Ketvirtadienis, 25.04.2024, 22:52
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Vasaris » 4 » Saulės žybsnis ir pakylėjimas
16:43
Saulės žybsnis ir pakylėjimas

Manau šio tinklapio skaitytojams atėjo laikas giliau pasinerti į tokius reiškinius kaip "saulės žybsnis" teigiamos, neigiamos laiko linijos, pakylėjimas ir tt. Ši medžiaga remiasi vieno insaiderio, vardu Denielas dirbusio Montauk Project liudijimais ir teiginiais, Dewey Larsono erdvės bei laiko teorija.

Egzopolitikos ekspertas Alfredo Lambremonto neigiamą „laiko juostą“ vertina kaip savotišką „sintetinę kvantinę aplinką“, kurią sukūrė pilkieji ateiviai. Jis teigė, kad neigiama laiko juosta yra visiškai „dirbtinė“. „Phoenix III“ (geriau žinomas kaip „Montauk Project“ kelionių laiku dalis)

 

http://prometheus.al.ru/ufo/montauk/Montauk.

htm#Монтаук

Tai buvo bandymas suprasti laiko prigimtį, ar juo galima manipuliuoti, ir, jei įmanoma, kaip tai padaryti. Projekte dalyvaujantys žmonės niekada nesuprato kitokio laiko, nei galėtų pasiūlyti tradicinė fizika, tačiau jiems pavyko panaudoti kai kurias gautas technologijas (iš nacių https://atsibudimas.ucoz.com/news/slaptoji

_kosmine_programa_ir_fasizmas/2020-12-12-769 )

ir atlikti keliones į „praeitį“ ir „ateitį“.

Norint gauti prieigą prie laiko, buvo naudojama jėgos sistema, kuri atlieka pagreitėjimą virš šviesos greičio, kad atidarytų portalą ir navigacijos kompiuterį, kurio dėka buvo galima gauti vizualinius duomenis. Vėlesni eksperimentai atrado būdą siųsti gyvus organizmus per portalą į kitus chronologinius laikotarpius, nors tai buvo pavojinga ir retai pavykdavo taip, kaip tikėtasi. Dėl naudojamos įrangos pobūdžio prie jos galėjo dirbti tik žmonės, turintys ryškių psichinių sugebėjimų (ekstrasensai, su aiškiaregystės dovana).

Viena iš problemų buvo ta, kad kelionių laiku eksperimentai susidūrė su visa šio žodžio prasme „nesklandumais“, nes peržengus 2012/2013 m. sieną atrodė sukurta kažkokia dirbtinė realybė, kurią sukūrė ekstrasensas valdantis „ laiko kėdę“. „Ekspertai“ nežinojo, ką su tuo daryti, tačiau didžiąja dalimi manė, kad tai yra tikroviškas nagrinėjamo laikotarpio vaizdavimas, nes sutapo su skirtingais ekstrasensais, kurie davė labai panašią informaciją.

Atsižvelgiant į visa tai dabar, atrodo, kad informacija atitinka „sintetinę kvantinę aplinką“, kurią apibūdino Lambremontas, nei natūrali aplinka, o tai paaiškina, kad po pereinamojo laikotarpio (2012/2013) ši „sintetinė aplinka“ neturi vystymosi, yra įšaldyta. Tad yra nemažai tiesos tame, ką aptarė Lambremontas (neigiamą „laiko juostą“ vertina kaip savotišką „sintetinę kvantinę aplinką“, kurią sukūrė pilkieji ateiviai, o aš dar pridurčiau Cabal)

Tyrimas apie keistus orus visame pasaulyje (įskaitant tokius reiškinius kaip raudonas lietus, staigi augalų mirtis nuo abiotinio streso, ypatingas radiacijos ir ultravioletinių spindulių lygis) galėtų paaiškinti, kas vyksta ... ir tai yra susiję su senuoju Montauk projektu. 

 Atsižvelgiant į informaciją iš Dewey Larsono knygų „Judėjimo visata ir už erdvės bei laiko ribų“, taip pat vėlesnius profesoriaus Nehru straipsnius apie žvaigždžių ir saulės dėmių  pobūdį, tai, kas vyksta žvaigždėse, įgauna daug daugiau prasmės. 

Dauguma to, kas vyksta, yra reakcija į didesnį įvykį. Raskite pradžioje priežastį ir pasekmė įgaus prasmę. Taigi pradėkime nuo akivaizdžiausių padarinių - klimato pokyčių. Norėdami tai padaryti, turėsime išnagrinėti didžiausią įtaką orams - saulės šviesai - ir iš kur tai kyla.

Žvaigždės vystosi priešinga kryptimi! Atvirkštinio sujungimo fizikoje Larsonas siūlo mums geresnę atominę struktūrą, pagrįstą skaliarinio judėjimo samprata ir kaip natūralų padarinį tokią atominę struktūrą lemia dvi „destruktyvios ribos“: šiluminė riba ir senėjimo riba. Šiluminė riba yra bendra riba, naudojama termobranduolinėse reakcijose, o senėjimo riba yra nežinoma tradiciniam mokslui ir yra susijusi su įkrautų elektronų neutrinų sugavimu atomu ir izotopinės masės sukūrimu. Pasiekęs senėjimo ribą, elementas tampa radioaktyvus ir sprogsta. Kai Larsonas pritaikė šias sąvokas astronomijai, jis atrado dar vieną žvaigždžių degimo mechanizmą, pagrįstą šiomis ribomis - dalijimąsi, o ne sintezę. Tai leido daryti išvadą, kad astronomai svarsto žvaigždžių (ir galaktikos) evoliucijos seką priešinga kryptimi nei yra iš tikro.

Ir žvaigždių evoliucijos seka kokia yra iš tikro pagal Larsoną.

Judesio visatos knygoje Larsonas nurodo, kas nutinka, kai žiūrite į žvaigždžių evoliuciją priešinga kryptimi, turėdami omenyje raudonus milžinus, kaip jauniausias žvaigždes ir mėlynus milžinus, kaip seniausias. Tai visiškai logiškas ir nuoseklus modelio vystymasis, nereikalaujantis daugybės metodų, kurių griebiasi tradicinė astronomija, kad įprasmintų jų pačių sukurtas interpretacijas - tamsioji materija, tamsioji energija, juodosios skylės, kvarkai, neutroninės žvaigždės ir kt. Kai sekos yra teisingos, jos visos yra tik vieno nuoseklaus žvaigždžių evoliucijos proceso skirtingų etapų pasekmė. Tiesa visada paprasta ir aiški tik melui visada reikia interpretacijų ir hipotezių.

Dėl teisingos žvaigždžių evoliucijos sekos derinimo, kai kurios iš to kylančios išvados skiriasi nuo populiaraus supratimo:

● žvaigždės kyla kaip didžiuliai dulkių debesys, kondensuojasi į raudonus supergigantus, oranžinius milžinus, geltonas žvaigždes, baltas pagrindinės sekos žvaigždes, tada išauga į mėlynas milžines, o paskui - į supernovas. Panašus procesas vyksta, kai metalas įkaista, nuo raudono švytėjimo iki mėlyno ir susinaikinimo.

● Kadangi žvaigždės naudoja dulkes ir šiukšles, tai kuo daugiau kuro, tuo kaitresnė tampa Saulė.

● Kaip anksčiau pabrėžė Davidas Wilcockas, planetos mėnuliai po savęs palieka takus visoje Saulės sistemoje, rodydami, kad mes dabar patekome į labiau dulkėtą kosmoso regioną. Dulkių ir šiukšlių, kurias galima įsigyti kaip degalus dėka, Saulė tampa vis didesnė ir kaitresnė, pereinant nuo geltonos G žvaigždės į geltonai baltą F klasės žvaigždę

● Kadangi mūsų ilgalaikio egzistavimo sistema pagrįsta prielaida, kad radioaktyvūs elementai susiformavo iš karto gimus Žemei, o ne buvo kuriami reguliariai, mūsų geologinių epochų sistema yra radikaliai neteisinga. Astronominiai įvykiai įvyksta tūkstančius kartų greičiau, nei tiki "oficialūs" astronomai. Planeta ir Saulės sistema nėra tokios senos, kaip manoma ir praeityje žmonija jau matė Saulę „keičiantis“ fazėje.

Kai atsižvelgsime į koreguotų žvaigždžių evoliucijos pasekmes, akivaizdi viena išvada: visuotinis atšilimas yra ne dėl nuo dujų kenčiančių karvių, bet todėl, kad Saulė  darosi vis karštesnė.

Saulė kaitinama kvantiniais šuoliais, o ne sklandžia transformacija. Grįžtamojoje sistemoje viskas kvantuojama atskirais vienetais. Tas pats atsitinka ir sunaikinimo (irimo) ribų atveju. Žvaigždės ne įšila palaipsniui sklandžiai, bet būna ties tam tikra temperatūra ir staiga peršoka į naujos temperatūros sritį, kylant magnetinės jonizacijos lygiui (kurį kontroliuoja senėjimo riba).

Radioaktyvumas: pagreitėjimas iki virššviesinių greičių. Tradiciniam radioaktyviųjų elementų supratimui reikia šiek tiek atsinaujinti. Pagal atvirkštinį nustatymą, kai pagreitini materiją virš šviesos greičio, ji tampa radioaktyvi ir  skleidžia radijo bangas, išsklaidydama daleles. Štai kodėl šis procesas vadinamas radioaktyvumu. Tai susiję su tuo, kad peržengus šviesos greitį, izotopo stabilumo zona apsiverčia. Atomų sprogimai žvaigždžių gelmėse yra pakankamai stiprūs, kad pagreitintų judėjimą virš šviesos greičio, ko negalima pasiekti elektromagnetinėmis priemonėmis mūsų dalelių greitintuvuose.

Įsibėgėjimo virš šviesos greičio procesas sukuria radioaktyvumą; sulėtinus greitį, atsiranda rentgeno spinduliai. Visi elementai, sulėtėję nuo virššviesos greičio iki subšviesos greičio, skleis rentgeno spindulius ir visi astronominiai rentgeno spinduliatoriai demonstruoja šį procesą, įskaitant ir mūsų Saulę.

Saulė kaista nuo visų Saulės sistemos dulkių ir šiukšlių. Augantis kuras padidins terminio sunaikinimo ribą, o tai padidins atitinkamą magnetinės jonizacijos lygį, tai yra, suteiks daugiau elementų, galimų žvaigždžių degimo procesui - Saulė tampa ryškesnė ir karštesnė. Iš pradžių viskas įvyks kaip ryškūs žybsniai, kaip mini novos, kol pakaks medžiagos, kad kitame kvantiniame šuolyje išlaikytų magnetinės jonizacijos ribą. Tada Saulė staiga peršoks į kitą žvaigždžių klasę ir pasiliks ten. (Na, tai reiškia „aukštyn“ atvirkštiniame mūsų nustatyme ir „žemyn“ tradicinėje astronomijoje, nes pastaroji yra priešinga tikrajai.)

Kai saulės magnetinis jonizacijos lygis pakyla, tai panašu į tai, kad numestumėte puodelį benzino ant grotelių - laukite liepsnos ir šilumos aktyvumo pliūpsnio, kuris perneštų šilumos greitį virš šviesos greičio. Iš tiesų tokia „atvirkštinė šilumos emisija“ dažnai įvyksta mažesniu mastu ir yra išsamiai dokumentuota prof. Nehru aprašyme "Žvilgsniai į saulės struktūrą: saulės vidus ir saulės dėmės". Štai kodėl saulės dėmės yra tamsios ir atrodo šaltos. Atvirkštinis (virššviesinis) šiluminis judėjimas yra labai karštas, toks karštas, kad atrodo šaltas, o Saulės sritis, kurioje tai įvyksta, tampa tamsi, tarsi saulės dėmės šešėlis.

Jau yra ženklų, kad procesas prasidėjo [NASA praneša apie atsiradusią milžinišką trikampę saulės dėmę]. Tik šį kartą visa Saulė taps „šešėliu“. Saulėje turi įvykti ryški blykstė, kaip naujos žvaigždės žybsnis, pavyzdžiui, kai į ugnį patenka benzinas (staiga dėl magnetinės jonizacijos šuolio yra papildomų elementų kaip kuras). Saulė pradžioje patamsės. Bet tik trumpą laiką, kol atsiras naujų degalų antpilas ir Saulė grįš į stabilumo zoną.(matyt tai ir yra mitologijoje atsiradusios "trys tamsos dienos") Kaip ir daugelis dalykų, taip nutiko anksčiau ir pasikartos vėl.

Taip pat atminkite apie radioaktyvias transformacijas. Kylant magnetinės jonizacijos lygiui, pasireikš didžiulis radijo bangų pliūpsnis, kai medžiaga pagreitėja virš šviesos greičio kartu su naujos žvaigždės pliūpsniu. Saulė patamsės (judės virš šviesos greičio), o kai vėl pradės šviesti, išskleis didžiulį rentgeno spindulį; didžiulis materijos kiekis gali būti išmestas iš Saulės paviršiaus dėl naujo šiluminio judesio išsiplėtimo, atsirandančio dėl perėjimo nuo superšviesos prie subšviesos judėjimo.

Pasibaigus transformacijai, Saulė fiziškai taps didesnė, ryškesnė (daugiau balta nei geltona), karšta ir tokia išliks. Galima pagalvoti, kad tokia situacija privers vidines saulės sistemos planetas „virti“ kaip ant grotelių suflę. Bet įdomu, kad taip nebus. Panašu, kad žvaigždžių ir planetų Kūrėjas į viską atsižvelgė, o transformacijos energija bus naudojama kaip pagalba tolesnėje gyvenimo evoliucijoje. Ir nutiks taip: dėl augančio Saulės judėjimo viršžiediniu greičiu, pasikeis Saulės sistemos gravitacinė pusiausvyra. Viršutinis judėjimas yra antigravitacinis, todėl kaip kompensaciją Saulė, tiesiogine to žodžio prasme, išstums planetas toliau į naujas orbitas; metai bus ilgesni. Toliau nuo Saulės esanti planeta išliks ir sukurs naują ekosistemą, tačiau visai kitokią.

Saulės pokyčiai sukels pokyčius planetose, ypač elektromagnetinio poliaus išlyginimą. Kaip jau pažymėta geologinėse ataskaitose, planetos šiaurės ir pietų ašigaliai yra visiškai skirtingose ​​Žemės rutulio vietose ne dėl pačių ašigalių poslinkio, bet dėl ​​to, kad planetos pluta slenka mantijos ir šerdies atžvilgiu. Taip pat yra didelė tikimybė, kad Įvykis sukels „šerdies sprogimą“, o besiplečianti viršviesinė materija šerdyje sumažės iki subšviesinio greičio, privers Žemės plutą plėstis ir atsiverti ties tektoninėmis ribomis; kaip kompensacija atsiras daugiau sausumos ir kris vandenynų lygis.  

Mano nuomone, tokia Saulės transformacija ir yra taip vadinamas ezoterikų „derliaus nuėmimas“ arba „pakilimas“ į naują gyvenimo Žemėje būseną. Ne tik žmonės, bet ir visas gyvenimas Žemėje pasikeis. Visos fizinės savybės „pakils viena pakopa“, kas paprastai vadinama „didesnio tankio“ arba „didesnio matmens dimensija“.

Jei būtumėte valdžioje ir žinojote, kad saulė nuolat kaista, nežinodami specifikos, nes klausėtės "tradicinių mokslininkų" su jų apversta žvaigždžių evoliucija. Ką darytumėt? Akivaizdu, kad jie parengtų ilgalaikę šilumos pertekliaus kompensavimo strategiją. Tokie tyrimai vykdomi nuo 1950-ųjų, nagrinėjant šią galimybę ir pateikiant tris alternatyvas:

1. Naudoti branduolinius ginklus skylėms viršutinėje atmosferos dalyje išmušti ir per jas pašalinti šilumos perteklių;

2. Pastatyti didžiulius požeminius miestus, kuriuose galėsite gyventi, kol Saulė stabilizuosis;

3. Velniop, tiesiog išskristi nuo žemės.

Pirmoji alternatyva yra absurdiška ir jos negalima buvo įgyvendinti be viešo pranešimo, todėl  pradėjo įgyvendinti antrą ir trečią.

Trečia alternatyva kaip jau dabar žino iš ankstesnio straipsnio apie laiko linijų, mūsų ir paralelinės, Saulės sistemos blokavimą praktiškai nebeįmanoma. Ir dar vienas ne per seniausiai atsiradęs to patvirtinimas taip vadinamas "žemės drebėjimas" Antarktidoje iki 7 balų. O kas yra Antarktidoje (buvusių nacių, o dabar Cabal ir Draco kosmodromai, kas daugiau atskleidžiama šio tinklapio strapsnyje "SKP ir fašizmas") žinote patys. Taigi veiksmai vyksta globaliu mastu gerbiamieji.

Vienintelis dalykas, ką paviršiaus populiacija gali pastebėti, tai žemės drebėjimai, kai karo metu tamsa nenorėdama pasiduoti sprogdina sprogstamuosius užtaisus. Galima atkreipti dėmesį, kad šie žemės drebėjimai vyksta jiems neįprastose vietose ir tai yra to rodiklis, kuris šiuo metu vis auga.

„Požeminio bunkerio“ metodas pasirodė tada esąs gana paprastas, nes viena iš HAARP

veikimo savybių buvo ta, kad gali būti naudojamas ne tik imant mėginius iš žemės gelmių, ieškant naftos ir mineralinių išteklių, bet ir atrasti dideles ertmes. Kuriose galėtų įkurti gražius miestus, apsirūpinti atsargomis ir išgyventi transformaciją patogiai. Tokių požeminių bunkerių statyba užtruko dešimtmečius, o dabar 2 alternatyva beveik baigta.

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „они на каплевидных кораблях стартанули из-под Антарктиды в 2016.“

Alexas Jonesas pranešė, kad šiuose miestuose yra įmanoma apgyvendinti 80 000 žmonių ir rezervai sukaupti 30-čiai metų. (InfoWars.com)

Išsiaiškinus, kad jonosfera labai reaguoja į HAARP išspinduliavimą, projektas buvo militarizuotas (žr. JAV patentą 4 686 605: „Regiono keitimo atmosferoje, jonosferoje ir (arba) magnetosferoje metodas ir aparatai“).

Dabar jie gali sukurti atmosferos lęšius, galinčius sutelkti saulės spindulius į tam tikrą vietą, o tai lemia vietinį dirvožemio, vandenyno ar atmosferos temperatūros kilimą. Esant žemoms platumoms, pakilimas sukuria žemo slėgio sistemą, o aukštose platumose - aukšto slėgio sistemą ir gali būti naudojamas norint pakeisti oro sąlygas.

Nenorėdami nugyventi požeminiuose miestuose visą likusį gyvenimą, jiems reikėjo rasti būdą, kaip sukurti sau patogią utopiją Žemėje. Tai ir yra geoinžinerija. Jiems reikėjo pakeisti planetą, kad ji būtų atspari pokyčiams ir leistų korporacijoms, Cabal toliau egzistuoti.

Pirmas dalykas, su kuriuo jiems teko susidurti, buvo dulkių ir šiukšlių degimas, kurių Saulės sistemoje dabar yra daug, saulė tampa daug ryškesnė. Jie turėjo rasti būdą, kaip sukurti „visuotinį pritemdymą“, kad būtų išvengta akinimo. Aliuminis yra puikus lengvas elementas, kurio yra daug ir jis veikia gana gerai, todėl dauguma šiuolaikinių veidrodžių yra padengti aliuminiu (ne sidabru). Nanodalelės, purškiamos į tropopauzę (pereinamasis sluoksnis tarp troposferos ir stratosferos, kažkur 11 km atstumu  nuo paviršiaus. Šiame aukštyje dažniausiai ir skraido lėktuvai, purškiantys chemines medžiagas), kad padidintų Žemės atspindį ir viršutinį atmosferos sluoksnį paversti dalinai atspindinčiu veidrodžiu

(To negalima padaryti planetos mastu, nes saulės spinduliuotė išgarina aliuminį, o saulės vėjas jį perneša toli už sistemos ribų.) Štai iš kur atsirado sąvoka „visuotinis pritemdymas“ ant žemės paviršiaus.

Kita problema yra rentgeno spinduliuotė. Van Alleno žiedai apsaugo Žemę nuo daugumos korpuskulinės spinduliuotės, atsirandančios dėl saulės vainikinės masės emisijos, tačiau vargu ar magnetinis laukas lėtina rentgeno spindulius. Laimei, dar 1950-aisiais pasirodė technologija šiai problemai išspręsti - katodinių spindulių vamzdis arba KSV.

KSV buvo didelis rentgeno spinduliavimo šaltinis, nukreiptas tiesiai į žmogų, žiūrintį į ekraną. Norėdami naudoti šią technologiją, jie turėjo išrasti tai, kas blokuoja rentgeno spindulius, bet neturi įtakos vaizdui. Jie bandė šviną, tačiau po ilgo bombardavimo rentgeno spinduliais švino plėvelė parudavo ir sugadino vaizdus. Vamzdžio šonuose viskas buvo gerai, bet ekrane - ne. Atlikę paiešką, jie rado porą oksidų, kurie atliko pagirtiną darbą užblokuodami rentgeno spindulius ir ilgą laiką išliko naudingi be juodinimo. Tai buvo bario ir stroncio derinys (Todėl jie manė, kad KSV yra labai toksiškas. Jei sulaužėte vieną iš jų, jokiu būdu neturėtumėte liesti fragmentų, nes jie buvo laikomi nuodingais, tačiau "nebenuodinga" kai nukrenta mums ant galvų iš kabančio virš mūsų "dangaus džiaugsmo").

Jie taip pat tikėjosi didžiulės korpuskulinės spinduliuotės dėl vainikinės masės emisijos, Saulei kaistant, todėl ieškojo būdų, kaip padidinti magnetinį srautą viršutinėje atmosferos dalyje. Tai dabar žinoma kaip „magnetinis atkūrimas“, o ne natūralus gamtos reiškinys. Aliuminis, baris ir stroncis yra paramagnetiniai elementai, todėl reikėjo feromagnetinės medžiagos. Kaip galvojate apie kitą populiarų metalą, pavyzdžiui, geležį? Ir jei dangus ir liūtys šiek tiek parausta dėl geležies oksido naudojimo, visada galite paskelbti liudininkus išprotėjusiais.

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „raudonas sniegas“

O kas, jei audros taps daug žiauresnės dėl laidžių metalų buvimo atmosferoje.

Juk žmonės-avinai į tokius dalykus nekreipia dėmesio, ar ne? (Geležies perteklius sukuria terpę daugintis geležį valgančioms bakterijoms, ypač MAC (mycobacterium avium complex), kuris yra daugelio šiuolaikinių kvėpavimo takų ligų priežastis. Tik "šalutinis poveikis", kurio pagalba papildomai pasipelno farmacijos kompanijos)

,

Taigi jie sukūrė aliuminio, bario, stroncio ir geležies išpurškimo į stratosferą metodą, naudodamiesi 10 000+ orlaivių, skraidančių danguje kiekvieną dieną ir kas valandą. Plius specialūs reisai, skirti tik purškimui. Viskas, ką jie turėjo padaryti, buvo sukurti aerozolį ir degalų priedą, „leisti jam skristi“ ir „reikalas atliktas“. Prijunkite aerozolio purškimo sistemą prie pasaulinės navigacijos sistemos ir galėsite tiksliai kontroliuoti, kur purkšti chemines medžiagas, pilotams nė nenutuokiant, kad kažkas panašaus vyksta.

Mes taip pat pažymime, kad daugiau nei šimtas patentų buvo suteikta didelėms chemijos korporacijoms, įskaitant „Monsanto“. Purškiant iš oro medžiagas, kurios gali prasiskverbti į plaučius ir kraują. Sukelti ligą, sutrikdyti protinį pajėgumą, sukelti nevaisingumą ir net priešlaikinę mirtį. Šios medžiagos purškiamos visoje mūsų planetoje, dabar, jums, be jūsų žinios ar sutikimo.

O dabar, jei sniege, lede ir lietuje matote chemikalus, ką juose rasite? Aliuminio oksidas, bario oksidas, stroncio oksidas ir geležies oksidas. Tie patys elementai buvo naudojami klimato kaitos ir geoinžinerijos projektams. Koks "keistas" sutapimas! (čia dar verta pridurti į tą "dangaus džiaugsmą" įeinančias dalis kaip, aborto liekanų ląsteles,"juodąją gu" mūsų minėtą straipsnyje "SKP ir fašizmas 3 dalis" https://atsibudimas.ucoz.com/news/slaptoji_

kosmine_programa_ir_fasizmas_3_dalis/2021-01-18-786,)

Taip pat rasta stebint chemtrailius: bacilų sporos, radioaktyvusis toris, kadmis, chromas, nikelis, džiovintas kraujas, pelėsių sporos, geltonieji mikrotoksinai, etileno dibromidas ir sintetiniai nano pluoštai taip pat yra surinktuose mėginiuose. Jie užpildo atmosferą ir apsigyvena mūsų plaučiuose ir kraujo srovėse. Per orą mes kvėpuojame ir maistu, kurį valgome. Tai yra neišvengiamiausia ir pavojingiausia toksinė tarša planetos istorijoje.

Vyriausybė atsisakė tirti dirvožemio ir augalų mėginius, surinktus pagal „Chemtrails“. Tačiau televizijos reportažas iš Vokietijos patvirtino, kad jų kariškiai purškia chemtrailus į orą. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad didžiausioms chemijos korporacijoms, įskaitant „Monsanto“, buvo suteikta daugiau nei šimtas patentų, purškimui iš oro medžiagas, kurios gali prasiskverbti į plaučius ir kraują. Sukelti ligą, sutrikdyti protinį pajėgumą, sukelti nevaisingumą ir net priešlaikinę mirtį. Šios medžiagos purškiamos visoje mūsų planetoje, dabar jums, be jūsų žinios ar sutikimo.

Užsienio santykių taryba - privati ​​Amerikos organizacija tarptautinių reikalų srityje, kurią įkūrė Davidas Rockefelleris. Savo žurnale „Foreign Affairs“  paskelbė straipsnį, kuriame pasisako už sunkiųjų metalų išmetimą į atmosferą siekiant kovoti su tariamai visuotiniu atšilimu. Jie taip pat surengė seminarus šia tema: „Vienpusė planetos geoinžinerija ir pasaulinio valdymo problema“. Neseniai jų konferencija Monterėjuje, Kalifornijoje, pavadinta „Strateginė aerozolinė geoinžinerija“, paskelbė draudimą pranešti apie tokią veiklą. Akivaizdu, kad chemtrailai ir chemtrailai taip pat yra draudžiami.

Kalbant apie „visuotinio atšilimo“ klausimą, taip, planeta iš tiesų šyla. Tačiau dėl "globalaus pritemdymo" [tiesiog dabar blokuojama virš 20 procentų saulės šviesos  https://en.wikipedia.org/wiki/Global_dimming], kurį sukūrė cheminis projektas. Atšilimas trumpam šiek tiek atvėsta, privertęs sąmokslo teoretikus teigti, kad visuotinis atšilimas yra farsas. Tačiau jei pakilote į orą, akivaizdu, kad Saulė yra daug ryškesnė nei įprasta, ypač dideliame aukštyje. Cheminio saulės skydo idėja žlugo, nors jie nuolat deda pastangas tai sustiprinti.

Ekspertai puikiai žino, kad saulė vis ryškėja ir kaista, tačiau jūs negalite priversti jos mokėti „dujų išmetimo mokesčių“, sukeliančių visuotinį atšilimą. Bet jei visuotinio atšilimo šaltinis yra žmonės-avinai, tuomet jūs turite teisę apmokestinti kenčiančią nuo dujų pertekliaus karvę, aplinkos tyrimus, valymą, kvėpavimą, gėrimą, atliekų perdirbimą ... tai papildomi „milijardais ir milijardais dolerių už mūsų pačių kančias.

Pradžioje geoinžinerija sutelkė dėmesį tik į Saulės pokyčių blokavimą. Tai buvo tik laikinas sprendimas, kol Saulės transformacija nebuvo baigta. Bet, kaip visada mūsų "gerieji samariečiai"- globalistai, matė kiek kitokį vaizdą ... O jei jie sutrikdys natūralų gamtos ciklą ir įves dirbtinį? Ciklas, kurio vieninteliai vadovai bus būtent jie? Vienintelis būdas tada išgyventi yra mokėti už kvėpavimą jiems mielieji.

Geoinžinerija ir genetiškai modifikuoti organizmai (GMO)

Globalistai visada naudojosi kitų skausmais ir kančiomis, ir tai nėra išimtis. Jie nesivargino tyrinėti milijonų kilogramų elementų purškimo į atmosferą „šalutinio poveikio“, jiems rūpėjo tik būtinybė apsisaugoti nuo Saulės virsmo. Taip atsirado puiki galimybė įvykti nelaimei, skausmui ir kančiai. Sausra ir stiprios audros buvo tik keli pagrindiniai šalutiniai poveikiai iš daugelio. Sausra pastebima intensyvaus žemės ūkio vietose, nes viršutinėje atmosferos dalyje esančios nanodalelės sudaro tam tikrus kondensacijos centrus, tačiau centrų yra per daug ir jie niekada nesutankina pakankamai sunkaus vandens, kad jis galėtų nukristi Žemėje, bent jau ne dabar. Atsižvelgiant į tai, kad laikui bėgant kaupiasi drėgmė, ji pakankamai kondensuosis, kad susidarytų lietus. Dėl daug didesnio tokių centrų tūrio „lietaus tankis“ tampa daug didesnis nei natūralios audros metu, todėl lyjant lietui jis dažnai virsta smarkia audra. Tai sukuria nenatūralų dvilypumą: padidėjęs vėjas - bus sausra, silpnėjantis vėjas - bus per didelis lietus, liūtis.

Nanodalelių garavimą galima pašalinti iš dangaus, naudojant radijo dažnio energiją, kuri šiek tiek pakrato jas, sukelia kondensatą ir tuo pačiu lietų. Šiluminės vibracijos sukelia dalelių susidūrimus, o joms susidūrus dalelės susilieja. Panašaus pobūdžio eksperimentus daugelį metų atliko „Arco Power Technologies“ [„APTI, Inc“ yra HAARP sukūrusi bendrovė ir yra šių patentų perėmėja: 5.202.689 - lengvas kosmoso fokusavimo atšvaitas; 5.041.834 - Dirbtinis jonosferos veidrodis, sudarytas iš plazmos sluoksnių, kuriuos galima pakreipti; 4.999.637 - Dirbtinių jonizuotų debesų sukūrimas virš Žemės; 4.873.928 - Branduoliniai sprogimai be radiacijos], siekdami modifikuoti orą, dėl kurio atsirado HAARP, kuris yra šiam tikslui skirta priemonė. Metalai viršutinėje atmosferos dalyje nepaprastai palengvina oro valdymą visoje planetoje. O jei valdai orą, vadinasi valdai ir pasaulį.

Pasaulio valdymas per orą turi šalutinį poveikį, konkrečiai, nuodija visą planetos gyvybę. Norėdami išlaikyti esamą dalykų tvarką (savo kontrolę), turite pakeisti genetinę gyvenimo struktūrą taip, kad ji taptų atspari naujam planetos klimatui, būtent stronciui ir bariui. 
Reikėtų prisiminti, kad visa tai prasidėjo 1950-aisiais ir tęsiasi iki šiol. Jei manote, kad visus galvijų žalojimus, taip vadinami "ateiviai" daro per analinius zondus, pagalvokite dar kartą. Karvių kraujas ir organai yra suderinami su Homo sapiens organais ir krauju. Tinka genetiniams eksperimentams. Sukūrus pamatus, jie perėjo prie žmonių, bandydami rasti geriausią genetinį planą žmonėms gyventi naujoje dirbtinai sukurtoje aplinkoje ir toliau egzistuoti po saulės transformacijos. Tiesą sakant, tai tik genų inžinerijos dalis, kuri eina kartu su geoinžinerija.

Pažvelgus į pastaruosius 60 metų  keistas NSO istorijas, dauguma jų yra žingsniai link dirbtinio pasaulio ir dirbtinės populiacijos kūrimo, kad po saulės transformacijos Žemėje būtų tęsiamas gyvenimas trečiame tankyje - ir ne tik žmonėms. 
Taip pat turi būti keičiamos ilgalaikės maisto atsargos. Jos taip pat turėtų būti pritaikytos dirbtinei aplinkai. Mūsų draugams iš „Monsanto“ tai puikiai pavyko - veisti atsparų sausrai, atsparų nuodingoms cheminėms medžiagoms, genetiškai modifikuotą maistą. Būkite tikri, tai yra populiacijos eksperimentas, kurio metu nustatomos deformacijos žmonėms kurie to nusipelnė jų manymu.  Turite HAARP ir „sveikatos priežiūrą“, kad visus genetinius duomenis įdėtumėte į kompiuterius ir nustatytumėte, kas veikia, o kas ne. Be to, jie nerenka kalnų medicininių turimų duomenų, nes jie saugo jūsų privatumą!

Žmogaus kūno ląstelės yra kaip mikro baterijos, kurios turi būti įkrautos specifine sveika bioįkrova, kurią medicina vadina pH. Šis pH turi būti tarp 7.35 – 7.45. Jei ta įkrova pakinta dėl netinkamos mitybos, streso ar traumų, tuomet jos pradeda virsti nesveikomis ląstelėmis. Tai yra tai, ką medicina vadina susirgimu. Jūs tuomet bandote šiuos pakitimus malšinti vaistais, kurie nieko naudinga neatlieka, o atvirkščiai – tik pakenkia, nes numalšina simptomus, o problemos niekur nedingsta, bet plinta toliau po kitas kūno vietas. Ląstelių įkrovą galima atstatyti natūraliais būdais: kaip sveika mityba, švarus vanduo, fiziniai pratimai ir gyvenimas be streso. Tačiau daugelis žmonių apie tai nesusimąsto, nenori keisti savo gyvenimo būdo ir verčiau renkasi malšinti simptomus vaistais.

Keletas žodžių apie vakcinas. Dažniausiai duodamų vakcinų ingredientai yra: aliuminis (4 formos), gyvsidabris, mielių proteinai, mielių DNR, įvairios gyvūnų ląstelės, kaip galvijų kraujo serumas, vištų kraujo serumas (Avian), beždžionių ląstelės (VERO), šuns inkstų ląstelės (MDCK), vabzdžių ląstelės ir taip pat žmonių ląstelės, tiksliau, aborto metu pašalinto vaisiaus ir daug kitų. Kiekviena vakcina yra visiškas eksperimentas ant žmonių su neištirtais chemikalais, kas yra „Nuremberg Code“ pažeidimas. Didelė problema yra su gripo vakcinomis į kurių sudėti įeina vištų kiaušinių ir šunų ląstelės, kurios savyje turi Corona virusą, kas reiškia, kad žmonės kurie gavo gripo vakcinas dabar savyje turi Coroną viruso sukeltus pakitimus ir COVID testas jiems bus teigiamas. Yra rengiamas milžiniškas sąmokslas, kad įvesti Naują Pasaulio Tvarką su visa šia COVID situacija, kuriam buvo ruošiamasi ne vienus metus. Tai yra labai plati tema, todėl rekomenduočiau žmonėms pradėti tuo domėtis, nes tai liečia ne tik jų sveikatą, bet ir jų artimųjų sveikatą taip pat. Vakcinų klausimu galima pasidomėti daktarės Sherri Tenpenny, daktarės Judy Mikovits bei Robert F. Kennedy Jr. darbais, kur yra pateikia daug oficialios ir teisingos informacijos apie vakcinų pramonę.

Covid-19 taip vadinama vakcina, tokių bioinžinerijos gigantų kaip Moderna, yra ne kas kita, kaip Trojos Arklys, siekiant modifikuoti žmogaus genetinę struktūrą. Tai yra vadinama injekcinė “operacinė sistema”. Galite pasiskaityti jų pačių puslapyje, jie to neslepia. Ką tai reiškia? Visi žinome kas yra operacinė sistema mūsų kompiuteriuose, telefonuose ir kituose įrenginiuose. Operacinė sistema leidžia programuotojams konkrečiai užprogramuoti įrenginį.

Tai, ką jie dabar žmonėms visame pasaulyje leidžia į organizmą prisidengdami CV19 vakcina, yra operacinė nano dalelių sistema, kuri yra programuojama. Šis, silicio pagrindu egzituojantis audinys nėra gyvas, priešingai nei mūsų organizmas, kuris yra sudarytas anglies pagrindu. Todėl norint, kad tarp silicio ir anglies atsirastų sąsaja reikia, kad embrioniniame lygyje egzituotų kitos dalelės, kurios padėtų tai palengvinti. Tai paaiškina, kodėl vakcinų sudėtyje yra abortuoto vaisiaus dalelių, tokių kaip MRC-5. 

Kaip elektroninė dalelė susijungia su biologine dalele ir tampa viena dalele, tada ta dalelė gali būti programuojama iš išorės. mRNR esama informacija, kuri reguliuoja organizmo genų ekspresiją, pradeda gaminti koronaviruso smaigalio baltymą (Spike Protein) ir paverčia kiekvieną organizmo ląstelę į viruso gaminimo mechanizmą.

Kaip manote, kas nutinka žmogui, kaip kiekviena jo organizmo ląstelė pradės spjaudytis virusinėmis dalelėmis? Jis tampa ZOMBIU.

Pasidalinkite su artimaisiais ir padėkite jiems suprasti su kuo jie turi reikalų. Nes pasiskiepijus, kelio atgal jau nebebus.

Visa laimė, kad yra tokių medžiagų kaip „Zeolitas“, kuris yra natūrali vulkaninės kilmės magnetinių savybių turinti medžiaga, kuri išvalyta ir iš naujo jonizuota veikia, kaip magnetas, kuris iš kūno pašalina sunkiųjų metalų, pesticidų, nitratų ir kitų žalingų medžiagų perteklių. Tinkamai išvalytas Zeolitas yra visiškai saugus ir pašalina tik tai, kas yra nereikalinga, bet palieka visas gerąsias medžiagas. Vartojant Zeolito lašelius didžioji dalis pasaulio psichinių problemų būtų jau išspręstos, vien tik atlikus organizmo valymą nuo sunkiųjų metalų, kurių perteklius trumpina kūno bioelektros grandines, o dėl to atsiranda smegenų veiklos sutrikimai, kas jaunam vaikui gali pavirsti į epilepsinius priepuolius, o vidutinio amžiaus žmogui į psichinius sutrikimus, kaip negebėjimas savęs valdyti mentališkai, emociškai ar fiziškai, o senam į Altchaimerio ligą.

2021m. sausio 27d. didžiule balsų dauguma priimta Europos Tarybos Parlamentinės asamblėjos (PACE) rezoliucija dėl vakcinacijos nuo COVID-19. Rezoliucijoje pabrėžiama prievartos skiepytis nepriimtinumas ir žmonių diskriminacija dėl skiepytų/neskiepytų asmenų. Rezoliucijoje valstybės raginamos informuoti piliečius, kad skiepijimas nėra privalomas ir niekas neturi patirti politinio, socialinio ar kitokio spaudimo skiepytis, jei asmuo nenori skiepytis. Įvedant ,,vakcinacijos pažymėjimus’’ - covid pasus, pranešama, kad juos įvedus, jie turėtų būti naudojami tik vakcinos veiksmingumui ir jos šalutiniam poveikiui stebėti. Rezoliucijos teksto aiškinamajame pranešime teigiama, kad atsisakymas skiepytis yra teisė, kurią garantuoja Europos žmogaus teisių konvencijos 8 ir 9 straipsniai.

Dabar Cabal visiškai patenkinti savo maža dirbtine imperija ir yra įsitraukę į visas taktikas, kokias tik gali, kad tai išlaikyti. Saulės transformacija jau vyksta, belieka tik pakankamai ilgai išblaškyti žmonių masės dėmesį, kol prasidės teigiami pokyčiai, kad jie galėtų užsisklęsti požeminėse bazėse ir leisti mums visiems sudegti. Bent jau taip jie galvoja.

Įvykiai, esantys ties išgyvenimo riba, nėra tragiška pabaiga, o tiesiog pokyčių laikas. Jie gamtoje vyksta nuolat. Taip atsitiko dinozaurams kai kuriems  humanoidams, daugybei milijonų vabzdžių, virusų ir augalų gyvybių. Naujausi pranešimai sako, kad nykstančių rūšių skaičius, palyginti su prieš šimtmetį buvusiu, išaugo tūkstantį kartų. Tačiau jie ne tik išnyksta, bet ir vystosi. Ir būtent taip nutiks žmonijai, kitoms protingoms gyvybės formoms Žemėje. 

Jei globalistai nebūtų pradėję naudoti geoinžinerijos ir genetikos prieš 50 metų, žmonija jau būtų perėjusi į sudėtingesnę gyvenimo formą - sąmonės išraišką   „aukštesniame tankyje“.  Visi genetiškai modifikuoti maisto produktai, kuriuos mes valgome kasdien, kartu su chemikalais, naudojamais klimatui modifikuoti, sulėtino tam tikrų natūralių procesų pradžią.

Problema ta, kad per pastaruosius 50 metų geo ir genų inžinerijos būdu buvome užblokuoti nuo savo genetinio paveldo. Tinkami signalai „atnaujinti gyvenimo vienetą nebuvo gauti tada, kai juos reikėjo gauti“. 
Tai panašu į žmones sporto salėje, užsidėjusius ausines ir nematantiems, kad jiems į veidą skrieja krepšinio kamuolys, nors kiti žmonės jiems šaukia „saugokis“! Smūgis ir jie darbar nustemba.

Atėjo laikas nuimti ausines žmonėms ir leisti jiems išgirsti įspėjimus - tai signalas „atnaujinti“ savo psichiką (sielą). Vis dar yra vilties ir aš neturiu omenyje laukti ateivių ar Trampo sugrįžimo...

Suteikia vilties tai, kad jei pagaliau bus panaikintos planetai nustatytos dirbtinės sąlygos, gyvenimas greitai sugrįš į „gamyklinius nustatymus“, paims tinkamus signalus ir pradės atsinaujinimo procesą, vadinamą pakilimu. Be to, Žemės šerdis yra didžiausias sukimo lauko generatorius pasaulyje. Tiesiog kažkas turi paspausti gaiduką.

Cabal norint išlaikyti status Qvo, geoinžinerijai reikalinga genetinė modifikacija. Jei pašalinsite tai, gamta pati pradės gijimo procesą. Pakeista atmosfera ir genetiškai modifikuotas organizmas iš prigimties vertinamas kaip trauma, liga ir kai tik bus galimybė, gamta gali išgydyti sužeidimus bei užmušti ligas. Norėdami išlaikyti kontrolę, globalistai turi pažeisti ekosistemą. Jei to nepadarys, jie praras kontrolę ir viskas pradės normalizuotis ne jų naudai.

Saulės transformacija tikrai įvyks, nes tai yra natūralus procesas, stebimas Visatoje. Jums tereikia suprasti: kai Saulė vystosi, vystosi su ja susijęs gyvenimas - gyvenimas visose planetose, palydovuose ir už jų ribų. 
Tai, kas vadinama neigiama laiko juosta, yra globalistų norų objektas: dirbtinė aplinka su visišku jų valdymu. Jei po Saulės transformacijos viskas išliks trečiame tankyje, ko jie ir siekia (kad gyvybė Žemėje tęstųsi trečiu tankiu, nes jų sukurtos sąlygos tikrai egzistuoja), viskas egzistuos, bet tik trečiu tankiu. Yra tikimybė, kad visa tai truks labai neilgai. Likusi trečiojo tankio gyvybė Žemėje arba išnyks, arba bus perkelta į kitą pasaulį. (Baimėje gyvenantys žmonės įstrigs trečiame tankyje.)

Teigiama laiko linija yra pakilimo linija, pereinanti į ketvirtą tankį ir už jos ribų. Saulės transformacija suteiks energijos, reikalingos gyvybei judėti į priekį evoliucijos procese. Saulė vystosi, verčia planetas vystytis, o planetos prisideda prie gyvenimo evoliucijos. Laimi šiuo atžvilgiu visi.

Žmonės, kurie neatsilieka nuo proceso, mato augimą ir tobulėjimą. Atsiliekantieji mato chaosą ir sunaikinimą. Jus gali pakelti aukšta vandenyno banga kuri išmes jus į kitą dimensiją, arba galite pasiimti banglentę ir ilgai plaukioti ja toliau. Tai yra jūsų asmeninis pasirinkimas.

Sunkumai, su kuriais susiduria Žemės ekosistema, yra nenatūrali manipuliacija kritiniu metu. Jie gali kištis į atmosferą ir genetiką planetos paviršiuje, tačiau negali paliesti jos vidinės veiklos, kaip ir žmogaus.

Žmonijos kolektyvinė sąmonė vis dar yra giliame tamsos transe, todėl yra reikalingas rimtas sukrėtimas, kad ta sąmonė nubustų. Pavyzdžiui, tai gali įvykti per galingą Saulės pliūpsnį, kuris paveiktų visą Žemės elektromagnetinį lauką. Svarbu paminėti, kad 1972 m. ir 2012 m. buvo galingi Saulės pliūpsniai, kaip kad buvo išpranašauta, kas turėjo nuvesti link planetos nubudimo, tačiau buvo nuspręsta, kad žmonija dar nėra tam pasiruošusi ir šis procesas Šviesos Jėgų buvo pakoreguotas. Kolektyvinė žmonių sąmonė dar nebuvo tam pasiruošusi, todėl tai būtų sukėlę milžinišką paniką, o tamsa tuo būtų pasinaudojusi. Todėl Saulės pliūpsniai buvo tiesiog nukreipti nuo Žemės kita kryptimi, taip suteikiant daugiau laiko žmonių sąmonės nubudimui. Tamsos jėgos žinojo apie tai, todėl dar 1950-1960 metais pradėjo kosmines programas, kad kolonizuoti Mėnulį ir Marsą kaip jau minėta mano ankstesniuose straipsniuose. Jų planas buvo palikti Žemės planetą ir persikelti gyventi kitur, o visus žmones palikti čia. Šis planas buvo žinomas pavadinimu „Alternatyva 3“ kaip ir minėta šiame straipsnyje aukščiau.

Žemės planeta yra kaip filtras tamsai, todėl visa galaktikos tamsa yra nukreipta būtent čia, kad visą tamsą būtų galima perfiltruoti per vieną planetą, todėl Šviesos jėgos spaudžia tamsą iš išorės link šios planetos. Kai dalis tamsos yra išvaloma atrodo, kad jau pagerėjo, bet tuomet ir vėl nauja tamsos banga ateina tam, kad ją išvalyti. Dėl šios priežasties šis procesas atrodo labai banguotas ir toks liks iki pat pabaigos, kol paskutinis lašas tamsos šioje galaktikoje nebus išfiltruotas.

Žmonės turi - bendrauti su planeta kaip su gyva protinga esybe. Susijungimas su žeme inicijuoja virsmo ir pakilimo procesą, kad ir ką globalistai darytų. Tai sugrąžina mus į teigiamą augimo liniją.

Žmonėms reikia vienytis, kelti savo ir visuotinį sąmoningumą, skleisti tiesą ir viešinti visą informaciją apie tai, kas iš tikrųjų vyksta. Reikia burtis į grupes ir organizuoti viešus renginius, kurie sujungtų žmonių sąmonę tam pačiam tikslui – planetos išlaisvinimui. Išreikšti savo kolektyvinę valią. Kai masė žmonių išreiškia tokią pat mintį – visata turi tam paklūsti, tuomet žmonijos bei planetos likimas turi pakrypti šia linkme. Tokie yra visatos dėsniai. Tai yra labai svarbu žinoti. Jei žmonės renkasi pasyvumą ir neatlieka savo vidinio pasirinkimo, ką jie nori matyti savo pasaulyje, tuomet jėgos, kurios valdo šį pasaulį atlieka šį sprendimą už juos. Todėl neatiduokime jiems savo galios ir rinkimės sąmoningai

Manau, mūsų pasaulio žmonėms reikia - galimybės augti laisvoje visuomenėje. Naudokite šią informaciją, kad padėtumėte žmonėms rasti šią galimybę patiems ir nelauktų ateivių gelbėtojų.

Buvo atlikta beveik 50 tyrimų, kurie dar labiau patvirtino pasaulinės meditacijos naudą ir teigiamą poveikį visame pasaulyje. Dėl šios priežasties tūkstančiai vienuolių kiekvieną dieną medituoja ties ramybės būsena. Jei jie to nedarytų, tai šis pasaulis jau seniai būtų buvęs sunaikintas Tamsos jėgų.

Cabal galima nugalėti per viešumą. Jie bijo viešumos, nes tik būdami šešėlyje jie gali daryti visus tuos blogus darbus, o viešumas juos apšviečia ir jie netenka galios veikti. Todėl viešumas yra žmonių ginklas prieš juos. Reikia viešinti informaciją, nes visuomenė turi žinoti tiesą. Laikas visiems nubusti! Žmonija turi suprasti, kad jie patys yra atsakingi už savo realybės kūrimą. Kai žmonija kolektyviai nuspręs, kad blogis turi būti pašalintas iš šio pasaulio, tuomet blogis taps bejėgiu, o žmonija susigrąžins savo galią, kurios labai senai neteko. Užtektų tik to, jei visa žmonija sukiltų prieš blogį ir išreikštų savo vieningą poziciją už laisvą pasaulį...

Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 2124 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.8/4
Viso komentarų: 10
0  
1 laume   (05.02.2021 14:19) [medžiaga]
atsiverčiu savo fb ir randu žinutę, kad ta plejedietę priėmė mano kvietimą draugauti-- tad skelbiu jai parašytą komentarą į vieną fb [ ji berods turi keletą]--
Žinai, lina, tu elgiesi kaip tie mokytojai ar migrantai iš musulmoniškų kraštų-- jei jau kelis kartus išmečiau iš draugų, vadinasi lipsi per kaminą ir rašysi , kad priėmei mano kvietimą,
Tu,aštaro neagzistuojančios komandos narė, tu aljanso žinovė ir bukų ir logikai prieštaraujančių eilėraščių ar pseudo eilėraščių kūrėja-- kur man taip iki tavęs-- tad von iš mano draugų sąrašo ir daugiau nedrįsk-----------
Dabar žiūriu-- jos fb , kur buvo įrašytas šis komentaras - blokuojamas.. blogai su tom blusomis--- kažkaip prisiminiau doremi komentare prašytą anekdotą apie planetas - ir jame kalbaa, kad ta Žemė blusomis atsikratys---

0  
2 PlejadieteLina   (05.02.2021 19:15) [medžiaga]
Taip, prasminga info. ACIUKAS, Broliui VIRGIUI. TU - esi musu Angelas!

B. Geitsas, su savo mokslininkais, Saulyte ruosias birzelio menesi uzdengti! Cha, cha, cha...

Su didziulia Pagarba ir Meile, sio tinklapio turetojui ir visiems, kurie pabude!

0  
3 laume   (05.02.2021 19:51) [medžiaga]
Apie GEITSO planus  DELFI rašė---- kad virgis nebe donatas , o angelas- tai keistoka.
O ,kad pateikta yra prasminga-[ įdomu, prieš rašydama šį žodį, bent į google žodyną bent žvilgtelėjai?abejoju]

0  
4 laume   (05.02.2021 20:05) [medžiaga]
Tad , linute, mes abi tinklapyje- tad padiskutuokim, kam į facebook ar pinterest lįst- jei rusiška erdvė atvira diskusijom

0  
5 laume   (05.02.2021 20:13) [medžiaga]
Tad virgis aiškiai parašė, kad jokie -tame tarpe plejedes ar taip vadinama galaktikos federacija  nepadės ir 2036m, kaip teigei žiniasklaidoje tokių  prašmatnių rožinių ar raudonų suknelių niekas nenešios- nes bulvių , burokų ar morkų lysves ravint , jos greit tas  purvinais skudurais,-o tu tik kaimo bobelė

0  
6 laume   (05.02.2021 20:16) [medžiaga]
viena raidė išsprūdo-- taisausi .. greit taps purvinais skudurais...

0  
7 laume   (05.02.2021 20:27) [medžiaga]
Įdomi diskusija vyksta- lina tokia nedrąsi su manim , tad diskutuoja per fb-- ir vis apie 5D svaigsta--- suprantu -  darbo rinkoje -nurašyta,   prižiūrėt senelių Vokietijoj- nebegali----ir pinigų nebėra---tik belieka svaigt apie pseudo dimensija. Tad ,linute, rankas , kojas turi, na galva -panaši į kopūstą be smegenų----
pats laikas pomidorų , paprikų sėklas sėt-- gegužį nuvažiuosi į turgų- pasipuoši savo raudona suknia, pakalbėsi apie meilę---pirkėjai tuoj pat sodininkus išpirks

+1  
8 donatassvb   (07.02.2021 12:26) [medžiaga]
Dėkui už nuostabius straipsnius Virgiui. O kad saulėaktyvėja tai akivaizdžiai matosi. Ir teisybė, kad kol mus purškia kaip
tarakonus, tikrai nepasakysi, kad krypsta viskas į gerą. O ką mes galim? Galim
tik pakeisti savo mąstymą ir vaizduotę, i kiekvienas gali įtakoti tik tame
lygyje, kuriame socialiniame statuse jis yra. Va prezidentas šalies lygiu gali
sau parašiukus dėlioti, o nuo to kenčia visa šalis. Kad pakreipti viską
teisinga linkme, reikia tikrai kažkokio stebuklo ar įsikišimo.

+1  
9 virgis   (07.02.2021 17:33) [medžiaga]
Svarbu yra Tamsos jėgoms nesuteikti per daug psichinės galios galvojant, kad jos yra labai stiprios ir
neįveikiamos. Geriau jas įsivaizduoti, kaip nesudėtingas aplinkybes ir taip sumažinti jų
psichinę galią.
Visos gera linkinčios mintys, kurios veda į pozityvius veiksmus: geranoriškumas,atlaidumas, mielumas, tolerancija ir pan. O negatyvios mintys šioje vietoje taip egzistuoja, kas yra tamsos būtybės kaip demonai ir veda žmogų į destruktyvius veiksmus: pyktis, pavydas, agresija, noras kontroliuoti ir pan.
Taigi, jei egzistuoti, vadinasi, esi reikalingas ir atlieki savo vaidmenį. Atėjo laikas pabusti ir pradėti kurti savo realybę, kurios visi trokštate! Kai turi tvirtą kontaktą su savo Aukštesne sąmone, tuomet nebereikia
kovoti dėl išlikimo ar vadovautis tamsos programavimu
Viešinkite visą šią informaciją. Iš tiesų pats svarbiausias dalykas, ką jūs visi galite padaryti, tai yra skirti laiko sau, savo dvasiniam augimui. Transformuokite save į pilnos sąmonės asmenybę, kad jie nebegalėtų daugiau jumis manipuliuoti. Šiuo metu yra svarbiausia, ką kiekvienas žmogus gali padaryti.
Taikos ir ramybės

0  
10 PlejadieteLina   (08.02.2021 19:53) [medžiaga]
...jeigu patinka, te teisia, te kritikuoja, - tai Tamsos butybiu reikaliukai! O as kuriu, ir toliau kursiu savaja realybe, kokios as TROKSTU! Te negalvoja Tamsos jegos, kad jos yra neiveikiamos!, tikrai iveikiamos, nes MES ESAME KUREJAI! Esame KUREJAI - mokantys MYLETI ir atleisti.

Kaip savaja realybe kuriu as? Kaip gyvenu, kad iseiti is matricos? Mane daznai zmones to klausia. Reikia tobulinti save, be tobulejimo - sedeti sudejus rankeles, tikrai nieko nebepasieksime! As PASITIKIU SAVIMI! As stengiuos, labai stengiuos - NETURETI JOKIU BLOGU EMOCIJU, kuriomis maitinas Tamsiosios jegos. Dziaugiuos savo Artimaisiais, naujai prazydusia Gelyte, kiekvienu Gyvuneliu ir Pauksteliu, dziaugiuos VISA, kas Gyva ir Negyva (juk ir negyvi daiktai - yra ta pati Energija), kaip mazas vaikutis dziaugiuos KIEKVIENA GYVENIMO AKIMIRKA - CIA IR DABAR! CIA IR DABAR - kada sustoja visos mintys... ju nebebuna. MEILE... ja dalinu viskam, kas Gyva ir Negyva (prie kiekvieno daikto lieciuosi SU MEILE), manau, kad ismokau MYLETI! Juk MEILE yra Auksciausiasis Kosminis Desnis!

LINKIU MEILES IR LAISVES, VIENYBES (vienas musyje ne karys) IR RAMYBES!

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0