Šeštadienis, 20.04.2024, 15:43
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2021 » Vasaris » 12 » Angela Merkel yra Hitlerio dukra?
00:34
Angela Merkel yra Hitlerio dukra?

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „адольф гитлер и Ангела Меркель“

Kaip sako liaudies išmintis, dūmų be ugnies nebūna. Taigi panagrinėkime iš kur kyla tie dūmai?

Europoje tiesiogine prasme sklando gandai, kad Vokietijos kanclerė Angela Merkel yra paties Adolfo Hitlerio duktė. Ir kad Rusijos, bei Amerikos žvalgybos tarnyboms ne paslaptis, jog ji gimė iš užšaldytos Fiurerio spermos. Be to, remiantis Europoje paskelbtais duomenimis, būtent KGB kartu su CŽV pridėjo ranką auklėjant naująjį Hitlerį su sijonu.

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „Merkel ir hitleris“

Kaip teigiama straipsniuose, tokia idėja suteikti „Fiureriui“ daugiau vaikų kilo garsiam nacių ginekologui Karliui Klaubergui. Jis atliko dirbtinio žmonių dauginimo eksperimentus koncentracijos stovyklose ir tariamai užšaldė daug Hitlerio spermos, kuri vėliau buvo sėkmingai panaudota. Nacionalinio vadovo būsimo vaiko motina  buvo pasirinkta žmonos Evos Braun jaunesnioji sesuo Margaret (Gretl) Fegelein. 

Pagal šią versiją sperma buvo atšildyta, perkelta į Gretl gimdą, o po 9 mėnesių 1954 m. Balandžio 20 d. (O ne liepos 17 d., Kaip nurodyta oficialiuose dokumentuose) gimė Angela Merkel. Tada ji buvo atiduota įtėviams įvaikinti.

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „адольф гитлер и Ангела Меркель“

Na o vėliau, kaip įprastai, atsiranda visa eilė tai bandančių paneigti straipsnių, kuriuose "įrodinėjama", jog tada dar nebuvo tokių technologijų, Gretl to meto nuotraukose, kada turėjo būti nėščia, buvo nepilvota ir tt. Plačiau šitų teorijų ir nenagrinėsime, nes jos neesminės. Tačiau šioje vietoje, nesutikčiau su ta nuomone, jog tuo metu nebuvo tokių technologijų, nes SKP (slaptos kosminės programos) arsenale, apie kurį mažai kas žinojo ir žino šiandiena, tokios ir kitos genetinės technologijos jau egzistavo.(https://atsibudimas.ucoz.com/news/slaptoji_

kosmine_programa_ir_fasizmas_3_

dalis/2021-01-18-786)

Jei vienas šneka tiesą, tuomet yra pastatomi dar 9 asmenys, kurie šneka panašią informaciją, bet ją dar iškraipo, kad žmonės nesusigaudytų, kas yra tiesa. Tokia yra jų taktika. Tokie asmenys yra tam ruošiami ir jiems už tai yra mokama. O jei keli tokie asmenys yra prigaunami, kad jie melavo, tuomet visos šios informacijos patikimumo vertė labai krenta. O žmonės, kurie labai lengvai įtiki – labai lengvai ir nusivilia bei nustoja domėtis. Pavyzdžiui kaip ir bandymai susieti Vokietijos kanclerę Angela Merkel ir buvusias Jungtinės Karalystės ir Lietuvos vadoves Theresa May ir Dalia Grybauskaite.

Karantino priešininkas susiejo Hitlerį, Obamą, Merkel, May ir Grybauskaitę: dalijasi šimtai

Ir tuo pačiu pripila taip vadinamą šaukštą deguto į bendrą sriubą.Tačiau, tie žmonės, kurie yra tikri ieškotojai – jie visada atranda tikrą tiesą!

Taigi pabandykime ir mes pasvarstyti toliau tiesos link.

Pirmoji versija nagrinėta aukščiau apie užšaldyta sperma remiasi tuo, jog Hitleris, o tiksliau tas, kas atliko jo vaidmenį (daugiau apie tai skaitykite https://atsibudimas.ucoz.com/news/

slaptoji_kosmine_programa_ir_fasizmas

/2020-12-12-769) buvo miręs jau 1945 m. Tačiau, yra KGB ir CŽV archyvinė medžiaga, kuri paskutiniuoju metu vis daugiau atskleidžiama visuomenei,  (https://atsibudimas.ucoz.com/news/slaptoji

_kosmine_programa_ir_fasizmas_2_dalis/2021-01-01-779) ir kurioje teigiama, jog Fiureris, o tiksliau tas asmuo, kuris jį pakeitė, sėkmingai pabėgo į Argentiną kartu su Ieva Braun. Pakeliui "Naujojoje Švabijoje" Antarktidoje  atsijaunino savo kūną ir sėkmingai gyveno Argentinoje vienoje iš vokiečių bendrijų iki 1964 metų. Tai patvirtina ir Sovietų Sąjungos gynybos ministro maršalo Ustinovo buvęs padėjėjas, generolas pulkininkas Leonidas Ivašovas, besiriamentis KGB archyvais, kuriuose pateikta povandeninio laivo gabenusio Fiurerį į Antarktidą kapitono apklausos protokolai, bei KGB agento, dirbusio su buvusiais naciais Argentinoje ataskaitoje. Taip pat yra visa eilė ir CŽV dokumentų, kuriuos paliesime sekančiame straipsnyje.

Taigi pagal tokius gana įtikinamus faktus, Angela Merkel pilnai galėjo būti Hitlerio duktė. Juo labiau tam suteikia prielaidas veido bruožų sutapimai.

У Ангела Меркель и у Гитлера схожие черты лица, причём заметно похожие

Kaip pastebite veido bruožai pas abu palyginamuosius labai panašūs ir vien tai jau turėtu kelti papildomų minčių.

Taigi ieškome toliau.  Tačiau kad tai mums atlikti reikės kiek nukrypti nuo temos kad būtų suprantamiau apie ką bus kalbama.

Žmogui niekas nepaaiškina, kad mintys, kurios jį aplanko nėra jo mintys, o tik išorinės minčių bangos, kurios be perstojo skrodžia jo sąmonę. Žmogus to nežinodamas pradeda asocijuoti save su jį aplankančiomis mintimis bei pradeda jas tapatinti su savo asmenybe. Atsiradus tokioms asociacijoms asmuo tampa tų idėjų įkaitu, kurios jį veda tų bangų srautu. Jei žmogus nuo vaikystės būtų mokomas apie tai, kad jį aplankančios mintys yra tik radijo bangų srautas, tuomet jis galėtų atsirinkti, kurias minčių bangas priimti, o kurių ne ir toje vietoje jis būtų laisvas. 

Asmuo žinodamas skirtingus dažnius gali išmokti prisijungti prie visų savo ir visatos prisiminimų, nes tai taip pat yra tik dažniai. Reikia suprasti, kad joks prisiminimas niekada nebus pamirštas, nes tai yra banga, kuri visada išliks, o žinant, kur ji randasi – galima tą prisiminimą susigrąžinti. Būtent taip veikia krištoline biblioteka vidinėje žemėje, nes ten esantys kristalai žino visus tuos dažnius, bet juos taip pat gali žinoti ir kiekvienas žmogus, tik reikia išmokti juos atrasti.

Vienas iš taip vadinamų "insaiderių"  internete tvirtina, jog jam teko pabuvoti vienos požeminės civilizacijos mieste ir ten jam buvo suteikta galimybė pasinaudoti krištoline biblioteka (savotiška žemės atmintis, Akašu kronika). Ten jis galėjo užduoti klausimus ir gauti į juos atsakymus:

- Kas buvo Adolfas Hitleris ir kas jam nutiko?

- Hitleris buvo Atlantidos karalius, tironas Balas, kuris vėliau reinkarnavosi, kaip garsus Kartaginos karvedys Hanibalas. Hitleris norėjo atkurti Arijų, tobulų žmonių rasę, kurią jis per genetinius eksperimentus buvo sukūręs Atlantidoje. Po Nacių rėžimo oficialios kapituliacijos Hitleris suklastojo savo mirtį ir persikėlė gyventi į Argentiną, kur pasidaręs plastinę operaciją nugyveno iki 1960 metų. Ten jis susilaukė savo dukros Angela Merkel, kuri dabar yra Vokietijos kanclerė ir neoficialiai tęsia jo veiklą. Šiuo metu Hitleris reinkarnavosi, kaip menininkas, nes nusprendė evoliucionuoti savo sąmonėje ir nebesirinkti tamsos kelio

Štai toks buvo atsakimas. Tai savo viešose prezentacijose patvirtina Styuart Sverdlov, projekto Montouk dalyvis, parapsichologas ir ekstrasensas, Bendžamin Fulford. Ir pati Angela savo veikla to nepaneigia, demonstruodama savo genetinio tėvo savybes.

Kremta visa Europa karčius Angelos Merkel sunokintus vaisius – milijonus į Vokietiją jos pasikviestų migrantų ir nesupranta, kas čia su ta vokiečių Frau atsitiko, kodėl ji Europą sunaikinti nori, kodėl taip, o ne kitaip elgiasi, kokie galimi jos elgesio motyvai ir kas gali jos elgesį įtakoti.

Frau Merkel nepakanka Europą naikinti su „pabėgėliais“, tarp kurių knibžda teroristų, banditų, plėšikų, narkodilerių, užkrečiamų ligų pernešėjų, kuriuos ji kartu su mafijoziu Sorošu nekontroliuojamai veža per atviras ES sienas. Jos arsenale dar vienas baisus nuodas europiečiams – glifosatas. Šio nuodo naudojimą žemės ūkyje Vokietijos kanclerė Angela Merkel pratęsė dar penkiems metams.

Beveik kiekvieno vokiečio šlapime randamas glifosatas beveik 40 metų ir jis randamas maisto produktuose, daugelyje alaus rūšių. Kiekvienais metais Vokietijoje yra išpurškiamos 5000 tonų glofosato. Šri Lanka uždraudė jo naudojimą, dėl masinių inkstų susirgimų. Merkel šio nuodo naudojimą pratęsė dar 5 metams.

Nacistas Hitleris žmones nuodijo su Zyklon B, o liberal-globalistė Merkel su glifosatu. Ar ne laikas pagalvoti apie naują Niurnbergo tribunolą Europos tautų naikintojams?

Toliau tapomas Angelos Merkel portretas

Ir pabaigai dar vienas klausimas iš vidinės žemės krištolinės bibliotekos, kuris susijęs su žmogumi, minimą  kai kuriuose pasisakymuose kaip Hitlerio "anūkas":

- Kas iš tikrųjų yra buvęs JAV prezidentas Barakas Obama?

- Tai yra ilgametis CŽV projektas, kai vieno CŽV prižiūrimo Indonezijos slapto islamo kulto lyderis Lolo Soetoro turėjo sūnų vardu Barry Soetoro. Šis vaikas buvo įtrauktas į slaptą CŽV programą, kurios metu ant jo buvo eksperimentuojamos persikėlimo per erdvę bei laiką technologijos. Barry Soetoro labai gerai pasidavė šiai programai ir puikiai vykdė visus nurodymus, kai kiti programos dalyviai palūžo, nes nepajėgė susidoroti su psichologiniu krūviu. Dėl jo stabilios psichikos ir lengvo pasidavimo valdymui, Barry Soetoro buvo perkeltas gyventi į Havajus, JAV. Vėliau buvo perkeltas į pagrindinį JAV žemyną, kur jam buvo suteiktas naujas vardas Barak Husein Obama. CŽV nusprendė, kad jis bus JAV prezidentas, bet buvo viena nedidelė problema, kad jis yra homoseksualinės pažiūros ir jam patiko vyrai. Tuo metu JAV dar tik ruošėsi priimti pirmąjį juodaodį prezidentą, bet tikrai dar nebuvo pasirengusi homoseksualiam prezidentui. Dėl šios priežasties Barako gyvenimo meilė Maiklas buvo pavertas į moterį Mišelę. Šis CŽV eksperimentas patikrino JAV gyventojų budrumą, kas parodė, kad didžioji dauguma žmonių nesugebėjo suprasti šios apgaulės.

Nereikia niekuo įtikinėti kitų, nes tai nėra mūsų darbas. Reikia tik pasidalinti šia ir panašia informacija,  suteikti žmonėms žinias, kurios pasės jų protuose idėją apie tai, o tai jau keičia jų proto cheminę struktūrą, o tuo pačiu ir kolektyvinę žmonių sąmonę. O kaip jie elgiasi su gauta informacija priklauso nuo kiekvieno žmogaus sąmoningumo lygio ar jie tai neigs, pajuoks, pyks... bet tai nepakeis fakto, kad tai jau yra jų sąmonėje. O tai ir yra visų svarbiausia!

Mums reikia augti visapusiškai, visuose savo kūnuose: fiziniame, emociniame, mentaliniame, eteriniame. Savo šviesos jėga praaugti šiame pasaulyje esančias Tamsos jėgas, bet ne tam, kad su jomis kovoti, bet tam, kad neutralizuoti jų tamsą, kad jos pačios nusiginkluotų supratusios, kad ši planeta renkasi šviesą ir tamsai nebėra vietos. Turite pasitikėti Aukštesniu planu, kad viskas yra koreguojama taip, kad  turėtume šansą augti...

Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 1373 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.7/7
Viso komentarų: 1
0  
1 PlejadieteLina   (12.02.2021 17:18) [medžiaga]
Kaip ir visada - labai prasminga info, ACIUKAS VIRGIUI.

Kai 2019 metais, as priziurejau senute Vokietijoje (senute jau virs simto metu,akla, gyveno akmenineje Pilyje. Mano miegamas kambarys buvo antrame aukste - labai salau as ten.), ta senute man stai ka papasakojo: sakesi, kad ta Pili, jai padovanojo Hitleris... ji buvo jo meiluze... taigi ji man pasakojo, kad Vokietija valdo - Hitlerio dukra, kuri yra Angela Merkel. Sake, jog sios dukros Hitleris susilauke Argentinoje... Apie Hitlerio sperma, kazkam perkelta neminejo.

BENDZAMIN FULFORD yra Drakonas.

Virgis savo straipsniukyje mini Donato Banionio knyga KELIONE I VIDINE ZEME. O, kiek info sioje knygoje, apie viska! Lietuvoje yra du Zmones, kurie suteikia labai daug vertingos info - tai VIRGIS ir D. BANIONIS. As pasitikiu, siais Zmonemis, Juos jauciu savo Sirdimi. Man tinka Ju abieju Energija! Be siu dvieju Zmoniu, as buciau tarsi be koju ir ranku! Atejus i VIRGIO tinklapi - man buna labai gera. O kai klausaus DONATO balso - Jo Yotubej esanciuos video - as tarsi kazkur i Aukstybes isskrendu!.. ..... Beje, sie du Zmones yra panasus veidu bruozais!

Taigi, didziulis, ir kuo nuosirdziausiasis ACIU, KAD JUDU ESATE! Su Begale Meiles - apkabinu Judu, ir VISUS, ateinancius i si tinklapi.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2021  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0