Penktadienis, 26.04.2024, 03:19
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2022 » Vasaris » 1 » Corey Goode apie “tamsujį laivyną” , derinformaciją ir Cabal kelionė į Antarktidą
18:46
Corey Goode apie “tamsujį laivyną” , derinformaciją ir Cabal kelionė į Antarktidą

Mes kovojame su apgaule, kurdami tiesioginį operacijų vadovo kanalą, nukreiptą tiesiai į visas vyriausybes, kariuomenę ir žemės piliečius, prieš “tamsųjį laivyną” ir Drako roplius. Pristatome jums oficialų SSP (slaptoji kosminė programa) teigiamo aljanso, skirto kovai su kontržvalgybos kampanijomis, leidimą. Siekdami kovoti su slaptos kosmoso programos įmonėmis, skelbiame keletą instruktažų tiesiai iš aukščiausių mūsų pareigūnų be tarpininkų, primygtinai rekomenduojame nekreipti dėmesio į informaciją apie slaptą kosmoso programą, kuri ateina ne tiesiogiai iš mūsų viešai neatskleistų asmenų. Kai kuriuos atskleidimus sukompromitavo netikri slaptos kosmoso programos veteranai. Superkareiviai, investuotojai ir kiti kontaktiniai asmenys išplatino reikšmingą dezinformaciją, kad žmonija negalėtų kovoti už laisvę turėdami klaidingą saugumo jausmą. Jie skleidžia melo žinią, kad bazės Marse, kolonijos Mėnulyje ir Antarktidoje buvo išlaisvinti nuo pilkųjų ateivių ir roplių.

Pabrėžiame, kad žemės išlaisvinimas įvyks tik mūsų pačių veiksmais ir sąlygomis, esame savo pačių gelbėtojai. Šiandiena daugiausia dėmesio skirsime tamsiajam laivynui ir Drakonams reptilijoms iš Oriono. Bendradarbiaujame su ssp aljanso tarybos nariais, kad tai paskelbtume. Tikrasis ssp tamsaus laivyno programos pavadinimas pirmą kartą buvo paskelbtas 2015 m. Aljanso pavadinimas „tamsusis laivynas“ buvo suteiktas šiai programai, siekiant nustatyti ir diskredituoti asmenis, kurie, kaip tikimasi, pasirodys turėdami veidrodinius įrodymus. Taip pat dirbame su ssp aljanso taryba, kad paskelbtume visą tamsiojo laivyno ir jo sąjungininkų duomenų bazę.

Informacija nutekėjo nuo perbėgėlių iš šios tamsios programos. ICC (tarplanetinis korporacijų konglameratas) pasinaudojo duomenų bazės informacija kaip dingstimi užrakinti mūsų saulės sistemą, kad nuslėptų savo dalyvavimą tamsiajame laivyne. Tamsioji flotilė atlieka savo misijas pagal penkias slaptas kosmoso programas, jos nariai negali pilnai žinoti savo veiklos tikslo ir pasekmių. Infrastruktūra yra išsibarsčiusi visoje mūsų galaktikoje ir yra visiškai autonomiška, todėl ji gali veikti nepastebėta kitų SSP dalyvių atžvilgiu.

Tamsusis laivynas yra labai pažengęs karinis slaptas kosminis blokas, atsakingas už visas tarpplanetinio organizuoto nusikalstamo puolimo operacijas. Jie veikia beveik išimtinai už mūsų saulės sistemos ribų ir dirba kartu su Drako aljansu. Tamsioji flotilė mūsų Saulės sistemoje turi keletą bazių, įskaitant vieną Mėnulyje, operatyvinės vadovybės piramidės pavidalu su nuimta viršūne. Šioje bazėje buvo vykdoma “įsibrovėlių” perėmimo ir apklausos programa, kuri veikė kaip “vyrai juodais drabužiais”, surasdavo ir perimdavo ne žmones, kurie be leidimo pateko į mūsų saulės sistemą. Tamsioji flotilė slapta veikė iš šios bazės pagal žinomą programą, kuri slepia didžiulį kriogeninį kalėjimą, kuriame šimtai rūšių buvo laikomi pažeidžiant kosminį laisvo klajojimo įstatymą.

Antžeminiame debesyje yra dar viena bazė. Tai milžiniškas sferinis apvalkalas, supantis saulės planetas ir koiperio juostą, kur įvairios grupės, įskaitant Aljansą, turi bazes. Tamsioji flotilė prasiskverbia į kitas SSP bazes ir mūsų saulės sistemos infrastruktūrą, kurią kontroliuoja ICC. „Dark Fleet“ yra viena iš SSP struktūrų, aprūpinta pažangiausiomis technologijomis ir turi apie 4000 itin modernių laivų. Jų laivai nepanašūs į kitus SSP laivus ir technologijas, kai kurie laivai tikrai atrodo kaip pleišto formos naikintuvas iš „Žvaigždžių karų“.

icc padėjo tamsiajam laivynui sukurti šiuos pažangius laivus ir ginklų sistemas, naudojant vergų darbą savo gamykloje Marse, o roplių drako grupė išplėtė savo puolimo pajėgumus naudodama pažangią sukimo lauko generavimo technologiją.

Ta pati technologija, kuri gali sukurti torsioninį lauką kelionėms laiku ir erdvėje, gali būti naudojama priešo laivui pasukti ir sutraiškyti, manipuliuojant aplink laivą esančiu energijos lauku. Svarbu pažymėti, kad dauguma drako roplių laivų yra trikampių ir deltų formos.

Nors už tamsiają flotilę galiausiai yra atsakingas ICC, jie taip pat dirba kartu su Draco. Tamsųjį laivyną, jo infrastruktūrą ir pačius laivus valdo ir jiems vadovauja žmonės, kurie tarnauja Ai (dirbtinas intelektas) dievui. Istoriškai tamsusis laivynas kilo iš Illuminatų, slaptų Žemės vyriausybės sindikatų ir už planetos ribų esančių kolonijų.(Marsas, Cerera ir tt.)

Svarbu pabrėžti, kad tamsusis laivynas neatrenka žmonių dirbti pagal program 20  ir atgal, dėl savo veiklos saugumo, nors mažuma anksčiau buvo kviečiama. Dauguma narių buvo genetiškai išauginti, jų pareigos tokios tamsios ir piktos, kad tamsus laivynas negali rizikuoti, jog žemiški dalyviai susigrąžintų prisiminimus, jei kas nors iš jų grįštų į žemę. Tie, kurie tarnauja tamsiame laivyne, yra genetiškai išauginti ir gimę tarnauti mūsų saulės sistemos bazėse, jie gimsta senoje religijoje, kuri turi sąsajų su Oriono grupe. Rekrūtas, gimęs ne pagal jų programą, yra priverstas atsiversti į senąją religiją, duodamas priesaiką. Iš jo reikalaujama paaukoti žmogiškumą ir gauti smegenų lustų implantus bei nanitų injekcijas.

Tik keliems aukščiausio rango pareigūnams pasisekė išvengti šio visą gyvenimą trunkančio įsipareigojimo. Jie daugiausia naudoja empatus, kurie yra kraštutiniai sociopatai ir formuoja klaidingą tapatybę, kad galėtų manipuliuoti ir valdyti, remdamiesi savo intuityvia įžvalga. Tamsusis laivynas perkeitėlius naudojo kaip turtą, kad išnaudotų savo talentus iki galo. Viešai neatskleista informacija, Tamsiojo laivyno pareigūnus apibūdino kaip totalitarinius, atšiaurius ir arogantiškus elitus, kurie dėvi juodai. Daugelis jų turi protėvius iš Vokietijos slaptosios nacių draugijos ir Ketvirtojo Reicho programų arba gimė po mūsų civilizacijos atitrūkimo netrukus po Antrojo pasaulinio karo.

Būtent Antrojo pasaulinio karo metu vokiečiai, sukūrę Tule visuomenę ir buvo jos dalimi, pasirengę padaryti bet ką, kad laimėtų karą, visiškai kontroliuotų visą planetą. Visame pasaulyje jie ieškojo antgamtinių galių turinčių artefaktų ir šventų daiktų, sužinojo apie proto valdymo energijos manipuliavimą, juodąją magiją, nekromantiją, alchemiją ir okultizmą. Jie taip pat ieškojo antgamtinių galių turinčių žmonių ir pagrobė išminčius, šamanus ir mediumus. Vokiečiai rado grupę moterų, kurios galėjo pasinaudoti universalia Vrill energija.

Vril visuomenės lyderė buvo Maria Orsik, kuri galėjo palengvinti nežemišką kontaktą. Ji pradėjo bendrauti su nežemiškomis ir antgamtinėmis būtybėmis, kurios galėtų padėti laimėti karą ir dominuoti pasaulyje.

Pirmasis jų kontaktas buvo su Drako federacijos “šiauriečiais” (taip vadinamais Nordikais), kurie supažindino vokiečius su Drako federacijos tarpininkais. Drako aljansui priklauso daugybė skirtingų tipų roplių, iš kurių du išsiskiria, “vabzdžiai” ir “šiaurietiški padarai”. Abi rasės yra pavergtos rasės, priverstos tarnauti Drako aljansui.

Taip pat yra žemaūgės, maždaug nuo keturių su puse iki penkių pėdų ūgio, rasės, kurios atrodo kaip maži pilkieji ir yra 9–14 pėdų ūgio Drako roplių, su avilio tipo socialinių kastų sistema, jų karalienė valdo visą Drako populiaciją, ropliu kastas, įskaitant karius, mokslininkus ir inžinierius. Pirmoji Drako federacijos direktyva vokiečiams buvo viešai pralaimėti karą kaip taktika, kad likęs pasaulis jaustųsi išlaisvintas, patenkintas ir valdomas.

Tuo pačiu metu jie įgijo visišką kontrolę iš savo šešėlinių pozicijų, nes sugebėjo numatyti būsimus įvykius. Vokiečių elitas paliko savo kariuomenės dalį ir kartu su Drako federacijos atstovais persikėlė į Antarktidą, kad po Antrojo pasaulinio karo įkurtų bazę ir Ketvirtąjį Reichą. Vokietijos įmonės ir pramonė sukūrė tarptautinių kompanijų infrastruktūrą visame pasaulyje, įsiskverbdamos į visas šalis, įskaitant JAV. Pavyzdžiui, “paperclip” klubo projektas buvo specialiai sukurtas siekiant įgyti dominavimą Jungtinėse Valstijose. Būtent vokiečiai Mėnulyje pastatė pirmąją bazę už Žemės planetos ribų.

Vėliau su operatyvine komanda loc. ICC buvo kaip korporacija, įkurta Ketvirtojo Reicho įtakoje, siekiant plėtoti ir kontroliuoti kolonijas, gamyklas ir infrastruktūrą mūsų saulės sistemoje ir už jos ribų. Po to, kai jų struktūros išsiplėtė iki Marso,

kur buvo įkurtos vergų kolonijos, jie dar pastatė bazių keletoje planetų visoje Saulės sistemoje.

Mūsų saulės sistemoje tamsioji flotilė neturėjo atvirų bazių ar turto, būtent ICC padėjo tamsiajam laivynui paslėpti savo buvimą kitose programose ir veikė jose kaip hidra organizacija, kiekvienais metais aprūpindama Orionų grupę šimtais tūkstančių pagrobtų žemiečių, kurie buvo iškeisti į technologijas ir biologinius mėginius iš kitų žvaigždžių sistemų, taip pat buvo kaip maisto šaltinį Oriono ropliams.

Kai vokiečiai išplėtė savo operacijas už žemės ribų, jie pradėjo kurti savo slaptas, kartu su Draco kosmines programas ir karines misijas, skirtas užkariauti kitas planetas ir kitas saulės sistemas, taip ir gimė “Tamsioji flotilė”.

Tamsioji flotilė turi du pagrindinius įgaliojimus: pirmasis yra padėti ICC prekiauti galaktikos vergais ir vykdyti jų komercinius projektus, kurios uždraudė superfederacija, antrasis tikslas – padėti Drako reptilijoms ir jų laivynui užkariauti kitas mūsų galaktikos saulės sistemas. Plačiau apie nacių kosminę program ir pre-adamitus straipsnyje

https://atsibudimas.ucoz.com/news/slaptoji_

kosmine_programa_ir_fasizmas/2020-12-12-769

https://atsibudimas.ucoz.com/news/slaptoji_

kosmine_programa_ir_fasizmas_2_dalis

/2021-01-01-779

https://atsibudimas.ucoz.com/news/slaptoji_

kosmine_programa_ir_fasizmas_3_dalis/2021-01-18-786

Mūsų bandymus paskleisti tamsiojo laivyno duomenų bazes ir kitą svarbią informaciją per pastaruosius metus blokavo Ai (dirbtinis intelektas) tinklas, vadinamas Žvėrimi. „The Beast“ yra pažangus kvantinio skaičiavimo tinklas, kurį trijų raidžių agentūra pradėjo kurti devintajame dešimtmetyje. Sužinojome daug naujos informacijos apie tamsiojo laivyno veiklą ir dalinsimės atnaujintomis perspektyvomis bei informacija, gauta iš duomenų bazių.

Tačiau, dar kartą turime pabrėžti, kad turime pareigą žengti į priekį ir gelbėtis kurdami savo sprendimus. Būties Aljanso sfera ir “naujieji sargai” nėra čia tam, kad mus išgelbėtų, jų tikslas yra prižiūrėti kiekvienos žvaigždžių sistemos kosminius ciklus, kai sąmoningos būtybės eina pakilimo ir pagreitinto duomenų atkūrimo keliu. Jie apšviečia žmones apie slaptų vyriausybės sindikatų, SSP grupių ir jų sąjungininkų nusikaltimus žmoniškumui. Tamsiosios flotilės lyderystė ir ICC bus įvertinta pasaulių atstovų akivaizdoje.

Cabal elito kelionė į Antarktidą

Dešimtys Cabal elito atstovų iš viso pasaulio keliavo į Antarktidą aplankyti neseniai po ledu atkastų griuvėsių, įskaitant bibliotekas ir šventyklas. Teigiama, kad šie griuvėsiai reprezentuoja skirtingus architektūros stilius, tarsi iš skirtingų civilizacijų, tačiau pastatyti per tą patį laikotarpį, vienas šalia kito. Senųjų dievų sergėtojai buvo kunigų kastos palikuonys iš senovės, iki pre-adamitų 

sostinės, kuri buvo padengta ledu maždaug prieš 12 000 metų, kai Antarktidą užliejo potvynis. Po ekskursijos, kuriai vadovavo vienas iš “senųjų dievų” sergėtojų, elitas susirinko į vieną iš senųjų pastatų ir išklojo savo maldos kilimėlius tose vietose, kur galėjo atsitraukti vienas nuo kito. Tai masyvi konstrukcija, pastatyta iš didžiulių akmenų; su tinkuotomis sienomis, padengtomis menu ir ikonografija. Buvo du slaptos karališkosios kraujo linijos nariai, turėję genetinių ryšių su pre-adamitais – grupe, kurią jie vadina „senaisiais dievais“. Tai nėra tas žmonių elitas, kuris būtų pažįstamas sąmokslo teoretikams ir kurį sudarytų beveik visų planetos rasių atstovai.

Mano šaltiniai taip pat patvirtino, kad neseniai Antarktidoje per užtemimą apsilankiusi kabal vadovybė nebuvo pašalinta iš planetos. Tiesą sakant, iš „senųjų dievų miesto“ jie išsibarstė atgal į savo regionus su ritiniais ir artefaktais, kuriuos jiems padovanojo senovės senųjų dievų globėjai. Elitinės kraujo linijos grįžo į savo šalis su dovanomis, kurias joms įteikė senųjų dievų globėjai.

Jiems buvo įteikti senoviniai ritiniai ir artefaktai, neseniai atkasti senajame dievų mieste. Remiantis pranešimais, trys kraujo linijos nariai mirė siaubingai, atlikę ceremonijas ir garsiai perskaitę senovinius ritinius.

Skambėjo tinkama muzika, garsiai skaitomi senoviniai žodžiai, laikant senovinį artefaktą suaktyvino DNR ir privertė ją išpakuoti didžiulius kiekius viduje sukauptos informacijos. Daugumai elito kraujo linijos atstovų pavyko sėkmingai atlikti ritualą, kuris privertė juos gauti neįtikėtinos informacijos, kurią senieji dievai užprogramavo į elito linijų DNR prieš tūkstančius metų, siuntas.

Procesą išgyvenusieji buvo hospitalizuoti aukštųjų technologijų bunkeriuose, kur pasveiko ir dokumentavo atsisiuntimų metu gautą informaciją.

Vėliau buvo pranešta apie įtartinas mirtis ir savižudybes ICC ir net keliose elitinėse kraujo linijose, kurios per neseniai įvykusį užtemimą atskrido į Antarktidą dalyvauti ceremonijoje.

Mane informavo, kad per pastarąsias kelias savaites tarp ICC vadovų įvyko 16 įtartinų mirčių ir savižudybių. Visais atvejais, likus kelioms dienoms iki savižudybės arba mirties nuo staigaus organų nepakankamumo, jie elgėsi labai keistai ir neįprastai. Apie tris šio proceso neišgyvenusius elito atstovus buvo pasakyta, kad jų akys, smegenys ir organai ištirpo, o kaulai įgavo gumos konsistenciją.

Yra daug įtarimų, kad kažkas iš ICC arba „Orion Group“ įsilaužia į savo kolegų nanitus ar smegenų lustus, kad priverstų juos nusižudyti arba sukelti natūralią mirtį.

Teigiamas Aljansas paskutiniuoju metu apėmė daugybę žmonių ir grupių, kuriomis, jų manymu, gali pasikliauti, bet kurie jį ir išdavė. Jausmas šiame mūšyje pažįstamas. Rugpjūtį kalbėjausi su Aljanso vadovybės nariu ir jis pripažino, kad pralaimėjimą lėmė kai kurie svarbūs žmonės, kurie paskutinę minutę išsigando ir išdavė.

Jis sakė, kad nuo tada Aljanso tylėjimas, deja, prisidėjo prie dezinformacijos audros, dėl kurios bet koks organizuotas pasipriešinimas tapo beveik neįmanomas. Jis tvirtino, kad yra grupių, pasirengusių veikti, bet joms reikia daugiau protestuojančių žmonių gatvėse, kad jos galėtų veikti. Toks viešas paramos kovai už laisvę išreiškimas pateisintų jų veiksmus, kurie dabartinėje situacijoje būtų laikomi kaip išdavyste vyriausybei.

Aljansas pripažįsta chaosą ir sumaištį savo gretose, taip pat atkreipia dėmesį į tai, kad mūsų bendruomenės yra beveik tokios pat vangios būklės.

Mano šaltiniai patvirtino, kad „Cabal“ dar pilnai veikianti, kad įvestų savo pasaulinį totalitarinį režimą, kurį galiausiai valdys AI kvantiniai kompiuteriai, nešališkai vykdantys teisėsaugą. Tokie kompiuteriai sąveikaus su mikroschemomis ir nanitais, kuriuos kiekvienas žmogus yra priverstas priimti. Tai karas dėl laiko juostos kuris tęsis tol, kol masės pabus ir imsis veiksmų!

Dezinformacija: žmonės, kurie teigia turintys viešai neatskleistą informaciją, savo istorijas grindžia naujausiais naujienų įvykiais arba gandais internete. Žemės aljansas naudojasi tuo, kad dezinformacijos agentai skelbia klaidingą žvalgybos informaciją, pagrįstą interneto žinutėmis.

Naujausius netikrus Klauso Schwabo ir kitus pranešimus apie keliones į Antarktidą paskelbė satyrinius tviterius kurianti įmonė. „Kubas Mėnulyje“ yra dar vienas istorijų, kurias dezinformacijos agentai pakabino, kad suteiktų patikimumo savo ataskaitoms, pavyzdys.

Daugelis tyrinėtojų ir ekspertų, kuriais kadaise pasitikėjome, buvo pažeisti per dezinformacijos kampanijas.

Tiesos ieškotojai, patriotai, visiško atskleidimo šalininkai ir ufologijos bendruomenės turi suprasti, kad didžioji dalis jūsų vartojamos informacijos yra dezinformacija, kurią skleidžia abi kariaujančios pusės. Tai keisčiausias karas žmonijos istorijoje, kuris daugiausia vyksta propagandos mūšio lauke. Daugelis gerų ketinimų žmonių, įsisavino idėjas ir scenarijus, kurie mažai turi, jei apskritai turi, realybės pagrindo.

Žemės aljansas buvo toks pilnas infiltracijų ir susikompromitavęs, kad suskilo į kelias grupes. Tada šias grupes visiškai pavergė Kabal, kuris ėmė visapusiškai naudoti tą pagarbą, kurią Aljanso grupės turėjo, kad tapti dezinformacijos skleidimo ruporu gerų ketinimų žmonėms, kurie maitinami dezinformacija.

Žmonės, manantys turintys tvirtus ryšius su Aljansu, dabar yra maitinami dezinformacija per tą patį informacinį tinklą, kuriuo anksčiau pasitikėjo.

Darykite viską, kad atsijungtumėte nuo nuolatinio dezinformacijos srauto, sklindančio iš pagrindinės žiniasklaidos ir net daugelio ufologinių šaltinių, kuriais kadaise pasitikėta.

Turėtume sutelkti dėmesį į vidinę pusiausvyrą, kad išvengtume tuščių pliurpalų ir būtume veiksmingas kovoje už laisve, o ne investuoti savo jėgas vien tik į maldas ir viltis, kad mus išsigelbės Aljansas, teigiami ateiviai ar angelai.

Naudokite analitinį pažinimą ir nesiremkite tik į pateikiamus scenarijus, su kuriais rezonuojate. Daugeliui šios bendruomenės narių „rezonuoti“ -  tas pats, kas „verčia mane jaustis geriau“. Tiesa, vargu ar visada bus tik balta ir švelni.

Dabar pats laikas subalansuoti kritinį mąstymą su jausmais, kad galėtume teisingai atpažinti ir nebūti apakinti to, kas vyksta ir ieškoti vilties scenarijų, kurie leis mums jaustis geriau. Kviečiame visus išreikšti savo ketinimą, kad 2022-ieji būtų teisingumo ir laisvės metai. Maldos ir meditacijos yra puiku, bet ketinimai pasireikš tik per veiksmą.

Pateiksime daugiau informacijos apie neseniai įvykusius Vidinės Žemės grupių susitikimus su vietinės planetų konfederacijos atstovais. Vietinė planetų konfederacija yra grupė, prie kurios Žemė prisijungs pasibaigus kitam saulės ciklui ir panaikinus Oriono grupių įtaką visoje mūsų vietinėje žvaigždžių kaimynystėje, kurią sudaro daugiau nei 52 žvaigždės. Susitikimuose dalyvavo ir buvusios GGLN nariai ir SSP aljanso nariai, atstovaujantys paviršiaus gyventojams ir jų atitinkamoms žmonių kolonijoms. Susitikimai vyksta ir apie juos sužinosime labai greitai.

(Global Galactic League of Nations GGLN – tai į NATO panaši programa, kurią sudaro atstovai iš daugumos pasaulio šalių, tikrasis jos pavadinimas operatyvinio saugumo sumetimais buvo nuslėptas iškart po Amerikos Apollo misijos į Mėnulį. JAV mokslininkų ir politikų vyriausybė kreipėsi į kiekvieną valstybę su geologiniais įrodymais, apie artėjantį ciklinį saulės įvykį, kuris “sunaikins mūsų civilizaciją ir sukels žmonių rasės išnykimą”, jie paprašė kiekvienos valstijos vyriausybės prisidėti po vieną procentą savo vietinio produkto bendrųjų pajamų į GGLN, kolonijų ir kitų žvaigždžių sistemų sukurtą išsaugojimo programą. Šis žingsnis buvo žengtas siekiant užtikrinti žmonijos išsaugojimą. Savo ruožtu dalyvaujančios šalys turėjo saugoti savo žinias apie saulės įvykį ir pažangią kolonijų kosmoso programą SSP - slaptoji kosminė programa)

Turime pažadinti žemės žmones, kad mūsų balsai būtų išgirsti, tai suteiks žemės aljansui svertų, kurių jiems reikia norint nugalėti orionų grupę. Kai visi žemiečiai pakils vienu metu ir atsisakys maitinti Oriono grupę savo skausmu ir kančia, jų įtaka išnyks per kelias dienas ir jie pradės palikinėti žemę. Šiuo momentu istorijoje žmonija bus išlaisvinta, išmokusi karmines savo pavergimo pamokas ir nusprendusi niekada nekartoti šių klaidų.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 855 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.5/6
Viso komentarų: 2
0  
1 linaramanauskiene7   (03.02.2022 20:51) [medžiaga]
LAUKSIU sekanciu straipsniu! Su Begale MEILES,

0  
2 Ka manote apie TAI?   (02.04.2022 23:19) [medžiaga]
Tikroji,nesuklastota antrojo pasaulinio karo istorija:

ww2truth.com

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2022  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0