi saugiai stebėti tai iš savo laivų ir požeminių bazių (kurių nedaug).

 laukite tęsinio....

Peržiūrų: 5180 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.7/3
Viso komentarų: 151 2 »
0  
1 Almiasas   (07.09.2011 16:44) [medžiaga]
Na ką gi - pamėginsiu išreikšti savo nuomonę.

"Maždaug prieš 2 000 metų iki Atlantidos pabaigos, Atlantai pagamino radioelektroninius prietaisus, naudojančius kvarco kristalus. Jie galė pagaminti visą energiją, reikalinga jų civilizacijos atšakos. Energija buvo labai galinga."
--- Ir dabar mes gaminame radioelektroninius prietaisus, naudodami kvarco kristalus. Kvarcas - tai medžiaga, pasižyminti ypač mažu šiluminio plėtimosi koeficientu ir pjezoefektu. Kvariniai rezonatoriai naudojami elektroninės aparatūros darbo dažniui stabilizuoti (kvarcinis rezonatorius yra kiekviename PC netgi). Seniau ultragarso bangų keitikliai buvo gaminami panaudojant kvarco kristalus, bet dabar tam naudojamos pjezokeramikos. Tai va tokios energijos čia smile

"Jiems taip ir nepasitaikė progą pradėti kąrą, nes vienas iš labai stiprių kristalinių generatorių sprogo, paskandinęs kontinentą ir didžiąją dalį jos gyventojų."
--- Na jeigu atlantai iš kvarco kristalų pasigamino labai galingą žemojo (infragarso) dažnio akustinių bangų keitiklį ir įjungę jį sukėlė stiprų žemės drebėjimą - tai kontinentą galėjo susprogdinti. Bet tokio keitiklio sužadinimui reiktų laaabai dag, žvėriškai daug elektros energijos smile

"iki neseniai, keletas kristalų generatorių atsidūrusių po vandeniu, siuntė kylančius energijos srautus, tuo pačiu sudarydami laiko ir erdvės iškrypimus. Dabar ta sritis žinoma kaip Bermudų trikampis)."
--- Jau nebereikia mistifikuoti ir Bermudų trikampio. Toje vietoje po vandeniu yra Metano hidratų, kurie kartas nuo karto skyla į metano dujas, ir išsiveržia į paviršių. Jei tokio milžiniško burbulo kelyje pasitaiko laivas - paskęsta staigiai.

0  
2 Almiasas   (07.09.2011 17:09) [medžiaga]
"Testamento dievas Jegova – buvo7-to tankio sirijiečių. Tiems kas susipažinęs su Jegovos mokymu ir nesutinka su tuo, kad jis buvo egoistiškas sirijietis, reikėtu pažiūrėti jo būvimo Žemėje rezultatus. Kaip ne kartą sakė šis kanalas, kad Testamentas – viena iš labiausiai iškreiptų kada nors parašytų knygų."
--- Dievo vardas - Jehova. Nors tiesą sakant tai nėra tiksliai žinoma. Nes hebrajiškai rašytame originale buvo rašomos tik priebalsės, ir pervedus į lotynų abėcėlę, lieka vadinamoji tetragrama, kuri užrašoma kaip YHWH arba JHVH. O kad testamentas - gana iškreipta knyga - tai yra aprašyta lenko Zenonoi Kosidovskio dviejų dalių knygoje "Biblijos pasakojimai". Aš skaičiau tik "Evangelijos sakmės" - apie Naujojo Testamento netikslumus.

"Kristaus gimimo diena kovo 31, o ne gruodžio 25."
--- Gali būti. Kad ne gruodžio 25, rašoma ir Zenono Kosidovskio "Evangelijos sakmėse".

"Kažkokiu laipsniu, Marija ir Josifas buvo nesutinkantys su politiniais valdančiais sluoksniais ir jie nebuvo vedę kai Marija tapo nėščia. "
--- Yra ir alternatyvi biblija, jei taip galima pasakyti. Tie tekstai vadinami apokrifais. Juos anglų kalba galima rasti google įrašius "apocrypha". Apokrifuose yra ir visiškai kitokia kitokia Jėzaus istorija, negu mes pripratę pirie kanoninės Biblijos.

"Nors Džošua istorijos nėra oficialiose Romos istorijos archyvuose ir kituose to meto istoriniuose dokumentuose, reikia suprasti, kad Džošua būdamas kaip antisocialinis maištininkas, buvo ištrintas iš oficialių istorinių įrašų."
--- Kaip jau rašiau aukščiau, skaitykit apokrifus, kaip ir yra tiesą sakant smile Šitame tekste panašu kad kažkuris apokrifas, o gal ir keli tokie sujungti į vieną istorija atpasakojami. Setas Reičelas panašu kad yra skaitęs apokrifus smile

0  
3 jo   (07.09.2011 18:27) [medžiaga]
/// Kai kurie mokymai Žemėje mano kad visa istorija apie Kristų buvo sufabrikuota/// , jo krc.. sulau ysigilin y sita jo pasakyma o vdruk suprasit, sita aiskyt kaip as suprantu nematau reikalo jai ka:) nes man kaip ir dzin ja ka :)

0  
4 neo2   (08.09.2011 09:31) [medžiaga]
Grazi pasaka, kurioje persipina gnostine literatura, moksline fantastika ir tautosaka, zodziu smagus ivairiu teoriju mixsas. Matosi, kad tai zmogaus kuryba, o cenelingas. "Jezaus-Džošua-Sanandos" mitas paimtas grynai is gnostines literaturos.

0  
5 Vytautas   (08.09.2011 10:08) [medžiaga]
Šita graži pasaka apie Kristų realesnė nei skelbiama bažnyčios. Patiko mintis apie skleidžiamą mokymą ir jo rezultatus. Iš tikro lengva pasitikrinti mokymo teisingumą. Straipsnis įdomus paskaitymui. Tiesiog kitoks požiūris į absoliučiai viską. O kur tiesa klausymas labai sudėtingas arba kokį priimi sprendimą tokia tavo ir tiesa.

0  
6 Vytas   (08.09.2011 10:52) [medžiaga]
"Šita graži pasaka apie Kristų realesnė nei skelbiama bažnyčios". Ar yra skirtumas "kuris melas yra teisybė?"

0  
7 Vytautas   (08.09.2011 11:13) [medžiaga]
Tiesiog Džošua gyvenimas visiškai klasikinis, kaip eilinio žmogaus. Kadangi jo kalbos prieštaravo to laiko tikėjimui pagavo ir nužudė. Nematau čia jokio melo.

0  
8 neo2   (08.09.2011 11:52) [medžiaga]
Gnostinės evangelijos yra labai margos ir viena kitai prieštaringos, daug kas uzmasuota po metaforomis, taciau visur (kaip ir 4 pagrindiese) gali buti tam tikras racionalus grudas. Man asmeniskai daro ispudi koptu-egiptieciu krikscionybe, kuri pripazista gal 10 evangeliju, jei ne daugiau. Visa sita gnostine linija vaizduojama Martino Scorsezes filme "paskutinis kristaus gundymas". As skaitau sita pasaka ir automatiskai prisimkenu ta filma, kai kurie momentai atkartoti zodis-zodin. Panasi siuzetine linija pastebima ir Bulgakovo "Meistre ir Margaritoje", jau nekalbant apie Den Brauna , Umberto Eko, Deivida Aika etc. Matosi, kad autorius i viena kruva sudejo ne tik gnosticizmą, bet ir Lukacho epopeja "zvaidzdiu karai". Kita vertus, kai kalbama apie tai, jog mus sukure kitos civilizacijos, noretusi uzduoti kita klausima: o kaip? Kazkaip toje pasakoje ne zodzio nera apie DNR technologijas, kurios tiketina pas ateivius visais laikais budavo pagrindinis kolonizavimo ginklas.

0  
9 jo=to Vytautas   (08.09.2011 15:41) [medžiaga]
o kai toks ekspertas tai gal pasakysi ar jo kalbos priestarautu siuometiniam tikejimuj, pvz.. demokratijai, tai ka moko mokyklose, valstybes valdyme ir tt... ir kaskaip nezinojau, kad jy reikejo gaudyt, kiek zinau vaiksciojo jis, nebegiojo:) ir moke.

0  
10 Vytautas   (08.09.2011 22:30) [medžiaga]
Suprantama galėjau pavartot žodį "sulaikė". Bet kaip ten buvo praeityje galimybių kol kas žinoti nėra. Tik straipsnio vertinimas ir nieko daugiau. Jei domina kaip aš asmeniškai vertinu demokratiją, religiją, mokslą. Prašom. Demokratija tai prostitutė, kas turi pinigų tas nusiperka sau išskirtines teises. Apie dabartines kiekvieno mūsų sekimo sistemas sovietiniam KGB tik pasvajot. Tai rašydamas pilnai suvokiu, kad tai bus perskaityta kur reikia. Bet esu laisvas žmogus savo viduje, kol dar nepaverstas biorobotu. Religijos skirtos kontrolei, nuolankumui ir baimei žmonėse išlaikyti. Dievų garbinimas beprasmis dalykas. Keistai atrodo kai krikščionys garbina savo gelbėtoją ir valgo jo kūną bei geria jo kraują mišių pabaigoje. Simboliškai aš matau žmogėdras. Koks mokinio pagrindinis tikslas.?12 kl gerai išlaikyti egzaminus. Tam reikia įsiminti masę abejotinos vertės informaciją, kuri keičiasi priklausomai nuo politinės sistemos, partijos, ministro, tautos vado ir t.t.. Ir suprantama niekas nemoko žmogaus būti laisvu, žinančio visatos dėsnius, žinančio kad nėra mirties o tik būsenos pakeitimas. Tokiam žmogui nepasakysi eik žudyt kitų, nes man reik jų turtų. Jis tiesiog to nedarys, nes gerbia savo ir kito laisvę. Mano laisvė negali būti prievarta kitam. Paskutiniu laiku apsisprendžiau nevalgyti jokios mėsos, nes gyvūnų žudymas man nepriimtinas. Kodėl turiu valgyt jų mirties baimę. Laisvas žmogus didžiausias visų sistemų priešas visais laikais. Kiekvieno laisva valia rinktis. Kiekvienas pasirinkimas gerbtinas.

1-10 11-15
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugsėjis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0