Ketvirtadienis, 25.04.2024, 18:50
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Kaip kovojate su liudesiu? (Apie liudesio apraiskas)
Kaip kovojate su liudesiu?
redalertData: Sekmadienis, 29.07.2012, 11:59 | Pranešimas # 46
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 48
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Vidinio augimo nereikia suprasti pa zodziui tai tik vienas is budu nusakyti tobulejima tikriausiai tai turejau pamyneti is karto. Man kas asocijuojesi su augimu ,tobulejimu,kilimu tiesiog skamba nerealiai biggrin Plestis yra visada kur ,vanduo gali issilieti is betkokios upes ar juros jei tik praplesi krantus...Budu tam yra daug tik ar mes renkames viena is ju tik ar mes pakankamai stiprus kad eiti tuo keliu biggrin juk pries ka nors darydami mes labai jaudinames taigi ar si musu bendravimo forma ar tik tai ne isreikstas jaudulis..
 
AldasData: Sekmadienis, 29.07.2012, 16:20 | Pranešimas # 47
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 60
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (Milda)
Turbut is to isplaukia zmogaus galimybes,kurios yra be pabaigos,
Nes ieskojimui ir ejimui i prieki,nera galo...
Drysciau teigti, kad virs samones yra pasamone,
Na, o ten istisi beribiai dvasiniai pasauliai...
Bent as taip suprantu ir jauciu,neprimetu niekam savo nuomones,
Nes atrodo taip tik man, ir galiu klysti

Tokius as vadinu tikrais zmonemis ir malonu bendraut kai yra abipusis pagarbos rysys.
Bandant rutuliuot zmogaus galimybiu (ne)ribas galiu pasakyt kad zmogus yra "stipriausias" sitoj planetoj. Zmogus yra toks stiprus kad viena ranka gali nuzudyt; kita - isgydyt. Tai ka kiti vadina gamta yra sapnas, ideja, mintis ir zmogus yra vienintelis kuris sia minti gali laikinai pakeist, pabreziu - laikinai. Ten kur baigiasi zmogaus mintis ten vel "karaliauja" gamta kuri yra begalo ivairi ir kiekviena gyvybe kiekvienas gyvas padarelis turi paskirti. Tamsumas zmogu vercia jaustis "visagaliu" , iliuzija kuri "naikina" ne ka kita o ta pati individa, tik jis to nesupranta nes galvoja kad sita realybe yra "tikra" ir gali projektuotis i "isore" amzinai. Bet kaip jau minejau, kiekvienas zinom tiesa ir akistata su tai vadinama "tiesa" yra neisvengiama, nes tikras pasaulis, tikras "as" yra vidinis.
Sita realybe daugeliui is musu yra "ishsigelbejimas" nes leidzia trumpam pabegt is savo vidinio pasaulio kuris galit but visiskam chaose. Sapnai tai kas parodo musu vidine busena, kokiam "lygy" esi nes ivyksta "atsikabinimas" nuo fizinio kuno, is pradziu laikinai (miegas) o galeusiai ir pilnai (mirtis). Viskas ka mastom, kalbam ir darom yra kuryba delto esam vadinami Kurejais kuriuos grubiai galima butu suskirtyt i dvi grupes: Netikras Kurejas tas kuris ishsizada savo darbu ir zodziu bei minciu meluodamas; tikras Kurejas visados prisiims atsakymobe uz savo mintis, zodzius ir darbus.
Kiekvieno reikalas kas koki kelia renkasi. Be abejo yra tokiu kurie nenori eit savo kojom ir reikalauja kad butu nesami ant ranku. Istorijos vadoveliuose jie minimi kaip karaliai ir karalienes bei kito pobudzio autoritetai. Ir viskas tik del to kad daugelis is musu uzmirse kas mes tokie is tikruju esam.
Pabudimas tai ne atradimas kazko "naujo" - tai prisiminimas tikrojo "As". "As" kuris neturi vardo - it's a state of being. Kaip Milda sake - busena.

Добавлено (29.07.2012, 16:20)
---------------------------------------------

Quote (redalert)
Man kas asocijuojesi su augimu ,tobulejimu,kilimu tiesiog skamba nerealiai biggrin

Viskas priklauso nuo perspektyvos (atskaitos tasko). Jeigu siandien padarau viena prisitraukima or ryt du, galiu tai ivardint kaip tobulejima. Jeigu si skirtuma pavadinsi degradavimu, prasom, tai bus tas pats augimas tik atvirkstinis. Ar fizinis kunas padaro viena prisitraukima ar 100 milijonu - samone nekinta.
Quote (redalert)
Plestis yra visada kur ,vanduo gali issilieti is betkokios upes ar juros jei tik praplesi krantus...

Nelabai galeciau sulygint H2O su samone. Viskas kas sitoj visatoj pliacasi vadinas kazkur kitur mazeja. x+y=0 tai yra visatos formule, dar kitaip zinoma kaip Sventoji Trejybe. Kas kaip nori taip vadina, gali ant koordinaciu asies nupiest sinusoide, bus tas pats kita israiska.
Quote (redalert)
Budu tam yra daug tik ar mes renkames viena is ju tik ar mes pakankamai stiprus kad eiti tuo keliu biggrin

Zodziai kaip stiprus ar silpnas yra salyginiai ir dazneusiai isreiskiantys emocija. Kad butu aiskiau pabandysiu tai iliustruot: Galiu drasiai teigt kad tu esi per silnas nusizudyt (kas beje liecia ir mane), nes tu "sedi" forume ir rasineji teksta. Tai yra nepaneigiama tiesa. Jauti emocija? Viskas priklauso nuo perspektyvos , del dualizmo. Tesiant minti: Lygiai ta pati galiu pasakyt taip vadinamam angelui (sakykim vyriskos gimines) kad jis yra per silpnas turet fizini kuna nes bijo to ka jam teks pereit, ivardijama kaip zmogiska patirtis. Velgi tai yra nepaneigiama tiesa. Jeigu esi pastabus pamatysi kad katik buvo sukurtas taip vadinamasis "uzburtas" ratas kuris yra zinomas kaip emocinis vorteksas, nes zmogui pasakiau kad jis per silnas "iseit" i angeliska busena o angelui - i zmogiska, kas yra visiska bilibirda. Sitas vorteksas kol yra "paprastas" nes turi tik pirmine ideja bet jis prades "augt" kai zmones ant jo "uzkibs" ir "plesis" tol kol vis kiti zmones bus "isiurbti". Neturi jis poveikio tik tam kas inicijuoja ir yra kita grupe kurie "turi" ishvystyta imuniteta (tokie zmones yra labai ramus ir daug sypsosi), kurio deja parduotuvej nenupirksi. Jeigu ismoksi pamatyt ir ishvengt emociniu vorteksu tai gyvenimo kokybe pasikeis neatpazystamai.
Taip kad kokiu keliu eini - jis "teisingas". Visi eina kazkokiu keliu nes kiekvienas momentas yra unikalus (vis kitoks)
Quote (redalert)
juk pries ka nors darydami mes labai jaudinames taigi ar si musu bendravimo forma ar tik tai ne isreikstas jaudulis..

Kadangi viska aplink yra vibracija - jaudulys neisimtis. Jaudulys yra rezultatas projektavimosi i taip vadinama ateiti. Sakykim as laukiu eilej prie stomatologinio kabineto. Jaudulys bus jeigu mintis projektuojasi i ateity bandydamos nuspet kas bus, is dalies tai yra del nezinojimo kas yra visiskai naturalu, is kitos puses del nepasitikejimo arba tam tikru dedamu vilciu. isejus is kabineto su istrauktu dantim jaudulio nerasi ne su ziburiu nes greiciausiai mintys jau bus praeity kur keiksi save kodel nesusirupinai tuom anksciau. Yra ir kita jaudulio forma taip vadinama "siurpuliukai" kai pvz du jaunuoliai buna vienas salia kito ypac pirma karta. Cia jau labiau susije su besikertanciais energetiniais laukais.
Taigi vienu sakiniu - nepasitikejimas savimi yra jaudulio israiska.
 
monntosData: Sekmadienis, 29.07.2012, 18:40 | Pranešimas # 48
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Aldas-per silpnas nusizudyt. Man iskart iskilo klausimas .Kodel tureciau save zudyt.Kodel,kad irodyt stiprybe? Cia jau biski ligotai skamba.
Kodel man ligotai skamba?
Maciau,kaip mirsta zmones,kaip zudosi,bando nusizudyt.Pas mane nubuvo daug emociju,kad vertinciau perdetai,nezinau ar isvis buvo sukilusos emocijos.
Tai greiciausia pagal tave jie buvo drasus ir stiprus biggrin nemaciau drasos,tik silpnus zmogeliukus nepakelencius esamos situacijus,norincius pabekt ,net neaisku kur.
Nors kiekvienas zmogus drasa ir sylpnybe vertina skirtingai.
 
BraskeData: Sekmadienis, 29.07.2012, 19:01 | Pranešimas # 49
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
Quote (Aldas)
eigu ismoksi pamatyt ir ishvengt emociniu vorteksu tai gyvenimo kokybe pasikeis neatpazystamai


o kaip tai padaryti?


į dangų su čebatais
 
redalertData: Sekmadienis, 29.07.2012, 20:07 | Pranešimas # 50
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 48
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Gerbemas Aldai iskart atsiprasau kad mesiu akmeni i tavo darza ... biggrin bet as tavyja matau trukumu galbut as tuos trukumus ivardinsiu kaip savus nes kai kas sako jog kito smerkimas tai savo silnybiu nepripazinimas ..Taigi apie viska ka as kalbu neturi tiesiogines prasmes biggrin Jei viska spresi is pirmo zvilgsnio gerai apsidairik kur tu esi ir kas tu ..?Nes jei dirbi susavimi turejei pastebeti kad tik pradejas kelia is sviesa save ivertinai kokiem 8 bet artejant vis labiau supranti kad esi ne 8 kad reikia viska pradet nuo nulio is naujo . tai vel mintis su potekste . Plestis yra visada kur ,vanduo gali issilieti is betkokios upes ar juros jei tik praplesi krantus biggrin cia as nekalbu apie vandeni h2o biggrin cia as kalbu perkeltine prasme kuri manau visiems aiski..Manau tikrai butu kvaila pateikti tokia minti be potekstes .. biggrin Kaip manai ka tai istikruju reiskia ..? Sprendziant is tavo rasymo manieros ,manau tau labai gerai sekesi mokslai o gal tebesiseka biggrin gerai isisavini kas tau sakoma .. Man regis gyvenime nesvarbu kuris daugiau zino svarbu tik kuris zino tiesa biggrin ...Beja as tik noriu kad tu suprastum mane o as tave ..Isivaizduok kas darosi chore kai visi dainuoja skirtingai biggrin .....Paklausi kodel as taip kalbu tokiom filosofijom todel kad tame yra prasmes ..
 
AldasData: Sekmadienis, 29.07.2012, 20:44 | Pranešimas # 51
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 60
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (Braske)
o kaip tai padaryti?

Jeigu pakabinsi musgaudy vidury kambario negi reikia prasyt kad muses skristu link ir prikibtu? Jos tai daro pacios. monntos "prikibo" - tu ne, visgi tai kazka sako. Nera paprasto atsakymo i uzduota klausima taip kaip ir nera kaip ir piliules kuria isgerus butu gautos "visos" zinios. Sitas emocinis vortexas neegzistuoa sitoj dimensijoj, priesingu atveju galima butu ji pamatyt , isgirst o gal net ir paragaut ir jeigu reikia rankom ar kojom stabdyt. Jis 'isnyks" kai neliks "prisikabinusiu" nes nebeliks varomosios energijos. Cia kaip atsisest ant dviracio ir prasyt kad jis tave nuveztu iki tam tikro tasko, teks kojas pamiklint, nebent turesi elektrini dvirati bet energijos saltinis bus vistiek reikalingas.
Manau kad prirasyta tona knygu kaip pasiekt vidine ramybe, taip kad samprotaut apie tai galima butu iki begalybes. Trumpai drutai pasakysiu - BUK SAVIMI.
Nereikia suprast kad kazkas sitoj realybej turi imuniteta kuris tinka viskam. Tobulejimui ribu nera, mokausi kartu su visais kitais. Del to cia ir "sedziu" , ilgam ar trumpam neturi dideles reiksmes. Jeigu mazi ir paprasti dalykai suteikia dziaugsmo - tai labai jau jaudintis ir nereiktu.

Добавлено (29.07.2012, 20:44)
---------------------------------------------
Quote (redalert)
Gerbemas Aldai iskart atsiprasau kad mesiu akmeni i tavo darza ...

Ka tik is darzo, "nauju" akmenu nematyt smile


Pranešimą pakeitė Aldas - Sekmadienis, 29.07.2012, 20:47
 
monntosData: Sekmadienis, 29.07.2012, 21:12 | Pranešimas # 52
Генерал-майор
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 257
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Na jei taip atvirai snekam,tai jei mane ligini su muse,tai jos aplink suda skraido biggrin
Tesiant minti apie savizudybe kuri turetu but drasa pagal tave.Tai kas is to iseina.Jei zmogus protingas ir suvokiantis tikrove jis taip nesnekes.Kas toliau isiena is to.Kad tokios kalbos eina tik su tikslu paveikt zmogu.Arba zmogus tikrai ligonis nutoles nuo realybes.Ieskai is cia klapciuku ar tik nori isitikint savo gabumais.Ner noro dar pasimokint,nes siuo metu dar nelabai gaunas.Zmogus snekantis mislem ir metantis kauliukus,dazniausia bando taip tik istraukt info is kitu.CIa turbut i smulkmenas labai neisim ,supranti minti ir taip.
 
DoremiData: Sekmadienis, 29.07.2012, 21:22 | Pranešimas # 53
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
montos, ŽMOGUS ŽUDOSI TIK TODĖL KAD PER SILPNAS GYVENTI,
o smegenis plauti mėgėjų yra visur- neklausyk jų
 
BraskeData: Sekmadienis, 29.07.2012, 21:23 | Pranešimas # 54
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
jau "buk savimi" tai sitas pasiulym,as man netinka. nes tada netobuleciau. "uzkibciau" visada ir visur. nes tiap ir knieti.
o savizudybe neturi nieko bendro nei su drasa, nei su baime. tai visai kas kita, apie tai sitam puslapy nekalbama isvis.


į dangų su čebatais
 
AldasData: Sekmadienis, 29.07.2012, 21:32 | Pranešimas # 55
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 60
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
smile
 
redalertData: Sekmadienis, 29.07.2012, 22:00 | Pranešimas # 56
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 48
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
biggrin biggrin uzsukus i si foruma ,liudesis praeina kaip blogas oras
 
DoremiData: Pirmadienis, 30.07.2012, 08:28 | Pranešimas # 57
Генерал-лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 625
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
labas braške, prisijungusi kabai biggrin
redalet-šaunusis optimistas smile
 
BraskeData: Pirmadienis, 30.07.2012, 08:46 | Pranešimas # 58
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
Statusas: Off Lain
labas smile ciuosiu tuoj i banka atsiimt korteles, kuri buvo pamesta idevaizin kur biggrin
redalert, tas ir yra, cia raktas visos kovos su liudesiu - i ji reik ziuret kaip i bloga ora. sitiap geriausia ziuret i visus nemalonumus.


į dangų su čebatais
 
AirijanData: Pirmadienis, 30.07.2012, 09:20 | Pranešimas # 59
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 43
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Redalert, į ankstesnį tavo komentarą del merginos... Kartok kaip kokią mantrą, ryte, diena,.. vakare pries miega - tu ja paleisk, palinkek jai geriausio, sekmes, paprasyk atleidimo jei iskaudinai ir pan. Pats rasi zodzius, tik paleisk nuosirdziai, tuo atveju, pajausi dideli skirtumo po kazkiek laiko ir kitaip viska matysi. Ir atversi sau kitoki gyvenima.. Sekmes happy
 
redalertData: Pirmadienis, 30.07.2012, 11:36 | Pranešimas # 60
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 48
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Aciu Airijan...taip tu teisi ..Kazkaip stipriai pradejo viskas keistis kai iskeliau savo problema i viesuma . As supratau save kaip augala kaip medi biggrin gal skamba juokingai bet tame esme kad augalas augtu jam reikia tinkamos zemes ,tinkamo vandens ir saules ..As supratau kad man nereikia buti tarp tu kurie zemina kitus nes busiu kaip augalas ant uolos ,as supratau kad man nereikia saves nuoditi nes busiu kaip augalas dykumoj ir galiausiai ateina supratimas ..Ta problema kuri mazeja manyja tai visai ne problema tai galimybe pakeisti save i dar geresne puse juk klystam tam kad ismoktume ..Logiskai mastant argi mes taptume stipresni jei nebutu ko nugaleti ,kokie ateitume tokie ir iseitume .Tada gyvenimas tikrai butu beprasmis...

Aciu uz zodi kaip uz laipteli nuo kurio atsispires einu toliau .. love
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Kaip kovojate su liudesiu? (Apie liudesio apraiskas)
Поиск: