Kaip kovojate su liudesiu?
|
|
Airijan | Data: Pirmadienis, 30.07.2012, 16:18 | Pranešimas # 61 |
![Airijan](/avatar/11/383898.jpg) Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 43
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
| prašom, tegul buna tau lengvi žingsneliai, kad paskui ristele isibegėtum
|
|
| |
Milda | Data: Pirmadienis, 30.07.2012, 21:50 | Pranešimas # 62 |
![Milda](/avatar/00/00/16590467.gif) Полковник
Pranešimų: 158
| http://www.youtube.com/watch?v=4cL20-bscdM&feature=related
Paklausykit, sirdutes atsigaus man patiko
|
|
| |
valdismartin | Data: Pirmadienis, 30.07.2012, 23:23 | Pranešimas # 63 |
![valdismartin](/.s/a/02/1310.jpg) Полковник
Pranešimų: 245
| sveiki melieji na turiu savo megstama tema ten apie pakylejima, o cia apie liudesi siaip nelandzioji is ten niekur bet stai as cia kai zmogus sako kad nori nusizudyti man tai skamba, kad tiesiog zmogui reik padeti, nes jis pasiklydo arba pakibo ant kazkokios iliuzijos zodziu 3d erdvei pasiklydo jam reik lowe, uzuojautos, arba tiesiog buti isklausytu o jus is 4d oho protingi mylintis, ismintingi, uzjauciantis ir ka jus darot? diskutuojat, irodinejat, norit buti teisus kaip miela, bet pagalbos jokios arba pagalba yra bet netikslinga, potencialas per sonu liejasi moontos - saltas kaip menulis red alert naujas narys, saltas kaip plienas doremi - turbut zoleliu pasiulys zmogui kad nesizudytu zodziu apie sugebejimus gydyti tai net neuzuodziu, kaip gaila o taip noretusi mano forume megstamam apskritai sms pazintis vyksta bardakas
kДобавлено (30.07.2012, 23:23) --------------------------------------------- as einu i zmones ir susitinku su tokiu nusivylimu mainais meilia ir ziniom, kad paprasta zmogu tai pribaigtu greit sako pvz: tau reik isisivalyti, arba paskui tave kazkas juodo tempiasi arba eik pamedituok blyn tie zmones tokie jau yra, kartais juokinga, kartais atrodi isvirsi is koto nuo kokio pasisakymo praeina kelios sekundes, atsigauni na ir toliau dovanoji meilia ir zinias kad jaustis kaip 5d yra siokios tokios zinias kurias reik zinoti tada liudesys neaktualu, nes jo neber meile, zinios, vyr,mot energijos stai ko jums reik
jei barnis pirmas atrasys tai neberesysiu cia daugiau, nes ta meska mane persekioja uzkniso ![smile](http://s104.ucoz.net/sm/1/smile.gif)
|
|
| |
monntos | Data: Pirmadienis, 30.07.2012, 23:48 | Pranešimas # 64 |
Генерал-майор
Pranešimų: 257
| Saltas,bejausmis,akmuo vietoj syrdes ir kasko panasaus esu daug girdejas.Na bent turiu karsta kuna Va bent pasakytum man kaska naujo,prasmingo kas priverstu susimastyt o dabar tai ka pats zinau
|
|
| |
spurgelis | Data: Antradienis, 31.07.2012, 00:36 | Pranešimas # 65 |
![spurgelis](/avatar/00/00/07559809.jpg) Подполковник
Pranešimų: 136
| Nu kur jau Monntuks šaltas ir bejausmis???? Aš ir per monitoriu net jaučiu jo karštį,maniau,kad Saulė čia įkaitino mano namus ar šeip orai dabartiniai,ale,kad net ir vėsiom dienom namie +35,tai čia jau faktas-Monntuko aistra spinduliuoja Ir kaip Jūs to nejaučiat???? matyt pačių protas yra užšalęs ar dar kas,kad nemokate ar nenorite širdimis kalbėtis Čia aišku juokeliai,bet gal nors tiek į šio forumo temą pataikiau ir galiu bent pralinksminti. O jau kaip jūs patys sugebėsite savo liūdesį transformuoti į juoko energija, iš to ir galėsite patys spęst,ar mano tokia pagalba veiksminga. Daug daug daug siunčiu liūdintiems šilumos,meilės ir JUOKO
Visa ką kalbu-tai tik mano suvokiamos tiesos interpretacijos :)
|
|
| |
Doremi | Data: Antradienis, 31.07.2012, 09:17 | Pranešimas # 66 |
![Doremi](/avatar/40/1789-469492.gif) Генерал-лейтенант
Pranešimų: 625
| čia ką? forumo dalyvių analizė? valdi, aš tau pirmiau atrašysiu, a? barnis nuostabus vaikas, labai atviras, nuoširdus, ko tu valdi nuolat reikalauji savo nuoširdumu net glumina valdi tolerancijos aplinkai tau reikia mokytis aišku, pasiusi už pamokymą, nes sau atrodai pats protingiausias ir niekas tau neprilygs bendravimo problema, berniuk matau, barnis yra prisijunges, nors kurį laiką jo nebuvo ir suspėjau pasiilgti montos-pirmasis mano pašnekovas kai prisijungiau, tai jis mane pamažu įvedė į pokalbius ,į komentarus po straipsniais, nedrąsi esu naujoje vietoje vengiu reikšti nuomonę valdis pas mus išskirtinis, ir mes tai priimame kaip išskirtinį, jokių problemų, jauskis taip, kaip tau patinka aš suprantu kad nesu taip protinga kaip tu, valdi, bet man netrukdo atsirinki grūdus nuo pelų gerai kad vis daugiau registruojasi į forumą- gyvesnis gyvenimas čia vyks, dažniau prisijungsiu ir dieną, bent jau ilsėdamasi dar pridursiu montos- aistringas vyras matau aš jį tiesiog matau kaip plajedietė, tur būt lendu į astralą ar velniai žino kur ![tongue](http://s104.ucoz.net/sm/1/tongue.gif) Добавлено (31.07.2012, 09:17) --------------------------------------------- sugrįžau kad pridurčiau valdi, sakai sms pažintys vyksta..... tavo nuostabai mes galim surengti forumiečių susitikimą ir ką? tikro gydymo nori?tu užbėk į santariškes kokiai dienai- rasi sakai čia kažkas šaltas kaip mėnulis..a, montos, bet mėnulis įtakoja visa kas gyva ir stipriai, redalert šaltas kaip plienas- reiškia tvirtas, stiprus doremi nekvepia gydymu- o ir nesiekia gydyti, tik šviesti, mokyti, kaip patiems pasigaminti sau vaistus tram-pam-pam, tram-pam-pam, valdi kaip laikaisi po škvalo?bene elektrifikacija prapuolė? ? zaj-zaj-zaj ![tongue](http://s104.ucoz.net/sm/1/tongue.gif)
|
|
| |
Braske | Data: Antradienis, 31.07.2012, 09:45 | Pranešimas # 67 |
Рядовой
Grupė: Заблокированные
Pranešimų: 375
| visada sakau, kad kai kalbi apie kitus arba gincijiesi, verta ivardzius "tu" ir "jus" pakeisti ivardziu "as". liudesys tam kartui isgaruoja
į dangų su čebatais
|
|
| |
Doremi | Data: Antradienis, 31.07.2012, 10:00 | Pranešimas # 68 |
| ir ką tai reiškia, braškiuk?
|
|
| |
Braske | Data: Antradienis, 31.07.2012, 10:05 | Pranešimas # 69 |
Рядовой
| na imam pavyzdi paprasta: "kodel visada sujauki namus? as tvarkausi, o tau niekas nerupi" isvertus gaunasi, "tu tvarkaisi (kazka darai), o man nerupi"
į dangų su čebatais
|
|
| |
Doremi | Data: Antradienis, 31.07.2012, 11:37 | Pranešimas # 70 |
| įdomus požiūris
|
|
| |
Braske | Data: Antradienis, 31.07.2012, 12:38 | Pranešimas # 71 |
Рядовой
| ai del tu sms pazinciu, tia jau atleisk man, Valdismartin, kad salta ir bejausmi monntuka kibinu, o neTave atleisk man, nepakyletai
į dangų su čebatais
|
|
| |
valdismartin | Data: Antradienis, 31.07.2012, 12:48 | Pranešimas # 72 |
| doremi a vaistazoles nebeauga ar kas yr kur as pagal tave demonstruoju savo prota? viena kart tik parasiau apie prota straipsneli buvai buka pele, dabar katinas nu tobuleji po pusmecio jau zmogaus avatara uzsidesi neidomu man protas idomu sirdis tavo idirbio, kad cia registruojasi nauji zmones tiek kiek pas barsuka riesutu kovo menesi gali kritikuoti mane, prasom kiek nori, man juokinga man tikrai nereikia cia parasyti kad jaustis tobulam ir isbaigtam kol suorganizuotum ka nors, cia butu stbuklas, nekvepia sugebejimais kazka organizuoti apie menuli zinai, nieko o dar kazka sneka plejados ka dar zinai be plejadu? o tos tavo vaistazoles tai kazkoks absurdas, eiti rinkti, grusti i tuos slovikus tas zoles, sandeliuoti, kaip pasiruosimas, o va as zadu sirgti, ir daug tiesiog fuuuu.... moontos aistringas vyras nuostabu paaiskink man bukam zemieciui is kur jis sugeneruoja tiek meiles, kad jis aistringas? saltas kaip ledas doremi ar turi moontos mylima moteri? ![smile](http://s104.ucoz.net/sm/1/smile.gif) Добавлено (31.07.2012, 12:46) --------------------------------------------- braske man meiles netruksta skirk ja moontos prie ko cia atleisk as turiu ka myleti, ir mane myli ![smile](http://s104.ucoz.net/sm/1/smile.gif) Добавлено (31.07.2012, 12:48) --------------------------------------------- doremi i santariskes man sakai? kodel tu tokia britki boba? kalbu apie samones gydyma, emocini, dvasini ![smile](http://s104.ucoz.net/sm/1/smile.gif)
|
|
| |
Braske | Data: Antradienis, 31.07.2012, 12:51 | Pranešimas # 73 |
Рядовой
| Quote (valdismartin) kodel tu tokia britki boba?
nu nu, aha aha, Doremi, paSIaiskinti prasom :D ![biggrin](http://s104.ucoz.net/sm/1/biggrin.gif) Добавлено (31.07.2012, 12:51) ---------------------------------------------
Quote (valdismartin) kalbu apie samones gydyma, emocini, dvasini
tai sitas gydymas santariskese ir vyksta
į dangų su čebatais
|
|
| |
valdismartin | Data: Antradienis, 31.07.2012, 12:52 | Pranešimas # 74 |