|
Besikeičiantis supratimas
|
|
| Igo | Data: Pirmadienis, 14.11.2011, 09:00 | Pranešimas # 121 |
|
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 1
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
| Kalbama apie atgimima.pakilima.Bet domina toks klausimas,nes ir Lietuvoje jau greitai ims tai veikti-kunu deginimas.Kokia JUSU nuomuone ar zinos apie tai ,kaip energetiskai geriau:laidoti i zeme,ar deginti kuna
|
| |
| |
| valdismartin | Data: Pirmadienis, 14.11.2011, 16:55 | Pranešimas # 122 |
 Полковник
Pranešimų: 245
| Geriau jau graziai sudegintu, nei negraziai suvalgytu.
|
| |
| |
| Set | Data: Pirmadienis, 14.11.2011, 17:16 | Pranešimas # 123 |
|
Лейтенант
Pranešimų: 74
| Jeigu po mirties jausi skausmą tai geriau būti sudegintam negu ilgai ir skausmingai pūti bei būti ėdamam.
|
| |
| |
| RmXas | Data: Pirmadienis, 14.11.2011, 22:50 | Pranešimas # 124 |
|
Подполковник
Pranešimų: 148
| Mes nejausim nieko sitas kurnas tai tik kostiumas kuri nusimesim
Netikra gimimo data
|
| |
| |
| Set | Data: Antradienis, 15.11.2011, 19:37 | Pranešimas # 125 |
|
Лейтенант
Pranešimų: 74
| Tada man visiškai vienodai. Spėjui artimiesiems bus lengviau nešti tiktais pelenus.
|
| |
| |
| RmXas | Data: Penktadienis, 18.11.2011, 02:10 | Pranešimas # 126 |
|
Подполковник
| Quote (Vidmantaskun) Добавлено (29.10.2011, 13:04) --------------------------------------------- O dėl tų straipsnių kuriuos išvertė Virgis sakau: Jie man ir kitiems šviesnešiams buvo labai naudingi ir padėjo.... smile Kai skaičiau pagalvojau: Čia rašoma teisybė.Pasijutau tarsi skaityčiau tikrąsias naujienas. smile O ne kokį nors laikraštį kur dažnai daug kas nutylima....Ačiū ... Kai padedi kitiems tavo gyvenimas taip pat gerėja.... smile
Mano akys skaitant virgio tekstus kaikada norejo asaroti ne is melo is teisybes ...
Netikra gimimo data
|
| |
| |
| eglute | Data: Antradienis, 22.11.2011, 00:20 | Pranešimas # 127 |
|
Рядовой
Pranešimų: 1
| Sveiki, idomu paskaityti ir norisi pasidalinti kas vyksta su manimi. Man pasikeitimai prasidejo labai stipriai 2009m. sausio 31d. I terasos langa pabelde dekoratyvinis balandis ir susalusi as priglaudziau. Ta nakti as sapnavau, kad atejo Vandenio era. Po to daug labai tikrovisku ir isimintinu sapnu buvo. Supratau, kad turiu kazko dar mokytis. Nors jau turejau III Reiki pakopa, ieskojau internete dar kazko ko nezinojau, kas uzkabintu ir viskas kas susije su energetika. Uzkabino Kabala, bet paskaiciusi supratau, kad as jau viska zinau... Pries Kaledas nuvykau i Sv. Benedikto vienuolyna. Kai paklausiau vienuoliu giedojimo, pajauciau kad issiskleide mano sparnai tiesiogine to zodzio prasme, netilpo po mano paltu. Keistas jausmas, bet nesureiksminau. N uvykau pas Zalatoriene 2010 vasari, ji pasake, kad pagal horoskopa esu aiskerege ir kad kai prasides Vandenio era man issiskleis sparnai. As sakau, kad man jau prasidejo Vandenio era, bet as esu verslininke, o ne aiskerege. Po 2 men. netiketai nuvykau i Lopaicius, i A.Lileikos paskaita, pakeliui paemiau viena nepazistama dailininka. Per paskaita daug priestaravimu mano sirdyje vyko, intuicija vis pasakydavo. kad Aivaras ne visiskai tiesa sako ir t.t. Bet prie pagr. "dolmenu" prisimiau viena savo sapna, kuri sapnavau pries kokius 12 metu, kas as buvau tarsi isventinta prie siu akmenu. Nuo tos dienos viskas labai pasikeite - yra noras lankytis stipriose energetinese vietose, tokiose kaip piliakalniai. Pradejau ten girdeti aiskinimus pvz. kaip skiriasi zmoniu, geriau reiktu sakyti butybiu, daznis, net paveiksliukais buvo parodyta. Tiesiog stoviu meditacinej busenoj ant kalveles miske ir eina vaizdai. Aisku nuo tada labai jauciu vibracijas kieviena ryta, kartais ir diena kai ramiai sedziu kokioj istaigoj. Pradejau matyti aura, gydyti zmones ir t.t. Tai kartais sunku patiketi, nes esu imones direktore, verslininke, investuotoja ir aisku megstu kuryba. Dabar suprantu, kad mes esame beribiai ir kuriame patys. Tai atrodo, kad neimanoma, bet yra kitaip. Jei mylime, tiksliau esame nuosirdus, geri, esame darnoje su savimi ir aplinka - viskas atsiveria. Tiesiog sunku tai apsakyti, bet mes esame patys kurejai ir esame nuostabus. Dziaugiuosi galedami pasidalinti tuo su Jumis, nes dalinuosi beribe meile...
|
| |
| |
| xMx | Data: Antradienis, 22.11.2011, 00:35 | Pranešimas # 128 |
 Полковник
Pranešimų: 189
| Puiku eglute Nors aš jau jaučiu norą būti tik geru, bet nelabai jaučiu naująją erą, ir kada tai įvyks.
Quote esu aiskerege ir kad kai prasides Vandenio era man issiskleis sparnai. Reiškias tave dar ir sutiksim
Quote Tai kartais sunku patiketi, nes esu imones direktore, verslininke, investuotoja ir aisku megstu kuryba. Tau pačiai sunku patikėti, ar mum tūrėtų būti?
Ką naujo pajusi ar pametysi, nebijok, pasisakyk daugiau
|
| |
| |
| valdismartin | Data: Antradienis, 22.11.2011, 07:15 | Pranešimas # 129 |
 Полковник
Pranešimų: 245
| Daznai buna, kad atvaziuoja mokyti, nors reikia mokytis patiems. Eglute pati gali pamokyti. Keista bet balandis pas mane irgi atskrides buvo, baltas grazus toks. Siaip pastebejau, kad ypatingu gebejimu turi dazniausiai tie zmones is kuriu tikrai to nesitiketum. Noriu paklausti, kam tiek daug laiko skiri sapnams, ir paskaitom? Jei visa energija skirtum savo aukstesniajam as, atrastum si bei ta nuostabaus.
|
| |
| |
| Viliari | Data: Pirmadienis, 05.12.2011, 21:52 | Pranešimas # 130 |
 Подполковник
Pranešimų: 114
| Sveiki,
perduodu visiems žinutę nuo Virgio. Šiuo metu jis laikinai neturi galimybės būti forume bei atnaujinti straipsnius. Lauksime jo artimiausiu metu sugrįžtant į eterį
|
| |
| |
| Gele | Data: Trečiadienis, 04.01.2012, 23:33 | Pranešimas # 131 |
 Сержант
Pranešimų: 21
| Sveiki,
Esu laiminga, "netiketai" radusi sita puslapi, vidus sako kad tai yra tai ko ieskau ir labai smagu skaityti pasikartojancia fraze kad "nereikia prisiristi" - esu kelyje, nesamoningame visa sita gyvenima, samoningame "bundanciame" tik tik. Siaubas kaip tingumas ir kiti dirgikliai kasdien bando atitolinti nuo esmes, is kitos puses pagalvojus jeigu "viskam ir kiekvienam savas laikas" tai ziuresim kaip seksis, bet tikiuosi padarysiu kas man priklauso siame isikunijime, nieko nepraleisiu ir patobulesiu tiek, kiek galiu cia ir dabar - aciu kad esate. p.s. apie sapnus - vaikysteje daznai kaip kosmara vis sapnuodavau gyvates, jos nepuldavo, bet iki siol ju bijau ir gyvu ir siaip, idomu ka tai galetu reiksti kazkur sulaukus 25m. tie sapnai isnyko, o apie demeles akyse irgi vaikysteje sergant daznai matydavau ir dabar kartais "islenda"...dar pamenu jausma is vaikystes sergant (kai nemaza temperatura) per sapna budavo toks jausmas kad kazkas kaip plokscias arteja, nori lyg uzgulti-pribaigti, bet visada is to "islipdavau sveika", dar daug vaikystes sapnu kad krentu tarp laiptu tureklu is 5a i 1a. , viena is teoriju kad augdami kunu sapnuojame kritimus, kokios kitos versijos ta tema? Aciu kad esate ir dalinates, keiciates nuomonemis, pojuciais
|
| |
| |
| RmXas | Data: Šeštadienis, 07.01.2012, 17:23 | Pranešimas # 132 |
|
Подполковник
| Noreciau suzinoti .. Ar praktikuojant sapnu valdyma(samoningas bunu sapne bet negaliu jo valdyti kazkodel ), per sapnus galima susitiksi su draugu? .. tarsi butu koks nors rysys aisku zinau kad visi daiktai viskas yra, sujunkta lyg plonu siulu . Sapnai pasamones israiska galima suprasti ka ji sako , bet tolimesnis mano tikslas miegant iseiti is savo kuno ir skraidyti tyrineti realu pasauly ar tai imanoma . Medituojant man tai nepavyksta . Man reik praktikos ir ziniu
Netikra gimimo data
|
| |
| |
| Viliari | Data: Sekmadienis, 15.01.2012, 20:27 | Pranešimas # 133 |
 Подполковник
| RmXas,
sapnai žmogui duoti tam, kad miego metu, kol fizika ilsisi, būtų galima sąmonei perduoti reikalingą informaciją, permąstyti gyvenimo patyrimus, gauti reikalingus sąmoningumus iš subtiliųjų lygių. Valdyti sapnus iš dalies galima, t.y., prašyti kad per sapnus tau duotų reikalingą informaciją, ar reikalingą sąmoningumą aktualiais tuo momentu klausimais. Bet bandyt "išeit iš kūno", skraidyti ir t.t. - nerekomenduoju. Kur tu nori išeit? Ir kokiomis savo dalimis? Visa tavo energetika ir taip nėra kūne, tavo Siela, Dvasia nėra pririšti ir gali būti tuo pačiu metu daugelyje vietų. O "bandymas išeiti iš kūno" yra taip vadinamas dalių patalpinimas į astralą. Astralas - savotiškas energetinis savartynas, beveik nevaldomas ir nekontroliuojamas. Ten daug tokiu "išėjusių" ir užstrigusių. Tas pats gali nutikti ir tau. Aš tavęs nenoriu gąsdinti, bet mačiau keletą žmonių, kurie praktikavo "išėjimus į astralą". Atvejai sunkūs, psichiatrai padėt bėjėgiai, gali tik vaistais slopinti pojūčius ir matymus. O energetiškai išgydyt, tiksliau ištraukt iš astralo, tokį žmogų yra labai sunku. Reikia daug laiko ir energijos. Turiu vieną tokį, tai net elementaraus klausimo jis nebegali užduoti, metus laiko jau bandom tik gražinti jam kontrolę savo mintim. Tai yra baisu, todėl labai gerai pagalvok, prieš tai darydamas.
Jei jau nori telepatijos, matymo ir žinių, padirbėk su savimi, kad atvert ryšio kanalą su savo dalimis. Patikėk, tiek matysi ir žinosi, kad visi fantastiniai filmai nublanks
|
| |
| |
| RmXas | Data: Sekmadienis, 15.01.2012, 20:59 | Pranešimas # 134 |
|
Подполковник
| As skaiciau kad kai iseini is kuno tu suristas su juo tarkim siulu ir tu gali nebijoti , skraidyti visur aplankuti visas salis , keliauti . Bet visuomet grysi i savo kuna . Gal tai ir nebuvo tiesa . As tik noriu keliauti pamatyti zinoti , gyventi , jausti . Nes dbr esu suristas . .. Ir mazai laiko belieka vygdyti savo norams. Tu turetum zinoti zmogaus gyvenimas yra apkrautas .
Netikra gimimo data
|
| |
| |
| Viliari | Data: Sekmadienis, 15.01.2012, 21:05 | Pranešimas # 135 |
 Подполковник
| Surištas esi tol, kol pats tai leidi. Mes kotroliuojam savo gyvenimą, nebent savanoriškai atiduotam kontrolę kažkam kitam. Ir laiko sau, savo svajonės siekimui, visuomet galima rasti. Nešneku tuščiai, žinau iš savo patyrimo: du vaikai, fizinis darbas, dvasinis darbas su savimi, pagalba žmonėms, santykių kūrimas su savo pusele - kartais atrodo, kad paroje nebelieka laiko elementariam miegui. Bet suvokiu, kad tokie tempai dabar duodami ne šiaip sau, laikas toks - kritinis. Artėjam prie svarbių civilizacijos permainų ir iš kiekvieno reikalaujama maksimaliai. Ilsėtis galėsim po to, tikiuosi
|
| |
| |