Sekmadienis, 28.04.2024, 16:56
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Besikeičiantis supratimas (Ko laukti toliau)
Besikeičiantis supratimas
RmXasData: Sekmadienis, 18.09.2011, 21:27 | Pranešimas # 76
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 148
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Gal tai mane patrauke dometis visu situo kas dbr rasoma pas virgy smile tokia irgi buvo mintis

Netikra gimimo data
 
VidmantaskunData: Antradienis, 20.09.2011, 17:35 | Pranešimas # 77
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 30
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
O kokį maistą jūs valgot ? Pav.Kai pasninkavau ar badavau stebėjausi kaip tai man padedavo sumažinti priklausomybę nuo pasaulio ir kaip stipriai ,tai atveria "anahatą" Meilės čakrą esančią vidury krutinkaulio.Jaučiausi nuostabiai kai badaudavau ir tuo pačiu isaugodavau Meilės jausmą.Mėsos ir žuvies vengiu,kavos vengiu,ilgą laiką buvau pats vienas, visom religijom domiuos ir filosofijom.Mintys ir žodžiai kuria mūsų ateitį.Pav. Augalai žmogui kuria Meilės Erdvę.Virgis manau žino tai. wink Jei tarp tavęs ir augalo yra emocinis ryšys-tas augalas tau kuria Meilės Erdvę, skaičiau: Vladimiro Megre knygas apie Anastasiją.Kažkaip liūdnai jūs čia žmonės pasikalbėjot...Aš jau maniau čia rasti pažengusius stipriai dvasiniam kely.O mes visi turim Kristaus sąmonės lygį pasiekti.Ir net jei reikėtų badauti vėl.Pasieks-tie ,kurie bandys.Reikia ir medituoti ir sportuoti išsaugant Meilę kaip tai kiekvienas supranta.
 
ViliariData: Antradienis, 20.09.2011, 18:11 | Pranešimas # 78
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Vidmantaskun,

ką tu turi mintyje sakydamas Kristaus sąmonė? Kas tai yra? Dėl augalų tau pritariu, bet ne visi augalai besąlygiškai duoda meilę. Ankstesniame pranešime rašei, kad reikia išeiti į gamtą. Irgi puiki mintis smile Bet dvasingumo gamtoje nerasi. Ramybę, poilsį surasi, bet dvasiškai tu netobulėsi. Tu tiesiog pabėgsi nuo dirgiklių. O tu pabandyk išlaikyti besąlygišką meilę savo kaimynui, kuris kas savaitę organizuoja orgijas, arba kolegai darbe, kuris bijodamas konkurencijos tave stengiasi juodinti prieš kitus smile Vat jei visi fizinio pasaulio dirgikliai tavęs nebeveikia, jei tu gali kiekvienam dovanoti iki paskutinio lašo savo besąlygišką meilę, atleisti jiems jų klaidas ir priimti juos tokiais, kokie jie yra, va čia jau bus aukščiausias dvasinis tobulumas. Gal tai ir yra tai ką tu sakai Kristaus sąmonė. Tik noriu priminti, kad Kristus yra tokia pati būtybė kaip aš ar tu, ar net tas pats orgijas keliantis kaimynas smile Tiesiog jis atliko savo misiją Žemėje, kaip dabar atliekame mes. Ir beje, Kristaus istorija Biblijoje yra neteisinga. Visų pirma jis nepasiaukojo už niekieno nuodėmes, nes tai neįmanoma. Karmos principas veikia idealiai ir be išimčių. Netgi Dievo atžvilgiu. Tai vienas aukščiausių Visatos dieviškų įstatymų. Tad Kristaus nukryžiavimas buvo jo karma, ne žmonijos. Ir jis deja nepakilo, ir netgi nenumirė ant kryžiaus. Romos atstovai jį nuėmė naktį nuo kryžiaus ir būtent valdžios atstovai paskleidė istoriją apie prisikėlimą. Pats Kristus dar po to gyveno 30 m. O valdžia visą istoriją panaudojo kontroliuojamos religijos sukūrimui bei peremė į kontrolę Kristaus mokinius. Ir nuo to laiko iš Kristaus mokymo mus pasiekė ko gero tik vienintelė tiksli frazė: visi mes esam Dievo vaikai, visi esame jo atvaizdai.
 
BenasData: Penktadienis, 23.09.2011, 11:07 | Pranešimas # 79
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 28
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
nu bet Viliari fantazija... biggrin Kodėl manai, kad žmonės yra Dievo vaikai? Aš, kaip ir visi esantys savame prote, kontroliuojantys savo veiksmus, mintis, teigiu, kad dievas - tai dažniausiai silpno, neatsakingo žmogaus fantazija, haliucinacijos... Ar aš klystu? Čia mano minčių pastiprinimui http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/article.php?id=17212239 Ar galėtum argumentuotai paprieštarauti, jei ne man (juk aš tau ne autoritetas? smile ), tai gal galėtume padiskutuoti kad ir apie šį straipsnį? O gal ir visažinis Virgis išspaus kokią protingą mintį? Juk jūs, šviesuoliai, negalite palikti tamsoje nei vieno, kuris pats prašosi į šviesą. Kitaip ir patys juk nenušvisite? Sutinku, kad mano bendravimo maniera gali būti "nepriimtina". bet argi tai sutrukdytų jums diskutuoti argumentuotai. Iki šiol jūs niekas neatsakėte į mano klausimus ir argumentus, o tik tai, jog aš jų nematau. Parodykit pagaliau, tai ir mano tonas pasikeis smile
 
virgisData: Penktadienis, 23.09.2011, 13:16 | Pranešimas # 80
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
O ką, jau 2012 praėjo? Net nepastebėjau....
Diskutuoti galima apie kažką konkrečiai o ne apskritai ir su tuo, kas to nori, nors šiek tiek gerbti pašnekovą, o ne būti iš karto nusistačiusiam prieš... Taip pat reikia apsispręsti, kas pagal tamsta yra argumentai? Nes kiekvienam argumentai gali būti suprantami skirtingai. Ir nereikia čia nervintis, įsižeisti ir pykti. Galima surasti bendrus vardiklius, jei žmogus tikrai to nori...
Quote (Benas)
Iki šiol jūs niekas neatsakėte į mano klausimus ir argumentus

Kokius klausymus ir kokius argumentus?...Argumentų buvo pateikta pakankamai, nėra prasmės tą tęsti...
Quote (Benas)
Juk jūs, šviesuoliai, negalite palikti tamsoje nei vieno, kuris pats prašosi į šviesą. Kitaip ir patys juk nenušvisite?

Nušvisime ir nieko niekam neprivalome. Čia ne bažnyčia ir ne sekta. Surinkti pelningo kontingento man nereikia, kaip ir populiarumo taip pat. Visatos pagrindinis dėsnis - laisvos valios dėsnis. Taigi rinktis jums patiems, niekas už ausų tempti neprivalo. Kaip pasiklosi, taip ir išsimiegosi... O beprasmiškai ginčytis, neturiu nei laiko, nei noro. Sėkmės savišvietoje...
Su pagarba ir meile Virgis
 
virgisData: Penktadienis, 23.09.2011, 14:05 | Pranešimas # 81
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (Benas)
http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/article.php?id=17212239 Ar galėtum argumentuotai paprieštarauti, jei ne man (juk aš tau ne autoritetas?

"jeigu katalikai turi tiesioginį ryšį su Dievu, kuris jiems praneša savo dekretus, tai tokie argumentai galimi."
Čia nepropaguojama katalikybė, kreipkis paaiškinimų pas katalikus...
"reikia remtis sveiku protu. Kalbant konkrečiau, tuo, ką matai"
O iš kur žino, kad pas jį tas protas sveikas, niekuo nepaveiktas ar neapnuodytas ir kad matai tik tą, ką tau leidžia pamatyti - sistema, parazitai.
"Reikia kelti klausimą, ar priėmęs konkretų sprendimą aš pakeisiu situaciją į gerąją pusę, ar ne"
Pakeisi į gerą jei priimsi sprendimą į gerą pusę...
"Drausti abortus – tai dauginti nusikaltėlių ir alkoholikų procentą, taigi naikinti mūsų mažos tautos gyvybinius pamatus."- iš vienos pusės toks ir turi būti parazitinės sistemos tikslas, naikinti. Bet taip niekas nedavė teisės atimti gyvybės, tiems kas ateina pasisemti patirties.
"Trečias argumentas – pasaulyje trūksta maisto." - na o čia jau grynai sionistinis argumentas, mažinti žemės gyventojų skaičių, nes vergų jau per daug, užteks tik 1,5 milijardo, kaip iškalta jų paminkle JAV.
"Tada tegul klebonai nevalgo mėsos. Juk negalime paneigti, kad kiaulė irgi gyva. Rugys taip pat gyvas, vadinasi, šventas, tad nevalgykime jo, nes valgyti – tai naikinti." - čia jau pasirinkimo laisvė. Asmeniškai aš nevalgau gyvūnų lavonų. Na, o augalų viena iš būvimo šioje planetoje priežasčių yra būti energijos šaltiniu kitiems, toks buvo jų sutikimas, aukštesniame lygyje, kiek sakoma. Jei nesuvalgysi obuolio. jis supus be naudos. Suvalgius virs tavo energija ir tuo bus naudingesnis...
"Teologai ir popiežiai paskelbė, kad naikinti netikėlius, klaidatikius, pagonius ir stabmeldžius ne tik galima, bet ir būtina – Vakarų Europos aušra nudažyta kruvina Kryžiaus žygių spalva, o vėliau Inkvizicijos laužų pašvaistėmis." - visiškai sutinku, plačiau apie tai galite paskaityti viename iš pirmų, kaip išsireiškėte "mano šedevrų".
Toliau daugumoje argumentuoti reikėtų katalikų bažnyčiai, aiškinant savo Dievo supratimą... Nematau kas čia reikia daugiau komentuoti..
Su pagarba ir meile
 
ViliariData: Penktadienis, 23.09.2011, 14:23 | Pranešimas # 82
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Benai, tu sugrizai biggrin Nežinau kodėl, bet tu mane gerokai linksmini, ir tavo tonas.

Dievo aš tau parodyti negaliu. Tu elektros energiją matai? Minčių energiją matai? Tai ne fiziniai dalykai. Tad Dievą tu gali tik pajausti. Ir tikrai aš tavęs neįkalbinėsiu tikėti juo smile Aš jau esu rašiusi anksčiau tau, kad jei nenorėsi tikėti, net ir fiziniai, matomi argumentai tavęs neįtikins. Arba vieną dieną tu tai atrasi savo viduje, arba taip ir neatrasi.

Žmogus pasakė: nepamatęs nepatikėsiu, Dievas jam atsakė: nepatikėjęs ir nepamatysi.

Beje, aš nepritariu katalikybei, nepriskiriu savęs jokiai religijai.
 
VidmantaskunData: Penktadienis, 23.09.2011, 16:25 | Pranešimas # 83
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 30
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Filosofija ir psichologija ir ezoterika pradėjau domėtis,kai man buvo 14 metų.Dabar man 19.Esu perskaitęs daug knygų,kurios man sukėlė šviesius nuostabius jausmus.Jaučiausi ,kad myliu Dievą.Meilė Dievui ,tai toks šviesus jausmas.Netgi galvojau, kad sugebėsiu išgelbėti žmoniją apimtas šviesos.Skaičiau: Vladimiro Megre knygas apie Anastasiją-10 knygų.Joseph Morphy-Jūsų pasąmonės galia,ir dar vieną jo knygą:Jūsų galia būti turtingiems,Sergėjus Lazarevas-Karmos diagnostika- 12 knygų.Elza Barker-Gyvo mirusiojo laiškai.Lobsang Rampa-30 psichinio lavinimo pamokų(apie aurą, apie išėjimo iš kūno techniką,apie tai kokiam reikia būti ,kad mokėtum tai ir t.t) Robin Sharma-Vienuolis kuris pardavė Ferrarį-6 knygos,Šventasis ,Banglentininkas ir Vadovas-1,Og Mandino-Geresnis gyvenimo būdas,Vadim Zeland knyga,Hermanas Hesė-Sidharta,Bhagavad Gitą apie, tai kaip Hare Krsna Hare Rama sakant galima pamilti Dievą.Viešpaties Caitanyos mokymas-unikali knyga.Skaičiau ir Bibliją.Norėjau ir Koranu pasidomėti.Skaičiau Tatjanos Mikušinos laiškus jau yra ir 4 knyga,bet laiškus galima ir internetu skaityti.Deilas Karnegis-Kaip įveikti nerimą ir pradėti gyventi.Dabar dar kelioliką naujų knygų kurias ketinu pritaikyti gyvenime.Kai jaučiau šviesą norėjau, kad tą šviesą pasirinktų pasiekti ir kiti...Aš ne vien skaičiau tas knygas.Tos knygos mane labai stipriai paveikė-emociškai.Tad aš tikrai vėl stengsiuos mylėti Dievą ir padėti kitiems.Man būdavo skaudu lyginti anuos jausmus praeity ir tai kąs nutiko po to kai man kažkodėl depresija-abejingumas prasidėjo.Skirtumas kaip diena ir naktis.Skaičiau ir pasakas ir fantastines knygas,ir mokslais domėjausi ir kaip pagerinti savo sveikatą senom knygom.Pabandykit paieškoti internete tų autorių, kuriuos išvardijau.Tai nuostabios knygos.Jos tinka visiems.

Добавлено (23.09.2011, 16:17)
---------------------------------------------
http://en.wikipedia.org/wiki/Robin_Sharma http://www.raganos.com/downloads.php?page_id=31 (čia galima atsisiųsti Sergėjaus Lazarevo knygas) Čia yra tie nuostabūs ateities gyventojai Žemėje: http://anastasija.lt/forum/viewtopic.php?t=761 Gamta yra paslaptis kurią reikia atskleisti ,nes mažai kas nutuokdavo kaip gali stipriai pasistūmėti dvasiniu keliu būdami gamtoje. Tam forume galit rasti ir Anastasijos knygas...kurias nemokamai išverstas į Lietuvių kalbą galima atsisiųsti.Nors aš pats su malonumu pikdavau knygas, nes Vladimiras Megre moka gerus darbus su pinigais daryti. http://www.lobsangrampa.org/ Lobsang Rampa knygų buvo sunku ieškoti.Daugiausia jų rusų kalba bent jau Šiaulių bibliotekoje.Galit bandyti laimę ir ieškoti internete.

Добавлено (23.09.2011, 16:25)
---------------------------------------------
Štai čia nemokamai galit skaityti Lobsang Rampa knygą kurią aš turiu savo kambary: http://www.scribd.com/doc/57193358/Lobsang-Rampa-Tu-am%C5%BEinas

 
ViliariData: Penktadienis, 23.09.2011, 17:38 | Pranešimas # 84
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Vidmantai,

Jei moki rusų kalbą, siūlau perskaityti I.E. Rerich knygas. http://www.koob.ru/elena_rerikh/
 
SetData: Penktadienis, 23.09.2011, 20:20 | Pranešimas # 85
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 74
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Kažkaip man šiandien užkliuvo vorai. Gal kas turit kokių žinių ką jie reiškia, kaip veikia žmogų? Jie LABAI jau mane mėgsta, mano kambaryje, aplink langus pilna jų, o pas kitus nėra tiek daug.
 
VidmantaskunData: Penktadienis, 23.09.2011, 21:19 | Pranešimas # 86
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 30
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
smile Yra dvasių pasaulyje visko,ir jei yra kačių pasaulis yra ir vorų pasaulis.Kai mes manom, kad užmiegam iš tikrųjų skrendam į dvasių pasaulį.Matyt tu esi pabuvojęs ten-pas vorus.Gali būti, kad kažkuriam gyvenime netgi pažinojai ir bendravai su voro prigimties būtybe.Be to vorai yra didieji siuvėjai ir gudrūs spąstų kūrėjai.Ar matei kaip greitai jie pasiūva didelį tinklą ? Visi siūlai iš jų esybės ir su jausmų proveržiu.Ir muses pagauna ...kai kurie net susijaudina pajutę musytės buvimą ir ropoja link jos...Kiek kojų turi voras ? Jie naktinės būtybės,nors aš linkęs manyt, kad yra dieninių rušių. Nuoroda(vorų nuotraukos): http://www.google.com/search?q=vorai&rls=com.microsoft:en-US:{referrer:source%3F}&oe=UTF-8&rlz=1I7ADRA_en&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=en&tab=wi&biw=1024&bih=651 Man patinka į vorus pažiūrėti, kai drėgna po lietaus ir šviečia saulė. Vorai tave veikia priklausomai nuo to ar tu juos mėgsti.Ar tu mėgsti vorus ? Reikia vengti antipatijos. O dėl Rericho knygų. smile Mano mama jas skaitė, parsivežus buvo rusų kalba,tačiau aš per mažai mokėjau rusų kalbą ,kad ką nors suprasčiau.Moku šiek tiek.Kas kelintą žodį supratau.Ką daryt ? smile Nuostabi yra Blavatskaja knyga.(Dabar ir ji ir jos vyras ir Blavatskaja prisidėjo prie šviesiųjų jėgų.Per rusų pasiuntinę aukštesnės vibracijos.)Būtų įdomu jeigu kas nors išverstų į lietuvių kalbą.Norėjau tą knygą skaityt. Dar prisiminiau vieną knygą kurią skaičiau: Deepak Chopra-Galia,Laisvė,Malonė.Irgi unikali.Dar reiktų paminėt Luiza.Hey autorės knygą-labai gera knyga.Esu skaitęs daug knygų....žinau Rerichus rusų dailininkus smile Aš esu atviras naujai išminčiai kurią galiu pritaikyti gyvenime.Dar skaičiau: Mirzakarimą Norbekovą-Kaip atsikratyti akinių-labai linksma knyga(iš Rusijos pusės) Verta ir pirkti arba internete ieškoti.

Добавлено (23.09.2011, 21:19)
---------------------------------------------
Gyvenimas turi būti linksmas.Gyvenimas turi jums teikti šviesių akimirkų.Pav.Kai stebit saulėlydį ar matot žvaigždes ,o po kojom girgžda sniegas.Ar įvertinat tai ką turit ? Ar padedat kitiems ? Ar jaučiat įkvėpimą ? Ar darei tai ko dar niekada nedarei ? Ar gyvenai šiandien taip tarsi tai būtų tavo paskutinė gyvenimo diena ? Ar gi tu pav.rietumeis ar su kuo nuors ginčytumeis jeigu žinotum jog ,tai tavo paskutinė diena ? Ši diena yra-nuostabi,kita jau bus kitokia.Ko tu dar nematei ? Atverk savo širdį....Žmonės ne mirties(išėjimo į sielų pasaulį) bijo, o bijo jie, kad nebus įgyvendinę savo svajonių kad nebus kažko patyrę,kad nebus iš tikrųjų gyvenę.Argi išmintinga šitaip švaistyti savo laiką ? Ir nervintis dėl menkniekių ? Pažiūrėk pro langą į žvaigždes ir nustok maitintis nesveiku maistu.Ar verta dar abejoti ? Manau yra nuostabu, kad artėja šviesus gyvenimas.... smile Kai padedat kitiems,jaučiat ,kad gyvenat...jums pradeda sektis.Dievas yra visur.Visur jp energija ir jis myli jus ir stebi.Jis irgi moka mąstyti ir jausti.Ir girdi viską ką tu sakai ar galvoji.

 
SetData: Penktadienis, 23.09.2011, 23:39 | Pranešimas # 87
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 74
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Kaip tik man vorai patinka, jie šiurpūs, bet mielii. Ką perskaičiau iš tavo raštų tai buvo lyg trupinukas, o aš ieškau didelio kąsnio.
 
VidmantaskunData: Šeštadienis, 24.09.2011, 12:15 | Pranešimas # 88
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 30
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Set visa išmintis yra tavyje.... Jeigu tu nors kiek pamąstytum visa informacija ateitų.Jei jie tau patinka tada...Aš manau kad galima prisijaukinti ir gyvunus ir vabaliukus.Ar galima prisijaukinti VORĄ ? Aš radau dar daugiau įdomesnės informacijos apie vorus: http://www.technologijos.lt/n/mokslas/gamta_ir_biologija?t=/121/290/299/314/618/619&l=6&r= Nenorėjau įkelti nuorodos kur regėjau neįtikėtinos išvaizdos vorus,nes jie man pasirodė visai nepanašūs į vorus.Per google paiešką tikrai galima rasti daug įdomios informacijos ir gali kilti išvados.Galima netgi medituoti į vorą.Bandyti pabendrauti.Mokytis iš voro.Stebėti jį.Gamta duoda pamokas...Galima sukurti voro meditaciją.Pav.Įsivaizduoti ,kad tu kaip voras moki siūti iš rankų paleisti nematomą šviesios-tyros energijos tinklą ir t.t Paprasta.
 
BenasData: Antradienis, 27.09.2011, 14:29 | Pranešimas # 89
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 28
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Jo, sugrįžau… matyt, neilgam. Turiu svarbesnių ir prasmingesnių reikalų, nei žadinti apspangusius nuo dvasingumo... Užkabino tai, jog tavo sapaliones (Virgi) skaito „žaliūkai“, dar nesusiformavę žmogeliukai, o tu skelbi, kad tavo pateikiama info yra visapusiška? Kad ji būtų visapusiška, padorumo ir atsakomybės dėlei turėtum skelbti mažiausiai du kardinaliai priešingus požiūrius. Dabar gi, viskas iš vienos dūdelės: chenelingai, ekstrasensai, aiškiaregiai... o kur priešingas, moksliškas (skeptiškas) požiūris? - taip būtų sąžininga. Spėju, ką manai: mokslas – valdymo įrankis, nevertas dėmesio, reikia „dvasingėti“. Juk žinote, kad visam pasaulyje jau ne vienas šimtmetis yra įsteigta daugybė (valstybinio mąsto, įvairių pasaulinių ir mažesnių organizacijų, privačių asmenų) prizų už tai, jei „dvasingas“ pateiks sielos nemirtingumo, karmos egzistavimo/veikimo įrodymą, religingas – dievo ar šėtono įrodymą, tikintis – daiktų materializavimo, ekstrasensorinių gebėjimų, ateivių egzistavimo įrodymų ir t.t... iki šiol tyla??? O atsakymai/argumentai būtent tokie kaip jūsų. Virgi, ir vėl rašai „argumentų buvo pateikta pakankamai, nėra prasmės tą tęsti...“. Nuo pat mano atsiradimo čia, nuo pirmų postų klausiu argumentų, įrodymų, o atsakymai tokie patys? Kaip čia yra? Ar tu laikai įrodymais OBS (odna baba skazala). Sąžiningai atsakyk, juk nemanai, kad krajonas, kavasilas, drunvalo ir pan – įrodymai? Tokiu atveju ir biblija įrodymas? Argi dievas moka rašyti? Aš manau, jog viskas, kas užrašyta, pasakyta, išmąstyta, išgalvota – žmogaus darbas, o gal klystu? Dar prisimenu tavo susierzinimą, kai paminėjau, jog didžiulis žmonijos progresas pastaraisiais dešimtmečiais yra ir genų inžinerija... O ką žmonijos labui yra padarę „šviesos darbuotojai“? Komercinis dvasingumas – tai didžiulis ir pelningas verslas, kaip ir „uab bažnyčia“...

Добавлено (27.09.2011, 13:28)
---------------------------------------------
Viliari,
sakai turi du aukštuosius, o vis darai vaikiškas klaidas (taip kaip buvo su teksto analize ir sąvokų/teiginių painiojimu). Šį kartą vėl susikirtai paminėdama, jog energija (kokia ji bebūtų) yra „ne fiziniai dalykai“. Lai bus tau žinoma, kad energija – tai fizikinis dydis (išmatuojamas darbas, išskiriama šiluma ir pan.). Ar turi kokį atsakymą į tai? Labai norėčiau jį sužinoti. Ir vėl „Dievą tu gali tik pajausti“, „atrasi savo viduje“... Rašai „aš nepritariu katalikybei, nepriskiriu savęs jokiai religijai“. Na ir kas, kad nepriskiri savęs religijai, bet juk tiki dievu, „anapusine tikrove“, nemirtingos sielos egzistavimu, ateiviais, karma...? Esi tokia pati tikinti, kaip ir katalikas ar kitos konfesijos atstovas. Skirtumas tik tas, kad anie tikintieji „įrėmina“ save išpažįstamos religijos ritualais, apeigomis... Perskaičiau tavo gyvenimo istoriją, užjaučiu. Akivaizdžios yra tavo pažiūrų priežastys. Sveikas ir pilnavertis individas gali būti tik turėdamas savo antrą pusę, šeimą, mėgstamą veiklą... tai pakankamai asmeniška tema, bet tikrai galiu patarti šiuo klausimu...

Добавлено (27.09.2011, 14:29)
---------------------------------------------
Siūlau pradėti naują temą "Evoliucija" mokslinio požiūrio pagrindu:

http://www.technologijos.lt/n/mokslas/gamta_ir_biologija/evoliucijos-mitai/S-21754/straipsnis?name=S-21754&l=3&p=1

ir pasistengti paneigti aiškias kaip diena ir naktis "mokslo tiesas", jei jaučiatės galintys tai padaryti.

 
VidmantaskunData: Antradienis, 27.09.2011, 16:42 | Pranešimas # 90
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 30
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Benai tiesiog gyvenk gyvenimą šviesų. smile Atrodo daug kas iš mūsų perėjo į PRAKTIKĄ...O bendras rezultatas mūsų tikrai akivaizdžiai matysis ir tau ir kitiems, kuriuos kankino abejonės.Ko Dievas nori iš žmogaus,iš tavęs ? "Tik būk laimingas"
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Besikeičiantis supratimas (Ko laukti toliau)
Поиск: