Penktadienis, 03.05.2024, 06:56
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

[ Nauji pranešimai · Dalyviai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS ]
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Mūsų prabudimas
SetData: Šeštadienis, 22.10.2011, 14:01 | Pranešimas # 196
Лейтенант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 74
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Dėkui, bet aš jau tai padariau, todėl ir ieškau jo paskaitų, kurių dar nemačiau.
 
PranesimasData: Šeštadienis, 22.10.2011, 22:41 | Pranešimas # 197
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 2
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
http://www.usladushka.com - AKLAS NEREGI VEDA. Psichinių ligonių puslapis, įtikėjęs Dievo balsu: jokio išsilavinimo - nei medicininio, nei psichologinio, atidirbtas "smegenų plovimo" modelis, sektos klasikinis pavyzdys.
Jei tai "Atsibudimo forumas" - ATSIBUSKITE IR SUVOKITE, kas yra profanavimas ir šarlatanizmas, kai taikomos psichologinės praktikos, metodikos BE JOKIOS LICENZIJOS, atmetant sveiką protą, naudojamos ezoterinės iškreiptos žinios, skaičiuojamas procentais dvasingumas ir t.t. Jau užtenka jų audio įrašų, kad jie dedasi buvusiais, o dabar persikūnijusiais Lietuvos valdovais.

Linkiu Usladushkos įkūrėjams ir dalyviams gerų daktarų ir tikros pagalbos - deja Jūs negyvenate realybėje, o tik išgalvotame iliuzijų pasaulyje.
 
xMxData: Sekmadienis, 23.10.2011, 00:37 | Pranešimas # 198
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Ko taip ant uzsaldushkos užsėdai?:D
Ir faktų mažai...
Galbūt tu ir teisus, bet šis pranešimas neišbaiktas biggrin
 
PranesimasData: Sekmadienis, 23.10.2011, 12:47 | Pranešimas # 199
Рядовой
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 2
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Diskusijų čia nebus - ne toks apsilankymo tikslas, mano laikas tam per brangus. Tikslas yra - Įspėjimas, kad žmonės, kurie turi bent kiek sveiko proto ar sveiko proto likučių Atsibustų iš tiesų. Dėl Usladushkos - informacija iš tiesų ne iš piršto laužta, pasidomėkite, ką baigusi jos įkūrėja, ir kokio lygio jos intelektas ir asmenybės būklė, bet ne tas blogiausia - Usladushka čia paimtas kaip klasikinis, gerai iliustruojantis pseudovedlystes, pseudo dvasinės mokytojystės pavyzdys. Deja, į Lietuvą sparčiai veržiasi "užkratas" iš Rusijos, Amerikos ir kitų šalių, "užkratas" - minčių lygmenyje, sukeliantis iškreiptą matymą. Beprotystė yra savotiškai užkrečiama, ir apie tai Jums plačiau galėtų papasakoti psichiatrai, nes kiekvieno mūsų pasąmonė sujungta su kolektyvine pasąmone.
Taigi - tikiuosi sveiko proto žmonės paplatins šį pranešimą ir į kitus forumus, kad bent kažkiek sustabdyti dvasinės ligos plitimą. Atsiminkit vieną kartą ir visam laikui - pokalbis su Dievu - malda, bet Dievo pokalbis su Jumis - liga. Baikite propaguoti tamsius ir šviesius, aukštesniuosius ir žemesniuosius, gėrį ir blogį, žemiečius ir ateivius, baikite naršyti po Jūsų įsivaizduojamas dimensijas ir ieškoti ko nepametę. Žmogus yra NEDUALUS, o VIENTISAS. Tai pagrindinis harmoningos asmenybės, harmoningos sielos principas. Žmogus talpina savyje abu pradus. Pasižiūrėkite filmą Mažasis Buda, ir suvoksite kas iš tiesų yra Atsibudimas - kai nebelieka priešpriešos, išskirtinumo, suskirstymo - kai lašas grįžta į okeaną. Visas Jūsų išskirtinumas, "dvasinė lyderystė", priklausymas neva nežemiškoms civilizacijoms yra muilo burbulas. Gyvenkite čia ir dabar, šioje Žemėje, kuri Jums duota - dirbkite, mokykitės, mylėkite. Jūsų praktikos ir eksperimentai bei psichinių ligonių, apsimetusių dvasiniais lyderiais, kliedesiai nuves Jus į asmenybės susiskaldymą ir į sunkią ligą. Jūs gyvenate tarsi sapnas sapne. Pasąmonė kuria tinklus ir labirintus. Kiekvienas nors minimalių psichologinių žinių turintis žmogus Jums gali tik palinkėti Grįžti ir susidėlioti savyje arba kitaip tariant - dvasiškai pasveikti.
 
xMxData: Sekmadienis, 23.10.2011, 15:14 | Pranešimas # 200
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Dėl Uzsladushkos paskatinai pasidomėt biggrin
Šeip aš netikiu tais dvasiniais lydriais, bet renku informaciją iš jų ir ją lyginu su moksliniais faktais, tirinėju.
O psichologai, psichiatrai irgi ne kažin ką išmano. Nežinau ką tu propaguoji, bet jeigu tavo tikslas yra tiesiog gyventi ramiai šioje dabartinėje valdymo sitemoje, tai man nepakeliui.
Gyvenkite čia ir dabar, šioje Žemėje, kuri Jums duota - dirbkite, mokykitės, mylėkite.
Su mintim sutinku, bet dabartiniame pasaulyje, kai dedasi tokie dalykai...- taip aš gyvent negaliu.
 
BenasData: Pirmadienis, 24.10.2011, 11:24 | Pranešimas # 201
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 28
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (xMx)
dabartiniame pasaulyje, kai dedasi tokie dalykai...- taip aš gyvent negaliu

tai ir yra tavo ir daugelio kitų bėda - jūs nesuprantat kas dedasi, todėl nežinote ko griebtis. Nematot/nesuvokiate priežastinių-pasekmės ryšių, visatos dėsnių. Taip yra dėl to, kad esate švelniai tariant analfabetai - neišsilavinę. Švieskitės, ir nereikės vaikytis "nušvitimo".


Pranešimą pakeitė Benas - Pirmadienis, 24.10.2011, 11:25
 
xMxData: Pirmadienis, 24.10.2011, 13:35 | Pranešimas # 202
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 189
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Ane? biggrin Taigi, kas dedasi ištikrųjų pagal tave? biggrin Ir kaip tu siūlai šviestis?
 
valdismartinData: Pirmadienis, 24.10.2011, 18:25 | Pranešimas # 203
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 245
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
As pvz darau ka noriu, kada noriu ir su kuom noriu smile nusvisti yra per daug lengva, gyventi taip kad bele man gerai irgi per lengva smile jeigu tu benai save isivaizduoji kaip bezdzione ir jauti tik tuos kuniskus jausmus, tai labai uzjauciu tave.
As save apibudinu kaip begaline samone, kuri cia atejo tam tikros patirties. Tiksliau pasakius as zinau ko cia atejau.
Klausau sirdies ne proto. tai ir yra intuicija. Man visi tie desniai, priezastys ir t.t. Cia proto kalba, man jinai nuobodi.
viska darau su meile, reiskia darau teisnigai, ir einu link sviesos. Intelektas tarnauja sirdziai.
Jeigu mastai kad esu 3d bezdzione tai ir elgies atitinkamai.
Jeigu mastai kad esu 7d plejedietis tai ir elgies atitinkamai.
Kam ko reikia smile jus galit daryti KA TIK NORIT smile
Kodel as benai turiu atsakineti i tavo ir taip visiems aiskius klausimus?
tu man atsakei kodel menulis nesisuka aplink savo asi?
kodel biblijoj 2 puslapi kalbama apie auksa rinktini, kuris turi bdelio ir lazarito? kam pimyksciam zmogui tai?
kai zinai visa tiesa. o jinai yra viena vienintele, viskas pasidaro aisku.

Добавлено (24.10.2011, 18:25)
---------------------------------------------
Apie tai, kaip gyventi širdyje ir susiderinti su ja, Virgis ka tik ikele puikus straipsnis tau benai.

 
BenasData: Pirmadienis, 24.10.2011, 19:42 | Pranešimas # 204
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 28
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (xMx)
Ane? biggrin Taigi, kas dedasi ištikrųjų pagal tave? biggrin Ir kaip tu siūlai šviestis?

ko verti nemokami patarimai? ar tu ar kas nors kitas klausytų dalijančio nemokamus patarimus?... todėl jų ir nebus smile ieškok savo kelio.

Добавлено (24.10.2011, 19:42)
---------------------------------------------

Quote (valdismartin)
As save apibudinu kaip begaline samone, kuri cia atejo tam tikros patirties. Tiksliau pasakius as zinau ko cia atejau.

šie tavo žodžiai apie tave viską pasako. Tai klasikinis šizofrenijos pavyzdys (netiki? - pasiklausk psichiatrinėje, tik neišsiduok, kad tai tu taip manai - uždarys tą pačią akimirką smile )
Quote (valdismartin)
Klausau sirdies ne proto. tai ir yra intuicija.

šito taip pat neminėk, juk širdis nei kalba, nei girdi... nuoširdžiai užjaučiu smile

Intuicija (nuojauta) - ateities įvykių spėjimas, paremtas praeities statistine patirtimi.
Jeigu pvz. 9 kartus iš eilės, įėjus į tamsų kambarį su žaliomis durimis, 9 kartus užlipsite ant grėblio, tai einant į 10 tamsų kambarį su žaliomis durimis jus neramins „intuicija“, kad 10 kambaryje yra grėblys, kas nebūtinai bus tiesa. Kadangi intuicija yra praeityje įgytos patirties rezultatas, ji ne visada duoda teisingas prognozes naujose, unikaliose situacijose. Intuicija tai kaip važiavimas keliu vadovaujantis ne tuo, kokius kelio ženklus matai esamu momentu, o prisiminimais, kokie kelio ženklai stovėjo tame pačiame ar panašiame (matytame realybėje ar tik filme) kelyje anksčiau – už posūkio tikintis tokios pačios-panašios atomazgos. Su tuo susijęs ir deja-vu efektas, kai atrodo, kad buvai panašioje situacijoje anksčiau.
Smegenys yra ribotos talpos, dėl to dažnai informaciją saugo trumpame pavidale:
Klausimas,Situacija?=Atsakymas,Sprendimas, pamiršdamos didžiausiąją-detaliąją dalį, kaip tas atsakymas buvo gautas. Tamsus kambarys?=(...)=90%Grėblys – priklauso nuo patirties. Gerai, kai pasąmonėje susiformuoja intuityvūs atsakymai į situaciją iš didelio kiekio patirties, kaip 9 kambariai iš 10. Bet intuityvūs atsakymai gali būti ir 2 iš 3 arba tik 1 iš 1. Kuo mažesnė praktinė patirtis, tuo blogesnė intuicija. Vadovautis intuicija galima tada, kai nėra laiko pamąstymams. Visada rekomenduotina apmąstyti ir paskaičiuoti savo sprendimų teisingumą ir pasekmes sąmoningai logiškai. Geresnę intuiciją turi žmonės su geresne logika, kadangi prieš patekdama į pasąmonės atminties archyvą, iš kur vėliau „intuityviai“ traukiama panašiose situacijose, informacija pereina sąmoningos logikos apdorojimo stadiją.
Žmogus iš atminties archyvo ištraukia statistiškai labiausiai tikėtiną atsakymą, o kokiu būdu jis gautas – t.y. atsakymą apskaičiavusią loginę formulę ne visada prisimena.
Logika - minčių matematika – gauto atsakymo formulė. Uždavinių sprendimas reikalauja laiko ir pastangų. Intuicija - atsakymas be jį suformavusios formulės. Intuicijos atveju belieka tik tikėti arba tikėtis, kad tas atsakymas tinka naujai situacijai. Dar blogiau, kai nepatikrintas ir neteisingas atsakymas įstatomas į naują formulę, naujam sprendimui gauti - sukeliama visa neteisingų sprendimų grandinė.
Norėčiau sutikti tave po 15-20 metų - pamatyti į ką išaugai smile Sėkmės tavo nelengvame kelyje.
 
valdismartinData: Antradienis, 25.10.2011, 17:56 | Pranešimas # 205
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 245
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
tingiu tiek daug skaityti smile

Добавлено (25.10.2011, 17:56)
---------------------------------------------
man apskritai neidomu, nei ka tu rasai nei ka tu manai smile
geriau salusos perdavima paskaitysiu.
zodziu daryk ka tu nori smile

 
BenasData: Antradienis, 25.10.2011, 22:27 | Pranešimas # 206
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 28
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (valdismartin)
tingiu tiek daug skaityti smile

eilinis tavo paties apibūdinimas - tu net nenori užsiimti savišvieta, saviugda. Ką jau kalbėti apie konstruktyvią logišką diskusiją. Gyvenk, žiūrėk nekosėk biggrin
 
VidmantaskunData: Trečiadienis, 26.10.2011, 16:50 | Pranešimas # 207
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 30
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Nekask kitam duobės ,nes pats įkrisi ? Nedaryk kitam to ko nenori ,kad tau darytų ? Ar jaučiat, kad laikas pagreitėjo ?
 
BenasData: Ketvirtadienis, 27.10.2011, 09:07 | Pranešimas # 208
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 28
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (Vidmantaskun)
Ar jaučiat, kad laikas pagreitėjo ?

nejaučiu, o tu? kaip tu tą jauti?
 
valdismartinData: Ketvirtadienis, 27.10.2011, 19:35 | Pranešimas # 209
Полковник
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 245
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
as tai sededamas namie su bambaliu alaus prie tv, nepastebiu tokiu dalyku smile rimtai pagreitejo? smile kur musu viliari dingo? smile laukiam smile 11.11.11 smile

Добавлено (27.10.2011, 19:35)
---------------------------------------------
kas gali buti nuobodziau uz konstruktyvią logišką diskusija? smile jauciu ziniu radijas smile

 
BenasData: Penktadienis, 28.10.2011, 09:09 | Pranešimas # 210
Сержант
Grupė: Пользователи
Pranešimų: 28
Reputacija: 0
Statusas: Off Lain
Quote (valdismartin)
kas gali buti nuobodziau uz konstruktyvią logišką diskusija?

tai ką tu čia veiki? debesis gainioji, medinius akmenis materializuoji, pini lenciūgus..? Nėra efektyvesnio savišvietos ir pažinimo kelio, kaip nuoseklus kritiškas konstruktyvus ir logiškas ieškojimas... na, čia man ir tokiems kaip aš. Tokiems kai tu yra informacijos gavimas iš patikimų "x failų" šaltinių
 
Forumas » Test category » Šviesos keliu » Mūsų prabudimas (Ką apie tai galvojat)
Поиск: