Šeštadienis, 20.04.2024, 16:40
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Sausis » 12 » Trampas "Svetimas tarp savų ir savas tarp svetimų"
19:40
Trampas "Svetimas tarp savų ir savas tarp svetimų"

Praktiškai dabar didžiosios daugumos bundančių žmonių dėmesys sutelktas būtent į JAV, bandant suprasti kas ten vyksta ir kokie įvykiai planuojami toliau. Kad tame geriau orientuotis, didelė dalis struktūrinės informacijos, kas liečia žemės kontrolę, tame tarpe ir iš kosmoso, pateikta ir išvardinta mano straipsnyje "Pasipriešinimo judėjimas". Tai padės jums geriau orientuotis dabartinėje situacijoje čia ir dabar.

https://atsibudimas.ucoz.com/news/pasipriesinimo_judejimas/2020-12-22-778

Priminsiu, jog pasipriešinimo judėjimą sudaro keletas taip vadinamų Šviesos Aljansų, tame tarpe ir mišrių, kurie bando pasipriešinti invazijai kiekvienas savo atitinkamame lygyje. O ant svarstyklių šiuo metu pastatyta labai daug: arba 90 procentų žmonijos išnaikinimas, o likusios dalies pilnas pavergimas, arba mūsų visų be išimties suklestėjimas naujame kosminiame Vandenio amžiuje.

 Pavadinkime taip, karinis pozityvus Aljansas (pasipriešinimo judėjimas) jau senai brandino planus įvykdyti karinį perversmą JAV, kad pašalinti pagrindines negatyvias frakcijas ir demontuoti visą korumpuotą politinę sistemą. 2015 metais neabejingų generolų grupė, bandant paskutinį kartą atlikti tokias permainas taikiu konstruktyviu būdu, panaudojo savo kontaktus ir susitarė su D. Trampu apie jo palaikymą rinkimuose į JAV prezidentus. Tam Aljansui jis pasirodė pakankamai nepriklausomas ir padorus žmogus, kad įvykdytu savo susitarimo dalį. Jam buvo atvertos kai kurios aljanso kortos ir jis sutiko bendradarbiauti.

Respublikonų partijos vadovybė ir konglomeratai taip pat sutiko su šia kandidatūra, kadangi laikė Trampą pakankamai susijusi su negatyviomis jėgomis ir korumpuotu, kas leis jį kontroliuoti. Nė vienas kandidatas į prezidentus, ministrus, kongreso narius, teisėjus, gubernatorius, negali būti patvirtintas nė vienos iš dviejų partijų, jei jie neturi pakankamai kompromato arba nėra susiję su negatyviu valdymo kultu, kadangi abi tos partijos kontroliuojamos vienos ir tos pačios jėgos. Trampas tiko joms kaip pakankamai stiprus techninis kandidatas sugebantis savarankiškai finansuoti savo rinkiminę kompaniją.

Donaldo Trumpo vardą atstovauja specifinė grupė individų. Šiuos individus supa skirtingos anarchistinės idėjos, kaip pavyzdžiui, jų atsakomybė atkurti JAV stiprybę. Jie tiki, kad jiems ši pozicija buvo duota Dievo per Vatikaną. Šią grupę sudaro apie septyni asmenys. Trumpas ir jo komanda tikrai nėra šventi. Jų skleidžiama informacija veikia per bauginimą, sukeliant paniką ir baimę, kad žmonės prabustų ir eitų ieškoti kažko kito – geresnio. O asmuo D. Trumpas bendradarbiauja su Vatikanu. Jie pasirinko D. Trump, bet dėl savo didelio ego Trump nelabai leidžiasi jų kontroliuojamas, todėl jis turi potencialo paklausyti ir pasipriešinimo judėjimo. D. Trump yra puikus derybininkas ir žaidėjas. Taigi, galima sakyti, kad šiam D. Trump veikėjui daro įtaką ir „gerieji“, ir „blogieji“

 Aljansas padėjo Trampui iš tokio techninio kandidato išaugti iki prezidento, kuris bent dalinai rūpinosi savo šalimi ir žmonėmis. Nors po savo pergalės rinkimuose dar dažnai mėtėsi tarp dviejų pusių, elgėsi klastingai ir nenusakomai. Iš tikro tuo metu jam nesigavo vykdyti savo įsipareigojimų nė vienai iš pusių. Kokiais tai momentais jis gana pastebimai atitoldavo nuo Aljanso vadovaujančių nurodymų (bet tuo pačiu spėjo nuvilti ir kontrolierius nuo Cabal). Tuo metu negalė įnešti pozityvesnių pasikeitimų politinėje šalies sistemoje ir tai užtvirtinti. Tačiau ir Cabal kontrolieriai nusprendė daugiau nebestatyti visko tik ant jo. Taip iš esmės jis tapo "savu tarp svetimų"(paprastų amerikiečių) ir "svetimu tarp savų" (elito). Karinis Aljansas nebuvo juo pilnai patenkintas tačiau vis tik palaikė antruose rinkimuose ir ruošė atsarginius planus.

Lemiamu rinkimų momentu, respublikonų atstovai, rinkiminių komisijų nariai, kongreso nariai, vice prezidentas, teisėjai pavedė Trampą, vykdydami užkulisių "įsakymą". Tarp jų buvo daug tokių žmonių, kurie norėjo pasielgti kitaip, tačiau buvo šantažuojami Cabal jų turimo kompramato pagalba. Todėl visi ir pamatė tai, ką pamatė: korumpuotą rinkiminę sistemą su daugybe pažeidimų įrodymų, ignoruotų teismų;  operacijos "po svetima vėliava" (Kapitolijaus užgrobimas) vykdymą. Kaip vice prezidentas ir kongreso nariai žodžiu palaikantys prezidentą tik ir laukė momento, kada galės įvykdyti Cabal įsakymus. Kostiumuotas "demokratinių" radikalų spektaklis, su ritualinėmis aukomis irgi suvaidino ne mažą vaidmenį dabartinei politinei situacijai, bet ne daugiau.

Tačiau čia reikia paminėti tai, jog pagal Cabal planą ši provokacija turėjo būti žymiai didesnė su daugybe aukų ir padaryti ne mažesnį įspūdį nei 9/11 2001 įvykiai. Pagal paskutinius duomenis žmonių, susijusiu su Aljansu, scenarijus buvo toks: Įsiveržti į Kapitolijų, užgrobti kai kuriuos kongreso narius, uždėti jiems maišus ant galvos ir išvedus minios akivaizdoje juos nužudyti, kitaip sakant įvykdyti mirties nuosprendį ir taip apkaltinti ir diskredituoti Trampą. Kas būtų atstūmę milijonus jo gerbėjų. Tačiau Trampo, kuris tiksliai ir gerai vykdė jam pateiktus nurodymus (vėlavo į savo kalbą mitinge, specialiai kalbėjo virš valandos, kad užtempti laiką tam, jog demonstrantai judėtų prie Kapitolijaus vėliau) ir Aljanso pastangomis, vista tai neįvyko. Kaip vėliau išaiškėjo, FTB kuri sulaikė to "šturmo dalyvius" ju arsenale aptiko atitinkamas priemones, kurių pagalba būtų buvęs vykdomas mirties nuosprendis, o taip pat specialią įrangą, kuria galima buvo paveikti psichologiškai apsaugą, jog ši išsijungtu ir nsipriešintu. Tik Aljanso žmonės buvo nepaveikiami tuo, nes turėjo savo atitinkamą įrangą.n Tai jums gali atrodyti neįtikėtina, tačiau tai yra jau faktai, nepriklausomai nuo jūsų tikėjimo.

 Visada tai buvo žinoma iš anksto Aljanso, tačiau atšaukti pasipriešinimo milijoninės demonstracijos nebuvo tikslinga vien dėl to, jog joje dalyvavo ne tik Trampo gerbėjai, bet ir žmonės ne per seniausi palaikantys taip vadinamus "demono kratus".

Bet kokiu atveju, tikėtis iš kongreso, prokuratūros ar teisėjų ko nors kito ir neverta buvo. Aljansas apie tai žinojo ir situaciją pilnai kontroliavo ir kontroliuoja. Pilnas Cabal neutralizavimas. Kada ir kaip vyks visa tai, jus niekada nesužinosite niekas jums nepraneš, nes tokiu atveju visa tai nebetenka prasmės. 

Galiu pasakyti tik tiek, kad veiksmai jau gana sėkmingai vyksta, kiek kariniai, tiek ir teisminiai. Cabal turi savo armiją, karinį jūrų ir kosmoso laivyną, kuris dabar yra nukenksminamas. Daugelis politinių veikėjų tiesiog dingo nuo politinės scenos tame tarpe ir popiežius, kuris tiesa sakant buvo gana menka žuvelė tokiame žaidime. Na o viena iš didesnių, kuris daugelį kartų didesnė figūra nei Sorošas, Geitsas, Rodšildai, Rokfeleriai ir kiti, investuotojas Mark Mobius

dabar susiduria su esminiais sunkumais, bet ir tai dar ne viršūnėlė. Ši informacija dabar atskleidžiama ir tai jau didelė pergalė. 

Na o kas liečia Trampą greitai pamatysime kokią pusę galutinai jis pasirinko ir ar pratęs kovą. Nereikia žiūrėti tik į Trampą, kuris tėra tik vienos "politinės partitūros" atlikėjas iš daugelio kitų. Dar vertėtu paminėti, kad per labai trumpą laiką į Trampą buvo pasikėsintą dešimtis kartų. Buvo bandymas numušti jo lėktuvą, tačiau Aljansas tai neutralizavo. Kaip neutralizavo ir raketą, nešančią branduolinę galvute, mėgintą paleisti į JAV pusę. Ir tai yra faktai, kurie niekada nebus atskleisti oficialiai, kol neįvyks išsilaisvinimas. Kad ir ką jis (Trampas) nuspręstų, Aljansas ir pozityvios ateivių pajėgos egzistavo iki jo, pratęs kovą ir po jo bet kokiu atveju. Kaukių balius tęsis toliau būtent tam, kad jos pilnai nukristų nuo visų.

Vienaip ar kitaip, tas išryškintas paskutiniu metu rinkimų ir žiniasklaidos korupcinis skandalas, tviterio, feisbuk, parl ir tt. blokavimai, pažadino milijonus žmonių visame pasaulyje, privertė juos pagaliau prabusti ir pamatyti realybę. Kas liečia papildomai susiformavusį paprastų žmonių išsilaisvinimo judėjimą, jiems Aljanso buvo paaiškinta į kokį žaidimą jie įsikišo, kokios galimos provokacijos ir kaip galima derinti tolimesnius kovos veiksmus. Taip pat Aljansas infiltravo savo narius to judėjimo viduje tam, kad ateityje išvengti galimų provokacijų iš Cabal apmokamų grupių.

Skleidžiama informaciją, kad "jau viskas nugalėta" ir ateiviai mus tuoj tuoj išvaduos, tai ne tiesa. Kol kas virš mūsų galvų vis dar kybo taip vadinamas "dangaus džiaugsmas" (chimtrail). Apie jo sudėtį ir poveikį reikia atskiro straipsnio todėl čia nesiplėsiu. Pasakysiu tik vieną iš daugelio neigiamų poveikių. Jei to nebūtų ir niekas nemaišytų Šviesai iš galaktikos centro patekti į žemės paviršių, tai žmonės tikrai pamatytų kas juos supa, kaukės nukristų momentaliai, netgi tos holografinės, kaip tame daugeliui žinomame filme "Svetimi tarp mūsų".

Taigi kova vyksta pilnu tempu visuose frontuose ir baigsis žinoma šviesos pergale, nežiūrint į tai, ką jums pateikiama per masines "dezinformacines" priemones, tame tarpe ir kai kuriuos alternatyvius informacinius šaltinius, remiantis tik paviršutiniška nugirsta informacija internete, ar iš buvusių Trampo komentarų, kuris pats tėra tik labai maža dalis to, kas gali paspartinti šviesos pergalę. Tuo labiau neverta prisirišti prie kažkokių datų, inauguracijų ir tt. Iš tikro situacijos ir planai koreguojami praktiškai kas valandą, vyksta derybos, pranešimai, korekcijos ir tt.

Jei nepavyks Cabal perimti valdžią taikiai vienas iš galimų variantų bus bandymas išprovokuot, įvesti karinius veiksmus, valstijų atsiskyrimą ir bet ką, kad tik išliktų chaosas kuo ilgiau, nes tai vienintelis jų šansas. Bet jeigu žinotų jog jų šeimininkai (Draco-reptilijos) juos jau metė dar 2016 (kada bandė iš čia pasprukti, bet buvo užblokuoti Šviesos Aljanso) tai nuoskauda ir neviltis būtų pas juos dar didesnė nei dabar.  Aljansas žinoma pasistengs kad viskas įvyktų kiek įmanoma taikiai ir tolygiai, tame nėra jokių abejonių, nors prognozuoti pilnai negalima.

Išlikite ramūs ir nestresuokite, stebėkite viską, tai svarbiausia ko iš jūsų tikisi pasipriešinimo judėjimas. Jūs tokia šviesa, ko negali nugalėti tamsa. Viskas vyksta pagal planą ir net geriau nei buvo tikėtasi...

Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 2538 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.4/5
Viso komentarų: 4
0  
1 PlejadieteLina   (15.01.2021 13:37) [medžiaga]
Jau zinojau, kad TAI jau VYKSTA! Dabar 100% TIKIU, nes Virgio - Donato sis (ir kiti) tinklapis YRA LB PATIKIMAS! Skaitant, is Sirdies GELMIU - istrysko begale DZIAUGSMO! Tame Dziaugsme as ir pasilieku!

ACIU, Brangus Broli! Tu esi is Sirijaus -esi KOVOTOJAS! JAV Prezidentas (kad ir kas atsitiktu, man Jis visada bus Prezidentas) yra irgi is Sirijaus, taigi irgi KOVOTOJAS. Tad IR PERGALE IR I SVIESIA ATEITI!!!

Su Meile, su Taika, su Ramybe - Lina, is Plejadziu.

0  
2 laume   (16.01.2021 10:48) [medžiaga]
https://youtu.be/I_r9KVPuaf4?t=150------------deja, ten viršuje nėra tik juoda ar balta--- tiems, kas nori žinių ir turi kantrybės...

0  
3 Laima   (17.01.2021 17:34) [medžiaga]
į google Laima Laure on pinterest įkėliau kosminę nuotrauką, paspauskit ASFTERH ir atsivers kosminiai laivai ,,,,,,irt.t. [ šiandieną gauta informacija]

0  
4 laume   (18.01.2021 13:04) [medžiaga]
Labutis, Laumut! Taip tave vadinu, nes taip pazistu! As tik ka paziurejau, kas liecia Tave, nes esi... lb jau keistas zmogutis! Maciau, jog Tu, kazka man esi melavus, kazkuo apsimetus... maciau, jog fotografuoji, bet Tu esi kazkaip LB JUODA - ir veidas, ir rubai, kazka fotkini, lyg ir nuoga panele... lyg ir kazka, kas sviecia kaip Zvaigzde, garsi Lietuvoj ar pan. Taip par maciau, jog rasai kazkur Internete po kazkokiu straipsniu komentarus, kazkaip tas Tavo rasymas VIRSTA I DIDELE JUODUMA, kuri kyla ir skverbias I TAVE PACIA! ...Idomiai. Paskiau dar maciau, jog kazkuo lb sergi, Tave svitina kazkokiu prietaisu... Ka visa TAI reiskia, ZINOTI TAU, as tik spelioju! Kas liecia dvasini Kelia, maciau jog eini juo, bet kazkaip tas Kelias JUODAI NUSETAS kazkuo... Su Meile, - apkabinu TAVE, LAUMUT.---------------------------
---Šiandien ryte gavau šį laišką į el. paštą, ilgai mąsčiau ką aš tai linai plejedietei pamelavau------O jeigu rimtai, nežinau kokio kvailumo laipsnį reikia pasiekti, kad drįstum rašyti tokias nesąmones.........

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0