Penktadienis, 03.05.2024, 06:55
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Mūsų prabudimas
sniegenaData: Šeštadienis, 17.09.2011, 23:55 | Pranešimas # 151
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 8
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Meditacija ir visokios metodikos, tai stiklinės valymas iš išorės. Tai galiu pasakyti iš savo patirties, na bet kiekvienas ieško savo kelio, jam suprantamo ir prieinamo. Prastas būdas vengti žmogaus, kuris tave nervina, nes jis yra veidrodis prieš tave patį. Reikia aiškintis priežąstį, kodėl šis žmogus tave erzina. Tokiu atveju tenka pažvelgti į praeitus gyvenimus. Va tada kai supranti, turiu omenyja jausmų lyguje, tai tada atsiprašai, atleidį ir prisipildai meilės. Žinai, Vidmantai, šiame forume pilna žmonių, turinčių EGO. Apsidžiagiau, kad šiame forume atsirado bent vienas žmogus, kuris garsiai įvardija, kad turi šią savybę. O ją turi praktiškai visi, tik skirtumas kiekyje.
 
valdismartinData: Sekmadienis, 18.09.2011, 20:36 | Pranešimas # 152
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 245
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Elizabeth Klarer, ET Contactee from Alpha Centauri 1of4
cia youtube. Labai idomu. Galetu mane pajamti jei su savim biggrin
 
VidmantaskunData: Antradienis, 20.09.2011, 17:40 | Pranešimas # 153
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 30
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Ačiū tau sniegena.Aš senai bebendravau su bendraminčiais.Jaučiaus žiauriai vienišas su tokiu sąmonės lygiu.Tiesiog žinojau,bandžiau pasakoti kitiems,tačiau jie nesuprato..
 
virgisData: Antradienis, 20.09.2011, 19:55 | Pranešimas # 154
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (Vidmantaskun)
Tiesiog žinojau,bandžiau pasakoti kitiems,tačiau jie nesuprato..

Kantrybės. Lašas po lašo ir akmenį... Vien už tai, kad pasakiau garsiai, aš myliu jus visus žmonės...kai kurių giminaičių buvau apkalbėtas, kad mane apsėdo blogio jėgos, o šeimos nariai norėjo kad aš apsilankyčiau pas psichiatrą...Laikas sparčiai bėga ir padėtis keičiasi mūsų pusėn, žinoma norisi dar greičiau, tokie jau mes žmonės, norime visko ir iškart.
Smagu matyti vis daugiau prasimerkusių ir bandančių susivokti žmonių. Pokyčiai žmogaus sąmonėje vyksta gana sparčiai ir tai akivaizdžiai pastebima per paskutinius metus.
Taigi, nenuleiskite rankų ir toliau eikite savo dvasingumo keliu, kelkite vibracijas sau ir aplinkiniam, palaikykime vienas kitą šiame nelengvame kelyje...Būti pirmiems visada nelengva, bet visi jūs nusipelnote begalinės pagarbos, už savo pasirinkimą, kuris dar nėra populiarus.
Ačiu jums visiems už tai kas jūs esate, mano mielieji savanoriai Šviesos kovotojai.
Su pagarba ir meile Virgis
 
ViliariData: Antradienis, 20.09.2011, 20:23 | Pranešimas # 155
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Virgi,

ačiū tau smile O dėl kantrybės tiesa. Sunku kai net artimiausi žmonės pradeda tavim abejoti. Kai pradėjau domėtis ezoterika ir dirbti su negatyviomis energijomis buvau dar santuokoje. Vyras paklausęs manęs, pareiškė kad jam baisu, nes aš nenormali, kad tikiu egzistuojant Dvasią ir dvasinį pasaulį. Per skyrybas pasakė, kad mano domėjimasis dvasiniais mokymais buvo viena iš skyrybų priežąsčių. Nežiūrint skaudžios patirties aš ir toliau stengiuosi augti, valytis nuo negatyvių energijų, tame tarpe ir ego biggrin Ir mylėti visus, net jei mane jie skaudina.

valdismartin,

aš prašiau smulkiau papasakoti apie tai ką atradai, ką suvokiai. Pasidalink su mumis. Juk įdomu. Gal tai bus visiems mums dar vienas žingsnelis į priekį. O "kaulų" aš nemėtau smile Jei kažkas tave domina, klausk.
 
virgisData: Antradienis, 20.09.2011, 21:10 | Pranešimas # 156
Подполковник
Grupė: Администраторы
Pranešimų: 124
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (Viliari)
Per skyrybas pasakė, kad mano domėjimasis dvasiniais mokymais buvo viena iš skyrybų priežąsčių.

Suprantu tai, nes pats buvau arti to. Buvo pareikštas man ultimatumas, atsisakau savo įsitikinimų arba skyrybos...Aišku, atsisakyti to, aš negalėjau. Tai tas pats kas atsisakyti kvėpuoti. Kaip galima atsisakyti to, kas jau yra tavo viduje. Žinoti tai ir apsimesti kad to nėra, nerūpi. Juk negali apgauti pats savęs...Taip, po kiek laiko, įtampa atslūgo. Nors toliau likau nesuprastas, tačiau padėtis gerėja. Sunkiu momentu man labai padėjo bendravimas su jumis, mano tinklapio skaitytojai...Dėkoju jums už tai...
 
amaliData: Trečiadienis, 21.09.2011, 20:48 | Pranešimas # 157
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 5
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Sveiki,
visiskai su jumis sutinku, kaip galima atsisakyti gyvenimo, juk musu isitikinimai tai mes ir musu gyvenimo budas. gyvenam taip kaip mastom prisiimdami visa atsakomybe .Man atrodo ,kad dvasinis kelias tai visu pirma prisiemimas visiskos atsakomybes to ka as mastau, ka as kalbu, kaip as gyvenu. rusai turi labai gera posaki НЕПЬЮ НЕ КУРЮ МАТАМ НЕ РУГАЮСЬ, manu tai dauguma ir stabdo.. tfu tfu tfu, man lengviau ,nes mano vyrui taip pat visa tai idomu, jis isklauso visus mano ieskojimus, priima pasiulymus , bet tik tiek kiek as domiuosi tiek ir jis domisi, pats iniciatyvos neima i savo rankas, bet visada klausia kas naujo cool
 
VicariousData: Ketvirtadienis, 22.09.2011, 21:42 | Pranešimas # 158
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 2
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Sveiki,
Gal darot kokius susitikimus ar tik per foruma bendraujate?
 
SetData: Penktadienis, 23.09.2011, 20:25 | Pranešimas # 159
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 74
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Kiek žinau susitikimų nebūna, bet jau diskusijos tai tikrai karštos, būna betkokio ginčo sulauksi!
 
VidmantaskunData: Penktadienis, 23.09.2011, 21:28 | Pranešimas # 160
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 30
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Kadangi mes jau 4 dimensjoje.4-buvo vadinamas dvasių pasaulis kur užmigę nesąmoningai skriedavom iš kūno.Kažkur girdėjau kad gali atsirasti gebėjimas išeiti iš kūno.... va ir galėtume, kai užmiegam susitikti.Tik va ar kiekvieno iš čia esančių mintys pakankamai tyros, kad gebėtų tai daryti ?*********** Kažkada buvau toks šviesus kad galėjau per laukus eiti ...ir jausti kažką šviesaus...( kažkoks šviesus jausmas kurį norėjau parodyti)
 
valdismartinData: Ketvirtadienis, 29.09.2011, 21:04 | Pranešimas # 161
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 245
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Dziugu matyti kad vyksta tikrai karstos diskusijos smile
To Amali, Prisiimti atsakomybe tik uz save nera sunku. Tai pakankamai lengva, veiki pagal visatos principus ir tiek.
Prisiimti atsakomybe uz sutuoktini jau sunkiau, kad tarkim as kaltas/kalta kad jis nesupranta kas vyksta, ir ka as padariau kad jis suprastu. Ir visai kas kita yra prisiimti atsakomybe uz visus zmones kodel jie tokie suklaidinti, kodel vyksta tas kas dabar vyksta ir ka as padariau ar darau kad butu geriau.
Tarkim mastai kad esu 7 dimensijos butybe ir stengiuosi keisti si pasauli i geraja puse, prisiimu atsakomybe kodel taip viska yra ir kaltinu tik save, nes kaip zinia zmogus elgiasi jo supratimu teisingai. Lendu i kontakata su kitu zmogum ir jam padedu.
Arba renkuosi 4 dimensijos mastyma ir prisiemu atsakomybe uz save. Kaip jau buvo rasyta kad GURU kelias nera teisingas, nors labai saldus. Nelendu ir vengiu kontakto sedziu + ir man gerai.
Amali tu gali prisiimti atsakomybes tiek kiek tau reikia. Pvz. gali jausti kad tu esi co-creator ir prisiimti atsakomybe uz viska viska ir keisti viska, sugerti neigiama ir skleisti teigiama energija skleisti meile, sviesa.
Jeigu tu tiki kad esi dieviskos energijos dalis, tai ir elkis dieviskai.
Tai ir butu ta sunkiausia ir pati geidziamiausia patirtis, kurios kiekvienas noretu.
Kazkas dar kalba is jusu apie ego, pamirskit tai, man skamba kaip atgyvena kazkokia.
Pvz. Jusu dieviskoji dalis graziai papraso jusu sirdies perduoti zinute jusu ego, Kad nusiramink kas tau yra, na ir kas kad tu nori, kam tai idomu? niekam. tai ir sedek sau ramiai. sirdis cia seimininke ne protas, ne tas individualus as, tas ego. Viskas musu, ir viskas bendra.
Ne viena karta esu buves psichiatrinei klinikoj, ju tikslas vienas priversti pamirsti viska ka zinot, ir padaryti jus jiems naudingu zombiu. Bet tas zinojimas, tas jausmas grizdavo ir grizdavo. Jei tu esi geras, mylintis kitus be jokios naudos tu esi ISPROTEJAS, KITOKS, NE TOKS KAIP VISI. O jie tu zudikas, vagis recedyvistas ar kita, tai tu normalus tik mes tave i kelejima uzdarysim. biggrin Berods kavasilas sake, kad jie negali pakesti meiles energijos, nes tai griauna ju viso gyvenimo mastysena kaip kortu nameli.
To Villiari. atejau cia ismokti buti pozityvus neigiamoj aplinkoj. Jie ten auksciau nejaucia uzuojautos ar pykcio. Todel si patirtis ir yra tokia geidziama. Jie taip pat mokosi is musu. einu tiesiai i negatyva ir ziuriu ka galiu padaryti geriausio.
Visada kalte priisiemu sau. Jiems tai patinka smile
Kaip as tapau pozytiviai mastanciu, naudojau psichoterapija, hipnoze, meditacija. NO tv, radio, zurnalai, ir t,t,
Kai jus ateinat i maxima ir pamatot - 30proc. nuo prekes, aha iskarto kila noras ir jusu ego tikrai nepraleis progos.
skiriate 90proc laiko kunui? skirkite 10proc kunui o 90proc savo aukstesniajam as. Jis cia virsininkas smile kunas yra begalines samones nesejas, ne daugiau. Jam uztenka vandens ir truputeli maisto. Sakot neskanu, ar cia gyvenat kad valgytume ir atvirksciai. Ar atejote tam kad tarnauti skonio receptoriams.
1val. maximoj, 1val gaminam, 1 val. tvarkomes. Oho per 3val galima daug ka suzinoti smile
Viskas kas domina ieskokite youtube, ziurekite, domekites, duokite smegenim tiek pozityvo kad negatyvui nebeliktu vietos. Apie krepsini, bandziau ziureti, tai jauciau tik nerima, baime ir t.t. meiles ten neradau, nebent tik i sirgalius paziurejus
Pagrindinis varikliukas jusu turetu buti: moteriska, viryska energija, Meile, ir zinios.
Parasiau tai ka sirdis jaute kad reikia parasyti.
Bless you all. smile
 
amaliData: Penktadienis, 30.09.2011, 23:56 | Pranešimas # 162
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 5
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Valdismartin, nebesinori skaityti, ziureti,klausyti kitu zmoniu skleidziamos informacijos, ypac jeigu ji yra moksliskai paremta. Atejo toks laikas kai norisi informacija gauti is saves, is savo Aukstesniojo As. Ir taip tu teisus, mano tikslas prisiimti atsakomybe uz visa musu planeta pradzioj, todel pradedu nuo saves ir visos savo gimines, o toliau ziuresim smile
 
valdismartinData: Sekmadienis, 02.10.2011, 03:41 | Pranešimas # 163
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 245
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
saunuole happy
 
VidmantaskunData: Sekmadienis, 02.10.2011, 16:20 | Pranešimas # 164
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 30
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Kuriamoji vizualizacija
Jungtinės čakros pabudinimas


Įkvepiu Šviesą per savo širdies centrą,
atveriu širdį nuostabiam šviesos kamuoliui
ir leidžiu plėstis.


Įkvepiu Šviesą per savo širdies centrą
ir leidžiu Šviesai plėstis,
apimant mano gerklės čakrą
ir saulės rezginio čakrą
vientisa vidine Šviesa
visame kūne ir aplink jį.

Įkvepiu Šviesą per savo širdies centrą
ir leidžiu Šviesai plėstis,
apimant mano kaktos čakrą
ir kryžmens čakrą
vientisa vidine Šviesa
visame kūne ir aplink jį.

Įkvepiu Šviesą per savo širdies centrą
Ir leidžiu Šviesai plėstis,
apimant mano karūnos čakrą
ir pamatinę čakrą
vientisa vidine Šviesa
visame kūne ir aplink jį.

Įkvepiu Šviesą per savo širdies centrą
ir leidžiu Šviesai plėstis,
apimant mano alfa čakrą virš galvos
ir omega čakrą žemiau stuburo
vientisa vidine Šviesa
visame kūne ir aplink jį.
Leidžiu Metatrono bangai rezonuoti tarp jų.
Aš – vientisa Šviesa.

Įkvepiu Šviesą per savo širdies centrą
ir leidžiu Šviesai plėstis,
apimant mano 8 čakrą virš galvos
ir mano šlaunis
vientisa vidine Šviesa
visame kūne ir aplink jį.
Leidžiu savo emociniam kūnui susilieti su mano fiziniu.
Aš – vientisa Šviesa.

Įkvepiu Šviesą per savo širdies centrą
ir leidžiu Šviesai plėstis,
apimant mano 9 čakrą virš galvos
ir mano blauzdas
vientisa vidine Šviesa visame kūne ir aplink jį.
Leidžiu savo mentaliniam kūnui susilieti su fiziniu.
Aš – vientisa Šviesa.

Įkvepiu Šviesą per savo širdies centrą
ir leidžiu Šviesai plėstis,
apimant mano 10 čakrą virš galvos
ir žemiau pėdų
vientisa vidine Šviesa
visame kūne ir aplink jį.
Leidžiu savo dvasiniam kūnui susilieti su fiziniu.
Aš – vientisa Šviesa.


Įkvepiu Šviesą per savo širdies centrą
ir leidžiu Šviesai plėstis,
apimant mano 11 čakrą virš galvos
ir žemiau mano pėdų
vientisa vidine Šviesa
visame kūne ir aplink jį.
Leidžiu savo Aukštesniajai Sielai susilieti su fiziniu kūnu.
Aš – vientisa Šviesa.

Įkvepiu Šviesą per savo širdies centrą
ir leidžiu Šviesai plėstis,
apimant mano 12 čakrą virš galvos
ir žemiau mano pėdų
vientisa vidine Šviesa
visame mano kūne ir aplink jį.
Leidžiu savo Kristaus Sielai susilieti su mano fiziniu kūnu.
Aš – vientisa Šviesa.

Įkvepiu Šviesą per savo širdies centrą,
Prašau, kad mano aukščiausias dvasinis lygmuo spinduliuotų
iš mano širdies centro
ir visiškai užpildytų šia vientisa vidine Šviesa.
Aš spinduliuoju visą dieną.
Aš – vientisa Dvasia.
 
ViliariData: Trečiadienis, 05.10.2011, 08:16 | Pranešimas # 165
Подполковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 114
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (valdismartin)
Parasiau tai ka sirdis jaute kad reikia parasyti.
Bless you all.


Garbės žodis, šiandien tu mane džiugini. Kokie sąmoningumai, koks gylis smile Džiaugiuosi kad mūsų keliai susitiko. Tau visai nedaug trūksta kad palypėtum dar vienu laipteliu ir atvertum kitą sąmoningumo lygį. Klausimas ar to reikia? Į jį atsakymą žinai tik tu. Siunčiu tau tas dieviškas energijas ir tokiais kiekiais, kurias tau šiuo metu galima gauti. Tikiuosi tu jas pajusi, o tavo širdis pasakys ką gavai nuo manęs. AČIŪ tau už tai ką parašei, kad pasidalinai. Tai buvo tikrai svarbu.
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Поиск: