Penktadienis, 29.03.2024, 14:50
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Liepa » 7 » COBRA apie SKP
17:46
COBRA apie SKP

Norint suprasti slaptų kosminių programų kūrimo ištakas ir į ką visa tai pavirto, reikia atsekti visą vykusių įvykių istoriją, pradedant nuo įvykių Vokietijoje prieš 200 metų. COBRA pasipriešinimo judėjimo atstovas išsamiau pasisakė:

“Iki Vokietijos susivienijimo egzistavo šalis, vadinama Prūsija, ir ši šalis turėjo labai stiprią pramonę, buvo labai išvystyta moksle, būtent čia jau XIX amžiuje (1820-1830) prasidėjo pirmosios slaptos kosmoso programos. , apie kurį mažai kas žinojo. Prūsijos kariuomenė tuo metu buvo viena pažangiausių, o atsitiko taip, kad plejadiečiai pamatė galimybę prisidėti prie teigiamos slaptos kosmoso programos užuomazgų. Jie telepatiškai susisiekė su daugeliu žmonių, įkvėpdami juos pradėti statyti savo erdvėlaivius. Ir, žinoma, pirmieji prototipai buvo labai grubūs – jie neveikė. Ir tada, XX amžiaus pradžioje, plejadiečiai susisiekė su Maria Orsic. Ji, kaip mediumas, pradėjo susisiekti su plejadiečiais iš Aldeberano žvaigždžių sistemos ir pateko į Tulė draugijos grupę, o vėliau į Vril draugiją. Taip prasidėjo slaptoji vokiečių kosmoso programa. Į ją per Hitlerį įsiskverbė Rotšildai. Grupėje buvo vienas asmuo – iš tikrųjų vienas iš jos įkūrėjų – Rudolfas Glaueris. Jis pasivadino baronu von Sebottendorffu ir buvo labai glaudžiai susijęs su įvairiomis okultinėmis jėgomis Turkijoje, ir šios jėgos nuo tada pradėjo valdyti visą pasakojimą. Žinoma, Chimera Archontu grupė prižiūrėjo visą šį vystymąsi ir kai jie pamatė, kad ši vokiška programa turi proveržio potencialą, kad yra reali galimybė sukurti veikiantį erdvėlaivį, kuris susisiektų su plejadiečiais ir užmegs pirmąjį kontaktą, galbūt viešai – jie nusprendė įsikišti.

Taigi jie išsiuntė Drako frakcijas iš Tibeto susisiekti su Karlu Haushoferiu – vienu iš tų vokiečių, kurie daug keliavo į Rytus. O Haushoferis grįžo į Vokietiją, ten daug bendravo su Hitleriu, todėl Drakas pradėjo kontroliuoti Hitlerį. Jis pasirašė paktą su Draco ir jie suteikė jam technologiją. 1945 metais vokiečių mokslininkai jau turėjo galimybę nukeliauti į Mėnulį ir kitas Saulės sistemos planetas.

Ir, žinoma, tai nebuvo vienintelė grupė, turėjusi įtakos Hitleriui. Žaidime dalyvavo Rotšildai - žaidime dalyvavo jėzuitai - tikriausiai žinote apie didelę koncentracijos stovyklų jėzuitų pentagramą, todėl kiekviena iš šių frakcijų turi savo idėją, kas turėjo nutikti tame kare. Jėzuitai norėjo turėti koncentracijos stovyklas, Rotšildai – užsidirbti. Drakonai norėjo kontroliuoti planetą per Hitlerį, o Chimera grupė norėjo kontroliuoti planetinį karantiną. Plejadiečiai matė, kas vyksta ir norėjo užkirsti kelią genocidui, o prieš Antrąjį pasaulinį karą plejadiečiai pasirašė sutartį su Hitleriu. Jie pažadėjo jam technologijas mainais į tai, kad Hitleris nepradės genocido, bet kai tai nepadėjo, jie nutraukė visus ryšius su Hitleriu ir naciais. Tai buvo 1941 m. Taigi tai iš tikrųjų buvo tarpinis karas tarp Drako ir Konfederacijos. Tai buvo tarsi galaktikos karo dalis, įsitvirtinusi fizinėje Žemės planetos plotmėje. Ir konfederacija iškovojo dalinę pergalę, naciai turėjo eiti į pogrindį. Dalis jų išvyko į Antarktidą ir statė bazes Antarktidoje ir Argentinoje, o dalis iškeliavo į JAV per operaciją „Sąvaržėlė“, kurią jie vėliau ir pradėjo kontroliuoti. Taip ir atsitiko, taip atsirado vadinamasis „Cabal“. Na o NASA buvo sukurta kaip priešakinė organizacija, siekiant nuslėpti tikras slaptas kosmoso programas.” Plačiau apie nacių kosminę programą skaitykite straipsniuose https://atsibudimas.ucoz.com/news/slaptoji_kosmine

_programa_ir_fasizmas/2020-12-12-769

https://atsibudimas.ucoz.com/news/slaptoji_kosmine

_programa_ir_fasizmas_2_dalis/2021-01-01-779

https://atsibudimas.ucoz.com/news/slaptoji_kosmine

_programa_ir_fasizmas_3_dalis/2021-01-18-786

Panaši situacija ir dabar Ukrainoje. Rusijos pusėje Konfederacija ir Plejadiečiai. Kitoje pusėje Cabal ir Cimeros Archontų grupė ir jezuitai. Jei ne Rusijos specoperacija, mūsų laukė nelinksmas likimas. Gal net toks, kokį parodė filme Raka esantį žemiau

Taikos ir ramybės

 

Peržiūrų: 538 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.7/3
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Liepa 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 2
Svečių: 1
Vartotojų: 1
PlejadieteLina